CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2011. prilis 27., szerda Nekem tetszik!
2  
Kingásom szeretlek, Tenagyondiló

Nakéremszépen. Én nem tudom ezek a gyalázatos barna bogarak honnan gondolták, hogy mindenféle letelepedési és/vagy tartózkodási engedély nélkül belekõtöcködhetnek a prézlibe, mert nem. Se egy dátum, se egy pecsét, aláírás nyema... hát hogy?! Úgyhogy szépen kitettem a lakhatásukat a kukába, mert mindennek van teteje (a prézlinek nem vót, azé lehetett ez az illegális foglalgatás).
Tehát szórakozásképp jól mulattam tegnap is, meg Húsvétkor is Életemmel, mert a kocsiban meg felrobbant a Cappy gyümölcshúsos narancslé, amit nem kevesebb, mint 2,03 órán keresztül porszipattyúztunk a kárpitról, valamint vakarásztunk a mûanyag- és üvegfelületekrõl.
A kárörvendezéses egyedeknek üzenném, hogy tökéletesen tiszta lett és megspóroltam 15 ezer magyar forintot, valamint azt, hogy kiszedjék az üléseimet és xarul tegyék vissza...

Aztán újra decoupage-olok ugye, ami most már azt jelenti, hogy 18db tükör lett készen eddig, plusz félkészben várakoznak még képkeretek és egy-két miegymás. Fotók lesznek, ha nem itt, akkor máshol. Akit érdekel, megtalálja Na jó... De ez még nem mind, csak egy részük




  ronee, 16:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 19., kedd Nekem tetszik!
2  
Köszönöm Hennásom & Anyusom

Swalanyus: hûtõben egyelõre ennit tartok, viszont a múltkor majdnem betettem a vízforralót... Mentségemre szolgált, hogy kávé elõtt voltam

Namost az van, hogy Emberem meglátta ezeket a tükröket és kész volt, mint a mateklecke, hogy milyen ügyes kezû szerelme van És ennek örömére közölte, hogy õ fog

nekem fa-anyagot venni, úgyhogy készítsem az ecseteket, meg a festékeket, (meg a magamat), mert manágerelni fogja a mûvészi hajlamaimat Sze-re-tem.


Lábjegyzet: beszélni KELL. Mindenrõl. Oda kell figyelni magadra, a másikra, és aki irigyli a boldogságot annak elmondom: ISZONYÚ nagy munka van abban, ha két ember boldog. Mert bele kell tenned a kezébe a lelked. Minden áldott nap, annak minden percében. Nagyon nehéz feloldódni. De ha szerencséd van, akkor oda fog figyelni rád és meghallgat. És közli, hogy együtt mindent megoldotok, mert szeret és nem véletlen választott téged.
És ez az a pillanat, amikor tudod: õt neked küldték.

  ronee, 10:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 16., szombat Nekem tetszik!
1  
Félkész állapotok... Ugyanis vennem kell kontúrokat, fixáló spray-t és valami ütõs lakkot. És akkor még fõhet a fejem, hová tökítettem el a tükrök akasztóit...



  ronee, 15:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Felhoztam a fa cuccost, de lent hagytam a ragasztót. Hát így hogy dekupáljak?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. És a lakk is lent van, de lakkozni meg melegben és szélcsendben kellene.
Ha be nem száradt... Van baj!
  ronee, 13:02 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelit!

Pipi: igen, nagy. És még nincs vége a hullámvasútnak. Plusz nagyon próbára van téve az érzékenységem, szóval jön a manna.

Kávé, és helyrerázom a lakást. Majjövök.

  ronee, 10:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 15., pntek Nekem tetszik!
0  
Imádom a hangját...



  ronee, 19:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Swalanyusnak: vígadjunk!



  ronee, 18:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Swalanyus: majd amikor Életem értelme elintézi a papírokat. Mert ugye ilyenkor van legalább 2x annyi bürokrácia és várakozási idõ... De! Nem sietünk sehová sem.
(Neked megsúgom, hogy erre a kérdésre másnak azt szoktam mondani: amikor eljön az ideje Na abból van ám a durca! )
  ronee, 11:26 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Szeretem ezt a tarot kártyát. Most már énekelhetem nyugodtan, hogy aszongya hogy: hááázasodom nemsokááára Ééééédesanyám!

Szívbõl ajánlom mindenkinek a múlt elhagyását, a zsinórok elvágását, a sallangok letépését. Nem azért, mert kiürülsz, xarul érzed magad, és sokszor bepánikolsz, hogy akkor most mi lesz és hogyan tovább?!
A hogyan továbbról nem feltétlen te döntesz, szabad akarat ide vagy oda.
De a jó az egészben a bizonytalanság ellenére, amikor érzed, hogy jön valami, és tudod, hogy POZITÍV. Addig meg, amíg ideér takaríts, ültess virágot, kirándulj és mosolyogj. Nem feltétlen ebben a sorrendben

Írhatnék még a Fõgáz ügyfélszolgálatáról, a szervízrõl, a biciklisekrõl, a sok birkáról az Auchanban... Csak most nincs kedvem
  ronee, 10:36 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 13., szerda Nekem tetszik!
1  
Swalanyus: az erõ mindig velem van

De ez a Szaturnuszos dolog azért rendesen érezteti a hatását mindenfelé... Várakozó állásponton vagyok (magyarul szopok ), így most van idõm figyelni, tanulni, következtetéseket levonni. Magammal kapcsolatban fõleg, de ez nem önzõség, magamnak én vagyok a legfontosabb - ha érted érted, ha nem nem, nem baj.

Több dolog lett világos, a házasság és a gyerekvállalás fõleg, csorog az a homokóra Nyilván ez nem azt jelenti, hogy holnaptól máris férjes asszony és kertésznadrágos (FUJJ) kismama vagyok, hanem hogy beért a gondolat, teljesen elfogadtam, hogy ennek kell következnie, mert itt az idõ. És a gyermek a nõ agyában fogan meg, mint az tudvalevõ Palya Beától...
És elmondom, hogy ennek azért elég nagy súlya van nálam, mert ezekben a kérdésekben sosem voltam teljesen biztos - eddig. Mérföldkõ. Mert amikor meghozol egy ilyen döntést, és elfogadod, hogy a kialakult vágy nem az egód mûve (lásd: "Az összes barátnõmnek van már gyereke!" vagy "Majd én megmutatom, hogy tudok gyereket szülni!") - szóval amikor ez a lelked legmélyérõl fakad... na akkor van bumm.
Nem kell túlmisztifikálni, ez a legtermészetesebb dolgok egyike a világon, és teljesen csendben jár. Megtörténik, elönt a boldogság, konstatálod, hogy hát akkor ez így lesz és mész tovább.

De hogy az ezoterikus füleknek is szóljak: ki lettünk választva oszt jónapot!
  ronee, 18:44 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 12., kedd Nekem tetszik!
1  
Ahogy én egyre több dolgot vállalok fel, õ úgy zárkózik be. És ezek a dátumok érdekes módon mindig egybeesnek...: )
Az igazság most már az én oldalamon áll.
  ronee, 15:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 10., vasrnap Nekem tetszik!
1  
Nemcsak hiszek benne, hanem tudom: léteznek még olyan emberek, akik nem arra vannak berendezkedve a saját kis létezésükben, hogy ártsanak neked, piszkáljanak, vagy kétségbe vonják a szavaidat; hanem azért vannak itt és most, hogy: segítsenek. Neked, bárkinek. Akármivel.
Kezdve egy mosolytól, a kedves szavakon át akár egy semmiségnek tûnõ kis figyelmességig.

Nem szentek õk, glóriájuk sincs, ugyanolyan emberek, mint akárki - csak a lelkük más. Mert abban örök tavasz van gyönyörû virágokkal, színekkel, illatokkal: )

"A jószívû embert az öröm látványa boldoggá teszi."
Erre mindig figyelj oda.

Be vagyunk skatulyázva; ha valakinek nem tetszik benned valami, közli, hogy te ilyen és ilyen vagy - soha nem tudod meg, mi mozgatja õt ebbéli hitében.
De eszedbe ne jusson megcáfolni vagy bizonygatni az ellenkezõjét.
Tedd a dolgod - sokszor lesz még próbára téve a hited és az elhivatottságod.

De aki támad: az fél. Küldj neki áldást, hátha oldódik kicsit; ))

Ui: a jóság és a boldogság teljesen ingyenes dolgok és nem mondhatod: elvették tõlem. Nem mérik a piacon sem, szóval nem foghatod arra, hogy nem volt pénzed rá.
Benned vannak. Porold le õket, hadd jöjjön a tavasz: )
  ronee, 22:22 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 7., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kingám! Az Isten éltessen egészségben nagyon sokáig! Születésnapod alkalmából csak így virtuále, de annál nagyobb szeretettel:



  ronee, 14:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 5., kedd Nekem tetszik!
1  
Három negatív szó: nincs. semmi. baj.
Na de komolyan. Imádás, hogy aggódtok, de választottam egy utat, és azért, hogy ezen elinduljak, tenni kellett.
Leginkább kisöpörni a múltat, elengedni azt, ami nem kell - egyszóval helyet csinálni az ÚJNAK.
Nem könnyû, de megkaptam a segítséget minden oldalról, és azoknak, akik mellettem álltak és állnak: szeretlek Titeket és Nélkületek nem ment volna így.

Most kb úgy érzem magam, mint egy kiürült zacskó... De ez jó érzés, megkönnyebbültem. Igaz, nagyon fáj a fejem meg a gyomrom, de ez már csak ilyen. Lesznek még változások bõven.
  ronee, 20:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
...fáj a fejem... aludnék... nyugodjak meg...
  ronee, 14:18 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 4., htf Nekem tetszik!
0  
Elfújja ja a szél a sávszélessééééget!
Tovább nem tudom, de ideges vagyok!
  ronee, 18:19 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Elfelejtettem mondani, hogy mindenkinek ki lett választva a személyes kristálya, ami nekem a malachit volt (mert az ordított a fejemben), és erre a tanárom is rábólintott elég gyorsan.
Namost elixírt nem fogok belõle inni nyilván, de napi 15-20 percet kell magamon/nál hordani, mert most ez az a kõ, ami a legjobban segít nekem jelen helyzetemben.
A várandósok köve, de itt a szülés egyáltalán nem csak klasszikus értelemben igaz, inkább az átalakulás befejezése a lényeg.



Erõs védelmezõ kõ, de óvatosan kell vele bánni, mert mérgezõ, ha porát vagy elixírjét belsõleg használjuk. Elnyel minden negatív sugárzást (röntgent is), elektroszmogot. Az új évezred egyik legfontosabb gyógyító köve lesz. Rendkívül sokoldalú gyógyító kõ. Fõleg hat a görcsökre, a menstruációs görcsökre is, megkönnyíti a szülést, együtt rezeg a nõi ivarszervekkel. Csökkenti a vérnyomást, az ízületi gyulladást, a cukorbetegséget, a savasodást, gyógyítja a daganatokat, a hasnyálmirigyet, a mellékpajzsmirigyet, az asztmát, erõsíti az immunrendszert, méregtelenítõ hatású.
  ronee, 8:48 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 3., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Karneol és citrin sejtszintre bekódolva - nem baj, ha nem érted Agyoncsapós volt, és miután hazajöttem, volt 2 óra séta, szóval minden síkon elfáradtam.
Ilyen jót már rég aludtam, mint majd most minnyá.
Csóók a Mindenkinek, aki kéri

Ui: holnap 9. nap - hátkéremszépen lemászok az ágról.

‎"Függtem, tudom,
a szélfútta faágon,
kilenc éjen át,
dárdával átverve,
Odinnak áldozva,
Áldozva magam magamnak,
Odafenn a fán,
Gyökere hol támad, titok mindeneknek.

Kenyérrel nem kínáltak,
ivótülökbõl inni;
fürkésztem mélységeket,
megleltem rúnáim,
rikoltva mind felszedtem,
földre visszazuhantam."


  ronee, 23:02 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 2., szombat Nekem tetszik!
0  
Swalanyus: nem tudok erre mit mondani... Elfelejtette, ki állt mellette annyi éven keresztül, és most egy kis idióta, `27 évesen veszítettem el a szüzességem, de fel is csináltak rögtön`-re hallgat, aki csoda, hogy tud egyedül levegõt venni... Hát... valami oka van.

Emberem elment 8 órás edzésre, szerintem nem keveredik elõ esténél elõbb, holnap meg én leszek tanfolyamon... jó hétvége! Majd nézegetem képen, ott is szép
  ronee, 9:48 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. prilis 1., pntek Nekem tetszik!
0  
Hogy miért vagyok nyugodt, mint nyúl a hurokban?
Egyszerû.
Most legalább TUDOM, mi miért történik velem. Nincs ebben semmi varázslat. Nem mondom, hogy nem puffogok az exem viselkedése miatt, meg amiatt, hogy megtalálta egy olyan idióta, aki ellenem hangolja, de én tuti nem fogom õt támadni. Védekezni sem fogok, mert nincs miért, nekem tiszta a lelkiismeretem. Olyan is van!
Aztán 5 perc múlva legyintek egyet és kedves egészségükre.
Elvégre most az elengedés a feladat.

  ronee, 18:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hogy a macskák szeretnek, az rendben van, mert kölcsönös. De madarakat köszönöm NEM kértem a teraszra! Veszek ilyen szélben forgó okosságot, akkor nem jönnek...

Továbbá... az a valaki, aki rájaült a derekamra, szálljon le róla, mert nem vicces, plusz úgy közlekedem, mint egy 9 hónapos 3as ikreket váró asszony és még fáj is...

Bár nagy nyugalmamban minnyán meg is vizsgálom, hátha én vettem fel valakit, akinek nincs is helye ott

Megkávézom, vettem filctollakat és színesceruzát Auchan, vagyis ma színezek és fénymásolok. Jó-lesz-ez...
  ronee, 15:13 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mrcius 30., szerda Nekem tetszik!
0  
Ja és macskákkal álmodtam:

Macska
Önállóság, jó vezetõi készségek.

Fekete macska: kockázatos vállalkozás, amelynek eredményében magad sem bízol. (egy teraszon fogdostam össze õket, de egy kis fekete levetette magát a mélybe, szóval ez ugrott).

Cirmos macska: emelt fõvel viselt kellemetlenség. (örülök, mint a zállat)

Összegezve: a negyedik napom se kismiska.
  ronee, 13:52 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nattakarítás van. Exem le is törölt facebookról, mert megmondtam nekije az én igazamat, ami kurvára fájhatott
Köszönök mindent, amit kaptam és innen kívánok sok sikert az életben és hogy azt kapd vissza mindig az élettõl, amit adsz.

"Amilyen tisztelettel és korrekten bánsz másokkal, az Univerzum ugyanezt fogja visszaadni neked - más szavakkal: a tetteid befektetések önmagadba és a jövõdbe."
  ronee, 12:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mrcius 29., kedd Nekem tetszik!
2  

  ronee, 19:21 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nézzük, mit mond a tükör...
Bárki, bármilyen problémával fordul hozzám, azt komolyan kell vennem, még ha számomra kis semmiségnek tûnik is. Miért?
Mert ki vagyok én, hogy megítéljem, mi milyen súlyos? Segítem, nyugtatom, irányba állítom, mert lehet, hogy egy mondattal meg lehet oldani.

Nem nehéz ez, csak akarni kell Mert azt már megtanultam, hogy ha velem tesznek valamit, ami számomra negatív, azt nem teszem meg mással.
  ronee, 9:16 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mrcius 28., htf Nekem tetszik!
0  
Eddig sem szerettem az orvosokat, meg egyáltalán az eü-ben dolgozókat, mert irgalmatlan filmszakadás lett náluk és úgy bánnak mindenkivel, mintha legalábbis akkor mászott volna elõ egy pöcegödörbõl - akinek nem inge, ne vegye magára.
Jogom van ügyeletre menni, mert azért fizetem az ehómat és ha már bemegyek, hogy ugyan szemölcs vagy milyen állat keletkezett rajtam, ami még reggel nem volt ott, FEKETE és piros körülötte, ne azt kérdezze már, hogy mosakodtam-e ma!
Anyád! Többet mosakszom, mint te, idióta vigyorgó vadbarom. Ha vízzel lejött volna, akkor nem megyek be.
Egyedül az asszisztensnek volt annyi esze, hogy nem vigyorgott, hanem mondta, hogy menjek el vele bõrgyógyászatra.
Halálra rémisztik az embereket az agyhártagyulladással meg a lyme kórral, leparasztozzák azt, aki leszedi meg elvakarja a szemölcseit - nekem annyi bûnöm volt, hogy inkább megnézettem.
Nagytudású doktornõ összefújkodta fertõtlenítõvel, de hozzányúlni már nem mert, odahívta a mentõorvost, aki csipesszel kezdte húzkodni azt, amit õ mitesszernek diagnosztizált, mert ugye nem mosakszom, így víz nem érte, hogy levigye... Aztán meg rászólt, hogy le ne tépd!!

Hülye, embertelen, türelmetlen, balfasz ez a világ.
  ronee, 23:55 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hát tán holnap meg is szülök... Mi van itten?!
  ronee, 16:42 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mrcius 27., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Azt gondolom, elkezdõdött a 9 nap. Amennyiben holnap, a dolgos hétköznapok elsõ napján is történik valami, akkor meg már nem is leszek meglepve, legalább megbizonyosodom errõl. Ugyanis az elõszeleket nem szeretem.

Engedd, aminek mennie kell. Igen. Ez az egyik legnagyobb teher a vállamon és most úgy érzem, ez is nagyban gátolt abban, hogy ki merjek mondani, mutatni bizonyos dolgokat.
De ezt el is engedem nagy-nagy örömmel, mert már 1,5 éve lóg rajtam.

Elõre a holnapba, éljen a ma, a múlt meg megtörtént. Ámen.
Ha nem jól mondtam, majd kijavítotok

"...és kezdi megérteni, hogy mindennek megvan a maga feladata és hogy minden helyzet, még a legnehezebb is tökéletes, mert leckével szolgál a spirituális tökéletesség felé vezetõ úton."
  ronee, 16:35 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2011. mrcius 25., pntek Nekem tetszik!
0  
A kéményseprõ akkor tolja ide a szõrös képit, amikor fõzök, a gázórás meg akkor, amikor éppen felmostam és várom, hogy száradjon. Ma már lehetõség szerint ne gyöjjék senki se Emberemen kívül, mert beállt a derekam is, szóval ma hisztisen vagyok nikkelbolha

Újabb jó hír, hogy a kissógornõm férjhez ment és Európába költöztek a férjével, pontosabban Angliába, úgyhogy remélem jönnek ide is Úgy szeretnék már látni valakit a családjából... családunkból... Remélem jövõre ki is tudunk utazni Hozzájuk...

Éééééééééééés megjött a postás is, de õt tudtam fél órával azelõtt, mielõtt becsörgött. Megjöttek a köveim Romániából, bár feltettem már mindenhova, ide is kimontázsolom. Minnyá.
[...]


Én nem tudom merre ténfergett a kézbesítõ asszonyság, de amikor aláírtam két helyen, olyan bor- és/vagy tömény szag csapta meg az orromat, hogy így még sosem örültem az ajtófélfának... Üzemanyag kell. Gondolom.
  ronee, 15:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
XX. Feltámadás a Halálból
Felébredés. A feltámadás

Jelentés: Külsõ segítséggel történõ megújulás vagy újjászületés. Új lehetõségek merülnek fel. Váratlan segítség vagy kedvezõ ítélet a "törvény kegyelme" értelmében. Váratlan helyrõl érkezõ segítség. Szabadulás a dermedtségbõl vagy egy konfliktusból. A bilincsek lerázása. Belsõ szellemi ébredés. További jelentései: újrakezdés, újrarendezõdés, javulás, megifjodás, születés.

Hát már éppen itt az ideje.
  ronee, 10:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.