CsodaCsiga Főlap
2024. március 3.   vasárnap   Kornélia, Apolka, Gunda, Kunigunda, Múzsa   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok, ha eddig még nem kezdtek hozzá, akkor itt az ideje, hogy megszervezzék a nyaralásukat. Ha ügyesen gazdálkodnak, és jól utána járnak, olyan helyre is sikerülhet utat szervezniük, amiről már nagyon régen álmodtak.

A Bikák munkahelyi konfliktusra számíthatnak. Valaki megkérdőjelezheti szakmai hozzáértésüket. A legjobb az, ha ilyenkor is higgadtak maradnak, s nem ereszkednek le az irigy kollégák szintjére.

Az Ikrek első napjukat töltik új munkahelyükön. Egyelőre megfigyelő álláspontra helyezkednek, mert nem tudják kivel barátkoznának szívesen. Sajnos, kevesebb időt tölthetnek majd barátaikkal, időhiány miatt.

A Rákok egy barátságból kialakuló szerelem felé tartanak. Nagy dilemma elé állította őket a sors, vajon kibírja – e a kapcsolatuk, ha mégse lesz belőle eget verő nagy szerelem, vagy a barátságuk is kárát látja ennek.

Az Oroszlán szülöttek, lehetőleg legyenek türelmesebbek a családjukkal, gyermekükkel, mert ma nagyon könnyen kijöhetnek a sodrukból. Mielőtt bármi olyat tennének, amit később megbánhatnak, számoljanak el tízig!

A Szűzek nagyon félnek, hogy kudarcot vallanak, pedig erre semmi okuk sincsen. Ha túlságosan megkeményítik a szívüket, csak hogy ne csalódjanak, nincs az a bátor jelentkező, aki felmelegíthetné ezt a jégpáncélt.

A Mérlegeknek több dologgal is foglalkozniuk kell egyszerre. Talán többet is beszélnek a kelleténél, így olyan is kicsúszhat a szájukon, aminek nem kellett volna. Szerencsére hamar kapcsolnak, így el tudják bagatellizálni az ügyet.

A Skorpiók számára a mai nap a szellemi kihívások napja. Legyen az tanulmány, játék, vagy akár milyen rejtvény. Nagyon jól érzik magukat az ilyen típusú emberek társaságában is, akiktől úgy érzik, nagyon sokat tanulhatnak.

A Nyilasok ne engedjék, hogy megingassák őket a hitükben. Ha valaki a véleményükre kíváncsi, nyíltan kertelés nélkül mondják meg. Barátaik is számíthatnak elfogulatlan megítéletükre, amivel sokat segíthetnek nekik.

A Bakoknak ma olyan pénzük érkezhet meg külföldről, amire már régen keresztet vetettek, így most már saját magukra is költhetnek valamennyit, vagy a barátaikat meghívhatják egy kellemes hangulatú vendéglőbe.

A Vízöntők végre egzisztenciális és párkapcsolati területen számíthatnak pozitív fordulatra. Eddig barátaikat is elhanyagolták, mert nem bírtak megbirkózni a nehézségekkel, pedig ők bármikor segítettek volna.

A Halak élete is egy kicsit jobban felpezsdülhet a mai napon. A vállalkozásukkal kapcsolatosan egy olyan hitel lehetőségéhez juthatnak, ami nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy régen dédelgetett álmaikat megvalósíthassák.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.