CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 16.   kedd   Csongor, Bnk, Bende, Cecilin, Lambert, Lamberta   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2010. december 2., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Hát nem tudom meglepõ-e, de Katától kaptam Egyiptomból Na ki õ?


  ronee, 21:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
A konverzésön címe: HEMATIT



Gyerekek! Az élet egyik arany- és alapszabályát osztom meg most veletek, tessen figyelni:

Az ANYÓS mindig olyan messze lakjon tõletek, hogy papucsban NE tudjon átmenni hozzátok!
  ronee, 18:57 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó delet, vagy mi van épp...

Szoknom kell õket ja, csak ne másszon rá a gyomromra ez a sok szar, mert azt nem fogom kultiválni egy cseppet sem.
Próbálok segíteni, amennyire tõlem telik, de helyettük megoldani, dönteni, tenni, akarni, nem tudok és nem is akarok.

Valamikor hajnalban arra keltem, hogy megy a mikró... Megtapogattam mellettem az ágyat, de csak a paplant simókáltam, mert ember sehol.
Reggel felébredtünk, behoztam Neki a kávét, és megérdeklõdtem, hogy miért ment a háztartási készülék, amikor kint még merõben sötét volt.
Hát Õ 6-kor felkelt, mert éhes volt és kiült palacsintázni Nem egy ideges típus!
  ronee, 12:57 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. december 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Na. Ápoltamat megint megverte a pasija, vagy nem tudom... Felhívtam, mert pénze sem volt, de szerintem sokkot kapott, mert beszélni sem tud. Nem tudja mozdítani az ujját, meg vérzik is neki.
Nem, nem alhat itt. Ezzel nem segítek rajta.
Párom hazajön, õ is sokkot kap, ha meglátja itt. Utána majd közli a pasi, hogy akkor maradjon ott, ahol eddig volt, mit csinálok vele?! Dobjam ki a télbe?
Nem. Oldja meg, 31 éves felnõtt nõ.
  ronee, 19:31 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Honlapot kell csináltatnunk minél hamarabb. Bogaram beadta a kulcsot, mert nem ér rá. El sem mondom, mit kell csinálnia az új nõ mellett, mert akkor megint sokáig nem hagyom abba a röhögést...

Aztán a harmadik csajszi, aki a cégben van, szerintem nem lesz benne sokáig... Fiatal, szertelen, buli-buli hátán, vagy van kedve vagy nincs, hát így inkább ne is legyen benne. Dolgozom helyette, ha kell, mert enyém a pénz, de ha egyszer elszúr egy ügyfelet, akkor nézhetünk.
Terveztük a névjegykártyákat Dinával, pont akkor esett be msn-re és még majdnemhogy lecseszte, hogy miért nem szólt neki errõl.
Appardon bocsánat. Az elmúlt 3 hétben semmit sem tett le az asztalra, akkor most ne akarjon beleszólni. Lesz, amilyet kap. Vagy kap, amilyen lesz. Hát majd húzd alá a megfelelõt
  ronee, 10:29 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 30., kedd Nekem tetszik!
0  
Hínnyemán. Úgy betoltam egy fél citromot, hogy nem maradt csak a héja. Megkívántam. Van ilyen. Most pedig felöltözünk és kimegyünk sétálni. Kapok forrócsokit meg almáspitét
  ronee, 18:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Minden tavasznak van egy kitüntetett napja, ami minden más tavaszi napnál fényesebb. Mikor a napsugár még csiklandóbban játszik a tarkón, mikor a szellõk még huncutabbul fütyülnek, mikor a kikelet ritmusára még veszélyesebben ver a szív, mint más tavaszi reggeleken. Naptárakban sajnos nincs jelölve ez a kacér és szédítõ ünnep, ezzel a páratlan reggellel csakis a lélek számol."
-Cserna-Szabó András-


  ronee, 10:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 29., htf Nekem tetszik!
0  
Szerintem nekünk valaki azt kívánta, egyen meg minket a penész. Egyrészt van szavo-m és nem félek használni, másrészt visszaadom, nem kérem, köszönöm
Nem problémázom rajta sokat, tavasszal nagyszabású tapéta-eltávolítási akció keretében kifestésre kerül a szoba meg az ebédlõ.
És meg se halljam többet a fûrészporos tapéta kifejezést, mert azt is nyakoncsapkodnám egy nagy büdös ponttyal, aki feltalálta!
  ronee, 17:48 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na a másik... Tegnap beszéltünk Skype-on az egyik ismerõsünkkel, aki 1 hónapja bejelentette, hogy szakács lesz, már be is iratkozott a tanfolyamra és hol kell venni szakács nadrágot és cipõt...
Online-ba kapcsolt a munkavállalási tanácsadó énem és azonnal minden sejtem tiltakozott már a gondolat ellen is, de hát a szabad akarat. Plusz a párom szakács, tehát messzire sem kellett volna menni a kérdésekkel.
Nos. Az elmélettel nem is volt baj, de 400 óra gyakorlatot kell letölteni. Elkezdett dolgozni, 2 hétig bírta (100 óra). Köcsögök voltak vele, cipekedni kellett, ugráltatták... Mintha nem mondtuk volna meg, hogy ez FIZIKAI munka és nem egy otthoni `beállok a konyhába és amíg sül a 14 fasírt, leülök` címû dolog. A vendéglátás nem leányálom.
Párom 14 éve ezt csinálja, profi. Ráadásul olyan személyiség, aki 1 hét alatt rendet vág a konyhában és mindenki dolgozik, mint a kisangyal.

A lényeg ebbõl a következõ: gyalázatos helyzetben van a magyar oktatás és munkaerõpiac. Az, hogy nincs összhangban a kettõ és olyan tanfolyamokra lehet jelentkezni, amik elvégzése után nem lehet az adott szakmában elhelyezkedni, egy dolog. Igaz, munka sincs nagyon.
De az emberek informálatlansága teljesen kiábrándító. Egyrészt mivel nincs bejelentett munkahelye, talán még szakmája sem, lehet, hogy a munkaügyi támogatta volna neki ezt a tanfolyamot. Így sanszosan olyan 200e-t dobott ki az ablakon. Az meg még csak súlyosbít a helyzeten, hogy itt vagyunk mi, egy, konkrétan abban a szakmában dolgozó ember és én, mint szakember.
Egyszer kellett volna elbeszélgetnem vele, és ha akkor sem látja be, hogy nem neki való, elküldtem volna 5 napra egy étterembe dolgozni, nézze meg, mielõtt dönt.
Ilyen kudarcok után nem mernek a felnõttek iskolapadba ülni újra, csak mert rossz döntést hoztak. Pedig kiküszöbölhetõ lett volna.
De... kellenek a pofonok a felnõttkorban is, úgy tûnik.
  ronee, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁÁÁÁÁ. ÁÁÁ.
Á.

Huh. Köszönöm, jól esett.

Nincs semmi baj, csak ma 3 szívem csücsökje is úgy gondolta, hogy rám öntögeti lelkének nem a legtisztább részét. Van 2 magánéletileg defektes meg egy üzleti jellegben megproblémásodott Bogaram, de nekem ez ma sok volt.
OLDJÁTOK MEG!
  ronee, 14:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
A hatalmas sziklát is koptatja a folyó kitartóan, õ mégis szilárdan áll. Ám sokszor vesz el a víz tõle kisebb köveket, kavicsokat, amiket messzire sodor. De azok a kavicsok is részei lesznek a folyónak messze a sziklától a többi elsodort kõvel együtt. Nem rossz, nem jó, csak más.

Nem baj az, ha változol. Az a fontos, amivé válsz általa.



Ez nem idézet, ez az én üzenetem Katámnak, aki élete egyik legnehezebb döntése elõtt áll.

Az egyik kiskavicstól szeretettel.
  ronee, 11:43 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 28., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Az egyiptomiaknak volt egy gyönyörû hiedelmük a halállal kapcsolatban. Mikor a lelkük elérkezik a mennyország kapujához (...), az istenük két kérdést tesz fel nekik. A válaszuk függvényében engedik be, vagy utasítják ki õket.
1. Találtál-e örömet az életedben?
2. A te életed hozott-e örömet mások életébe?
Mi a te válaszod?


  ronee, 23:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na. Látod hogy hó? Mert én valami ilyesmit a konyhaablakból. Nem csúnya, de szép.


  ronee, 21:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nohát 2 kávét én is kikérnék most magamnak na Csípõbõl meghiúsította a függöny vásárlásomat! Döbbenet! Holnap elvágtázok megint, ha nem lesz fél méter hó a kocsin, mert akkor megvárom az olvadást!

Na de cserébe ezért a nem szép dologért átment a szomszédhoz, hogy ugyan tekerje már lejjebb a volumét... Nem mert megszólalni sem, csak bólogatott Én is bexartam volna!
  ronee, 19:36 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pasival vásárolni menni NEM SZABAD. Menj egyedül vagy barátnõvel, de hímnemûvel sose. Csak ha nehezeket kell cipelni, de akkor is jobb, ha megvár a kocsiban...
  ronee, 17:37 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Ha annyira vágytok a szabadságra és az örömre, miért nem veszitek észre, hogy nem magatokon kívül kell keresnetek? Jelentsétek ki, hogy szabadok vagytok, hogy örömben éltek, és valóban úgy lesz! Cselekedjetek úgy, mint akiknek birtokában van a szabadság és az öröm, és valóban a tiétek lesz!"
-Richard Bach-


  ronee, 11:46 Itt megrhatod a vlemnyed ronee

  ronee, 0:22 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 27., szombat Nekem tetszik!
0  
Lábjegyzet:
Geszti egy gyáva majom, Wolf Kati pedig Énekesnõ. Több hozzáfûznivalóm nincs a dologhoz.
  ronee, 21:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mert Te vagy a legszebb nekem és mert szeretlek nagyon.



  ronee, 21:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Függönyt kell vennem. Erkélyajtóra nem vettem, mertmivelhogy eddig nem volt erkélyünk. És vennem kell csipeszeket is, mert valami 100 éves módszerrel vannak feltéve a függönyök, alig bírtam leszedni õket. Hát effektíve letéptem, mert damillal(!) voltak felrakva...

Szomszédnál úgy dübörög a zene, hogy ebbõl még baj lesz. Mán aszittem homo sapiens-ek jöttek ide, de nem. Zistenitmán.
  ronee, 18:36 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nna. Szomszéd a tüc-tüc zenét szereti, ezt már tudom. Türelmes vagyok, de nekem is van hangtechnikám és zúzós zeném.
Szóval megmutattam neki, hogy vékonyabbak a falak, mint ahogyan azt hiszi.
Most mindenki a normál hangerõn hallgatja a maga zenéjét

Eztet híjják együttélésnek.
  ronee, 14:54 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: Neked kifejezetten véletlenül direkte kérésre:




  ronee, 13:29 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdõ csöndjének. Ha egyedül vagy: annak, hogy egyedül lehetsz. Ha nem vagy egyedül: annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van."
-Wass Albert-



Szeretettel.
  ronee, 11:40 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 26., pntek Nekem tetszik!
0  
Szeretés Anyus Neked is! Köszönöm, igyekszem

Aki a Szavo-t megalkotta, annak köszönöm, de komolyan. Még meg sem száradt, de ez a mocsok már nincs sehol. Csak ezt a klór-szagot nehéz elviselni, de már nem nyitok ajtót, mert széjjelfagyok. Viszont nem kell fél napig kirándulni menni, 1 óra alatt kimászott a szobából.
Namost hogy még mennyit kell venni, hogy az egész falat lekezeljük, nem tudom, de nem is érdekel. A tulaj fizet.
És sajnos a beépített szekrényt is megtámadta, ki kellett szednem mindent belõle, kisebb atomvillanás van most itt, de nem baj, befújkodtam. Meg kell dolgoznunk ezért a lakásért, de akkoris szeretem nagyon.
Nyugodtvagyoknyugodtvagyok.
  ronee, 18:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
"Mindenkinek szüksége van egy helyre, ahol elhiheti, hogy képes véghezvinni valami fontosat, nem gondolod? Még ha ez nem is több annál, mint hogy pusztán boldog és jól érzi magát."
-Nora Roberts-



Szeretettel Nektek Drágáim.
  ronee, 13:44 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Segíteni nem olyan könnyû, mint azt sokan hiszik. Érdekelhet az alternatív gyógyászat bármelyik területe hobbi szinten; tegyél jót vele magadnak. Persze sok ember még magához sem képes bevonzani a jót. Mert nem kéri vagy nem érdemli meg.
Segíteni, tanácsot adni, kiválogatni az információk közül azokat, amikkel elõre és nem hátra tolod a neked szánt, megsegítendõ embert - nagyon nehéz. Felelõsség. És nem biztos, hogy meghallja, amit kell.

Félre kell tenned az egódat, mert ha erre nem vagy képes, nem tudsz segíteni. És ha nem tudsz segíteni, meg se szólalj. Sokkal nagyobb kárt tehetsz, mint hinnéd.

Ha magadon nem tudsz önkritikát gyakorolni (értsd: én sosem vagyok hibás, mindig csak mások), pláne hagyd abba. Szeretet, elfogadás, türelem - ne csapd be magad: ezek nélkül nem megy. Aztán ha mégis erõlteted és belenyúlsz valamibe, kõkeményen elveszik a kedved attól, hogy gyógyítónak hidd magad. Szóltam.
  ronee, 10:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Rosszat álmodtam, még ki kell hevernem a sokkot. Haladok.
  ronee, 10:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mosoly nektek tõlem. Teljesen friss!


  ronee, 1:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 25., cstrtk Nekem tetszik!
0  
"Tudjad, szíved és eszméleted minden erejével, hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani. Nincs rokon, barát, kedves, akit igazán ismersz; a nagy pillanatban mindenki eldobja az álarcot, megmutatja a nyers önzést, s te egyedül maradsz, mikor legnagyobb szükséged lenne arra, hogy melletted álljon valaki, s egy jó szóval, biztató tekintettel segítsen. Többet nem is vársz senkitõl; de ezt sem kapod a veszélyben.
Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erõssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektõl; s ez a természetes.”
/Márai Sándor/


  ronee, 20:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jól van Kingám, majd elpakkantom a szalvétákat és megmutatom
  ronee, 17:54 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.