CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2011. mjus 25., szerda Nekem tetszik!
0  
Nem tudok áment mondani a megélhetési bûnözésre, mert az akkor is bûnözés, ha kenyeret vett a gyerekeinek belõle. Én meg keményen megdolgoztam ezért az autóért, nem puszira kaptam. Nem szeretném, ha elhordanák darabokban.
Aki viszont még egyszer hozzányúl, az darabokban távozik, ha észreveszem.

Feljöttek szüleim, anya elhozta nekem a fél piacot, szóval tele a hûtõ zöldséggel, gyümölccsel meg tojással egyemmeg És hozott volna még gombát is, de azt elfelejtette, a strucc méretû csirke meg nem fér be a fagyasztónkba, szóval otthon hûsöl.
Háde éhen már nem halunk.
  ronee, 15:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 24., kedd Nekem tetszik!
0  
Mit kívánjak annak, aki lelopta 2 darab dísztárcsámat?
  ronee, 19:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 23., htf Nekem tetszik!
2  
Jó reggelit!

Hennásom megnyugtatott, hogy lassan vége lesz ennek a rozoga idõszaknak, mert egyrészt ideje, másrészt is, harmadrészt a töke tele van mindenkinek vele, még annak is, akinek ez nem szériafelszerelés, mert növesztett egyet magának és negyedrészt meg már éppen ideje!

Még egy üzennivalóm van sziréneket homokból gyártó kolleganõmnek: jól éreztem, hogy van valami, mert megkeresett...

És Kingásom megnyugtatására: próba cseresznye, mûködik az! Szeretés!

Most komolyan. Az istennek nem sikerül elvenniük a kedvem sem meg a jó kedvem sem, pedig marhára próbálkoznak ezügyben, de nem. Persze õk az erõsebbek, na de mit érnek el vele? Rám is elég nagy szükség van A hitem kitart, mert én választottam. Alázattal és szeretettel (ez a kettõ fontos így együtt), úgyhogy a buksisimit jobban szeretem

Továbbá eladom az egyetemi jegyzeteimet, mert a tudást már magamba szívtam belõlük (bötûk maradtak), tanuljon most az, akinek köll. Részemrõl mást tanulnék, mert ilyen stréber állat vagyok

Ésmostakkor senki sem szólhat semmit, hogy ennek örömére bepakkantok egy islert a kávém mellé csak úgy natúre loreál.

Szépséges hétfõt Drágáim!
  ronee, 8:43 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 22., vasrnap Nekem tetszik!
0  
23 éve nem történt ilyen velem... de ma eleredt az orrom vére. Semmi különös, csak megemlékeztem róla, hátha egyszer fontos lesz.
Továbbá kérem a Teremtõt, hogy oldja már meg valahogy, ha nem nagy kérés, hogy MINDENKI foglalkozzon a SAJÁT dolgával, mert nekem már ráng az ideg a szememben a tapintatlan idiótáktól, akik képtelenek megállni, hogy ne kérdezzenek olyan dolgokat, amikhez közük nincs.
Köszönöm, ámen.
  ronee, 0:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 17., kedd Nekem tetszik!
0  
- Nem, szomszéd külyök még mindig nem birkózott meg a szekrénnyel.
- Továbbra is értetlenül nézek bizonyos történéseket.
- Elfogadom õket.
- De. Ismét közelebb kerültem pár kérdés megválaszolásához.
- Még mindig nem találom a szétnyithatós ezüst szív medálomat.
- Belefogytam a csípõfarmerembe.
- Komálom a denszinget.
- Diót ennék diós rétessel.
- Mindennek a tetejében pedig még arra is képes vagyok, hogy kiüljek a teraszra miután lement a nap, nézegetni a batman-eket röpködni és vinnyogni.
- Kiszáradt az örökzöldem, így most örökbarna.
- Kívánom a túrótortát is.
- Hát így most ennyi.
  ronee, 22:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 16., htf Nekem tetszik!
0  
Tesztelve lett a türelmem. Csillagos ötössel mentem át.
(Holdkirálynõnek meg innen is köszönöm, hogy ott volt, mert ott volt. És szeretném már látni, mit rajzol a homlokomra).

Ha nem megyek oda, akkor Emberem széttépi ennek a 30 kilós rüszünek a száját, aki 3 nap után, konyhai kisegítõ címen a sarokba akarta rakni õt. Negyed 11-kor hívott, hogy gyere, mert nem állok jót magamért. Melltartó és zokni nélkül, nadrág + cipõ + Nike felsõ fel, padlógáz.
És hogy mennyi esze van némely némbernek, azt meg már nem is ecsetelném. Rég voltam dühös, de ott, akkor a pokol tüze égett bennem. Viszont nem koszolom össze a kezem egy genetikai hulladékkal, akit idefingottak valamelyik univerzumból és testi-lelki nyomorék is ráadásul.
Lényegtelen, hogy nyálfröcsögve ordítja nekem, hogy a párom õt hogy meri dolgoztatni. Hûû. Kiskirállyány ne menjen csicskának.

Na de. Azt kapod vissza, amit adsz. És hogy milyen szép is a magyar nyelv... A velejéig romlott, szóval meg is csinálta magának a csontritkulást.
Hát... így is lehet élni. Egy darabig.

"Egy nõ nagyon meg tud haragudni, ha megdugják, de még jobban, ha nem."
  ronee, 12:44 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 14., szombat Nekem tetszik!
1  
"Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erõfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségbõl, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gõgbõl, hanem egyszerûen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy."
-Paulo Coelho-

Ennyike.
  ronee, 10:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 13., pntek Nekem tetszik!
2  
Sodródj az árral, mert ha visszafelé úszol, csak nyeled befelé a vizet. Van, amikor rá kell jönnöd, hogy egyfelé megy az a folyó, és bár nem látod a partot, és fogalmad sincs, hol érsz szárazföldet - ez akkor és ott lényegtelen.
Nem az a dolgod, hogy aggódj. Hanem az, hogy abban bízz, egyszer lecsendesül az ár és kis patakká szelídül, ahol TE már csak sétálsz a hûs vízben és gyûjtöd a kavicsokat a napsütésben

Hennám... várnak minket a kavicsok meg a rét a patakkal.


  ronee, 14:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 11., szerda Nekem tetszik!
0  
Muszájos! Ebben a 2:42-ben benne van minden, amirõl ez a mûsor szólt...



  ronee, 17:26 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Olyan a combom, mint vándámmnak, mert ez a fotózás egyedül fárasztó meló... De nagyon jó torna! Kimegy, letesz, feláll, visszamegy, fotóz fekve, feláll, kimegy, guggol, vissza. Ezt így 33x.
Maradt ez a felállás, tettem enteriõrt (Rodoszról hoztam kavicsokat) a tükrök elé, így megszépültek a tükrök. Vagyis a háttér szépült meg tõlük na

Egyszerre römizek, beszélek csücskömmel, eszem a zebédemet, töltöm fel a képeket, hallgatom a szomszéd külyköt, amint 3 órája nem tudja összerakni azt a nyomorult ikeás valamit és még valamit akartam, de azt most már mégsemnem.

Ezenkívül megjött a postáspajtás is, aki nagyon utált, mert egészen az ELSÕ emeletig fel kellett másznia hozzámnekem a borítékokkal! Azt hittem nincs oxigén, mert bõszen kereste, de nem nagyon találta...
Jött emberemnek levél. Azt mondja ez is idejött. Mondom igen, õ a párom. Õ: Élettárs? Mondom võlegény. Õ: Na de élettárs? Mondom az, ha ettõl megtalálod végre a levegõt és lefelé hátha könnyebb lesz.
Tudom, hogy én vagyok a hülye!

  ronee, 16:46 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Kingásom: az... Csak fogalmam sincs, hol fotózzam õket


  ronee, 19:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee

  ronee, 18:55 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Megint van valami a levegõben... Konkrétan testileg okozza a legtöbb bajt, mindenkinek fáj a valami, nekem a szokásos...
De belül is érzem a feszkót, mintha víz került volna az áramkörbe. Iszonyú érzékeny vagyok és megint érzek olyanokat, akiket nem szeretnék.

És valamiért húzzák még az idõt, és megy az egy helyben toporgás, úgyhogy ki kell deríteni, mi az oka.

  ronee, 12:15 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 6., pntek Nekem tetszik!
0  
cicus: apám nem egy ideges ember (tõle örököltem), de amikor visszatelefonál valahova, hogy legyenek már szívesek javítani a nevét, az a nagy okos nõ meg értetlenkedik, hogy de miért, akkor azért elpattan a cérna.

A wc tartály csere 20.000.- volt, szerintem egy komplett felújítás olyan 300-350.000.- körül van, ha a csempét is lecserélteted. De ez az ár attól is függ, hol veszel szanitereket & csempét, és fõleg mennyiért... Mert iszonyú nagy kínálat van és sokat lehet költeni.
  ronee, 13:11 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kingám: ez nem bürokrácia, hanem dilettánsok gyülekezete. Apámnak kiküldték a tb kártyát, amin az egyik magánhangzót õk hosszúnak titulálták (pedig rövid), mert: ANNAK VAN ÉRTELME!
Apám visszatelefonált, hogy írják át a nevét arra, amilyen néven születni méltóztatott, erre a nõ megkérdezte, hogy: nem mindegy?!
Apám: -Mondja Hölgyem... Magának mindegy, hogy kurva vagy kürve?


Nekem meg simán lehagyták a Veronikát, mert minek az nekem.
  ronee, 12:31 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek."

Az a nõ, aki ezzel egyetért, az menthetetlenül magányos, szerencsétlen és nincs önkritikája. A férfiak csodálatosak és Nélkülük mi sem léteznénk. És akkor is ezt mondtam, amikor egy boldogtalan kapcsolatban éltem. Mert a férfi-nõ összehasonlítás és egymásnak ugrasztás undorító, de leginkább igazságtalan.

Mindenkinek megvan a párja, így vagyunk teremtve. És mennyi olyan nõt ismerek, aki mellett ott volt a férfi, csak éppen nem kellett neki, mert nem felelt meg az elvárásoknak, most meg a férfi boldog mással és az a baja.
Tényleg kellenek a tükrök!
  ronee, 10:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Asszem tk1 naplókolleginásnál olvastam a minap, hogy nehéz az elengedés. Asszociáltam. És tényleg nehéz. Fõleg, amikor rájössz, hogy nem is te nem tudod letenni õt, hanem õ van rád mászva...
Jól olvastad.
Ha valaki nem megy ki a fejedbõl és kilométereket mászkál benned, dühít téged, az nem feltétlen a te "hibád". Tapasztalat. Ha valamiért érzékenyebb vagy az átlagosnál, simán zavarhatja a köreidet. És jobb, ha ezt észreveszed és megoldod, mert energetikailag leszív.
Az is más, amikor túráztatod magad és hisztizel, mert sérti az igazságérzetedet, hogy nem kapja meg a büntetését. Az az egód hülyesége.
De amikor már mindent megteszel azért, hogy rá se gondolj, de mégis bekattan... na akkor keress valakit, aki segít.
  ronee, 22:18 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Swalanyus: én meg pont nem csodálkozom, de ez mutatja, hogy mennyire el vannak itten keseredve az emberek. Bármibe képesek belekapaszkodni, bármiben képesek hinni, csak egy valakiben nem: önmagukban.
Namost akkor ki védi meg az embereket saját maguktól?
Ugye.
  ronee, 16:11 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem szoktam ezojóstévéket lesni, de nem találom a távirányítót. Elképesztõ, hogy 10-bõl 8 embernek nincs munkája, a maradék kettõ meg beteg...
  ronee, 12:21 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 3., kedd Nekem tetszik!
0  
Jöttek ezek a jómunkásemberek ide nekem reggel, kicserélték nagy anyázások közepette a wc tartályt, mert hát... szerintem volt vagy 25 éves, isten nyugosztalja, illetve ahogy Kincsem szokta mondani: isten vigasztalja!
Janó megkérdezte, el akarom-e tenni emlékbe... Mondtam nem, de ha már úgyis a néprajzi múzeum felé veszik az útirányt, álljanak meg egy pöppre leadni a cuccost

Lakkozás olyan 90%-os, nemsokára készen leszek velük. Mondjuk azért az is vicces, hogy tükröket díszítek. Tükröket. Éted-e? Nonembaj.

Aztán meg csütörtökön kiderülnek a dolgok, mit tartogatnak nekünk az Égiek, mert tegnap reggel már nagyon... Szóval nem hagyhattok magamra hejhó!
És felnéztem Rájuk és egy akkora, szívbõl jövõ, boldog köszönöm bukott elõ belõlem, amilyen még sosem. Biztos vagyok a sikerben, pedig nem rajtam múlik. Na akkor most hogy van ez?

És a mai napi zárásra meg csak annyit: minden kötés elszakítva, minden sérelem elengedve, mindenkinek megbocsátottam, még magamnak is, szóval szeretés és öröm-bódogság.
Na itt az ámen helye.
  ronee, 15:36 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hogy az álmaim már nem is álmok...? Mindig tudom, mi az és mi jövõ. Mit látok és mi az agyam rejtett zugainak, emlékeinek eredménye. Hát kettõbõl egy megvan

Tudod ilyenkor vársz valami nagy bummot, azt, hogy nagy dolgok fognak történni... Nem. Csendben, halkan és akadályok nélkül belesimulsz egy másik minõségbe és minden megy a maga útján. Várod, hogy elkezdõdjön, pedig már mûködik. Amiket eddig megérzésnek hittél, azok valósággá válnak és meg sem lep. Teljesen természetesen kezeled, mert tudod: így van jól.
  ronee, 12:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mjus 1., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Ha csak egy virág volna,
én azt is megkeresném.
Ha csak egy csillag gyúlna,
fényét idevezetném.
Ha csak egy madár szólna,
megtanulnék hangján.
Ami csak szép s jó volna,
édesanyámnak adnám.


Létay Lajos


  ronee, 10:44 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 30., szombat Nekem tetszik!
1  
...: )...
  ronee, 20:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Ragasztok, vágok, lakkozok. Nem feltétlen ebben a sorrendben A 18 db-ból lett 34, de itt meg is állunk, mert egyelõre elég ennyi.

És nem szeretem azokat a hétvégéket, amikor egyedül vagyok, na de ilyen a popszakma kéremszépen. Lesz ez jobb is. Egyszercsak.


Köszönöm a dícséreteket, már csak valami szép helyet kell keresnem fotózni.
  ronee, 16:40 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 27., szerda Nekem tetszik!
2  
Kingásom szeretlek, Tenagyondiló

Nakéremszépen. Én nem tudom ezek a gyalázatos barna bogarak honnan gondolták, hogy mindenféle letelepedési és/vagy tartózkodási engedély nélkül belekõtöcködhetnek a prézlibe, mert nem. Se egy dátum, se egy pecsét, aláírás nyema... hát hogy?! Úgyhogy szépen kitettem a lakhatásukat a kukába, mert mindennek van teteje (a prézlinek nem vót, azé lehetett ez az illegális foglalgatás).
Tehát szórakozásképp jól mulattam tegnap is, meg Húsvétkor is Életemmel, mert a kocsiban meg felrobbant a Cappy gyümölcshúsos narancslé, amit nem kevesebb, mint 2,03 órán keresztül porszipattyúztunk a kárpitról, valamint vakarásztunk a mûanyag- és üvegfelületekrõl.
A kárörvendezéses egyedeknek üzenném, hogy tökéletesen tiszta lett és megspóroltam 15 ezer magyar forintot, valamint azt, hogy kiszedjék az üléseimet és xarul tegyék vissza...

Aztán újra decoupage-olok ugye, ami most már azt jelenti, hogy 18db tükör lett készen eddig, plusz félkészben várakoznak még képkeretek és egy-két miegymás. Fotók lesznek, ha nem itt, akkor máshol. Akit érdekel, megtalálja Na jó... De ez még nem mind, csak egy részük




  ronee, 16:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 19., kedd Nekem tetszik!
2  
Köszönöm Hennásom & Anyusom

Swalanyus: hûtõben egyelõre ennit tartok, viszont a múltkor majdnem betettem a vízforralót... Mentségemre szolgált, hogy kávé elõtt voltam

Namost az van, hogy Emberem meglátta ezeket a tükröket és kész volt, mint a mateklecke, hogy milyen ügyes kezû szerelme van És ennek örömére közölte, hogy õ fog

nekem fa-anyagot venni, úgyhogy készítsem az ecseteket, meg a festékeket, (meg a magamat), mert manágerelni fogja a mûvészi hajlamaimat Sze-re-tem.


Lábjegyzet: beszélni KELL. Mindenrõl. Oda kell figyelni magadra, a másikra, és aki irigyli a boldogságot annak elmondom: ISZONYÚ nagy munka van abban, ha két ember boldog. Mert bele kell tenned a kezébe a lelked. Minden áldott nap, annak minden percében. Nagyon nehéz feloldódni. De ha szerencséd van, akkor oda fog figyelni rád és meghallgat. És közli, hogy együtt mindent megoldotok, mert szeret és nem véletlen választott téged.
És ez az a pillanat, amikor tudod: õt neked küldték.

  ronee, 10:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 16., szombat Nekem tetszik!
1  
Félkész állapotok... Ugyanis vennem kell kontúrokat, fixáló spray-t és valami ütõs lakkot. És akkor még fõhet a fejem, hová tökítettem el a tükrök akasztóit...



  ronee, 15:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Felhoztam a fa cuccost, de lent hagytam a ragasztót. Hát így hogy dekupáljak?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. És a lakk is lent van, de lakkozni meg melegben és szélcsendben kellene.
Ha be nem száradt... Van baj!
  ronee, 13:02 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelit!

Pipi: igen, nagy. És még nincs vége a hullámvasútnak. Plusz nagyon próbára van téve az érzékenységem, szóval jön a manna.

Kávé, és helyrerázom a lakást. Majjövök.

  ronee, 10:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 15., pntek Nekem tetszik!
0  
Imádom a hangját...



  ronee, 19:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.