"2011-07-29 15:32:34 lolaaa->silence 2011-07-29 16:12:55
Te idiĂłta hĂĽlye. Nekem az Ă©g világon semmi baja lelkivilágomnak,sem az elmĂ©mnek. AzĂ©rt mert utálom a lĂ©nyed,meg az egĂ©sz pereputtyod,mĂ©g nem vagyok sĂ©rĂĽlt. Sokan utálnak tĂ©ged,csak a szemedbe nem mondják./Mellesleg a kölyköd mĂ»szempillája a kb 15 Ă©vĂ©vel igen durva,sõt az is ahogy a ballagásra kifestettĂ©k mint valami utolsĂłt.../És mĂ©g hogy te nem foglalkozol velem?? Dehogynem. A fĂłrumon irkálsz,meg továbbĂtod a távcsikat,csak ne feledd,hogy ezek az emberek nekem is átkĂĽldik. És nagyon mellĂ© lõttĂ©l,mert a tehĂ©ntõl nagyon messze vagyok az 59 kilĂłmmal. És a gyermekem köszöni jĂłl van,boldog,Ă©s fingod nincs ki az. Mint ahogy arrĂłl sem,hogy ki vagyok./A szilvád meg azĂ©rt rohad le,mert ezt Ă©rdemled./AzĂ©rt kapod ezt:D.."
Ilyen táviratokat kapok...
Hát mondjátok meg nem szánalmas?
Rájtt hogy a családom az ami a legfontosabb nekem, hát a lánykám gyalázza, akit nem is ismer..
Fárasztó de akkor sem regizek ki, nem hagyom itt a barátaimat, egy beteg beteg beteg elme miatt....
Gyûjtm a neveit.
Loretta lola lolaa tucsutundi meleron licike mucuri, Ă©s szerintem a krumliorr is õ.. Aki tudmĂ©g tõbbet kirakhatja ide.. Hamár az opok a fĂĽlĂĽlk botját sem mozdĂtják...
|