CsodaCsiga Főlap
2017. július 25.   kedd   Kristóf, Jakab, Dalibor, Jakus, Talabor, timur, Tomor   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok azon rágódtak az éjjel, hogyan alakul a jövőjük, mert munkájukat kissé bizonytalannak érzik. Ne ragaszkodjanak makacsul az elképzeléseikhez, beszélgessenek a problémáikról, barátaikkal, kollégáikkal.

A Bikáknak a legkisebb stressz is nagy idegfeszültséget jelenthet. Ha tehetik, ma semmilyen kérdésben ne hozzanak döntéseket, mert bármit tesznek, hiába valónak fog bizonyulni és kezdhetik előlről a munkát.

Az Ikrek lehetőleg, ma ne vitatkozzanak főnökükkel, mert nem biztos, hogy nekik van igazuk. Inkább próbáljanak meg egyezségre jutni. Beszélgessenek erről házastársukkal, akinek lehet adni ezzel kapcsolatos véleményére.

A Rákok ma jól ki tudják használni képzelőerejüket a munkájukban. Azért nem baj, ha két lábbal állnak a földön. Ma képesek társukat is megnyerni egy ügy véghez viteléhez, amihez némi tőke is szükségeltetik.

Kellemes a mai nap az Oroszlánok számára. Bár sokszor volt felfordulás az otthonukban mostanában, most végre rendeződni látszanak a dolgok. És végre jut egy ki idejük a szerelemre is. Most innen meríthetik a legtöbb energiát.

A Szűzek ma semmilyen pénzügyi tranzakcióba ne menjenek bele, mert bukás lehet belőle. Inkább várják ki, amikor kedvező feltételek mellett eszközölhetnek befektetéseket. A szerelmi életük is romokban heverhet, de csak átmenetileg.

A Mérlegeknek elég zűrösen alakul a mai napjuk. Egy percre sincs megállás, folyton jönnek-mennek, ez persze nagyon fárasztó, de kitartásuk eredményesen zárul, és a nap végére mindent sikerül a legjobban befejezniük.

A Skorpiók ma, ösztönösen ráéreznek kedvesük igényeire és szinte azonnal rájuk hangolódnak. Hatalmas képzelőerejük, valódi kreativitással párosul. Szerencsére a család intellektuális befolyása is erősen érezteti a hatását.

A Nyilasok számára a mai nap nem éppen a világos gondolatok és fontos kérdések meghozatalának ideje. Valóság érzetük nem áll a tetőfokán. Éppen ezért jó lenne, ha fontos kérdések meghozatalára aludnának egyet.

A Bakok lehetőleg ne hozzanak érzelmi kérdésekben döntéseket, mert a féltékenység elhomályosítja gondolataikat. Próbáljanak meg, mélyen magukba szállni, és gondolják át még egyszer, tiszta fejjel a dolgokat.

A Vízöntőknek a társas vállalkozásukkal kapcsolatban lehetnek vitáik, az üzlettársukkal, pénzügyek miatt. Azt sérelmezik, hogy nem osztják meg kellőképpen a munkát, nekik mindig több munka jut, mint partnerüknek.

A Halak mindig megmondják a valódi véleményüket a másiknak. Ma ügyeljenek arra, hogy kinek, milyen tálalásban adják tudtukra a nézetüket, mert a szavak mögött, az igazi érzelmeik az arcukra van írva.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.