CsodaCsiga Főlap
2017. november 20.   hétfő   Jolán, Amália, Bódog, Félix, Piusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok jókedvét egyedül az ronthatja el, hogy párjuk többet költ a kelleténél, és félnek, hogy a hosszú hétvégére nem marad elég tartalék. Aggodalomra nincs ok, minden rendben van az anyagiak terén.

A Bikák mostanában érzékenyebbek a szokottnál. Ma még egy kis méla bú is társul ehhez, ami nem a legjobb párosítás. Foglalkozzanak okkult dolgokkal, mert választ kaphatnak akár még ki nem mondott kérdéseikre is.

Az Ikrek a nap első felében, a barátokkal találkoznak. Ötleteik megvalósításáról beszélgetnek.. A nap második fele, nagy pénz kiadással járhat. Legyenek óvatosak, nehogy becsapják saját magukat anyagilag!

A Rákok beszédét és gondolkodását erősen befolyásolják hangulatváltozási. Egyik pillanatban ezt gondolják, a m másik pillanatban azt mondják. Ha lehet, vonuljanak el a világ szeme elől, művészkedjenek, vagy meditáljanak.

Az Oroszlánoknak ma gyorsan változik a hangulatuk. Családi problémáktól, kissé szeszélyesek, de vigasztalja őket, hogy egy villámcsapásszerű, váratlan, románc intenzív, hatással lesz rájuk, ami nem lesz túl tartós.

A Szűz szülöttek, ma együtt dolgoznak szerelmükkel. De úgy tűnik nem sok eredménye lesz a munkának, mert állandóan csak a szexen jár az eszük. Egy szenvedélyes szeretkezés, jó hatással lehet a közérzetükre, hangulatukra.

A Mérlegek a társas viszonyokban számíthatnak némileg feszültebb időszakra, és csak azok a kapcsolatok élhetik túl a megpróbáltatásokat, amelyek nagyon értékesek a számukra. Ne adják fel a céljaikat, küzdjenek érte!

A Skorpiók a pénzüknek egy biztos helyet szeretnének, ahol senki sem férhet hozzá. Mindenféle dugi helyet kitalálnak, aminek az lehet a vége, hogy már maguk sem emlékeznek, hová tették. Nem kell mindenkiben ellenséget látni!

A Nyilasoknak a testvérükkel vannak problémáik. Nem gondolkoznak reálisan, ezért kerülhet sor összetűzésre. Próbáljanak meg konszenzusra jutni, talán nem is olyan vészes a helyzet, mint azt eredetileg gondolták.

A Bakok otthonában ma nagy a felfordulás. Felidegesítik magukat azon, hogy ha haza érnek, nem tudnak egy percre sem lepihenni, mert valaki után mindig nekik kell pakolni. Az indulataiknak ne féljenek hangot adni.

A Vízöntők ma ne engedjék, hogy bárki is befolyásolja őket, ha a céljaik megvalósításáról van szó. A mai nap nem alkalmas arra, hogy döntéseket hozzanak, különösen olyan kérdésekben, amik konkrétumokat tartalmaz.

A Halak úgy érzik itt az ideje, hogy összekössék az életüket kedvesükkel. Náluk a függetlenség feladása nagy szó, úgyhogy biztosan komolyak a szándékaik. Lehet, hogy ma ezzel kapcsolatos terveiken dolgoznak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.