CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



sziamiau naplja

  2010. janur 22., pntek Nekem tetszik!
0  
Az idõs fõnökeim bejöttek ma, dehogy minek, azt nem tudom. A banki egyenleg miatt biztosan.

Már jó ideje elmentek õk is és a kollégáim is. Itt az ideje, hogy én is elköszönjek. Egy gyors takarítás után vagyok és búcsúzom a csigatársadalomtól. Mindenkinek kellemes és szép hétvégét kívánok.
A névnaposoknak, születésnaposoknak elõre is sok boldogságot.
  sziamiau, 9:41 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 21., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A csoda vigye el! Úgy elálmosodtam, hogy majd leragad a szemem.
  sziamiau, 11:02 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
A mai nap nagyon kedves számomra, hiszen ezen a napon van a tündéri keresztlányom - Ágnes - névnapja! Kell ennél szebb névnap a világon?
Ugye nem?
Elfogult vagyok, de azért még a sok kedves Ágnesnek, Áginak sok szépet és jót kívánok az elõzõ bejegyzésem szerint. :-))))))
  sziamiau, 10:22 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
HALIHÓ!
ÁGNESEK! ÁGICÁK! ÁGIK!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET SOKÁIG!
BOLDOG ÉS SZÉP NÉVNAPOT KÍVÁNOK A LEGSZEBB NEVÛ HÖLGYEKNEK!
  sziamiau, 8:14 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 20., szerda Nekem tetszik!
0  
A mai nap unalmasan és csendben telt. Többet beszélgetünk a kollégáimmal, mint dolgoztunk. :-) Ezt is kell néha, nemdebár? :-)))))))

  sziamiau, 13:26 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 19., kedd Nekem tetszik!
0  
2009. június 8-a óta dolgozom a mostani helyemen és még ilyen dühösnek, mérgesnek nem láttam a nagyfõnököt, mint pár perccel ezelõtt. Hallottam már kiabálni, de még ilyen állapotban nem. Reszketett a méregtõl, a felesége úgy csitítgatta, hogy csak na. Nem semmi perceket éltünk át. Csak a 84 éves öregúr nehogy tényleg rosszul legyen.
  sziamiau, 15:46 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
A térdem még mindig nagyon fáj. Fáslizva is fáj! Fogcsikorgatva tûröm a fájdalmat, miközben olyan helyre vágyom, ahol napsütés van és kevés ember.
A napsütést tudom, hogy mindenki nagyon szereti és várja, így vagyok ezzel én is. Viszont most van itt a tél ideje, így el kell, hogy viseljük.
Ki így, ki úgy. Jómagam most jócskán megnézem, hogy hová lépek.
  sziamiau, 9:36 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 18., htf Nekem tetszik!
0  
Tegnap halottam az RTL-Klub idõjárásfelelõsétõl (Pataki Zitától): Ha Piroska napján fagy, 40 napig el nem hagy. :-)
Már megéltem 50 évet, de ezt a közmondást még nem hallottam. Bár az is igaz, hogy mostanság a tévések sok olyan közmondást találnak ki, amit még a 70-80 évesek sem hallottak.


  sziamiau, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Tegnap gyalog mentem a templomba (oda is és vissza is). Hiába, nem jártak még a BKV-jármûvek.
Hazafelé azonban egy óvatlan és rossz lépés következtében akkorát estem, hogy a Richter-skála szintjét bztos, hogy elértem. :-))
Most viszont fáj a térdem, ami csupa kék és zöld folt. Ja és dagadt, mint egy zsemle. Vizes és jeges borogatással talán el is fog múlni pár napon belül. De hogy milyen rohadtul fáj, az nem kifejezés.
Megérdemeltem a büntetést, mert nem figyeltem.
  sziamiau, 7:37 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 15., pntek Nekem tetszik!
0  
Ma megint megleptek. Karácsonykor a cégvezetõ azzal köszönt el tõlem, hogy felmondta az iroda takarítását a korábbi takarítónõnek. Az addigi három alkalmat ki is fizette neki. Mi viszont megállapodtunk, hogy havi 10 ezer forintot fizet nekem ezért. Erre ma: hív a kolléganõ, hogy nem tud ma jönni a közlekedési sztájk miatt, csak két hét múlva.
Na most aztán hogy legyen? A keverés-kavarásból elegem van. Az én munkám nincs kifizetve, a kolléganõ meg a havi két alkalomért kap 12 ezer forintot. Ja! És nem mossa konyharukákat és a törölközõket sem.
Na, mindegy! Örülök, hogy van mit csinálni.
Hamarosan neki is állok a nagy rendcsinálásnak. Amíg haza nem megyek a gépet nem kapcsolom ki, hogy néha-néha ránézhessek a csiguszra. Mert azért elég rendesen RFÁ-s vagyok. :-)
Mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést kívánok.


  sziamiau, 12:39 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 14., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Pár perc és véget ér a nap és mehetek haza. Valami rossz érzés kerülget. De ez még mindig jobb, mintha a guta kerülgetne. :-)
Kedves olvasóim!
További szép napot kívánok!
  sziamiau, 15:49 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Mostanában mintha megfordult volna velem az idõ. Napközben tudnék aludni, mint a mormota éjszaka pedig kuruttyolok, mint a békák. :-) Talán a nyugtalanság és az idegesség az oka, nem is tudom. Már attól is ideges leszek, ha rágondolok. :-)
  sziamiau, 7:48 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 13., szerda Nekem tetszik!
0  
A mai napom sem ragyogott nagyon fényesen, éppen ezért úgy döntöttem, hogy nem rabolom a drága idõtöket a hülye viccekkel. A vicckönyvemet nem folytatom.
Halleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mondják - és jogosan mondhatják is - sokan!
Az igazság az, hogy igen fárasztóak voltak ezek már. A többit még én sem ismerem, így nem tudom, hogy mit zúdítottam volna még rátok. Ennek vége! Új életet kezd a Macsek. (Remélhetõleg sikerül is neki!)
  sziamiau, 15:45 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
El vagyok keseredve, mert nem sikerült a T-Home konstrukcióm (Tv-telefon-interntet+ mobil). A tv-készülékünk nem alkalmas az összevonásra, illetve többszáz forintért adapterrel mûködtethetõ lenne.Sajnos, ez sem sikerült.
Az elbaltázott életemben soha, semmi sem sikerül. CSALÓDOTT ÉS ELKESEREDETT EMBER VAGYOK! JA! ÉS ÖRÖK PESSZIMISTA!
  sziamiau, 11:18 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Rettegek a mai naptól! 11 órára jön a T-Home-os ember, aki átköti a telefont, tv-t, internetet. Egy számlával fogom fizetni a hármat. Jóval kevesebbért, mint a külün-külön díjakat. Az anyu fogadtatásán aggódom, hiszen három héttel ezelõtt szóltam neki errõl. Akkor, mintha a füle mellett engedte volna el a hírt. Mindegy! Ezen is túl leszek valahogy.
  sziamiau, 8:05 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Kedves Veronikák!
Névnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok a sikeres új évben (is)!
  sziamiau, 7:49 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 12., kedd Nekem tetszik!
0  
A tegnapi dühömet tovább fokozta az, hogy az anyám felbontotta a leveleimet. Teszi ezt már hosszú ideje, hiába szóltam már neki, hogy ne tegye. Annyira dühös voltam, hogy mérgemben lefeküdtem, éjféltájban felébredtem, majd hajnali három óraor az idegességtõl kijött belõlem az egész vacsora.

Nem tudom, meddig bírom idegekkel, hogy ne bontogassa fel a leveleimet, de már nagyon unom. Bár, tettem már intézkedéseket, hogy a leveleimet milyen címre küldjék, még mindig van, ami hazaérkezik. Elkeseredett vagyok és dühös. Sajna! Próbálom magam túltenni rajta.
  sziamiau, 7:33 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 11., htf Nekem tetszik!
0  
Reggel 3/4 7-kor ébredtem. A munkaidõ pedig 7-kor kezdõdik. Irtózatos rohanás és kapkodás. Az egész napi dühösségemet és idegességemet alaposan elintézte. Hogy mindezeket fokozzam, az alábbiakkal tetõzött. Na, nem a Duna és a Tisza, valamint az összes Kõrös, hanem a napom.
Dühös vagyok, mert beragadtam az ügyvéd irodájának az üvegcsoda-falú liftjébe. Több, mint fél óráig rostokoltam ott. Brrrrrrrrrrrrrr!!! Az én tériszonyommal rohadtul érzem magam. Ráadásul a könyvelõirodában sem volt túl rózsás a helyzet, újra kell írnom - és visszaszereznem - 5 számlát. Még nagyobb brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
  sziamiau, 15:44 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Kedves Ágota nevû csigatársaim!
Ezúton is kívánok boldog névnapot és jó egészséget Nektek!
  sziamiau, 9:22 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2010. janur 8., pntek Nekem tetszik!
0  
Minden huncut csigatársamnak ezúton is sok-sok szépet és jót kívánok az új évre. A HBK (Huncutok Baráti Köre) egy idõben megszûnni látszott, és ez így is volt. Sok-sok HBK-tag eLtûnt, kilépett. Gyorsan hozzáteszem, nem véletlenül.
Az idõk folyamán nem az volt egyeseknek a fontos, hogy szórakoztasson és poénkodjon másokkal, hanem az, hogy hogy provokáljon, irritáljon és idegileg kikezdje a másikat. Természetesen tudom, hogy az élet farkastörvényei ilyenek. De miért is ilyenek? Mert egyre jobban útáljuk egymást, egyre kevésbé becsüljük a másikban a jót és egyre kevésbé szeretjük egymást. Az egy dolog, hogy Te is egy mást és én is egy mást szeretek! :-) DE, HOGY EGYMÁST IS SZERETHESSÜK, MÉG BARÁTILAG IS!? Lehetetlen lenne?

  sziamiau, 11:16 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Az év elsõ hete még szabadságos, de mégis dolgozom. December 19-tõl voltunk szabadságon és csak ügyeleti szinten jártunk be. Én, többet voltam az irodában ennek ellenére. Talán, mert már szeretem csinálni, amit csinálok? Vagy pedig unatkozom otthon? A válasz mindkettõ verzióra igen. Szeretek itt lenni és szeretem a munkámat - most már. Otthon viszont nagyon rossz a hangulat, állandóan feszült és nyugtalan vagyok. A családom folyamatosan, naponta gerjeszti ezt nálam. De meg kell nyugodnom. Ezt magam is tudom.
Két tranzakciót csináltam az elmúlt napokban. Az egyik, hogy az otthoni telefonelõfizetésemet módosíttattam egy olyan konstrukcióra, amiben benne van a vezetékes telefon, a tv és az internet. Ez utóbbinak örülök nagyon, mert újból netezhetek majd otthonról is. Mindezen szolgáltatásokhoz hozzárendeltem a T-Mobile-os számomat is, ami újból él. A kedvezmények így mind a négy szolgáltatásra lesznek érvényesek. Jól tettem-e? Remélem, hogy jól.
A másik tranzakcióm az volt, hogy a céges mobiltelefonon 5469 aranykártya-pont volt, amire a szolgáltató felhívta a figyelmemet, hogy elveszíthetem, ha nem csinálok vele valamit. Így igénybe vettem azt a szolgáltatást, hogy telefonkészüléket cseréltem 3990 Ft-ért és ehhez kaptam hálózaton belüli 2 órás ingyenes beszélgetést is. Pár perccel ezelõtt érkezett meg az új készülék. Nagyon tetszik és nagyon aranyos. A cégnek egy fillérjébe sem került.
  sziamiau, 10:21 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 29., kedd Nekem tetszik!
0  
A vicckönyvem még igen vastag, így a folytatást a jövõ évre hagyom.
Éppen ezért minden kedves csigatársamnak nagyon szép és boldog új évet kívánok, ami legyen teljes egészséggel és sok-sok beteljesült reménnyel és vággyal.
B u é k! 2010!
  sziamiau, 15:54 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Szexfelmérés

Egy szociológiai intézet a nõk szexuális életérõl készít felmérést. Kérdezõbiztosok keresik fel a kijelölt személyekt és a következõket kérdezik:
- Szokott szeretkezni napközben?
- Igen.
- Milyen gyakran?
- Hát? Van úgy, hogy hetente négyszer.
- És beszél közben a férjével?
A fiatalasszony töpreng egy pilanatig, majd így felel:
- Tulajdnépen nem. De ha belegondolok, megtehetném, csak nagyon sokáig tart, amíg kapcsolják.
  sziamiau, 10:12 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 28., htf Nekem tetszik!
0  
Kedves Csigatársaim!

2010-re sok sikert, jó egészséget és mérhetetlenül sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak.
  sziamiau, 8:38 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 22., kedd Nekem tetszik!
0  
Meltartó

Gyönyörû nõ lubickol, pancsol, ugrál a Balatonban. A partról két fiatalember elragadtatással és vágyakozással nézi. A nagy játék közben egyszercsak a nõnek leesik a melltartója.
- Odanézz! Klassz, mi?! Gyere! Hát ha meg lehet ismerkedni vele!
- iTe ismered õket?
- Nem én.
- Akkor honnan tudod, hogy a férje is ott van?
- Egyszerû. Amikor a nõnek leesett a melltartója, a strandon minden féri odanézett, egy kivételével. Ez lehet a férje.
  sziamiau, 12:53 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 19., szombat Nekem tetszik!
0  
Szép és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek.
Akinek névnapja is lesz, azoknak is sok-sok szeretettel küldöm jókívánságaimat.
  sziamiau, 9:40 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 17., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A fütty

- Hogyan éltek házaséletet, ha egyszer külön szobában alusztok? - érdeklõdik az elsõ látogatás alkalmával a barátnõ.
- Egyszerû: a férjem füttyent egyet, ha kedven van hozzá.
- És, ha neked van kedved?
- Akkor benyitok hozzá és megkérdzem: füttyentettél drágám?
  sziamiau, 15:35 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 16., szerda Nekem tetszik!
0  
Sosem elég

Este az ágyban a férj úgy közelít feleségéhez, mint aki szerelmeskedni akar. Az asszony elhúzódik tõle.
- Kérlek, hagyj békén! Egész nap takarította, osta, fáradt vagyok.
Másnap a féri isét próbálkozik.
- M a igazán ne! Befõzés volt, kmerülte, hagyj aludni!
Harmadik nap a kitartó férj ismét kísérletezik, mire az asszony ingerülten felcsattan:
- Nahát! Ezen a héten már harmadszor! Mondd! Neked sosem elég?!
  sziamiau, 15:22 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Zongora

Éjjel van. A férfi forog a hitvesi ágyban, nyugtalan, nem találja a helyét. Végül rászánja magát és közeledõen megsmogatja a felesgét. Az asszony nyûgösen tiltakozik.
- Na, de drágám, most igazán nem vagyok ráhangolva...!
- Mondd! Nõt vettem én feleségül, vagy zongorát?
  sziamiau, 15:15 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. december 15., kedd Nekem tetszik!
0  
Szükség

Fiatal lányt vett el az öregecske férni. Egy darabig nem volt semmi baj, egyszer azonban az asszony ekezdett nyafogni. Ez se volt jó, az se volt jó, mndenben csak kifogást keresett, elégedetlenkedett.
- Hát neked mi bajod? - kérdezte egyszer megunván a sok nyafogást a férj. - Hát nincs meg mindened, ait a szemed és a szád megkíván?
- Az megvan. Csak az a baj, nekem nemcsak szeem és szám van ám!
  sziamiau, 10:07 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.