CsodaCsiga Főlap
2014. november 26.   szerda   Virág, Atanáz, Berengár, Ciklámen   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok szeretnék magukat nagyon jól érezni, ezért ma nem számít nekik a pénz. Mindenből a legjobbat, legdrágábbat vásárolják. A jövő héten ráérnek azon gondolkodni, miből fogják előteremteni az élethez szükséges javakat.

A Bikáknak csodálatos álmuk volt az éjjel, így egésznap révetegen jönnek-mennek. Mivel két centivel a föld fölött járnak ezért figyelmetlenebbek lehetnek a szokottnál, de ebből komolyabb káruk nem származik

Az Ikreknek régi barátságok szakadhatnak meg. Ne ragaszkodjanak túlságosan a megszokott dolgokhoz, időnként változásokra is szükség van. A baráti kapcsolatok, már nem tudják betölteni azt a szerepüket, amiért létrejöttek.

A Rákok ma egy percig sem tudnak nyugodtan a fenekükön ülni, állandóan mozgásban vannak, jönnek – mennek, szervezkednek. Időnként tudatosítsák magukban, hogy pihenjenek, mert aki ezt látja, az maga is beleszédül.

Az Oroszlánok ma munkahelyi konfliktusokra készüljenek fel. Egy kollégájuk olyan előnyökhöz juthat, amit nem érdemelt meg, legalábbis a képességei nem ezt bizonyítják. Erős igazságérzetük nem engedi őket nyugodni.

A Szűzeknek eljött az ideje, hogy régi elavult, megkövesedett dolgokat, kiselejtezzenek az életükből, és belekezdjenek valami egészen újba. Merjenek kockáztatni, mert a szerencse most az ő oldalukon áll.

A Mérlegek célja, hogy a hivatásukban a lehető legjobban érezzék magukat, azt csinálhassák, amit szeretnének, s erre, pénzt is hajlandóak áldozni. Ha lehet senkit se próbáljanak meg manipulálni, önös érdekek miatt.

A Skorpióknak szerelmükkel kapcsolatban jó megérzéseik lehetnek, ha csak rájuk gondolnak, máris megszólalhat a telefonjuk, s a vonal másik végén ők vannak. Használják ki spirituális képességüket, például egy meditációra.

A Nyilasok fáradtan indulnak munkába ma reggel. Figyeljenek oda a közlekedésnél, mert apróbb buszúságok érhetik őket. Délutánra azonban belerázódnak a dolgokba, és minden úgy alakul, ahogy azt előre eltervezték.

A Bakok a családi kapcsolataikban némi feszültségre számíthatnak. Nem igazán tudnak szót érteni velük, mert elbeszélnek egymás mellett. Próbáljanak meg jobban a dolgok mélyére nézni, s gyakoroljanak önkritikát.

A Vízöntőknek a családjukkal lehetnek kisebb konfliktusuk egy kisállat miatt. Ha már egyszer befogadtak egy állatot, onnantól fogva, felelőséggel tartoznak értük, amit gondozni, etetni is kell, nem csak játszani vele.

A Halak ne álljanak ellen a változásoknak, hagyják, megtörténni az eseményeket. Most anyagi kérdések is előtérbe kerülhetnek, vágynak arra, hogy senkitől sem függjenek anyagilag, ezért minden követ meg is mozgatnak.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.