CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2011. június 11., szombat Nekem tetszik!
0  
Feladtam a hirdetéseket, az elsÔ jelentkezÔ mår be is futott, hurråhajrå.

Azóta még kettÔ...
Pipi: pizzĂ©riĂĄt veszĂŒnk ĂĄt a pĂĄrommal
  ronee, 20:35 Itt megírhatod a véleményed ronee
KöszönjĂŒk szĂ©pen a kedves szavakat!
Nem, a kommenteket csak Ă©n lĂĄtom, senki mĂĄs.
  ronee, 19:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
cicus: majd hĂ©tfĂ”n megyĂŒnk a szĂŒlĂ”khöz, de Ă”k is olyan aranyosak, rendeltek tortĂĄt Neki, meg gravĂ­roztattak valamilyen kupĂĄt vagy serleget, fog örĂŒlni egyemmeg, a drĂĄgaĂ©letem. Minden jĂłt megĂ©rdemel, Ă©s ami erĂ”mbĂ”l telik, meg is adom Neki
  ronee, 16:42 Itt megírhatod a véleményed ronee
Életem Ă©rtelme felhĂ­vott az elĂ”bb, hogy neki milyen jĂł, mert ilyen serelme van, mint Ă©n...

Mondtam is Neki, hogy ilyen Ă©lete effektĂ­v az angol kirĂĄlynĂ” mellett sem lenne, Ășgyhogy tartson nagy becsben, mint Brezsnyev a porcelĂĄnt
  ronee, 16:25 Itt megírhatod a véleményed ronee
Még 19 nap. A logót åt kell rajzoltatnom, mert egyszerûen kezelhetetlen, kicsit egyszerûbb, de szebb lesz.
És szombat van, szĂłval talĂĄlnom kell valami Ă©rtelmes elfoglaltsĂĄgot mĂĄra, ha haladni akarok.
MegĂĄlmodom az akciĂłkat. És keresgĂ©lek a neten, mit hol tudok olcsĂłbban beszerezni. Na. MĂĄris jobb a napom

KingĂĄm: nem sĂŒrgetlek, hanem megerĂ”sĂ­tettem az amĂșgyis evidens dĂłgot.

MĂĄr egy ĂłrĂĄja megy a tĂŒc-tĂŒc, ez a szomszĂ©d gyerek nemhogy alkalmatlan egy leĂ­rĂĄssal ellĂĄtott szekrĂ©ny összeszerelĂ©sĂ©re, de mĂ©g sĂŒket is. Hogy maradjak ilyen körĂŒlmĂ©nyek között ĂșrinĂ”?
  ronee, 10:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 10., péntek Nekem tetszik!
1  
Kapcsolatban... ja, a talajjal.

JĂł reggelit!

Noakkor. VĂ©szesen közelĂ­t a nyitĂĄs napja Ă©s aprĂłkat ugyan, de lĂ©pegetĂŒnk elĂ”refelĂ©, viszont kezdenek ezek Ă­gy kevĂ©snek hatni. Kell mĂĄr valami kĂ©zzel foghatĂł, de egy csomĂł minden termĂ©szetesen mĂĄr megint nem rajtam mĂșlik. És ezt hogy nem szeretem - de elfogadom. És persze belehullik a PĂŒnkösd is, tehĂĄt a jövĂ” hĂ©t hĂ©tfĂ” is kilĂ”ve, fĂ» se nĂ”.
EttĂ”l fĂŒggetlenĂŒl szĂŒlĂ”k meglĂĄtogatĂĄsa lesz, mert vĂĄrnak mĂĄr minket minden földi jĂłval. Anya kinĂ©zte a teraszon a mĂ©g mindig ĂŒres virĂĄgos lĂĄdĂĄimat. `Na akkor Veronika, vettem bele neked...` És kapĂĄsbĂłl felsorolt vagy 10 fĂ©le növĂ©nyzetet, egyre sem emlĂ©kszem. VirĂĄg oszt jĂłnapot

20 nap. Tyûha.

Emberem tegnap meghĂ­vta ex nĂ”je ex barĂĄtnĂ”it az Ă©tterembe, na arrĂłl csinĂĄlok kĂ©peket! Mert ha azt meglĂĄtja, szerintem kap egy sztrĂłkkal kevert agylobot. Így jĂĄr az, aki!

Nagyon izgatott vagyok Ă©s egyre inkĂĄbb az vagyok. VisszanĂ©ztem a kĂ­vĂĄnsĂĄgfĂŒzetemet (nanĂĄ, olyanom is van, meg rĂłzsaszĂ­nre lakkozott lĂĄbujj körmeim) Ă©s ez bizony benne volt. 3 Ă©vig programoztam, programoztuk, de hagyjuk a vonzĂĄs törvĂ©nyĂ©t, mert ha azt Ă­rtam volna bele, hogy repteret akarok, tuti nem jön össze. Ez teremtĂ©s. Az meg egĂ©szen mĂĄs tĂ©szta. Aki tudja, annak fölösleges magyarĂĄznom. És azt sem magyarĂĄzom körbe, hogy a leĂ­rt gondolatok, Ăłhajok, sĂłhajok mekkora erĂ”vel kĂ©pesek hatni, hĂĄt mĂ©g a kimondottak!
Esetemben -mint az tudvalevÔ- a kimondottak fÔleg

Vårom az achåtot mint ållat, mert most teljesen råbízom Kingåsomra meg Råjuk. Tökéletes lesz.
  ronee, 10:47 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 9., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Ebben az orszĂĄgban ha hivatalos ĂŒgyet kell intĂ©zni, nagyon nĂ©zd meg, hovĂĄ sodor be a nyĂĄri fuvallat, mert ha a segghez mĂ©sz, sanszosan NEM fogod tudni elintĂ©zni. Úgyhogy KormĂĄnyhivatal. SzĂłrakozok Ă©n a klimaxos, anyakönyvi hivatalos, szĂ©kre rĂĄfolyt agyatlan nĂ©mberekkel...
Nem hĂĄt.
  ronee, 11:39 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 8., szerda Nekem tetszik!
1  
Haladok... nem veszek el az informĂ©sön sztrĂĄdĂĄn. KĂ©szĂŒl a szĂłrĂłlap, nem lesz egyelĂ”re tĂșl dizĂĄjnos, mert minek... Rendeltem papĂ­r- Ă©s nyomatmintĂĄt MiskolcrĂłl, mert jĂł ĂĄron dolgoznak, csak lĂĄtatlanban nekem ez kevĂ©s.
Tegnap pedig, míg vårtam Emberemet, a kocsiban összeírtam egy csomó dolgot, amik eszembe jutottak, tele is lett az oldal hamar. Ha eltûnnék, akkor tudd, hogy ezért.
És ha ez Ă­gy megy, behĂ­jjuk a papot, adjon össze minket a konyhĂĄban
  ronee, 9:20 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 7., kedd Nekem tetszik!
0  
Szerintem én vagyok bonyolult ezzel a szórólapos témåval...
  ronee, 15:31 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem vagyok hĂĄzsĂĄrtos. EgyszerĂ»en olyan szinten elment mellettem a vilĂĄg, hogy sokszor csak nĂ©zek. Mindezt 30(!) Ă©vesen. És erre itt van ez a videĂł, NAGYON tanulsĂĄgos. Csak hogy tudd: ez van most.





Mondok egy pĂ©ldĂĄt is. KĂ©t Ă©ve jöttĂŒnk haza vĂĄsĂĄrlĂĄsbĂłl Ă©s a földön fekĂŒdt egy nĂ©ni - elesett. Ott ĂĄlltak 7-en körĂŒlötte, valakinek volt annyi esze, hogy hĂ­vta a mentĂ”ket (ilyenkor a szolidaritĂĄs ugyanis nem segĂ­t). Emberem mellĂ© guggolt, megigazĂ­totta a hĂĄtĂĄt kicsit Ă©s tartotta, mert nyĂ­lt törĂ©se is volt. Hirtelen 15-en lettĂŒnk ebbĂ”l 13 fogta a fejĂ©t Ă©s jajjogott (plusz mamika).
Szerinted hĂĄny embernek jutott eszĂ©be kiĂĄllni az Ășt szĂ©lĂ©re integetni a mentĂ”nek, mert a fĂĄk alatt voltunk egy parkos rĂ©szen, szĂłval soha oda nem talĂĄlt volna.
Igen, nekem. ErrÔl beszélek. Ezt kaptam, ilyen vagyok. Csak sajnos ezt vårnåm el måsoktól is, ezért folyton csalódom.

Ezek nagy dolgok? Lehet én vagyok defektes, nem tudom, de nem tudok måsképp élni. Nem is akarok. Majd ha tévedek, megpofoz az élet, aszt jónapot.
  ronee, 11:58 Itt megírhatod a véleményed ronee
Vagy arra Ă©bredĂŒnk, hogy a festĂ”k zörögnek, csattognak, vagy ha mĂĄr elmentek, mint pölö ma reggel, akkor valami hĂŒlyegyerek jĂĄtszik rambĂłsat reggel 7kor a bokrok között itt a terasz alatt Iskola? Óvoda? Hogy Ă©lnek itt az emberek, van dunszt?
  ronee, 11:30 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 6., hétfő Nekem tetszik!
0  
Pipi: egzotikus gyĂŒmölcsöset leginkĂĄbb, de rĂ©gen cseresznyĂ©s volt. NĂ©ha összeĂŒlĂŒnk pippantani
  ronee, 22:13 Itt megírhatod a véleményed ronee
Na itten van az, amiĂ©rt jĂł a kapcsolatunk. SzĂ­vni is egyĂŒtt szĂ­vunk! SzeretemimĂĄdomÉLETEM.



Hadd ne magyarĂĄzzam el, mi az a vĂ­zipipa, mert nincs kedvem.
  ronee, 19:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
Közkívånatra Swalanyusnak!


  ronee, 18:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
Teljes önkĂ­vĂŒletben kezdtem el fiĂș neveket nĂ©zegetni. Nekem nem szokĂĄsom olyan dologgal foglalkozni, ami nem idĂ”szerĂ». Erik DĂĄriusz. Így-e. Ugyehogy szĂ©p.
(Erik = nagyra becsĂŒlt, DĂĄriusz = az, aki birtokolja a javakat)
Ne nĂ©zz Ă­gy. MegsĂșgta a nevĂ©t Ă©n meg Ă©pp nyitott fĂŒllel Ă©bredtem Na jĂł. Az apjĂĄnak sĂșgta meg a DĂĄriuszt, nekem meg az Eriket. SzĂłval mĂĄr most igazsĂĄgos

Na megyek liståt írni, meg a satöbbi.


  ronee, 10:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 5., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ha valaki rommå mínuszozza a tagokat, azt miért nem törlik? Van itt még értelem?
  ronee, 21:23 Itt megírhatod a véleményed ronee
Ha valaki gyûjtÔoldalként regisztrål, akkor miért van meglepve, ha megjelölik? Bejelölöm, erre visszaír, hogy nem jelöllek vissza, mert nem ismerlek. Anyåd.
NormĂĄlis?
  ronee, 11:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
NĂ©ha tiszta gyĂŒmölcsbe harapnĂ©k....



  ronee, 9:40 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 4., szombat Nekem tetszik!
0  
Mindenkinek van keresztje. És mindenkinek a SAJÁTJA a legnehezebb, mert ilyenek vagyunk. JĂł volna olyan vilĂĄgban Ă©lni, ahol nem kell szĂ©gyellni a problĂ©mĂĄkat, ahol ha a földre kerĂŒlsz, felsegĂ­tenek Ă©s nem rĂșgnak mĂ©g belĂ©d kettĂ”t, ahol nem törnek pĂĄlcĂĄt a fejed fölött, mert senki sem tudhatja, min mĂ©sz keresztĂŒl, milyen Ă©rzĂ©seid vannak, ahol a 20-30 Ă©vvel idĂ”sebbek nem nevetik ki a nyĂ»gjeidet, mert lehet mĂĄr kĂ©tszer annyit Ă©lt, de kizĂĄrt, hogy amit Ă©n megtapasztaltam, azt Ă” is, ugyanebben a formĂĄban.

PrĂłbĂĄljuk mĂĄr meg elfogadni a mĂĄsikat, fĂ”leg ismeretlenĂŒl. A netes beszĂ©lgetĂ©sek senkirĂ”l sem adnak panorĂĄmakĂ©pet.

Na... ezt hĂ­jjĂĄk utĂłpiĂĄnak.
  ronee, 18:27 Itt megírhatod a véleményed ronee
Pedig csak a SPAR mûintézményig mentem el... Långzåmmspacírenbe kapcsoltam, hova szaladgåljak strandpapucsban, nem? Kissé kiizzadtam a keresztvizet. Hazaérve lépcsÔhåzat festÔ båcsi óva intett a korlåttal való bårmiféle talålkozåstól, mert tetszett neki a fehér nadrågom, de nem volt nåla ecetes olló, meg én se tartok itthon jelenleg olyant

JAJ! A hĂșst meg nem vettem ki a vadashoz! Itt se.

[...]

Arra gondoltam, ha megyĂŒnk PĂŒnkösdkor haza, csinĂĄlok tesĂłmnak egy tĂșrĂłtortĂĄt. Olyan VerĂĄsat, amilyet szoktam vala. ElĂ”tte valĂł nap megcsini, bepakkantom a hĂ»tĂ”be, mĂĄsnap meg hĂ»tĂ”tĂĄskĂĄban csak kibĂ­r 50 percet. Majd betartom a 130-at az M3-ason, nem gĂĄz Most ilyen sĂŒtögetĂ”s-fĂ”zĂ”cskĂ©zĂ”s hangulatban vagyok, meg is lesz ennek mĂ©g a böjtje az Ă©tteremben....
De tudod mit? ÁMEN!
  ronee, 14:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 3., péntek Nekem tetszik!
0  
Szeretés és Shania Twain!



  ronee, 10:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nemröviden:

Nem baj Drågåim, akinek tudnia kell, Ô tudja, hogy neki szólt a post itt Sanyi alatt Remélem meg is fogadja a tanåcsot, mert így is van elég nyomorult ember a vilågban, dódozni kell azon, hogy valahogy a helyére billenjen mår a mérleg

Na de nem ezt akartam Ă­rni, hanem hogy ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A BÁTYÁMAT! ErĂ”ben, egĂ©szsĂ©gben fĂ”leg, Ă©s szeretnĂ©m, ha a boldogsĂĄg kĂ©k madara is repkedne egy kört a feje felett (mĂ©rtĂ©kkel), valamint ha Fortuna istenaccony megsimiznĂ© a buksijĂĄt, plusz az Ă”rangyala rĂșgja hĂĄtsĂłn, miutĂĄn elfĂșjkodta a gyertyĂĄkat a tortĂĄjĂĄn Na ilyen meghatĂł szĂŒlinapi köszöntĂ©st is ritkĂĄn olvashat az ember, nem mellesleg kitettem magamĂ©rt

FelĂ©nĂ©l tartok a coffeinnek, szĂłval mĂ©g nincs teljesen tiszta agyam, kint pötyögök az Ă©tkezĂ”ben, Életem hadd aludjon mĂ©g, de a festĂ”k mĂĄr 2 ĂłrĂĄja csattognak a lĂ©pcsĂ”hĂĄzban a rĂ©ttyĂĄval, Ă©s nem tudom mit mĂłkulnak, mert tegnap mĂĄr lemeĂłztuk a festĂ©st, Ă©s kimondtuk az ĂĄment, muszĂĄjos elrontani?! Barokkos körmondat befejezve. (AzĂ©rt Ă­gy reggeli ĂŒzemanyag nĂ©lkĂŒl se vagyok egyszerĂ».)

Tegnap jöttek Ă”sök, most elhozta anya a piac mĂĄsik felĂ©t; pakolt barackot is sĂĄrgĂĄt, meg nektarint, valamint petrezselymet, zellert, kaprot Ă©s rozmaringot, amiket mĂ©g megspĂ©kelt egy fĂ©l dinnyĂ©vel, 2 csomag Chioval (merszeressĂŒk), hagymĂĄval, rĂ©pĂĄval, zöldsĂ©ggel, krumplival, fejes salival, ruccolĂĄval (Ă” termeszti, egyem a kezĂ©t), paprikĂĄval, paradicsommal, uborka NINCS Ă©s hozott tojĂĄst is. Meg sĂŒtit. Na az nagyonkifejezetten szĂŒksĂ©ges.
HĂĄt ilyen szĂŒleim vannak nekem. És ez a normĂĄlis
Ja Ă©s gravĂ­roztattak Kincsemnek valamit, Ă©s ziher, hogy amikor nekem lesz tortĂĄm, akkor Neki is fognak egyet csinĂĄltatni, mert nem tudtunk lemenni akkor... Addig jĂł, amĂ­g adnak, meg amĂ­g mi is adhatunk Nekik.

Étlap kĂ©sz, Ășgyhogy -lehet egyeseknek Ășj info- indulhat a buli. DÓDOZZUNK!

Na szeretés Nektek
  ronee, 9:13 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. június 1., szerda Nekem tetszik!
0  

  ronee, 12:05 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 31., kedd Nekem tetszik!
0  
ÖrĂŒlök, hogy ennyi idĂ” utĂĄn is Ă©rdekel tĂ©ged az, hogy mi van velĂŒnk. Kellemes olvasgatĂĄst, nĂ©zelĂ”dĂ©st nĂĄlunk AztĂĄn ha idĂ”d engedi, foglalkozz majd azzal

is, ami körĂŒlötted van, mert a sajĂĄt Ă©letedet csak TE Ă©lheted.

És mĂ©g mindig csak sok sikert tudok kĂ­vĂĄnni neked, valamint minimum negyed annyi boldog percet, mint amennyi nekĂŒnk jutott eddig
Nem mondom, hogy szeretés, gondold oda
  ronee, 12:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 28., szombat Nekem tetszik!
1  
JĂł... hĂĄt azokat, akik lĂĄjkolni meg szĂ­vecskĂ©ket kĂŒldözgetni jĂĄrnak fel facebookra felnĂ”tt fejjel, sosem fogom megĂ©rteni. BĂĄr talĂĄn jobb is, ha nem fĂ»znek vĂ©lemĂ©nyt semmihez. (MĂĄmegint rosszindulatĂș vagyok )

Mit akartam még...
Ja!
Olvasgattam az egyik csigĂĄs naplĂłt Ă©s a gyerekkor emlĂ©keirĂ”l nekem is eszembe jutottak dolgok. Mondhatni több szĂĄz. És igen. Tök ĂĄrtatlan, sĂ”t lĂ©nyegtelennek mondhatĂł dolgok. Is.
A tulipĂĄnok a garĂĄzs mögött... a szomszĂ©d szilvafĂĄi... oviba menet a gerlĂ©k hangja, hogy nyĂĄron azĂ©rt reggel mĂ©g elĂ©g hĂ»vös volt... hogy tesĂłm hozott haza camping bicajjal Ă©s igen, törte a fenekemet, ezĂ©rt anya rakott nekem oda egy kis szivacsot A patakban mezĂ­tlĂĄb Ă©pĂ­tettĂŒk a gĂĄtat, a rĂ©ten szedtĂŒk a virĂĄgot Ă©s ettĂŒk a szedret... anyĂĄval gombĂĄzni jĂĄrtunk Ă©s milyen finomak voltak azok a gombapörköltek... VasĂĄrnap lementĂŒnk a kertbe, felszedtĂŒk a krumplit, hĂșztunk ki rĂ©pĂĄt, zöldsĂ©get, szedtĂŒnk zellert, karalĂĄbĂ©t, mert onnan kĂ©szĂŒlt a vasĂĄrnapi hĂșsleves.... Ășristen de hiĂĄnyzik minden!
Nem volt steril minden, mint ma. Koszos lettem? VĂ­z leviszi. És tĂ©nyleg: mĂ©g Ă©lek.

És megintcsak eljutottam oda, hogy a velem kb egykorĂș embereknek mennyire hasonlĂ­tott az Ă©lete az enyĂ©mhez, mert nem versenyeztek anyĂĄink, hogy jobbrĂłl balra vagy balrĂłl jobbra pelenkĂĄzzanak minket, nem akart egyikĂ”jĂŒk sem szuper Ă©s egyedi anyuka lenni, nem jĂĄrtunk angolra meg szĂ©psĂ©gversenyekre Ă©s mentesĂŒltĂŒnk minden divat szartĂłl, ami most annyira dĂ­vik...

BĂĄrhovĂĄ sodorjon is az Ă©let, Ă©n mindig megĂĄllok a lĂĄbamon, mert mindig megtalĂĄlom a megoldĂĄst. EgyszerĂ»en ez lett kĂłdolva, ezt kaptam, ebben Ă©ltem. És az az idĂ” -ehhez kĂ©pest, ami most van- stresszmentes, csudijĂł Ă©let volt mĂ©g annak ellenĂ©re is, ami a politikĂĄban volt.

30 Ă©vesen lĂĄtom azt, hogy amit a szĂŒleimtĂ”l kaptam, az milyen emberrĂ© tett, most szembesĂŒlök a nevelĂ©s fontossĂĄgĂĄval Ă©s szeretnĂ©k mindenĂ©rt köszönetet mondani nekik, mert megĂ©rdemlik. Mindegy, ki mennyi rĂ©szt vett ki a helyes mederben tartĂĄsunkbĂłl, akkor is: Miattuk lettĂŒnk EMBEREK, tesĂłm is meg Ă©n is.

Jókor voltam a jó idÔben - lettem, aki lettem - vagyok, aki vagyok. Köszönöm, hogy megélhettem.
  ronee, 12:23 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 25., szerda Nekem tetszik!
0  
Nem tudok ĂĄment mondani a megĂ©lhetĂ©si bĂ»nözĂ©sre, mert az akkor is bĂ»nözĂ©s, ha kenyeret vett a gyerekeinek belĂ”le. Én meg kemĂ©nyen megdolgoztam ezĂ©rt az autóért, nem puszira kaptam. Nem szeretnĂ©m, ha elhordanĂĄk darabokban.
Aki viszont mĂ©g egyszer hozzĂĄnyĂșl, az darabokban tĂĄvozik, ha Ă©szreveszem.

Feljöttek szĂŒleim, anya elhozta nekem a fĂ©l piacot, szĂłval tele a hĂ»tĂ” zöldsĂ©ggel, gyĂŒmölccsel meg tojĂĄssal egyemmeg És hozott volna mĂ©g gombĂĄt is, de azt elfelejtette, a strucc mĂ©retĂ» csirke meg nem fĂ©r be a fagyasztĂłnkba, szĂłval otthon hĂ»söl.
HĂĄde Ă©hen mĂĄr nem halunk.
  ronee, 15:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 24., kedd Nekem tetszik!
0  
Mit kĂ­vĂĄnjak annak, aki lelopta 2 darab dĂ­sztĂĄrcsĂĄmat?
  ronee, 19:24 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 23., hétfő Nekem tetszik!
2  
JĂł reggelit!

Hennåsom megnyugtatott, hogy lassan vége lesz ennek a rozoga idÔszaknak, mert egyrészt ideje, måsrészt is, harmadrészt a töke tele van mindenkinek vele, még annak is, akinek ez nem szériafelszerelés, mert növesztett egyet magånak és negyedrészt meg mår éppen ideje!

MĂ©g egy ĂŒzennivalĂłm van szirĂ©neket homokbĂłl gyĂĄrtĂł kolleganĂ”mnek: jĂłl Ă©reztem, hogy van valami, mert megkeresett...

És KingĂĄsom megnyugtatĂĄsĂĄra: prĂłba cseresznye, mĂ»ködik az! SzeretĂ©s!

Most komolyan. Az istennek nem sikerĂŒl elvenniĂŒk a kedvem sem meg a jĂł kedvem sem, pedig marhĂĄra prĂłbĂĄlkoznak ezĂŒgyben, de nem. Persze Ă”k az erĂ”sebbek, na de mit Ă©rnek el vele? RĂĄm is elĂ©g nagy szĂŒksĂ©g van A hitem kitart, mert Ă©n vĂĄlasztottam. AlĂĄzattal Ă©s szeretettel (ez a kettĂ” fontos Ă­gy egyĂŒtt), Ășgyhogy a buksisimit jobban szeretem

TovĂĄbbĂĄ eladom az egyetemi jegyzeteimet, mert a tudĂĄst mĂĄr magamba szĂ­vtam belĂ”lĂŒk (bötĂ»k maradtak), tanuljon most az, akinek köll. RĂ©szemrĂ”l mĂĄst tanulnĂ©k, mert ilyen strĂ©ber ĂĄllat vagyok

Ésmostakkor senki sem szĂłlhat semmit, hogy ennek örömĂ©re bepakkantok egy islert a kĂĄvĂ©m mellĂ© csak Ășgy natĂșre loreĂĄl.

Szépséges hétfÔt Drågåim!
  ronee, 8:43 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 22., vasárnap Nekem tetszik!
0  
23 Ă©ve nem törtĂ©nt ilyen velem... de ma eleredt az orrom vĂ©re. Semmi kĂŒlönös, csak megemlĂ©keztem rĂłla, hĂĄtha egyszer fontos lesz.
TovĂĄbbĂĄ kĂ©rem a TeremtĂ”t, hogy oldja mĂĄr meg valahogy, ha nem nagy kĂ©rĂ©s, hogy MINDENKI foglalkozzon a SAJÁT dolgĂĄval, mert nekem mĂĄr rĂĄng az ideg a szememben a tapintatlan idiĂłtĂĄktĂłl, akik kĂ©ptelenek megĂĄllni, hogy ne kĂ©rdezzenek olyan dolgokat, amikhez közĂŒk nincs.
Köszönöm, åmen.
  ronee, 0:09 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 17., kedd Nekem tetszik!
0  
- Nem, szomszĂ©d kĂŒlyök mĂ©g mindig nem birkĂłzott meg a szekrĂ©nnyel.
- TovĂĄbbra is Ă©rtetlenĂŒl nĂ©zek bizonyos törtĂ©nĂ©seket.
- Elfogadom Ôket.
- De. IsmĂ©t közelebb kerĂŒltem pĂĄr kĂ©rdĂ©s megvĂĄlaszolĂĄsĂĄhoz.
- MĂ©g mindig nem talĂĄlom a szĂ©tnyithatĂłs ezĂŒst szĂ­v medĂĄlomat.
- Belefogytam a csípÔfarmerembe.
- KomĂĄlom a denszinget.
- Diót ennék diós rétessel.
- Mindennek a tetejĂ©ben pedig mĂ©g arra is kĂ©pes vagyok, hogy kiĂŒljek a teraszra miutĂĄn lement a nap, nĂ©zegetni a batman-eket röpködni Ă©s vinnyogni.
- Kiszåradt az örökzöldem, így most örökbarna.
- KĂ­vĂĄnom a tĂșrĂłtortĂĄt is.
- HĂĄt Ă­gy most ennyi.
  ronee, 22:58 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.