CsodaCsiga Főlap
2010. szeptember 9.   csütörtök   Ádám, Gara, Gorgiás, Omár, Szerafina, Szergiusz   
CsodaCsiga > Fórum > Tudomány > "Vállalkozások - aki tud segítsen"
ÚJ BEÍRÁS
oldal: /0
sor: időrend:
Vállalkozások - aki tud segítsen
 2  Milady 2010-07-20 18:24:17 

Hát akkor elkezdem.
Látom, hogy dőlök bele a saját késembe. Lenne munkám, el is végezzük, de nem fizetnek. Nemhogy 1 nem fizet, hanem az összes. Nem lehet mindenkit felszámoltatni, beperelni. Próbálkoztam az előszámlával, de nem ér semmit. Csak gyűlik a költség és nemhogy csökkenne, növekszik. A lyukakat tömködöm, de ez kanosszajárás. Csődöljek be? Igen ám, de betéti társaságom van. Ergo teljes vagyonnal. Mondjuk nem sok van, de akkor is. Azért igenis megdolgoztam. És azután? Mert munkahely az nincs. Nem beszélve arról, hogy úgy beszélnek az emberrel, mint egy utolsó szemétládával.

Szóval ebbe kérek segítséget. Én a tippekből kifogytam, sőt már energiám sincs.

1  Milady 2010-07-14 20:21:29 

Jelentem nem politikai fórumot akarok nyitni, és nem egymás bemocskolása a fő cél.
Minél több vállalkozónak sikerül életbe maradnia, annál több munkahely mentődik meg.

Azért nyitom ezt a topicok, mert elég sok vállalkozó van fenn a csigán. Egy héten át böngésztem a netet, de sehol nem találtam olyan fórumot, ahol bármilyen tanácsadást lehetne kérni, mielőtt nem perkálod a zsozsót.

Ha tudtok segítsetek a másikon, hátha több magyar cég marad az országban.

oldal: /0
sor: időrend: