CsodaCsiga Főlap
2020. július 3.   péntek   Kornél, Soma, Anatol, Heliodor, Héliosz, Hiador, Jácinta, Soma   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok vigyázzanak arra, nehogy otthonukban tűz üssön ki, vagy a konyhában leforrázzák magukat. Az mindenképpen áldásos lehet, ha korán kelnek és korán fekszenek. Akkor több mindent el tudnak intézni.

A Bika szülötteknek külföldről megérkezhet a várva várt pénzük, de valahol, a bürokrácia útvesztőiben elakadhatott. Sajnos ma már nem sok mindent tehetnek ebben az ügyben, kénytelenek lesznek néhány napot várni.

Az Ikrek meglehetősen jól állnak anyagilag. A sok munka meghozta a gyümölcsét. Ezt látva, egyes emberek,- akik a barátjuknak vallják magukat,- keresztbe tehetnek nekik, de ne engedjenek a provokációnak!

A Rákok ma egész nap úton vannak, egy ügyben vidékre kell utazniuk. A kellemest a hasznossal összekötik és családjukat is viszik magukkal, akik rokonlátogatásra mennek néhány napra, egy kies vidéki környezetbe.

Az Oroszlánok érzelmileg nagyon kötődnek a hivatásukhoz, és ma hallgatásba burkolódznak, mert nincs kedvük senkivel sem kommunikálni. A legjobb ilyenkor magukba szállni, és elgondolkodni az elmúlt napok történésein.

A Szűzek otthonában ma váratlan problémák adódhatnak, vízzel, gázzal, elektromos berendezésekkel. Legyenek körültekintőek, s ha bármi adódik, ne késlekedjenek a hibát elhárítani, vagy szakembert hívni.

Ha a Mérlegek átmeneti anyagi nehézségekkel küszködnek, lehetőleg ne kölcsönhöz folyamodjanak, hanem próbálják meg összébb húzni a nadrágszíjat. Ha nincs most elég pénzük egy külföldi út sem lenne túl jó ötlet.

A Skorpiók egész héten sokat dolgoztak. Ha a héten valamilyen előadást, vagy beszámolót kell tartaniuk, akkor arra ma kezdjenek el készülni, mert remek ötleteik támadhatnak, amit a főnökük is nagyon fog értékelni.

A Nyilasoknak ma senkit nem sikerül utolérni telefonon, hiába próbálkoznak. Valószínűleg a sors akarja így, ezért nem érdemes tovább erőltetni a dolgot. A napot leginkább családi körben töltik, a legnagyobb tétlenségben.

A Bakok túl nagy terheket vesznek a vállukra, a pénzügyeket tekintve. Fontolják meg alaposan, hogy mire költenek, és csak azt vegyék meg, ami feltétlenül szükséges. Hitelekhez ma lehetőleg ne folyamodjanak.

A Vízöntőknek több dologgal is foglalkozniuk kell egyszerre. Talán többet is beszélnek a kelleténél, így olyan is kicsúszhat a szájukon, aminek nem kellett volna. Szerencsére hamar kapcsolnak, így el tudják bagatellizálni az ügyet.

A Halaknak ma lehetőségük adódik egy kis flörtölésre, vagy egy kisebb szerelmi kalandra. Engedjék el magukat, és hagyják, hogy az ellenkező nem egy kicsit körül dongja őket, mert ilyesmiben már régen volt részük.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.