CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2011. május 11., szerda Nekem tetszik!
0  
Muszájos! Ebben a 2:42-ben benne van minden, amirõl ez a mûsor szólt...



  ronee, 17:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Olyan a combom, mint vándámmnak, mert ez a fotózás egyedül fárasztó meló... De nagyon jó torna! Kimegy, letesz, feláll, visszamegy, fotóz fekve, feláll, kimegy, guggol, vissza. Ezt így 33x.
Maradt ez a felállás, tettem enteriõrt (Rodoszról hoztam kavicsokat) a tükrök elé, így megszépültek a tükrök. Vagyis a háttér szépült meg tõlük na

Egyszerre römizek, beszélek csücskömmel, eszem a zebédemet, töltöm fel a képeket, hallgatom a szomszéd külyköt, amint 3 órája nem tudja összerakni azt a nyomorult ikeás valamit és még valamit akartam, de azt most már mégsemnem.

Ezenkívül megjött a postáspajtás is, aki nagyon utált, mert egészen az ELSÕ emeletig fel kellett másznia hozzámnekem a borítékokkal! Azt hittem nincs oxigén, mert bõszen kereste, de nem nagyon találta...
Jött emberemnek levél. Azt mondja ez is idejött. Mondom igen, õ a párom. Õ: Élettárs? Mondom võlegény. Õ: Na de élettárs? Mondom az, ha ettõl megtalálod végre a levegõt és lefelé hátha könnyebb lesz.
Tudom, hogy Ă©n vagyok a hĂĽlye!

  ronee, 16:46 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Kingásom: az... Csak fogalmam sincs, hol fotózzam õket


  ronee, 19:32 Itt megírhatod a véleményed ronee

  ronee, 18:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
Megint van valami a levegõben... Konkrétan testileg okozza a legtöbb bajt, mindenkinek fáj a valami, nekem a szokásos...
De belül is érzem a feszkót, mintha víz került volna az áramkörbe. Iszonyú érzékeny vagyok és megint érzek olyanokat, akiket nem szeretnék.

És valamiért húzzák még az idõt, és megy az egy helyben toporgás, úgyhogy ki kell deríteni, mi az oka.

  ronee, 12:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 6., péntek Nekem tetszik!
0  
cicus: apám nem egy ideges ember (tõle örököltem), de amikor visszatelefonál valahova, hogy legyenek már szívesek javítani a nevét, az a nagy okos nõ meg értetlenkedik, hogy de miért, akkor azért elpattan a cérna.

A wc tartály csere 20.000.- volt, szerintem egy komplett felújítás olyan 300-350.000.- körül van, ha a csempét is lecserélteted. De ez az ár attól is függ, hol veszel szanitereket & csempét, és fõleg mennyiért... Mert iszonyú nagy kínálat van és sokat lehet költeni.
  ronee, 13:11 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kingám: ez nem bürokrácia, hanem dilettánsok gyülekezete. Apámnak kiküldték a tb kártyát, amin az egyik magánhangzót õk hosszúnak titulálták (pedig rövid), mert: ANNAK VAN ÉRTELME!
Apám visszatelefonált, hogy írják át a nevét arra, amilyen néven születni méltóztatott, erre a nõ megkérdezte, hogy: nem mindegy?!
Apám: -Mondja Hölgyem... Magának mindegy, hogy kurva vagy kürve?


Nekem meg simán lehagyták a Veronikát, mert minek az nekem.
  ronee, 12:31 Itt megírhatod a véleményed ronee
"Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek."

Az a nõ, aki ezzel egyetért, az menthetetlenül magányos, szerencsétlen és nincs önkritikája. A férfiak csodálatosak és Nélkülük mi sem léteznénk. És akkor is ezt mondtam, amikor egy boldogtalan kapcsolatban éltem. Mert a férfi-nõ összehasonlítás és egymásnak ugrasztás undorító, de leginkább igazságtalan.

Mindenkinek megvan a párja, így vagyunk teremtve. És mennyi olyan nõt ismerek, aki mellett ott volt a férfi, csak éppen nem kellett neki, mert nem felelt meg az elvárásoknak, most meg a férfi boldog mással és az a baja.
Tényleg kellenek a tükrök!
  ronee, 10:06 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Asszem tk1 naplókolleginásnál olvastam a minap, hogy nehéz az elengedés. Asszociáltam. És tényleg nehéz. Fõleg, amikor rájössz, hogy nem is te nem tudod letenni õt, hanem õ van rád mászva...
JĂłl olvastad.
Ha valaki nem megy ki a fejedbõl és kilométereket mászkál benned, dühít téged, az nem feltétlen a te "hibád". Tapasztalat. Ha valamiért érzékenyebb vagy az átlagosnál, simán zavarhatja a köreidet. És jobb, ha ezt észreveszed és megoldod, mert energetikailag leszív.
Az is más, amikor túráztatod magad és hisztizel, mert sérti az igazságérzetedet, hogy nem kapja meg a büntetését. Az az egód hülyesége.
De amikor már mindent megteszel azért, hogy rá se gondolj, de mégis bekattan... na akkor keress valakit, aki segít.
  ronee, 22:18 Itt megírhatod a véleményed ronee
Swalanyus: én meg pont nem csodálkozom, de ez mutatja, hogy mennyire el vannak itten keseredve az emberek. Bármibe képesek belekapaszkodni, bármiben képesek hinni, csak egy valakiben nem: önmagukban.
Namost akkor ki védi meg az embereket saját maguktól?
Ugye.
  ronee, 16:11 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem szoktam ezojóstévéket lesni, de nem találom a távirányítót. Elképesztõ, hogy 10-bõl 8 embernek nincs munkája, a maradék kettõ meg beteg...
  ronee, 12:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 3., kedd Nekem tetszik!
0  
Jöttek ezek a jómunkásemberek ide nekem reggel, kicserélték nagy anyázások közepette a wc tartályt, mert hát... szerintem volt vagy 25 éves, isten nyugosztalja, illetve ahogy Kincsem szokta mondani: isten vigasztalja!
Janó megkérdezte, el akarom-e tenni emlékbe... Mondtam nem, de ha már úgyis a néprajzi múzeum felé veszik az útirányt, álljanak meg egy pöppre leadni a cuccost

Lakkozás olyan 90%-os, nemsokára készen leszek velük. Mondjuk azért az is vicces, hogy tükröket díszítek. Tükröket. Éted-e? Nonembaj.

Aztán meg csütörtökön kiderülnek a dolgok, mit tartogatnak nekünk az Égiek, mert tegnap reggel már nagyon... Szóval nem hagyhattok magamra hejhó!
És felnéztem Rájuk és egy akkora, szívbõl jövõ, boldog köszönöm bukott elõ belõlem, amilyen még sosem. Biztos vagyok a sikerben, pedig nem rajtam múlik. Na akkor most hogy van ez?

És a mai napi zárásra meg csak annyit: minden kötés elszakítva, minden sérelem elengedve, mindenkinek megbocsátottam, még magamnak is, szóval szeretés és öröm-bódogság.
Na itt az ámen helye.
  ronee, 15:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
Hogy az álmaim már nem is álmok...? Mindig tudom, mi az és mi jövõ. Mit látok és mi az agyam rejtett zugainak, emlékeinek eredménye. Hát kettõbõl egy megvan

Tudod ilyenkor vársz valami nagy bummot, azt, hogy nagy dolgok fognak történni... Nem. Csendben, halkan és akadályok nélkül belesimulsz egy másik minõségbe és minden megy a maga útján. Várod, hogy elkezdõdjön, pedig már mûködik. Amiket eddig megérzésnek hittél, azok valósággá válnak és meg sem lep. Teljesen természetesen kezeled, mert tudod: így van jól.
  ronee, 12:41 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. május 1., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ha csak egy virág volna,
én azt is megkeresném.
Ha csak egy csillag gyĂşlna,
fényét idevezetném.
Ha csak egy madár szólna,
megtanulnék hangján.
Ami csak szép s jó volna,
édesanyámnak adnám.


LĂ©tay Lajos


  ronee, 10:44 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 30., szombat Nekem tetszik!
1  
...: )...
  ronee, 20:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
Ragasztok, vágok, lakkozok. Nem feltétlen ebben a sorrendben A 18 db-ból lett 34, de itt meg is állunk, mert egyelõre elég ennyi.

És nem szeretem azokat a hétvégéket, amikor egyedül vagyok, na de ilyen a popszakma kéremszépen. Lesz ez jobb is. Egyszercsak.


Köszönöm a dícséreteket, már csak valami szép helyet kell keresnem fotózni.
  ronee, 16:40 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 27., szerda Nekem tetszik!
2  
Kingásom szeretlek, Tenagyondiló

Nakéremszépen. Én nem tudom ezek a gyalázatos barna bogarak honnan gondolták, hogy mindenféle letelepedési és/vagy tartózkodási engedély nélkül belekõtöcködhetnek a prézlibe, mert nem. Se egy dátum, se egy pecsét, aláírás nyema... hát hogy?! Úgyhogy szépen kitettem a lakhatásukat a kukába, mert mindennek van teteje (a prézlinek nem vót, azé lehetett ez az illegális foglalgatás).
Tehát szórakozásképp jól mulattam tegnap is, meg Húsvétkor is Életemmel, mert a kocsiban meg felrobbant a Cappy gyümölcshúsos narancslé, amit nem kevesebb, mint 2,03 órán keresztül porszipattyúztunk a kárpitról, valamint vakarásztunk a mûanyag- és üvegfelületekrõl.
A kárörvendezéses egyedeknek üzenném, hogy tökéletesen tiszta lett és megspóroltam 15 ezer magyar forintot, valamint azt, hogy kiszedjék az üléseimet és xarul tegyék vissza...

Aztán újra decoupage-olok ugye, ami most már azt jelenti, hogy 18db tükör lett készen eddig, plusz félkészben várakoznak még képkeretek és egy-két miegymás. Fotók lesznek, ha nem itt, akkor máshol. Akit érdekel, megtalálja Na jó... De ez még nem mind, csak egy részük




  ronee, 16:47 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 19., kedd Nekem tetszik!
2  
Köszönöm Hennásom & Anyusom

Swalanyus: hûtõben egyelõre ennit tartok, viszont a múltkor majdnem betettem a vízforralót... Mentségemre szolgált, hogy kávé elõtt voltam

Namost az van, hogy Emberem meglátta ezeket a tükröket és kész volt, mint a mateklecke, hogy milyen ügyes kezû szerelme van És ennek örömére közölte, hogy õ fog

nekem fa-anyagot venni, úgyhogy készítsem az ecseteket, meg a festékeket, (meg a magamat), mert manágerelni fogja a mûvészi hajlamaimat Sze-re-tem.


Lábjegyzet: beszélni KELL. Mindenrõl. Oda kell figyelni magadra, a másikra, és aki irigyli a boldogságot annak elmondom: ISZONYÚ nagy munka van abban, ha két ember boldog. Mert bele kell tenned a kezébe a lelked. Minden áldott nap, annak minden percében. Nagyon nehéz feloldódni. De ha szerencséd van, akkor oda fog figyelni rád és meghallgat. És közli, hogy együtt mindent megoldotok, mert szeret és nem véletlen választott téged.
És ez az a pillanat, amikor tudod: õt neked küldték.

  ronee, 10:38 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 16., szombat Nekem tetszik!
1  
Félkész állapotok... Ugyanis vennem kell kontúrokat, fixáló spray-t és valami ütõs lakkot. És akkor még fõhet a fejem, hová tökítettem el a tükrök akasztóit...



  ronee, 15:39 Itt megírhatod a véleményed ronee
Felhoztam a fa cuccost, de lent hagytam a ragasztót. Hát így hogy dekupáljak?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. És a lakk is lent van, de lakkozni meg melegben és szélcsendben kellene.
Ha be nem száradt... Van baj!
  ronee, 13:02 Itt megírhatod a véleményed ronee
JĂł reggelit!

Pipi: igen, nagy. És még nincs vége a hullámvasútnak. Plusz nagyon próbára van téve az érzékenységem, szóval jön a manna.

Kávé, és helyrerázom a lakást. Majjövök.

  ronee, 10:41 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 15., péntek Nekem tetszik!
0  
Imádom a hangját...



  ronee, 19:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
Swalanyusnak: vĂ­gadjunk!



  ronee, 18:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
Swalanyus: majd amikor Életem értelme elintézi a papírokat. Mert ugye ilyenkor van legalább 2x annyi bürokrácia és várakozási idõ... De! Nem sietünk sehová sem.
(Neked megsúgom, hogy erre a kérdésre másnak azt szoktam mondani: amikor eljön az ideje Na abból van ám a durca! )
  ronee, 11:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szeretem ezt a tarot kártyát. Most már énekelhetem nyugodtan, hogy aszongya hogy: hááázasodom nemsokááára Ééééédesanyám!

Szívbõl ajánlom mindenkinek a múlt elhagyását, a zsinórok elvágását, a sallangok letépését. Nem azért, mert kiürülsz, xarul érzed magad, és sokszor bepánikolsz, hogy akkor most mi lesz és hogyan tovább?!
A hogyan továbbról nem feltétlen te döntesz, szabad akarat ide vagy oda.
De a jó az egészben a bizonytalanság ellenére, amikor érzed, hogy jön valami, és tudod, hogy POZITÍV. Addig meg, amíg ideér takaríts, ültess virágot, kirándulj és mosolyogj. Nem feltétlen ebben a sorrendben

Írhatnék még a Fõgáz ügyfélszolgálatáról, a szervízrõl, a biciklisekrõl, a sok birkáról az Auchanban... Csak most nincs kedvem
  ronee, 10:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 13., szerda Nekem tetszik!
1  
Swalanyus: az erõ mindig velem van

De ez a Szaturnuszos dolog azért rendesen érezteti a hatását mindenfelé... Várakozó állásponton vagyok (magyarul szopok ), így most van idõm figyelni, tanulni, következtetéseket levonni. Magammal kapcsolatban fõleg, de ez nem önzõség, magamnak én vagyok a legfontosabb - ha érted érted, ha nem nem, nem baj.

Több dolog lett világos, a házasság és a gyerekvállalás fõleg, csorog az a homokóra Nyilván ez nem azt jelenti, hogy holnaptól máris férjes asszony és kertésznadrágos (FUJJ) kismama vagyok, hanem hogy beért a gondolat, teljesen elfogadtam, hogy ennek kell következnie, mert itt az idõ. És a gyermek a nõ agyában fogan meg, mint az tudvalevõ Palya Beától...
És elmondom, hogy ennek azért elég nagy súlya van nálam, mert ezekben a kérdésekben sosem voltam teljesen biztos - eddig. Mérföldkõ. Mert amikor meghozol egy ilyen döntést, és elfogadod, hogy a kialakult vágy nem az egód mûve (lásd: "Az összes barátnõmnek van már gyereke!" vagy "Majd én megmutatom, hogy tudok gyereket szülni!") - szóval amikor ez a lelked legmélyérõl fakad... na akkor van bumm.
Nem kell túlmisztifikálni, ez a legtermészetesebb dolgok egyike a világon, és teljesen csendben jár. Megtörténik, elönt a boldogság, konstatálod, hogy hát akkor ez így lesz és mész tovább.

De hogy az ezoterikus füleknek is szóljak: ki lettünk választva oszt jónapot!
  ronee, 18:44 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 12., kedd Nekem tetszik!
1  
Ahogy én egyre több dolgot vállalok fel, õ úgy zárkózik be. És ezek a dátumok érdekes módon mindig egybeesnek...: )
Az igazság most már az én oldalamon áll.
  ronee, 15:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 10., vasárnap Nekem tetszik!
1  
Nemcsak hiszek benne, hanem tudom: léteznek még olyan emberek, akik nem arra vannak berendezkedve a saját kis létezésükben, hogy ártsanak neked, piszkáljanak, vagy kétségbe vonják a szavaidat; hanem azért vannak itt és most, hogy: segítsenek. Neked, bárkinek. Akármivel.
Kezdve egy mosolytól, a kedves szavakon át akár egy semmiségnek tûnõ kis figyelmességig.

Nem szentek õk, glóriájuk sincs, ugyanolyan emberek, mint akárki - csak a lelkük más. Mert abban örök tavasz van gyönyörû virágokkal, színekkel, illatokkal: )

"A jószívû embert az öröm látványa boldoggá teszi."
Erre mindig figyelj oda.

Be vagyunk skatulyázva; ha valakinek nem tetszik benned valami, közli, hogy te ilyen és ilyen vagy - soha nem tudod meg, mi mozgatja õt ebbéli hitében.
De eszedbe ne jusson megcáfolni vagy bizonygatni az ellenkezõjét.
Tedd a dolgod - sokszor lesz még próbára téve a hited és az elhivatottságod.

De aki támad: az fél. Küldj neki áldást, hátha oldódik kicsit; ))

Ui: a jóság és a boldogság teljesen ingyenes dolgok és nem mondhatod: elvették tõlem. Nem mérik a piacon sem, szóval nem foghatod arra, hogy nem volt pénzed rá.
Benned vannak. Porold le õket, hadd jöjjön a tavasz: )
  ronee, 22:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 7., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Kingám! Az Isten éltessen egészségben nagyon sokáig! Születésnapod alkalmából csak így virtuále, de annál nagyobb szeretettel:



  ronee, 14:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2011. április 5., kedd Nekem tetszik!
1  
Három negatív szó: nincs. semmi. baj.
Na de komolyan. Imádás, hogy aggódtok, de választottam egy utat, és azért, hogy ezen elinduljak, tenni kellett.
Leginkább kisöpörni a múltat, elengedni azt, ami nem kell - egyszóval helyet csinálni az ÚJNAK.
Nem könnyû, de megkaptam a segítséget minden oldalról, és azoknak, akik mellettem álltak és állnak: szeretlek Titeket és Nélkületek nem ment volna így.

Most kb úgy érzem magam, mint egy kiürült zacskó... De ez jó érzés, megkönnyebbültem. Igaz, nagyon fáj a fejem meg a gyomrom, de ez már csak ilyen. Lesznek még változások bõven.
  ronee, 20:45 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.