CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 26.   péntek   Ervin, Klétus, Peregrina   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



katyi naplója

  2007. június 25., hétfő Nekem tetszik!
0  
Ja! azt ismeritek, hogy:"ha nekem egyszer munkakedvem támad, leülök egy csendes sarokba és addíg várok, amíg elmúlik!" (na ezt játszom most én:) csak itt üldögélek, már megittam az összes kávét egyedül, és kotorászok a gépen (remélem visszatalálok)ha nem, akkor biztosan nem kár értem!Vagy mégis? Tudok ám piszokul hiányozni!!!
  katyi, 11:16 Itt megírhatod a véleményed katyi
Különben, nagyon tetszik ez az egész,(csak nagyon lassan megy az írás)jó érzés, hogy mások esetleg olvassák a gondolataimat. Sokszor így könnyebb õszintének lenni, mint szemtõl-szembe.Érdekes!
  katyi, 7:19 Itt megírhatod a véleményed katyi
Jóreggelt Mindenkinek! Na, ma teljesen egyedül léptem be ide, ami tõlem elég nagy szó.Gondoltam, ha nem sikerül, akkor még vissza-alszom, így meg most csinálok egy kávét (ki kér?? vagy csak nemes egyszerûséggel löttyintsem ide a billentyüzetre?) Kezdõdhet is a nap.Most egyedül vagyok, mindenki dolgozni ment, én meg itthon vagyok egyedül.Nem csinálok semmit, kivéve amit "te úgyis itthon vagy, létszi....... És én olyan boldogan csinálom!! Tudtam, hogy nekem van a világon a legararnyosabb gyerekem,aztán nem volt olyan aranyos,vagy csak én nem éreztem.Most újra van::)), sõt kettõ is!!Minden embert köteleznék arra, hogy olvassa el a KISHERCEG c. könyvet. Lehet belõle sokat tanulni,megtudni, hogy mi is az igazán fontos az életben.És hát az is igaz,hogy jól, csak a szívével lát az ember.Bár én nem vagyok egy "észlény" ill. az eszem tudja mit kell csinálni, de mindíg a szivemre hallgatok.Volt már,hogy nagyon ráfáztam,de hát az is benne van a pakliban.
  katyi, 6:08 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2007. június 24., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Már egy napja vagyok internet közelben és még csak két embertõl kaptam pontot. Hmm! Hát biztos nem tûnök túlságosan érdekesnek!!!! Pedig túl unalmasnak nem vagyok mondható. Van aki szeret, van aki útál. Közönbös nem szoktam lenni senkinek. Nekem is van akivel érzem, hogy hamar megtalálnám a közös hangot. Van saját véleményem mindenrõl, de azt nem erõszakolom mindig a másikra. Elég alkalmazkodó vagyok, de másoktól nem szoktak rámragadni sem a túl jó, sem a túl rossz dolgok. Mostanában vidámabb, kiegyensúlyozottabb az életem, sokkal jobb a kedvem, mint az utolsó években. Talán azért, mert újra van értelme az életemnek, érzem, hogy fontos vagyok,- várok valakit, és engem is várnak. Mindig optimista voltam, és különben is a dolgok valahol mindig kiegyenlítõdnek.
  katyi, 20:35 Itt megírhatod a véleményed katyi
Kedves naplĂłm...
  katyi, 20:16 Itt megírhatod a véleményed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.