CsodaCsiga Főlap
2026. június 12.   péntek   Villő, Cinnia, Lionel   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

CsodaCsiga > Fórum > Szex Szerelem > "Szerelmes adventi naptár."
ÚJ BEÍRÁS
oldal: /0
sor: időrend:
Szerelmes adventi naptár.
 6  dudka   válasza harmat hozzászólására (5) Nekem tetszik!
1  
2011-12-05 15:32:30 

"Technikai okok"? Elfogytak a napok? Én bírtam olvasgatni, kár érte.

5  harmat Nekem tetszik!
0  
2011-12-05 12:19:06 

Technikai okok miatt az adventi naptár szerelmeseknek, megszûnik. Akinek bármi problémája van, az kérem keresse az oldal üzemeltetõjét.

4  harmat Nekem tetszik!
1  
2011-12-04 10:08:25 

Ma gondolj bele, mennyi törõdést, odafigyelést, szeretõ ölelést, aggódó figyelmet szentelt neked a párod.
Gyûjtsd össze a fejedben ezt a sok-sok kedvességet, és ha legközelebb találkozol vele, köszönd meg neki, mennyire értékeled õt.

"Arcod varázsa csordultig betölt
S egy pillantásodért is sorvadok;
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak amit tõled kaptam s még kapok."
William Shakespeare

3  harmat Nekem tetszik!
1  
2011-12-03 10:44:19 

Ma gondolj bele abba, miért is szerettél bele a párodba. Játszd végig, mik voltak azok az apró rezzenések, tulajdonságok, amiért beleszerettél. Simogassátok, becézgessétek egymást, és mondjátok el, miért szeretitek a másikat, mik azok a tulajdonságok, amiket szerettek a másikban.

"Az igaz Szerelem hagyja, hogy mindenki a saját útján járjon - mert tudja, hogy ez nem választja szét egymástól a Feleket." Paulo Coelho

2  harmat Nekem tetszik!
1  
2011-12-02 14:40:45 

Milyen jó ha elismerést kapunk, azzal mindig azt fejezik ki részünkre, hogy amit tettünk hasznos, és értelme van a létünknek. Párunkat is szoktuk elismerni azokért a dolgokért amiket tesz, és ami a mi számunkra pozitív értékekkel bír. Így a mai nap folyamán ismerjük el párunk munkáját, és kedves szavakkal fejezzük ki számára, hogy tetszik amit csinál. Ha nagyon be akarsz vetõdni párodnál, akkor a pasiknál hangsúlyozd, milyen jól barkácsol a házban, milyen jól fõz, mennyire gondoskodó, a nõk legtöbbjénél az a leghatásosabb, ha udvarolgatsz neki és kihangsúlyozod mennyire fiatalos és szexi, és mennyire kívánod még mindig. A hatás most sem marad el :)

"Az ember nem azért szereti a maga választottját, mert az a legkülönb, hanem ellenkezõleg: azért hajlandó könnyû szívvel lemondani a legkülönbekrõl, mert szereti õt." Nagy Endre

1  harmat Nekem tetszik!
1  
2011-12-01 12:07:54 

A legtöbb nõ és férfi arra vágyik, hogy odafigyeljenek rá. Így lepd meg a párod, ma azzal, hogy kedveskedsz neki, és egy órát csakis rá szentelsz. Meghallgatod, és odaadóan figyelsz rá. Mindketten sokkal boldogabbak lesztek :)

"Kinyitottam hát az ablakot, és vele együtt a szívemet. A szobát elárasztotta a napfény, a szívemet pedig elárasztotta a szerelem." Paulo Coelho

oldal: /0
sor: időrend: