CsodaCsiga Főlap
2020. szeptember 22.   kedd   Móric, Marót, Zelinda, Zella, Zöldike   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak nem lehet panaszuk az anyagiakra. Ráadásul még olyan hivatásuk is van, ami elég rugalmas ahhoz, hogy otthon is végezhessék. Házastársuk besegít a házi munka terén, így nekik csak feladataikra kell összpontosítaniuk.

A Bikák ma vigyázzanak arra, nehogy olyan dolgot fecsegjenek ki, amit egyelőre titokban kellene tartaniuk. A főnökükkel való kapcsolatukban zavart okozhat, hogy meddig mehetnek el a bratyizásban.

Az Ikreknek nagyon mozgalmas a mai napjuk. De ez egy cseppet sem bosszantja őket, sőt talán attól olyan jókedvűek, hogy végre van mit tenni. Estére azonban nagyon elfáradnak, így az is lehet, hogy már a tévézés közben elalszanak

A Rákok ma próbáljanak meg uralkodni az indulataikon, mert nagyon könnyű őket kihozni a sodrukból. Ha elkapja őket a hév, akkor törnek, zúznak, és megállíthatatlan tombolása kezdenek. Csak óvatosan a tányérokkal.

Az Oroszlánok azt tervezgetik, hogy holnaptól teljes erővel a munkájukra fognak koncentrálni. Ebben most valóban eredményesek, és akár egy kisebb előléptetésre is számíthatnak a közel jövőben, a rengeteg munka gyümölcseként.

A Szűzek átmenetileg labilisabb érzelmi állapotba kerülhetnek. Nehezen tudnak a lelkükben végbe menő folyamatokkal mit kezdeni. Ha tehetik, a mai napot használják belső megismerésükre, meditáljanak, lazítsanak.

A Mérlegek ma szinte egésznap úton vannak. A figyelmük is, időnként elkalandozhat, reflexük sem működik úgy ahogy kellene, talán a front miatt van. Kerüljék a mobil telefon használatot, mert az is elvonhatja a figyelmüket.

A Skorpióknak sincs okuk panaszra, mert olyan kellemesen telt a hétvégéjük, amire még hosszú ideig jó érzésekkel emlékeznek vissza, és ez sokat segít a hétköznapok elviselésében. Ma ne döntsenek fontos kérdésekben.

Hiába minden erőszak és rámenősség, mert ezzel ma nem érnek célhoz a Nyilas szülöttek. Inkább mutassák meg az érzékeny és szentimentális oldalukat, meglátják.ezzel sokkal többre mennek majd a másik nemnél.

A Bakok munkával kapcsolatos, titkos vágyai egy csapásra meghiúsulhatnak, házastársuk makacssága miatt. Feltétlenül tisztázzák ezt a konfliktust, mert van megoldás a problémára, ha komolyan beszélgetnek erről.

A Vízöntők, az elmúlt hetek lazítása után végre visszazökkenhetnek a régi kerékvágásba. Már nagyon dúl bennük a bizonyítási vágy, hogy ötleteiket, terveiket megvalósíthassák, s ehhez egy társra is szükségük lehet.

Járt utat a járatlanért, el ne hagyj! Ez lehetne a mai nap mottója a Halaknak. Ma nem érdemes új dolgokkal kísérletezni, mert rengeteg energiaveszteség után rájöhetnek arra, hogy a régi, bevált dolgok jobban működnek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.