CsodaCsiga Főlap
2015. július 8.   szerda   Ellák, Csatád, Csatár, csató, Estilla, Eugén, iza, Karsa, Kartal, Periklész  Ellák;Csatád, Csatár, csató, Estilla, Eugén, iza, Karsa, Kartal, Periklész, Priszcilla, Szabella, Tessza
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak egy múltból felbukkanó szerelem okoz fejtörést. Már régen túltették magukat az ügyöm, most mégis elsöprő erővel törhet a felszínre. Jó lenne, most egy olyan ember tanácsa, akire hallgatnak.

A Bikák legyenek óvatosak minden olyan eszköz használatakor, ami veszélyes, mert ma különösen hajlamosak lehetnek a balesetekre. Ne fojtsák el érzelmeiket, sportban vezessék le felesleges energiájukat.

Az Ikrek ma a munkahelyi légkör miatt feszültebbek lehetnek. Szerintük a kollégák túl sokáig végeznek olyan feladatokat, amit hamar meg lehetne csinálni. A nap többi része vidám hangulatban telik, és sokat nevetnek.

A Rákok ma figyeljenek oda, hogy milyen elektromos eszközt használnak, mert ha nem vigyáznak, kisebb balesetet is okozhatnak Kétszer is ellenőrizzék le, hogy mindent kikapcsoltak-e, mielőtt otthonról elindulnak.

Az Oroszlánok már kora reggel alig várják, hogy az éjszakát kedvesükkel töltsék. Csak az a baj, hogy mire odáig jutnak, elfogy a lendület, és fáradtan zuhannak az ágyba. Próbálják meg jobban beosztani az energiáikat.

A Szűzek eléggé egykedvűek a mai nap. Semmi nem dobja fel őket, annak ellenére, hogy velük semmi rossz nem történik. Próbálják meglátni a dolgok jó oldalát, és értékelni a lehetőségeiket, amit az élettől kapnak.

Egyes Mérleg szülöttek fontos elhatározásra jutottak. Családalapítás, gyerekvállalás gondolta foglalkoztatja őket. Úgy gondolják, megérett erre az idő. Meg is tették már, az ezzel kapcsolatos intézkedéseket.

A Skorpió szülöttek nem tudják véka alá rejteni csalódottságukat házastársukkal kapcsolatban. Ma ne hozzanak meggondolatlanul, visszavonhatatlan döntéseket, várjanak vele holnapig, biztosan másképpen látják majd a helyzetet.

A Nyilas szülötteknek a mai délelőtt nem nagyon alkalmas utazásra. Ha mégis el kell indulniuk, legyenek óvatosak, nehogy valamijük elvesszen a nagy sietségben. Ha tehetik, és mód van rá, inkább délután utazzanak.

A Bak szülöttek, ezen a hétvégén egyedül vannak otthon, mert a család többi tagja szétszéledt. Neki is állnak, hogy egy nagy selejtezésbe kezdjenek, de ráakadnak egy érdekes olvasmányra, amit nem tudnak letenni.

Mérgelődve indulnak el otthonról a Vízöntők, de a nap végére jó kedvük lesz, hiszen a mindenhol kedves emberek veszik körül őket, akikkel megtalálják a közös hangot, és jókat tudnak nevetni, még a legnehezebb munka közben is

A Halak ma mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ez a mai nap nagyon jó hangulatban teljen el. Okkult, vagy más szellemi tanulmányok iránt fogékonyabbak lehetnek. Mozi, vagy színházlátogatásra kedvező a szombat.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.