CsodaCsiga Főlap
2017. szeptember 26.   kedd   Jusztina, Ciprián, Özséb   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok vigyázzanak a közlekedésben. Ha értelmetlen kockázatokba mennek bele, veszélyeztetik mások épségét, vagy egy közúti ellenőrzés szabálytalanságokra deríthet fényt, ami nem kevés pénzükbe kerülhet.

A Bikák, - szokásuktól eltérően- ma leginkább otthonukban, biztonságban érzik jól magukat. Lehet, hogy nosztalgikus hangulatban vannak, zenét hallgatnak, vagy csak álmodoznak a jövőjükről.

Az Ikrek lehetőleg ma tartózkodjanak a manipulatív magatartástól. Hatalmi harcokba keveredhetnek másokkal, ami nagyon mély nyomokat hagyhat bennük. Megmagyarázhatatlan félelmek keríthetik őket hatalmukba.

A Rákok depressziója csak mélyülhet. Ha nem keresnek fel sürgősen egy szakorvost, a lelki problémák, szomatikussá válhatnak. Nem biztos, hogy csak tüneti kezelésre van szükségük, mélyre kell ásni a okok megszüntetéséhez.

Az Oroszlán szülöttek, ha lehet, ma ne hozzanak egzisztenciával összefüggő döntéseket, mert téves következtetéseket vonhatnak le. Várjanak vele, néhány napot, s meglátják, teljesen más megvilágításban látják majd a dolgokat.

Kosok, ma jól teszik, ha hangot adnak szerelmi érzéseiknek, még akkor is ha már régi a párkapcsolatuk. Akkor is időnként szükség van némi megerősítésre. Nem ártana, ha időnként kisebb figyelmességgel, lepnék meg őket.

A Mérlegek hangulatát kedvezően befolyásolhatja, hogy egy jó barát ki húzza őket a szobából, és ha nem is túl messzire, de egy kisebb sétára sikerül is rávenni őket. A friss levegő akkor is jótékony hatású, ha csípős az idő.

A Skorpiók nagyon feszültek. Ha nem találják meg a módját, hogy kiadják magukból a haragot, és feszültséget a végén még valami bajuk esik. Próbáljanak meg nyugodtak maradni, és sporttal levezetni a sok energiát.

A Nyilasok sem kivételek, az Ő hangulatukra is rányomja bélyegét a feszültség. Bár igyekeznek, hogy ne kerüljenek konfliktusba senkivel, az érzelmek elfojtása sem vezet jóra. Elég lehet egy apró szikra a robbanáshoz.

A Bakok vágyainak megvalósításában akadályok léphetnek fel. Lehet, hogy másik oldalról kell megközelíteni a dolgokat, aminek megvalósításához elsősorban jó ötletek és némi pénz szükségeltetik.

Ha a Vízöntő szülötteknek ma valami nyomja a szívüket, és ki kívánkozik belőlük, adják tudtára családtagjuknak, nyugodtan mondják meg neki véleményüket, de ne feledjék, hogy tisztelet is van a világon!

A Halak ma leginkább a biztos, stabil pontokat keresik az életükben. Nehezen birkóznak meg a váratlan stresszt okozó helyzetekkel. Kerüljék a veszélyeket, mert pillanatok alatt csöppenhetnek bele ilyen szituációkba.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.