CsodaCsiga Főlap
2022. augusztus 9.   kedd   Emőd, Hágár, Román   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a munkájukkal kapcsolatban ma sokat utazhatnak. A nagy rohanásban figyelmetlenségük következtében káruk keletkezhet, ha nem körültekintően járnak el. Egy közúti ellenőrzés egy kicsit idegesíti, mert időre kell menniük.

A Bikák ma túlságosan is szenvedélyesek ahhoz, hogy tárgyilagosak tudjanak lenni családjukkal kapcsolatban. Anyatigrisként védik őket, s ha bárki is rosszat mer szólni róluk, az illető torkának ugranak.

Az Ikrek szülöttek a lakás felújítás kapcsán, sokat idegeskednek, mert a „szakemberek” nem állnak éppen a szakértelem csúcsán. Ha maguk kezdik el kijavítani a hibát, akkor a saját munkájuk szorulhat háttérbe.

A Rákoknak eseménytelenül zajlik a mai nap. Épp, mikor már épp elkezdenének unatkozni, hirtelen minden a nyakukba zuhan, és azt se tudják, hova kapjanak hirtelen. Egy a lényeg, őrizzék meg a higgadtságukat.

Az Oroszlánoknak egy kicsit nehezükre esik a reális gondolkodás, főleg szerelmüket illetően. Képesek túlzásokba esni, ha róluk van szó, főleg az anyagiakat illetően. Ebben is jó lenne, ha mértéktartóak maradnának.

A Szűzeknek már kicsit sok a családjukból,már visszatérnének a régi kerékvágásba. Mivel csökken a türelmük, könnyebben összekaphatnak bárkivel, csak arra kell vigyázniuk, hogy nehogy egy ártatlanon csattanjon dühük ostora.

A Mérleg szülöttek kicsit sokat képzelhetnek az új állásukat illetően. Csalódás lehet a vége, ha nem reálisan közelítik meg a dolgokat. Változékony hangulatukat a környezetük nem mindig tudja megérteni.

A Skorpió szülöttek, ha sokat éjszakáznak, a szervezetük, előbb- utóbb megsínyli. Nemcsak szórakozásból áll az élet, fontossági sorrendet kellene felállítani. Ha lehet, ma ne hozzanak, érzelmi kérdésekben döntéseket.

A Nyilas szülötteknek családdal, kapcsolatos vágyai nem elképzeléseik szerint alakulnak. Ettől még nem kell elkeseredni, mert a tartalék ötletüket, nagy valószínűséggel, meg tudják valósítani, s jobbnak bizonyul az eredetinél

A Bakok, annak ellenére, hogy racionális beállítottságúak, ma képesek arra, hogy érzelmi támogatást nyújtsanak egy korosabb kollégájuknak. Ma könnyen rájuk tudnak hangolódni, és hathatós segítséggel, tanáccsal szolgálhatnak.

A Vízöntők ma elkezdik az előkészületeket a télre. Gereblyézik az elhullott faleveleket, összeszedik a már lehullott diót és gesztenyét, majd munka után almát ropogtatva a kertben gyönyörködnek az őszi színvilágban.

A Halak, ha tehetik, mutassák meg legkreatívabb oldalukat. Ma érzékenységüket remekül kifejezésre juttathatják, ha színekkel próbálják meg belső világukat műveiken keresztül a külvilág elé tárni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.