CsodaCsiga Főlap
2021. december 8.   szerda   Mária, Buzád, Immakuláda   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ne duzzogjanak, mert a baráti kapcsolatai korántsem olyan tragikusak, mint gondolták volna. Ha szükségessé vált ezek szelektálása, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket. Új barátságok kezdetére most van kilátás.

A Bikák mindent elkövetnek, hogy kedvesük egészsége helyre álljon. Kényeztetik, őket, de ha egy idő után azt veszik észre, hogy fojtogató ez a szeretet, ne sértődjenek meg, egy kis magányra mindenkinek szüksége lehet.

Az Ikrek ma nagyon érdeklődőek, tanulási vágyuk igen erős. A külvilág hatásai erős, intenzív befolyással vannak rájuk. Nem ismernek semmilyen akadályt, a vitákban könyörtelenül kontráznak a gyenge érvelésekre.

A Rákok nem tudnak tanulni a hangoskodó szomszédjuktól. Ha ez többször is előfordult már, ideje hangot adni nem tetszésüknek, de semmiképpen se rohanják le őket, normális hangon próbáljanak intézkedni.

Ha az Oroszlánoknak peres ügyük van, számíthatnak arra, hogy váratlanul kedvező irányt vesznek a dolgok. Talán ők kerültek kedvezőbb helyzetbe, és most már ellenfelüknek van szüksége kompromisszumokra.

A Szűzek egész nap a családi idill varázsát és kényelmét élvezhetik. Minden jól alakul, és végre olyan dolgokra is jut idejük, amiket már régóta halogattak. Használják ki az alkalmat, és menjenek ki a kertbe kertészkedni kicsit

A Mérlegek szerelmesek, éppen ezért nem veszik észre, ha a „baráti” körből valaki áskálódik ellenük, esetleg megpróbálja őket rossz színben feltüntetni. Ha csak a gyanú árnyéka is felvetődik, azonnal tegyék szóvá nemtetszésüket.

A Skorpiók családi életében nem alakulnak a legjobban a dolgok, és ez az élet más területeire is kihatnak ma náluk. Ha munkáról van szó, próbálják meg az érzéseiket ma háttérbe szorítani, és a józan eszükre hallgatni.

A Nyilasoknak a jövőt tekintve nincsenek illúzióik Ma elég sokat meditálnak a helyzetüket illetően és arra az elhatározásra jutnak, hogy ezen a munkahelyen nekik nem terem babér, legjobb lesz, ha keresnek egy másikat.

A Bakok, ma szívósságuknak köszönhetik a sikereiket, egy olyan ügyben, amit már elveszettnek hittek, de kitartásukkal mégis lehetetlent értek el. Ez csak még jobban arra sarkalja őket, hogy érdemes a végsőkig harcolni.

A Vízöntők ma érzelmileg annyira felkavart állapotban lehetnek, hogy olyat mondhatnak valakinek, amit nem gondolnak komolyan, de sértődésre mindenképpen okot adhat. Vigyázzanak jobban a nyelvükre!

A Halak csak annyit várjanak el házastársuktól, amennyit ők maguk is megtesznek. Túlzottan nagy elvárásaiknak nem biztos, hogy meg tudnak felelni, ezért kisebb csalódás érheti őket. Fogadják el a társukat olyannak amilyen.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.