CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2010. december 8., szerda Nekem tetszik!
0  
Rák (június 22-július 22.)

Próbálj meg higgadt maradni ma, még akkor is, ha felbosszantanak. Semmi nem éri meg annyira, hogy az egekig szökjön a vérnyomásod. Mindenre van megoldás, bár lehet, hogy egy kicsit többet kell dolgoznod érte. Még semmi sincs veszve.

HÁH! <--- ez nem vót benne, én reagáltam!
  ronee, 19:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hennám: nem megérthetõ a dolog, mert én sem értem. De nem is kell mindenkit megértenem, értelmet meg véletlen sem keresek mások bunkósága mögött, mert nincs is A kritikát meg bírom, de ez nem az volt. A kritikához értelem kell. Ez a férfi csak simán irigy és sekélyes és nem is lát tovább a farkánál.
Hát van ilyen.

Ja és kitöröltem a hozzá(m)szólásait, mert az, hogy magát égeti, nem baj, de engem legalább ne

Mai napi szentencia (írjad felfele):
Amit mások mondanak rólad, az nem te vagy. Te az vagy, amit mondasz és amit gondolsz saját magadról.

  ronee, 15:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Az már teljesen bizonyos, hogy minden csak akkor olyan és úgy néz ki, amikor az ember a saját vállalkozásában maga dönt.
Én hiába adok tanácsot, hiába mondom el, hogy amit a tulaj akar, az egy az egyben ronda és bukta lesz vele - ezt a békát le kell nyelni.
Úgyhogy még egyszer nekilódulok a SAJÁT terveimnek

Van a türelemnek istene...? Elmondanék neki egy imát
  ronee, 11:01 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 7., kedd Nekem tetszik!
0  
Jobb, ha kiírom magamból.

Azt nem értem, miért hiszik egyesek, hogy ismernek engem? Fõleg egy ilyen facebook-os, sosenemtalálkozós, pár hónapos ismeretség után. Akik már 10 éve a barátaim, õk sem mondják azt, hogy ismernek. Viszont ismernek annyira, hogy amikor ilyen érzékeny idõszakomat élem, inkább békén hagynak.

Nemcsak azért töröltem ezt a majmot, mert nincs kedvem beszélgetni egy olyan emberrel, aki azóta, hogy tudja, látja, hogy boldog kapcsolatban élek, csak piszkálni tud, hanem mert amúgy sem magyarázkodom, mit miért teszek.

Röviden: megosztottam egy videót, amit ÉN szeretek, erre közölte, hogy nagyot estem a szemében. Erre írtam, hogy szerencsére nem kell megfelelnem senkinek sem. Aztán betámadt megint, hogy nagyon imponáló, hogy ennyi idõsen felértem a csúcsra és nincs mit tanulnom.
Szerintem szánalmas: ))))

Most nincsenek fölös energiáim erre, az övé meg nem kell, ne foglalkozzon velem. Nevezzen, aminek akar, úgyis komplett elemzése van a személyemrõl. Én meg soha, senkinek sem bizonygatok semmit.
Skorpió lévén megszúrt, én meg Rák lévén elvágtam a szálat.
Törögessen pálcát mások feje fölött ezután. Nincs rá szükségem.

Még valami. Az emberek olyan törékenyek, mint a porcelán és olyan gyorsan bele lehet gázolni a lelkükbe, mint ahogyan a hópehely elolvad az ujjadon.
Ezért alapelvem, hogy nagyon óvatosan közelítek mindenkihez, mert senkit sem szeretnék megbántani, fõleg ha nem ismerem. Ezzel nem lehet viccelni.
De hát... tele vagyunk elefántokkal: )

És megint bebizonyosodott, hogy évek számában pluszban levõ emberek is nagyon le tudnak maradni tõlem emberségben és értelemben.
Letettem, ég vele.
  ronee, 18:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Az a szerencsém, hogy nálam a hullámvölgyes állapotok nem tartanak sokáig. De vannak, mert én is csak ember vagyok. Hát még egy darabig, hátha szentté avatnak egyszercsak

És már megint a ZENE az, ami kihúz ebbõl az állapotból. Erõt ad.
  ronee, 17:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Egyiptomi horoszkópom 2011-re

Július 14 - július 28. Baszthet

Baszthet – az örömök macskafejû istennõje
Illik hozzá: Szekhmet, Hórusz

Mindenben észreveszi a jót, optimista. Nem veti meg a földi örömöket. Igazi diplomata, még a haragosokat is össze tudja békíteni. Társas lény: akkor érzi jól magát, ha sokan veszik körül. Nem tud élni mások elismerése nélkül. A szerelemben odaadó, hûséges, cserébe feltétlen hûséget vár.

2011-ben csak kevés kellemetlenségben lesz majd része, mert nagyszerûen tud alkalmazkodni. Olyan, akár a kaméleon, ügyesen rejtõzködik, és mindig a legjobbkor van a legjobb helyen. Ellenségeinek száma ugyan szaporodni fog az év derekán, de õket is ügyesen lerázza. Addig mesterkedik, amíg egymást fogják kikészíteni, és ebben annyira kimerülnek, hogy önre már nem jut idejük.

A magánéletét 2011-ben a változatosság jellemzi. Nehezen ereszt gyökeret, mindenkit az orránál fogva vezet. Ha nem keveredik vitába a kollégáival, nincs baj. Különben ön ellen fordíthatják a szavait. És tartsa magát a szabályokhoz, különben igencsak sok büntetést fizethet az idén.
  ronee, 15:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Szeretnék sírni. De nem megy.
  ronee, 14:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Áhá! Aszonták, lesz itten 100 km/h-s szél, úgyhogy most szólok: ránk fog fagyni a bugyingó is! És hogy hol a tavasz? Na azt lesheted, mikor jõ a kikelet, mert akinek van esze, az melegebb éghajlatba menekül.
Lesz még itt fûtésszámla...

Mellesleg megjött a karácsonyi kacsánk, bár már eléggé lábujjtörõs (fagyott) hangulatban van, és marad is így meg ott, mert nem fér el nálunk. 23-án lemegyek érte és párolt vöröskáposztával fogom tálalni a szent ünnepre való tekintéssel. Hát többekközt.
  ronee, 11:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Tegnap elmentünk annak a majomnak a munkahelyére, aki rácsukta a kaput a kocsimra. Mondtam a fõnökének, mennyit készítsen elõ így Karácsony elõtt. De azért még felhívom. Hát ez van. És remélem kifizeti, mert Embert nehezen fogom tudni visszatartani, hogy ne törje el a térdét egy mawashi gerivel, ha próbálkozik. Ne nézz így! Ebben az országban büntetlenül tehetik tönkre a kocsidat, a házadat, az életedet.

Amúgy nem vagyok mérges vagy dühös, lehetett volna nagyob baj is, de engem arra neveltek a szüleim, hogy ha kárt okozok, igyekezzek rendbehozni azt és ne felejtsem el még véletlenül sem. Szép lenne, ha mindenki így élne.
  ronee, 10:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 6., htf Nekem tetszik!
0  

  ronee, 11:04 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 5., vasrnap Nekem tetszik!
0  

  ronee, 20:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Sajnálatos módon elaludtam egy kicsit, és most az álom hatása alatt éppen nem vagyok jól, de már beszívtam a decemberi levegõt jó mélyre a tüdõmbe Mellesleg nem alszom délutánonként, mert úgy ébredek fel, mint akit agyoncsapkodtak, úgyhogy ezt éjszakára tartogatom.
Sportolni fogok, kimegyek levakarni a jeget a verdáról, utána meg elmegyek apáért, hadd örüljön.
  ronee, 19:22 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Én is jobban örültem volna, de mivel a véremrõl van szó, így nem nagyon csodálkozom, hogy: makacs. És mindent elbagatelizál, mert írta reggel, hogy már kerek 20 fokos a testhõje... Hülyedzserek.
Azt mondta jobban van, de mondtam, hogy figyelje és ha visszajön ez a szar, akkor menjen át a szomszédba. Ott a kórház.
  ronee, 10:02 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 4., szombat Nekem tetszik!
0  
Anyus: nem rossz a lázmérõ, bátyám beteg És nagyon zavar, hogy ilyen alacsony, mert ez nem normális. Rázza a hideg, fázik keze-lába, most írtam Neki sms-t, remélem nincs semmi baja. És remélem, hogy a barátnõje figyeli. Szólt volna, ha valami történik. De nem fog.
  ronee, 22:54 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mitõl megy le a testhõ 35°-ra?!
  ronee, 14:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Karaoke buliban számomra fenntartott mjuzik:

http://irc.lv/video?id=BnfZetqTiRbG
  ronee, 13:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó nap!

Anyus: ezek között sincs Kata, de majd szólok

Embernek mutattam, már jött a pfujjogás, na mondom csitu van, mert úgyis megveszem vagy megkapom, amit szeretnék Ilyen vagyok na.
  ronee, 11:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 3., pntek Nekem tetszik!
0  


és



No hát ennyi.
  ronee, 22:10 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Az ezüst színû kövek elsõ látásra passzívnak és békésnek tûnnek. Ennek ellenére hatalmas erõvel rendelkeznek, megfelelõ használat és motiváltság mellett pedig elegendõ stimulációt és energiát biztosítanak ahhoz, hogy hatalmas elõrelépéseket tegyünk. A csoport jellegzetes képviselõje a hematit.

Hát itt most volt lépés.
  ronee, 15:55 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
A maga nemében nem szép, de hideg.


  ronee, 14:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: nem, nem Kata

Õ Ma`at, az ókori egyiptomi vallás szerint az igazság és a rend, valamint a törvény megszemélyesítõje és istennõje. Õ képviseli a teremtéskor felállított világrendet, melynek fenntartása a fáraó feladata.
Kingámnak piros pontot adok, még ha Neki ez kisujjból megy, akkor is

Most Katának van nagyobb szüksége az igazságra és a rendre; elõbbivel rendelkezem magamban, utóbbi meg... majd kérem tõle
  ronee, 9:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 2., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Hát nem tudom meglepõ-e, de Katától kaptam Egyiptomból Na ki õ?


  ronee, 21:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
A konverzésön címe: HEMATIT



Gyerekek! Az élet egyik arany- és alapszabályát osztom meg most veletek, tessen figyelni:

Az ANYÓS mindig olyan messze lakjon tõletek, hogy papucsban NE tudjon átmenni hozzátok!
  ronee, 18:57 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó delet, vagy mi van épp...

Szoknom kell õket ja, csak ne másszon rá a gyomromra ez a sok szar, mert azt nem fogom kultiválni egy cseppet sem.
Próbálok segíteni, amennyire tõlem telik, de helyettük megoldani, dönteni, tenni, akarni, nem tudok és nem is akarok.

Valamikor hajnalban arra keltem, hogy megy a mikró... Megtapogattam mellettem az ágyat, de csak a paplant simókáltam, mert ember sehol.
Reggel felébredtünk, behoztam Neki a kávét, és megérdeklõdtem, hogy miért ment a háztartási készülék, amikor kint még merõben sötét volt.
Hát Õ 6-kor felkelt, mert éhes volt és kiült palacsintázni Nem egy ideges típus!
  ronee, 12:57 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Na. Ápoltamat megint megverte a pasija, vagy nem tudom... Felhívtam, mert pénze sem volt, de szerintem sokkot kapott, mert beszélni sem tud. Nem tudja mozdítani az ujját, meg vérzik is neki.
Nem, nem alhat itt. Ezzel nem segítek rajta.
Párom hazajön, õ is sokkot kap, ha meglátja itt. Utána majd közli a pasi, hogy akkor maradjon ott, ahol eddig volt, mit csinálok vele?! Dobjam ki a télbe?
Nem. Oldja meg, 31 éves felnõtt nõ.
  ronee, 19:31 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Honlapot kell csináltatnunk minél hamarabb. Bogaram beadta a kulcsot, mert nem ér rá. El sem mondom, mit kell csinálnia az új nõ mellett, mert akkor megint sokáig nem hagyom abba a röhögést...

Aztán a harmadik csajszi, aki a cégben van, szerintem nem lesz benne sokáig... Fiatal, szertelen, buli-buli hátán, vagy van kedve vagy nincs, hát így inkább ne is legyen benne. Dolgozom helyette, ha kell, mert enyém a pénz, de ha egyszer elszúr egy ügyfelet, akkor nézhetünk.
Terveztük a névjegykártyákat Dinával, pont akkor esett be msn-re és még majdnemhogy lecseszte, hogy miért nem szólt neki errõl.
Appardon bocsánat. Az elmúlt 3 hétben semmit sem tett le az asztalra, akkor most ne akarjon beleszólni. Lesz, amilyet kap. Vagy kap, amilyen lesz. Hát majd húzd alá a megfelelõt
  ronee, 10:29 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 30., kedd Nekem tetszik!
0  
Hínnyemán. Úgy betoltam egy fél citromot, hogy nem maradt csak a héja. Megkívántam. Van ilyen. Most pedig felöltözünk és kimegyünk sétálni. Kapok forrócsokit meg almáspitét
  ronee, 18:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Minden tavasznak van egy kitüntetett napja, ami minden más tavaszi napnál fényesebb. Mikor a napsugár még csiklandóbban játszik a tarkón, mikor a szellõk még huncutabbul fütyülnek, mikor a kikelet ritmusára még veszélyesebben ver a szív, mint más tavaszi reggeleken. Naptárakban sajnos nincs jelölve ez a kacér és szédítõ ünnep, ezzel a páratlan reggellel csakis a lélek számol."
-Cserna-Szabó András-


  ronee, 10:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 29., htf Nekem tetszik!
0  
Szerintem nekünk valaki azt kívánta, egyen meg minket a penész. Egyrészt van szavo-m és nem félek használni, másrészt visszaadom, nem kérem, köszönöm
Nem problémázom rajta sokat, tavasszal nagyszabású tapéta-eltávolítási akció keretében kifestésre kerül a szoba meg az ebédlõ.
És meg se halljam többet a fûrészporos tapéta kifejezést, mert azt is nyakoncsapkodnám egy nagy büdös ponttyal, aki feltalálta!
  ronee, 17:48 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na a másik... Tegnap beszéltünk Skype-on az egyik ismerõsünkkel, aki 1 hónapja bejelentette, hogy szakács lesz, már be is iratkozott a tanfolyamra és hol kell venni szakács nadrágot és cipõt...
Online-ba kapcsolt a munkavállalási tanácsadó énem és azonnal minden sejtem tiltakozott már a gondolat ellen is, de hát a szabad akarat. Plusz a párom szakács, tehát messzire sem kellett volna menni a kérdésekkel.
Nos. Az elmélettel nem is volt baj, de 400 óra gyakorlatot kell letölteni. Elkezdett dolgozni, 2 hétig bírta (100 óra). Köcsögök voltak vele, cipekedni kellett, ugráltatták... Mintha nem mondtuk volna meg, hogy ez FIZIKAI munka és nem egy otthoni `beállok a konyhába és amíg sül a 14 fasírt, leülök` címû dolog. A vendéglátás nem leányálom.
Párom 14 éve ezt csinálja, profi. Ráadásul olyan személyiség, aki 1 hét alatt rendet vág a konyhában és mindenki dolgozik, mint a kisangyal.

A lényeg ebbõl a következõ: gyalázatos helyzetben van a magyar oktatás és munkaerõpiac. Az, hogy nincs összhangban a kettõ és olyan tanfolyamokra lehet jelentkezni, amik elvégzése után nem lehet az adott szakmában elhelyezkedni, egy dolog. Igaz, munka sincs nagyon.
De az emberek informálatlansága teljesen kiábrándító. Egyrészt mivel nincs bejelentett munkahelye, talán még szakmája sem, lehet, hogy a munkaügyi támogatta volna neki ezt a tanfolyamot. Így sanszosan olyan 200e-t dobott ki az ablakon. Az meg még csak súlyosbít a helyzeten, hogy itt vagyunk mi, egy, konkrétan abban a szakmában dolgozó ember és én, mint szakember.
Egyszer kellett volna elbeszélgetnem vele, és ha akkor sem látja be, hogy nem neki való, elküldtem volna 5 napra egy étterembe dolgozni, nézze meg, mielõtt dönt.
Ilyen kudarcok után nem mernek a felnõttek iskolapadba ülni újra, csak mert rossz döntést hoztak. Pedig kiküszöbölhetõ lett volna.
De... kellenek a pofonok a felnõttkorban is, úgy tûnik.
  ronee, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.