CsodaCsiga Főlap
2024. június 13.   csütörtök   Antal, Anett, Antigoné, Antos, Grácia, Netta, Tóbiás   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kos szülöttek, ha sokat éjszakáznak, a szervezetük, előbb- utóbb megsínyli. Nemcsak szórakozásból áll az élet, fontossági sorrendet kellene felállítani. Ha lehet, ma ne hozzanak, érzelmi kérdésekben döntéseket.

A Bikák ma megpróbálnak királyként viselkedni mindenhol. Most anyagilag úgy állnak, hogy ezt meg is tehetik, nem biztos, hogy ez az igazi énjük. Ne akarjanak mások lenni, mert akik szeretik, azok olyannak fogadják el amilyenek

Az Ikrek szülöttek, ma hajlamosak türelmetlenül nyomni a gázpedált, hogy minél hamarabb célhoz érjenek. Ha lehet, ne álljanak le senkivel vitatkozni, ezt a hatalmas energiát inkább szellemi erőkifejtésre fordítsák.

A Rákok ma a családi vállalkozásban arathatnak sikereket, remek kommunikációs képességük révén. Ha irigyei támadják, azt vegyék megtiszteltetésnek, abból is kitűnik, milyen jól végzik a dolgukat.

Az Oroszlánok ma romantikus, sírós hangulatba kerülhetnek, mert olyan dolgok történhetnek velük, ami ebbe az irányba tereli érzéseiket. Egy régi fotó, vagy film újra nosztalgikus érzetet kelthet bennük. Lelkük megtelik hálával.

A Szűzek ma nagyon feszültek. Lépten-nyomon akadályozzák őket a munkájuk elvégzésében. Úgy érzik minden összeesküdött ellenük. Sóhajtsanak egy nagyot, egyszer ez a nap is véget ér.

A Mérlegeket vegyes hatások érik, a pénzügyeket is beleértve. Egy részről szerencsésen alakulhatnak az anyagiak, de óvakodjanak az irigyeiktől, akik a háttérből ellenük áskálódnak, s könnyen keresztül húzhatják a számításaikat.

A Skorpiók számára a mai nap a szórakozások napja. Ma nem kell semmit sem tenniük, főleg nem kényszerből. Ha mégis dolgoznak valamit, kitartásuknak, alaposságuknak köszönhetően nagyszerű eredményeket érhetnek el.

A Nyilasok ne duzzogjanak, mert a baráti kapcsolatai korántsem olyan tragikusak, mint gondolták volna. Ha szükségessé vált ezek szelektálása, akkor tegyék meg a szükséges lépéseket. Új barátságok kezdetére most van kilátás.

A Bakok, tőlük szokatlan módon, egy régi szerelem emlékét idézik fel, amikor a kezükbe akad egy fénykép. Nosztalgikus képek, illatok villannak fel, amitől kellemes hangulatba kerülhetnek, még alkohol sem kell hozzá.

A Vízöntők ma kivívhatják környezetük ellenszenvét, ha gőgösek, vagy túl nagy az önbizalmuk. Számíthatnak nagyobb érzelmi viharokra, szerelmi vagy baráti körben, ezért lehetőleg tartsanak önvizsgálatot!

A Halak úgy érzik, itt lenne az ideje már egy kis szerelemnek. Valóban jó időszakuk van most arra, hogy szerelmi kalandba keveredjenek, csak nehogy a bőség zavarában képtelenek legyenek majd dönteni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.