CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



sziamiau naplja

  2009. jlius 31., pntek Nekem tetszik!
0  
Nagyon szép hét végét mindenkinek! :-)
  sziamiau, 12:49 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
Hosszú idõ után belefértem egy, számomra nagyon kedves blúzomba (:-), erre mi történik? Mindjárt zuhogni fog az esõ. Brrrrr!
  sziamiau, 7:02 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 30., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A mai napom hosszabb lesz egy kicsit, mert 17.06-ra (?) mammográfiai vizsgálatra megyek. Hogy a kezdési idõt ki és hogyan állapította meg, az rejtély számomra. :-)
  sziamiau, 7:13 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 27., htf Nekem tetszik!
0  
Elég nyomottan végzõdött a hetem, ami csak fokozódik a hónap utolsó hetének elsõ napjaival is.
  sziamiau, 8:09 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 23., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Ma reggel 6 órára kellett jönnöm. Hogy miért is? A nagy semmiért. Na, de sebaj. Viszont találkoztam a volt kolléganõmmel, aki pillanatok alatt megoldotta a problémás dolgot. De ehhez nem igazán kellettem volna.
  sziamiau, 10:16 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 21., kedd Nekem tetszik!
0  
Ma egész nap egyeztetek. Egyik vevõnknél nem stimmelnek a ki- és visszaszállitások. Már a bugyrom is tele van tõle. Excel-táblázatban is egyeztetek, mégsem akar kijönni a jó eredmény. A szerzõdést újra kell így is úgy is készíteni. Ma sem lett jobb a helyzet a géppel. Áldott program! Össze-vissza kutyul mindent.
  sziamiau, 13:38 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 20., htf Nekem tetszik!
0  
A Guttmann Tóni (gutaütés) tegnap meglátogatott. Az történt ugyanis, hogy kora délután még el tudtam indítani az otthoni számítógépemet, este viszont már nem. Állandósult az újraindítás, mégsem jön be az üdvözlõszöveg. Tartok tõle, hogy alaplapos lett. Mindenesetre egy nagy karbantartás ráfér. Már régebb óta nem mûködik a floppy-meghajtója sem, illetve a hangkártyája is .......szik.
Kéne egy valag pénz, hogy megcsináltassam. Augusztus 14-éig viszont még fizum sem lesz. Az anyu már így is balhézik, hogy nem tudok hazaadni zsozsót, mert fizetem a tartozásaim részleteit.
Gizi bakker! Így jártál! :-)
  sziamiau, 13:21 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 13., htf Nekem tetszik!
0  
Eltelt az elsó hónap az új munkahelyemen. A próbaidõmból még két hónap van hátra. Vegyesek még az érzéseim, mert sok szól mellette és sok ellene. De türelmes vagyok. :-) Azért nem annyira! )
  sziamiau, 13:26 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 9., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Alig-alig péntek. :-)
Se telefon, se ügyfél. Szóval: se-se-se-se
Miért is vagyunk akkor bent?


  sziamiau, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 8., szerda Nekem tetszik!
0  
Hiába vártam a pénteki munkavéget, szomorú hír fogadott otthon. Keresztlányomat baleset érte és bevitték a János Kórház traumatológiájára. Szilánkosra tört a könyöke. Hétfõn operálták. Irtózatosan fájt és fáj neki a keze. Igy most már neki is platina van a könyökében, mint az anyjának. Drága emberek lettek és nagyon kell, hogy vigyázzanak a repülõtéren. Vinniük kell az igazolást, hogy beépített platinájuk van. Szomorú, de ez van.
A jó hir, hogy ma reggel megkaptam az elsõ fizetésemet az új munkahelyemen. Nem sok, de mégis több, mint a munkanélküli segély. A jövõ hónapban már teljes havi pénzt kapok. Már alig várom.
  sziamiau, 10:31 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 3., pntek Nekem tetszik!
0  
Végre péntek van. 13 órakor végzek. Irány haza. Már alig várom.
  sziamiau, 9:51 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jlius 2., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Még egy nap és elmegy a kolléganõm. A fõnök visszarendelte a jövõ héten. Én nem jönnék vissza, az tuti. Még az sem biztos, hogy letöltöm itt a próbaidõmet. A kolléganõm szerint megérdemelnék az öregek.
  sziamiau, 13:45 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jnius 26., pntek Nekem tetszik!
0  
Már eltelt három hét az új munkahelyemen, mégsem vagyok nyugodt. A jövõ hét végén van utoljára az a kolléganõ, akinek a helyére felvettek. Izgatott és ideges, de fõleg nyugtalan vagyok.
  sziamiau, 10:50 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jnius 15., htf Nekem tetszik!
0  
Legutóbbi bejegyzésem óta eltelt pár nap. Elégedetlen vagyok. Na, nem a munkahely miatt, hanem amiatt, hogy nem úgy alakul a melóm, ahogy szeretném. Igaz, nem is szakadunk bele, mert alig-alig jön ügyfél. Viszont délután 4-kor mindenki iszkol hazafelé. Reggel is rendre 7-re jön mindenki. Kivéve a két öreg fõnököt. Egyébként 5 alkalmazott van. A kollégák kedvesek, udvariasak, a fõnökség is, de nekem mégis van hiányérzetem. Egyrészt, mert a nap nagy részében unatkozom, nem csinálok semmit. A másik részében pedig nem igazán tetszõ dolgokat csinálok. Bár szuggerálom magamat, hogy nyugi, bele fogok jönni. Nem biztos.
  sziamiau, 8:15 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jnius 4., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A mai nap nagyon különlegesen alakult. Egy nem várt telefon és személyes találkozó után kiderült, hogy hétfõtõl már dolgozhatom. Ráadásul nagyon közel a lakóhelyemhez. Még közelebbi információ az, hogy ezen a területen már dolgoztam korábban. Hurrááááááááááááááááááááá! Heuréka!

Az anyu most nyugodott meg igazán.
  sziamiau, 13:00 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. jnius 2., kedd Nekem tetszik!
1  
Tünde-napra csak azt kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok.
Boldog névnapot kívánok mindannyiótoknak!

Macsek-pusszantás
  sziamiau, 13:11 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. mjus 26., kedd Nekem tetszik!
1  
Továbbra is el vagyok kenõdve, hiszen az álláskeresési kísérleteim sorra kudarcba fulladnak: visszajelzéseket sehonnan sem kapok. Ma, a munkaügyi központi ajánlatok között sem volt semmi biztató. Az azonban már biztató, hogy a gyomorgörcsöm már szûnõfélbe van, és már tudok egy kicsit mosolyogni is. Ez utóbbit módjával teszem, mert idõközben kiesett egy fogam és jelenlegi anyagi körülményeim között nem adatik meg, hogy pótoltassam.
Van ennek is egy elõnye: mégpedig az, hogy sok kárt senkiben sem okozok azzal, hogy egyre kevesebb a fogam. :-)))))))))
További szép napot mindenkinek.
Saslik drága! Köszönöm a napló-kommentet.
  sziamiau, 12:58 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau
  2009. mjus 14., cstrtk Nekem tetszik!
1  
Drága Csiguszkáim!
Kedves Naplóm!
2008. november 27-étõl 2009. február 18-áig kórházban voltam és ez alatt az idõ alatt - mivel nem léptem be - törölték a regisztrációmat. Eltûnésem egyik indoka ez.
A másik, hogy 2008. december 5-tõl megszûnt a munkaviszonyom is és, mint álláskeresõ munkanélküli tengetem mindennapjaimat és próbálom törleszteni az adósságaimat és egyéb részleteimet. Az otthoni internetemet is lekapcsolták, így néha-néha csak a könyvtárból tudok csigázni.

Ezúton köszönöm meg mindenkinek, hogy megemlékeztek a névnapomról. Szeretlek Titeket és bocsánatot kérek mindannyiótoktól.
  sziamiau, 12:37 Itt megrhatod a vlemnyed sziamiau



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.