CsodaCsiga Főlap
2014. augusztus 2.   szombat   Lehel, Elfrida, Mia, Szerénusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok nyugodtan végezhetnek megerőltetőbb munkát, sportot. Kitartásuknak, köszönhetően, remekül helytállhatnak minden tevékenységben. Stabil érzelmeiknek köszönhetően, a nehezebb kapcsolatokat is jól tudják kezelni.

A Bikák ma figyeljenek arra, hogy társukat nehogy megsértsék túlzott magabiztosságukkal. Ha problémájuk van velük ne mások előtt, hanem négyszemközt intézzék el. Nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy Ők gondolják.

Az Ikrek családi kasszájába, váratlan bevétel folyhat be. Ez néniképpen enyhítheti az őszi kiadások terheit. A munkájukban is örömüket lelik, bár átmenetileg a kreatív része háttérbe szorulhat, és kicsit monotonná válhat.

A Rákokban egyre jobban fokozódik a szenvedély, de majd csak a hétvégén tudnak ennek eleget tenni. Addig is foglalkozzanak a környezetükkel, bár ez nem akkora öröm, de az élvezeteknek majd később jön el az ideje.

Az Oroszlánokkak a mai szerelmes éjszaka után madarat lehet fogatni. Arra azért vigyázzanak, hogy ne ígérjenek könnyelműen semmit, amíg nincsenek meggyőződve arról, hogy komolyak az érzelmeik. Adjanak erre időt egymásnak.

A Szűzek hangulatát kedvezően befolyásolhatja, hogy egy jó barát ki húzza őket a szobából, és ha nem is túl messzire, de egy kisebb sétára sikerül is rávenni őket. A friss levegő akkor is jótékony hatású, ha csípős az idő.

Mivel a Mérlegek nagyon sokat dolgoznak, egy barátjukat kérik meg arra, hogy házastársukat „szórakoztassák.” Veszélyes vizekre evezhetnek ezzel a döntésükkel, ezért nem árt, ha még egyszer átgondolják ezt a lépésüket.

Élvezetes napnak néznek elébe a Skorpió szülöttek. Ha tehetik, ne mulasszák el szeretetüket társuk, szerelmük tudomására hozni, mert igen nagy energiát meríthetnek belőle. Az is előfordulhat, érzéseiket papírra vetik.

A Nyilasok külföldre készülnek az ünnepekre, s úgy tűnik, minden rendben van ezzel kapcsolatban. Az utolsó simításokat teszik ebben az ügyben. Boltról boltra járnak, hogy mindent meg tudjanak venni, ami a cédulájukon áll.

A Bakoknak ma egzisztenciális problémákkal kell megküzdeniük. Családi vita alakulhat ki abból, hogy ki mennyivel száll bele a családi költségvetésbe. Ne menjek bele értelmetlen, vádaskodásba, mert később megbánhatják.

A Vízöntőknek ma senkit nem sikerül utolérni telefonon, hiába próbálkoznak. Valószínűleg a sors akarja így, ezért nem érdemes tovább erőltetni a dolgot. A napot leginkább családi körben töltik, a legnagyobb tétlenségben.

A Halak az exük miatt idegeskednek, ugyanis az illető bekever a baráti kapcsolataikba, és megpróbál velük lépten-nyomon kiszűrni. Legyenek erősek, és türelmesek, mert az idő az ő malmukra hajtja a vizet.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.