CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2010. december 4., szombat Nekem tetszik!
0  
Anyus: nem rossz a lĂĄzmĂ©rĂ”, bĂĄtyĂĄm beteg És nagyon zavar, hogy ilyen alacsony, mert ez nem normĂĄlis. RĂĄzza a hideg, fĂĄzik keze-lĂĄba, most Ă­rtam Neki sms-t, remĂ©lem nincs semmi baja. És remĂ©lem, hogy a barĂĄtnĂ”je figyeli. SzĂłlt volna, ha valami törtĂ©nik. De nem fog.
  ronee, 22:54 Itt megírhatod a véleményed ronee
MitÔl megy le a testhÔ 35°-ra?!
  ronee, 14:25 Itt megírhatod a véleményed ronee
Karaoke buliban szĂĄmomra fenntartott mjuzik:

http://irc.lv/video?id=BnfZetqTiRbG
  ronee, 13:09 Itt megírhatod a véleményed ronee
JĂł nap!

Anyus: ezek között sincs Kata, de majd szólok

Embernek mutattam, mĂĄr jött a pfujjogĂĄs, na mondom csitu van, mert Ășgyis megveszem vagy megkapom, amit szeretnĂ©k Ilyen vagyok na.
  ronee, 11:45 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. december 3., péntek Nekem tetszik!
0  


Ă©s



No hĂĄt ennyi.
  ronee, 22:10 Itt megírhatod a véleményed ronee
Az ezĂŒst szĂ­nĂ» kövek elsĂ” lĂĄtĂĄsra passzĂ­vnak Ă©s bĂ©kĂ©snek tĂ»nnek. Ennek ellenĂ©re hatalmas erĂ”vel rendelkeznek, megfelelĂ” hasznĂĄlat Ă©s motivĂĄltsĂĄg mellett pedig elegendĂ” stimulĂĄciĂłt Ă©s energiĂĄt biztosĂ­tanak ahhoz, hogy hatalmas elĂ”relĂ©pĂ©seket tegyĂŒnk. A csoport jellegzetes kĂ©pviselĂ”je a hematit.

Håt itt most volt lépés.
  ronee, 15:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
A maga nemében nem szép, de hideg.


  ronee, 14:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
Anyus: nem, nem Kata

Õ Ma`at, az Ăłkori egyiptomi vallĂĄs szerint az igazsĂĄg Ă©s a rend, valamint a törvĂ©ny megszemĂ©lyesĂ­tĂ”je Ă©s istennĂ”je. Õ kĂ©pviseli a teremtĂ©skor felĂĄllĂ­tott vilĂĄgrendet, melynek fenntartĂĄsa a fĂĄraĂł feladata.
Kingåmnak piros pontot adok, még ha Neki ez kisujjból megy, akkor is

Most KatĂĄnak van nagyobb szĂŒksĂ©ge az igazsĂĄgra Ă©s a rendre; elĂ”bbivel rendelkezem magamban, utĂłbbi meg... majd kĂ©rem tĂ”le
  ronee, 9:25 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. december 2., csütörtök Nekem tetszik!
0  
HĂĄt nem tudom meglepĂ”-e, de KatĂĄtĂłl kaptam EgyiptombĂłl Na ki Ă”?


  ronee, 21:24 Itt megírhatod a véleményed ronee
A konverzésön címe: HEMATIT



Gyerekek! Az Ă©let egyik arany- Ă©s alapszabĂĄlyĂĄt osztom meg most veletek, tessen figyelni:

Az ANYÓS mindig olyan messze lakjon tĂ”letek, hogy papucsban NE tudjon ĂĄtmenni hozzĂĄtok!
  ronee, 18:57 Itt megírhatod a véleményed ronee
JĂł delet, vagy mi van Ă©pp...

Szoknom kell Ôket ja, csak ne måsszon rå a gyomromra ez a sok szar, mert azt nem fogom kultivålni egy cseppet sem.
PrĂłbĂĄlok segĂ­teni, amennyire tĂ”lem telik, de helyettĂŒk megoldani, dönteni, tenni, akarni, nem tudok Ă©s nem is akarok.

Valamikor hajnalban arra keltem, hogy megy a mikrĂł... Megtapogattam mellettem az ĂĄgyat, de csak a paplant simĂłkĂĄltam, mert ember sehol.
Reggel felĂ©bredtĂŒnk, behoztam Neki a kĂĄvĂ©t, Ă©s megĂ©rdeklĂ”dtem, hogy miĂ©rt ment a hĂĄztartĂĄsi kĂ©szĂŒlĂ©k, amikor kint mĂ©g merĂ”ben sötĂ©t volt.
HĂĄt Õ 6-kor felkelt, mert Ă©hes volt Ă©s kiĂŒlt palacsintĂĄzni Nem egy ideges tĂ­pus!
  ronee, 12:57 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. december 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Na. Ápoltamat megint megverte a pasija, vagy nem tudom... Felhívtam, mert pénze sem volt, de szerintem sokkot kapott, mert beszélni sem tud. Nem tudja mozdítani az ujjåt, meg vérzik is neki.
Nem, nem alhat itt. Ezzel nem segĂ­tek rajta.
Pårom hazajön, Ô is sokkot kap, ha meglåtja itt. Utåna majd közli a pasi, hogy akkor maradjon ott, ahol eddig volt, mit csinålok vele?! Dobjam ki a télbe?
Nem. Oldja meg, 31 éves felnÔtt nÔ.
  ronee, 19:31 Itt megírhatod a véleményed ronee
Honlapot kell csinĂĄltatnunk minĂ©l hamarabb. Bogaram beadta a kulcsot, mert nem Ă©r rĂĄ. El sem mondom, mit kell csinĂĄlnia az Ășj nĂ” mellett, mert akkor megint sokĂĄig nem hagyom abba a röhögĂ©st...

AztĂĄn a harmadik csajszi, aki a cĂ©gben van, szerintem nem lesz benne sokĂĄig... Fiatal, szertelen, buli-buli hĂĄtĂĄn, vagy van kedve vagy nincs, hĂĄt Ă­gy inkĂĄbb ne is legyen benne. Dolgozom helyette, ha kell, mert enyĂ©m a pĂ©nz, de ha egyszer elszĂșr egy ĂŒgyfelet, akkor nĂ©zhetĂŒnk.
TerveztĂŒk a nĂ©vjegykĂĄrtyĂĄkat DinĂĄval, pont akkor esett be msn-re Ă©s mĂ©g majdnemhogy lecseszte, hogy miĂ©rt nem szĂłlt neki errĂ”l.
Appardon bocsĂĄnat. Az elmĂșlt 3 hĂ©tben semmit sem tett le az asztalra, akkor most ne akarjon beleszĂłlni. Lesz, amilyet kap. Vagy kap, amilyen lesz. HĂĄt majd hĂșzd alĂĄ a megfelelĂ”t
  ronee, 10:29 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. november 30., kedd Nekem tetszik!
0  
HĂ­nnyemĂĄn. Úgy betoltam egy fĂ©l citromot, hogy nem maradt csak a hĂ©ja. MegkĂ­vĂĄntam. Van ilyen. Most pedig felöltözĂŒnk Ă©s kimegyĂŒnk sĂ©tĂĄlni. Kapok forrĂłcsokit meg almĂĄspitĂ©t
  ronee, 18:33 Itt megírhatod a véleményed ronee
"Minden tavasznak van egy kitĂŒntetett napja, ami minden mĂĄs tavaszi napnĂĄl fĂ©nyesebb. Mikor a napsugĂĄr mĂ©g csiklandĂłbban jĂĄtszik a tarkĂłn, mikor a szellĂ”k mĂ©g huncutabbul fĂŒtyĂŒlnek, mikor a kikelet ritmusĂĄra mĂ©g veszĂ©lyesebben ver a szĂ­v, mint mĂĄs tavaszi reggeleken. NaptĂĄrakban sajnos nincs jelölve ez a kacĂ©r Ă©s szĂ©dĂ­tĂ” ĂŒnnep, ezzel a pĂĄratlan reggellel csakis a lĂ©lek szĂĄmol."
-Cserna-SzabĂł AndrĂĄs-


  ronee, 10:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. november 29., hétfő Nekem tetszik!
0  
Szerintem nekĂŒnk valaki azt kĂ­vĂĄnta, egyen meg minket a penĂ©sz. EgyrĂ©szt van szavo-m Ă©s nem fĂ©lek hasznĂĄlni, mĂĄsrĂ©szt visszaadom, nem kĂ©rem, köszönöm
Nem problĂ©mĂĄzom rajta sokat, tavasszal nagyszabĂĄsĂș tapĂ©ta-eltĂĄvolĂ­tĂĄsi akciĂł keretĂ©ben kifestĂ©sre kerĂŒl a szoba meg az ebĂ©dlĂ”.
És meg se halljam többet a fĂ»rĂ©szporos tapĂ©ta kifejezĂ©st, mert azt is nyakoncsapkodnĂĄm egy nagy bĂŒdös ponttyal, aki feltalĂĄlta!
  ronee, 17:48 Itt megírhatod a véleményed ronee
Na a mĂĄsik... Tegnap beszĂ©ltĂŒnk Skype-on az egyik ismerĂ”sĂŒnkkel, aki 1 hĂłnapja bejelentette, hogy szakĂĄcs lesz, mĂĄr be is iratkozott a tanfolyamra Ă©s hol kell venni szakĂĄcs nadrĂĄgot Ă©s cipĂ”t...
Online-ba kapcsolt a munkavållalåsi tanåcsadó énem és azonnal minden sejtem tiltakozott mår a gondolat ellen is, de håt a szabad akarat. Plusz a pårom szakåcs, tehåt messzire sem kellett volna menni a kérdésekkel.
Nos. Az elmĂ©lettel nem is volt baj, de 400 Ăłra gyakorlatot kell letölteni. Elkezdett dolgozni, 2 hĂ©tig bĂ­rta (100 Ăłra). Köcsögök voltak vele, cipekedni kellett, ugrĂĄltattĂĄk... Mintha nem mondtuk volna meg, hogy ez FIZIKAI munka Ă©s nem egy otthoni `beĂĄllok a konyhĂĄba Ă©s amĂ­g sĂŒl a 14 fasĂ­rt, leĂŒlök` cĂ­mĂ» dolog. A vendĂ©glĂĄtĂĄs nem leĂĄnyĂĄlom.
Pårom 14 éve ezt csinålja, profi. Råadåsul olyan személyiség, aki 1 hét alatt rendet våg a konyhåban és mindenki dolgozik, mint a kisangyal.

A lényeg ebbÔl a következÔ: gyalåzatos helyzetben van a magyar oktatås és munkaerÔpiac. Az, hogy nincs összhangban a kettÔ és olyan tanfolyamokra lehet jelentkezni, amik elvégzése utån nem lehet az adott szakmåban elhelyezkedni, egy dolog. Igaz, munka sincs nagyon.
De az emberek informĂĄlatlansĂĄga teljesen kiĂĄbrĂĄndĂ­tĂł. EgyrĂ©szt mivel nincs bejelentett munkahelye, talĂĄn mĂ©g szakmĂĄja sem, lehet, hogy a munkaĂŒgyi tĂĄmogatta volna neki ezt a tanfolyamot. Így sanszosan olyan 200e-t dobott ki az ablakon. Az meg mĂ©g csak sĂșlyosbĂ­t a helyzeten, hogy itt vagyunk mi, egy, konkrĂ©tan abban a szakmĂĄban dolgozĂł ember Ă©s Ă©n, mint szakember.
Egyszer kellett volna elbeszĂ©lgetnem vele, Ă©s ha akkor sem lĂĄtja be, hogy nem neki valĂł, elkĂŒldtem volna 5 napra egy Ă©tterembe dolgozni, nĂ©zze meg, mielĂ”tt dönt.
Ilyen kudarcok utĂĄn nem mernek a felnĂ”ttek iskolapadba ĂŒlni Ășjra, csak mert rossz döntĂ©st hoztak. Pedig kikĂŒszöbölhetĂ” lett volna.
De... kellenek a pofonok a felnĂ”ttkorban is, Ășgy tĂ»nik.
  ronee, 17:06 Itt megírhatod a véleményed ronee
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁ.
Á.

Huh. Köszönöm, jól esett.

Nincs semmi baj, csak ma 3 szĂ­vem csĂŒcsökje is Ășgy gondolta, hogy rĂĄm öntögeti lelkĂ©nek nem a legtisztĂĄbb rĂ©szĂ©t. Van 2 magĂĄnĂ©letileg defektes meg egy ĂŒzleti jellegben megproblĂ©mĂĄsodott Bogaram, de nekem ez ma sok volt.
OLDJÁTOK MEG!
  ronee, 14:38 Itt megírhatod a véleményed ronee
A hatalmas sziklĂĄt is koptatja a folyĂł kitartĂłan, Ă” mĂ©gis szilĂĄrdan ĂĄll. Ám sokszor vesz el a vĂ­z tĂ”le kisebb köveket, kavicsokat, amiket messzire sodor. De azok a kavicsok is rĂ©szei lesznek a folyĂłnak messze a sziklĂĄtĂłl a többi elsodort kĂ”vel egyĂŒtt. Nem rossz, nem jĂł, csak mĂĄs.

Nem baj az, ha våltozol. Az a fontos, amivé vålsz åltala.



Ez nem idĂ©zet, ez az Ă©n ĂŒzenetem KatĂĄmnak, aki Ă©lete egyik legnehezebb döntĂ©se elĂ”tt ĂĄll.

Az egyik kiskavicstĂłl szeretettel.
  ronee, 11:43 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. november 28., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Az egyiptomiaknak volt egy gyönyörĂ» hiedelmĂŒk a halĂĄllal kapcsolatban. Mikor a lelkĂŒk elĂ©rkezik a mennyorszĂĄg kapujĂĄhoz (...), az istenĂŒk kĂ©t kĂ©rdĂ©st tesz fel nekik. A vĂĄlaszuk fĂŒggvĂ©nyĂ©ben engedik be, vagy utasĂ­tjĂĄk ki Ă”ket.
1. Talåltål-e örömet az életedben?
2. A te életed hozott-e örömet måsok életébe?
Mi a te vĂĄlaszod?


  ronee, 23:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
Na. LĂĄtod hogy hĂł? Mert Ă©n valami ilyesmit a konyhaablakbĂłl. Nem csĂșnya, de szĂ©p.


  ronee, 21:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
NohĂĄt 2 kĂĄvĂ©t Ă©n is kikĂ©rnĂ©k most magamnak na CsĂ­pĂ”bĂ”l meghiĂșsĂ­totta a fĂŒggöny vĂĄsĂĄrlĂĄsomat! Döbbenet! Holnap elvĂĄgtĂĄzok megint, ha nem lesz fĂ©l mĂ©ter hĂł a kocsin, mert akkor megvĂĄrom az olvadĂĄst!

Na de cserĂ©be ezĂ©rt a nem szĂ©p dologĂ©rt ĂĄtment a szomszĂ©dhoz, hogy ugyan tekerje mĂĄr lejjebb a volumĂ©t... Nem mert megszĂłlalni sem, csak bĂłlogatott Én is bexartam volna!
  ronee, 19:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
Pasival vĂĄsĂĄrolni menni NEM SZABAD. Menj egyedĂŒl vagy barĂĄtnĂ”vel, de hĂ­mnemĂ»vel sose. Csak ha nehezeket kell cipelni, de akkor is jobb, ha megvĂĄr a kocsiban...
  ronee, 17:37 Itt megírhatod a véleményed ronee
"Ha annyira vĂĄgytok a szabadsĂĄgra Ă©s az örömre, miĂ©rt nem veszitek Ă©szre, hogy nem magatokon kĂ­vĂŒl kell keresnetek? JelentsĂ©tek ki, hogy szabadok vagytok, hogy örömben Ă©ltek, Ă©s valĂłban Ășgy lesz! Cselekedjetek Ășgy, mint akiknek birtokĂĄban van a szabadsĂĄg Ă©s az öröm, Ă©s valĂłban a tiĂ©tek lesz!"
-Richard Bach-


  ronee, 11:46 Itt megírhatod a véleményed ronee

  ronee, 0:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2010. november 27., szombat Nekem tetszik!
0  
LĂĄbjegyzet:
Geszti egy gyĂĄva majom, Wolf Kati pedig ÉnekesnĂ”. Több hozzĂĄfĂ»znivalĂłm nincs a dologhoz.
  ronee, 21:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
Mert Te vagy a legszebb nekem Ă©s mert szeretlek nagyon.



  ronee, 21:23 Itt megírhatod a véleményed ronee
FĂŒggönyt kell vennem. ErkĂ©lyajtĂłra nem vettem, mertmivelhogy eddig nem volt erkĂ©lyĂŒnk. És vennem kell csipeszeket is, mert valami 100 Ă©ves mĂłdszerrel vannak feltĂ©ve a fĂŒggönyök, alig bĂ­rtam leszedni Ă”ket. HĂĄt effektĂ­ve letĂ©ptem, mert damillal(!) voltak felrakva...

SzomszĂ©dnĂĄl Ășgy dĂŒbörög a zene, hogy ebbĂ”l mĂ©g baj lesz. MĂĄn aszittem homo sapiens-ek jöttek ide, de nem. ZistenitmĂĄn.
  ronee, 18:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nna. SzomszĂ©d a tĂŒc-tĂŒc zenĂ©t szereti, ezt mĂĄr tudom. TĂŒrelmes vagyok, de nekem is van hangtechnikĂĄm Ă©s zĂșzĂłs zenĂ©m.
Szóval megmutattam neki, hogy vékonyabbak a falak, mint ahogyan azt hiszi.
Most mindenki a normål hangerÔn hallgatja a maga zenéjét

Eztet hĂ­jjĂĄk egyĂŒttĂ©lĂ©snek.
  ronee, 14:54 Itt megírhatod a véleményed ronee
Anyus: Neked kifejezetten vĂ©letlenĂŒl direkte kĂ©rĂ©sre:




  ronee, 13:29 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.