CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



sziamiau naplója

  2009. július 2., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Még egy nap és elmegy a kolléganõm. A fõnök visszarendelte a jövõ héten. Én nem jönnék vissza, az tuti. Még az sem biztos, hogy letöltöm itt a próbaidõmet. A kolléganõm szerint megérdemelnék az öregek.
  sziamiau, 13:45 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. június 26., péntek Nekem tetszik!
0  
Már eltelt három hét az új munkahelyemen, mégsem vagyok nyugodt. A jövõ hét végén van utoljára az a kolléganõ, akinek a helyére felvettek. Izgatott és ideges, de fõleg nyugtalan vagyok.
  sziamiau, 10:50 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. június 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
Legutóbbi bejegyzésem óta eltelt pár nap. Elégedetlen vagyok. Na, nem a munkahely miatt, hanem amiatt, hogy nem úgy alakul a melóm, ahogy szeretném. Igaz, nem is szakadunk bele, mert alig-alig jön ügyfél. Viszont délután 4-kor mindenki iszkol hazafelé. Reggel is rendre 7-re jön mindenki. Kivéve a két öreg fõnököt. Egyébként 5 alkalmazott van. A kollégák kedvesek, udvariasak, a fõnökség is, de nekem mégis van hiányérzetem. Egyrészt, mert a nap nagy részében unatkozom, nem csinálok semmit. A másik részében pedig nem igazán tetszõ dolgokat csinálok. Bár szuggerálom magamat, hogy nyugi, bele fogok jönni. Nem biztos.
  sziamiau, 8:15 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. június 4., csütörtök Nekem tetszik!
0  
A mai nap nagyon különlegesen alakult. Egy nem várt telefon és személyes találkozó után kiderült, hogy hétfõtõl már dolgozhatom. Ráadásul nagyon közel a lakóhelyemhez. Még közelebbi információ az, hogy ezen a területen már dolgoztam korábban. Hurrááááááááááááááááááááá! Heuréka!

Az anyu most nyugodott meg igazán.
  sziamiau, 13:00 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. június 2., kedd Nekem tetszik!
1  
Tünde-napra csak azt kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok.
Boldog névnapot kívánok mindannyiótoknak!

Macsek-pusszantás
  sziamiau, 13:11 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. május 26., kedd Nekem tetszik!
1  
Továbbra is el vagyok kenõdve, hiszen az álláskeresési kísérleteim sorra kudarcba fulladnak: visszajelzéseket sehonnan sem kapok. Ma, a munkaügyi központi ajánlatok között sem volt semmi biztató. Az azonban már biztató, hogy a gyomorgörcsöm már szûnõfélbe van, és már tudok egy kicsit mosolyogni is. Ez utóbbit módjával teszem, mert idõközben kiesett egy fogam és jelenlegi anyagi körülményeim között nem adatik meg, hogy pótoltassam.
Van ennek is egy elõnye: mégpedig az, hogy sok kárt senkiben sem okozok azzal, hogy egyre kevesebb a fogam. :-)))))))))
További szép napot mindenkinek.
Saslik drága! Köszönöm a napló-kommentet.
  sziamiau, 12:58 Itt megírhatod a véleményed sziamiau
  2009. május 14., csütörtök Nekem tetszik!
1  
Drága Csiguszkáim!
Kedves NaplĂłm!
2008. november 27-étõl 2009. február 18-áig kórházban voltam és ez alatt az idõ alatt - mivel nem léptem be - törölték a regisztrációmat. Eltûnésem egyik indoka ez.
A másik, hogy 2008. december 5-tõl megszûnt a munkaviszonyom is és, mint álláskeresõ munkanélküli tengetem mindennapjaimat és próbálom törleszteni az adósságaimat és egyéb részleteimet. Az otthoni internetemet is lekapcsolták, így néha-néha csak a könyvtárból tudok csigázni.

Ezúton köszönöm meg mindenkinek, hogy megemlékeztek a névnapomról. Szeretlek Titeket és bocsánatot kérek mindannyiótoktól.
  sziamiau, 12:37 Itt megírhatod a véleményed sziamiau



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.