CsodaCsiga Főlap
2018. március 19.   hétfő   József, Bánk, Józsa   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma végre kedvező híreket kaphatnak, peres üggyel kapcsolatban, főleg, ha az ingatlannal van összefüggésben. Bizakodó hangulatban vannak, de ne is próbáljanak meg ennek örömére inni, ha volán mögé ülnek.

A Bikák sokat foglalkoznak a karácsonyi hangulat megteremtésével. Most arról álmodoznak, hogy milyen ünnepi vacsorát fognak készíteni. Már kezdik is beszerezni a hozzávalókat, és semmit sem bíznak a véletlenre.

Az Ikrek szülöttek ma népszerűek lehetnek a baráti körben, a kapcsolatteremtés is nagyon könnyen megy ma, de azért vigyázzanak arra, kinek, mit mondanak el, mert később ebből még problémáik lehetnek.

A Rákok ma határozott ösztönzést éreznek arra, hogy valamilyen fizikai megterhelésnek legyenek kitéve, vagy valamilyen önkifejezési formát keressenek maguknak. Egy szerelmi kalandra is van kilátásuk, ha nyitottak erre

Az Oroszlánok szerelmi életében történt változások elszomorítják őket, és nincs kedvük semmihez. Legjobb, ha valami olyan tevékenységet végeznek, amitől jobb lesz a kedvük, hiszen mindjárt itt a hétvége, és várnak rájuk a barátok

A Szűzeknek nagy izgalmukban be nem áll a szájuk, állandóan locsognak-fecsegnek. Figyeljenek arra, hogy kivel miről beszélgetnek, nehogy elszólják magukat az ajándékokkal kapcsolatban, és emiatt elmaradjon a meglepetés.

A Mérleg szülöttek úgy szeretnének a társaság középpontjába kerülni, hogy értesüléseiket kiszínezve adják tovább. Ezt a képességüket inkább valami alkotó tevékenységre fordítsák, annak nagyobb haszna van!

A Skorpió szülöttek sikereire egy kollégájuk féltékeny. Ráadásul olyan dolgokat terjeszt, aminek semmi igazság alapja sincsen. Ha megpróbálnak magyarázkodni, az csak még rosszabbá teheti a helyzetüket.

Érzelem dús nap ez a mai a Nyilasok számára. Az elmúlt napokban a barátaikkal voltak konfliktusaik. Ma lesz lehetőség, hogy ezeket a dolgokat átbeszéljék kicsit, és az esetleges súrlódásokat elsimítsák.

A Bakok olyan munkához juthatnak, ami kevésbé köti meg a kezüket, kicsit lazább, ami nem azt jelenti, hogy nem kell semmit sem csinálniuk. A munkájukban olyan kreatív ötleteket is megvalósíthatnak, amit eddig nem tehettek meg.

A Vízöntők, okosan keverik a kártyáikat, a kockázatoktól sem riadnak vissza. Nem is baj, hogy egy kicsit rámenősebbek anyagi téren, mert csak pénzből lehet pénz csinálni. Szerelmi téren, ha problémáik voltak, most meg tudják beszélni

A Halaknak már kicsit sok a családjukból,már visszatérnének a régi kerékvágásba. Mivel csökken a türelmük, könnyebben összekaphatnak bárkivel, csak arra kell vigyázniuk, hogy nehogy egy ártatlanon csattanjon dühük ostora.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.