CsodaCsiga Főlap
2014. április 16.   szerda   Csongor, Bánk, Bende, Cecilián, Lambert, Lamberta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma teljesen el vannak varázsolva. Szólni sem lehet hozzájuk, mert máshol járnak gondolatban. A legjobban teszik, ha elvonulnak egy romantikus könyvvel és képzeletben már a főhős, vagy főhősnő bőrébe bújnak.

A Bikák ma kedvesüket nem látják teljesen reálisan. Ha most legyintenek erre, később még nagyobb félreértés adódhat belőle, itt és most világosan meg kell fogalmazniuk, hogy mik az elvárásaik szerelmükkel kapcsolatban.

Az Ikrek munkájukat olyan mély érzelmi átéléssel végzik, hogy teljesen belemerülnek, észre sem veszik, milyen hamar elment az idő. Ha valamilyen programot szerveztek, elveszthetik időérzéküket és lekéshetnek róla.

A Rákokat teljesen feltüzeli egy új szerelem. Egész nap arról álmodoznak, hogy a kedvesükkel elutaznak valahová, ahol együtt töltenek egy romantikus hétvégét. Ha ügyesen szervezkednek, ezt még nyélbe is üthetik.

Az Oroszlánok, annak ellenére, hogy racionális beállítottságúak, ma képesek arra, hogy érzelmi támogatást nyújtsanak egy korosabb kollégájuknak. Ma könnyen rájuk tudnak hangolódni, és hathatós segítséggel, tanáccsal szolgálhatnak.

A Szűzek ma remek formában vannak, a környezetükkel, könnyen el tudják fogadtatni az elképzeléseiket. Nehogy azt higgyék, hogy itt már meg is állhatnak, sokat kell még tenni azért, hogy valamit véglegesnek lehessen tekinteni.

A Mérlegek az utolsó simításokat végzik, mikor egy barátjuk befut, hogy lelki problémája. Nehezen tudják megoldani, hogy mindenhol helyt álljanak, de a morgolódásuk ellenére nagyon is élvezik ezt a kihívást.

A Skorpiók ma ellenállhatatlanok a másik nem számára. Akárkivel ne flörtöljenek, mert abból komoly gondjaik adódhatnak. Még a testvérükkel is összekaphatnak egy esetleges féltékenykedés miatt, jobb a békességet megőrizni.

Ha a Nyilas szülöttek ma mindenáron segíteni szeretnének, azt körültekintően tegyék, mert a nagy buzgalomban, éppen az ellenkezőjét érhetik el, és sajnálatos módon inkább ártanak, mint hasznára válnak valakinek.

A Bakoknak egész nap azon jár a fejük milyen változtatásra lenne szükség az otthonukba. Most bármilyen ingatlan ügybe kezdenek, legyen az eladás, vétel, vagy egy felújítás, szerencsésen alakulnak a dolgaik.

A Vízöntő szülötteknek a mai délelőtt nem nagyon alkalmas utazásra. Ha mégis el kell indulniuk, legyenek óvatosak, nehogy valamijük elvesszen a nagy sietségben. Ha tehetik, és mód van rá, inkább délután utazzanak.

A Halak figyeljenek oda emberi kapcsolataikra. Ha idáig túl biztosak voltak a dolgukban, ideje, hogy megváltoztassák a hozzáállásukat velük szemben. Ez most bizonyos mértékben sokkal könnyebben mehet, mint gondolták volna.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.