CsodaCsiga Főlap
2019. december 12.   csütörtök   Gabriella, Bulcsú, Csepel   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma nagyon jól érzik magukat, baráti társaságban. Olyan dolgokról is tudnak beszélni, ami eddig tabu volt. Arra vigyázzanak, hogy most családi kérdésekben ne hozzanak döntéseket, várjanak vele!

A Bikák háza táján nagy a sürgés – forgás. Nem hazudtolják meg magukat, idén is kitesznek magukért a vendéglátás területén. Éppen ezért már most nekilátnak az ünnepi előkészületeknek, nagytakarításnak.

Az Ikrek kellemes napnak néznek elébe, még akkor is ha dolgozniuk kell. Most mindenben képesek meglátni a szépet és a jót, s ez jó érzéssel tölti el őket. S ez azzal is járhat, hogy dolgokat túlzásba vigyenek.

A Rákok, ma lehet, hogy jutalmat kapnak a munkahelyükön. Ne azt fürkésszék, hogy a másik kollégájuk mennyit kapott és miért, inkább szerezzenek egy szép napot maguknak és társuknak, menjenek el egy hangulatos étterembe.

Az Oroszlánoknak ma sokat kell utazniuk a munkájukkal összefüggésben. Hirtelen világossá válhat, hogy mivel is szeretnének foglalkozni az elkövetkező időszakban. Szóba jöhet az asztrológia, reklám, divat vagy informatika.

A Szűzek célja, hogy a hivatásukban a lehető legjobban érezzék magukat, azt csinálhassák, amit szeretnének, s erre, pénzt is hajlandóak áldozni. Ha lehet senkit se próbáljanak meg manipulálni, önös érdekek miatt.

A Mérlegek mostanában sok időt töltöttek a barátaikkal, emiatt párjuk úgy érzi, hogy elhanyagolták Őt, és a közös otthonukat. Ezt a problémát úgy oldhatják meg a legkönnyebben, ha meglepik egy romantikus estével

A Skorpiók addig ne fogjanak bele újabb érzelmi kapcsolatba, amíg a régi kedvesükkel nem tisztázzák az ügyeiket. Nem lenne tisztességes velük szemben, nem beszélve arról, hogy ők sem tudnának nyitottak lenni.

A Nyilasok erősen hisznek abban, hogy fáradozásuknak meg lesz a jutalma. Érzékenyek és sikeresek lehetnek a mai napon is. Így nem csoda, ha irigységgel, támadásokkal találkoznak. Ez természetes, hiszen eredményesek.

A Bakok ma kellemes napnak néznek elébe, mert minden az elképzelésük szerint történik. Hivatalos ügyeket is a lehető leggyorsabban intézhetnek el. A baráti társaságból valaki gyengédebb érzelmeket táplál irántuk.

A Vízöntők mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiengeszteljék házastársukat. Elhalmozzák őket mindenféle ajándékkal, de koránt sem biztos, hogy erre várnak, leginkább bocsánatkérésre.

A Halak elkápráztatják a főnöküket, mert egy nagyon nehéznek ítélt ügyben könnyűszerrel jártak el. Azért vigyázzanak, arra, hogy ne essenek abba a hibába, hogy önmagukkal túlságosan elnézőek legyenek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.