CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2010. februr 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Nem baj rumci, megjavul minden.

  ronee, 18:14 Itt megrhatod a vlemnyed ronee

  ronee, 9:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 9., kedd Nekem tetszik!
0  
A mai napodat Elengedés hatja át.

Avar - elmúlás / újjászületés, táplálás

Látszólag az elmúlást jelenti, mégis inkább az újjászületésre berendezkedett, a földet éltetõ és tápláló õserõt hordozza. Elhozza neked az õszi erdõ csendjét és nyugalmát. Figyelmeztet az idõ múlására. Jelzést küld, hogy jól gazdálkodj az idõddel, hogy abból is bõ termés fakadjon. Az avar kártyája bölcsességet hoz a napodba. A lehullott falevelek sokasága az õszi tájképek állandó motívuma. Azonosítják az idõs korral, az idõs emberekkel. A városokban az avart eltakarítják több-kevesebb sikerrel, ám az erdõben csodálatos takarót alkot. Ha a kártyalapot õsszel kapod, hatása erõsebben érvényesül!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élõknél a kapcsolat megszakításának gondolata egyre többször jelenik meg. Párkeresõknek jelezheti egy idõsebb partner érkezését, szellemi társat.

Ezt mondja neked:

* Üzeni, hogy valaminek a vége egyben valami más kezdetét jelenti. A körforgás örök, az idõ relatív.Az elmúlás nem mindig jár szomorúsággal. Fõleg, ha tudod, hogy pozitív változás és a rend érdekében történt.
* Védelem alatt állsz. Az Univerzum erõi megóvnak attól, hogy megüsd magad. Puha avar vesz körül.

  ronee, 13:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 8., htf Nekem tetszik!
0  
Nem tudom... Nyelvet kellene tanulnom. Virágnyelvet!
  ronee, 19:13 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
rumci: szerintem nem ezt fogjuk választani. Eléggé merevek voltak a szülõk, kiváltképp a mamóka, azt meg csípõbõl lõtte, hogy neki minden hónapban igazolás kell a befizetett dolgokról. Ezzel nincs is baj, csak olyan hangsúllyal kell mondani, hogy se idiótának, se tisztességtelennek ne érezzem magam.
De hát ez Magyarország. Vagy Budapest. Nemtom.
Eddig összesen kettõt néztünk meg, van még 1,5 hónap a költözésig, úgyhogy mégmégmég
  ronee, 19:04 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Sok olyan dolog van a világon, amit nem értek. A legtöbb ilyen dolog nem azért érthetetlen számomra, mert agyilag kihívásokkal küszködöm, hanem mert nem tudok csökkent üzemmódban létezõ emberek fejével gondolkodni.

Elmentünk megnézni a lakást, a tulaj szülei már kint toporogtak a hóban. Odamentünk a ház elé, bemutatkoztunk, mondtam várjuk meg a közvetítõt.
Azt mondja a drága szent, hogy rendben, de akkor ugye nem dohányzunk és ennyi és ennyi a rezsi és van benne két szoba és délkeleti fekvésû és nincs hûtõ és dehogy van zárt kocsibeálló és blablabla...
Megjött a közvetítõ, 2 mondatot tudott a nõtõl kinyögni. Az egyikben bemutatkozott, a másikban megkért minket, hogy nézzük meg a lakást.
Az ilyenek minek fizetnek a közvetítõnek, ha nem hagyják dolgozni?

Mellesleg megkérdeztem a jelenlegi lakásunk ügyében is a pasit, és nekem adott igazat.
Köszönöm

  ronee, 17:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 7., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Teljesen megrázó, ahogyan az emberek képesek az állatokkal bánni. Tiszta szerencse, hogy az ember fölött nincs olyan, aki megköti és hetente kétszer ad enni neki.
Kellene az a Rescue Ink.
  ronee, 19:43 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Anyus, nem. Nem ennyire finom vers ez Szerinted minek nekem locsolóvers? Virágoknak nem szavalok!
  ronee, 16:54 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Gyerekek, nincs mese. Tavaszváró verseket kell megzenésítenem.
Megwoodoozom a telet vagy mittoménmá!

Tesóm megtanított egy szép versre anno, de az nem publikus! Végülis csak 3 éves voltam, amikor hangosan szavaltam. NE KÉRDEZD!



  ronee, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem mondok én már semmit sem, de azt nagyon!
Globális felmelegedés mi? Tanzániában!
  ronee, 10:13 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 6., szombat Nekem tetszik!
0  


"Olyanokká kell lennünk, mint a Hold. (...) Az emberek akkor is panaszkodnak, ha túl erõsen süt a nap és elviselhetetlenül meleg van, meg akkor is, ha túl sokat esik vagy túl hideg van. De (...) senki nem zsörtölõdik, ha süt a Hold. Mindenki boldogan, a maga módján üdvözli a Holdat. A gyerekek saját árnyékukat figyelik és a fényében játszanak, míg a felnõttek összegyûlnek a téren, hogy történeteket meséljenek, és egész éjszakán át táncoljanak. Csupa jó dolog történik, ha süt a Hold. Ez már elég ok arra, hogy olyanok akarjunk lenni, mint a Hold.
-Ishmael Beah-
  ronee, 20:52 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Henna: drága vagy, a dolgok rendben vannak, csak néha kilengés történedik... Ember vérmérséklete meg már csak ilyen. Velem nem lehet úgy beszélni, mint egy kutyával.

Ellenben én most:

  ronee, 17:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Dióhéjjában ennyi, de elmagyarázom nekik egyszer még, hogy ne kenegessék a saját szarjukat ránk, mert nem mi vagyunk a hülyék, hanem õk a dilettánsak.

Ember bocsit kért tõlem, de mentségére felhozta, hogy ilyen egyszerû emberekkel nem lehet intelligensen beszélni, mert az olyan nekik, mint a fehér zaj...

Aztán meg azt mondja nekem tegnap este...
-Baba! Te vagy az agy, én vagyok a gerinc!


Isten tudja melyik kínai karatés filmbõl vette
  ronee, 14:51 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem igazán érthetõ, amit eddig írtam, ezért jöjjön részletesen.
2007. november óta bérli ezt a lakást a párom egyedül. A tulaj 45e forintot akart kérni, de maradtak 40e-ben. Amikor aláírták a szerzõdést, a csaj elmondta, hogy minden költség mellett van még egy most induló panel-programos hiteltörlesztés is, amit õ a páromra szépen rá is testált, ez havi 3000.- azóta is, a közös költség tartalmazza.
Tavaly tavasszal a párom kijelentkezett a volt anyósától és megkérdezte a fõbérlõ anyját, hogy be tud-e ide jelentkezni ebbe a lakásba, ahol mi lakunk. A fõbérlõ anyja 1 háztömbbel lakik arrébb, és azt mondta, ha nem baj, akkor ide jelentelek be magamhoz.
Ember meg közölte, hogy neki mindegy, kell egy cím.
Elmentek okmányirodába, megcsinálták, hazafelé a nõ elkérte a lakcímkártyát és elhúzta a száját. Párom észrevette és azt mondta neki, hogy ha ennyire nagy baj, akkor inkább átjelentkezik a lánya lakásába, amit most bérlünk. Azt mondta a nõ, hogy nem baj.
Rá 3 napra csörgött a telefon, hogy mégis baj, intézzék el a lányával. Akkor felhívtuk a fõbérlõt, hogy jöjjön el és csináljuk meg. Eljött, elmentek párommal és annyit intézett el, hogy a lakcím maradt az anyjáé, ez, amiért fizetünk lett a tartózkodási hely. Magyarul adtak a szarnak egy pofont, mert nem lett új lakcím.
Ezzel eddig nem volt baj.
De megjött az APEH-tól az adóbevallás az öreglány címére. Ez annyira megijedt, hogy elszaladt az okmányirodába és kényszer kijelentéssel kipakolta embert a lakásából. Ezért 2200.- forintot fizetett, amit most követel rajtunk.
Én nem csinálok nagy ügyet ebbõl az összegbõl, mert egy veszekedéshez fika. DE. Az a némber a hátunk mögött intézkedett, egyrészt ingyen meg lehetett volna oldani, mert szól a lányának és csak rendesen át kellett volna jelenteni a páromat, másrészt pontosan 2200.- forint értékû okmánybélyegünk van, amit megvettünk anno potyára, harmadrészt felháborító, hogy bûnözõként kezelve embert kényszer kijelentést tesz minden értesítés nélkül.
Én felhívtam az öreglányt, bemutatkoztam, elmondtam ki vagyok és miért hívom, erre elkezdett értetlenkedni, hogy én ki vagyok és nekem tapadt hogy minek szólok ebbe bele. Akkor ment fel bennem a pumpa.
Diplomás, hadd ne mondjam hányas IQ-val rendelkezõ nõ vagyok és egyáltalán nem szoktam meg, hogy semmibe vegyen engem vagy a mondandómat bárki is. Két értelmes mondatot nem tudott kinyögni ez a nõ.
Ezzel nem lett volna baj, de csörgött párom telefonja, a lánya hívta, hogy anyám azt mondta, hogy egy nõ visítozott(!) vele és nevetségesek vagyunk, hogy ketten nem tudunk 43.000.- forintot kifizetni, mert õk decemberben szóltak, hogy fel akarják emelni.
Erre embernek felment az agyvize és nyomdafestéket nem tûrõen elküldte õket a francba és megmondta, hogy az õ barátnõjével nem beszélhet senki sem így.
A csaj visszahívta, én vettem fel, tudtam vele normálisan beszélni, õ volt megsértõdve, hogy õ milyen rendes volt és nehogy már az albérlõ mondja meg, hogy mennyi legyen az albérleti díj.

Nekem errõl annyi a véleményem, hogy a fenti ábra is azt mutatja, hogy mind a ketten olyan sötét, ostoba némberek, akiket még nem hordott a hátán a föld. Nem tudnak egy nyomorult lakcímkártyát elintézni ketten, a csaj is elment a SAJÁT lakása ügyében intézkedni és meg sem nézte a kártyát, hogy mi került rá.
És ezek tapadnak nekem.
Kicseszett a saját anyjával, és még itt mártírkodnak, hogy õk csak szívességet tettek. Basszus. Lehetett volna nem-et mondani. Létezõ magyar szó.
A másik pofátlanság, hogy nem hajlandó elismerni, hogy a hiteltörlesztése nem a mi dolgunk és a kezdetektõl fogva 43e forintot kap ezért a 28nm-es távfûtéses, erkélytelen panelért.
És mindig az albérlõ a szemétláda, ugye?
  ronee, 10:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 5., pntek Nekem tetszik!
0  
Kipanaszkodtam magam mára, pipa.
Eldöntöttem, hogy nincs balhé, nincs veszekedés.
Megoldjuk, mert minden megoldható.

De azt már most közlöm, hogy a következõ életemben:
Garfield +
Dr. House +
Ford Fairlane +
Jockey Ewing +
Al Bundy valamint
Gordon Ramsay reinkarnációja óhajtok lenni! És felõlem mindenki bekaphatja majd, akinek fáj a valamije
  ronee, 21:22 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Én nem tudom, ki mit mûvel itt, de a való világban is van elég OSTOBA körülöttem, ez a rész nem érdekel.
Kizárólag naplózni és beszélgetni járok ide, úgyhogy senki problémája nem izgat. Akiket szeretek, kedvelek itt, õk tudják ezt és nem veszik magukra. Nekik SZERETÉS és csóközön.

Jelenleg pakolom a cuccaimat, mert bár 3 hónapja lakom itt, de olyan vastag bõr keletkezett a tulaj és a nyomorult anyja arcán, amit nem bír el a kicseszett nagy igazságérzetem. És nem tûröm el, ha valakit azért néznek hülyének, mert nem magyar.
Unom már, hogy a költözõ madarak hozzám képest kutyafaxa, de ha menni kell, akkor menni kell. Ezt dobta a gép.

Megint beleestem abba a hibába, hogy feldühödtem olyan embereken, akik nem egy szinten vannak velem. De itt és most pénzrõl van szó, nem arról, hogy valakinek kötözködõs kedve támadt.
Megvan a lakás, amit kiválasztottunk, hétfõn megnézzük, kiderül, milyen.
Tetszik, hogy nagy, az elõszoba beépített szekrényes, külön háló van, 20nm a nappali, erkélyes, felújított fürdõje van, és fontos, hogy be tudok állni, van fedett kocsibeálló, nekem ez aranyat ér.

Párom megígérte, hogy visszafogja magát és soha többet nem beszél így senkivel sem, de elszállt az agya, amikor hallotta, hogy beszél velem az a némber...
Ezen változtatni nehéz. Vagy lehetetlen.
  ronee, 20:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 4., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Beszív. Kifúj. Nyugodt vagyok. Szép vagyok. Okos vagyok. Intelligens vagyok. EMBER vagyok.
  ronee, 21:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na akkor költözés. Veszekedés, vitatkozás, mert miért ne.
Nem, nem én kiabáltam.
Nekem csak tele van a tököm a sötét, senkiházi, ostoba emberekkel.

Mi az, hogy nekem nincs jogom a párom helyett beszélni meg intézkedni? Ez nem vita és értetlenkedés tárgya, ezt tudomásul kell venni.
  ronee, 19:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 2., kedd Nekem tetszik!
0  


  ronee, 17:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Szerintem említettem már, mennyire utálom a budapesti dilettáns, bürokrata, lusta, senkiházi, csaló vezetést.
Lehullik 30 centi hó, erre megbénul a közlekedés? Nem tudok kiállni a parkolóból, mert egyszerûen a havat nem tudom hova lapátolni?
Zuglóból mentem Pesterzsébetre, egy kumma takarító hómunkást, annyit se láttam! Hol takarítanak, a Parlament elõtt?
Cseszhetik, nem ott lakom!

Fõkefés szóvivõ kisasszony is elmagyarázta a cuki kis hangján, hogy ne az útra dobáljuk a havat, hanem csinos ki kupacokba tegyük. Anyád!

  ronee, 14:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelit!

Gyorsan postolok, aztán meg már úgyis pimporog a telefon , hogy kelés történjen azonnali hatállyal a fekvõalkalmatosságból ki... folyólag.
Szép mondat.

Tegnap teljesen elfelejtettem megköszönteni a Kedves Egybegyûlteket FEBRUÁR alkalmából... Na. Ma se fogom, mert minek Haladjunk!

Én is elhaladok kávé ügyben, aztán zuhany, öltözés és kifelé. Ma már nem bagzódom itthon.
  ronee, 9:17 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. februr 1., htf Nekem tetszik!
0  
Kingám, Te voltál a januári top olvasóm, gratulálok nadonnadonnadon!


  ronee, 21:56 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



  ronee, 21:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mer a lomantika az lomantika... Aki szereti...


  ronee, 19:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
chatrin: Te nem is kértél!
  ronee, 15:11 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nah akkor csajoknak forrócsokkancs:


Henna Neked majd még keresek valami zenét is pihibe vagy vidulásba, megfelelõ részt húzd alá
  ronee, 14:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
chatrin: ahhát, vagy a szomszéd kocsija alá

Na, viccet félretéve. Ki kér?



  ronee, 12:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem megyek, mert ki sem tudnék tolatni a parkolóból

Tavasz gyere máááááááááááááááááááááá
  ronee, 12:29 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelit!

Kisütött a nap, szerintem elmegyek a valahova, mert nagyon szükséges.
Sörényszárítás, három és!
  ronee, 10:35 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2010. janur 31., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Tessék következni...


  ronee, 11:17 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.