CsodaCsiga Főlap
2020. február 25.   kedd   Mátyás, Tacitusz, Taráz, Tarcal   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok talán most már gondolhatnak a családalapításra, gyermekvállalásra. Eddig mással voltak elfoglalva, de úgy tűnik képesek arra, hogy megkomolyodjanak, nagyobb felelősséget vállaljanak, még ha ez megterhelő is a számukra.

A Bikák anyagi téren lesznek szerencsésebbek a következő időszakban. Rájuk is fér, mivel rengeteg adósságot halmoztak fel. Ma munkával kapcsolatos vágyaik teljesülhetnek, főleg ha az, művészi dologgal van összefüggésben.

Az Ikreknek a szerelmi kapcsolatok különös figyelmet érdemelnek a mai napon. Némi megpróbáltatások után, a régi sérelmeknek már semmi jelentősége nincsen, ezért nagy a valószínűsége, hogy harmonikusan alakulnak a dolgok.

A Rákok egészen higgadtan viselkednek a tegnapi nap után. Elszállt a mérgük, és kezdik átgondolni, hogy kinek mit mondtak, és vajon helyesen tették-e azt. Ha úgy érzik, akkor bátran kérjenek bocsánatot azoktól akit megbántottak

Az Oroszlán szüleikkel való kapcsolatukban számíthatnak váratlan eseményekre, ami erősen befolyásolhatja az életüket. Előfordulhat, hogy önállósodási, elszakadási, szándékuk felerősödik az elkövetkező időszakban.

A Szűzek érzik, hogy lassan eljön a pillanat, amikor döntést kell hozniuk a szerelmi életükben lévő nagy kérdéssel kapcsolatban. Ez egy nagyon nehéz döntés lesz, de ha túl lesznek rajta, akkor átadhatják magukat az élvezeteknek

A Mérlegek váratlan pénz kiadásra számíthatnak, külfölddel kapcsolatban. Ha nyaralnak, kommunikációs nehézségek miatt kell többet költeniük. Szerencsére egy fiatalember segíthet a problémák megoldásában.

A Skorpiók csúnyán összeveszhetnek a legjobb barátaikkal is. A hátérben féltékenység, esetleg hatalmi harcok dúlhatnak. Ma lehetőleg kerüljék a konfliktusokat, mert lehet, hogy ez nem tenne jót a népszerűségüknek.

A Nyilasok ma kissé kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetnek, egy ügy kapcsán. Minden követ megmozgatnak, hogy protekciót szerezzenek egy családtagjuknak. Nagyon szeretnének segíteni, és szenvedélyesen oltalmazzák őt.

A Bak szülöttek elmerülhetnek a természet feletti birodalmában, ami spirituális fejlődésükre is jó hatással lehet. Ha szerelmi életükben problémák vannak, ezekben kereshetnek megnyugvást és megoldást.

A Vízöntők érdeklődése megnőhet a misztikus, okkult dolgok iránt. Legyenek körültekintőek, az olyan emberekkel, akik rájuk akarják erőltetni az akaratukat, mert a végén már maguk sem fogják tudni, miben higgyenek.

A Halak ma végre azt tehetnek, amit akarnak, senki sem gátolja őket az elképzeléseik megvalósításában. De a szabad akaratnak is megvannak a korlátai, aki bölcsen hallgat ilyenkor a belső hangra, az ér el eredményt.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.