CsodaCsiga Főlap
2014. szeptember 22.   hétfő   Móric, Marót, Zelinda, Zella, Zöldike   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma lehetőleg ne hozzanak pénzügyi kérdésekben döntéseket. Sajnos, még így is fenn áll a veszélye annak, hogy kénytelenek lesznek olyan dologra költeni, ami eredetileg, nem szerepelt a terveik között.

A Bikák a mai napot még arra, használják, hogy mielőtt szabadságra mennek, mindent elrendezzenek maguk körül. Rengeteg a tennivalójuk, szaladgálnak, egyik boltból a másikba, mert be kell szerezni még pár dolgot, az indulás előtt.

Az Ikrek munkahelyi konfliktusra számíthatnak. Valaki megkérdőjelezheti szakmai hozzáértésüket. A legjobb az, ha ilyenkor is higgadtak maradnak, s nem ereszkednek le az irigy kollégák szintjére.

A Rákok eléggé sötéten látják a helyzetüket, úgy szólván teljesen elegük van mindenből. Most kellene egy kis idő szabadságra menniük, hogy feltöltődjenek energiával, vagy szedjenek vitaminokat, ásványi anyagokat.

Az Oroszlánoknak alkalmazottaival lehetnek, kisebb problémáik a pénz miatt. Az elégedetlenkedésnek mindkét oldalról lehet alapja, ezért feltétlenül beszéljék meg őszintén a dolgokat. Születhet kompromisszumos megoldás.

A Szűzek az utóbbi időben elég szépen kerestek, s a mai napot vásárolgatásra szándékozták fordítani. Otthonukat érintő, átmeneti kellemetlenségek miatt ezt meg kell szakítaniuk, de délutánra helyre állhat a béke.

A Mérlegek ma nem szívesen adnának ki pénzt a kezükből, de mégis muszáj valami ajándékot venniük házastársuknak. Ne legyenek ennyire fukarok, mert ezt nem érdemlik meg. Inkább legyenek nagyvonalúbbak.

A Skorpiók ma azt vehetik észre, érzelmileg túlságosan függővé váltak kedvesüktől. Próbálják meg saját akaratukat érvényesíteni, meglátják, nem lesznek annyira kiszolgáltatva senki hangulatának, szeszélyének.

A Nyilasok ma igazán elemükben érezhetik magukat. A család ma is mindennél fontosabb nekik. De ezt is túlzásba lehet vinni, ha nem vigyáznak, a majomszeretet egy idő után, terhessé válhat a család többi tagja számára.

A Bak szülöttek az emberi kapcsolataikon szeretnének javítani. Ma minden esélyük meg is van arra, hogy ezeket rendezzék. A munkájukban is szívesen látnának némi újítást, egyes régi dolgokat kicserélnének.

A Vízöntők minden figyelmüket a hivatásuknak szentelik. A mai napon, tőlük szokatlan módon kissé felületesen dolgozhatnak, aminek az lehet a vége, hogy újra kell kezdeni az egészet, és emiatt, túlórázni kényszerülnek.

A Halak ma ösztönösen is kényszert éreznek arra, hogy okkult, ezoterikus dolgokkal foglalkozzanak. Ha környezetük ezt nem veszi jó néven, nem kell azért rögtön megsértődni, de meggyőzni se próbálják őket!

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.