CsodaCsiga Főlap
2015. december 1.   kedd   Elza, Arnó, Elígiusz, Enid, Marián, Natasa   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

Viszonylag eseménymentesen telik a mai nap a Kosok számára. Éppen ezért a munkahelyükön is lazítanak egy kicsit. Arra vigyázzanak, hogy a főnök nehogy észre vegye, ha munka helyett az Interneten szörfölnek.

A Bikák emberi kapcsolataikat remekül ki tudják használni a hivatásukban, munkájuk során. Ezzel egy titkos vágyuk is teljesülhet, de idő előtt erről még nem szeretnének beszélni senkivel sem, már csak a babona miatt sem.

Az Ikrek úgy gondolják, itt az ideje, hogy az egészséges táplálkozásról ne csak beszéljenek, de tegyenek is érte valamit. Itt az ideje, hogy egy egészség megőrző programba kezdjenek bele, és elkezdjenek kondizni.

Mivel a Rákok szerelmi élete nem alakul épp a legrózsásabban, ezért bele vetik magukat a munkába. Ám ez nem mindig a legjobb megoldás a probléma kezelésére. Ne fojtsák el az érzéseiket, ha úgy érzik sírjanak bátran

Az Oroszlánok ha tehetik, menjenek emberek közé, akár egy nagyobb baráti társaságba. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően, rengeteget fognak tanulni, ami spirituális fejlődésüket szolgálja. Érzéseiket is remekül ki tudják fejezni.

Mérgelődve indulnak el otthonról a Szűzek, de a nap végére jó kedvük lesz, hiszen a mindenhol kedves emberek veszik körül őket, akikkel megtalálják a közös hangot, és jókat tudnak nevetni, még a legnehezebb munka közben is

A Mérlegekkek ma csak jó dolog történhet. Használják ki a mai nap jó csillagállását, és ha párkapcsolati gondjaik vannak, akkor ma rendezzék azokat, mert kitűnő erre a nap. Képesek lesznek a legjobb irányba terelni a dolgokat

A Skorpiók lehetőleg ma rendezzék le vitás dolgaikat a házastársukkal. Régi, merev magatartástól tartózkodjanak, inkább próbáljanak baráti módon közelíteni egymáshoz. Sokkal nagyobb eredményt érhetnek el így.

A Nyilasok számára érzelemmel telített a mai nap. Az egyik percben sírnak a másikban nevetnek. Ki vannak élezve minden érzelmi impulzusra, úgyhogy érzékenyebben reagálnak, mint máskor. Bírják ki, mindjárt hétvége!

A Bak szülöttek, a mai napon új autójukat avatják fel, egy kisebb utat tesznek egy közeli városba, szerelmükkel. Annyira féltik az új szerzeményüket, hogy kedvesüket teljesen az őrületbe kergetik, az aggodalmaskodásukkal.

A Vízöntők sajnos ma csak nagy nehézségek árán tudnak találkozni szerelmükkel, de addig is szerelmes sms-ekkel bombázzák kedvesüket, mert bár ez önmagukat is meglepi, de megérintette őket az idei Valentin-nap.

A Halak ma nyugodtak, kiegyensúlyozottak, legalábbis, ha békén hagyják őket. Ma a munka, pénz – és karriervágyukat kiélhetik, de csak addig a pontig, amíg ezt örömmel végezhetik. Őket senki se kényszerítse semmire!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.