CsodaCsiga Főlap
2014. december 20.   szombat   Teofil, Kerecsen, Liberátusz, Timót   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok emberi kapcsolataikban változásokra számíthatnak, ha ők maguk is változnak. A gondolkodásukat nagymértékben befolyásolhatja egy új kolléga érkezése, aki talán új színt visz a hétköznapokba.

A Bikák büszkén mutogatják magukat a rokonoknak, családtagoknak, milyen szép barnára sültek a szoláriumban. Kirobbanó hangulatukat semmi sem tudja letörni, érzik, hogy már nagyon közel a hétvége.

Az Ikrek szülöttek, minden erejüket és tudásukat latba vetik, hogy segítsenek egy hozzájuk forduló, tanácsot kérő személynek. A dilemma az, hogy merjenek – e kezdeményezni, egy régi barátságból kialakuló szerelem felé.

A Rákoknak a rokoni kapcsolatai megélénkülhetnek. Valószínűleg többet beszélnek, mint egy egész hét alatt összesen. A vidám hangulatban, jól gondolják meg, hogy kinek, mit mondanak, mert titkos dolgokat is kifecseghetnek.

Az Oroszlánoknak ma világossá válhat valami a barátaikkal kapcsolatban. Felfokozott érzelmi állapotban képesek, más szegszögből nézni a történéseket. Ha viszonyuk nem volt a legjobb, most alkalmuk nyílhat a békülésre.

A Szűzek ma különösen figyeljenek arra, kinek, mit mondanak. Főleg a baráti kapcsolataik láthatják kárát annak, ha megpróbálják őket manipulálni. Fogadják el, ha másoknak külön véleményük van, ne zsarolják környezetüket.

A Mérlegek egésznap a konyhában tevékenykednek, mert szeretnének ma mindent elintézni, hogy holnap erre ne legyen gond. Egy vidéki összejövetelre hivatalosak, és holnap lehetőleg minél előbb szeretnének útra kelni.

A Skorpió számára elérkezett az idő, hogy éljék végre az életüket, ne csak állandóan robotoljanak. Ha valamilyen önmegvalósító programba kezdenek, most abban is nagy sikert arathatnak, legyen az sport, vagy más hobby.

A Nyilasoknak ma egy üzleti tárgyaláson kell részt venni. Minden teljesen rendben megy, mindaddig, amíg a pénzügyek nem kerülnek terítékre. Csak a szerencsének köszönhető, hogy némi alkudozás után, az üzlet mégis megvalósul.

A Bakok lejárják a lábukat egy olyan ajándékért, amit sehol sem lehet kapni. Nagy dilemma előtt állnak, mert így két nappal karácsony előtt nem sok idő maradt. Ma sajnos fennáll a veszélye annak, hogy döntéseket elhamarkodjanak.

A Vízöntők ma mindenütt füllentéssel találkoznak emberi kapcsolataikban Már azt sem tudják, kinek higgyenek, ösztönösen is utálják a hazugokat. Ne essenek bele ugyanebbe a hibába, hanem könyörtelenül leplezzék le őket!

A Halak alig várták, hogy vége legyen a szentestének, mert az elmúlt napok a szokásosnál is több feladatban részesítette őket. Sajnos nincs itt az ideje a pihenésnek, akkor is sokat segítenek, ha vendégségbe mennek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.