CsodaCsiga Főlap
2016. február 10.   szerda   Elvira, Harlám, Skolasztika   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak mozgalmasan telik a mai nap. Párjukkal ma kifogástalan az összhang, nincs okuk a vitára, csak a boldogságra. Épp ezért este bújjanak össze és beszélgessenek egy nagyot, mint a szerelmük hajnalán.

A Bikák ma legyenek óvatosak a közlekedésben, mert valakivel az utakon nagyon összeveszhetnek, lehet, hogy egy Szűz, vagy Ikrek jegyű egyénnel keveredhetnek szócsatába. Legjobban teszik, ha nem állnak le senkivel vitatkozni.

Az Ikrek számára a mai nap nem éppen a világos gondolatok és fontos kérdések meghozatalának ideje. Valóság érzetük nem áll a tetőfokán. Éppen ezért jó lenne, ha fontos kérdések meghozatalára aludnának egyet.

A Rákok egy közvetítő révén kibékülhetnek társukkal. Minden vágyuk ez volt, mert úgy érezhették, nem volt okuk a sértődésre. Szexuális vonzerejüket kihasználva egy nem mindennapi szeretkezésben lehet részük.

Az Oroszlánoknak még betegen is meg kell csinálni a feladataikat, ha azt szeretnék, hogy holnapra minden rendben menjen. Azért jól jönne egy kis segítség, valaki legalább a karácsonyfát egy nappal előbb feldíszítené.

A Szűzek ma ne kockáztassanak feleslegesen sem a szerelemben, sem a szerencsejátékban. Hajlamosabbak lehetnek a túlzásokra, ezért próbálják meg visszafogni magukat. Ezt a felfokozott érzelmi energiát mások megsegítésére fordítsák!

A Mérlegek vigyázzanak a közlekedésben. Ha értelmetlen kockázatokba mennek bele, veszélyeztetik mások épségét, vagy egy közúti ellenőrzés szabálytalanságokra deríthet fényt, ami nem kevés pénzükbe kerülhet.

A Skorpiók végre a barátaikkal lehetnek, és még egy kis flörtre is van kilátásuk! Ma nem kell, hogy sajnálják a pénzüket semmire, dőzsöljenek, hiszen nem mennek minden nap szórakozni! A pénzhiány, úgy is hamar megoldódik

Itt az ideje, hogy a Nyilasok végre örüljenek az életnek is. Változás állhat be az életükben, családdal kapcsolatban. Ítélkezés helyett megbocsátást, vádaskodás helyett megértést tanúsítsanak embertársaik felé!

A Bakoknak szerelmükkel kapcsolatban jó megérzéseik lehetnek, ha csak rájuk gondolnak, máris megszólalhat a telefonjuk, s a vonal másik végén ők vannak. Használják ki spirituális képességüket, például egy meditációra.

A Vízöntőknek csodálatos álmuk volt az éjjel, így egésznap révetegen jönnek-mennek. Mivel két centivel a föld fölött járnak ezért figyelmetlenebbek lehetnek a szokottnál, de ebből komolyabb káruk nem származik

A Halak ma kiváló érzékkel fordulhatnak embertársaik problémái felé. Humanitárius beállítottságuknak köszönhetően, nagy segítséget tudnak nyújtani a rászorulóknak. Érzelmi kérdésekben hozhatnak ma döntéseket.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.