CsodaCsiga Flap
2026. jnius 9.   kedd   Flix, Encina, Morgan, Pelgia, Pelgiusz, Perjmos, Piramusz  Flix;Encina, Morgan, Pelgia, Pelgiusz, Perjmos, Piramusz, Prmusz

Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi

CsodaCsiga > Frum > CsodaCsiga > "BABA ÉS GYEREK HOLMIK CSERE-BERE, AJÁNDÉKOZÁS"
J BERS
oldal: /0
sor: idrend:
BABA ÉS GYEREK HOLMIK CSERE-BERE, AJÁNDÉKOZÁS
 19  extunde   vlasza kergetyuk hozzszlsra (18) Nekem tetszik!
0  
2010-09-21 08:12:08 

:-) Kedves Kergetyúk! Én köszönöm,hogy tovább viszitek és még "élnek" a ruhácskák:-)......jó egészséget Nektek és sok örömet egymásban...

szeretettel

Tünde

18  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-09-20 22:06:01 

Extünde! Köszönjük még egyszer a ruhácskákat! :)

Rajta, hölgyek-urak! Csere és bere! :)

17  swalcsek   vlasza kergetyuk hozzszlsra (16) Nekem tetszik!
0  
2010-09-11 15:07:02 

Szerintem is lehet adni rájuk más dedek által kinõtt holmikat.
Van nálunk egy mini bizományi,ahol teljesen tökéletes gyerek és kismamci ruhákat lehet kapni, teljesen tökéletes állapotban,nem mindegy, mennyi pénzért. Viszont, vannak olyan kicsinyke rucik, amiket õrzök, ereklyeként a mai napig is.))))))

16  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-09-11 14:25:52 

Lócsöcs (meleg, puha és fekete) a markukba a sznoboknak! :D Persze, az elsõ félévben marhán megérheti az oridzsi, márkás rugi, amit - talán! - egyszer ráad, oszt` jónapot! :D Vajon mennyire érdekli a bébit, hogy milyen cucc virít rajta?! Adidas, Nike, Next... etc. Ezt is éppúgy le lehet enni, tele lehet pakolni! :D
Túr de flanc! :D Ez tetszik! :) Mi is járunk olyanba, minõségi angol turi - de nem bugyingóért megyünk! :)

15  swalcsek   vlasza kergetyuk hozzszlsra (14) Nekem tetszik!
0  
2010-09-10 09:31:28 

Sznobéria, lányom, mondom szépen!!!!
A túr, de flacban meg sorbaállanak bugyogókért! ((((((

14  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-09-10 08:40:12 

Megszületett az unokahúgom kislánya! :)
Ezt csak úgy elújságoltam! :) Neki is szedtem már össze a Gergõ "régi" ruháiból, meg olyat is szedtem össze (majd megnézem hányasok), amiket bárkinek szívesen odaadok.

Suzy: én is teszek félre ruhákat, mert a baráti körben, rokonságban bárhol beüthet a babatéma! :) Meg én is szeretnék majd még szülni... :)

Swalcsek: bizony-bizony, nem szívesen fogadják el a használtat, csak nem értem, hogy miért. Az ilyen pici babák, még nem hordják szét a rugdalózókat, body-kat, egyebeket! Van olyan holmim, amit egyszer tudtam ráadni Gergõre, mert a következõ héten már kicsi volt rá!

13  extunde   vlasza Suzy hozzszlsra (11) Nekem tetszik!
0  
2010-09-09 20:44:45 

Sok babát a családba és az ismerõsök körébe:-)

szépet jót

12  swalcsek   vlasza Suzy hozzszlsra (11) Nekem tetszik!
0  
2010-09-07 14:38:28 

Minek örültem, hát neked! ))))))
valamint,nem akartam leírni eddig, de, nagyon sok finnyás van, aki nem fogadja el a használtat! Pedig, nincs abban semmi rossz, csak a mai világban sok a sznob, hiába lóg a ki a hátsója a gatyából!!!!
Viszont, azt is tapasztalom, hogy nem rongyos, nem retkes ruhákat sem sem veszik át a szeretetszolgálatok! Miért is? Ennyire jól állunk????

11  Suzy Nekem tetszik!
0  
2010-09-07 14:32:04 

Swalcsek nem tudom minek örültél ennyire...

Extunde sajnos én nem nagyon tudok felajánlani semmit se mert a nagylányom már most gyüjtögeti a rucikat hogy majd az ö bébijének jó lesz ha arra kerül a sor:D
meg hát van olyan is a családba akik épp rajta vannak a bébigyártó projekten és szükségük is lesz a ruhákra :)

Szóval ennyi...

10  extunde Nekem tetszik!
0  
2010-09-06 10:12:50 

Remélem táviratokban jobban megtaláltátok egymást mint nyilvánosan a fórumban..mert itt gyenge a SZÍVBÕL AJÁNDÉKOZÁSI FELHOZATAL:-))))

Tudom most rámoljátok át a gyerekek szekrényét ......van ott amit kinõtt.....ott ni ..hátul a sarokban....ott meg nézd meg egy másik lurkó a csiga-szomszédságban akire pont jó lenne.......

ÉBRESZTÕ FEL!:-)

Persze nem lehet semmit erõltetni....de most kellenek az õszi holmik a gyerkõcöknek........EMPÁTIA , SZIMPÁTIA...hajrá:-)

még mindíg lehet válogatni vagy akár egészben elvinni a http://meleronzsibvasar.blogspot.com gyerekruháit.....AJÁNDÉKBA...
kb. 130 cm-es lurkókra való.......

ja és van egy 35-ös fekete szép állapotu ünneplõ cipõ fiúra.......ha kéri valaki küldöm a fotót .

9  swalcsek   vlasza suzy hozzszlsra (7) Nekem tetszik!
0  
2010-08-31 13:01:00 

Suzy ! DDDDDDDDDDDDD

8  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-08-31 09:30:41 

szóval, kedves anyukák és apukák, valamint jelöltek: HAJRÁ! :)

Tünde: jogos a válasz, ahhoz képest valóban pöttömek vagyunk! ;)

7  suzy Nekem tetszik!
0  
2010-08-30 22:12:49 

nagyon jo ez a fórum :) köszönjük :)

6  extunde   vlasza kergetyuk hozzszlsra (5) Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 21:39:32 

:-) na de mégsem 6 cm és 60 kg....ugye mennyivel jobb :-))) minden relatív..:-)

5  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 21:28:11 

Pöttöm méret? :) Azok mi lennénk? :) Gergõ még csak alig 2 és fél hónapos, aztán már közelíti a 6kg-ot és a 60 centit! :)

4  extunde   vlasza kergetyuk hozzszlsra (3) Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 21:26:43 

Egy két napon belül kikeresem a "Ti" pöttöm-méreteteket és küldöm :-) jahj olyan édesek mikor ilyen pindurkák....

3  kergetyuk Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 21:11:40 

Nekem nagyjából kölcsönruhácskáim vannak, amiket - talán - vissza kell adnom. De, ha mégsem, akkor készítek róla fotókat, meg meglesem a méreteket és szívesen elajándékozom! :)

2  extunde Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 14:27:25 

jut eszembe kb. 130 cm-es gyerekruhák vannak fent a http://meleronzsibvasar.blogspot.com oldalamon, ha valamelyik megtetszik onnan...írd meg és elküldöm szívesen ajándékba.......

1  extunde Nekem tetszik!
0  
2010-08-29 14:23:28 

Szépet jót Nektek!

Azért nyitottam ezt a fórumot, hogy akinek van otthon felesleges baba vagy gyerek ruhája egyéb holmija...és csak tárolja évek óta.....hát tegyétek fel ide a fórumba...kinek mi van......és ajándékozzátok tovább babás vagy gyerkõcös CSIGÁS gyerkõcöknek..

Ha õk majd kinövik....és még jó....ugyanitt tovább ajándékozhatjátok..

Azok is írjanak ide akiknek valamire szükségük van, pl. kimondottan valamilyen baba vagy gyerekholmit szeretnének.....

TUDOM, HOGY SOKATOKNAK VAN OTTHON FELESLEGESEN TÁROLT GYEREKRUHA ÉS BABA HOLMI.......MIÉRT NE ÉPP A KEDVENC HELYETEKEN A CSIGÁN LÉVÕ BABÁS-GYERKÕCÖSÖKNEK AJÁNDÉKOZNÁTOK TOVÁBB?

A MOLY, ÉS AZ IDÕ ÚGYIS MEGESZI EGY IDÕ UTÁN...

:-)

....IRJATOK BÁTRAN....ezek nem anyagi dolgok úgy érzem..hanem EMBERI gesztusok..

nekem lassan elfogynak a gyerekruhák mert egy idegen családnak akit a neten találtam elvittem vidékre 2-8 éves korig...de ami lesz felteszem ide....

érdek nélküli fórum ez........HASZNÁLJÁTOK BÁTRAN.....

szeretettel

Tünde

oldal: /0
sor: idrend: