CsodaCsiga Főlap
2015. március 4.   szerda   Kázmér, Arián, Bajnok, Kazimír, Zorán   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

Ha a Kosok úgy érzik, anyagilag függnek valakitől, elérkezett az ideje, hogy önállóbbakká váljanak ezen a téren. Lehet, hogy egy darabig nehezen tudják beosztani a pénzüket, de ezt is el kell kezdeni valamikor.

A Bikák a hétvégén lovagolni szeretnének menni. Erről nem hajlandók lemondani, még akkor sem, ha szűkösebb erre az anyagi keret. Makacsul ragaszkodnak az elképzeléseikhez. Nem hajlandóak semmiben kompromisszumot kötni.

Az Ikrek számára jó alkalom nyílhat a családtagjaikkal való kommunikációra. Csak az igazi tiszta szeretet hozhat megoldást a problémákra. Most ne keressenek logikát semmiben, mert úgy sem találnak.

A Rákok egész nap keményen dolgoznak, de mégsem képesek a munkájuk végére érni, ezért kénytelenek bent maradni túlórázni. Ez nem tetszik a családnak, de amit muszáj, azt muszáj, és jobb ezen minél előbb túl leni

Az Oroszlánok nehezen tudnak megbirkózni a gondokkal, amik mostanra igencsak elszaporodtak. Ha nem halogatták volna a problémák megoldását, már régen elfeledhették volna. A párjukkal sem felhőtlen a viszonyuk.

A Szűzeknek ma figyelembe kell venniük azt, hogy nem minden csak a szórakozásból áll, főleg ha nem állnak rendelkezésükre az ehhez szükséges anyagi javak. Tudatosítják magukban, hogy a mennyiség a minőség rovására mehet

A Mérlegek ma kissé szeszélyesek és kiszámíthatatlanok lehetnek, főleg a társkapcsolatokban. A legjobb az, ha társuk fel sem veszi ezt a magatartást, ha kialudták magukat, holnapra másként állnak majd a dolgokhoz.

A Skorpióknak ma fenn áll a veszélye annak, hogy kardinális kérdésekben nem tudnak dönteni. Ha az eszükre kellene, hogy hallgassanak, akkor a szívükre hallgatnak, és fordítva. Ebből anyagi hátrányuk is származhat, ha nem vigyáznak.

A Nyilasok szervezzenek egy közös programot a barátaikkal, mert könnyen lehet, hogy a barátaik között rátalálnak a szerelemre. Régebb óta barátok ezzel a személlyel, de ma megtörhet a jég, és kipattanhat közöttük a szerelem szikrája

A Bakok nem sajnálnak semmi pénzt a nyaralásra, élvezik, hogy minden luxust megengedhetnek maguknak, de ez bizony nem tesz túl jót a pénztárcájuknak. Azért figyeljenek oda, hogy a haza útra is maradjon pénzük.

A Vízöntők, bár nem szeretik túlságosan a modern technikai eszközöket, rákényszerülnek a számítógép használatára. A mai kor embere már nem létezhet e nélkül, s ezt a konzervatív szülötteknek is tudomásul kell venniük.

A Halak lázasan készülődnek a holnapi bulira. Egésznap a konyhában tevékenykednek, szeretnének nagyon kitenni magukért, hogy senki se szenvedjen hiányt semmiből. Egy kicsit túlzásba is vihetik a pénzköltést.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.