CsodaCsiga Főlap
2016. július 2.   szombat   Ottó, Mietta, Ottokár, Várkony   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a társkapcsolatukban számíthatnak kisebb – nagyobb változásokra. Itt az ideje, hogy a kapcsolaton belül nagyobb önállóságot kapjanak, aminek első állomása, ha anyagilag függetlenné válnak.

A Bikáknak egy kicsit nehezükre esik a reális gondolkodás, főleg szerelmüket illetően. Képesek túlzásokba esni, ha róluk van szó, főleg az anyagiakat illetően. Ebben is jó lenne, ha mértéktartóak maradnának.

Az Ikrek az elkövetkező időszakot, a családjukkal töltik. Most minden más háttérbe szorulhat. Emiatt kevesebbet kereshetnek, a tartalékhoz kell nyúlniuk, vagy kölcsön kell kérniük valakitől némi összeget.

A Rákoknak a jövőt tekintve nincsenek illúzióik Ma elég sokat meditálnak a helyzetüket illetően és arra az elhatározásra jutnak, hogy ezen a munkahelyen nekik nem terem babér, legjobb lesz, ha keresnek egy másikat.

Az Oroszlánok ma kedvesüket nem látják teljesen reálisan. Ha most legyintenek erre, később még nagyobb félreértés adódhat belőle, itt és most világosan meg kell fogalmazniuk, hogy mik az elvárásaik szerelmükkel kapcsolatban.

A Szűzeknek ma a kommunikációban várható nehézség. Az irigyek is megkeseríthetik az életüket, de ne törődjenek velük, mert úgy sem tudnak ártani. Anyagi kérdésekben jobb, ha nem a pillanatnyi hangulatuknak engedelmeskednek.

A Mérlegek túlságosan kritikusak kedvesükkel A legváratlanabb pillanatban mondhatnak ki olyan dolgokat, amivel megsérthetik őket. A legjobban tennék, ha nem alkotnának véleményt, mielőtt nem ismerték meg a részleteket.

A Skorpiók konfliktusba kerülhetnek szerelmükkel, mert minden percüket elszámoltatják velük. A féltékenykedés nem old meg semmit, inkább eltávolítja egymástól őket. Forduljanak szakemberhez, ha a probléma huzamosabb ideig fennáll.

A Nyilasok sokat foglalkoznak a karácsonyi hangulat megteremtésével. Most arról álmodoznak, hogy milyen ünnepi vacsorát fognak készíteni. Már kezdik is beszerezni a hozzávalókat, és semmit sem bíznak a véletlenre.

A Bakoknak ma rá kell döbbenniük, hogy egyes dolgok az életükben, ebben a formában nem mehetnek tovább. Lehet, hogy drámainak fogják érezni a lelkükben végbemenő folyamatokat, mégis megkönnyebbülhetnek.

A Vízöntők idegeit, egy névtelen levél borzolhatja. Ne vennének róla tudomást, mert ez az ügy az egész hétvégéjüket elronthatja. Inkább a családjuk körében vidám hangulatban teljen az a kevés idő, amit együtt tölthetnek.

A Halak eléggé sötéten látják a helyzetüket, úgy szólván teljesen elegük van mindenből. Most kellene egy kis idő szabadságra menniük, hogy feltöltődjenek energiával, vagy szedjenek vitaminokat, ásványi anyagokat.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.