CsodaCsiga Főlap
2018. január 18.   csütörtök   Piroska,   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a társkapcsolatukban számíthatnak kisebb – nagyobb változásokra. Itt az ideje, hogy a kapcsolaton belül nagyobb önállóságot kapjanak, aminek első állomása, ha anyagilag függetlenné válnak.

A Bikák munkájukkal kapcsolatos problémájukat lelki gyötrelemként élik meg. Nem kell annyira eltúlozni ezt, mert ma egy kissé érzékenyen reagálhatnak mindenre. Ha valamit nem tudnak„ megemészteni” megfájdulhat a gyomruk.

Az Ikrek ma nézzék el társuk gyengeségét, hisztijét. A türelem most mindennél fontosabb, nem érdemes senkivel sem összerúgni a port, mert ha elhamarkodottan cselekszenek, holnap nem tudnak majd társuk szemébe nézni.

A Rák szülöttek, ma vidékre utazhatnak néhány napra, távol a világ zajától. Már nagyon hiányzott nekik egy kis magány. Úgy érezhették az utóbbi időben, hogy szükségük van, egy kis feltöltődésre, mert túlhajszolták magukat.

Az Oroszlánok bármit tesznek, falakba ütköznek, és düh fogja el őket. Nyugodtan vonuljanak félre átgondolni a dolgokat, de ne egészen, maradjanak nyitottak más megoldásokra, akkor is, ha eredetileg nem ez volt az elképzelésük.

A Szűzek számára a mai nap a szórakozások napja. Ma nem kell semmit sem tenniük, főleg nem kényszerből. Ha mégis dolgoznak valamit, kitartásuknak, alaposságuknak köszönhetően nagyszerű eredményeket érhetnek el.

Ha a Mérlegeknek átmenetileg kommunikációs problémájuk van, ne saját magukat okolják ezért, hanem vegyék tudomásul, hogy ilyen van. Ne próbáljanak alkoholhoz, vagy más élvezeti méreghez nyúlni, mert az, semmit nem old meg!

A Skorpiók figyeljék meg környezetüket alaposan, mert valaki áskálódhat ellenük. Nem elég, hogy olyan pletykákat terjesztenek róluk, ami nem igaz, ráadásul, ez pénzügyi helyzetükre is negatív kihatással lehet.

A Nyilasok ma végre kedvező híreket kaphatnak, peres üggyel kapcsolatban, főleg, ha az ingatlannal van összefüggésben. Bizakodó hangulatban vannak, de ne is próbáljanak meg ennek örömére inni, ha volán mögé ülnek.

A Bakok alapvetően tartós és komoly párkapcsolatra vágynak. De most, mintha valami láthatatlan erő egy rövid, de intenzív kaland felé sodorná őket. Valószínűleg ezt is meg kell élniük ahhoz, hogy értékelni tudják partnerüket.

A Vízöntők átrendezik a lakásukat, hogy kicsit nagyobb legyen a hely, talán akad mindenkinek egy kis zug, ahová elbújhat. Arra figyeljenek, hogy ez ne csak átmeneti lelkesedés legyen, hanem ezzel a hangulat is javuljon!

A Halak céljainak eléréséhez nagy elszántságra van szükségük ahhoz, hogy ezt meg is tudják valósítani. Nem biztos, hogy az előre eltervezett dolgok hoznak eredményt, hanem nagyobb siker érhető el ha spontán cselekszenek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.