CsodaCsiga Főlap
2015. január 27.   kedd   Angelika, Botár, Krizosztom, Lotár, Vincencia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szomszédságába új lakók érkeztek. A nagy jövés-menés, költözködés, meglehetősen zavarja Őket, nem tudnak megfelelően lazítani, és kipihenni magukat az elmúlt hét fáradalmai után. Emiatt nem örülnek az új lakóknak.

A Bikák már nagyon várták a mai napot. Legyenek türelmesek az ünnepi vacsoráig, mert ha túl feszítik magukat idegileg, akkor a nagy áhítat helyett nagy veszekedéssé alakulhat át az ünnep, és ezt ők sem szeretnék.

Az Ikreknek hivatásukkal kapcsolatos vágyaik teljesülhetnek, ha bátran, és gyorsan megvalósítják az ötleteiket. Szakmai előmenetelük is sokban függ attól, hogy tesznek is –e valamit ezért, vagy csak álmodoznak.

A Rákok ma sokkal többet kommunikálnak, mint azt általában megszokták. Elképzelhető, hogy a munkájukkal, hivatásukkal kapcsolatban kell ezt megtenniük. Ha volán mögé ülnek, ne vezessenek túl gyorsan.

Az Oroszlánok baráti kapcsolatai végre körvonalazódni látszanak, azért ne igyanak előre a medve bőrére! Ma különösen legyenek elővigyázatosak a közlekedésben, előzésnél, feleslegesen ne kockáztassanak!

A Szűzek mindig megmondják a valódi véleményüket a másiknak. Ma ügyeljenek arra, hogy kinek, milyen tálalásban adják tudtukra a nézetüket, mert a szavak mögött, az igazi érzelmeik az arcukra van írva.

A mai nap a Mérlegek számára nyugalomban telik el. A tegnapi buli után későn kelnek fel, s szinte pillanatok alatt elröpül a nap. Arra alkalmas a hátralevő vasárnap, hogy az elkövetkező hétre felkészülnek és eltervezik teendőket.

Az élni, és élni hagyni,lehetne ma a Skorpiók jelszava. Ha egy szerelmi kapcsolat több nyűggel, mint örömmel jár, el kell azon gondolkodni, hol hibázott bárki is. Ha több szabadságra vágynak, adjanak hangot ennek.

A Nyilasoknak ma családjukkal lehetnek problémáik, amiket saját maguknak kell megoldaniuk, sajnos senkire sem számíthatnak ezzel kapcsolatban. Holnapra talán másképpen látják a dolgokat, nem ennyire pesszimistán.

A Bakok egzisztenciális problémák miatt kénytelenek otthon maradni a szűk családi körben. Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, hiszen ez a nap is olyan, mint a többi. Azért így is jól érezhetik magukat.

A Vízöntők vigyázzanak szerelmükre, mert valaki megpróbálja elhalászni előlük. Ne vegyék félvállról a dolgokat, ne törődjenek bele a veszteségekbe, hanem küzdjenek. Ne higgyenek el minden szóbeszédet

A Halak gyomra ma nagyon érzékeny, ezért ha lehet, inkább diétázzanak. Gondolkodjanak el azon, vajon mi az, amit nem tudnak megemészteni társukkal kapcsolatban. Ha valami nem tetszik nekik, bátran mondják el véleményüket.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.