CsodaCsiga Főlap
2018. június 25.   hétfő   Vilmos, Bocsárd   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok egésznap a konyhában tevékenykednek, mert szeretnének ma mindent elintézni, hogy holnap erre ne legyen gond. Egy vidéki összejövetelre hivatalosak, és holnap lehetőleg minél előbb szeretnének útra kelni.

A Bikák azt fontolgatják, hogy lecserélik, öreg gépkocsijukat egy újra, ami minden extrával rendelkezik kényelmükhöz. Ha az anyagi fedezet hiányzik, lehetőleg várjanak vele, ne verjék magukat hatalmas adósságba!

Az Ikrek ma lehetőség szerint óvakodjanak a fizikai, és idegi megterheléstől, stressztől. Előfordulhat, hogy kisebb fertőzéses megbetegedésen esnek keresztül, amit vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és pihenéssel elkerülhetnek.

A Rákok az utóbbi időben elég szépen kerestek, s a mai napot vásárolgatásra szándékozták fordítani. Otthonukat érintő, átmeneti kellemetlenségek miatt ezt meg kell szakítaniuk, de délutánra helyre állhat a béke.

Az Oroszlánok próbáljanak meg minden tőlük telhetőt, hogy világosan fogalmazzanak. Különösen akkor, ha nagy plénum előtt kell előadást tartaniuk. Ha kell, használjanak vázlatot, mert könnyen szétfolyhat az előadás.

A Szűzek ma egy családi megbeszélésen vesznek részt. Elsősorban a karrierjük a téma. Most van lehetőségük az előre jutásra, így azt kell megbeszélniük, ki miben tud segíteni nekik, hogy érvényesülni tudjanak.

A Mérlegek ma teljesen szétszórtak. Szerencse, hogy nem kell dolgozniuk, mert annak nem lenne jó vége. Holnapig próbálják magukat összeszedni, mert így nem lehet felelősségteljes munkát végezni.

Jól indul a reggel a Skorpióknak, hiszen a szerelem teljesen átjárja őket. Tele vannak energiával, és minden pillanatban pezsegnek, és úgy érzik minden vihar felső elvonult életük egéről. Engedjék át magukat teljesen ennek az érzésnek

A Nyilasok ma a szülői házhoz utazhatnak vidékre, a hosszú hétvégére. Ha házastársukkal utaznak, anyagi kérdések miatt, kissé feszült lehet a viszonyuk. Ha lehet, négy szem közt azonnal tisztázzák a félreértéseket.

A Bakok próbáljanak meg uralkodni az érzéseiken, mert ma minden nagyon könnyen kihozza őket a sodrukból, és akkor nincs megállás, üvöltenek, és hajlamosabbak a szélsőséges megnyilvánulásokra is.

Mérgelődve indulnak el otthonról a Vízöntők, de a nap végére jó kedvük lesz, hiszen a mindenhol kedves emberek veszik körül őket, akikkel megtalálják a közös hangot, és jókat tudnak nevetni, még a legnehezebb munka közben is

A Halak jól teszik, ha az elkövetkező időszakot nyelvtanulással töltik. Ma a figyelem középpontjába kerülhetnek, mert olyan erős kisugárzással rendelkeznek, hogy mindenki szeretne a közelükben lenni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.