CsodaCsiga Flap
2026. jnius 9.   kedd   Flix, Encina, Morgan, Pelgia, Pelgiusz, Perjmos, Piramusz  Flix;Encina, Morgan, Pelgia, Pelgiusz, Perjmos, Piramusz, Prmusz

Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi

CsodaCsiga > Frum > Ego.csiga > "ASZTRO IKERPÁROM kerestetik!!!!!"
J BERS
oldal: /1
sor: idrend:
ASZTRO IKERPÁROM kerestetik!!!!!
 52  dzsunior Nekem tetszik!
0  
2004-12-03 10:14:00 

Dizzy: ez a mondat elég szõkésre sikeredett...:))) Akkor is lennének párok, csak akkor más szempont szerint próbálnák õket összepárosítani...:)))

51  dizzy Nekem tetszik!
0  
2004-12-02 18:22:06 

Sziasztok.Ha a jegyek nem lennének,akkor párok sem volnának?Vagy ti tényleg hisztek ezekben?

50  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-12-02 14:40:32 

Szerintem ez rejtély marad, vagy megmondjam neked az igazat ;D

49  sirmox Nekem tetszik!
0  
2004-12-01 16:34:01 

Nem mondtam, hogy nem igaz. :) Bár nem nagyon hiszek benne, lépten nyomon azt látom, hogy az emberekre mégis mûx. Miért??? Önbeteljesítõ??

48  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-12-01 14:57:47 

Igen az de akkor is jó vele játszadozni egy kicsit ;)

47  sirmox Nekem tetszik!
0  
2004-12-01 07:02:06 

Csak akkor kell nézni a másik csillagjegyét, ha a leendõ másiknak fontos az. Eleve hátránnyal... vagy elõnnyel indulsz! Sztem. Persze amíg meg nem kérdezed Tõle addig nem tudod és úgyis az elsõ benyomás számít. Szóval az asztrológia maga a tökéletes 22-es csapda. :D

46  isayagain Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 22:51:13 

Oksi Nymfa:) Akkor megnyugodtam.
Nem nézek soha horoszkópot, a jegyemet is csak azért tudom, mert mondták...

45  nymfa Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 22:39:53 

Isa! Nem!! Inkább az emberi tulajdonságokat firtasd!

44  Dudka Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 22:39:28 

Én sosem nézem elõre, hogy milyen legyen a jövendõ társam jegye..:)
Szerintem ez alapján nehezebb lett volna megtalálni azt, akivel boldog vagyok.
De azért vannak alapvetõ vonások, tulajdonságok, amik jellemzõek egy adott jegyre. És ezeket azért nagyjából ismeri (ha ismeri) az ember, és fel tud készülni, hogy ami abban a jegyben nem tetszik neki, az lehet, hogy elõ fog jönni az illetõbõl.
Dehát, amúgy az egész úgyis az elfogadáson alapszik, de nyilván vannak jegyek, akik jobban összeférnek, és vannak, akik kevésbé.
Két tökre összeillõ ember úgysincs szerintem.
Na szóval, szerintem nem könnyebb az asztrológia segítségével megfelelõ társat találni, és nem is szabad csak az asztrológiát követni ebben.
Nem vagyok túl lila? :)

43  isayagain Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 22:31:34 

Még mindig nem válaszolt senki arra, hogy könnyebb úgy társat keresni, ha tudod milyen jegyû embert kell választanod?

42  nymfa Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 21:37:52 

Dromikám! Ugye nem hiszed, hogy úgy választok partnert, hogy elõtte megnézem a csillagjegyét??? DE ezek utólagos megállapítások voltak, mintegy cáfolva horoszkópok állításait.

41  dzsunior Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 15:39:15 

Dromedár:
Nos sok mindenben igazad van. A születéssel kapcsolatos kifogásod is részben igaz. A horoszkóp egyébként egy több évszázados - esetleg - évezredes "megfigyelés" eredménye. Véleményem szerint nem véletlen, hogy nagyon sok esetben az adott csillagjegy alaptulajdonságait meg lehet határozni és ezek kõkeményen meg is jellennnek egy ember személyiségében.
Egy kapcsolat lehet nagyon rossz attól, hogy a jegyük elvileg kedvezõ, hiszen számtalan más tényezõ is befolyásolja a kapcsolatot.
Ezt természetesen lehet játéknak venni, amirõl elsõsorban a gyengébbnél gyengéd bulvár és egyéb lapok teszik, akik helykitöltés véget irnak mindenféle állatságot ezzel kapcsolatban.

40   Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 15:24:43 

Persze én sem veszem halálosan komolynak, de tudod annak is oka van hogy a doki beadja az injekciót, valami miatt megtörtént és lehet hogy ennek a valaminek meg kellett történie, hogy a gyerek mégis akkor szülessen meg.(ez a sors)
Persze ezt lehet belebeszélésnek venni, de szerintem létezik.
Egyébként én sem hittem benne, amíg meg nem történtek velem olyan dolgok amik miatt el kezdtem hinni abban a megmagyarázhatatlan "erõben".De ezt inkább nem részletezem, mert ebbe nem akarok belemenni, de szerintem még a mai világban is döntõ szerepe van annak hogy ki mikor születik.

39  dromedar Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 14:56:58 

Szerintem ez csak legenda, ha valaminek lenne tudományos alapja, az a kínai horoszkóp lenne, ahol nem a születés, hanem a fogantatás számít. Ma már a világ számos országában nem akkor születik a baba, mikor jónak látja, hanem injekciókkal indítják a szülést. Lehet, hogy valaki éppen a fordulónap után születne pár órával, de az orvos nem akar éjszakázni és elõzõ délután megindítja a szülést. és ettõl lesz rendetlen, vagy konzervatív vagy mittudomén milyen. Sorry, ebbõl egy árva kukkot nem hiszek, de játéknak jó.

38  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 14:25:14 

Persze hogy nem úgy kell valakivel összejönni hogy az elsõ az hogy megnézi az ember a horoszkópját.
Nem azért mondom dromedár, de az emberk többsége nem úgy jön össze párjával hogy megnézi a horoszkópját, hanem szépen megnézegetik egymást és megismerik egymás tulajdonságait.
Aztán pedig nézegetik a horoszkópjukat, vagy rosszul tudom?
És általában( nem mindig )de a párok horoszkópjai összhangban vannak, vagy éppen teljesen ütik egymást, ugyanis ez is fennáll. Akkor kicsit tüzetesebben kell megvizsgálni az emberek asztrológiai hovatartozását és a véletlen vagy nem véletlen ugyis kihozza az összetartozásukat, a kérdés az, hogy a hasonló elemek vannak e többségben vagy a széthúzóelemek.

37  dromedar Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 12:58:28 

Nymfa, ha elfogadsz egy tanácsot, ne a horoszkópját nézd a pasinak, hanem a jellemét, eszét, jóindulatát, stílusát, nagyvonalúságát, külsejét, stb. Nekem úgy tart 26. éve a házasságom, hogy azt sem tudtam, milyen jegyben születtem, illetve született a párom. Aki az ilyen butaságokat elhiszi és ezek szerint alakítja az életét, nem fog nyerni.

36  pamli Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 11:54:45 

Ki tud nekem segíteni én iker vagyok skorpio asszendenssel az ex pedik 1981.0513-án született bika. Vajon mi összeilletünk?

35  nymfa Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 09:50:12 

Hát nekem nem jött be:-( Én rák vagyok, mérleg aszcendenssel.
Minden horoszkóp szerint a halak, és a skorpió , megfelelõ, sõt a legjobb párosítás.
Nos a volt férjem halak jegyben született, és mégis csak ex lett belõle.
A skorpiók meg mindig annyi szenvedést okoztak, hogy már nem is kezdek velük:-))

Marcsi, most javasolj valami mást nekem:-))

34  zizi Nekem tetszik!
0  
2004-11-30 08:57:15 

marcsi.Látom értesz ehhez a dologhoz. Segíts nekem kérlek.Halak vok és szûz az aszcendensem.Ez mit jelent?

33  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-11-25 12:25:59 

Tényleg és valaki tud nekem is segíteni abban hogy megtaláljam az én asztroikerpáromat, habár elõre sajnálom szegénykét ;)))

Szóval:1984.01.12 09.30

32  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-11-25 12:24:18 

Ugyanis köztudott hogy a bak nagyon rendszeretõ inkább konzervatikus, míg a vizöntõ maga az újdonság.
Vagy az ellentétek vonzzák egymást.

31  furti Nekem tetszik!
0  
2004-11-24 16:51:33 

Én hiszek a horoszkópban a nyilashoz a mérleg a legjobb és ismerek pár csillagjegyet nekem mindig ez jött be. De van halak barinõm, ikrek, skorpió, a fõnököm bak. Zsu meg vízöntõ, ja és kihagytam 1 szüzet.

30  harmat Nekem tetszik!
0  
2004-11-24 16:02:59 

És mit szoltok egy bak- ikrek párosításhoz?

29  marcsi48 Nekem tetszik!
0  
2004-11-23 19:24:32 

A vízöntõvel még jól harmonizál:az ikrek és a mérleg.De ez mellett még sok más "egybeesésnek" is lennie kell,hogy jól mûködjön a kapcsolat.
Számomra is fontos szempont a társkeresésnél a "leendõm" asztrológiai paraméterei.Általában összehasonlítom a kettõnk képletét (synastria) és az már jó kiindulópont számomra,hogy mit is várhatok a kapcsolattól.

28  dzsunior Nekem tetszik!
0  
2004-11-23 12:46:36 

Marcsi48: Köszi az értékelést...:))) Az aszcendensem mérleg a barátnõmé meg skorpió.
Egyébként látom Te is látsz fantáziát az asztrológia társkeresõ funkciójában...:))
Amúgy a vizöntõhöz még milyen jegy illik? Természetesen pusztán elméleti az érdeklõdésem...:)))

27  marcsi48 Nekem tetszik!
0  
2004-11-23 11:02:14 

Dzsunior !
Ha jól látom Te vízöntõ vagy.A jelenlegi barátnõd meg bak.Ez elviekben jó párosítás.Hiszen mindkettõtök uralkodó bolygólya a szaturnusz. Ez sok mindent megmagyaráz kettõtök kapcsolatában.Neked még + ott az uránusz is.Persze egy kapcsolatban döntõ fontosságú az ascendens és fényszögei is a társéval,hogy hol és milyen területen kapcsolódnak vagy ellentétei egymásnak. Ha az ascendensek is harmonizálnak....nagy baj már nem lehet!!!!

26  dzsunior Nekem tetszik!
0  
2004-11-23 08:47:52 

25.: Már azt hittem új becenevem lett. Bár a Dzsudzsu jobban passzolt volna. :))

Szóval ez szerintem igenis megkönnyíti a helyzetett. A horoszkóp rovatban a társam és én horoszkóp összeillöségnél sok igazság van. A z elözõ barinõn pl. oroszlán volt. Valóban szerelem az elsõ látásra, meg minden, de végül egy nagy csalódás lett a vége, mert nem legyezgettem eléggé a hiúságát. Azóta tudom, hogy milyen jegyû lányokat kell kerülni, mert hosszútávon problémák lehetnek. Hangsúlyozva a lehetneket, mert természetesen ez nem törvényszerû, csak nincs kedvem ujabb csalódásokba belerángatni magam. Persze az asztorológián kívül még ezer más dolog befolyásolhat egy kapcsolatot. A mostani barinõm bak, és valóban illik is rá a jegy minden tulajdonsága. Mivel ez a jegy hellyel-közel illik a vizöntõhöz, úgy érzem nincs is probléma a kapcsolatunkkal.
Fura, de a csillagjegyénél olyan jegy lett volna, ami nem preferálok, soha nem irtam volna neki táviratot....

Jó persze, egy szemfüles laikus egybõl rávágja, mi van akkor, ha a lány letagadja a csillagjegyét és nekem kedvezõ csillagjegyûnek állítja be magát....nos passz. Erre nem tudok választ adni...:))

25  isayagain Nekem tetszik!
0  
2004-11-22 22:20:23 

Csak a 22-es volt elírás:)) Így szól kijavítva:
dzsunior:) Ne érts félre, én csak kérdeztem, hogy ez hogy mûködik Stewebondnál:) Próbálom megérteni, nem elutasítom ... Az õ dolga, engem csak érdekel ... Meg mondjuk az, hogy így könyebb, vagy nehezebb társra lelni?

24  isayagain Nekem tetszik!
0  
2004-11-22 22:18:30 

Bocs dzsunior, nemtom` mér gondoltam, hogy a Dudu írta a 21-est:)
A kérdésem továbbra is él...

23  Dudka Nekem tetszik!
0  
2004-11-22 22:18:11 

22-esre:
Miért értenélek félre? Semmi rosszat nem írtál..:)) Ööö.. vagy nem rólam beszéltél a 19-ben? :D:D

oldal: /1
sor: idrend: