CsodaCsiga Főlap
2016. május 25.   szerda   Orbán, Madléna   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

Érzelem dús nap ez a mai a Kosok számára. Az elmúlt napokban a barátaikkal voltak konfliktusaik. Ma lesz lehetőség, hogy ezeket a dolgokat átbeszéljék kicsit, és az esetleges súrlódásokat elsimítsák.

A Bikák ma a munkájukkal kapcsolatban egy nagy anyagbeszerző körútra mennek. Mire mindent beszereznek, az egész napjuk elmegy, de megéri a fáradtságot, mert holnap töretlen erővel kezdhetnek neki új ötleteik megvalósításához.

Az Ikrek egész éjjel forgolódtak, és csak nagy nehezen tudtak elaludni. Mivel reggel többet lustiztak a szokottnál, elkéstek a munkából, és egész nap majd leragad a szemük. Igyanak egy bögre kávét, vagy mozogjanak.

A Rák szülöttek elégedetlenek a lakásuk jelenlegi állapotával, ezért egy feng – shui szakértővel otthonosabbá varázsolják azt. Bíznak abban, hogy ennek hatására nagymértékben megváltozik majd az életük.

Az Oroszlánok jól nézzék meg, hogy mire költik a pénzüket. Ha egy utazási iroda túlságosan kecsegtető ajánlatokkal áll elő, máris kezdjenek el gyanakodni, hogy ott valami nincs rendjén. Jól járják körül az ügyet!

A Szűzek ma hajlamosabbak a kitörő indulatokra, különösen azokkal szemben, akik megpróbálják őket valamilyen módon korlátozni. Lássák be, azért mert szilveszter van, még nem engedhetnek meg maguknak többet.

A Mérlegek ma hajlamosabbak az elhamarkodott cselekedetekre, indulatokra, valamint az életmóddal szerzett betegségekre, mint például a májjal, emésztő szervekkel kapcsolatos problémákra. Lehetőleg fogjanak egy tisztító kúrába.

A Skorpió szülöttek a szerelmi életükben a bőség zavarával „küszködnek”. Most minden erőfeszítés nélkül a szájukba röpülhet a sült galamb. Nem tehetnek róla, de úton, útfélen szerelmi kalandokba bonyolódnak.

A Nyilasok családját nagy szerencse éri. Ettől élénkebb a hangulat, és szorosabbra fűzi a meglazult rokoni szálakat. Arra figyeljenek, hogy ez ne átmeneti lelkesedés legyen, hanem valós érzéseken alapuló szilárd kapcsolat.

Most érkezett el az idő, hogy a múltban eltervezett céljaikat, a Bakok, megvalósítsák. Ne érjék be olcsó megoldásokkal. Szükségük van arra, hogy senkitől se függjenek anyagilag, és ne engedjenek beleszólást az ügyeikbe.

A Vízöntők szerelme, ma visszatérhet hozzájuk. Semmiképpen sem folytathatják ott, ahol abbahagyták, kapcsolatukat más alapokra kell helyezni és akkor minden rendben lesz. Egyikük se hagyja, hogy kihasználja a másik fél.

A Halak ma tartózkodjanak a túlságosan birtokló magatartástól a szerelmi kapcsolataikban. Engedjenek több mozgásteret kedvesük számára, mert egy idő után kellemetlen lehet, ez a fojtogatóan túlzott gondoskodás.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.