CsodaCsiga Főlap
2018. augusztus 17.   péntek   Jácint, Aminta, Arika, Kármán, Liberátusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok fülig szerelmesek. Most ez az egyetlen dolog amire koncentrálni képesek. Nem is hitték volna, hogy egy nyári kalandból ilyen mély érzések születhetnek. ha úgy érzik itt az ideje, szilárdítsák meg ezt a kapcsolatot

A Bikák ma a szüleiket látogatják meg. Egy családi ebéd közben felelevenítik a régi szép időket, jó kedvüket semmi sem tudja elrontani. Kellemes hangulatban telik el így a nap, és elhatározzák, hogy maradnak még egy napot.

Az Ikrek szülöttek a szerelmi életükben számíthatnak kisebb – nagyobb feszültségre. Felvetődhet a szabadság és birtoklás kérdése a kapcsolaton belül, ezért ma feltétlenül beszélgessenek ezekről a problémákról.

A Rákok ma megismerkedhetnek valakivel az utcán, aki egyből szimpatikussá válhat nekik. Nem szoktak ilyen helyen ismerkedni, de ma kivételt tesznek, és lehet, hogy meghatározó lesz ez az esemény az életükben.

Az Oroszlánok ma párkapcsolati feszültségekre számíthatnak, mert pájuknak nem tetszik, hogy akaratukat túlságosan rájuk akarják erőltetni. Estére, szerencsére megenyhülnek és egy jó vacsora mellett megbeszélhetik a történteket.

A Szűzek folyamatosan, aktívan részt vesznek az eseményekben. Szervezkednek, jönnek - mennek, egy percre sem állnak meg. Senki nem tudja felvenni ezt az irdatlan tempót, így egyedül dolgoznak, megállás nélkül.

A Mérlegek szeszélyességüknek köszönhetően, ma senkivel nem jönnek ki a családból, sőt nagy veszekedésre lehet számítani. Jobban tennék, ha magukba szállnának, és érzelmi energiájukat mások javára fordítanák.

A Skorpiók mára szerették volna befejezni a lakás felújítást, de az egyik „szakember” nagyon rossz munkát végzett, ezért saját maguknak kell elvégezniük. A szerencsétlenségnek csak egy haszna van, kevesebbet kellett kifizetniük.

Ha a Nyilas szülöttek, ma szeretnének kimenni a temetőbe, legjobb lesz, ha jó korán kelnek fel, hogy elkerüljék a nagy tömeget. Még így is fenn áll a veszélye annak, hogy valamin nagyon felizgatják magukat.

A Bakok, még vasárnap sem tudnak meglenni házi munka nélkűl. Az őrületbe is kergetik családtagjaikat, az örökös rend –és tisztaság mániájukkal. Jó lenne ha végre tudnának egy kicsit lazítani, pihenni., olvasgatni.

A Vízöntőknek nagyon jó volt a hétvégéjük, és ha tehetnék, akkor ma sem mennének dolgozni, de sajnos vannak kötelességek, amiket be kell tartaniuk. Bár sokat dolgoznak, most minden erőfeszítés ellenére nem jutnak előrébb

A Halak hajlamosak lesznek a melankóliára. Ha vizsgáznak és nem sikerül, nézzék el saját maguknak. Van úgy, hogy nem jönnek össze a dolgok, de ettől még nem kell a Dunának menni. Ma különös emberekkel ismerkedhetnek meg.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.