CsodaCsiga Főlap
2018. december 19.   szerda   Viola, Nemere, Oros, Pelágia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok emberi kapcsolataikban változásokra számíthatnak, ha ők maguk is változnak. A gondolkodásukat nagymértékben befolyásolhatja egy új kolléga érkezése, aki talán új színt visz a hétköznapokba.

A Bikáknak ma nem alkalmas a nap a barátokkal való kommunikációra, mert a félreértésekből nagy összeveszések lehetnek. Inkább házastársukkal menjenek el egy moziba, vagy szeretkezzék át az éjszakát!

Az Ikrek szülötteknek a családi vállalkozás sikere azon múlhat, hogy mennyire mernek kockáztatni, blöffölni. Stabil a helyzetük, de egy váratlan ötlet nagymértékben befolyásolhatja szakmai előmenetelük alakulását.

A Rákoknak a mai nap alkalmas arra, hogy emberi kapcsolataikat rendbe tegyék, akivel eddig nem jöttek ki, ma van remény, a békülésre. Viszont a családban lehet számítani kisebb hazugságra, ami megmérgezheti a légkört.

Az Oroszlánok nem hiába fektettek annyi energiát a társas vállalkozásukba, mert végre láthatják kezük munkájának gyümölcsét. Számíthatnak arra, hogy folyamatosan jön pénzük, ami nagy megnyugvással töltheti el őket.

A Szűzeknek, a mai napon, főleg délelőtt hozhat a baráti kapcsolataikban nehézségeket, bizalmatlanságot, anyagi téren. Ne engedjék, hogy pillanatnyi ellenséges érzelmei befolyásolják a jó kapcsolatukat barátaikkal.

A Mérlegek egy kicsit depressziós hangulatba kerülhetnek, amiből csak a barátok rángathatják ki őket. Ha úgy érzik, hogy valamilyen ügyben kudarcot vallottak, ne sopánkodjanak felette, hanem próbáljanak meg túllépni rajta.

A Skorpiók ma lehetőleg legyenek mértéktartóak az evészet – ivászat terén, ha nem akarják, hogy egy gyomorrontás a közérzetüket negatív irányba befolyásolja. Inkább foglalkozzanak természettudományos dolgokkal.

A Nyilasokban egyre jobban fokozódik a szenvedély, de majd csak a hétvégén tudnak ennek eleget tenni. Addig is foglalkozzanak a környezetükkel, bár ez nem akkora öröm, de az élvezeteknek majd később jön el az ideje.

Hiába minden erőszak és rámenősség, mert ezzel ma nem érnek célhoz a Bak szülöttek. Inkább mutassák meg az érzékeny és szentimentális oldalukat, meglátják.ezzel sokkal többre mennek majd a másik nemnél.

A Vízöntők sem bírnak a vérükkel! Már alig várják a percet, hogy a karukba zárhassák kedvesüket. Szinte ez hajtja őket előre, hogy minél előbb végezzenek, Úgy igyekezzenek, hogy a hétvégére ne maradjon semmilyen munka

A Halak emberi kapcsolataikban csak kisebb – nagyobb megpróbáltatások árán sikerülhet szót érteniük egymással. Csak a velük egy húron pendülőkkel érthetik meg egymást igazán, ezért ma inkább ezekkel az emberekkel érintkezzenek!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.