CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2008. jnius 18., szerda Nekem tetszik!
0  
Hetedik köszi

Ebben a nagy hirtelen beállt semmittevésben is azon agyalok, mit kellene tanulnom. Nem vagyok stréber, csak ha elkezdek valamit, akkor szeretem tisztességesen befejezni. A szakdoga leadás meg hamar ideér.

Na most. Ma már sikerült egy bögre kávét végiglocsolnom az asztalon, így a másodikat iszom, ami az elsõ.
És valami nagy rovar ül a konyhában a falon, amit én meg nem próbálok még megközelíteni sem, nemhogy egész közel menni.
Ember mondta fotózzam le, küldjem el neki. Elküldtem. Erre közli, hogy nincs ott a mérõszalag, hogy mekkora! Hát mondom majd még a nevét is megkérdezem nekije, tán nem?!
Múlt héten egy gyíkot kellett kiköltöztetni a gyerekszobából, elõtte egy énekes madarat. Nálunk... laknak állatok.
  ronee, 13:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jnius 15., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Pénteken ötösre szóbeliztem, ezzel megvan ez a félévem. Már csak 4 tárgyam jegyei hiányoznak, 8 megvan. Lett 5 ötösöm meg 3 négyesem, egész jól állok.
Nem beképzeltségbõl írom le, bár ha az lennék is megérdemlem azt, hogy közkinccsé tehessem. De mivel ez az én naplóm, hadd fényezzem már magam kicsit
Sokat tanultam és dolgoztam ezekért a jegyekért.

A ház halad, jövõ héten színe is lesz neki, majd kiderül mennyire szép ez a narancssárga. Bár õszinte leszek: nem érdekel. Amilyen lesz, olyan lesz. Nem bánom. Csak nézzen ki valahogy.
Aztán lesz járda körben, meg talán burkolat is a teraszon és ennyi. Majd a ház ura megcsináltatja a többit amikor akarja.

Most pedig menek a dolgomra, örülök, ha nem kell a gép elõtt ülnöm
  ronee, 18:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jnius 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Holnap lesz az utolsó vizsgám. Ideje már befejezni, mert ezermillió más dolgom van. Most jut eszembe. Hát nem fogom befejezni. Ugyanis jövõre diploma, szóval a szakdoga mint olyan itt lóg a nyakamban.
Mindenesetre rendszerezem az eddigi két évem anyagait, lepucoválom az íróasztalomat: ), és nekiállok az anyaggyûjtésnek. Aztán keresek 1-2 középiskolát, ahol tudok kérdõíveztetni majd szeptemberben.

Egyelõre van 4 ötösöm meg 3 négyesem, annyira nem rossz az átlagom. És mivel a konzulensemnél szóbelizek holnap, presztizskérdést csináltam a tanulásból. Minimum hatosnak kell lennie: )) Menek is. Átolvasom megint.
  ronee, 8:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. jnius 2., htf Nekem tetszik!
0  
Én nem tudom, hogy öregszem-e és azért vagy egyáltalán mert kezd megjönni az eszem... de olyan helyzetekbe kerülök, amiknél igencsak szükség van vagy a józan parasztira, vagy az éberségre, vagy a fapofára, miközben olyan indulatok dolgoznak bennem, amiket jobb volna nem is érezni...
Nem tudok konkretizálni, meg nem is akarok. Elmagyarázva sem tudja senki más rajtam kívül, mirõl beszélek. Ádámtól és Évától kezdve mondhatnám, hogy leginkább a társadalom milyensége borít ki.
A sok idióta, dilettáns, beképzelt, agresszív, magát istennek gondoló, `pofája van, csak nincs rá fedezet` ember(szerû lény).
Azon gondolkodom, mit sírok ezen, amikor változtatni nem valószínû, hogy tudok rajta. A szociálisan érzékeny embereket híjják itten HÜLYÉNEK. Szóval hülye vagyok.
Mert itt van mindjárt a funkcionális analfabetizmus kérdése. Na ha idáig eljutottál az olvasásban, ne hagyd abba, mert fontos. Ez a jelenség nem oldható meg egy vállrándítással, és tekintve hogy ezt a témát akartam szakdolgozni, a szívem (negatív értelmû) csücsökjévé nyõtte ki magát.
Két mondatban leírom neked, mit jelent, figyelj:
Megtanulsz írni, olvasni meg számolni, de olyan helyen dolgozol (vagy éppen nem is dolgozol sehol) ahol és miáltal ezeket a már megszerzett képességeidet nem kell használnod.
Mivel nem használod ezeket, nem is tudod szinten tartani, és egyszercsak azt veszed észre, hogy nem tudsz kitölteni egy csekket vagy nem tudsz értelmezni egy nyúlfaroknyi szöveget. Már ha észreveszed.
Magyarul szövegértési problémád van. Miért rossz ez neked? Elmondom.
Kiszolgáltatott vagy. Vagy nem érted meg, amit pedig nem ártana, vagy félreértelmezed, így csinálsz magadnak plusz feszültséget, rossz napokat, kilyukad a gyomrod és még orvoshoz is menned kell.
Természetesen most rácsaptam a kezemre, mert olybá tûnhet neked, elbagatelizálom a dolgot, pedig nem. Csak nagyon vitriolos vagyok.
Persze nyilván a hibát lehet és kell is keresni az oktatás minõség(telens)ében, a politikában, a médiában egyaránt. Meg azért nem árt(ana) magunkban is.
Rémes, hogy mennyire ciki lett az olvasás. Kérdem én: miért? Valaki megmagyarázhatná nekem, mert említettem, hogy öregszem. Miért ciki tudni, ismerni, tájékozottnak lenni? Fáj? Fittyfenét. Minden másra van idõnk, Mauonika-sót nézni Gyõzikével, tespedni az internet elõtt (ahogy most én is teszem), Mekiben kajcsizni, és a többi.
Nem mondom, hogy ezek nem fontos dolgok. Ám ha úgy van hát legyen. Rohanó világban élünk, az emberek már a zebrán is rohannak, sajnálatos módon kocsival meg motorral, és 17 évesen is a legjobb idõtöltés agyonverni a barátunkat, aztán bedobni a mocsárba, hogy ha esetleg még túl is élné, tutira fulladjon meg.
A megoldás a struccpolitika. Nem láttam, nem hallottam, nem tudom, nem érdekel, nem érint. Egyelõre barátom, egyelõre. Sor kerül majd rád is, ne aggódj.
Hogy mirõl is írok? A sok elbutult emberrõl, akik urambocsá még szavaznak is. Ezek az emberek alkotják a magyarságot. Fiatalok, akiknek teljesen természetes a buzulás és a fene nagy önmegvalósításukban 2 értelmes mondat, annyi sem hagyja el piercinges szájukat. Felnõttek, akik rühellik a munkájukat, problémákkal küszködnek pénzügyileg, unják a gyerekeiket, csalják a partnerüket, veszekednek a családjukkal... Öregek, akik elõzõ két csoportot útálják... Ez van körülöttem, minek szépítsem. Költõi marad a kérdés: mi történt itt?!
  ronee, 21:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 27., kedd Nekem tetszik!
0  
Õ meg feljelenthet, mert 5 macskánk maradt meg a 11-bõl és átjárnak hozzájuk. Valahol igaza van, de ezt azért kissé erõsnek érzem.
  ronee, 19:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Állítólag nem 220V. Meg õ már fogta meg, és ugyan nem halt bele, de nem kellemes.
  ronee, 18:19 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
A szomszéd levélben értesítette Embert, hogy áram lett vezetve a kerítésbe. Merthogy a macskák átjárnak. Ezzel nincs is baj. De ha netalántán véletlen belenyúlok, azt biztosnak veheti, hogy a következõ a feje lesz, ami hozzáér, de úgy, hogy leég a haja.
Merthogy olyat azért nem kívánok, hogy a gyereke markolja meg.
  ronee, 17:55 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Reggel negyed 7kor elkezdtem olvasgatni az indexet...
http://index.hu/gazdasag/magyar/chn080523/

Nem tudtam aludni... Feltevések sokasága fog következni. De akinek inge...
A Kína-jelenségnek több összetevõje van, ez egy hosszú folyamat eredménye, amit ma kénytelenek vagyunk elszenvedni.
Nekem konkrétan nem volna bajom azzal, hogy sokféle dolgot gyárt nagy mennyiségben, ha eközben beszélhetnénk minõségrõl, ami ugye nincs. Aztán a minõségtelenség után: az áraik. Kezdetben mindent vertek, hiszen fillérekért lehetett vásárolni. Ezzel taccsra tették a magyar cipõ- és ruhaipart így elsõ körben. Ahogy ez megvolt, érdekes módon elkezdtek az áraik felfelé kúszni. Szerintem nem túlzok azzal, hogy bármilyen felsõ, amit 3-4000.- körül árulnak, az nekik olyan 15.- forint elõállításilag. Lehet még így is sokat mondtam. De akkor ki lehet számolni, mennyi a haszon. És itt jön az õ bekerülési költségüknél a vám.
Valahogy nem hiszem, hogy barátaink lecsengetik ez után az õrületes mennyiségû holmi után a sok-sok adót, különben -tudva a magyar vállalkozók helyzetét- nem telne drága és flancos autókra. Ahogy mondani szoktam, ma Magyarországon tisztességesen nagyon nehéz élni. Fõleg ilyen szinten.
Õk mégis virulnak. Nem érdekelne, és nem lenne szemet szúró ha a magyar eközben nem csúszna egyre lejjebb és lejjebb.
Nem a kínaiakkal van bajom, félre ne értsen senki. Azokkal, akik hagyják a népet kiszolgáltatottá válni.
A felelõsséget ezáltal sok mindenben lehet keresni. Egyrészt a politika, ami meggyõzõdésem, hogy táptalaja a kínai áruk világszintû elárasztásának.
Nem az államkasszába, hanem az államkassza-kulcs tulajdonosának kell fizetni. Ez nekünk nem jó, de rossz. Egyrészt "olcóbb" nekik, másrészt a nép dögöljön meg, ettõl ugyan nem fog dübörögni a gazdaság, harmadrészt csináljatok magatoknak magyar boltot!
Aztán az is meglepõ ám semmiképp sem mulatágos, ahogy pl. (nem) kezelik a pénztárgépeket: a "Kérek blokkot! Gyere vissza holnap!" c. duma nekem már megvolt. És útálom, ha hülyének néznek. Ja igen. A SAJÁT országomban.
Garancia? Minõségbiztosítás? Jajaj.

És itt jön a másik számomra döbbenetes tényezõ: az emberek. Körülnéztem. Sõt. Egyfolytában figyelek, figyelem az embereket. Butulunk. Nem kicsit, nagyon. Ezáltal lejjebb adtuk. Ezt sem kicsit. Nyilván az elmúlt lassan 20 évben voltak változások, össze kellett húzni a nadrágszíjat, aláírom. De az, hogy kínai fokhagymát vegyek, ez nem pénztárca kérdése. Csakhogy mindenki siet, nincs neki ideje arra, hogy megnézze, mit vesz. Jó lenne legalább konyha fronton MAGYARNAK lenni.
Én nem szégyellem a magyarságomat és nem szégyellném kitenni a magyar zászlót a házamra. Címeres ökörnek lennék minõsítve, ez a jobbik eset, rosszabbikban már le lennék szélsõjobbozva... Fogalmam sincs, mi köze a magyar zászlónak bármelyik oldalhoz is, ha nekem sincs. Hagyjanak már magyarnak lennem, olyan magyarnak, aki büszke ennek a népnek a történelmére, a nagyjaira, arra hogy mi mindent túléltünk és reményeim szerint túl is fogunk. Bár... Kína virággal jött, nem fegyverrel. És élõsködik rajtunk.
  ronee, 7:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 21., szerda Nekem tetszik!
0  
A magam részérõl teljesen egyetértek azzal, hogy csak olyan kapjon segélyt, aki le is tesz valamit az asztalra.
A tanulás és a munka undora kéremalássan öröklõdik. Nemzedékrõl nemzedékre. Mert minek tanuljon vagy dolgozzon, hiszen állambácsi ad. Nem, nem állambácsi ad. Te, én, a szomszéd, a szüleid, azok, akik dolgoznak és adót fizetnek.
Eltartunk egy csomó embert, akik életük végéig ebbõl a pénzbõl tengõdnek. És egyre többen vannak. Én nem állítom, hogy õk tehetnek róla, hiszen ha adnak vedd el, ha vernek szaladj el.
De leszoktatjuk õket mindenrõl, ami fontos az életben, ami éltet, ami elõrevisz, ami tartalmassá teszi létünket, amitõl van önbecsülésünk és amit tovább tudunk adni a gyerekeinknek, mert érték.
A segély nem az.
  ronee, 18:56 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 17., szombat Nekem tetszik!
0  
Ha valakinek BMW X5-öse van, az már halhatatlan? Ha agresszíven belejön a seggembe a belsõ sávban 130-nál, akkor azt hiszi, kimenekülök a külsõ sávba? És ha rám villant, még magam alá is pisilek?
Komolyan el kell hinnem, hogy egyesek nem rendelkeznek az élethez pedig elengedhetetlen: ésszel. A legszörnyûbb, amikor ezek a napszemcsis picsák kapják az ilyet maguk alá, de a körmét megcsináltatni már a pasija viszi be a Belvárosba, mert: nem tud ott parkolni az álomautóval.
Nem is kuncogtam. Konkrétan kiröhögtem.
És bár kigyúrt volt a csávója, de fél fejjel kisebb nálam (164cm).
Csórikám.
  ronee, 8:49 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 12., htf Nekem tetszik!
0  
Jó reggelt Mindenkinek!

Lehetne jobb is, tekintve hogy ma feküdtem le olyan egy körül, merthogy kedves ismerõseinkhez betörtek. Én konkrétan nem láttam a "produktumot", de egy szétvert bejárati ajtó önnön magában sem egy szívderítõ látvány.
Riasztó, mozgásérzékelõ, és minden egyébség, így semmit nem tudtak elvinni a köcsérek. Ellenben Ember ment át megnézni, mitõl ment a riasztás a központba és meghûlt benne a vér, amikor benézett. Nem csodálom. Én sem mertem volna megállni a ház elõtt.
Na most nem feszegetném, mit érdemel az a bûnös... A vér forr bennem, hogy a saját házamba, amiért hosszú éveket dolgoztam, gyökerek törnek be és lopnak, törnek, zúznak. És az esetek NAGYON NAGY %-ban nincs meg az elkövetõ.

Na de. Dübörög a gazdaság. Ja. És el is lehet menni innen.
  ronee, 8:31 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 4., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Édesanyámnak, akinek nehéz szavakkal megköszönni azt a sok szépet és jót, amit ad nekem. Ha lehetne, aranyba foglalnám a kezeit.


  ronee, 20:16 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mjus 1., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Még élek!
Vagy hát fene tudja, híjjuk vegetálásnak. Készülök a vizsgáimra, meló, felújítás, család megbékéltetés, ööö... na meg az is van
És tervek, célok, pörgés. Fura egy idõszak ez az életemben, egy biztos pontom van jelenleg. A többi képlékeny. Nem egy jó érzés ez.
  ronee, 9:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 19., szombat Nekem tetszik!
0  
Tegnap ereszd el a hajamat volt, amit be is tartottam, úgyhogy 4 óra alvás után (igaz nagyon jót pihentem) úgy döntöttem délután 5kor, hogy húz az ágyam megest... Ugyanis voltunk ma Praktikerben, Metro-ban, Material Centerben meg Lurdyban. (Utóbbi kettõ közti utat 2 hídon és olyan flikkflakkal tettük meg, hogy kezdtem úgy érezni, már nem is vagyunk a térképen...)
Praktikerben csempéhez kerestünk volna élvédõt, miután a Brico és az Obi megbukott pénteken arany színû 9 mm-es élvédõbõl (a Praktiker is), aztán vásároltunk ezt-azt a Metroban, utána megnéztük ezt a Material bigyót, de azon túl, hogy a mélygarázsban megijedtem, innen csak lefelé vezet út, nem sok minden volt benne (megj.: kijutottunk). A Lurdyban meg megnéztem a cipõboltot, meg a könyvesboltot. Egyikben sem vettem semmit, skandallum De ittam a Mekiben egy presszó kv-t, mert az olyan lomantikus...
Moziba nem volt erõm menni. Illetve tuti bealszom, bármik rohangálnak a vásznon elõttem, ezért meg nem fizetünk
Hazaértünk és megvolt a testmozgás is. Vitte a szél a nikecellt, mint a hétszákramentom Mire bepakoltunk, elmúlt neki a fontosságos dolga és annyira már nem sietett
Hétfõtõl meg egyetem, most nincs sok kedvem menni, de köll. És fogjam be, mert eddig 2zh meg egy szóbeli van a vizsgaidõszakra, meg egy rakat beadandó. Na ilyen sem lesz többet.
  ronee, 20:10 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 17., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Most minden nehéznek tûnik, megoldhatatlannak. Pedig olyan egyszerû a megoldás. Csak egyet kell lépni és kész. Na igen. De ki mondja meg ezt a lábaimnak?
  ronee, 20:04 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 13., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Komolyan mondom, én szeretem a családomat, de apám ma túl messzire ment. Ha nem lennék 27 éves felnõtt nõ, aki 8 éve nem lakik otthon mert külön élete van, még rosszul is érezném magam.
Na de mivel ez nem így van, hát vérforraló, hogy Columbot játszik és mert félt engem, azt hiszi, belemászhat a magánéletembe.
Nem hívtam vissza 2 órán keresztül és már a fél világot felhívta, hol vagyok, már a rendõrséget akarta, és mikor visszahívtam, halálra volt sértõdve.
Lesz még itt veszekedés. Ideje volna elengedni már minket.
  ronee, 18:17 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 11., pntek Nekem tetszik!
0  

  ronee, 18:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kész a terasz, baromi jól néz ki, locsolhatom. Most vakarom a meszet az ablakokról, kezd fájni a hátam, de rendbe akarom tenni ma azt a részt, úgyhogy nem nyígok. Megyek: )
  ronee, 13:53 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 8., kedd Nekem tetszik!
0  
Na most. Amikor kinézve az ablakon azt látom, hogy Janó valami szakadt, agyonrágott, félszemû, saras, egyszer régen jobb idõket látott, valahavolt plüss vízilóval játszik a zsaluköveken...

Szerintem nem. Nem normális. Há nooooooormáliiiiiiis???!!
  ronee, 12:27 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 6., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Az elõbb belekacagtam a háló ürességébe, olyan visszhangja volt... Eszembe jutott valami.
Álltam a Tesco pénztáránál és véletlen az elõttem álló csaj kipakolt cuccaira esett a tekintetem a szalagon.
Egy darab romantikus dvd és egy uborka.

Én nem gondoltam semmire sem, csak így eszembe jutott na.


  ronee, 19:39 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
És akkor tanuljak?! Nincs az az isten. Még az ágynemût is át kell húznom, már ha ember lesz olyan kedves és lemászik az ágyról.
Kissé tele a bugyingóm a takarítással. Megvárom, míg felszárad a fürdõ, kimosom a kádat és bezárom az ajtót. Készpasszslussz.
Utána nyakonvágom Barnabás macskát, mert kaparja az ajtót, és megyek tovább a porszívóval. Egyszer csak elfogy a csinálnivaló. Vagy én
Azon agyaltam pár órája, hogy szerintem már simán elemrõl megyek
  ronee, 18:43 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
nevetek: köszi, megfogadom

Addig meg love is in the air... És lõn lassan igazi tavasz, nyílnak a virágok meg a blúzok, pattannak a rügyek meg a gombok...
Nem vagyok lázas, csak ööö hogy is fogalmazzak szalonképesen... hm. Na majd keresek valami dalszöveget, ami jobban kifejezi.

Addig meg pihegek még, aztán folytatom az onnan ide pakolást, mosogatást, felporszíjjózást, felmosást... Szerintem szédülök is. Vagy sok volt a kv vagy kevés
  ronee, 15:30 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 5., szombat Nekem tetszik!
0  
Szeretek az exemmel beszélgetni. Mindig megnyugtat, hogy más is van szar helyzetben és nála sem minden tuttkerály, utána meg kiröhögjük a belünket egymáson
Egyelõre nem publikus, mi nyomja jelenleg a bögyömet, elég sok minden fog változni körülöttem, és félek is rendesen, na de... Ha lép az ember, lépjen má rendesen

Srácok haladnak, én is, eddig innen oda pakoltam, jelenleg meg onnan ide. Szóval elvagyok. És ma csak 7x mostam fel a nappalit, merthogy sehogy nem tûnt tisztának Eddig. Aztán rájöttem ma arra is, hogy qrvára útálok meszet vakarni az ajtókról és az ablakokról, ennél jobban már csak szekrényeket toligálni, valamint teljesen kiszáradtak a kicsi kacsóim is, a kézkrém meg elbúkkált valahova...

De lényeg a lényeg, narancssárga lett a konyhám! Nem kell semmiféle mögöttes dolgot felfedezni, a narancssárga az egy szín. És nagyon szép és baromira nem megy a csempéhez, de kit izgat?!

Készül a terasz is, de erõsen úgy érzem, hogy nem 50, hanem 60 nm körül lesz a mérete.... Nem. Nem tudom minek ekkora. Volt hely neki.

Megyek enni valamit.
  ronee, 19:42 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. prilis 1., kedd Nekem tetszik!
0  
Végülis nem rossz, ha valamit mókulnak a házon/ban, kerttel/ben... Van élet. Qrva fárasztó egész nap, és ha leteszik a lantot, én akkor sem ülök a tv elé, hanem takarítom el a romokat. Apropó tv, napok óta nem láttam csak magát a készüléket, adás nyema. Úgyhogy hagyom letakarva, francnak se nincs kedve elõszedni a hosszabbítót meg megkeresni a konnektort... Na meg olyan nagyon nem is érdekel a sok baromság, ami dõl belõle.

A hétvégén kitakarítottam a konyhát, de vasárnap pihentem és elmentem vásárolni Persze nem egyedül Úgyhogy az a napom remek volt.

Tegnap meg leégtem. Nem kicsit, de nagyon. Anyagilag is hogyne, de konkrétan a dekoltázs és az arcom. Ki gondolta volna, hogy ilyen erõs a nap. Na de estére! Hát nem nagyon törölköztem meg ezen a két tájékon. Szédültem és hányingerem volt, alig vártam, hogy elaludjak. Ma alig volt napsütés, de a szél is égetett. Elõszedtem a 30-as fényvédõt, mint halottnak a csók. Úgyhogy kenyegetem tovább aloe vera géllel...

Tegnap megvettük a srácokkal a csöveket, kiásta a gép a ciszternát, ma reggelre be is omlott az egyik oldala, reggel azt lapátolták kifelé, de Janó felhúzta a falakat és ha nem borul le megint egy adag föld, jók vagyunk.
Holnapra esõt mondott, aminek nagyon nem örülök, tök jó látvány a félpucér férfi...

Azért az is milyen jó, hogy ketten temetik be a gödröt, hárman nézzük a két festõvel, és mikor készen vannak, csend. Majd:
Festõ srác: - Szép lett. Nekem tetszik.
Másik festõ: - Ja. Van mondanivalója.


Enni velük nem lehet. Mert ha eszel, röhögsz. Ha evés közben röhögsz, nagy eséllyel minden megakad a torkodon, ha iszol, az valakinek a valamijén landol. Annyira röhögtünk, hogy folyt a könnyem, úgyhogy vagy elõttük eszek, vagy utánuk, ez nem állapot.

De minden percét élvezem, hogy itt vannak. Egyrészt szépül a ház, másrészt meg van társaságom. Nem is akármilyen

  ronee, 20:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mrcius 29., szombat Nekem tetszik!
0  
Tegnap elfáradtam. El is mentem leamortizálni magam táncolásilag, szóval álmos is vagyok, meg a talpam is fáj pluszban. Most meg ihatom a vizet literszámra hogy ne fájjon a fejem.
De elõtte -mivel a doki csak az egyik fülemet mosta ki- mehettem Fótra este 7re, mert nem hallottam már a jobb fülemre... Komolyan a tököm kivolt. Lementem 90 km-t, beestem a rendelés végére, kimosta, megkértem, hogy a másikat is mossa már át, közölte, hogy az tiszta, elkérte a kártyámat meg 3000.-, hazajöttem és már másnap éreztem, hogy a jobb fülem egyre xarabb Aztán tegnap felhívtam a fóti dokinõt, õ csak hétfõre tudott volna idõpontot adni, elfogadtam, de visszahívtam fél óra múlva, hogy lemondjam, mert nem bírtam volna ki hétfõig, akkor megesett a szíve rajtam és berendelt 7re, de csak 6ig van rendelés... Na és mindez 5000.- volt. Kártyát nem kérte el, írt egy nyugtát, elvégre magánba mentem. Örült nekem (naná) és annak is, hogy a hétvégét már sztereóban töltöm

Ház. Haladtak a fiúk, meg el is fogyott a heti Xanax-adagom Imádom õket, de tegnap már közöltem velük, hogy takarodjanak dolgozni, vagy haza, vagy nem bánom, csak ne szóljanak hozzám és ne is nagyon mocorogjanak a látóteremben. Nem beszélek így senkivel, velük is csak azért, mert ezen is röhögnek
De vigyorogva közölte Janó, hogy a jövõ hét nem 4, hanem 5 napos lesz, ne nagyon lélegezzek fel...

Effektíve kávét fõzök és pakolok egész nap. Ami nem rossz ugyan, de tanulni még nem sikerült, szóval nem ártana nekiállni/ülni. 3 hét múlva suli és azon a héten lesz 2 zh meg 2 határidõs beadandó...

Tegnap kiásták a kerti csapot, mert az akna mellé volt betéve, és a fagyzáró is eltört, aztán leszakadt egy radiátor a nappaliban és kiderült, hogy a kazánnál ömlik a víz, hova máshova, hát a falba. Szóval olyan dél körül már kis fehér pöttyök ugráltak a szemem elõtt. És ha még nem lett volna elég, a wc tartályban egy kis szelep megadta magát és az is folyt...
Aztán az egyik srác elhagyta az ezüst karláncát valahol, de közöltem vele, hogy csak jutalom ellenében vagyok hajlandó keresgélni Erre közölte, hogy 2 puszi vagy valami... Nehéz 7 pasival egy magamfajta szende nõnek...

És a macskák. Napközben isten tudja merre kolbászolnak, ha elmennek a fiúk, akkor szálingóznak elõfele valahonnan. De azért arra ráért valamelyik, hogy a vízszerelõnek telepisilje a táskáját. Uram bocsá, de nagyon röhögtem Nem tehetek róla, de olyan beszólásokat engednek meg maguknak, hogy meg is érdemlik, ha ilyen gyalázatos dógok esnek meg velük Legalább a macskáim tudják, kinek az oldalán kell állni.

Szeretem, amikor a festõk meg Janóék csesztetik egymást. Gabi a festõ ritkán szól, de akkor fekszik mindenki a kacajtól, én kiváltképp Igazán remek érzéke van ahhoz, hogy amikor Janónak tele a nadrágja az aktuális munkával, hogyan idegelje ki teljesen. Vésték be a könyöklõket kint, Janó egyik lába egy betonkefnin, a másik egy 38-as téglán, próbálja vízszintezni a könyöklõt, kiékelni és nagyon imádkozik, hogy a nemiszerve helyett is keze legyen, amikor nyílik az ablak és Gabi kiszól:
- Hát Vera... én ezért egy ruppót nem fizetnék!
Janó arcát nem mutatnám be, az meg hogy mit mondott, nyomdafestéket nem tûr
Ott is hagytam õket, mert ezek nekem nagyon fájnak és már-már sírtam. De hogy kocka hasam lesz, mire elmennek innen, az is biztos...
  ronee, 11:46 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mrcius 27., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Ma fejfájással ébredtem, de szerencsére elmúlt. Pakoltam egész nap, és fõztem a kávét literszámra... De annyit röhögtem ezekkel a lököttekkel, hogy fájt a gyomrom. Izomláz Lehet ettõl múlt el a fejem.

  ronee, 21:42 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mrcius 26., szerda Nekem tetszik!
0  
Elegem van a mai napból. Alig csináltak valamit, de azt is lassan. A festõk is kipakoltatták velem a fél házat, de csak leragasztották a fóliát, meg az ajtókereteket.
Ráadásul megkérdezés nélkül bemásztak a dolgozóba átöltözni. Na ne baxxa már meg az ég, hogy veszik a merszet ehhez? Nem elég a 220 nm, õk oda mennek be, ahol az én privát dolgaim vannak?! Holnap kulcsra lesz zárva ez a szekció. Ki vannak teregetve a bugyijaim, ott van a laptopom, meg az egész életünk 2 szobában meg a gardróbban és bemasíroznak.

És ha még ez sem lenne elég, bedugult a fülem, mehettem le a szüleimhez, mert csak ott rendelt a doki, Fóton (világváros) csak hétfõn meg pénteken van a dokinõ. De nem bánom, legalább hallok.
És egész nap fájt a fejem, sõt, most is, úgyhogy mivel az ágyamban gépelek, összecsukom a szerkezetet és bealszom.
Fáj élnem jelenleg.
  ronee, 21:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mrcius 25., kedd Nekem tetszik!
0  
Asszem ideje lenne ennem valamit. Túl jó volt a hétvége, csak a ma reggeli ébredés nem Na de aki leány éjjel, legyen nappal is.
Mellesleg az voltam. Leány. Egész nap jöttem-mentem, kicsit kivagyok, de most legalább leborultam írni.
6:15-kor kidobott az ágyam, letus, haj feltûz és pakolás. Jött a konténer, aztán a srácok is befutottak egyelõre 4-en. Összedobták a szemetet, kijelölték, hol lesz a terasz és ahogy láttam, kint hagyták az ásónkat a ház sarkánál Minnyá menek összeszedem. Holnap meg hátbavágom vele Janót.
Na szal én meg mint a mérgezett egér. Reggel 9kor vittem a verdát zöldkártyáztatni, mert nem vettem észre, hogy 10-én lejárt, aztán amíg dekkoltam, felhívtam 946 embert, mikor készen lettem, hívott Janó, hogy vegyek spárgát, mert ki akarja jelölni a teraszt, utána vissza haza, megint el gyerekvigyázni, aztán haza, utána Tesco, haza, bank, és visszafelé vettem 200 kg glettet és alapozó festéket. Majd holnap kiszedik a verdából, nem emelgetek 25 kilós zsákokat.
Összesöpörtem, felmostam és ettem. Döglök.


"A szív és az agy olyan, mint a homokóra két edénye: amikor az egyik kiürül, a másik megtelik."
  ronee, 16:43 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2008. mrcius 21., pntek Nekem tetszik!
0  
Most mentek el, elhozták a szerszámokat. Szerintem mehetek felírni vagy 10 levél xanaxot is, mert ezek tönkretesznek idegileg, az tutiziher 2 éve már dolgoztak itt, na az sem volt egyszerû, de ez a mostani... Jönnek vagy 6-7-en, szerintem felmondok. Ha lesz asztalom és áram, akkor majd írok ide is. Addig megveszem, ami kell nekik.
  ronee, 13:30 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Alapvetõen jó a kedvem, még a napi hülyeségektõl eltekintve is elvagyok
Jönnek a srácok jövõ héten, rendbe tesszük a kecót. Festünk, röhögünk, betonoznak, röhögünk, én takarítok, vésnek, fúrnak, faragnak, fõzöm a kv-t nekik, röhögünk, burkolnak és röhögünk is. Egész kellemes lesz a derékfájástól és az arcidegzsábától eltekintve
  ronee, 9:24 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.