CsodaCsiga Főlap
2015. április 26.   vasárnap   Ervin, Klétus, Peregrina   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma bármit tesznek, semmi sem az elképzelésük szerint alakul. Ne törjenek le, ettől még nem dől össze a világ. Ha ma nem is, de holnap új lehetőségek adódnak, amit kihasználhatnak, ma inkább ne konfrontálódjanak.

A Bikák ma vegyes hatásokra számíthatnak. Végre családi ügyekben dűlőre juthatnak, de szerelmükben csalódhatnak, ha nem látják reálisan őket. Ha elfogadják olyannak amilyenek, nem érheti a Bikákat meglepetés.

Az Ikrek ma lehetőleg legyenek mértéktartóak az evészet – ivászat terén, ha nem akarják, hogy egy gyomorrontás a közérzetüket negatív irányba befolyásolja. Inkább foglalkozzanak természettudományos dolgokkal.

A Rákok egésznap a teendőik után szaladgálnak. A hirtelen mozdulatokkal vigyázzanak, mert könnyen balesetet szenvedhetnek. Alig várják a munka végét, hogy kedvesükkel kettesben tölthessenek és egy romantikus estét.

Az Oroszlánok egzisztenciális problémák miatt kénytelenek otthon maradni a szűk családi körben. Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, hiszen ez a nap is olyan, mint a többi. Azért így is jól érezhetik magukat.

A Szűzek lehetőleg tegyenek erőfeszítéseket a házastársukkal való kibékülésre. Hiszen társuk hajlandó lenne kompromisszumokra, de a szülöttek ma egy kissé makacsnak bizonyulnak ebben a kérdésben. Ne legyenek annyira merevek!

A Mérlegek ma vonzódhatnak mindenfajta játékhoz. Nemcsak a szerencséjükben bízhatnak, hanem az eszükben is. Érzelmi ügyekben ügyeljenek arra, hogy világosan fogalmazzanak, mert könnyen félre érthetik a szavaikat..

A Skorpiók szélsőségesen reagálhatnak a tanulmányaikkal kapcsolatos dolgokra. Ha vizsgáznak, ügyeljenek arra, hogy ne fűzzenek semmi magán jellegű véleményt a szóbeli megmérettetésen, mert kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek.

A Nyilasok nehezen rázódnak vissza a munkába. Jó volt ez a pár otthon töltött nap a családdal. Még szerencse, hogy ma a főnöküknek is jó a kedve, és nem ellenőrzi, hogy ki mennyit dolgozik, így egy kis álmodozás is belefér.

A Bakok ma egy szenvedélyes munkahelyi románcra számíthatnak. Nem is sejtik, mennyire fontossá válik számukra ez a személy a következő időszakban Az is lehet, hogy nem maradhatnak tovább egy munkahelyen.

A Vízöntők olyan munkához juthatnak, ami kevésbé köti meg a kezüket, kicsit lazább, ami nem azt jelenti, hogy nem kell semmit sem csinálniuk. A munkájukban olyan kreatív ötleteket is megvalósíthatnak, amit eddig nem tehettek meg.

Ha a Halak átmeneti anyagi nehézségekkel küszködnek, lehetőleg ne kölcsönhöz folyamodjanak, hanem próbálják meg összébb húzni a nadrágszíjat. Ha nincs most elég pénzük egy külföldi út sem lenne túl jó ötlet.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.