CsodaCsiga Főlap
2019. április 26.   péntek   Ervin, Klétus, Peregrina   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma tele vannak ötletekkel. Úgy az esti menüvel, mint a díszítéssel, és az ajándékok csomagolásával kapcsolatban. Azért arra figyeljenek, hogy a kevésbé kreatív munka ne csak a párjukra maradjon.

A Bikáknak ma be nem áll a szájuk. Felettébb jókedvűek, és ennek hangot is adnak, környezetük és szerelmük nem kis örömére, aki elbűvölve nézi minden rezdülésüket. most bárkit rátudnak venni bármire.

Az Ikrek ma visszafogottak. Magukban tartanak mindent, de ez nem jó, hiszen van bennük egy nagyfokú szereplési vágy, amit most nem tudnak kiélni. Próbáljanak meg nyitni a külvilág felé, mert az emberek kíváncsiak rájuk.

A Rákoknak ma abból adódhatnak problémáik, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a hivatásukat és az otthonuk közötti teendőket. Ha nem hagyja őket nyugodni ez a probléma, kérjenek segítséget szüleiktől, rokonaiktól.

Az Oroszlánok ma szeretnék befejezni a munkát, hogy holnap már ne kelljen bemenniük, és csak az ajándékok vásárlásának, az ünnepi ebéd megszervezésének szenteljék az idejüket. Idén, amúgy is későn kezdtek hozzá az előkészületekhez.

A Szűzek azt fontolgatják, hogy összeköltöznek szerelmükkel, ami azt jelenti, hogy némi kompromisszumra szükség lehet, de gazdasági szempontból, mindenképpen könnyebb helyzetbe kerülhetnek mindketten.

A Mérlegek, munkával, pénzzel kapcsolatos elképzeléseiket, leginkább a társas viszonyokban tudják, kamatoztatni. Ha nem hagyják, hogy üzlettársuk túl sokat követeljen a tortából, egyensúlyra lehet számítani.

A Skorpiók ma különösen figyeljenek arra, kinek, mit mondanak. Főleg a baráti kapcsolataik láthatják kárát annak, ha megpróbálják őket manipulálni. Fogadják el, ha másoknak külön véleményük van, ne zsarolják környezetüket.

A Nyilasok ma bátran kacérkodjanak az ellenkező neműekkel, mert felkelthetik olyan valakinek a figyelmét, aki már régóta tetszik nekik. Ha eljön a pillanat ne féljenek cselekedni, bátran vágjanak bele a nagy kalandba.

Nyár ide, nyár oda, a Bakok, ma is dolgoznak. Szerencsére olyan munkát csinálhatnak, amit szeretnek, így csak azzal lehet a probléma, hogy nem tudják, mikor kell abbahagyni, így a nap végére egy kicsit ki is merülhetnek.

A Vízöntők ma egy régi szerelmükkel találkozhatnak, ami nagyon mélyen érintheti őket. Legszívesebben elbújnának egy időre, a világ szeme elől, hogy jól átgondolják ezt a mágikus erejű, sorsszerű találkozást.

A Halak egy közvetítő útján kibékülhetnek kedvesükkel. A problémákat hamar tisztázhatják. Lehet, hogy egyfajta hatalmi harc kezdődött most el, kipróbálják, meddig mehetnek el a másiknál, és az a kérdés, ki hordja majd a nadrágot.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.