CsodaCsiga Főlap
2014. szeptember 2.   kedd   Rebeka, Dorina, Absolon, Apollinár, Csépán, Euzébia, Fedor, Fédra  Rebeka, Dorina;Absolon, Apollinár, Csépán, Euzébia, Fedor, Fédra, Töhötöm
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok, ma új arcokat ismerhetnek meg, akik az elkövetkező időszakban nagyon fontos szerepet fognak betölteni az életükben. Ha először nem is lesznek szimpatikusak a számukra, vegyék a fáradtságot ismerjék meg őket.

A Bikák ma vigyázzanak a közlekedésben, nehogy a mindennapi szaladgálás során, kisebb baleset érje őket. Ne akarják gondolkodásukat, észjárásukat másokra erőltetni, meggyőző erejüket önös célokra fordítani.

Az Ikrek haragszanak társukra, mert véletlenül olyan titkot fecsegtek ki, ami senkire sem tartozik. Lehet, hogy ebből kisebb hátrányuk származik, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, nem ártana máskor jobban odafigyelni.

A Rákok szeretnének a hétvége ellenére is dolgozni, mert csend van, nem szólalnak meg a telefonok. Egy váratlan családi esemény kis időre kizökkentheti őket a munkájukból, a nap további részében egy baráti társaságba hivatalosak.

Az Oroszlánok ma jó hangulatban vannak, mert érzik a hétvége közeledtét. Érzelmeikkel tisztában vannak, s nagyon jól ki is tudják azt fejezni, és egyensúly teremtődik a logikus gondolkodás által. Ma érdemes döntéseket is hozni.

A Szűzeknek ma a lakásukban előfordulhatnak rejtett hibák, mint például, csőrepedés. Ez elviheti az összes félretett pénzüket, ha nincs biztosításuk. Jobban járnak, ha saját maguk megcsinálják, mielőtt valaki belekontárkodik!

A Mérlegek ma nagyon jól tudják az érzéseiket, lelki világukat kifejezni, főleg akkor, ha munkájuk kreatív és művészi dolgokkal van összefüggésben. Szerencsére ehhez még jó nagy adag tetterő, energia is párosul.

A Skorpió szülöttek elhatározzák, hogy sokkal keményebben fognak tanulni, mint idáig, mert már nagyon le vannak maradva. Egy váratlan munkalehetőség is adódhat, kellő időbeosztással ezt is bevállalhatják.

A Nyilasok életét is napsugarassá teszi egy új szerelem kezdete. Arra azért nagyon figyeljenek, hogy valóban abba a személybe legyenek szerelmesek, akit kiválasztottak, és ne olyan valakibe, akit ebbe a személybe képzelnek bele

A Bakok ma felelevenítik idegen nyelvtudásukat, hogy utazás előtt egy kicsit formába lendüljenek, és ha hiányosságaik vannak, azt pótolhassák. Szívesen elmélyednek egy útleírásban vagy egy önéletrajzi regényben.

A Vízöntők ma a januári vizsgákra készülődnek, szinte egész nap csak az íróasztal fölött görnyednek. Este csináljanak olyan programot, ami kizökkenti őket ebből az állapotból. Az agyuk már úgy sem fogna annyira, mint reggel.

A Halak ma nem sajnálnak semmit a kedvesüktől, ellátják őket minden jóval. Egy külföldi utat terveznek, de még csak az elképzelés fázisában van a dolog. Mindenképpen egy távoli, misztikus országba szeretnének eljutni.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.