Hello, IC; Hello, Mindenki!
Pre-disclaimer: Elõször Ãrok ide, és munkaidõ okán egybõl elkövetem azt, amit egy fórumon nem kéne: Nem olvasom végig, mielõtt hozzászólok. Legyen a pozitÃvuma, hogy Ãgy minden külsõ befolyástól mentesen, csak a tapasztalati véleményem Ãrom ide le.
Pontokba szedem a könnyebb feldolgozhatóság végett:
Kedvelem a kvÃzt. nem kicsit, nagyon. Több ezret lejátszottam már, kérdéseket is küldtem.
- Biztos, hogy jó oka van annak, hogy 30 játékban lett limitálva a napi penzum. De. Ennél nekem több az igényem rá - és nem a nyereménybiga, hanem a kellemes idõtöltés végett.
Bevallom töredelmesen, hogy jelen nevem mellett a Paint, a PM és a Censored nicknevû regeket is is erre használom, majd`mindnek létrehozását ez ihlette. :)
- Az évekkel ezelõtt beküldött kérdéseim nem kerültek "adásba". Vannak tippjeim, hogy mi lehetett velük a baj, de ha kapnék támpontokat, tudnék fejlõdni e tekintetben, remélhetõen növelvén a játék szÃnvonalát - ideillõ kérdésekkel. :)
- Leltem már nem egy olyan kérdést, ami elgépelés vagy helyesÃrási hiba miatt volt furcsa. Jelenteném én, csak a sorszáma a válaszadás után a kérdéssel együtt nyomban el is tûnik. Ha a kérdés, válasz és a sorszám ott maradna egy gombnyomásig, akkor fel tudnám jegyezni a kérdés számát, és a hibát, amit leltem. Tudom-tudom, printscreen. De néha azzal is elkések.
- Rossz válasz esetén nem Ãrja ki a gép, hogy mi lett volna a helyes, csak kiröhög. Utóbbival nem lenne baj, de a jó válasz azon okból hiányzik nagyon, mert a kvÃzjáték ezzel válna ismeretterjesztõ, a használói fejlõdésére szolgáló eszközzé, ami lássuk be, az egyik legnemesebb cél, a mûveltségi vetélkedõk és kvÃzek lényege.
Ha eszembe ötlik még valami, nem habozok folytatni.
Mindenkinek kellemes idõtöltést, eredményes játékot kÃvánok! :)
P.S.: @Kata53, 757-es bejegyzés: Nekem akkor hozott fel üres kérdéslapot és 4 üres fehér válaszmezõt, amikor hosszabb idõre otthagytam a gépet, és timeout miatt újra be kellett lépnem. Ilyenkor, ha játék közben vagy, bizony történnek furcsaságok.
|