CsodaCsiga Főlap
2023. május 29.   hétfő   Magdolna, Almiréna, Elmár, Jukundusz, Kund   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok magán, illetve szakmai élete harmonikusan működhet a mai napon. Kedvező alkalom nyílhat jövőbe mutató tervek készítésére. Egy váratlan, ámde rövid utazásra is fel kell készülniük, ami kizökkentheti őket nyugalmukból.

A Bikák az elmúlt napok kellemetlensége után, végre fellélegezhetnek. Ma jótékony hatással lehetnek rájuk, ha barátokkal elfogulatlanul konzultálnak vitás kérdésekben, s építő jelleggel megpróbálnak közös nevezőre jutni.

Az Ikrek szüleikkel való kapcsolatukban számíthatnak váratlan eseményekre, ami erősen befolyásolhatja az életüket. Előfordulhat, hogy önállósodási, elszakadási, szándékuk felerősödik az elkövetkező időszakban.

A Rákoknak a munkájukban történhet egy fordulat, lehet, hogy egy újítást vezetnek be. Elképzelhető, hogy először nincs az ínyükre a dolog, de ha megpróbálnak ellenállni ezeknek a változásoknak, kellemetlen eseményben lehet részük.

Az Oroszlánok egy szenvedélyes érzelmi és szexuális kapcsolatba bonyolódhatnak. Ha lehet, ne a nyilvánosság előtt bonyolítsák le szerelmi ügyüket, mert a külvilágnak, nem biztos, hogy tetszik ez a fajta magatartás.

A Szűz szülötteknek nagyon fontos egy biztos családi háttér. Ne engedjék, hogy ezt a békét bárki is megzavarja. Ha pletyka áradat indul ellenük, beszéljenek erről barátaikkal, családtagjaikkal, talán jó tanácsokkal szolgálhatnak.

A Mérlegek ma remekül tudják az érzelmeiket kifejezni, és irányítani. Nem engedik, hogy azok uralkodjanak rajtuk, hanem teljesen objektíven szemlélik a körülöttük zajló eseményeket. E mellett még, tárgyilagosak is tudnak maradni.

A Skorpióknak nem tetszik az az ötlet, hogy bemutassák őket valakinek, mert úgy érzik, ezzel beleavatkoznak az életükbe. Pedig most az egyszer nem kellene annyira nyakasnak lenniük, mert szerencsésen alakulhatnak a szerelmi ügyeik.

A Nyilasok a munkájukat és a tanulmányaikat általában jól össze tudják egyeztetni, de a mai napon, ez valahogy nem megy. A munkahelyükön egy részletes beszámolót kell írniuk, ami lehetetlenné teszi, hogy eljussanak az iskolába.

A Bakok otthonában teljes a harmónia, de egy barátjukkal kapcsolatos titok mégsem hagyja őket nyugodtan pihenni. Ettől egyre feszültebbé válnak, ennek egy hatalmas veszekedés lehet a vége, de ettől nem nyugszanak meg.

A Vízöntők azt fontolgatják, hogy vállalkozásba fognak, mert a helyzetük a munkahelyükön tarthatatlan. Ettől a lépéstől azt remélik, nemcsak anyagilag járnak jobban, de kevesebb lesz a stressz is, és megnyugodhatnak végre.

A Halak ma nagyon szépek, felkeltik az ellenkező nem érdeklődését. A szerelmi életükben lévő változások azonban rossz hatással lehetnek a munkájukra. Próbálják jobban elhatárolni az élet különböző területeit.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.