CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2010. november 15., htf Nekem tetszik!
0  
Kicsit agyalogtam az elõbb, mert hallottam vissza dolgokat, amik nem érdekelnek konkrétan, de elindítottak bennem dolgokat.
Az irigységrõl van szó.
Azt hiszem az irigység egyfajta tehetetlenség. Amikor könnyebb irigynek lenni, mint megpróbálni elérni, megcsinálni, megvenni, létrehozni ugyanazt vagy hasonlót. Hogy mindig a könnyebb utat választjuk, ennek a legjobb példája. Mert fröcsögni meg sajnáltatni magunkat már mégiscsak egyszerûbb, mint dolgozni vele/rajta, beletenni, izzadni érte, várni rá.

Ma csak a Coráig mentem ki, de mire kiértem (negyed óra), az lett a konzekvenciám, hogy ebben az országban: dögölj meg te is meg a szomszédod is, na õ a tehenével együtt, de még az összes családfád is és hulljon atomjaira a lényed, klónozzanak és úgy is gyilkoljanak le válogatott módokon, mindezt a végtelenségig és a Nirvánát meg lõjük le és tapossuk agyon
Félelmetes! Emberek ezek?!
  ronee, 23:52 Itt megrhatod a vlemnyed ronee


  ronee, 22:52 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Direkt voltam ilyen kis gonosz, de olyan jót röhögtem rajta, amikor nagy elánnal felírta

Ja és mit vettem? Na? Figyejjétek:



Lila lesz a karácsonyfa, megmutattam Apának, nagyon tetszett Neki... Azt mondta imádja, hogy ilyen dolgokra is figyelek és hogy jó az ízlésem...
  ronee, 17:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: köszönjük... Élõben is ilyen szépek vagyunk együtt

Hanem olyat röhögtem reggel... Tegnap a nagy betegségem meg a paplanom közepette nem volt kedvem felkelni, mondtam Életemnek, hogy írja már fel az Oscillococcinum-ot nekem a patika-listára... Felírta!



De szeretem
  ronee, 16:40 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Tudtam, hogy ki fogtok röhögni! Szépek vagytok, mondhatom!

Jobb reggelit!

Az van, hogy alig tudok nyelni. Apa talált egy oscillo-t nekem a gyógydobozban, egyemmeg érte, de nem lesz elég, úgyhogy ha már a Corába megyek, akkor meglátogatom a patikát is
Fõzött nekem teát még éjfélkor, meg takargatott egész éjjel, hol paplannal, hol magával... Na ennek az lett az eredménye, hogy rákönyökölt a cicimre véletlen (ja, minek hordok akkorát meg rossz helyen ugye) és azóta már valahogy nem vagyok álmos
Na megyek, csinálok Neki kávét. Cserébe...

Ui: csak hogy érezzétek át, mennyire vagyok kreatív:

  ronee, 9:30 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 14., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Elmosogattam. Üzenem a Szalvekvikk-nek, hogy a water resistant, magyar hangja vízálló sebtapaszuk nem ér egy kalap szárított molylepkét sem! A ragasztó a lefolyónál figyelt rám, a ragacs meg az ujjamon maradt!
Na de rend a lelke mindennek.
  ronee, 14:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Zuhany közben elmetéltem az ujjamat (én olyat is tudok produkálni), de nem szolidaritási célzattal, hanem mert csak.
Namost felmerül a kérdés, hogy akkor ki mosogat? Mert ugye 10 napja csakis én, de akkor ma senki se. Hát nem megvár? De! Bohóckodik a radai rossebb félkézzel!
  ronee, 13:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó regg!

Anyus: segáz. Ide akart nagyon jönni, hát idejött, kapott enni meg inni, aztán még fuvaroznom is kellett éjfélkor, miután ember vagy fél órát állt vele a megállóban, mert nem jött a busz...
Ápoltam a lelkét, hogy ugyan ne mondjon már le saját túrórudijáról a hülye pasijának a doboz cigije javára, mert az ideges lesz ha nem tud rágyújtani, pedig a srác nem is dolgozik (hát akkor ne bagózzon).
És akkor azzal traktálja pasimat, aki sajnálatból múltkor vett egy túrórudit neki (amúgy magának vásárolt csokit meg vizet), hogy jaj, nem mondom el Verának!
Nem baj tündérem, Életem meg elmondta. Nekem jegygyûrût vett, majd szólj, ha odáig jut veled is
Meg hogy én mit szóltam, hogy olyan sokáig várták együtt a buszt sötétben a megállóban...

Hát Emberemnek szerintem ez már sok volt. Meg ugye látta, hogy ha rendes vele, elfelejt dolgozni. Elõkerült a nem kedves énje.
De így a jó. Nem panaszkodik nekem, hogy milyen a párom, és ne is tegye. Nem a gyerekem, én meg nem vagyok az anyja. Plusz ismerem Apa munkastílusát, én sem tudnék vele együtt dolgozni. Oldják meg. Mi vagyok én, Mauonika?!

Nem mellesleg meg megfájdult a torkom, éjjel mézet kellett ennem, hogy ne krahogjak. Veszek Schüssler 3-ast, az kihozza ezeket a szarokat belõlem.

Mai napi fix-program: honlap a cégnek és a marketing szekér tolása, húzása, valamint igyak már rendesen, mert ki vagyok SZÁRADVA!
Kávésat!
  ronee, 10:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 13., szombat Nekem tetszik!
0  
Az van, hogy túl sok sertéscombot vettem és a még nagyobb baj az volt, amikor egészben fagyasztottam le. De mindegy. A pörkölt felébõl holnap székelykáposzta lesz oszt jónapot!

Van egy ismerõsöm, aki Emberem kolleginája. Most összevesztek, mert párommal nem könnyû együtt dolgozni (talált kivetnivalót a lány munkájában), így most nem beszél velem sem a meg pasimmal sem. De azt gondolom, ennek így kellett lennie.
Lehet túl sok terhet tett volna rám a magánéletével
  ronee, 20:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Szeretem...


  ronee, 16:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Köttettem Kingámmal két követ, a sok szívem csücsökje közül kettõnek - mert most nekik van rá szükségük.

Azért mutatom meg, mert nem tudom, Kinga kiteszi-e õket (remélem), én viszont nagyon büszke vagyok a munkájára, ezekre a szépségekre, mert csodásak lettek.

Akiknek szánom: mindketten régi barátaim, 10-11 éve ismerem már õket és velem vannak jóban-rosszban. Megérdemlik mind a ketten már régóta.

Az egyik egy Hematit, Kata barátnõm részére készült:


A másik Gábornak készült mohaachát kundalini kígyóval:


Mind a kettõ mellé írásban mellékelem a tudnivalókat és a tanácsaimat, jókívánságaimat, mert a szó elszáll, mint az tudvalevõ. Megkésett születésnapi ajándékok lesznek Remélem örülni fognak!
  ronee, 13:07 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: lehet majd ezzel glettelek

Jó reggelit!

Nem mondom, meglepett, hogy napsütéses a reggel, ám szavam sincs ellene, mert fõzök, mosok, takarítok, kiszellõztetek, de min ta zállat és tolom a vállalkozás szekerit, amint felfele a kaptatón
Ez most nem én talpmasszõrös bulim, de azt hiszem írtam, hogy Edina életem céget csinált és összekapott minket a másodunokatesójával tegnap agytornázni a mikéntekrõl a Pólus mûintézményben kávé, kóla, ásványvíz meg cigi (én nem) mellé.
Effektíve mindent megbeszéltünk röpke 2,5 óra alatt, amit meg lehetett. Holnap honlap gyártás, utána meg indulhat a banzáj.
Dó-goz-zunk!
  ronee, 10:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 12., pntek Nekem tetszik!
0  
Az a szerencsém, hogy akkor röhögtem Kingámmal, amikor már lemostam a Holt-tengeri iszapos maszkot! Mert abban se beszélni, se mozogni NEM LE-HET Sõt. Ha nagyon erõlködöm, úgy lehullik, mint a vakolat!


  ronee, 18:51 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mára már megvan a napi gondolatom:

Ha nem szereted magad, miért várod el, hogy más szeressen és elfogadjon? És ha nem szereted magad, vajon hogy tudsz szeretni másokat? Az elsõdleges szeretet: önmagunk szeretete, ebbõl lehet adni.

És még nincs DÉL! Teremtõm, de szeretném, ha a szívem csücsökjei meghallanák, amit mondok Nekik... Mert nem rosszindulatból teszem, hanem szeretetbõl, csakis és kizárólagosan.
És mert amiben igyekszem tanácsot adni, azt én már meg/átéltem, nem csak beszélek róla.

Mára SZERETETTEL tõlem Nektek:



  ronee, 11:28 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: Lö pöti gyomrõ?

Na jó reggelit!

Nekem jó lesz, mert bepakkantom a fenékúszót két tükörtojás mellé a serpenyõbe az éjjeli viselkedése után, az huzat Nem elég, hogy 7-tõl fúrnak valahol a házban, ez úgy zörgött a kavicsokkal a jobb fölsõ sarokban, mint a veszedelem... Álmomban egész éjjel franciadrazsét ettem
No ja. Gondolta beszáll a franciás hangulatba!

  ronee, 10:21 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 11., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Vacsoráltunk francia hagymakrémlevest. Tele vagyok tõle, úgyhogy öblögetek egy kis kamilla teával, mert az én gyomrom az már nem is gyomor. Adok is neki majd valami más nevet


  ronee, 22:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Oda nézzetek! Ez annyira nekem valósi, hogy nagyon! De nem, nem veszem meg, mert most már két gyönyörûség várja jelentkezésemet a hangos bemondónál


  ronee, 17:14 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mim lett már megint és MEKKORA! Jövõ héten tulaj leszek!
  ronee, 14:10 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Én is belemerültem ebbe a képbe...

Viszont nyarat álmodtam, napsütést és bikinit... Meg úszómedencét mélyet, nem is másztam bele. De még a nyár illata is az orromban volt, mikor felébredtem. Mára ezt a nyári mandalát, szeretettel Nektek tõlem:


  ronee, 10:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Virágzó körtefák Shirazban (Irán)


  ronee, 22:46 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kingám: nem lehet, hogy az a zöld kövem aventurin?

Ilyen kis pöttyök vannak benne...

Összepakkantottam kicsit a lakást, mert tisztaság az van, de valahogy ma mindent szanaszerteszéjjel hagytam. Elkezdtem lapozgatni a masszázs-jegyzetemet is, meg azt, amit órán írtam. Annyira jó, hogy minden jön vissza. Semmit sem felejtettem el, minden a kezemben van, csak elég rég nem masszíroztam. Holnapra már van egy kuncsaft...
  ronee, 22:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Köszönöm szépen a gratulációkat, a család nevében is!

És köszönöm az állandó olvasóimnak is az érdeklõdést
  ronee, 18:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nnnnnaaaa. Téli gumi lecserélve, megtaláltam hosszadalmas keresgélés után a jegyzeteimet is, és találtam egy csomó más dolgot, amit elhoztam, de a marhahús az ott maradott a fagyasztóban.
Hát... majd feljön, ha akar
  ronee, 18:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelit!

Megszületett unokatesóm kislánya, Gréti Nagyon kismókus és szerintem tiszta apja:



Imádom a bébiket, olyan kis pislogósak meg jó illatúak...
  ronee, 10:28 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem tudtam, mit adhatnék ma, ami szép. Aztán rájöttem, hogy pont ezt kell keresnem. Szeretettel:


  ronee, 0:37 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 9., kedd Nekem tetszik!
0  
Ja! Voltam Gyöngyömnél és szerinte van lehetõség arra, hogy beüljek egy tanfolyamra ismétlés miá
Szóval boldogságos vagyok.
Bár lehet, hogy ha összeszedem a jegyzeteimet, megúszom pár kérdéssel
Vittem Neki mikulás-virágot ajándékba, mert mégsem állítok be üres kézzel, de nekem azért sokkal jobban örült, egyemmeg. Jó volt beszélgetni valakivel a múltból.

Új szerelmem is lett. Illetve már elég régóta érdekelnek, de eddig még nem éreztem azt, hogy meg akarnám ismerni õket.
Minek mondjam, kitalálhattad!


  ronee, 20:26 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kingám: akkor itten van Neked nem szürke, szakvéleményt kérek:

Ma kaptam, Ciprusról jött egyenesen (Opalite)


Ezt meg évek óta a pénztárcámban hordom:



  ronee, 18:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus: az volt a baj, hogy egyáltalán ettem. És már úgy rühellem ezeket a migrénes napokat, hogy ihaj.
Most vagy az lesz, hogy nem eszem sosetöbbet vagy átállok legelésre. Elsõ opció kizárva, másodikra hajlok, de salátákból sok energiát nem szedek magamra.
Ezenkívül most hívott Kata, hogy mennyi szürkemarhahús kell, mert megjött a szállítmány

  ronee, 8:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. november 8., htf Nekem tetszik!
0  
Jobban vagyok, miután 4x sikerült meglátogatnom a fürdõt. Nem mondok már semmit sem erre. Kínos is lett volna, mert vendég volt nálunk, de Erikát pont nem zavarta, hogy éppen kihányom a lelkem is, sõt.
Undorító, de az a szódabirkarbónás-ecetes víz tett helyre. És ezért ma nagyon hálás vagyok Neki.
Remélem sikerül olyan társat találnia, aki megérdemli õt.
  ronee, 23:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mit nem bír már megint a gyomrom, nem tudom...
  ronee, 17:26 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.