CsodaCsiga Főlap
2014. október 1.   szerda   Malvin, Bazsó, Remig, Rémusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma figyeljenek oda, hogy milyen elektromos eszközt használnak, mert ha nem vigyáznak, kisebb balesetet is okozhatnak Kétszer is ellenőrizzék le, hogy mindent kikapcsoltak-e, mielőtt otthonról elindulnak.

A Bikák ma különösen érzékenyen reagálhatnak dolgokra. Szeszélyes a hangulatuk, egyszer teljesen fel vannak dobódva, a másik pillanatban, letargikus állapotban vannak. Sírják ki magukból a feszültséget, attól megkönnyebbülnek.

Az Ikrek sokat nyüzsögnek, mert rengeteg az elintézni valójuk. Túlságosan fel vannak pörögve, ezért nem biztos, hogy észre veszik, ha valakit megbántanak, azzal, hogy kifecsegik a titkukat, pedig senkinek sem akarnak ártani.

A Rákoknak a mai nap, minden fajta társas kapcsolatokra alkalmas. Lehet, hogy egy nagy családi összejövetelre hivatalosak, esküvő, vagy keresztelő. Kellemes környezetben, luxus körülmények között, jól érzik magukat.

Az Oroszlánok örömüket lelik a munkájukban, s abban, hogy az irigy kollégákat lóvá teszik. A polgárpukkasztásban ma az élen járnak, csak arra vigyázzanak, nehogy másként süljenek el a dolgok, s a végén ők húzzák a rövidebbet!

A Szűzek félnek valamit megtenni gyermekükkel, szerelmükkel kapcsolatban. Ha nincs elég önbizalmuk, itt az ideje, hogy levetkőzzék gátlásaikat. Sokkal többre képesek, mint azt elhiszik magukról.

A Mérlegek ma nem szívesen adnának ki pénzt a kezükből, de mégis muszáj valami ajándékot venniük házastársuknak. Ne legyenek ennyire fukarok, mert ezt nem érdemlik meg. Inkább legyenek nagyvonalúbbak.

A Skorpióknak ma remek ötleteik vannak a munkájukkal kapcsolatban. Ezekkel nagy sikert arathatnak, ami nagyon jót tesz az önbizalmuknak, mert mostanában kétségek gyötörték őket, hogy jó ez amit csinálnak

A Nyilasok ma lehetőleg ne beszéljenek a munkájukról senkinek, mert valaki visszaélhet az információval, amiből anyagi káruk is származhat. Inkább foglalkozzanak könnyedebb dolgokkal, mert holnap újra kezdődik a robot.

A Bakok ma nagyon jól ráéreznek dolgokra. Használják ki ezt a kedvező időszakot, tanulásra, meditációra. A nap második felében legyenek óvatosak a közlekedésben. Ha csak egy csepp alkoholt is ittak, ne üljenek volánhoz.

A Vízöntők lehetőleg tegyenek erőfeszítéseket a házastársukkal való kibékülésre. Hiszen társuk hajlandó lenne kompromisszumokra, de a szülöttek ma egy kissé makacsnak bizonyulnak ebben a kérdésben. Ne legyenek annyira merevek!

A Halak beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.