CsodaCsiga Főlap
2016. október 28.   péntek   Simon, Szimonetta, Szalvia, Taddeus, Tádé, Tömör   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

Az ünnepektől újult erőre kapnak a Kosok. Maguk is megdöbbenek, hogy tele vannak életkedvvel, energiával és tenni akarással. Arra azért figyeljenek, hogy környezetük nem mindig képes lépést tartani velük.

A Bikák ma meglehetősen szeszélyes hangulatban vannak, egyik pillanatban nagyon jó a kedvük, a másikban teljesen letargikus. Ha összeszedik magukat, akkor csodákra képesek, nagyon jó ötleteik lehetnek.

Az Ikrek reumás problémákkal küszködnek, nehezen megy nekik a mozgás. Ne is erőltessék, inkább másik kedvenc hobbijukkal foglalkozzanak, lustálkodjanak, aludjanak minél többet, ha már síelni, nem tudnak elmenni.

A Rák szülöttek bármennyire is érzékenyek, ma valahogy nem tudnak logikusan gondolkodni a saját személyes ügyükben. Ne hozzanak ma döntéseket, mert érzelmeik túlságosan nagy befolyással lehetnek rájuk.

Az Oroszlán szülötteknek családdal, kapcsolatos vágyai nem elképzeléseik szerint alakulnak. Ettől még nem kell elkeseredni, mert a tartalék ötletüket, nagy valószínűséggel, meg tudják valósítani, s jobbnak bizonyul az eredetinél

A Szűzek a társas vállalkozásukkal kapcsolatban egy titokra bukkannak. Úgy érzik, elárulták őket, s most nem tudnak hinni már társukban. A legjobb az lenne, ha aludnának rá egyet, még az is lehet, hogy tévedés történt.

A Mérlegek csak annyit várjanak el házastársuktól, amennyit ők maguk is megtesznek. Túlzottan nagy elvárásaiknak nem biztos, hogy meg tudnak felelni, ezért kisebb csalódás érheti őket. Fogadják el a társukat olyannak amilyen.

A Skorpiók ma ne kapkodjanak, ha vizsgáznak, a felkészülési időt mindenképpen használják ki és gondolják át alaposan a tanultakat. Kedvezőbb, ha délután vizsgáznak, mert olyan tételt húzhatnak, amit igazán nagyon jól tudnak.

A Nyilasok ma teljes lelki harmóniában vannak. Úgy érzik, hogy rátaláltak a helyes ösvényre, és ez így is van, csak az a baj, hogy visszafelé haladnak rajta és nem előre. Gondolják át még egyszer, hogy valójában mi a helyes irány

A Bakoknak - bár kissé feszült a pénzügyi helyzetük, nincs okuk panaszra. Mindenért keményen meg kell küzdeniük, nem fog semmi sem könnyen az ölükbe pottyanni, így legalább értékelni tudják azt, amit megszereztek.

A Vízöntők ma is azt csinálhatják, amihez a legjobban értenek. A pénzügyek intésére kifejezetten kedvező a mai nap. Ha ilyen jellegű tárgyalásokat kell bonyolítaniuk, ne halogassák a dolgot, most segítenek a csillagok is ebben.

A Halak a hivatásukban sikert sikerre halmoznak, most további lehetőségeket is kaphatnak az élettől, ahol megvillanthatják igazi tehetségüket. Most semmi esetre se hagyják abba, amit elkezdtek.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.