CsodaCsiga Főlap
2014. április 24.   csütörtök   György, Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia  György;Bojána, Bonifác, Bónis, Debóra, Egbert, Egberta, Fidél, Fidélia, Gaszton, Gyöngyvirág, Kászon, Melióra, Nedda
  
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok egész nap keményen dolgoznak, de mégsem képesek a munkájuk végére érni, ezért kénytelenek bent maradni túlórázni. Ez nem tetszik a családnak, de amit muszáj, azt muszáj, és jobb ezen minél előbb túl leni

A Bikák ma menjenek társaságba, és ha most az egyszer nem ők lesznek a középpontban az sem baj. Igyekezzenek személyiségükkel a házigazda segítségére lenni, de csak annyira, hogy az ne legyen tolakodó.

Az Ikrek eléggé sötéten látják a helyzetüket, úgy szólván teljesen elegük van mindenből. Most kellene egy kis idő szabadságra menniük, hogy feltöltődjenek energiával, vagy szedjenek vitaminokat, ásványi anyagokat.

Egyes Rák szülöttek fontos elhatározásra jutottak. Családalapítás, gyerekvállalás gondolta foglalkoztatja őket. Úgy gondolják, megérett erre az idő. Meg is tették már, az ezzel kapcsolatos intézkedéseket.

Az Oroszlánoknak ma felszínre törhetnek a tudatalattiból elfojtott érzelmek, ezért ebből a közeli kapcsolataikban konfliktusokra számíthatnak. Lehetőleg tartózkodjanak a túl birtokló és féltékeny megnyilvánulásoktól.

A Szűzek ma nagyon szerelmes hangulatban vannak, szinte az egekben érzik magukat. Jó lenne, ha leszállnának a földre, és egy kicsit reálisabban látnák kedvesüket, mert így nagyobb a csalódás veszélye.

A Mérlegek háza táján az érzelmi szabadság egyszeriben sürgető problémává vált. Az évek óta elfojtott indulatok ma felszínre kerülhetnek, és hirtelen lelki zűrzavart, felfordulást okozhat és akár szakadáshoz is vezethet.

A Skorpiók ma nagyon jól érzik magukat a bőrükben. Hitvesük társaságában az egész napot otthon töltik, talán még a házi munka is jobban megy, ha ketten csinálják. Azt tervezik, hogy egy nem mindennapi ebéddel lepik meg őt.

A Nyilas szülöttek ma nem szeretnének értelmetlen dolgokkal foglalkozni. Bárkivel beszélnek is, értékelni fogja őszinteségüket. Este, ha valaki támogatásukat kéri egy ügyben, ne habozzanak segíteni neki.

Bár a Bakokat nem jellemzi, de ma mégis rájuk tör a féltékenység. Úgy látják, mintha egy barátjuk megkörnyékezte volna szerelmüket. Morcosság helyett inkább dobják be magukat, és kápráztassák el szerelmüket egy romantikus estével.

A Vízöntők ma könnyen becsaphatják saját magukat, ha azt hiszik, hogy a barátok minden szava szentírás. Ha bármilyen kétely felmerül velük kapcsolatban, ne legyintsenek rá könnyelműen, azonnal tisztázzák a félreértéseket.

A Halaknak, bármilyen hihetetlen is, nehezükre esik a racionális gondolkodás. Csodálatos lottó nyereményekről, nagy utazásokról álmodoznak. Ha nincs senki aki visszazökkentse őket a való világba, keserű ébredésük lesz.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.