CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 27.   szombat   Zita, Mariann, Petúnia, Pintyőke, Poppea, Tullia   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



Conclusion naplója

  2019. június 13., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Mennyire erdekes... Visszaolvastam a naplomat, 2010-ben kezdtem el irni. Boldogtalan voltam, 19 eves, es naiv. Mennyi, de mennyi minden tortent... Erettsegi, elkezdeni a fosulit, majd megis abbahagyni, kapcsolatok, elvegezni a masszor kepest, amiben megsem dolgoztam, call centerben dolgozni, aztan elhagyni az orszagot, hogy tiszta lappal kezdhessek mashol... Ennek a tiszta kapnak is 5,5 eve mar. Szerelemre leltem, es anyava lettem. Nem erdemes visszavagyni a multba, en a jelent elvezem, es izgatottan varom a jovot, mert kezdem erteni, erezni, hogy ki is vagyok en, es mire van szuksegem.

A boldogsag nem trombitaszoval erkezik, hanem sokszor labujjhegyen mogem lopakodik, es csak a vallamra teszi a kezet - itt vagyok. Ott van, amikor a fiamra nezek, mikor atolel a ferjem, a csaladi bbq-knal, amikor setalok a parkban.
Halas vagyok Istennek, es halas vagyok a 23 eves enemnek is, amiert bator voltam, es leptem egy oriasit egy boldogabb jovo erdekeben. :)
  Conclusion, 10:15 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2019. június 3., hétfő Nekem tetszik!
0  
49 cm-rel szuletett, nem 29-cel, elirtam. :) Igy sem volt egy oriasi baba, de szerencsere normal meret. :) Most mar az ujszulott rugik sem mennek ra. :)

  Conclusion, 21:34 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
Update: Marcius 6-an, a 36. hetre hajnalban megszuletett a kisfiunk, Liam, 2700 gr-mal es 29 cm-rel. :) Gyors, es egesz konnyu szulesem volt, persze fajt, de nem volt olyan rossz, mint amilyennek hittem. Marcius 5-en ejjel 11-kor elfolyt a magzatvizem, es hajnal 5:29-kor megszuletett. :) Mikor a mellkasomra tettek a babankat, minden megszunt szamomra letezni. :) A ferjem is ott volt velem vegig, amiert nagyon halas vagyok. :)

Liam lassan 3 honapos lesz, es az alvashianyt leszamitva azt hiszem, ugyesek vagyunk. :)
Sajnos ugy nez ki, Liam vagy laktoz, vagy tejfeherje erzekeny, igy sajnos csak 2,5 honapot tudtam szoptatni, meg nyomozzuk, mit nem bir a szervezete.

Minden napom orom vele, a legszuperebb baba :) Mosolyog, emeli a fejet, gugyog, en meg olvadok. :)

Csak gondoltam, megirom. :)
  Conclusion, 21:27 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2019. január 27., vasárnap Nekem tetszik!
0  
30. het... :) A hasam oriasi, a cukrom rendetlenkedik, de ezt leszamitva jol vagyunk. :)
Elkezdtunk szulesfelkeszito tanfolyamra jarni a ferjemmel, hasznosnak talaljuk. :)
Baba nagyon aktiv, ficankol, rugdos, neha meg levegot vennem is nehez, mert annyira kinyomja magat. :D
Owen es egy kozos baratunk most rakjak ossze a szekrenyt a babaszobaban, egyre valosagosabb az egesz, nagyon varjuk a kisbabankat :)
Meg egy honapig dolgozom, utana szulesi szabadsag a kicsi erkezeseig. :)

  Conclusion, 16:38 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. december 6., csütörtök Nekem tetszik!
3  
Vasarnap koltozunk az alberletunkbe! :) Ketszobas haziko, nem nagy, so, eleg pici, de nekunk eleg lesz. :) Owen kozelebb lesz a munkahelyehez, en pedig februar utolso heteben elmegyek szulesi szabadsagra, addig mar kibirom az utazgatast. :)
A 20 hetes ultrahangon mindent rendben talaltak a babanal, most mar erzem a mozgasait, sot, Owen is erezte, ahogy rug. MAr a 23. hetben jarok, el sem hiszem... :)
Szep lesz az idei unnep, nagyon szep :)

  Conclusion, 22:53 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. november 5., hétfő Nekem tetszik!
1  
Itt van a draga kisfiunk <3 fickandozik, csuklik, es erzem a kis ,,buborekokat", amiket kuld. :)

Kedden megyek haza par napra, jon a csalad is latogatni, csufolt lesz, de jo lesz. :)





  Conclusion, 0:44 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. október 22., hétfő Nekem tetszik!
1  
Itt vagyok a 17. het kuszoben, es szombaton megtudjuk, kifiunk vagy kislanyunk lesz-e :) Alig varom! :)

Owennal sajnos ellentetes muszakokban dolgozunk, ami eleg pocsek, alig latjuk egymast. :( Viszont haladunk, sporolunk, es Karacsony utan koltozunk remelhetoleg az uj kis feszkunkbe, ahova mar a kicsi is erkezni fog, ha minden igaz, aprilis 2-an... :) <3
  Conclusion, 14:15 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. szeptember 23., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Melo, melo, melodia... Ugy nez ki, a munkahelyem kezdi felfogni, hogy nem minden mukodik ugyanugy, mint regebben. Atraktak egy masik hazba, es most csak nappalos muszakokat csinalok, ami sokkal jobb. :) Eddig nagyon rosszul voltam, az elmult ket napban azonban a hanyinger enyhulni latszik, remelem, igy a 12. het kozeledtevel ez mar igy is marad, es csak javulni fog. :)
Kedden ultrahang, es ujra lathatjuk a kicsi babankat, szerdan pedig irany Gorogorszag, es egy hetig csak pihenni fogunk! :)
Lassan alakul ez, mar csak azok a mocskos anyagiak lennenk jobbak, de mint tudjuk, semmi sem tokeletes. :)

Szulok leszunk, es ez egy hatalmas ajandek <3
  Conclusion, 13:41 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. szeptember 3., hétfő Nekem tetszik!
0  
Tegnap voltunk ultrahangon, es lattuk a kisbabankat! :) 21mm, ficankol, es dobog a szive,minden a helyen van! :) Tegnap voltunk keteves hazasok, egymas kezet fogva neztuk a kepernyon a kicsinket, eletem egyik legszebb napja volt. :)
Holnap talalkozunk a szulesznovel, vervetel es vizeletvizsgalat is lesz, es egy konzultacio.
Aprilis 9-re vagyok kiirva. :) Anya leszek!
  Conclusion, 10:29 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. augusztus 16., csütörtök Nekem tetszik!
1  
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek, de csak itt, a blogon... Hogy kisbabank lesz. :) 6 hetes terhes vagyok, anyuka leszek <3
  Conclusion, 10:55 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. június 10., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Talalkozasok 1:

Talan meg sosem talalkoztam senkivel, akibol a mosoly mogott ekkora szomorusag aradt volna. Szunetunk volt eppen, en a szendvicsemet majszoltam, o pedig szolot ropogtatott. Az asztalon konyokolt, ugy tamasztotta a fejet, es nezte a nyari napsutest az ablakon at.
Lala novernek keszult, es a mi korhazunkba osztottak be gyakorlati helyre. Sziriabol jott, napbarnitotta bore volt, barna, vallig ero haja es barna szemei, amikkel ugy tudott nezni, mint egy riadt oz, amikor egy ember probalja ot megkozeliteni. Mindig mindenkivel kedves volt, soha nem hallottam panaszkodni, szerettem vele dolgozni, mert ugyes, gyors es szorgalmas volt.

- Miert dontottel ugy, hogy nover leszel? - tortem meg a csendet.
- Ket gyermekem van, olyan allast szerettem volna, amivel meg tudom nekik adni, amire szukseguk van. Halas vagyok, hogy itt lehetek, szeretem az embereket. Heti ket napot pincernokent dolgozom, hogy tudjam fizetni a kepzest es meg tudjunk elni. A baratnom szokott vigyazni a fiukra, mig en dolgozom. Szerencses vagyok, hogy ilyen lakotarsam van.
- Nem is tudtam, hogy vannak gyerekeid. Mi hozott teged Angliaba? - Lala felsohajtott, es a szemeben furcsa fenyt veltem felfedezni, mintha egy nyugodt vizu tavat zavartam volna meg azzal, hogy beledobtam egy kovet, es most hullamok fodrozodnanak.
- A ferjem elol menekultem. Bantott. Hetente egyszer hivhattam csak fel anyamat, akkor is csak 5 percre. Nem hagyhattam el a hazat, es hozzank sem johetett el senki. Miutan megszuletett a kisfiam es hazaengedtek a korhazbol, mar aznap este nekem kellett vacsorat foznom, friss sebbel, verezve, kimerulten. Neha megvert, es en turtem is, egeszen addig, amig kezet nem emelt a gyerekekre. Akkor tudtam, hogy mennunk kell. Osszecsomagoltam nehany ruhat es az iratainkat, es mikor a ferjem elaludt, elindultunk. Eloszor anyamhoz, akinek mindent elmondtam, o pedig adott penzt, hogy elmenekulhessunk. Sosem feltem annyira, mint akkor. Megfordult a fejemben, hogy talan eselyem sem lesz egyedul boldogulni, de meg kellett probalnom, ha masert nem is, a gyerekeimert. Ok jobb eletet erdemelnek.- itt elmosolyodott. - A nagyobbik mar iskolaba jar, a kicsi pedig osszel kezd. Mutattam mar kepet roluk? - kerdezte ellagyulva.
Mutatott nehany kepet a telefonjan, ket vidam, barna haju, barna szemu, elenk fiu, maszokaznak, jatszohazban voltak, forrocsokiztak a kavezoban. - Nezd, milyen boldogok! Itt biztonsagban vannak, es ez a legfontosabb. - tette hozza.
Lala kezeert nyultam, es batoritoan megszoritottam. - Itt biztonsagban vagytok mindannyian, es fantasztikus nover leszel!


  Conclusion, 21:09 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. június 8., péntek Nekem tetszik!
1  
A 9. napomat nyuzom a 12-bol szabadnap nelkul, es most mar nagyon kezdem erezni... :(
A kolelganom szabadsagon van, es ketten vagyunk most igy harom ember helyett. 80 orat toltok tavol otthonrol a heten. Sok? Hajaj. :D Viszont hazakoltoztunk anyosomekhoz ket hete, torlesztjuk a torlesztenivalokat, az agyat, a nyaralast, a szamlakat, a kocsit, es gyujtunk lassan a hazunkra is. :)

Elmentunk megnezni egy hazat, ujepitesu, nagyon hirdettek, egy haromszobas haz, padlo nelkul (igen, a padlo benne sincs az arban) £210.000. Es abban meg se butor, se ugyvedi koltseg, semmi. Elmentunk, megneztuk, a dekoracio tetszett, de a falak szinte papirbol vannak, illetve a padlo is duborgos az emeleten. Kicsi is volt, nyamvadt is volt, draga is volt... Lebeszeltem a Kedvest. Mondtam, hogy vegyunk inkabb egy kicsi, regi, de megbizhato hazikot, es azt ujitgassuk majd fel aprankent, mert ha az ujepitesut vesszuk meg, 30 even at csak melozunk majd latastol mikulasig, es nem lesz penzunk meg egy fagyira sem a tengernel. Hallgatott ram. :) Szoval almok mar vannak, mar csak az anyagiak kellenek, de szep lassan az is meglesz, mindketten dolgozunk epp eleget, sot, meg tobbet is... :) Senki nem mondta, hogy konnyu lesz, de legalabb egyutt vagyunk. :)

Viszont marad valamennyi idonk egymasra, Owen vasarnap elrabolt egy ejszakara eszak-Walesbe a hegyek koze, es a fenyvesekkel boritott hegyoldalakban gyonyorkodve az en lelkem is megpihent kicsit. :)
Szeretem Walest. :) Jo nekem? Jo nekem. :)


  Conclusion, 21:56 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2018. március 25., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Jo neha ide is irni, akkora utat tettem meg, foleg az elso bejegyzesem ota, amikor meg akartam halni... Ma mar boldog es bekes vagyok, szeretve erzem magam. :)

Munkahelyet valtottunk mindketten, ugyanannal a cegnel dolgozunk mentalis problemakkal kuzdo emberekkel. Segitunk nekik onallosodni, gyogyszerelunk, idopontokra visszuk oket, beszelgetunk veluk, batoritjuk oket. A legtobb esetben skizofreniatol szenvednek, nehanyan depressziosak. Owennal mas hazban dolgozunk, ahol most en vagyok, ott 4-5 gondozott van, igy azert jut ido mindenkire. Bent is szoktunk aludni, tehat neha 24-29 orat is bent vagyok egyhuzamban, de nagyon elvezem a munkat, es a kolleganoim, illetve a kliensek is megszerettek eleg gyorsan. :)

Kellett mar egy tisztesseges munkahely, de tenyleg. :)

Anyukam volt kint nalunk most, jo volt latni egy kicsit, meg akkor is, ha nem birt kikapcsolni teljesen, mert allandoan pakolna, takaritana.
Tetszett neki a kis lakas is, azert is jott most, mert majusban hazakoltozunk anyosomekhoz, mert hazra gyujtunk, es kell hozza egy jo nagy adag onero is, de szep aprankent az is meglesz. :)
Oktoberben vettunk autot, egy 2013-as Ford Mondeot. Szep auto, de sajnos hetfon belenk jottek, igy most a lokharito cserere szorul, es ez nem lesz olcso mulatsag, mert itt a biztositas is maskepp mukodik... Sebaj, mindenki epsegben van.

Ezt leszamitva... mar 4 eve elek kint, 1,5 eve vagyunk hazasok, es haladunk, szep aprankent, szeretetben. :) Jo itt nekem :)
  Conclusion, 11:25 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. július 25., kedd Nekem tetszik!
0  
„Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhĂ­vott." RĂłma 8,28

Elkoltoztunk, es berendezkedtunk, szeretjuk az uj kis lakast, nem sajat, alberlet, de sokkal jobb, mint az elozo volt. Anyosomektol 3 percre lakunk, es latni a tengert az ablak elotti olvasosarokbol, illetve egy templomot. :)
Kozel a vonatallomas, es a munkahelyem is. :)
Ma tudtam meg, hogy ki fogjuk tudni fizetni a foiskolat, mert az adovisszateritesem majdnem az egeszet fedezi! :) Augusztusban jon hozzank unokaocsem nyaralni egy hetre, oktoberben pedig Horvatorszagba keszulunk 4 napra. :)
Melo az van, rengeteg, heti 4x12 orat huzok le, Owen is nagyjabol ennyit, csak mas beosztasban. Viszont a szerelem az nem mulik, hanem csak erosodik. :)


  Conclusion, 3:37 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. május 19., péntek Nekem tetszik!
0  
Koszonom a reszvetnyilvanitasokat. Kati azt szeretne, ha boldog lennek, biztosan rancolja a szemoldoket a mennyben, ha sirni lat, szoval nem sirhatok. Az elet megy tovabb, es orulok, hogy ismerhettem egy ilyen szeplelku embert.

Egy het mulva koltozes, maximalis a fejetlenseg, ablaktisztitokat kell hivni, (mert ugy ez Nagy-Britannia, es az ablakok kifele nyilnak), es a szonyeget is ki kell tisztitanunk, meg a sutot, benne van a szerzodesben. Ezen felul nagytakaritas, es 26-an elkezdunk atcuccolni a masik lakasba. Mondjuk foleg Owen, mert en melozom aznap este fel 8-ig. :D De lesz igy nagyjabol egy hetunk, hogy rendbe tegyuk a lakast, es remelem, hogy visszakapjuk az kaucio teljes osszeget, mert nem voltunk megelegedve az ugynokseggel egy cseppet sem...
Tegnap kifizettuk a maradek osszeget, kauciot, es az elso havi alberleti dijat, szoval most csorosag van, de lesz ez meg igy sem. :D ALig varom, hogy mar ott legyunk! Ez a kis lakas sajnos nem valt az otthonomma, sokkal inkabb csak egy lakohely volt, tul zajos, semmi tarolohely, az egesz egy nagy feherseg, kremszinu szonyeg. Elso lakasnak megtette. Varom az uj fejezetet. :)

A fosuli remekul halad, meg 3 het es vege, es ebben lesz egy vizsga is. A masik kepzesemmel mar tele a hocipom, de muszaj lenne befejeznem mihamarabb - csak hat itthon kene kidolgoznom leckeket, es sem idom, sem energiam, extra orakat vallaltam be, hogy legyen eleg penzunk, es a koltozes sem segit.
Majd lesz valahogy. :)
Most 3 napot dolgozom majd, es most eloszor meg lettem dicserve a manager altal, mert en toltom a legtobb idot a nenikkel, bacsikkal, beszelgetek veluk, levagom a kormuket, bekremezem a kezuket, nosztalgiazom veluk, berakom a kedvenc zenejuket, es tancolunk... Ez a kedvenc resze a munkamnak, es orulok, hogy kaptam erte egy piros pontot. :)
  Conclusion, 15:27 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. május 13., szombat Nekem tetszik!
0  
Aprilis 30-an orokre elment a Potnagyim, es en csak ma tudtam meg. :( O volt az, aki vigasztalt, aki megvarta, mig hazaertem este fel 10-kor a melobol, es meleg teaval vart, o az, akivel estenkent egy poharka sherry mellett a sajat verseinket olvastuk fel egymasnak, o az, aki mindig azt kerdezte: Mit adhatok neked?, aki mindig megosztotta velem az ebedjet, hiaba mondtam, hogy nem vagyok ehes, aki jo ejszakat puszit adott, mikor hazamentem a szemben levo lakasba, ami csak fel evig volt az otthonom. O volt az, aki ujjongott, mikor megmutattam neki az ,,En, Jozsef Attila" CD-t, o az, akivel kozosen enekeltunk. O volt az, akinek sirtam a vallan, miutan vege lett a 3 eves kapcsolatomnak, es ot hivtam az oromtol sirva, mikor megkertek a kezem, es az eskuvonk utan. Es egyszer csak nincs, nem tudom felhivni mar... O volt az en draga potmamim, aki az en 50 evvel idosebb enem volt. Es ma este nagyon hianyzik. :(

https://www.youtube.com/watch?v=_bf-B5ZyyHU
  Conclusion, 21:40 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. április 22., szombat Nekem tetszik!
1  
Nem vagyunk megelegedve az ugynokseggel, aki kikozvetitette nekunk a lakast. Se szo, se beszed nelkul szandekukban allt fotokat kesziteni a kovetkezo lakoknak, nekunk viszont tudomasunk sem volt rola, hogy mennunk kene. Elfaradtunk mindketten, ellentetes muszakokban dolgozunk, es ejjel, mikor Owen megjon, 4 ora tajban mindig megebredek ra, nekem meg 6-kor csorog az ebresztom, es en keltem fel ot. Nem jo ez sehogy sem. Elhataroztuk, hogy keresunk egy ketszobas lakast, es akkor egymas felebresztese helyett esetleg kipihenten mehetnenk dolgozni.
Persze, nem olcso ez, az alomlakas, amit kineztunk, es hetfon megyunk megnezni, 150 fonttal dragabb, mint a mostani. Valamit valamiert. Azt hiszem, kell kernem extra oraszamot a munkahelyemen, de meg fogjuk oldani. Most volt egy kethetes szunetem a fosulin, szerdan lesz ujra oram, viszont eddig nagyon tetszik. :)
Ma takaritottam, meg dolgozom a masik kepzesemen is, es jott anyosom latogatoba. Hozott husveti tojast :)
Nagyon gyorsan telnek a napok, mindketten sokat dolgozunk a Kedvessel, es alig latjuk egymast, de azert nem csokken a szerelem. :)
Szerda este lementunk az egyik kedvenc partunkra, Ed Sheerant hallgattunk a kocsiban, es Owen elovette a csomagtartoban bujtatott pizzakat. :) Megneztuk a hullamokon csillano naplementet... Szeretve vagyok. :)
  Conclusion, 19:10 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. április 8., szombat Nekem tetszik!
1  
Kitavaszodott, az ablakbol latni a frissen kipattant rugyeket es leveleket a bologato fakon es bokrokon. Legtobbszor sut a nap, es nincs tul hideg sem, A munkahelyemre oda-vissza vilagosban jovok-megyek, es ez rengeteget jelent, vidam vagyok, sokat mosolygok, jo a kozerzetem. :) Most a 2. szabadnapomat toltom, lent voltam a parton, 18 fok van, hetagra sut a nap, aztattam a labam a tengerben, szuperul ereztem magam. :)
Ma elkezdtem egy juice dietat elsodlegesen meregtelenites celjabol, de remeljuk, kicsit a sulyom is lemegy. :)

Tegnap este randiztunk Owennal, az egyik kedvenc tengerparti ettermunkbe mentunk, finomat ettunk, aztan a teraszrol bamultuk a csillagokat, es hallgattuk a hullamokat... Neha meg mindig alig hiszem el, hogy ez az en eletem. :)

A melo megyeget, a kollegak nem jofejek, de ezen mar tul tettem magam, bemegyek, dolgozom, hazajovok, es lepereg rolam a mocskuk, meg a pletyka, meg a non-stop pialasuk.
A foiskolat harom hete kezdtem el, eddig szuper, nagyon elvezem, ugy erzem, mintha nekem lett volna kitalava a kepzes! A tanar es a kozeg is klassz. :)

Szoval... dolgozunk a celjainkert, kozosen, szeretetben... :) Igy kell ezt! :)
  Conclusion, 17:07 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. február 2., csütörtök Nekem tetszik!
1  
Szoval... holnap lesz szerzodesem az idosek otthonaban! :) Es aprilistol elkezdem a counselling kepzest is :) Mindketten dolgozunk, a szerelem tovabbra is langol, Owen fozocskezik, en mosok, meg ilyenek :D De jol megvagyunk, es elvezem, hogy csak ketten vagyunk, es nem kell masokat kerulgetni. :)

A baratnokkel szoktam talalkozni, megvitatjuk az elet dolgait, van ket magyar, es egy angol is. :)

Anyu viszont ma elesett munkaba menet a tukorjegen, es kificamodott a valla. :( Hivtam, jobban van, de most bizony betegallomany...

Mindig van valami, de mindent osszevetve jok vagyunk :)
  Conclusion, 22:47 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2017. január 3., kedd Nekem tetszik!
1  
A tavalyi volt talan az eddigi legjobb Karacsonyom. :) Kikoltoztunk anyosomektol, egy egszobas lakast berlunk, vegre ketten elunk csak egy fedel alatt. :) Beke van es nyugalom. :)
Mar dolgozom az otthonban, turheto, csak a munkara koncentralok, es kimaradok a pletykakbol, noi haborukbol. Az idei ev is szuper lesz, mar mindketten dolgozunk, vegre elkezdhetunk felretenni es anyagilag nagyobb biztonsagban leszunk. :)
Es meghallgatasra leltek az imaim, ket baratnovel gyarapodtam, vegre nem erzem magam egyedul itt Walesben :)

Orom van es boldogsag :)
  Conclusion, 16:20 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. november 25., péntek Nekem tetszik!
0  
Naszoval.... ma allasinterjun voltam, idosek otthonaban fogok gondozni, egyelore szerzodeses oraszam nelkul, de jovore mar lesz szerzodesem is. :)
Jovohet penteken pedig vegre koltozunk, egy egyszobas, aranyos kis alberletbe, nem messze anyosomektol, de azert egeszseges tavolsagra. :) Imadom oket, de ideje kulon koltoznunk. :) A lakas ugyan butorozatlan, de szep aprankent mindent megveszunk majd. :)
Szoval orom es boldogsag, es szerelem van. :) Lassan 3 honapja vagyunk hazasok :)

Olyan jo ez igy <3 :)


  Conclusion, 21:32 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. október 2., vasárnap Nekem tetszik!
2  
Ma vagyunk egy honapos hazasok Owennal <3 :)Minden rendben, nagy a szerelem, es boldogok vagyunk, de nagyon! Penteken jottunk haza Mallorcarol, ahol nagyon jol ereztuk magunkat, es feltoltodtunk. :)

Ime nehany sunyi kep :D






  Conclusion, 21:08 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. augusztus 1., hétfő Nekem tetszik!
0  
Szeptember 2-an szuk csaladi korben megtartjuk a polgari eskuvonket, nagyon varjuk mar! :) Jon ki Anyukam is, osztozik az oromunkben :)
Aztan szeptember vegen 3 napra elutazunk MallorcaraOwen szulinapjat megunnepelni, es mini-naszutra. :) Rendes eskuvonk jovore lesz, oda mar sok embert meghivunk, es lesz rongyrazas, most csak sima feher nyari ruha, feher cipo es egy kardigan, meg fodraszhoz sem megyek, gyurunk sem lesz, csak mi egymasnak, meg a pucer seggunk, igy vagunk neki a nagybetusnek kozosen... :) De mindenunk megvan a boldogsaghoz: egymas szerelme :)
  Conclusion, 20:29 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. június 14., kedd Nekem tetszik!
0  
Van az a perc, amikor csak ram tor, hogy mennyire szeretem ezt az embert, hogy beket hozott az eletembe, es o az en ,,biztos pontom" az orokke valtozo vilagban. :)Mikor reggelente rogton atolel felalomban, mikor este megcsokol, megfordulunk mindketten, hogy kenyelmes legyen, de a kezunk a masik keze utan nyul, mikor addig csikiz, mig csuklani nem kezdek... :)

Innivalot hoz nekem, vagy vacsorat foz, en apolom, ha beteg, es mosom a ruhainkat, pakolok, porszivozok... eloszlik a dolog, es vegre nem egyedul kuzdok mindenert. Tervben van, hogy egy fel evet Magyarorszagon elnenk a jovoben, hogy megtanuljon egy kicsit magyarul, es jobban megismerje a kulturankat, a helyet, ahol felnottem. Annyira ertekelem ezt benne <3
Tegnap ejjel mondta: ,,Te magyar vagy, es az is maradsz, ezt nem fogom figyelmen kivul hagyni. Anyukaddal szeretnek majd idovel magyarul beszelni, es a gyerekeink is fognak magyarul beszelni majd, en pedig szeretnem erteni, mint mondanak." :)

Lesetaltunk a boltba, kajaltunk, nemsokara megy a sorozatunk, osszebujva nezzuk majd a kanapen. :)

A szerelem nem csupan szivbeli dontes, nem lehet az, hiszen akkor elmulhat. Az eszemmel is el kell dontenem, hogy o az, aki kell nekem, es vele leszek, amikor meghalnak a szulei, vigasztalom a gyasz idoszakaban, ha megbetegszik, a gondjat viselem, ha munka nelkul marad, elunk majd csak az en fizumbol, amig nem talal mast. Dontes, hogy igyekszem ot boldogga tenni, es o lesz az en kiralyom, en pedig az o kiralynoje,es akkor sem hagyom cserben, mikor rossz napja van es goromba (nem fordult meg elo), hanem megolelem, es megprobalom megerteni, mi bantja.
En ezt akarom, es alig varom, hogy a ferjem lehessen, en pedig az o felesege. :) Eletem egyik legcsodasabb napja lesz <3 :)
  Conclusion, 19:14 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. június 4., szombat Nekem tetszik!
0  
Bekukk :)

Helyzetjelentes a nem is olyan esos Walesbol :)
Dolgozom, sokat, a muszakozas nem kimel sajnos engem sem... De szeretem a munkam, csak a menedzsment nem jo...
Owen most fejezi be a fosulit, es biztonsagi orkent fog dolgozni, ket fizubol mar jobban ki fogunk jonni, es elkezdhetunk sporolni a portugal alomeskuvonkre. :)
A kocsi megadta magat, elbukta a muszakit, es a javitasa mar tobbe kerult volna, mint egy masik auto, szoval megvaltunk tole, mindketten vonatozunk, vagy setalunk. :)
Az ido szep, alig esik, sokat sut a nap, reggel 4:20-tol este 10-ig vilagos van, sok a virag, es latni az ablakbol a tengert. :) Estenkent Owen foz, kozosen eszunk, megnezunk egy filmet. :) Most ugyan beteg eppen, de hetfon megyunk trambulin parkba es etterembe, ha jobban lesz. :) Az elet szep, es egyre csak szebb lesz. :) Hatalmas a szerelem, nem veszekszunk, sokat beszelgetunk, randizunk. :)

Jo nekem itt. :) Nagyon jo. :)
  Conclusion, 19:54 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. május 5., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Egy eve toretlenul boldogan :)




  Conclusion, 11:58 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. március 23., szerda Nekem tetszik!
0  
Nos, a fene sem gondolta, hogy ket hettel a bejegyzesem utan a Kedvesem leterdel, es a tengerparti naplementeben megkeri a kezem... :) Biony, menyasszony lettem! :) Jovo oktoberre tervezzuk az eskuvot, addig gyujtunk egy kis penzt is. :D
Walesben elunk, bar meg szuloknel, de egyutt. :) Mienk a tetoter, van egy haloszobank es egy nappalink, a konyha es a furdoszoba kozos a tobbiekkel.
Ha kinezek a nappali ablakabol, latni a tengert... :)
Kileptem a korhazbol, es remelem, rovidesen kezdhetek az uj helyemen, ahol 3 ertelmi fogyatekos fiut fogok gondozni. :)
Februarban jartunk Magyarorszagon is, ahogy a mellekelt kep mutatja. :) Owen megismerte Anyukamat, a nyelvi akadalyok lekuzdeseben meg en igyekeztem segiteni. :D Budapestet azonban a szivebe zarta hamar, es szeretne megtanulni magyarul is. :)
Sosem tudni, hova sodor az elet, az anyagiakat leszamitva orom, boldogsag, szerelem van. :)

Ime, nehany kep, ahogy kertetek:








  Conclusion, 13:00 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2016. január 13., szerda Nekem tetszik!
1  
Egy honap, es.... MENYASSZONY LESZEK!!!!!! :))))))))))))))))
Szerelmetes, boldogsagos, bodulatos, belezuhanos :))))
  Conclusion, 0:30 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2015. november 9., hétfő Nekem tetszik!
2  
Ezer eve nem irtam :)
Kisebb helyzetjelentes:
Meg mindig Bournemouthben elek. :) Bar mar nem sokaig, mert elrabolta a szivemet egy walesi herceg meg aprilisban. :) Tervezzuk az osszekoltozest jovo evelejen, es februarban viszem haza bemutatni. :) Azt mondta, fontos kerdest kell majd feltennie anyukamnak... :))
Igenm tervezzuk a jovonket, az eljegyzes napi tema, es nem en emlitem, hanem o. :) Szerelmes vagyok, es bujik ki belolem a felnott no. :)

A korhazban dolgozom az ortopedian, kemeny, stresszes, nem vagyunk elegen, a noverek arrogansak... de szeretem a betegeket, es a fizu is elegnek tunik vegre. :)
Lassan 2 eve, hogy itt vagyok. Egy boronddel erkeztem az ismeretlen Angliaba, mara pedig mar ertem az itteni vilagot, es nem tervezek hazakoltozni sem.

A tengernel voltam ma is, rabul ejtett, es azota sem engedett. Meg szerencse, hogy Wales is tengerrel hatarolt. :D

Korvonalazodik a jovom, egy olyan alom, amiben titkon mindig remenykedtem, es most megvalosulni latszik. :)
  Conclusion, 22:32 Itt megírhatod a véleményed Conclusion
  2015. május 30., szombat Nekem tetszik!
0  
Visszajottem Bournemouth-be, hivogatott a tenger. :) Jovo honapban kezdek a korhazban dolgozni, mint idosgondozo, es a szerelem is megerkezett. :)

Vannak nehezsegek, megis azt erzem, boldogabb vagyok, mint valaha. :) A csodak mindig ott vannak az orrunk elott. :)

5 eve irtam az elso bejegyzesem ide, teljesen mas hangnemben. Nagyon mas volt minden... Halas vagyok Istennek, es kicsit magamnak is a batorsagomert, hogy fel merek allni, es merek tenni valamit, ha nem tetszik az eletem. :)Sosem akarom elvesziteni ezt a kepessegemet, a jeg hatan is megelek mar, tanulok, tanultam, felnottem, erzek, nevetek, neha sajgok, de leginkabb elvezem, hogy itt lehetek. :)
  Conclusion, 19:42 Itt megírhatod a véleményed Conclusion



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.