CsodaCsiga Főlap
2016. július 23.   szombat   Lenke, Apollinár, Apollinária, Ila, Laborc, Polina, Polla   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A tegnap elkezdett dolgoknak ma a végére járhatnak a Kos szülöttek. Életük mély érzelmi színezetet kaphat. Hajlamosabbak arra, hogy féktelen pénzszórásba kezdjenek, ennek megelőzésére, csak kevés pénzt tartsanak maguknál.

A Bikák baráti köre, gyökeres változásokon, átalakuláson mehet keresztül. Sajnos nem tudnak annyit találkozni velük, mint amennyit szeretnének, részben a családi, részben a munkahelyi kötelezettségük miatt.

Az Ikrek próbáljanak meg minden tőlük telhetőt, hogy világosan fogalmazzanak. Különösen akkor, ha nagy plénum előtt kell előadást tartaniuk. Ha kell, használjanak vázlatot, mert könnyen szétfolyhat az előadás.

A Rák számára elérkezett az idő, hogy éljék végre az életüket, ne csak állandóan robotoljanak. Ha valamilyen önmegvalósító programba kezdenek, most abban is nagy sikert arathatnak, legyen az sport, vagy más hobby.

Az Oroszlánok vigyázzanak szerelmükre, mert valaki megpróbálja elhalászni előlük. Ne vegyék félvállról a dolgokat, ne törődjenek bele a veszteségekbe, hanem küzdjenek. Ne higgyenek el minden szóbeszédet

A Szűzek leginkább azt szeretnék, ha nyugton hagynák őket, de két tűz közé kerülhetnek, családtagjaik közötti vitában, és villámhárítóként működhetnek. A legjobb az lenne, ha nem is foglalnának állást, egyik fél mellet sem.

A Mérlegek most párkapcsolati ügyeik rendezésébe nagyon sok energiát fektetnek. Arra azonban ügyelniük kell, hogy ez a sok energia, nehogy testet öltsön, mert akkor egy komolyabb vita hevében elcsattanhat egy-két pofon

A Skorpió szülöttek, otthonuk nagytakarítása közben, régi levelekre, iratokra, bukkannak. Egész nap ezeket böngészik, miközben nosztalgikus hangulatba kerülnek. Családjuknak boldog – szomorú történeteket mesélnek.

A Nyilasokat átjárja a szerelem. Minden porcikájuk bizsereg ettől az érzéstől. Ezt a zsongást a családjuk is látja, és talán nem mondják ki, de nagyon örülnek annak, hogy végre felhőtlen a jókedvük, vidámak és élvezik az életet.

A Bakok vigyázzanak a pénzükre, nehogy valaki kicsalja tőlük. Ma túlságosan is hiszékenyek lehetnek, éppen ezért nem árt, ha óvatosak. A tömegközlekedési eszközökön se legyenek könnyelműek, az értékeiket helyezzék biztonságba.

A Vízöntők csak annyit várjanak el házastársuktól, amennyit ők maguk is megtesznek. Túlzottan nagy elvárásaiknak nem biztos, hogy meg tudnak felelni, ezért kisebb csalódás érheti őket. Fogadják el a társukat olyannak amilyen.

A Halaknak egy külföldi utazásukat kell elhalasztaniuk, az otthonukban történt kisebb problémák miatt. Előfordulhat, hogy szüleikkel való kapcsolatukat, átmenetileg félreértések nehezítik.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.