CsodaCsiga Főlap
2018. október 23.   kedd   Gyöngyi, Jagelló, Jozefina, Natália, Odília, Szeverin, Zerind   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma édesapjukkal kerülhetnek összetűzésbe apróság miatt. Mindketten ragaszkodnak a saját álláspontjukhoz, egyikük sem enged, pedig nem ártana egyezségre jutni. Mi lesz, ha komolyabb dolgok kerülnek terítékre?

A Bikák ma kisebb légző – vagy hangképző szervi problémákkal küszködhetnek. Ha olyan helyen dolgoznak, ahol szükségük van a hangjukra, ne erőltessék a beszédet, vegyenek ki egy nap szabadságot.

Az Ikreknek sincs okuk panaszra, mert olyan kellemesen telt a hétvégéjük, amire még hosszú ideig jó érzésekkel emlékeznek vissza, és ez sokat segít a hétköznapok elviselésében. Ma ne döntsenek fontos kérdésekben.

A Rákoknak nagy izgalmukban be nem áll a szájuk, állandóan locsognak-fecsegnek. Figyeljenek arra, hogy kivel miről beszélgetnek, nehogy elszólják magukat az ajándékokkal kapcsolatban, és emiatt elmaradjon a meglepetés.

Az Oroszlánok az exük miatt idegeskednek, ugyanis az illető bekever a baráti kapcsolataikba, és megpróbál velük lépten-nyomon kiszűrni. Legyenek erősek, és türelmesek, mert az idő az ő malmukra hajtja a vizet.

A Szűzeknek alkalmas az idő arra, hogy családi kérdésekben döntéseket hozzanak, megbeszéléseket folytassanak rokonaikkal, házastársukkal. Egy hétvégi program megtárgyalására is kedvező a csillagok állása.

A Mérlegek a mai napon, inkább a délelőtti órákban fog jobban az agyuk, ezért ez az időszak alkalmas inkább szellemi tevékenység végzésére. Délután, ha lehet inkább valami elvontabb dologgal foglalkozzanak.

A Skorpióknak a mai nap, minden fajta társas kapcsolatokra alkalmas. Lehet, hogy egy nagy családi összejövetelre hivatalosak, esküvő, vagy keresztelő. Kellemes környezetben, luxus körülmények között, jól érzik magukat.

A Nyilasoknak a házassággal kapcsolatos céljaikban változások állhatnak be. Köztudottan nehezen változtatnak az életük eme területén, még akkor is, ha már nem működik olyan jól a dolog. Itt az ideje, hogy ezen újítsanak!

A Bakok ma ragyognak. Látszik rajtuk, hogy boldogak. A boldog emberek körül mindig többen vannak, így nem csoda, ha őket is sokan veszik ma körül. Élvezzék a népszerűséget, és csillogjanak akár egy sztár.

A Vízöntők, ma lehetőleg ne írjanak alá semmilyen szerződést, mert könnyen becsaphatják őket, vagy magukat, ha nem néznek a sorok közé. Ha nem nagyon sürgős a dolog, inkább várjanak vele, vagy nézessék át egy szakemberrel.

A Halak szülöttek szeretnék az anyagi biztonságukat megteremteni. Minden követ megmozgatnak, hogy ennek meg is legyen az eredménye. Azért nem kell állandóan zsíros kenyéren élni, telne most, finomabb falatokra is.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.