CsodaCsiga Főlap
2015. augusztus 29.   szombat   Beatrix, Erna, Bolda, Erna, Kandida, Szabina   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

Kellemes a mai nap a Kosok számára. Bár sokszor volt felfordulás az otthonukban mostanában, most végre rendeződni látszanak a dolgok. És végre jut egy ki idejük a szerelemre is. Most innen meríthetik a legtöbb energiát.

A Bika szülöttek, lehetőleg ma ne akarják mindenáron birtokolni szerelmüket. Ha állandóan féltékenyen a sarkukban járnak és ellenőrzik minden lépésüket, előbb – utóbb megunják és rákényszerülnek a hazugságokra.

Az Ikrek ma vigyázzanak az egészségükre, főleg légúti problémákkal küszködhetnek. Ha még nincsen panaszuk kezdjenek el vitaminokat, ásványi anyagokat fogyasztani, hogy szervezetük ellenállóbb legyen!

A Rákok szedjék össze minden erejüket, mert bármennyire is kilátásnak tűnnek a dolgok, meg van bennük most a kellő erő, hogy harcoljanak magukért, és elérjék a céljaikat, ami lehet, hogy nem ma lesz, de sikerülni fog

Az Oroszlánok hangulatát kedvezően befolyásolhatja, hogy egy jó barát ki húzza őket a szobából, és ha nem is túl messzire, de egy kisebb sétára sikerül is rávenni őket. A friss levegő akkor is jótékony hatású, ha csípős az idő.

A Szűzek életében megjelent egy régi ismerősük, akivel azonnal megtalálják a közös hangot. Ebből még szorosabb érzelmi kapcsolat is kialakulhat, de most még ne rontsanak ajtóstól a házba, a fokozatosság elvét tartsák be.

A Mérlegek ma végre azt tehetnek, amit akarnak, senki sem gátolja őket az elképzeléseik megvalósításában. De a szabad akaratnak is megvannak a korlátai, aki bölcsen hallgat ilyenkor a belső hangra, az ér el eredményt.

A Skorpiók lehetőleg tegyenek erőfeszítéseket a házastársukkal való kibékülésre. Hiszen társuk hajlandó lenne kompromisszumokra, de a szülöttek ma egy kissé makacsnak bizonyulnak ebben a kérdésben. Ne legyenek annyira merevek!

A Nyilasok ma nagyon érzékenyek, és ezért a "legjobb védekezés a támadás" címszóval inkább ők bántanak meg másokat, mielőtt valaki nekik okozna fájdalmat. De biztos, hogy attól védekeznek, aki valóban bántaná is őket?

A Bak szülöttek, ma otthonukba valamilyen háztartási eszközt vesznek, ami nagymértékben megkönnyíti a házi munkát. Azt tervezik, hogy meghívják barátaikat is, egy partira, ahol bemutathatják az új szerzeményüket is.

A Vízöntők a pénzügyeikkel vannak ma elfoglalva. Azon gondolkoznak, hogy osszák be a pénzt, hiszen nemsokára itt a szeptember, kezdődik az iskola, és az egy nagyobb anyagi kiadással jár a család számára.

A Halak kedvesük társaságában egy túrán vesznek részt. Nem sok kedvük van a dologhoz, de rá kell jönniük, hogy nagyon jó ötlet volt. Nosztalgikus hangulat keríti őket hatalmukba, és egy kicsit el is érzékenyülhetnek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.