CsodaCsiga Főlap
2014. október 30.   csütörtök   Alfonz, Aszter, Kolos, Norina, Pompónia, Zenóbia, Zenajda   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosoknak sok a tennivalójuk, de ez egy cseppet sem érdekli őket. Szívesen dolgoznak, mert így legalább elterelődik a figyelmük a szomorú dolgokról, amiket legszívesebben a tudatalattijukba száműznének.

A Bikák elkápráztatják a főnöküket, mert egy nagyon nehéznek ítélt ügyben könnyűszerrel jártak el. Azért vigyázzanak, arra, hogy ne essenek abba a hibába, hogy önmagukkal túlságosan elnézőek legyenek.

Az Ikrek emberi kapcsolataikban változásokra számíthatnak, ha ők maguk is változnak. A gondolkodásukat nagymértékben befolyásolhatja egy új kolléga érkezése, aki talán új színt visz a hétköznapokba.

A Rák szülöttek szeretnék a karácsonyi nagy bevásárlás egy részét ma nyélbe ütni, hogy később ne legyen nagy sorban állás. Az otthonukat már kezdik díszbe öltöztetni, hogy ráhangolódjanak az ünnepi hangulatra.

Az Oroszlán szerelmi élete már egy ideje nem kielégítő, ezért nagy próbatétel elé állítódhat a kapcsolatuk. Ráadásul anyagi helyzetük sem a legjobb, s meglehet, hogy a sors takarékosságra kényszeríti majd őket.

A Szűzeknek ma fenn áll a veszélye annak, hogy kardinális kérdésekben nem tudnak dönteni. Ha az eszükre kellene, hogy hallgassanak, akkor a szívükre hallgatnak, és fordítva. Ebből anyagi hátrányuk is származhat, ha nem vigyáznak.

A Mérlegek a főnökükkel kerülhetnek hatalmi harcba. Mindketten, régi sérelmeiket vágják a másik fejéhez. Itt az ideje, hogy segítő kezet nyújtsanak egymásnak, mert csak együtt érhetnek el sikereket, vagy új hivatás után kell nézni.

A Skorpiók szeretnének kiszakadni a mindennapi rutinból és valami mással foglalkozni. Mit szólnának egy érdekes útleíráshoz, vagy egy önéletrajzi könyvhöz? Ismereteiket tágíthatják, mindenfajta szellemi tevékenységgel

A Nyilasok sem kivételek, az Ő hangulatukra is rányomja bélyegét a feszültség. Bár igyekeznek, hogy ne kerüljenek konfliktusba senkivel, az érzelmek elfojtása sem vezet jóra. Elég lehet egy apró szikra a robbanáshoz.

Bármennyire nehezükre esik, a Bakoknak eljött az ideje, hogy hivatásukkal kapcsolatos terveiket megvalósítsák. Ha a régi már nem okoz örömet, új célok megtétele szükségessé vált, még akkor is, ha nincs kitaposva az ösvény.

A Vízöntők kellemetlenül érezhetik magukat, mert egy olyan munkát nem tudnak elvállalni, ami igazán kedvükre lett volna. Sem egészségi állapotuk nem engedi, sem családjuk nem örülne, ha még jobban túlfeszítenék a húrt.

A Halak ma végre úgy érzik, hogy minden sínen van. Ettől jó a kedvük, és pozitívan látnak mindent. Ma mindenképpen menjenek ki a szabadba, és töltsenek ott annyi idő, amennyit csak lehet, mert ez sok energiával tölti fel őket.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.