CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



silence naplója

  2008. július 11., péntek Nekem tetszik!
0  
Nem gondoltam hogy az üvegmosás ennyire pepecs... Szóval az üvegek lehozva, elmosva, a kb tíz kiló szilva kiputtyogtatva, zselésítõ cukor megvéve, (meg a rendes is) És készülhet délután a jam..
Lekvárt majd a bluefree-bõl akarnak fõzni a csajok, mert az sokal édesebb... Vagy a Sermira ringlóból..(az a legédesebb)
Az autón a jobb elsõ csapágy kicserélve, hipp-hopp tizennyolc misibe fájt.. De legalább nem búg mint a villamos..
szĂłval ha unod...
  silence, 13:02 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 10., csütörtök Nekem tetszik!
0  


Ozzy
  silence, 12:14 Itt megírhatod a véleményed silence
Lassan indulunk ki.. de mivel meleg van, nagyon lassan... :-)
  silence, 12:05 Itt megírhatod a véleményed silence
Akinek fél órába tellik kiszolgálnia egy embert, az ne nyisson lágossütõt...
A mostani pörgõs világban..
Ígyhát olasz a reggeli, zsömlével, kakaóscsiga, sajtos stangli, és még az újságokat is megvettem..
Délelõtt szaladga, ebéd után kert.. Fölszedjük a cefrének valót, mielõtt megeszik a hörcsögök..
Alig bírtam elmagyarázni a gyerekeknek, hogy ezt a munkát miért nem fizetjük ki nekik.. Hogy ez egy családi vállakozás.. És hogy õk is családtagok.. Meg ebbõl élünk, majd ebbõl megyünk nyaralni meg fizetjük a számlákat meg ilyesmi..
A szilvaszedés rendesen fizetõdik viszont nekik is.. mint egyfajta nyári munka..
Szóval rendet kellett teremteni a kis buksikban.. Viszont ígéretet kaptak egy strandolásra...
ĂŤgy valahogy...
  silence, 7:07 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 9., szerda Nekem tetszik!
0  
KözhĂ­rrĂ© tĂ©tetik… Iratoson a Rana szilva leszedetett… :-))
Kb akkorák mint a tyĂşktojás, Ă©s mennyei az Ă­zĂĽk… Este nyolcig kĂ©t jĂł csapat szorgalmának köszönhetõen kĂ©szen lett…
Ma, ha minden jĂłl megy el is kel.. mert ez a legfontosabb rĂ©sze mostanság. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©s….
Ahová visszĂĽk (egy nĂ©met magyar vegyes cĂ©g) jellemzõen meggyet termel… BeszĂ©ltem az igazgatĂłval.. Nagyon jĂł bejött nekik az idĂ©n a meggy.. EurĂłpában keresik, Ă©s jĂłl megfizetik a nagyon is minõsĂ©gi magyar meggyet..
Most figyelj:
Én felakasztatnék minden mocskos magyar nagykereskedõt, aki a kapzsiságában, mocskosságában, a lelkiismeret hiányában magyar családokat tesznek tönkre, megpróbálják ellopni az egész évi munkájuk gyümölcsét. Megtehetik. Ebben az országban megtehetik büntetlenül. Aki ültet, gondosan metsz, permetez, szed, szállít, az dögöljön meg éhen, vagy vegyen föl kölcsönt, hátha majd a jövõ évi termésbõl ki tudja fizetni.. Hátha..
Nem szoktam ilyen indulatos lenni, de ezt a dolgot nagyon átérzem.. Aki szorgalmasan dolgozik mint a hangya egész évben, reggeltõl estig, az kiszolgáltatott a Mercedesen járó, nagyképû nyakkendõs hiénáknak..
Egyetlenegyet akasztanának föl nyilvánosan nagy dobpergéssel, a többi rögtön észbekapna..
Meggyhiány van EurĂłpában!!! Komolyan mondom….
Ehhh…
SzĂłval ma beszállĂ­tás….
Azon agyalok. hogy ez a Rana annyira finom ízletes, hogy érdemes lenne fõzni vagy két üst lekvárt belõle.. Valami igényes üvegekbe elrakni, és jó lenne exkluzív ajándéknak..
Na de az öreg silencĂ©t arrĂłl lehet megismerni, hogy mindig tele van tervekkel… :-)
Szép napot..

  silence, 7:05 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 7., hétfő Nekem tetszik!
0  
Fél egykor alig tudtam a tesómat úgy hazairányítani hogy ne legyen megsértõdve..
Nem nagyon maradt kaja.. Eleken meg kell álljak a boltban venni valami reggelit..
A telefonom a kocsiban maradt, úgyhogy az elsõ út Csabára vezet majd..
Megyünk elõkészülünk a holnapi szedésre..
Nem vagyok Ă©ppen kialudt kipihent vizipaci...
Inkább olyan ásítozós fajta...
Hogy ebben a cseppnyi Jenõben mennyi energia van..
Rosz mint a fityfene.. De mostmár itthon van Dorika a gazdi..
Megint nyúzva húzva lesz a koma egész nap..
Amit úgy tûnik egyaltalán nem bán..
Na szép napot mindenkinek...
  silence, 6:34 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 6., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Érdekes látni ahogyan fordul a világ kereke. Nem is olyan régen még a határon a románok a szakadt Dáciáikkal álltak hosszú-hosszú sorokat, hogy behozhassák, a kis üvegáruikat, csempészett üzemanyagot, cigit, lomot, hogy legyen egy kicsi pénzük.
Most is sor volt a határon.
A románok álltak sorba, a vadonatúj Daewookkal, (amit náluk gyártanak) az új Dacia Loganekkel, mert özönlenek a gyulai strandra. Én hatszor meggondolom, hogy menjek e, az 1400 Ft / fõs jegyárak mellett, õk mostanság vígan kifizetik. Még a viszonylag erõs forint sem érdekli õket..
Félelmetes amilyen robbanásszerûen fejlõdik Arad. A nagylaki út mellett gyárak nõnek ki gomba módra a semmibõl. Olaszok, franciák, németek, mind ott teremtenek munkahelyeket. Több tucat (!! )gyár, üzem épült a közelmúltban. (Végül is a Mercedes is csak azért nem ment oda Kecskemét helyett, mert nincsen még autópálya, meg egyéb infrastruktúra Ne hidd hogy a magyarok precízebbsége miatt.)
Persze hogy az olcsóbb munkaerõ miatt. Hallgattam a Kossuth rádióban, hogy Arad megyében akkora a munkaerõhiány, hogy van olyan cég, aki több mint száz kilométerre lévõ hegyi falukba indít mikrobuszokat, és úgy hordja be az embereket dolgozni.
Törvényszerû, hogy ha munka van, ha pénz, van, akkor minden jobban pörög.. Az éttermek, az áruházláncok, az autókereskedõk, vagy akár a fürdõk forgalma is fellendül.
Érdekes, hogy nagyképûen bejelentettük az EU csatlakozás után, miszerint Magyarország az elsõ, aki megnyitotta a munkaerõpiacát, a román, és bolgár munkavállalók elõtt, másnap már Battonyánál neki fogtak forogni a mikrobuszok, akik a magyar melósokat viszik, hordják három mûszakban Aradra, azóta is. Hogyan lehetséges ez?
Ha valaki három éve ezt mondta volna,(vámos létemre) könnyes szemmel körbenevetem. Utána javaslok neki valami jó elmegyógyászt.
És tessék.
Talán valamit jobban csinálnak a politikusaik? Vajon mi nem azért választottuk õket, hogy próbálják ezeket a folyamatokat megjósolni, belelátni, és úgy kormányozni ezt a kis lélekvesztõt, amit Magyarországnak hívunk, hogy az emberek viszonylag biztonságban élhessenek?
Ehelyett egymást szapulják, marják fejetlenül, erre megy el minden-minden energiájuk.
A románoknál mindig sokkal nagyobb volt a szakadék a társadalmi rétegek között, mint nálunk.. Aki ott szegény, az nagyon szegény. Annak még ruhája meg cipõje sincs, de aki gazdag, az kõgazdag.
Én laikus úgy látom, hogy kezd kialakulni egy középréteg mostanság, aki igényes, és komoly vásárlóerõt képvisel. Magyarországon nyoma sincs ennek.. vagy legalábbis nem számottevõ.
Én ezt a politikusok hibájául rovom fel.. Magamban.. hehehe…
Szóval a 98-es benzin literje 280 Ft körül jön ki, egy rendes magyar gázpalackot 3100.-ért cserélnek, a kétliteres palackos Golden Brau (minõségi) sörnek 110 forint körül jön ki üvegje (0,5 liter ) és a Pall Mall cigarettából egy karton 3700 Ft.
A Marlborót nem tudom, mert azt Lóci vett, de ha jól emlékszem, az négy misi körül van.
KĂ©szen vagyok mindennel…Most már csak várom hogy hĂ»vösödjön.. Kicsit hiányzik a család…

  silence, 14:35 Itt megírhatod a véleményed silence
Hajnal óta pácolok..
Kicsontoztam tĂ­z csirke felsõcombot, azután kivertem, megsĂłztam, az egyik oldalát majoránnával, a másikat, meg mustáros paprikakrĂ©mes fĂ»szeres „miszmasszal” kentem be, Ă©s irány a hĂ»tõ.
Csináltam kb. nyolc kicsi nyársat is kolbász, hagyma szalonna, apró gombafej, felkockázott csirkemell felhasználásával. Ezeket mind nyársa fûztem felváltva, és szintén bekentem mustár fûszer só, és ketchup keverékével.. Ez más ízû lesz, mert ebbe tettem egy pici erõs paprikát, és Worchester szószt is..
Lesz még nyolc grillkolbász a Tescóból, és vettem mozarella sajtot is
A mini mozarellákat becsavarom baconbe, és egyesével szintén felszúrom nyársra.
Apró trükk, de így egyszerre tudom forgatni majd õket a tárcsán, sokkal kényelmesebb megsütni.. Vigyázni kell, mert csak addig sülhet, amíg a sajt el nem kezd olvadni.. Addig viszont fûszeres étolajjal varázslatos gyorsasággal kell kenegessem..
Lesz még gombafej hirtelen sütve (só bors!!) a végén reszelt sajt a tetejére.
Simán fél hagymák is, mert szeretik. Most nem a mennyiség, hanem a sokszínûség számít..
Van egy ananászkonzervem, és ha marad bacon, hát a fél karikákat begöngyölöm de elõtte el nem felejtem megborsozni.
Az a helyzet, hogy jön a család estére haza, a kirándulásból gondolom jó éhesen, és ezzel szeretném meglepni õket.
Mivel máshoz nem nagyon értek, hát grillezek..
De most nem a kinti nagy grillen, hanem a diófa alatt tárcsán.. Ennek az az oka, hogy karikára vágott krumplit is sütök a fimnak (elõtte megfõzzem kicsit?) és ezt csak tárcsán lehet..
Meg amúgy amíg nincs tetõ fölötte, a kinti grill nagyon meleg szédülõs.. ma meg harminc fok lesz. Ezt fújja itt nekem a Juventus (annyi jó zene van)
SzĂłval elõkĂ©szĂĽltem Ă©s indul a mandula kifelĂ© a romány tesĂłkhoz, kicsi benzinĂ©rt, sörĂ©rt, gázpalackĂ©rt… Ha LĂłránt, ( mámorosvolttegnapeste) jĂł barátom felĂ©bred.. Mert jönni akar õ is..

  silence, 8:28 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 5., szombat Nekem tetszik!
0  
Na.. Lócinak fél tízkor kell pálinka... Ejj hajjj
  silence, 21:37 Itt megírhatod a véleményed silence
Kénytelen voltam elmenni a Tescoba ennek a macskakölöknek venni valami kaját, mert még a májkrém meg a tej sem ízlett neki.. Na a Whiskas Juniort (macskaindító) úgy eszi mint a fittyfene.. És nem nyávog itt nekem állandóan.. Még egy kicsit hagy játszon itt, azután zsuppolom õkelmét almostól a nyári konyhába..
Hazafelé a Csaba rádió megajándékozott egy régi nagy slágerrel, nevezetesen a Prognózistól a Tele van a város szerelemmel címû nagyívû nótával..
Végigénekeltem Vörös Pistával az utat..
Túl csöndes nekem most ez a ház...
  silence, 21:25 Itt megírhatod a véleményed silence
Kiülök olvasni a diófa alá... Ha csak el nem fúj a szél..
Bár ahoz még "erõsödnie" kellene egy csöppet.. És még csak téglát sem rakok a zsebeimbe... :-)))
  silence, 11:55 Itt megírhatod a véleményed silence
Jenci ittdorombol a lábaimnál... :-)
  silence, 7:45 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 4., péntek Nekem tetszik!
0  
A család ment, én maradtam...
Macskapesztra? Igen... De nem csak azért..Nem merek száz méterre eltávolodni a háztól.. Nemhogy buszra ülni...
Diéta, Lopedium. B6 vitamin, és néha egy egy görcsoldó.. És sok- sok folyadék kivált a kamillavirág varázshatású teája..
Majdcsak lesz valahogy..
Végre elolvashatom nyugiban Vonnegut mester Hókusz pókusz címû mûvét..
Van itt még egypár DVD film, itt van a net, és dr. Fábián társaságnak..
Nem beszélve Csokiról, meg a tyúkjaimról. Úgyhogy..
Én itthon kirándulok..
Nem akartak menni nélkülem, de meggyõztem õkewt, hogy így is elég lelkiismeretfurdalásom van... Na meg hát be van fizetve a penyazsenka.. Menjenek csak..
SzĂłval ehelyzet.. :-))
  silence, 20:20 Itt megírhatod a véleményed silence
Készülõdés ezerrel... Juszt is..
(Na nem a Laci a tévé ügyvédje...)
  silence, 20:10 Itt megírhatod a véleményed silence
Megoldódott a probléma.. A szerelem zsemleszínû labrador képében érkezett gyönyörû madara, önmagától tovaröppent...(képzavar)
Már csak egy hihetetlen édesbús emlék Csokinak, és Maxnek...
:-)))
  silence, 14:07 Itt megírhatod a véleményed silence
Rettenetes három napon vagyunk tĂşl… Onedin komámat mĂ©g ilyen kedvetlennek nem láttam… A nyári szilvák ágait kötöztĂĽk föl, föl hogy elfĂ©rjen a traktor közöttĂĽk, mert most Ă©rĂ©s elõtt le kell fĂşjni Teldorral a monĂ­lia mester ellen.
Három napig egyfolytában csináltuk nyolctól este hétig. Már külön nyelvünk alakult ki lassan. Ilyen párbeszédek hangzottak el..
-Mihõn kössem?
-AhĂłn.
-Ne a másikhón?
-Ne. AmahĂłn.
-Tûbe?
-Tûbe.
Amikor fölkötötünk egy-egy ágat a komám megkérdezte:
-JĂł lesz?
-Én meg az ujjamat felemelve hamiskásan kacsintottam:
-Nagyon karaj.
De volt hogy azt mondtam már kínomban hogy
-Tarja.
Hiába.. Nagyon meleg volt..
Saját magunkat nevettük ki kínunkban. Az ágak törnek, a Ranán jó ha lesz húsz mázsa szilva, a százharminc fán. Ami van az óriási. Nagyobbak mint egy tyúktojás, viszont nincs semmi szilvaformájuk. Vagy úgy nevezett ikrek (kéttökûek) úgyhogy ebbõl nem lesz export. Hiába a gondos ápolás, a locsolás, a metszés.. Valami hiba volt amikor kötöttek, a virágok. Megpróbálom elsütni Szegeden a román tesóknak.. Ez a legízletesebb szilvánk.. És mivel korai még az ára is jó lehetett volna..
Ez van..
A Lepotyca viszont annyit termett, hogy nem bírják a fák. Törnek össze-vissza, és kicsinyellem a a méretet. Mondjuk tavaly is az utolsó héten érés elõtt duzzadt meg.. Na de van még négy fajta úgyhogy nem rinya. (dehogynem dehogynem)
Hétfõn le kell szedni a húsz mázsát.. elég nyolc ember is..
SzĂłval… Holnap Dunakanyar kĂ©t nap a szlovák suli szervezĂ©sĂ©ben… Szlovák gasztronĂłmiai bemutatĂł, templom, szalonnasĂĽtĂ©s.. Vasárnap meg hajĂłkázás Pesttõl Esztergomig.. Kihagyhatatlanul olcsĂł hehe…
Majd ha szlovákul beszĂ©lnek hozzám Ă©s nem Ă©rtem, mindenre bĂłlogatok kellõ, nem feltĂ»nõ gyakorisággal, Ă©s azt mondom.. „Ano ano.. tak tak..” (Igen igen, Ăşgy Ăşgy..)
Jön Zsibrita tanár Ăşr is.. Ă• majd magyarul kĂ­nozza, Ă©s meg a szlovákot mekegem, Ă©s mindketten boldogok vagyunk.. Persze viszek egy palackkal az „árvák könnyĂ©bõl” is.. Egy szilváskertesnek az illik…
Kaptam ma egy Scholl papucsot, Ă©s egy Ăşj szandit is.. meg egy sátornagyságĂş könnyĂ» nyári inget… VetĂ­teni is lehetne rá minden gond nĂ©lkĂĽl,…
A megelõlegezett szĂĽlinapi meglepi… :-)
Biztosan jĂł lesz..
Azután hétfõtõl kampány..
”Kampány van tatikám” ahogy Matthias mondogatja..
Bajban vagyok..
Valahogy betĂ©vedt a kertbe egy gyönyörĂ» Ăłriási zsemleszĂ­nĂ» labrador szuka. Egybõl szerelmes lett anyu nĂ©metjuhászába Maxbe, majd a Csokiba is…
Nem tudom mit csináljak vele.. Nem merem kizavarni az útra abba a nagy forgalomba, mert rögtön elütné valami.. Csak a nagykapun jöhetett be
Várni kell.. hátha ráun a szerelemre, és odébáll magától..
Addig boldog kutyák hada otthona ez a tanya..
Na eleget locsogtam.
Az erõ legyen veled… meg a fĂ©l falu..
(Ezt most hallottam a keresztfiamtĂłl.. Nagyon tarja… Nem? :-) )

  silence, 12:50 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. július 1., kedd Nekem tetszik!
0  
Dr. Fábián Jenõ


  silence, 14:10 Itt megírhatod a véleményed silence
Végre egy nap szussszanás... Macskázhatok kedvemre.. Vagyis...
Itthon is van dolog milliĂł..
Dr Fábiánnak emberszõr allergiája van.. Felugrik az ölembe azonal elkezd a szakálammal harcolni, és prüszköl egyet.. :-)
Olyan mint a gyerekek.. Szempillantás alatt kimerül és elalszik..
Holnaptól három vagy négy nap kötözés.. de a kiskocsikat bepallóztuk.. Márcsak lenolaj kencével lekenem õket és kész.. Még három hét, és indul a szedés...
SzĂłval... Zakatol...
  silence, 10:43 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 28., szombat Nekem tetszik!
0  

  silence, 13:11 Itt megírhatod a véleményed silence
Johann Wolfgang Goethe

Velencei epigramma

Hogyha becsült feleség volnék és volna mit ennem
hû lennék, kacajos, csókolnám uramat.
Ezt dalolá a kocsma ködében Velence szemetje
s még sose hallottam tisztább, jámbor imát.

  silence, 12:58 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 27., péntek Nekem tetszik!
0  
"Ruha nélkül szégyellõsen mellém bújik a bánat.."
Bikini
  silence, 8:13 Itt megírhatod a véleményed silence
Olyan jól esik, hogy esik... Hûvös csöndes esõ...
  silence, 8:00 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 26., csütörtök Nekem tetszik!
0  

  silence, 8:50 Itt megírhatod a véleményed silence
Ma valahogy..

Ma valahogy nincs kedvem beszélni
Csak a csöndben fürdeni magam.
Töprengeni mi volt, mi régi
Ha boldog s ha boldogtalan…

Csak nézni, ahogy a macska játszik
Bújni hûvös sötét kisszobába
Kinn a nap gyilkosan szikrázik
Hallgatni a nagyvilágba

Ma valahogy nincs kedvem beszélni..
Csak a csöndben fĂĽrdeni magam…

(sil)
  silence, 8:44 Itt megírhatod a véleményed silence
Marie

/Moldovai folklĂłr/

Marie, Marie,
mondd meg, szép Marie,
ha az éj leszállott,
mi hajt szép virágot?
- Ha az éj leszállott,
nem hajt más virágot:
virágok virága,
a hajadon vágya,
a hajadon vágya,
legény kívánsága.
  silence, 8:26 Itt megírhatod a véleményed silence
Vesztettek a törökök.. de micsoda meccs volt...
Bár a felét nem látta Európa focikedvelõ része.. Skandalum. Beázott a központ..
Na majd ma a ruszkik... :-)))
  silence, 6:28 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 25., szerda Nekem tetszik!
0  
Sikerült kifogjam a világ "legrosszacsontabb" kandúrját... Ha látnád miket mûvel itt.. Az a mozgás, azok az ugrások.. Mostmár nyolc deka, de képes "beindtani" a majd negyven kilós Hintaszéket..
Úgy szalad hátrafelé, hogy meggörbül mint a kifli.. Mikor koppan a lambérián, kiegyenesedik, és elõre fut tovább..
Azt hiszem most hogy megnõttek már a gyerekek, kellett "valaki" akit ajnározhatunk...
Mással nem tudom magyarázni miért kedves annyira..
Fábián Jenõ a kutatás kandidátusa, és mellesleg dorombmûvész..
:-)
  silence, 15:16 Itt megírhatod a véleményed silence
Kaptam három láda paprikát..
Egyet elsóztunk a sógorasszonak, egyet az oviba a csajoknak, eggyel meg megküzdöttem magam..
Kicsit girbegurbák, kicsit színesek, némelyiken van barna folt (ami a kalcium hiányára utal) de lelaskázva, karikázva, pontosan jó lesz savanyúságnak..
Mostam õket egyenkĂ©nt, csumáztam, a barna rĂ©szeket kivágtam, Ă©s karikáztam… FĂ©ltizenegytõl mostanáig tartott…
Nekem ma senki ne mondja „paprika” mert összevonom a szemöldököm…
Helenka ha hazajön szĂ©pen elteszi Ă©s dunsztolja… MĂ©g pucolok, vagy tĂ­z nagy fej vöröshagymást, Ă©s felkarikázva azt is közĂ©je dugdossuk… Az nagyon jĂł….
Hmm.. MĂ©g nem is ebĂ©deltem…
De estĂ©re lesz az elõdöntõ…
Ez a kĂ©t utĂłbbi mondat nem tĂşl összefĂĽggõ de sebaj…
Nálam már csak így mûködnek a dolgok..
Hajrá Törökország…

  silence, 14:47 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 24., kedd Nekem tetszik!
0  
Sohasem találnád ki hová indulok perceken belül...
-Ăśgyes vagy..
-Hát persze hogy a kertbe...
Csak most már nem festeni hanem utat építeni...
Talicska föld homok, vasúti betontalpfa... Ez való nekem a kánikulában... De holnap szabadnap....
Persze ha megérem... :-)))
  silence, 8:05 Itt megírhatod a véleményed silence
  2008. június 23., hétfő Nekem tetszik!
0  
Lord : Nem elég!

- dalszöveg

Ébredj fel újra velem,
Szeretem, ha itt vagy nekem,
És egyszer végleg hazatalálsz.

Amikor a gondolatom
Holnap is nálad hagyom,
Utazunk a vágyak villamosán.

Hallom, tiszta a szĂł,
Érzem, mondani jó,
Minden éppen olyan, mint rég.

SzĂ­vem nyitva hagyom,
A tested meghĂłdĂ­tom,
Mindig az ĂĽnnep csillaga Ă©g.


Nem elég, hogyha hallom hangodat!
Nem elég, az is kell, hogy várj!
Nem elég, hogy csak néha lássalak én.
Nem elég, hogyha fél a képzelet,
Nem elég, az is kell, hogy láss,
Nem elég, érezzelek végre már!

Ezt dúdolom, és mennék már haza...

  silence, 20:25 Itt megírhatod a véleményed silence



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.