CsodaCsiga Főlap
2021. január 19.   kedd   Sára, Márió, Kanut, Kenéz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok a baráti társaságukban ma rátalálhatnak a szerelemre. Ettől felpezsdülnek, és majd ki ugranak a bőrükből a nagy izgatottságban. Ennek mindenki nagyon örül, hogy végre mosolyogni, és nevetni látja őket

A Bikáknak egy külföldi utazást váratlanul le kell mondaniuk egy sürgős munka miatt. A főnökük kárpótlásként egy belföldi utazással honorálja őket, mert annyira segítőkésznek mutatkoztak, és nem hagyták cserben.

Az Ikrek be akarják bizonyítani szerelmüknek, mennyire komolyan gondolják kapcsolatukat, milyen mélyek is az érzelmeik, és szeretnék bemutatni őket otthon. A Mai napon meg is van az esélye annak, hogy jól érezzék magukat.

A Rákok ma egy családi megbeszélésen vesznek részt. Elsősorban a karrierjük a téma. Most van lehetőségük az előre jutásra, így azt kell megbeszélniük, ki miben tud segíteni nekik, hogy érvényesülni tudjanak.

Az Oroszlánok konfliktusba kerülhetnek szerelmükkel, mert minden percüket elszámoltatják velük. A féltékenykedés nem old meg semmit, inkább eltávolítja egymástól őket. Forduljanak szakemberhez, ha a probléma huzamosabb ideig fennáll.

A Szűzeknek a munkájukban történhet egy fordulat, lehet, hogy egy újítást vezetnek be. Elképzelhető, hogy először nincs az ínyükre a dolog, de ha megpróbálnak ellenállni ezeknek a változásoknak, kellemetlen eseményben lehet részük.

A Mérleg szülöttek ma nagyon érzelmes hangulatban vannak, s talán túlságosan is szeszélyesen reagálhatnak a dolgokra. Kisebb gyomor panaszaik is lehetnek, az a kérdés, vajon mi az, amit nem tudnak megemészteni?

A Skorpióknak a lakásfelújítás kapcsán lehetnek nézeteltéréseik a házastársukkal. Mindketten a saját igazukat fújják, meg sem hallgatják a másik felet. Kössenek kompromisszumokat, hiszen mindkettőjük otthonáról van szó!

A Nyilasok ma is azt csinálhatják, amihez a legjobban értenek. A pénzügyek intésére kifejezetten kedvező a mai nap. Ha ilyen jellegű tárgyalásokat kell bonyolítaniuk, ne halogassák a dolgot, most segítenek a csillagok is ebben.

A Bakok, hosszú távú terveket szövögetnek, a karrierjükkel kapcsolatban. Talán mostanra született meg a döntés, hogy szakmailag szeretnék magukat tovább képezni, amihez a család segítsége is szükségeltetik.

A Vízöntőkben felgyülemlett feszültség ma robban, csakhogy ez a kitöréssel épp egy olyan kollégát bántanak meg, aki a barátjuk is. Így nem csak a konkrét probléma dühíti őket, hanem az is, hogy épp egy barátjukkal vesztek össze.

A Halak egy telefonbeszélgetés során, véletlenül egy munkahelyi titok nyitjára bukkanhatnak. Nem is sejtik, hogy ez a véletlen milyen gyorsan a malmukra hajthatja a vizet. Néha azért nekik is lehet egy kis szerencséjük.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.