CsodaCsiga Főlap
2021. augusztus 3.   kedd   Hermina, Bennó, Harmatka, Mirtill, Nikodémusz, Tea, Tíria   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok sem kivételek, az Ő hangulatukra is rányomja bélyegét a feszültség. Bár igyekeznek, hogy ne kerüljenek konfliktusba senkivel, az érzelmek elfojtása sem vezet jóra. Elég lehet egy apró szikra a robbanáshoz.

A Bikák ma az anyagiak terén, számíthatnak. kisebb feszültségre. Legyenek nyitottak, új megoldásokra, mert lehet, hogy a régivel már nem érnek el eredményeket. Egy családtagjuk segíthet ebben.

Az Ikrek ma kapnak észbe, hogy még az év vége előtt egy nagy hajrára lenne szükség a munkájukban. Ha nem vigyáznak, és mindent egyszerre akarnak megcsinálni, akkor abba bele is betegedhetnek.

A Rákoknak egy külföldi utazást váratlanul le kell mondaniuk egy sürgős munka miatt. A főnökük kárpótlásként egy belföldi utazással honorálja őket, mert annyira segítőkésznek mutatkoztak, és nem hagyták cserben.

Most érkezett el az idő, hogy a múltban eltervezett céljaikat, az Oroszlánok, megvalósítsák. Ne érjék be olcsó megoldásokkal. Szükségük van arra, hogy senkitől se függjenek anyagilag, és ne engedjenek beleszólást az ügyeikbe.

A Szűzek mostanában érzékenyebbek a szokottnál. Ma még egy kis méla bú is társul ehhez, ami nem a legjobb párosítás. Foglalkozzanak okkult dolgokkal, mert választ kaphatnak akár még ki nem mondott kérdéseikre is.

A Mérlegek ma sajnos nem tudnak a szerelmükkel találkozni, mert nagyon el vannak foglalva határidős munkájukkal. Ne vigyék túlzásba, inkább szakítsanak némi időt kedvesükre, meglátják jobban fog menni a munka is.

A Skorpió szülöttek a munkájukkal összefüggésben komolyan fontolgatják, hogy valamilyen tanulmányba kezdenek. Úgy érzik, hogy rengeteg energiával rendelkeznek, s ezért nem szeretnék elfecsérelni azt.

A Nyilasok munkájukat olyan mély érzelmi átéléssel végzik, hogy teljesen belemerülnek, észre sem veszik, milyen hamar elment az idő. Ha valamilyen programot szerveztek, elveszthetik időérzéküket és lekéshetnek róla.

Egyes Bak szülöttek életében nagy párkapcsolati változásokra lehet számítani. Megszabadulhatnak az olyan kötelékektől, amelyek már nem szolgálják személyes fejlődésüket. Jöhet az életükbe egy másik szerelem.

A Vízöntőknek a testvérükkel vannak problémáik. Nem gondolkoznak reálisan, ezért kerülhet sor összetűzésre. Próbáljanak meg konszenzusra jutni, talán nem is olyan vészes a helyzet, mint azt eredetileg gondolták.

A Halak tündökölnek a mai nap folyamán. Tele vannak energiával és tenni akarással. A túlzott energiáikat vezessék le valamilyen mozgással, vagy sporttal, és ne egy veszekedésben. Ezzel az egészségüket is óvják.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.