CsodaCsiga Főlap
2015. július 28.   kedd   Szabolcs,   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek, külfölddel kapcsolatos vágyai teljesülhetnek, de ez némi áldozatot is követelhet tőlük. Ne aggódjanak az anyagiakat illetően, mert ami elmegy a vámon, bejön a réven. Inkább engedjék el magukat végre!

A Bikák ma nézzenek jól körül akár merre járnak, mert könnyen lehet, hogy találnak egy kis pénzt. Ez a kis plusz nagyon jól jön, költsék valami olyanra a pénzt, amivel kényeztetik magukat, vagy párjukat.

Az Ikrek ma erős befolyással lehetnek különböző tudatalattiból felgyűrűző információk. Ezek nagy segítséget jelenthetnek számukra, ma különösen hallgassanak a megérzéseikre!

A Rák szülöttekben igen nagy bizonyítási kényszer lakozik. Mindenáron meg akarják mutatni környezetüknek, ellenlábasaiknak, hogy mire is képesek, ha nagyon akarnak valamit. Nem nagyon célszerű ujjat húzni velük.

Az Oroszlánokat ma túlságosan mélyen érint egy érzelmi konfliktus. Úgy érzik, annyira megsértették őket, - ráadásul olyan személy, - akiről nem gondolták volna, hogy valaha is elárulhatja. Holnapra mindent másképpen látnak majd.

Ha a Szűz szülöttek idáig gyengélkedtek, most eljött a gyógyulás ideje. Lehet, hogy nem hagyományos orvoslással, lábalnak ki a betegségből, az a lényeg, hogy nagyon hamar tud szervezetük regenerálódni.

A Mérlegek ma kicsit örülnek is, hogy egy időre „megszabadulnak” családtagjaiktól, mert végre saját magukban lehetnek, nem kell állandóan körülugrálni őket. Elmélyülhetnek egy olvasmányban, vagy bármi másban.

A Skorpiók hajlamosabbak a hirtelen, meggondolatlan cselekedetekre. Ne legyenek türelmetlenek, ha azt látják, hogy a kitűzött cél nincs olyan közel, mint azt eredetileg elképzelték. Nézzenek jobban magukba!

A Nyilasok, ma legyenek óvatosak a közlekedésben, mert váratlan problémákkal találhatják szemben magukat. Az autójuk elektronikájában lehet a hiba. Ne induljanak hosszabb útra anélkül, hogy szakember ne látta volna a kocsit.

A Bakok barátai nem veszik jó néven, hogy amióta a nagy Ő belépett az életükbe, hanyagolják őket. Itt a remek alkalom, hogy végre bemutassák őket egymásnak, akkor talán nem lesz akkora szakadék közöttük.

A Vízöntőknek a rokoni kapcsolatai megélénkülhetnek. Valószínűleg többet beszélnek, mint egy egész hét alatt összesen. A vidám hangulatban, jól gondolják meg, hogy kinek, mit mondanak, mert titkos dolgokat is kifecseghetnek.

A Halak anyagi gondjaikat ne erőből próbálják megoldani. Ha nem lennének ennyire türelmetlenek, talán meglátnák a lehetőségeket. Ne másokat okoljanak, ha valami nem sikerül, előbb saját házuk táján nézzenek körül.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.