CsodaCsiga Főlap
2019. június 20.   csütörtök   Rafael, Dea, Deodát, Dina, Florencia, Koppány   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

Pár horoszkóp
Kiváncsi vagy mit mondanak a csillagok a szerelmi kapcsolatodról?
Egyéni horoszkóp
Válaszd ki a csillagjegyed

Napi horoszkóp

A Kosok ma nagyon rosszkedvűek. Emiatt a munkahelyükön mindenkivel összevesznek. Igyekezzenek higgadtak maradni, mert ha ilyen marad hosszútávon a viselkedésük senki nem fog örömmel velük dolgozni

A Bikák ma vitatkozós hangulatban vannak. Még a szerelmükkel is képesek ma összeveszni, méghozzá semmi apróságokon. Igyekezzenek uralkodni magukon, és ne csináljanak minden bolhából elefántot.

Az Ikrek nem tudnak arra koncentrálni, hogy vasárnap van, már a hétfő jár a fejükben. Hiába, egy percre sem tudnak nyugton maradni, mindig nyüzsögnek. Pedig nagyon fontos lenne, hogy időnként önmagukba nézzenek.

A Rákok sokat tanulhatnak abból, hogyha utazásuk során olyan emberekkel hozza össze őket a véletlen, akik az elkövetkező időszakban nagy hatással lehetnek rájuk, ez nagymértékben befolyásolhatja a jövőben sorsuk alakulását.

Az Oroszlánok ma reggel belevetik magukat a munkába. Olyan remekül érzik magukat a munkahelyükön, hogy este alig akarnak haza menni, inkább túlóráznak, mert félnek, hogy kiesnek a ritmusból, pedig pihenni is kell.

A Szűzek, ha eddig még nem kezdtek hozzá, akkor itt az ideje, hogy megszervezzék a nyaralásukat. Ha ügyesen gazdálkodnak, és jól utána járnak, olyan helyre is sikerülhet utat szervezniük, amiről már nagyon régen álmodtak.

A Mérlegeknek ma nem alkalmas a nap a barátokkal való kommunikációra, mert a félreértésekből nagy összeveszések lehetnek. Inkább házastársukkal menjenek el egy moziba, vagy szeretkezzék át az éjszakát!

A Skorpiók nehezen rázódnak vissza a munkába. Jó volt ez a pár otthon töltött nap a családdal. Még szerencse, hogy ma a főnöküknek is jó a kedve, és nem ellenőrzi, hogy ki mennyit dolgozik, így egy kis álmodozás is belefér.

A Nyilas szülöttek ma úgy érezhetik, hogy minden reményük szertefoszlott, és még a világ is összefogott ellenük. Ne legyenek pesszimisták, őket nem olyan fából faragták, a megoldás kulcsa, mindenképpen az ő kezükben van.

A Bakok a hétvégén egy kicsit megcsömörlenek attól, hogy csak ülnek az étkező asztalnál és egyik evésből, a másikba essenek. Szeretnének többet mozogni, kirándulni a természetbe, kihasználni a kellemes időjárást.

A Vízöntők ma ne engedjék, hogy bármi is elterelje a figyelmüket a teendőikről, mert ha egy kevésbé fontos telefont is órák alatt intéznek el, teljesen kizökkenti őket a megszokott ritmusukból, és idegessé válhatnak.

A Halaknak még betegen is meg kell csinálni a feladataikat, ha azt szeretnék, hogy holnapra minden rendben menjen. Azért jól jönne egy kis segítség, valaki legalább a karácsonyfát egy nappal előbb feldíszítené.

Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.