CsodaCsiga Főlap
2014. október 20.   hétfő   Vendel, Artemon, Artúr, bendegúz, Vitális   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak megdobbant a szíve, csak az a baj, hogy a kedves elég messze van tőlük, így személyes találkozásra ma nincs lehetőség. Ha terveznek még nyaralást a nyárra, akkor azt ne ma szervezzék, várjanak vele még pár napot

A Bikák ma igazán a szavak urai. Bármi nyomja is most a lelküket, itt az ideje, hogy elmondják azt a megfelelő embernek. Ha ez egy szerelmi vallomás, akkor bízzanak magukban, mert sikert hozhat egy őszinte vallomás

Az Ikreknek általában nagyon fontos, hogy teljesen megbízzanak a társukban. A mai napon vigyázzanak arra, hogy féltékenységükkel ezt a stabilitást ne tegyék kockára. Ne vádaskodjanak, amíg nem ismerik a részleteket.

A Rákok ma találkozhatnak régi szerelmükkel, aki külföldön él, így meglehetősen ritkán futhatnak össze, ezért is olyan nagy az öröm. Annyi mesélni valójuk van, hogy állandóan egymás szavába vágnak.

Az Oroszlánoknak munkával kapcsolatos vágyai teljesülnek. Ha egy kicsit elbizonytalanodtak ezzel kapcsolatban, forduljanak barátaihoz tanácsért, mert mindig akad a tarsolyukban egy ötlet, ami segít átvészelni a nehezebb időszakot.

A Szűzek vigyázzanak az otthonukra, nehogy egy gyertya miatt tűz üssön ki. A gyerekeket lehetőleg egy pillanatra se hagyják egyedül. A közlekedésben sem árt az óvatosság, váratlan problémák adódhatnak.

A Mérlegeknek ma rá kell döbbenniük, hogy egyes dolgok az életükben, ebben a formában nem mehetnek tovább. Lehet, hogy drámainak fogják érezni a lelkükben végbemenő folyamatokat, mégis megkönnyebbülhetnek.

A Skorpiók, ma hajlamosabbak lehetnek a virtuskodásra, mert szeretnének kitűnni a többiek közül. Értelmetlen kockázatokba akkor se menjenek bele, ha úgy érzik, hogy a szórakozás hevében egy kicsit többet megengedhetnek maguknak.

A Nyilasok anyagi téren lesznek szerencsésebbek a következő időszakban. Rájuk is fér, mivel rengeteg adósságot halmoztak fel. Ma munkával kapcsolatos vágyaik teljesülhetnek, főleg ha az, művészi dologgal van összefüggésben.

A Bakok ne dédelgessék tovább régi sérelmeiket. A mai nap alkalmassá válik arra, hogy ezeket kibeszéljék magukból. Egyenes emberek lévén, szemtől szembe megmondják a véleményüket a másiknak, és még sértődés sem lesz belőle.

A Vízöntő szülöttekben ma furcsa kettősség uralkodik. Egyrészt szeretnének egy könyvvel visszavonulni és a hűvös szobában, olvasgatni. Másrészt, tele vannak energiával, és ezt szeretnék valamilyen sport, formájában levezetni.

A Halak utazzanak el külföldre, mert ettől teljesen felpezsdül a vérük. A közkedvelt síparadicsomok helyett válasszanak mediterrán országokat, ahol kicsit átmelegedhetnek a hideg télben, amúgy sem a sport az első a számukra

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.