CsodaCsiga Főlap
2019. február 18.   hétfő   Bernadett, Bolivár, Flavián, Konkordia, Konstancia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok üzleti ügyekben szerencsések lehetnek. Idősebb nők, tapasztalataikkal sokat lendíthetnek az üzletmeneten. Ma nagyobb az önbizalmuk, és remekül szerepelhetnek a nyilvánosság előtt is. is.

A Bikák a semmittevés örömét élvezik otthonukban. Ma minden kényeztetést megkapnak, és csak olyan dologgal kell foglalkozniuk, amivel szeretnének, ha akarnak egyáltalán foglalkozni valamivel. Lustálkodjanak egy nagyot

Az Ikreknek, ma lakással, ingatlannal kapcsolatos intézni valójuk van. Ha lehetséges, legyenek körültekintőek, mert félreérthetnek valamit. A tehetik, inkább várjanak egy olyan napra, amikor két lábbal állnak a földön.

A Rákok ma lehetőleg ne hozzanak pénzügyi kérdésekben döntéseket. Sajnos, még így is fenn áll a veszélye annak, hogy kénytelenek lesznek olyan dologra költeni, ami eredetileg, nem szerepelt a terveik között.

Az Oroszlánoknak nagyon jó volt a hétvégéjük, és ha tehetnék, akkor ma sem mennének dolgozni, de sajnos vannak kötelességek, amiket be kell tartaniuk. Bár sokat dolgoznak, most minden erőfeszítés ellenére nem jutnak előrébb

A Szűzek a barátaikkal keveredhetnek konfliktusba egy érzelmi ügy kapcsán. Lehet, hogy mindketten ugyanabba a személybe szerelmesek. Mindenképpen meg kell beszélni ezt egymással, de nem ma, mert ebből nagy veszekedés lenne.

A Mérlegek most aztán teljesítő képességük csúcsán vannak. Amikor mások már besokallnak a nagy nyüzsgéstől és hajtástól, Ők akkor érzik a legfittebbnek magukat. Csak Ők képesek átlátni a káoszt és ezt ki is használják!

A Skorpiók, ma végre haza érkeznek egy hosszabb munka után, és egy kis nyugalomra vágynának, de társuknak sokkal jobb ötlete van, meghívja otthonukba a legjobb barátaikat és együtt ünneplik meg a hazatérést.

A Nyilasok csak nehezen, vagy sehogy nem tudják kimutatni, érzelmeiket ezért könnyen alkoholhoz nyúlhatnak. Azt hiszik, hogy ezzel meg tudják oldani a problémáikat. Ne higgyenek ebben, ez csak időleges javulást hozhat.

A Bakoknak nem kedvez a nedves időjárás. Legszívesebben egész nap ki sem mozdulnának a lakásból, és arra gondolnak, ha medvék lehetnének, akkor átaludhatnák az egész telet, nem kellene dideregni.

A Vízöntőknek a mai napra a káosz a legjobb jelző. Emberi kapcsolataik is ködösek, a kommunikációt félreértések, nehezíthetik. Tudattalanból feltörő reakcióik megváltoztathatják addigi szemléletüket, amiből sokat tanulhatnak.

A Halak ma kissé szeszélyesek és kiszámíthatatlanok lehetnek, főleg a társkapcsolatokban. A legjobb az, ha társuk fel sem veszi ezt a magatartást, ha kialudták magukat, holnapra másként állnak majd a dolgokhoz.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.