CsodaCsiga Főlap
2021. április 17.   szombat   Rudolf, Anicét, Megyer, Neszta, Radiszló, Raul, Rázsony   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak akár munka, akár a tanulmányok területén várhatóak derűs pillanatok. Régen voltak már ennyire optimisták ezekkel kapcsolatban. Lehet, hogy el kell dönteniük, melyik úton induljanak el.

A Bikák ma ne kockáztassanak feleslegesen sem a szerelemben, sem a szerencsejátékban. Hajlamosabbak lehetnek a túlzásokra, ezért próbálják meg visszafogni magukat. Ezt a felfokozott érzelmi energiát mások megsegítésére fordítsák!

Az Ikrek igazán elemükben vannak ma. Teljesen feltöltődtek az elmúlt napok alatt. Nagyon jó a kedvük, egyszerűen tündökölnek, és ezt persze a környezetük is észre veszi, így aztán mindenhonnan apró bókokat kapnak.

A Rákok ma lehetőleg legyenek mértéktartóak az evészet – ivászat terén, ha nem akarják, hogy egy gyomorrontás a közérzetüket negatív irányba befolyásolja. Inkább foglalkozzanak természettudományos dolgokkal.

Az Oroszlánok erős befolyással vannak a másik nemre. Túl rámenősek, pedig ez nem szokásuk. Ma úgy érzik, menten felrobbannak, ha kedvesük nem lesz rögtön az övék. Ez visszatetszést kelthet, ne legyenek annyira erőszakosak!

A Szűzek magasra helyezik a mércét nemcsak másoknak, de saját maguk számára is. Ez előbb, utóbb kudarc élményeket hozhat, és maradék önbizalmuk is elmehet. Próbálják meg jobban szeretni magukat, ne evéssel kompenzáljanak.

A Mérlegeknek, fontossá válhatnak a rokoni kapcsolatok. Kellemes hangulatban telik el a nap, ha vidékre utaznak. Ne mulasszanak el segítő kezet nyújtani, ha valaki ezt kéri tőlük, mert ők is lehetnek még ilyen helyzetben!

A Skorpiók két éve nem voltak ennyire energikusak, mint mától kezdődően másfél, két hónapig lesznek. Családi életük és a külfölddel való kapcsolatuk megélénkül. Minden munkát, könnyen és gyorsan el tudnak végezni.

A Nyilasoknak igen erősen működik ma, a gondolatközlés igénye. Villámgyorsan kapcsol az agyuk, eredetiség, tudományos, technikai érdeklődés jellemzi őket. Ilyen jellegű vizsgák, kedvező eredménnyel kecsegtetnek.

A Bakok körül ma nagy az öröm és a vidámság. Ám annak ellenére, hogy nincs rossz kedvük, valahogy most mégsem képesek a többiekkel együtt nevetni. Inkább félrevonulnak a világ elől, és rendezik a gondolataikat

A Vízöntő szülöttek elhatározzák, hogy sokkal keményebben fognak tanulni, mint idáig, mert már nagyon le vannak maradva. Egy váratlan munkalehetőség is adódhat, kellő időbeosztással ezt is bevállalhatják.

A Halak pénzkereseti lehetőségei megváltozhatnak. Az is lehet, hogy rákényszerülnek egy olyan munkát elvégezni, amihez nem igazán fűlik a foguk. Viszont olyan plusz pénzhez juthatnak, amiből megoldódik a nyaralásuk.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.