CsodaCsiga Főlap
2015. május 26.   kedd   Fülöp, Evelin, Beregár, Elektra, Godó   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma a közlekedésben legyenek óvatosak. Semmiképpen se hajtsanak gyorsan, mert annak könnyen megihatják a levét. Feleslegesen ne kockáztassanak, csak tiszta helyzetben előzzenek!

A Bikák csak akkor mennek orvoshoz, ha már viszik őket, mert úgy érzik, nekik soha semmilyen bajuk nem lehet. Most azonban előfordulhat, hogy az ügy nem tűr halasztást, mert később krónikussá válhatnak a panaszaik.

Az Ikrek fordulatra számíthatnak szerelmi téren, talán egy régi barátság alakulhat át szerelemmé. Kicsit meg is ijedhetnek, vajon jól teszik – e, mert ha nem jól sül el a dolog, akkor két szék közül a pad alá eshetnek.

A Rákok lendületének semmi nem szabhat gátat. Minden akadályt képesek legyőzni, és mindenhez van elég energiájuk. Ne hagyják, hogy egy rosszakarójuk hamis pletykákkal, kedvüket szegje, és ezzel elérje célját.

Az Oroszlán szülöttek kicsit sokat képzelhetnek az új állásukat illetően. Csalódás lehet a vége, ha nem reálisan közelítik meg a dolgokat. Változékony hangulatukat a környezetük nem mindig tudja megérteni.

A Szűzek most minden figyelmüket a munkájuk köti le. Ennek a kitartásnak meg is lesz a gyümölcse, csak legyenek türelemmel, és ne figyeljenek oda, hogy mit mondanak nekik az irigy kollégák, mert az nem mindig fedi a valóságot.

A Mérlegek ma mintha a föld felett járnának. Nem vesznek észre szinte semmit a körülöttük zajló eseményekből, csak egy varázslatos álomvilágot látnak maguk körül, amiben minden nagyszerű. Lehet hogy szerelmesek?

A Skorpiók, tőlük szokatlan módon, túl szenvedélyesen tolmácsolják környezetüknek a véleményüket. Ha vitára kerül sor, senki nem tudja őket meggyőzni az ellenkezőjéről, ma ne is próbálkozzon ezzel senki!

A Nyilasok ma az anyagiak terén, számíthatnak. kisebb feszültségre. Legyenek nyitottak, új megoldásokra, mert lehet, hogy a régivel már nem érnek el eredményeket. Egy családtagjuk segíthet ebben.

A Bakok ma nagyon népszerűek lehetnek. Egy társaságban, régen érezték már magukat ennyire jól, mert nem csak értelmetlen dolgokról csacsognak, hanem komoly, érdekfeszítő társalgásban lehet részük.

A Vízöntők ma szerelmük legbelső titkait is megfejthetik. Ha valaki annyira megbízik bennük, hogy feltárja legbelső lényét, az néha könnyekkel jár, de ettől nem szabad megijedniük, inkább ők maguk is igyekezzenek megnyílni

A Halak úgy érzik, egy családi titokra jöttek rá. De addig ne adjanak ennek hangot, amíg nem győződtek meg arról, hogy a hír igaz. Könnyen lehet, hogy csak rossz következtetéseket vontak le bizonyos dolgokból.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.