CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2008. augusztus 11., htf Nekem tetszik!
0  
Meglett az uccsó jegyem -igen, most- és számoltam egy átlagot. 4,7. Szerintem jó ez. Végülis nem lett 3asom.

Szerdán meg megyek, levágatom a hajamat, azt a szép hosszút. Mert állítólag jobban áll a rövid. Ha így van, hát akkor rövid lesz.

A többi xarságról nem írnék. Majd egyszer.

  ronee, 19:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. augusztus 5., kedd Nekem tetszik!
0  
Szép volt, jó volt, vissza is mennék más feltételekkel. Jó az, ha csak annyi a bajod, hogy hogy kenyegesd be a hátad...
Ellenben 2 macska elveszett, mire hazaértünk, Ember tiszta letargiában van. Én annyira nem, bár imádtam õket, de én is takarítok utánuk, szóval túlélem. Amúgy szerettem õket nagyon, komolyan. Remélem jó helyen vannak és azt is, hogy nem lesz 2 kismacska helyettük...

Suli. Ezek a drágák 3 hét konzultációt találtak ki nekünk, õrjöng mindenki. Ennyi szabadság a világon nincs, plusz olyan is van, akit csak a beíratkozásra engednek el, utána a színét sem látjuk. Foghíjjas évfolyam lesz ez.
Gyúrom a szakdogámat, annak legalább van értelme.

Asszem.
  ronee, 17:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. augusztus 4., htf Nekem tetszik!
0  
Möggyöttem.
  ronee, 20:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 27., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Eltakarodok pihenni, mert lassan feladja valamék szervem odabent. Majd jövök.
  ronee, 11:07 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 20., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Szerintetek mit kellett ahhoz tennem, hogy a családom egy 3 szavas sms-ben köszöntsön fel? A nyertesek között kisorsolok egy zacskó puszedlit meg egy zacsi tökmagot.
Na hát ilyen volt ez a mai nap. Örülök, hogy lassan vége. Be is veszem a leszaromtablettámat.
  ronee, 20:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek, aranyosak vagytok!
  ronee, 13:35 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 18., pntek Nekem tetszik!
0  

Elfáradtam, kb. így nézek kifele a fejembõl. Elkezdtem kigazolni az udvart parlagfû-ügyileg, de nem bírom egyedül ezt. Kiszedtem megint 3 nagy vödörrel, viszketek...
Muszáj vagyok így esõ után, esõ elõtt, mert könnyen kijön és a nap sem süt. Meg a macskák is vigyáznak rám közben
Elmosogattam, rendbevágtam a konyhát, felmostam. Fõzni már nem fogok, így is beállt a derekam. Majd.
  ronee, 17:14 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 17., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Axon törölte magát egy csaj asszem miattam. Merthogy megkértem nyilvánosan, ne írjon nagy betûkkel, mert az kiabálás. Ezen feltehetõleg besértõdött. Hát... meg is érdemli. Mellesleg már vagy 3 hete lestem akkor az irományait.
9 éves csetes múlttal rendelkezem, 99` óta beszélgetek itt, nekem még jelent valamit a netikett. Azonkívül akkoriban nem volt mindenkinek internet elérése, vagyis nem tudott minden barom felférkõzni a világhálóra (boldog békeidõk) és csesztetni vagy fárasztani a jónépet...
Persze sok olyan ember is használja azóta, akik teljesen rendben vannak, helyesen írnak, vagy ha hibákkal is, de értelmes dolgokat büffentenek ki magukból. Plusz tudják, hogy azért, mert nem szemtõl szemben kommunikálnak valakivel, akkor sem engedhetik meg maguknak, hogy tapló módon viselkedjenek. Plusz plusz sejtik, mire való a net. Kincsesbánya annak, aki tud keresni.
Szóval elmagyaráztuk neki (merthogy nem csak engem zavart), hogy élõben sem járja, hogy mindenki normális hangnemben beszél, csak õ kiabál, akkor kitalálta, hogy õ így jobban látja a betûket... No comment.
Na de ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha bekerülök egy új helyre, akkor ne várjam már el, hogy a hely alkalmazkodjon hozzám. Ez az életben is nagy pofáraeséseket produkál.
Megvan ennek is a szipológiája kéremszépen
  ronee, 13:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 16., szerda Nekem tetszik!
0  
Segítsetek nekem! Olyan emberkét keresek, aki már dolgozott teázóban.
  ronee, 21:10 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
ÖÖöö Én? Gúnyos? Nem hiszem. Tudom! Mondom: látok. Valami nagy teher ez amúgy, mert semmilyen igazságtalanság, marhaság mellett nem tudok elmenni, de evvagyok én, lehet útálózni
Mellesleg meg csak magamnak gyártom a kellemetlen perceket, ammeg ügye az én bajom. Hülye a világ, hülye vagyok én is.

Múltkor nagyon röhögtem. Vettem kukoricát, mondok fõzök. Írtam sms barátnõmnek, -mert hát konyha az nyista, ezáltal nem repkedek a rözsó mellett nap mint nap, teljesen érthetõ okokból-, hogy: Nem emlékszem anyám meddig fõzte a kukoricát...
Erre visszahív, hogy most ez egy dal? Mert akkor nem tudja a folytatást! De ha meg kérdés, akkor a forrás után 10 perc...

Azt mondja megpróbálta elénekelni, de nem jött rá hirtelen, mit akarok Menten ajánlottam neki a Londa Kolor Necsörelsz Hirtelen Szõke címû árnyalatát stílusilag
  ronee, 12:50 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem tudom megállni, hogy ne agyaljak... Mindegy. Valamelyik nap a 7 évenkénti változásokról volt szó a tv-ben, és ezen kezdtem el merengeni. 7, 14, 21, 28... De a változások az ezeket megelõzõ 1 évben megkezdõdnek. Hát nálam megkezdõdtek.
Igyekszem arra törekedni, hogy POZITÍV sorsfordulat következzen, bár ehhez sok mindent el kell(ett) veszítenem, de mint tudjuk, semmi sincs ingyér...Legalábbis én eddig mindennek leróttam az árát, volt, hogy kamatos kamattal.
Nem nyavajgás, tények csupáncsak. Így kellett lennie. Pont. Az a bajság, hogy nem csak nézek, látok is...

Egy tündéri, cserfes, okos 6 éves kislány kérdezte meg tõlem nem olyan régen, hogy milyen felnõttnek lenni. Azt válaszoltam neki hirtelen, hogy: maradj gyerek, hidd el neked a legjobb.
Õ erre azt mondta, nem akar. Mert a gyerekekkel csak a bajuk van a felnõtteknek.
(Ebben a pillanatban ránéztem a negyvenes, csempeszájú anyjára, akinek épp a fodrászom szárította a haját, aki hulla részegen "táncol" a diszkóban szombatonként cigivel a szájában és hagyja, hogy idegen pasik tapizzák...).
Sajnáltam ezt a kislányt, akibõl dõltek a kérdések, csak válaszolni kellett volna és nem megrángatni türelmetlenül, hogy fogd be a szád kismajom. Elnéztem ezt a magát anyának nevezõ szerencsétlen senkit, akinek fogalma sincs, mekkora kincse van, akit szeretni kellene és megmutatni neki a világot... Aki nem tudja, hogy a gyerek tükör. Amiben saját magát, a viselkedését látja vissza. Amit ad, azt kapja.
Õ egy másik tükröt használ, amiben feldobja a sminket, belövi a haját és elmegy bulizni.
Csak remélni tudom, hogy ez a kis tündér nagyrészt az apját örökölte.
  ronee, 8:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee


Na. Én meg nem akarok ma gondolkodni.
  ronee, 8:05 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 15., kedd Nekem tetszik!
0  
Hála a magasságos megváltónak, se tegnap, se ma nem történt velem semmi se. Na hát ilyen is régen volt. Érzem én, hogy vissza fogom sírni ezt a két nap bódogságot még...
Pénteken fülészet, valami nem stimmol odabent, remélem csak a szokásos. Bár azt se szeretem, ellenben hallani igen nagyon
Eltolom magam a tv elé. Vagy valami.
  ronee, 21:05 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 13., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Hetedik: Apró utalás a kresz mániámra?
Mellesleg meg teljesen tipikus sajnos...
  ronee, 18:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hetedik: ha elkapom a golyóit, ha nem is foggal, akkor nekije rája rossz világ köszönt... Mátrix ide vagy oda

Na de azért a tegnap este is... Elmentünk étterembe, mert ilyen mocsok burzsoá vagymuk Hazaértünk és én mentem is csucsulni, mert túl jól voltam lakva, és az álmosságon a jegeskávé sem lankasztott. Meleg volt, szívem szerint a bõrömet is levettem volna. Na mindegy. Nagy nehezen bepozícionáltam magam az ágyba, a körülményekhez képest a legkényelmesebb "egyik lábam felhúzom, a karom meg a fejem alatt van" pózba. Éppen számoltam volna a birkákat, amikor egy TÜCSÖK valahol nagyon nem messze elkezdett koncsertózni nagyon nem halkan...

Na kérem. A tücsökkel, azon túl, hogy hangos, van egyéb baj is. Mégpedig. Ha felkapcsolod a vellanyt, sürgõsen bekussol. Ha meg lekapcsolod, akkor ordít, mint a hétszákramentom. Plusz nem látod. Tiszta Bakterház.
Na de. Egy szerencse azért van. Nem olvasott a mimikrirõl Õkelme fent ült az ablakon...
Sipákoltam Embernek, hogy tegye ki. Morgott õ is, mondom se Te, se a tücsök nem tudtok csendben létezni, ez már teljesen bittos Kinyitotta az ablakot, de a jószág nem kifelé ment, hanem befelé gyött. Nagy nehezen megfogta, a vadállat erre válaszul meg megharapta. Jó, hát bevallom, akkor már nagyon röhögtem

Sajnálam szegényt, de amíg a hangya odakint gyûjtöget, ez idebent muzsikál ingyér, aztán majd hajléktalan lesz télre, szóval az is õ baja. Hát mindent nem oldhatok meg én se
  ronee, 9:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 12., szombat Nekem tetszik!
0  
Hogy velünk mindig történik valami...
Emberrel elindultunk a Lurdyba. Útközben, mint ismeretes, megszûnik egy sáv a benzinkút elõtt. Általában, 10-bõl 2 ember megy el a végéig, ebbõl 1 béna, 1 meg pofátlan.
Hát mi kifogtunk egy utóbbit. Na de nem kell megijedni egy nagy autótól, fõleg ha a mi szebb idõket látott Seatunknak már egy karcolással több vagy kevesebb mindegy. Igen. Szoktuk "büntetni" a nyomorultakat. Ugyanis azzal fel lehet õket idegelni, ha nem az van, amit õk akarnak.
Márpedig most nem az volt. Sehol sincs elõírva, hogy be kell engednem, csakis a jóindulatomon múlik. Ami most éppen nem vol raktáron.
Ember nem engedte be, aztán bejött mögénk, kivágott, megelõzött és ugyanúgy ment a Lurdyhoz, mint mi. Leparkolt balra, mi jobbra kanyarodtunk, kiszállt és ordenáré módon üvölteni kezdett, hogy a K...a anyád köcsög, mit képzelsz, rám húzod a kormányt?!
Mindezt egy olyan 110 kilós cigány napszemüveges tulok szájából hallottuk, plusz jelen volt az ugyanúgy nem kicsi haverja. Hát Embernek se kellett több, félreállt, kiszállt.
Hát mondom itt verés lesz. Mondjuk Ember 130 kiló, de hát mondok csak ketten vannak.
Ordított felénk, mi meg mentünk feléjük. Ember odaért, halkan közölte vele a kresz szabályokat, ez meg csak ordított.
Aztán Ember se bírta cérnával, leköcsögözte õ is. Erre a másik tulok is odalépéett, de akkor én is megindultam.
Mentemben kiabáltam, hogy be lehet fejezni és takarodjanak a dolgukra.
Láss csodát, elmentek. A második számú tulok még megállt, és nézett, de rámutattam az ujjammal és közöltem, hogy tûnés a dolgodra. Szó nélkül elhúzta a rongyot.
Meg ne kérdezze senki se tõlem, hogy vetemedtem ilyenre. Szájoncsaptak volna, ott halok meg. De olyan düh lángolt bennem, és ugye még nem voltam megverve, hogy vettem a bátorságot. Ezúttal bejött.

Az ÖSSZES bugyim van már tele, hogy minden héten történik valami ilyen. Létezhetetlen, hogy ennyi agresszív véglény van ezen a Földön. Fényre jönnek? Osztódással szaporodnak? Vagy csak annyira hülyék, hogy ezzel védekeznek és sokan nem szólnak nekik, mert megijednek?
Kitanulok valami harcmûvészetet.
  ronee, 16:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 11., pntek Nekem tetszik!
0  
Leszaromtabletta. Az kell. Receptre van?
  ronee, 12:27 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hetedik: Új ez még nekem, de megfogadom Azt hiszem ma is kidobálom, amíg egyedül vagyok és nem zavar semmi. Ööö. Senki.
Olvastam Nálad éppen a kávét, és most bajban is vagyok, mert megfogadtam, hogy leszokom róla. Még errõl a 3in1-ról is, mert hát nem jó ez nekem sehogyse gyomorilag



Na mostan akkor már csak a leszokásról kéne leszoknom és pátent lenne minden

Más.
Nemrég azt írta nekem többek közt egy csiga, hogy: add fel szivi. Nem tudom mire írta, biztos beleolvasott a naplómba Elárulni meg nem árulta el, csak sok sikert kívánt az utamhoz. Akkor biztos nem akart rosszat

Mellesleg rájöttem: a bajaim forrása én magam vagyok. Meg kellene tanulnom szelektálni, elengedni a fülem mellett, meghúzogatni a vállam, hagyni mindenkit élni, ahogy akar és ölbe tett kézzel nézni, hogyan xarja el az életét. Ideje volna befelé figyelnem, még ha ez önzõség is. Belõlem csak egy van, másokból meg sok
  ronee, 10:50 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Egyszerûen nem tudtam aludni. Hajnal kettõ lehetett talán, mikor még kattogó kerekekkel néztem a Hold bevilágította fehér falakat.
Minden nap türelemet és kitartást kérek az angyaloktól. Jól olvasod. Angyalok. Valaki(k)ben hinnem kell még magamon kívül. Vettem angyalos kártyát.
Meglepõdve olvastam a lapokat. A feltett kérdésemre adott válasz az az volt, hogy miatta vagyok most ebben a helyzetben. Õ intézte így.
Akkor merült fel bennem, amit már ide is írtam. A dolgok elfogadása. Úszok az árral.
Aztán a következõ lap, hogy ne adjam fel az álmaimat, jó úton vagyok.
És a harmadik lap, hogy boldog leszek.
Keverés közben kiesett egy kártya. Azt mondta írjak. Írjak ki magamból mindent, írjak cikket vagy könyvet, segíteni fog benne.
Ezért vagyok itt most. De tudom, nem csak erre gondolt. Kezdetnek (folytatásnak) megteszi: )

Most lezuhanyolok és kezdõdhet egy újabb nap. Remélhetõleg kellemes befejezéssel: )
  ronee, 8:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 7., htf Nekem tetszik!
0  
"Cigizett. Néztem a száját. Kis köröket fújt nekem a levegõbe. Én csak bámultam, minden benne volt abban a pár percben. Aztán az egyik kör a levegõben addig formálódott, mígnem egy szív lett belõle. -Neked. - mondta. -Ennyire szeretlek."
  ronee, 19:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Leszakad az ég éppen, csináltam hamburgert, megettük. Ember most ül a tolóajtóban és villámokat fényképez. Ráér. Aztán nem tudom, abban az esetben, ha belevág, merre van a legközelebbi kórház és hogy milyen csónakkal megyünk ki, mert verdával felejtõs.

De meg kell hagyni, szép villámok.

Hetedik köszi Hajráfolok nadon

nevetek: pedig mellétenném annak a szemétnek szívesen
  ronee, 19:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem ígérek semmit sem. Ezt viszont kõkeményen betartom
Nem, nem fogom megígérni, hogy "jobban leszek". Milyen hülyeség ez? Ha bánt valami, úgysem tudok felhõtlenül boldog lenni na. Nyekeregni meg itt a naplóm, bár ezt sem terhelem le maximálisan a xarságaimmal, mert kinek mi köze.

Van egy nagyszabású projekt most, amin nagyon dolgozok, aztán majd ha eredménye lesz, közhírré tétetik itten Addig meg virágnyelven ideríjjom a bánatom

A mai reggel sem indult fényesen, plusz pénteken megint megadta magát a verdám, így le kellett mondanom a pedikûröst, akihez 2 hónapja menésem lenne. Tudom, nem nagy dolog, de bosszant. Bár inkább a kocsim és a megbízhatatlansága miatt. Mert a pedikûrnél vannak fontosabb helyek, ahová mennék.

Plusz megint elszórt valami barom az erdõben egy valag szemetet, és ilyenkor átmegyek állatba, mert nem vágom, hogy ha arra van ereje meg ideje, hogy oda kiszórja, akkor mi a francért nem viszi már lerakóba?!

Na ez voltam én, meg az az értetlen fejem.

  ronee, 12:10 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 6., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Nem tudok aludni. Talán mert ma végre kialudtam magam, nem tudom. De ezt a szenvedést meg rühellem...
Közben mennek a napok, én meg topogok egy helyben, csodálkozom, szeretek, útálok, hisztizek, örülök, búsulok, agonizálok, félek...
Régen csupa vidámság volt a Naplóm. Hova jutottam Te jó ég. Vissza akarom kapni a régi Ronee-t. Meg a családomat, és a boldogságot, biztonságot.
Talán sok ez így egyszerre.
Egyszercsak...
Mindenkinek jó pihenést!
  ronee, 22:56 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 4., pntek Nekem tetszik!
0  
Megállt a verdám. Beállt a váltóm. Sírok egy köröt.
Utána megeszem a sztrapacskámat.
Evvan.
  ronee, 17:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Elolvastam pár kommentemet. Nem tudok nagyjaink fennkölt szavaival beszélni errõl a világról. Meg arról sem, amit mostanában érzek, átélek, megtapasztalok.
Sokszor virágnyelven írok, hogy ne lehessen érteni, mi is történik velem. Illetve csak az tudja, akit érdekel a sorsom. Pontosítva: akinek hagyom, hogy belelásson az életembe. Mert nem kiabálom ki a világnak örömöm-bánatom.
Mégiscsak van még intimitás a világon: )

De hogy ne csak virágnyelven írjak: egyedül maradtam.
Hú de szar kiírni. De legalább nem hazudok magamnak.
Szóval a családom csinált egy hátraarcot, a többirõl meg most nem óhajtok beszélni.
Ezeket a sorokat meg a naplómnak írom, úgyhogy eszébe se jusson a Kedves Olvasónak sajnálni engem. Nincs miért. Vannak dolgok, amikbe bele kell törõdni, különben meghülyülnénk. Ez pl. olyan. Mindennek megvan a maga oka, és ha a Sors most úgy gondolta, egyedül kell tovább mennem, akkor úgy lesz.
Nem adom fel: )
  ronee, 12:16 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jlius 2., szerda Nekem tetszik!
0  
Csak egyszer küldené elém a Sors azt, aki kínozza a kutyáját. Szerencsétlen spániel... Az ilyen véglényt ütném még a mentõben is. Mélyen fel tudok háborodni az emberi butaságon, agresszión. És nem is értem meg, mit érez ilyenkor. Örül, hogy bánthat valakit? Hát bántanám én is szívesen.
  ronee, 18:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jó reggelt...
Láss csodát, tegnap meglett egy jegyem, ötös. Nagyon drukkolok nekik, hogy az utolsó is megszülessen már, így júliusban. Drukk-drukk. Na meg ugye én is júliusban születtem.

Állapot-jelentés: mínusz egy tányér így reggel, de megcsináltam a kávémat, amit nem locsoltam ki, így ez az elsõ, ami az elsõ.
Eltakarodok zuhany alá, hátha jobban leszek, mire megint írásra vetemedek. Nem vagyok jól mostanában, azt hiszem ez kiderült. Aki már unja, lapozzon, aki nem, annak meg fizetek valamit a szenvedéseiért majd
  ronee, 8:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jnius 29., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Na erre a nagy idegre fõztem tejbegrízt. Mert az jó. Utána elosonok feredõzni és beszállok a pihepuha pihék közé. Alvadni. Mert azt se ártana a 3. napi ötórai kelés után. Mindenkinek jó csucsut és szép jövõ hetet.
Nekem meg baleset-, kuplungtönkremenõ- és megállás-MENTES közlekedést. Jamerhogy megállt a verda alattam a Szentmihályin csütörtökön, hát hol máshol ugye. Kis utcában már mégse. Embernek telefon, elvontatott az Erzsébetre, utána ügyvéd, utána vissza délre a Mazdához, mert jött az autómentõ, onnan be a szervízbe és csak másnap lett kész. De nem tetszik, néha nem tudok váltani... Ehh. Errõl ennyit.
  ronee, 20:44 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hetedik Remélem is, hogy kiközösítik. Ez valami istenfélének hiszi magát és baromi vagánynak, mert egy punci ül mögötte. Ha meg baleset van, akkor megy a hiszti.
  ronee, 19:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
M3. Bevezetõ szakasz. 80-as tábla, 110-el megyek a belsõ sávban. Motoros barátom olybá gondolta, letakarodok elõle. Tévedett. Belejött a seggembe, nem igazán hitte el, hogy valaki nem ijed meg tõle.
Mikor észrevette, hogy nem fogok lehúzódni, mivel mellettem 2 üres sáv volt, mellém jött és le akarta törni a tükrömet, a kurvája mögötte meg bõszen lobogtatta a középsõ ujját, amit igazán szívesen beleállítottam volna az ánuszába.
Ilyen világot élünk kérem szépen. Kapjam félre a kormányt? Lökjem fel? Ugyanannyit kapnék érte, mint egy rendes emberért. De innen üzenem: bukj fel valamelyik kanyarban és dögölj meg. Én meg majd röhögök.
  ronee, 17:15 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.