CsodaCsiga Főlap
2026. június 9.   kedd   Félix, Enciána, Morgan, Pelágia, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz  Félix;Enciána, Morgan, Pelágia, Pelágiusz, Perjámos, Piramusz, Prímusz

Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió

CsodaCsiga > Fórum > CsodaCsiga > "Ha valakit megtalálnak maguknak fantom csigák :D"
ÚJ BEÍRÁS
oldal: /3
sor: időrend:
Ha valakit megtalálnak maguknak fantom csigák :D
 109  pipiter   válasza silence hozzászólására (108) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 20:53:15 

Ne szégyelld,nem a Te hibád..........

108  silence Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 20:12:42 

Én egyetlen ilyent ismertem.. szégyellem is...

107  csoda Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 20:02:34 

Azért azt bevallhatja mindenki ha csak saját magának is, hogy valami köze biztosan volt a távirat irójához, ahhoz aki a sértõ táviratokat irta. Hogy mi köze, azt mindenkinek saját magának kell tudnia, vagy sejtenie. De egyébként tényleg nem ér nagy energia befektetést, hogy az ember akár még foglalkozzon is vele. Unatkozó emberek mindig voltak/vannak/lesznek.

106  pipiter Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 19:50:22 

Mindenesetre nagyon nagy energiavámpír,nálam nincs szerencséje,akárki az,emlékeztek talán,volt itt egy pszichiátriai jelenség,akit úgy hívtak,hogy citrom,chatrin és hasonlók,kicsit emlékeztet rá a sok sületlen szöveg,kicsit keveri a tudását a nem tudással,de próbáld Katyim úgy letojni,ahogy van!!!!!!!

105  katyi   válasza CiriP hozzászólására (104) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 18:23:19 

szerintem nem hibádzik nálam semmi!
csak nehezen viselem, amikor valaki bántja azokat, akik nekem fontosak!

104  CiriP   válasza katyi hozzászólására (103) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 18:15:24 

Engem viszont hidegen hagy... Minden ember ismeri a maga értékeit,... Ha valaki hagyja, hogy egy ennyire semmirelkellõ idegbeteg ribanc megsértse a méltóságát, akkor valami hibázik annál az embernél is...
Sértést csak olyan embertõl tudok elfogadni akit ismerek személyesen, legalább 10 év, köze van az életemhez, jelent nekem valamit... De Õ mit jelentene nekem?
Silence Szerelmem, ha felhúzod magad ezen a némberen magam ülök az autóba kevéske benzinpénzem áldozva Békésre, oszt úgy seggbedemulállak, hogy egy hétig nem fogsz ráülni...Aztán adok egy zacskó önbizalmat...

103  katyi   válasza CiriP hozzászólására (102) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 18:12:01 

csĂşnya hasonlatot mondok:
egy rakás szarba nem lépek én sem bele, hanem kikerülöm...
de az nem jön utánam, és nem bánt...
ez meg igen! vagy nem pont engem, esetleg "csak" azokat akikat szeretek!
nem igazán tudok így nevetni :-(

102  CiriP   válasza katyi hozzászólására (101) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 18:08:50 

Engem nem sért:) Nem tudom szánni, nem tudok rá dühös lenni, csak nevetni... Szívbõl... Mert úgy érzem, õ a csótány a betonon, aki fölött hasalok, és viccesen kitépkedem a lábát...

101  katyi   válasza CiriP hozzászólására (99) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 18:00:03 

Nem érdekel, kinek mekkora segge van....
attól még... nem kilóra mérjük az emberséget!
viszont ez a "hölgy" messze nem egy hölgy!
Csiga sem! rendes ember ilyen dolgokat nem tesz!!!! tudom, hogy olyan nem lehetek, hogy mindenkinek tetszek, úgy nem tudok és talán nem is akarok ugrálni, de ez már becsületsértés amit ez csinál!

100  katyi   válasza saslik hozzászólására (97) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 17:53:11 

Jaaa? szia Marcsim :-) nem is köszöntem, csak tudod máshol is írkálok, aztán nem vagyok egy vakon író.....
messze nem, bocsi érte :-)

99  CiriP   válasza silence hozzászólására (94) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 17:52:55 

Nagyon ritkán szoktam beleszólni ilyen helyzetekbe, de úgy gondolom nagyon mértéktelen a gyûlölet ami felhalmozódott az adott hölgyben... Oly annyira, hogy a józan esze sincs már a helyén... Viszont izgatja a fantáziáját ez a hely, fontos neki mások véleménye róla, fontos, hogy tudjon, hogy érezze, hogy õ a "Jani", és azt hiszi, hogy egy lépéssel elõrébb jár...
Érdekes, hogy csak naplózó embereket támad, onnan szedegeti össze az ilyen-olyan info-it, amit mindig a saját nyelvére fordít le és értelmez... Én azt mondom továbbra is hogy semmi értelme foglalkozni vele...
De továbbra is tartom, hogy szívesen beveszem a pácienseim közé, munkaidõn kívül, ingyen és bérmentve, akár a munka végeztével ráncfelvarrásra is:D
A kis 59 kilós segge igen löttyedt lehet már ennyi idegeskedéstõl... Az sosem tesz jót a bõrnek:D

98  katyi Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 17:48:32 

meg olyan is van, hogy csak azt hiszem, hogy írok, közben meg egy hirdetés van rajta... csak én a klavit bolhászom :-(((
nagyon rossz ez az egész! :-(

97  saslik Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 17:40:46 

Katyim!! A távcsik nálam sem mûködnek rendesen..sajnos.. vagy nem tudom megnyitni..vagy elszáll mint a gyõzelmi zászló:))

96  katyi Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 17:35:48 

nekem most más bajom is van!
ma valahogy nem tudom.... de összekeverednek a távcsik.... írnak, válaszolok, aztán mástól kapok egy távcsit, hogy miiiii?????
ez idáig nem volt!
Mondjuk én spec azt sem értem, hogy szerettem volna egy levelet írni Systemnek, de a helyén egy 11 éves kisfiú van beregizve !
Gondolom nem Õ.... a kisfiúnak mégsem írhatok panaszos levelet!
pedig akartam! a sok becsmérelõ írás miatt is, meg emiatt a keveredés miatt is!

95  Lionlady Nekem tetszik!
1  
2011-07-29 16:45:31 

"Mielõtt elítélsz, vedd fel a cipõmet és járd végig az utamat, járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömeimet, tedd meg a lépéseket, amiket én megtettem, és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam, és mindegyik botlás után állj fel, és menj tovább úgy, ahogyan én is tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam. És akkor majd mondhatod, hogy ismersz. Aki nem ér fel hozzád, az nem tud megsérteni, a veled egyenrangú pedig nem fog..."

94  silence Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 16:31:37 

"2011-07-29 15:32:34 lolaaa->silence 2011-07-29 16:12:55
Te idióta hülye. Nekem az ég világon semmi baja lelkivilágomnak,sem az elmémnek. Azért mert utálom a lényed,meg az egész pereputtyod,még nem vagyok sérült. Sokan utálnak téged,csak a szemedbe nem mondják./Mellesleg a kölyköd mûszempillája a kb 15 évével igen durva,sõt az is ahogy a ballagásra kifestették mint valami utolsót.../És még hogy te nem foglalkozol velem?? Dehogynem. A fórumon irkálsz,meg továbbítod a távcsikat,csak ne feledd,hogy ezek az emberek nekem is átküldik. És nagyon mellé lõttél,mert a tehéntõl nagyon messze vagyok az 59 kilómmal. És a gyermekem köszöni jól van,boldog,és fingod nincs ki az. Mint ahogy arról sem,hogy ki vagyok./A szilvád meg azért rohad le,mert ezt érdemled./Azért kapod ezt:D.."
Ilyen táviratokat kapok...
Hát mondjátok meg nem szánalmas?
Rájtt hogy a családom az ami a legfontosabb nekem, hát a lánykám gyalázza, akit nem is ismer..
Fárasztó de akkor sem regizek ki, nem hagyom itt a barátaimat, egy beteg beteg beteg elme miatt....
Gyûjtm a neveit.
Loretta lola lolaa tucsutundi meleron licike mucuri, és szerintem a krumliorr is õ.. Aki tudmég tõbbet kirakhatja ide.. Hamár az opok a fülülk botját sem mozdítják...

93  Lionlady   válasza babylon hozzászólására (89) Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 14:42:17 

Babylon, milyen igazad van! Ezt tapasztalom én is sajnos mostanában :(

92  silence Nekem tetszik!
0  
2011-07-29 08:56:19 

Loretta!
Szeretnél te egy ilyen gyönyörû gyermeket magadnak te elmebeteg tehén...
Viszont én a tiédet nagyon sajnálom....
Akiknek ilyen anyjuk van mint te, bizony nagy az esélyük,hogy pszichopata deviáns egyéniséggé váljanak...
És ez a te hibád, nem az övé...
Vagy a környezetedé, ha nem dugnak idejében a pszichiátriára...

91  swalcsek   válasza babylon hozzászólására (89) Nekem tetszik!
0  
2011-07-26 17:35:25 

Ez Ă­gy igaz!
Egész este fent voltunk és szakadtunk a röhögéstõl, másnap alig vártuk, megint este legyen. Most? Úgy lépek be sokszor, hogy elõször megnézem ki van itt, érdemes-e egyáltalán belépni?!
Az a baj, hogy beregisztrál ez az idétlen nõ, gyorsan köp egyet pár embernek, kire, mikor irigy éppen, és már itt sincs, kiregisztrál.
Persze, hogy igaza van Annazsuzsnak, de nem érdemes mérgelõdni, mert másnap jön másik névvel és megint okádik egyet a debilje.(((

90  katyi   válasza babylon hozzászólására (89) Nekem tetszik!
0  
2011-07-26 15:39:05 

Igen Lányok, igazatok van!
ez Ă­Ă­Ă­Ă­gy egy kupi....ami itt megy :-(
de nem akarom elhinni, hogy mondjuk Systemnek mindegy , hogy egy kupit igazgat-e, vagy egy normális társaságot.... :-(

89  babylon   válasza swalcsek hozzászólására (88) Nekem tetszik!
2  
2011-07-26 15:30:52 

Swalikám!
Igazat adok az Annazsuznak. Ez a csiga már nem a régi csiga amikor örültünk egymásnak és jókat beszélgettünk persze tisztelettudóan. Régen senkit - pasi,csaj - nem zavart egy szép csinos kép vagy egy helyes pasi fotója. Most meg mi van Ha szép vagy azért tarolnak le,ha okos is vagy akkor meg még több letolást és minuszolást kapsz. Régen nem voltak klikkek. Mindenki / pasi,nõ / egyaránt jól kijött egymással. Ha már 1 hétig nem volt fent valaki akkor már aggódtak a másikért. Most meg. Beregiznek kitudja hány nickem csak azért,hogy minél jobban ócsárolják azt az egyet akire rászált egy valaki és aztán zúdítják a minuszokat is mellé mintha tél lenne. S ami még a legszomorúbb,hogy köztük megtalálhatóak az op-ok is akinek tulajdonképp az oldal felügyelete lenne a dolga,hogy minden nyugisan,zökkenõmentesen mennyen.

88  swalcsek   válasza annazsuzs hozzászólására (87) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 22:37:21 

VĂ­gadj, szĂ­vem!!!!

/A>

87  annazsuzs   válasza swalcsek hozzászólására (86) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 22:31:38 

Hát tudod, ha mindenkinek ilyen car lenne, nem lennének keserû csiga userek és sehol nem lennének keserû emberek.

Sok millió ember szeretne magának csak fele ilyen cart és nagyon boldog lenne. DDDDDDDDDDD

@--))-----------

86  swalcsek   válasza annazsuzs hozzászólására (85) Nekem tetszik!
1  
2011-07-25 22:28:06 

Zsuzsi, neked nagyon car életed lehet, ha örökké a hlülyékkel foglalkozol ahelyett, hogy a saját életedet tennéd szebbé!!!!

85  annazsuzs Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 22:04:33 

Nem akarok beleszólni semmibe, mert én kaptam a legtöbb szemétséget itt, mióta "fouco" betette a lábát a "cicus183" -t követve ide.
Õk igen nagy ellenségek, a hálón millió egy helyen olvasható az õ szemétkedésük egymással.
A cicus ide jövetele nagy dobra lett verve, fauco alias sok nick meg követte..
Sokat olvastam róluk a hálón, elég csak a két nicket beírni és ömlik a rengeteg, rosszindulatú, egymás ocsárlása.
Nagyon könnyû õket megtalálni a hálón.
Egyik a másikát üldözi és nem érdekli, hogy valójában más emebereket bánt.
Én pl: megkértem a cicust, hogy legyen oly kedves és közölje az állítólagos barátnõjével, hogy szálljon le rólam. Erre cicus kiregizet, majd vissza.
Ennyit az elmebeteg több nickes csigáról.

84  swalcsek   válasza csoda hozzászólására (83) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 21:31:38 

Pedig van ilyen, bármilyen hihetetlen!
Nekem is azt mondják a hangok, normális vagyok! ))))))))))))))))))))))))

83  csoda Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 21:27:27 

Na most a lényeg az, hogy tudjanak róla, hogy õk kretének, mert megmondta a pszicho doki is a TV-ben, hogy ha nincs betegség tudat az nagy baj, úgyhogy én ezentúl akkora betegségtudattal járkálok mától ,hogy csak na!
De hogy a dilidoki sem ép az biztos! Ilyet mondani, hogy nincs betegségtudata valakinek! Édes Istenem!!!!!

82  swalcsek   válasza pipiter hozzászólására (81) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 20:37:06 

Boldogok a lelki kretének, mert övék a mennyémáa veszendõbe országa.

81  pipiter   válasza swalcsek hozzászólására (80) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 20:33:54 

Annyi bizonyos,régi csigás a szarkeverõ,mert csak a régieket találja meg a baromságokkal és mindenkirõl tud valami féligazságot:(Soha nagyobb öröm ne érje életében,mint ami itt éri:(

80  swalcsek   válasza pipiter hozzászólására (79) Nekem tetszik!
0  
2011-07-25 20:26:45 

Lola, lolaa, bumm, meleron, tüde, extünde, tücsitündi, magoCcska, fouco, luccgizi, pipitér1, peggy5..... nem sorolom.
Megértem, ha beteg az elméd, de, ezért miért kell aljas módon másokat támadni????

oldal: /3
sor: időrend: