CsodaCsiga Főlap
2015. március 27.   péntek   Hajnalka, Ágosta, Archibáld, Nikodémia, Nikodémusz, Rupert, Ruperta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok úgy érezhetik, hogy ez így nem mehet tovább a munkahelyükkel. Már régen tervezik, hogy változtatnak, de idáig a biztonságra törekvés erősebbnek bizonyult. Ma ez is megváltozhat egy pillanat alatt.

A Bikák ma jól nézzék meg, hogy mire adnak ki pénzt. Ha ajándékot vesznek, feltétlenül tegyék el a blokkot. Bizonytalan eredetű helyről még akkor se vásároljanak, ha az árus sokkal kevesebbért odaígéri, mert csalódni fognak.

Az Ikrek éjszakába nyúlóan dolgoztak, így keveset tudtak aludni, ezért egy kissé nyűgösek. Ha nagyon fáradtak, inkább vegyenek ki egy szabad napot, és társukkal utazzanak el egy hosszú hétvégére, hogy végre kipihenjék magukat.

A Rákoknak véget ér egy magányos időszak. Észrevehetően nagyobb körülöttük a nyüzsgés. Talán ők is nyitottabbak az emberi kapcsolatok iránt, s rájöhetnek arra, nem is rossz ez a helyzet. Így még a karrierépítés is könnyebben megy.

Az Oroszlánok ma összhangban vannak a párjukkal. Használják ki az alkalmat és kedveskedjenek a párjuknak kicsit. Mostanában úgy is sokat foglalkozzanak a titkokkal, lessék ki, hogy mire vágyik és teljesítsék neki!

A Szűzeknek sem indul túl jól a hét. Késve indulnak el a munkába, és a nagy kapkodásban figyelmetlenül közlekednek, kétszer is nézzenek körül, mielőtt lelépnek a járdáról, mert dudaszó kísérheti őket az egyik oldalról a másikra

A Mérlegeknek vállalkozásukkal kapcsolatban rengeteg elintézni valójuk van. De csak úgy tudnak a versenyben helytállni, ha keresik az új megoldásokat. Meg is lesz a fáradozásuk eredménye, még extra bevételre is számíthatnak

A Skorpióknak általában nagyon fontos, hogy teljesen megbízzanak a társukban. A mai napon vigyázzanak arra, hogy féltékenységükkel ezt a stabilitást ne tegyék kockára. Ne vádaskodjanak, amíg nem ismerik a részleteket.

A Nyilasok nincsenek irigylésre méltó helyzetben, érzelmi életüket tekintve. Tele vannak elfojtott indulatokkal, amihez már nem kell sok, hogy kitörjön. Egyes kapcsolataik most elszakadhatnak, ami nem állta ki az idő próbáját.

A Bakok nehezen rázódnak vissza a munkába. Jó volt ez a pár otthon töltött nap a családdal. Még szerencse, hogy ma a főnöküknek is jó a kedve, és nem ellenőrzi, hogy ki mennyit dolgozik, így egy kis álmodozás is belefér.

A Vízöntők környezete megváltozhat, talán Ők költöznek, vagy a szomszédba jön új lakó. Mindenesetre ez az életükben is egyfajta változást okozhat. Társas kapcsolatukban a féltékenység, szenvedélyesség, meghatározó szerepet kap.

A Halaknak alkalmuk nyílhat egy szerelmi kalandra, ha erre nyitottak, és nincs állandó partnerük. Messzemenő következtetéseket ne vonjanak le ebből a kapcsolatból, inkább csak egy intenzív érzelmi megnyilvánulásról van szó.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.