CsodaCsiga Főlap
2014. október 24.   péntek   Salamon, Arétász, Gilbert, Gilgames, Harald, Ráfis, Ráhel   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok számára sem kezdődik ez a hét túl kedvezően. Ha van peres ügyük, számíthatnak arra, hogy elhúzódik, vagy kedvezőtlen hatások fognak érvényesülni. Ha eddig nem volt ügyvédjük, itt az ideje, hogy fogadjanak egyet.

A Bikáknak nagyon fontos az önmegvalósítás, kreativitás. Ma különösen intenzíven látnak neki régi, titkos terveik megvalósításához, csak nehogy idő előtt megunják a dolgot, és sutba dobják az egészet.

Az Ikrek lehetőleg öltözzenek az évszaknak megfelelően. Könnyelműsködésüknek, következményei lehetnek, ha elmulasztják felvenni a melegebb pulóvert. Ha már a baj bekövetkezett és elment hangjuk, ne erőltessék a beszédet.

A Rákok egy szenvedélyes érzelmi és szexuális kapcsolatba bonyolódhatnak. Ha lehet, ne a nyilvánosság előtt bonyolítsák le szerelmi ügyüket, mert a külvilágnak, nem biztos, hogy tetszik ez a fajta magatartás.

Az Oroszlánok önmegvalósító törekvései, kreatív ötletei nem ismernek lehetetlent. Nem is nagyon örülnének neki, ha valaki megzavarná őket az alkotásban. Leginkább egyedül maradnának, ezt másnak is tiszteletben kell tartania.

A Szűzek ma mindenütt füllentéssel találkoznak emberi kapcsolataikban Már azt sem tudják, kinek higgyenek, ösztönösen is utálják a hazugokat. Ne essenek bele ugyanebbe a hibába, hanem könyörtelenül leplezzék le őket!

A Mérlegek ma hajlamosabbak az elhamarkodott cselekedetekre, indulatokra, valamint az életmóddal szerzett betegségekre, mint például a májjal, emésztő szervekkel kapcsolatos problémákra. Lehetőleg fogjanak egy tisztító kúrába.

A Skorpiók átmenetileg labilisabb érzelmi állapotba kerülhetnek. Nehezen tudnak a lelkükben végbe menő folyamatokkal mit kezdeni. Ha tehetik, a mai napot használják belső megismerésükre, meditáljanak, lazítsanak.

A Nyilasok ma rokonlátogatásra mennek vidékre. Először semmi kedvük sincs az egészhez, de annyi érdekes dolog történik velük, ez alatt az idő alatt, hogy rá kell jönniük, a környezetváltozás segíti őket a regenerálódásban.

Itt az ideje, hogy a Bakok végre örüljenek az életnek is. Változás állhat be az életükben, családdal kapcsolatban. Ítélkezés helyett megbocsátást, vádaskodás helyett megértést tanúsítsanak embertársaik felé!

A Vízöntők ma komolyan összeveszhetnek szerelmükkel erkölcsi kérdések miatt. Ha tehetik, ne is bonyolódjanak bele semmilyen törvénytelenségbe, próbálják meg kedvesüket is rávenni arra, hogy csak tiszta dolgokba menjenek bele.

A Halak beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.