CsodaCsiga Főlap
2016. szeptember 27.   kedd   Adalbert, Damján, Damos, Florencia, Kósa, Kozima, Mirabella   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok vigyázzanak szerelmükre, mert valaki megpróbálja elhalászni előlük. Ne vegyék félvállról a dolgokat, ne törődjenek bele a veszteségekbe, hanem küzdjenek. Ne higgyenek el minden szóbeszédet

Ha a Bika szülöttek idáig gyengélkedtek, most eljött a gyógyulás ideje. Lehet, hogy nem hagyományos orvoslással, lábalnak ki a betegségből, az a lényeg, hogy nagyon hamar tud szervezetük regenerálódni.

Az Ikrek reumás problémákkal küszködnek, nehezen megy nekik a mozgás. Ne is erőltessék, inkább másik kedvenc hobbijukkal foglalkozzanak, lustálkodjanak, aludjanak minél többet, ha már síelni, nem tudnak elmenni.

A Rákoknak ma semmit nem kell tenniük, s mégis az ölükbe pottyanhat a pénz. Szerencsés periódusban vannak. Most még azt is megengedhetik maguknak, hogy egy kaszinóba elmenjenek, mert esélyük van a nyerésre.

Az Oroszlánok vigyázzanak a közlekedésben. Ha értelmetlen kockázatokba mennek bele, veszélyeztetik mások épségét, vagy egy közúti ellenőrzés szabálytalanságokra deríthet fényt, ami nem kevés pénzükbe kerülhet.

A Szűzeket átjárja a szerelem. Minden porcikájuk bizsereg ettől az érzéstől. Ezt a zsongást a családjuk is látja, és talán nem mondják ki, de nagyon örülnek annak, hogy végre felhőtlen a jókedvük, vidámak és élvezik az életet.

A Mérlegeket anyagi kérdések foglalkozatják. Próbálnak rájönni, vajon miért olyan változó, mit kellene tenniük ahhoz, hogy stabilabbá, kiszámíthatóbbá váljon pénzügyi helyzetük alakulása, még plusz munkát is elvállalnának.

A Skorpiók törekedjenek arra, hogy tisztán és világosan fogalmazzanak. Ha felvetődik annak lehetősége, hogy valamit elértettek, okvetlenül tisztázzák ezeket, mert később, ebből csak még nagyobb galiba származhat.

A Nyilasok jól érzik magukat a bőrükben, mert egy külföldi barátjukat várják otthonukba, akikkel már nagyon régen találkoztak. Egy csapásra nosztalgikus hangulatba kerülhetnek, az emlékek könnyeket csalhatnak a szemükbe.

A Bakoknak ma egy régi szerelem újra éledhet, ha nem ott folytatják, ahol abbahagyták. Sokat kell tenni azért, hogy ne kövessék el ugyan azt a hibát. Minden lehetőségük meg van ahhoz, hogy most végre boldogok legyenek.

A Vízöntők ma egy családi megbeszélésen vesznek részt. Elsősorban a karrierjük a téma. Most van lehetőségük az előre jutásra, így azt kell megbeszélniük, ki miben tud segíteni nekik, hogy érvényesülni tudjanak.

A Halak ma teljes lelki harmóniában vannak. Úgy érzik, hogy rátaláltak a helyes ösvényre, és ez így is van, csak az a baj, hogy visszafelé haladnak rajta és nem előre. Gondolják át még egyszer, hogy valójában mi a helyes irány

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.