CsodaCsiga Főlap
2016. augusztus 27.   szombat   Gáspár, Gazsó, Gibárt, Káldor, Vilja   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak a pénzzel kapcsolatos elképzeléseik, nem úgy alakulnak, ahogy szeretnék. Nem kapták meg azt a pénzüket, amire nagyon számítottak, ezért muszáj lesz kölcsön kérni valakitől, egy rövid időre.

A Bikák, az elmúlt hetek lazítása után végre visszazökkenhetnek a régi kerékvágásba. Már nagyon dúl bennük a bizonyítási vágy, hogy ötleteiket, terveiket megvalósíthassák, s ehhez egy társra is szükségük lehet.

Az Ikrek Rendkívül feszült hangulatát csak fokozza a telihold, és az, hogy idegességüket nem tudják hol levezetni. Ma ne engedjék, hogy elragadják az indulatok, mert a későbbiekben ennek még jogi következménye lehet.

A Rák szülöttek annyira belefáradtak a heti hajszába, hogy még megmozdulni sincs kedvük, inkább heverészéssel töltenék a mai napot. Csak hitvesük unszolására hajlandóak, egy kicsit mozogni, társaságba menni.

Az Oroszlánok ma könnyen becsaphatják saját magukat, ha azt hiszik, hogy a barátok minden szava szentírás. Ha bármilyen kétely felmerül velük kapcsolatban, ne legyintsenek rá könnyelműen, azonnal tisztázzák a félreértéseket.

A Szűzek megpróbálnak mindent megcsinálni a családjuk helyett, ebben rendszeresen megakadályozzák. Ne akarjanak mindent egyedül csinálni, sokkal jobb, ha közösen tevékenykednek, így legalább lehetőség van egy jót beszélgetni.

A Mérlegek nem tudnak arra koncentrálni, hogy vasárnap van, már a hétfő jár a fejükben. Hiába, egy percre sem tudnak nyugton maradni, mindig nyüzsögnek. Pedig nagyon fontos lenne, hogy időnként önmagukba nézzenek.

A Skorpiók a szekrény mélyéről előbányásznak régi iratokat, amit annyira érdekesnek tartanak, hogy el kezdenek kutatni, családfájuk után. Elhatározzák, amint erre lehetőségük adódik, előteremtenek néhány iratot ezzel kapcsolatban.

A Nyilasok külföldi összeköttetéseik révén ma váratlan pénzhez juthatnak, ami megalapozhatja vállalkozásuk sikerét is. Most már elkezdhetnek távlatokban gondolkodni, mert már nem tűnnek olyan irreálisnak a terveik.

A Bakok ma egy rokonlátogatást tehetnek vidéken, az egész családjukkal. A megváltozott környezetben, mintha kicserélték volna őket. Nagyon jól érzik magukat, csak azt sajnálják, hogy ilyen rövid ideig tartott.

A Vízöntők célja, hogy külföldre utaznak. Ha nem áll a rendelkezésükre az ehhez szükséges anyagi fedezet, ne erőltessék túlságosan a dolgot. Most nem érdemes emiatt kölcsön kérni, majd utaznak, ha lesz elegendő pénzük.

Ha a Halaknak átmenetileg kommunikációs problémájuk van, ne saját magukat okolják ezért, hanem vegyék tudomásul, hogy ilyen van. Ne próbáljanak alkoholhoz, vagy más élvezeti méreghez nyúlni, mert az, semmit nem old meg!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.