CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2008. február 7., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Nekiugrok a hĂĄznak. Elfogyott az összes tĂŒrelmem. Mivel valĂłszĂ­nĂ»leg nem tudok majd a derĂ©kszögtĂ”l nagyobb szögben lĂ©tezni, kĂ©rem (jĂłkĂ©pĂ») reumatolĂłgusok jelentkezĂ©sĂ©t! Köszönöm!
  ronee, 17:18 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. február 5., kedd Nekem tetszik!
0  
Nem vagyok negatĂ­v. ReĂĄlis vagyok. EttĂ”l fĂŒggetlenĂŒl meg boldog. Megvan minden vizsgĂĄm, 4,5-ös ĂĄtlaggal vĂ©geztem, kilĂĄtĂĄsban van egy komolyabb melĂł, vannak ĂĄlmaim, cĂ©ljaim, szĂłval nem vagyok elveszett emberke
AztĂĄn hogy mi vĂĄlik majd valĂłra... Az rajtam mĂșlik.

Most eloldalgok pakolåszni. Rendbe kell tennem a könyvållomånyt.
  ronee, 18:04 Itt megírhatod a véleményed ronee
Na tessĂ©k. Így legyen lottĂł ötösöm.

Azért szép napot Mindenkinek. Majd egyszercsak jövök.
  ronee, 7:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. február 4., hétfő Nekem tetszik!
0  
Lehet, hogy lesz haladĂĄs a hĂĄzban? MeglepĂ”dnĂ©k. Ember azt mondta, keressek asztalost. Na hĂĄt igen, de van mĂ©g egy kis melĂł elĂ”tte. Olyan aprĂłsĂĄgokra gondolok, mint a festĂ©s, meg a könyöklĂ”k beĂ©pĂ­tĂ©se... Ne essĂ©k szĂł a pakolĂĄsrĂłl Ă©s a gardrĂłb letapĂ©tĂĄzĂĄsĂĄrĂłl. AztĂĄn jöhet a bĂștor. Ezt mĂ©g nem mondtam neki, majd holnap elĂ”terjesztem.
Lehet lefĂșjja az egĂ©szet Ă©s akkor nem lesz konyhĂĄm. Ha valaki azt gondolnĂĄ, hogy ez nekem nagy fĂĄjdalom, az tĂ©ved. MĂĄr nem fĂĄj.
"Halat vĂ­zzel, kurvĂĄt fasszal ne fenyegess."
Engem mår nem lehet megijeszteni azzal, hogy nem fogok fÔzni itten.

JĂłccak.
  ronee, 23:37 Itt megírhatod a véleményed ronee
Elegem volt a nyomorultakból tegnapra. Megiszom a kåvémat és tovåbb keresgélek szakdoga témåban, annak legalåbb van értelme.
Vårok még egy gyakorlati jegyet, nem akaródzanak feltenni, és lehet meg is våratnak vele a vizsgaidÔszak végéig...
December 14. volt a leadĂĄsi hatĂĄridĂ”, asszem kapjĂĄk be

Mostanåban minden egyes napra jut valami. Van, hogy több történés is, ez most mår így marad?
Nem panaszkodom, csak ugye mĂ©g ki sem hevertem a sokkot, hogy mind a kĂ©t szĂŒlĂ”met mĂ»teni kell, Ă©s mĂĄr jön valami mĂĄs...
Meg aztĂĄn mindenkinek megvan a maga keresztje, amit hordoz, valszeg ezĂ©rt viselem mĂĄsok hĂŒlyesĂ©geit ennyire Ă©rtetlenĂŒl.
EttĂ”l fĂŒggetlenĂŒl nem hiszek a vĂ©letlenekben, van, akinek maradnia kell, van, akinek menni.
  ronee, 9:17 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. február 3., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Tolerancia? Megértés? ISMERETLEN szavak. Köpködni. Az megy. Elítélni. Na az is.
Istenem, adj tĂŒrelmet, de azonnal

PrĂłbĂĄljuk mĂĄr elfogadni, ha valaki nem Ășgy gondolja a dolgokat, ahogy a mi agyunkban megszĂŒletett... AzĂ©rt, mert Ă©n mĂĄskĂ©pp gondolkodom, mĂĄr hĂŒlye vagyok, meg bekĂ©pzelt, meg nem ezen a földön jĂĄrok? Ugyan... A sajĂĄt kicsi portĂĄnkon kell szĂ©tnĂ©zni. És hogy ki nem bĂ­rja a kritikĂĄt? Aki tiltĂłra teszi a mĂĄsikat. Na de ez is intelligencia kĂ©rdĂ©se. És azt nem a papĂ­r mellĂ© adjĂĄk. Az vagy van, vagy nincs.

KritikĂĄt pedig csak olyan mondhat rĂĄm, aki ismer. Nem az, aki azt hiszi ismer. És az utĂłbbiak kritikĂĄnak tartott megjegyzĂ©se nem kritika, hanem sĂ©rtĂ©s. Amihez semmi joguk.

TovĂĄbb nem foglalkozom olyanokkal, akik kĂ©ptelenek a szemellenzĂ”t lefeszegetni a fejĂŒkrĂ”l.
  ronee, 19:40 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 27., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Visszaolvastam, elĂ©g darabos vagyok ma. És ugrĂĄlok. MĂĄrmint a kommentben.
Asszem most megnézek valami filmet nem håttérbÔl
  ronee, 19:02 Itt megírhatod a véleményed ronee
PipikĂ©m köszönöm szĂ©pen Tegnap nĂ©gyesre szĂłbeliztem, holnap lesz az utolsĂł vizsgĂĄm informatikĂĄbĂłl. UtĂĄna meg egy kis pihenĂ©s. És vĂ©gre olyan könyvet veszek a kezembe, amilyet akarok

Sok volt ez a 9 vizsga 25 napra... Tegnap mår vérben forogtak a szemeim estére. Viszketett és fåjt és se nyitva tartani nem volt jó, se csukva.

Betettem az Ice Age 2.-t és leragadtam az elsÔ percekre (åltalåban håttértévézek)... Akkoråt visítottam azon az elmehåborodott Motkånyon...

Erre ember azt mondta, nem elmehĂĄborodott, csak harcol a kajĂĄĂ©rt. Õ az Ă©hezĂ” kisebbsĂ©g.
Na ezen meg eldĂ”ltem Ă©s hosszĂș percekig fogtam a hasam Szerintem nagyon fĂĄradt lehetek mĂĄr

Kimentem az udvarra, Ă”rĂŒletes szĂ©l fĂșj, a mellettĂŒnk lĂ©vĂ” erdĂ” fĂĄi ijesztĂ”en susognak... Valahogy mĂ©gis jĂłl esik ez a nagy szĂ©l. Amolyan lelki megtisztulĂĄs. Most amĂșgyis nagyon rĂĄm fĂ©r.
Testileg, lelkileg, szellemileg le vagyok amortizålva, kell egy kis feltöltÔdés, kell ez a hónap, hogy måssal foglalkozzam idÔm nagyobb részében.

Talåltam egy idézetet, ki kell tennem ide....

"-Gyûlöllek!
-A szeretet ellentĂ©te nem a gyĂ»lölet, hanem a közöny. És ha gyĂ»lölsz, akkor mĂ©g szĂĄmĂ­tok neked, mĂ©g kötĂ”dĂŒnk egymĂĄshoz..."

Nagyon igaz.
  ronee, 18:33 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 19., szombat Nekem tetszik!
0  
Ma Kalapos- Alma- Ă©s FelkiĂĄltĂł-nap van!
Kalapom nincs, almåmat megettem, de legalåbb felkiålthatok, hogy megint ötösre szóbeliztem, SEJJ! Igen ma. 2 óråt izzadtunk bent, na de na de...
Kedden jog szóbeli, 20 tétel, akinek van még drukkja, szívesen fogadom

Lassan elfogy a januĂĄr, Ă©s asszem februĂĄrban ki se kelek az ĂĄgybĂłl. Mer minek?! LĂłfax lesz itt CsikĂĄnĂł, nem meteor!
  ronee, 13:23 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 18., péntek Nekem tetszik!
0  
Holnap vizsga, én meg olyan beteg vagyok, hogy még haza sem tudtam menni a baråtnÔmtÔl. Most kezdek kicsit jobban lenni... Vagy valaki megfertÔzött influenzåval, vagy migrén, vagy mittom én.
Visszafekszek még egy kicsit, aztån megpróbålok hazaindulni.
  ronee, 16:54 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 17., csütörtök Nekem tetszik!
0  
HĂŒmm. Nem, Te nem olyan vagy. Te nem bĂĄntottĂĄl meg soha sem

No de! MegkezdÔdött az olvadås! Ami semmilyen szempontból nem jó jelenleg. Nem ållna panaszra a kicsi szåm, ha tankkal kellene közlekednem, de nem így van
Na szĂłval kizĂșztam tankolni, Ă©s felakadt a szeme a srĂĄcnak, megkĂ©rdezte honnan jövök? Mondom a szĂĄntĂĄsbĂłl, honnan. KĂ©rdi, hogy ott lakom-e?! Igen, mondom, a pocoklyukban!
Á, Ô ezt nem hiszi. Na mondok akkor tereprally-n voltam, megnyertem, és elsÔ díjként lemoshatod a szélvédÔket!
Erre bekĂŒldött fizetni

  ronee, 14:50 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 16., szerda Nekem tetszik!
0  
Ülök a szociolĂłgia fölött, olvasom, jegyzetelek. Ha mĂĄr nagyon nem bĂ­rom, megnĂ©zek egy Dr. House-t az elsĂ” Ă©vadbĂłl. MĂĄr csak egy rĂ©sz van hĂĄtra. UtĂĄna a LOST jön. Bekötöttem intravĂ©nĂĄsan a kĂĄvĂ©t, lassan csöpög. Van mĂ©g vĂ©r a kĂĄvĂ©mban...: D

Néha elkalandozok a tanulås felÔl, agyalok, hogy kellett-e ez nekem, de mindig oda jutok, hogy jååå, kellett. Meg azon is agyalok, hogy miért történnek bizonyos dolgok...
Érdekes az ember. A legtöbbször a miĂ©rtre kĂ­vĂĄncsi, az okokat keresi. Mert nem hagyja nyugodni a fene nagy kĂ­vĂĄncsisĂĄgĂĄt.

És ha mĂĄr miĂ©rt, akkor hogyan... Hogyan gondolkodom... Van egy valami, amit prĂłbĂĄlok betartani.
Tartom magam ahhoz, hogy nincs elvĂĄrĂĄs. Nem vĂĄrok el senkitĂ”l semmit, mert abbĂłl csak pofĂĄra esĂ©s van. Azt meg nem szeretem. KevĂ©sbĂ© fĂĄj, ha nem Ășgy gondol valamit, mint ahogy Ă©n elkĂ©pzeltem volna.
Ellenben velem szemben meg annyi elvårås lenne. Lenne. Merthogy nagyon kevés az olyan, akitÔl eltûröm, hogy elvåråsai legyenek. Nincs joga ugyanis.

Szeretem mĂ©g nagyon: pĂĄr havi ismeretsĂ©g utĂĄn azt mondja, hogy ismer engem. Õ. Engem.
KifeszĂŒlök attĂłl, hogy kĂ©pes valaki komplett vĂ©lemĂ©nyt mondani rĂłlam, mert Ă” Ășgy Ă©rzi, megteheti. Nem. Nem teheti meg. Ki vagyok Ă©n, hogy rĂĄragasszam a hĂĄmlokĂĄra post-it-tel: BekĂ©pzelt vagy! Vagy: lenĂ©zel mĂĄsokat!
Az ilyen emberekkel nem szeretem tartani a kapcsolatot, leĂ©pĂ­tem Ă”ket. Nincs szĂŒksĂ©gem arra, hogy folyamatosan kioktassanak, megmondjĂĄk nekem a frankĂłt Ă©s hogy milyen vagyok.
Vannak hibĂĄim, sok is. De csak akkor szĂłlok, ha kĂ©rdeznek. Nincs szĂŒksĂ©gem az igazsĂĄg bajnokaira. Mert az az igazsĂĄg az Ă” igazsĂĄguk. AbbĂłl meg nem kĂ©rek.
  ronee, 23:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 15., kedd Nekem tetszik!
0  
RÁK - Az oltalmazó

Szeszélyes, lobbanékony. Néha félénk. Nagyon szerelmes és törÔdÔ típus.
Csinos/jĂłkĂ©pĂ». Egy Ă©letre kivĂĄlĂł partner. LelemĂ©nyes Ă©s nagy kĂ©pzelĂ”erĂ”vel bĂ­r. Óvatos. ÉrzĂ©keny tĂ­pus. SzĂŒksĂ©ge van mĂĄsok szeretetĂ©re. KönnyĂ» megbĂĄntani, de egyĂŒttĂ©rzĂ”.


Na. Így reggel de jĂłl esett a szemközt vĂĄgott tĂ©nyközlĂ©s. Nem lehetnĂ©k monnyuk valami mĂĄs? Olyan elegem van az Ă©rzĂ©kenysĂ©gembĂ”l. Is. Meg magambĂłl is -nekem szabad-
  ronee, 9:24 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 13., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ez a nap is megvolt. Kaptam 2 gyönyörĂ» orchideĂĄt nevem napja alkalmĂĄbĂłl, Ășgyhogy megyek Ă©s keresek helyet nekik
  ronee, 18:24 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 11., péntek Nekem tetszik!
0  
Gyerekgyilkosok. 12 Ă©vre kellene csökkenteni a bĂŒntethetĂ”sĂ©gi korhatĂĄrt?
JĂł kĂ©rdĂ©s. Mi az oka? NyomozĂł szerint: megvĂĄltozott a vilĂĄg, az utĂłbbi 17 Ă©vben elĂ©g sok olyan hatĂĄs Ă©ri a fiatalokat, ami kihozza az agressziĂłt... Sok oka van, de ennek taglalĂĄsa sok idĂ”t venne igyĂ©nybe Ă©s vannak erre szakosodott orvosok, pszicholĂłgusok, szociĂĄlis terĂŒleten mĂ»ködĂ” emberek. De Ă” elsĂ”sorban a csalĂĄdot emelnĂ© ki.... blablabla... igen, tudjuk, nagyon szĂ©p ez Ă­gy elmondva. GyönyörĂ» kerek mondatok, nagy Ă©s mĂ©ly igazsĂĄg, valĂłs problĂ©ma.

Abban teljesen egyetĂ©rtek vele, hogy a csalĂĄd nyilvĂĄn befolyĂĄsol. Ha ezt boncolgatjĂĄk, a nevelĂ©s is elĂ”tĂ©rbe kerĂŒl.
De milyen furcsa, hogy a média nyifog errÔl és nem låtja benne a sajåt felelÔsségét. Hiszen a sok szart Ôk terítik az emberek nyakåba. Pedig lehetne értéket is közvetíteni. Csak arról nem lehet jóízûen csåmcsogni ugye. Mert GyÔzike érdekesebb.
Amikor 2 ember összehoz egy Ă©letet, szerintem nem gondolnak a felelĂ”ssĂ©gĂŒkre. Arra, hogy nem csak a pĂ©nz a lĂ©nyeg, hogy mindene meglegyen, hanem hogy alapvetĂ”, az Ă©lethez szĂŒksĂ©ges kĂ©pessĂ©gek kifejlĂ”dĂ©sĂ©ben segĂ©dkezzenek. MintĂĄul szolgĂĄljanak... Jaj de messzire mentem. Sokan azon agyalnak, mindenbĂ”l a legszebbet, legjobbat kapja az a gyerkĂ”c. És itt meg is akadtak.
De hogy legyen a gyerek Ă©rtĂ©kĂ­tĂ©lete a helyĂ©n, ha a szĂŒlĂ”kĂ© sincs rendben?

RĂĄm lehet dobni, hogy okoskodok, hiszen nem vagyok anya, nem vagyok szĂŒlĂ”. Ez is igaz. De lĂĄtok. És Ă©szreveszem az anomĂĄliĂĄkat. És egy 4 Ă©ves, a tv elĂ”tt erĂ”szakot lĂĄtĂł gyerek nekem sĂșlyos anomĂĄlia. Amit lĂĄt, az teljesen helyĂ©nvalĂł. Neki. Nem Ă©rzi, nem tudja, hogy ez mennyire szĂ©lsĂ”sĂ©ges. Mert SENKI nem mondja meg neki, hogy ez NEM NORMÁLIS.
HĂ­radĂł. Amit ugye vacsoraidĂ”ben nyomnak az ember szĂĄjĂĄba. A csalĂĄd meg leĂŒl enni, Ă©s azt hallja a tv-ben, hogy: megölte, elĂĄsta, leszĂșrta, elĂŒtötte, nem Ă©lte tĂșl, meghalt...
ÉrzĂ©ketlennĂ© vĂĄlunk a halĂĄlra, elmegyĂŒnk mellette. És azĂ©rt, mert ott van a mindennapokban.
ArrĂłl meg mĂĄr ne is beszĂ©ljek, hogy elkezdtem köhögni a metrĂłn Ă©s a szemben ĂŒlĂ” kislĂĄny Ă©desen mosolyogva odamondta, hogy: ROBITUSZIN! AztĂĄn az anyukĂĄja jĂłl megpuszilgatta, hogy milyen kis tĂŒncibĂŒnci okos szĂ©p lyĂĄnykĂĄja van.
Létezik még ebben az orszågban olyan lény, aki hasznålja is a nyakån lévÔ dudort? Mert ebben semmi vicceset nem talåltam.

Nem vagyok vilĂĄgmegvĂĄltĂł, effĂ©le terveim sincsenek. De nem fogok elmenni ezek mellett. És ha csak egy ember ad nekem igazat, Ă©s ezĂĄltal veszi a fĂĄradtsĂĄgot, hogy legalĂĄbb otthon ne a szar folyjon a "kultĂșrdobozbĂłl", mĂĄr megĂ©rte gĂ©pelnem.
  ronee, 10:47 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 9., szerda Nekem tetszik!
0  
Pipikém köcce Katyi Neked is köszi, most olvastalak
HĂŒmm... Köszönöm. Mindenre Ă©s mindenkire lesz idĂ”m remĂ©lhetĂ”leg. Legyen mĂĄr februĂĄr.
MEG TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!
  ronee, 19:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 8., kedd Nekem tetszik!
0  
Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ma råm, ötös lett a szóbelim

Olyan karikĂĄs a szemem, csoda, hogy kilĂĄtok a likakon... HazaĂ©rtem, ettem, Ă©s Ă©reztem, hogy hĂșz el a fĂĄradtsĂĄg. Nem is filozofĂĄlnĂ©k Ă©n ma itten, elhĂșzok a pihepuhĂĄmba.
JĂłccak
  ronee, 21:02 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 6., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Na miutån elért ez a megråzkódtatås is, kimentem kiszabadítani a verdåt a jég alól.
Majdnem dobtam egy tripla leszĂșrtat a lĂ©pcsĂ”n, mert a rĂĄmusz se gondolta, hogy az is egy merĂ” jĂ©g
Komoly, 30 perces erĂ”feszĂ­tĂ©sembe telt a melĂł Ă©s mĂ©g egyensĂșlyoznom is kellett a jĂ©gen, mert nem csak velem szemben, de alattam is az volt...

SötĂ©t is van, meg hideg is, de holnap nem Ă©rek rĂĄ vakarĂĄszni. Arra gondoltam, ha elĂ”bb kiĂĄllok az Ăłnos esĂ”be, a vilĂĄg mĂĄr gazdagabb lenne egy Ășj mĂ»alkotĂĄssal. Velem Szobornak mĂ©g elmegyek.

AmĂșgy meg igönigön fĂ©ltettem a vĂ©gtagjaim Ă©psĂ©gĂ©t, nem kell a gipsz nekem, erre jöttem rĂĄ. A macskĂĄk becsĂșszĂł szerelĂ©ssel közelĂ­tettek felĂ©m, szĂłval nekik meg a testi Ă©psĂ©gĂŒk forgott kockĂĄn...

JĂłt tett a hideg, lefagyott mindenem, felfrissĂŒlt a zagyam, Ășgyhogy egy nyolcas erĂ”ssĂ©gel tĂĄvozom tanulni.
Drukkokat keddre kérem 10:00-tÔl
  ronee, 20:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Írtam mĂĄr. Jönnek-mennek. Én meg nem Ă©rtek semmit. Nem baj. RĂĄfogom a szĂ”ke agyamra, biztos azzal van valami baj...

Ötösre szĂłbeliztem, ezt azĂ©rt mĂ©g idemorgom, de megyek vissza esmeg a papĂ­rok fölĂ©. EmmĂĄn Ă­gy lesz januĂĄrban.
  ronee, 17:51 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 5., szombat Nekem tetszik!
0  
HĂŒmm: köszönöm, azĂłta lett mĂ©g egy 5ös beadandĂłm is

Most tolok egy kis valamit az arcomba, åtfutom a tételemet és indulok. Kicsit izgulok. Na meg közben a macska is mûtve lesz...
  ronee, 7:32 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 4., péntek Nekem tetszik!
0  
SikerĂŒlt a zh-m, 5ös az egyik beadandĂłm, hogy mi kell mĂ©g?
Holnapra egy nagy adag drukk a filo szĂłbelihez!
  ronee, 12:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 2., szerda Nekem tetszik!
0  
Nyövesztettem egy kis hĂĄjat a kĂ”gyököm körĂ© az ĂŒnnepek alatt, szĂłval nem akarok Ă©n mĂĄr idĂ©n enni
Nem is vagyok mĂĄr Ă©hes, mert Ășjabb mĂ»tĂ©t lesz. Most Ă©rt haza ember... Elvitte varratszedĂ©sre a mĂĄsodszor mĂ»tött, magĂĄnak sĂ©rvet produkĂĄlĂł makkĂĄt. Mondom vigye el a mĂĄsikat is, mert nekem gyanĂșs... Így legyen ötösöm...
8 macska 10 mĂ»tĂ©t, komolyan megĂ”rĂŒlök tĂ”lĂŒk. Ez a kis hĂŒlye is csinĂĄlt magĂĄnak egy sĂ©rvet. Szombaton neki is Ășjabb vĂĄgĂĄs, kĂ©sz vagyok teljesen. AltatĂĄs, kĂłma, lĂĄz... Megint 10 nap, aztĂĄn varratszedĂ©s... De csak megtanulja mĂĄr, hogy nem piszkĂĄlja a hasĂĄt

Visszamåszok a filozófia fölé, azzal sem haladok. Istenem, legyen mår januår 9.!
  ronee, 12:01 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2008. január 1., kedd Nekem tetszik!
0  
A Valamilyen Naptår szerint ez a nap az Álmodozók napja... Álmodoztam, de nem mondom meg mirÔl...
Nem azért mert irigy vagyok, vagy mert babonås... Egyszerûen csak majdnem elérhetetlen dolgokról szóltak az ébren ålmodåsok. Aztån ki tudja. Egyszer egy szép napon talån valóra vålnak...
  ronee, 23:38 Itt megírhatod a véleményed ronee
BĂșĂ©k Mindenkibe.
ElsĂ” egyedĂŒl töltött Szilveszterem utĂĄn folytatom magam, remĂ©lhetĂ”leg nem fogok panaszkodni egy Ă©v mĂșlva sem.
Most sem fogok, kivĂ©ve, hogy rohan az idĂ”, Ă©s nekem 3 nap mĂșlva kezdĂ”dnek a vizsgĂĄim. SzĂłval eme okos blogolĂĄsom utĂĄn megyek is tanulni, mert ebbĂ”l nem lesz sikeres fĂ©lĂ©vzĂĄrĂĄs.
Ja igen. Nem volt ĂșjĂ©vi fogadalmam: a le fogok fogyni, meg többet törĂ”döm a macskĂĄmmal, meg jobban odafigyelek a valamire... Na ilyenek nem voltak.
SzimplĂĄn vĂ©gigĂĄlltam a Himnuszt, leperegtek a 2007. Ă©v esemĂ©nyei Ă©s egy mosoly kĂ­sĂ©retĂ©ben ĂĄtlendĂŒltem 2008-ba.
HĂĄt majd meglĂĄtjuk.
  ronee, 10:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2007. december 31., hétfő Nekem tetszik!
0  
KĂ­vĂĄnok Mindenkinek az ideinĂ©l szebb, boldogabb, sikeresebb, gazdagabb Ășj Ă©vet!


  ronee, 11:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2007. december 28., péntek Nekem tetszik!
0  
Na jó, håt van, aki a måsodikba akar tartozni, aztån van, aki az ötödikbe... Még valaki?? Vicceltem.
Nem fogok senkit sem megingatni abbĂ©li hitĂ©ben, amit gondol. Én meg majd eldöntöm, mit gondolok. Azok az enyĂ©mek.
  ronee, 11:56 Itt megírhatod a véleményed ronee
Van, aki belĂ©p az Ă©letembe, majd a huzat hozza-viszi... Ha el is tĂ»nik, tudom, hogy visszajön. AztĂĄn van, aki belĂ©p, majd kilĂ©p. Nem izgat a dolog, nincs rĂĄm hatĂĄssal. Volt, akinek Ă»r maradt a helyĂ©n. És fĂĄjt.
És van a negyedik fĂ©le, aki belĂ©p, szĂ©tnĂ©z, rendben talĂĄl mindent, majd mĂ©gis kilĂ©p, Ă©s mĂĄszkĂĄl... Nem szĂłl, csak ott van. Na ettĂ”l megyek a falnak.
Õ nem mer bent maradni, bizgerĂĄlja a szinapszisaimat, Ă©s ha ezt közlöm, akkor pironkodva magyarĂĄzkodik, hogy hĂĄt... Ennek Ă­gy kell lennie.
FRÁSZT!
  ronee, 8:51 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2007. december 23., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Én vagyok egy hĂĄrpia, ez tuti. CsinĂĄlom a reggeli teĂĄmat, azon agyalok, hogy milyen szĂ©p ez a KarĂĄcsony, megy a tv a hĂĄttĂ©rben Ă©s megĂŒti a fĂŒlemet a következĂ” mondat valami mesĂ©bĂ”l: SzĂ©tszakĂ­tom a gerincedet!!!!
HĂĄt szerintem felszögezem a kultĂșrdobozt csĂĄkĂĄnnyal a falra

AztĂĄn meg Ă”szinte rĂ©szvĂ©tem a szĂŒlĂ”knek...
  ronee, 9:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2007. december 22., szombat Nekem tetszik!
0  
Én nem kritizĂĄlok. Mindenki azt Ă­r, amit akar, Ășgy, ahogy akarja Ă©s oda, ahova akarja. Ha mĂĄsnak errĂ”l mĂĄs a vĂ©lemĂ©nye, Ă©n elfogadom
Szerintem fontos, hogy ki tudd fejezni magad. Írtam mĂĄr errĂ”l korĂĄbban. Vagy szavakkal, vagy kĂ©pekkel, dalszövegekkel, versekkel, bĂĄrmivel.
Mert a NaplĂłd Te vagy. És ami Te vagy, azzal foglalkozol. Nem kell, hogy mĂĄs elfogadja, de ebbĂ”l kĂ©pet kap RĂłlad. ArrĂłl, mi fontos Neked, mi nem, mit szeretsz, mit nem, elĂ©gedett vagy-e, boldog, bĂĄnatos, sikeres...
ÉrzĂ©sek. Sorsok. Emberek.
Nem vagyunk egyformĂĄk.
  ronee, 14:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
Áååå, most megint csomagolok... AlapvetĂ”en bordĂł masni lĂłg a nyakamban Ă©s mĂĄr a fĂŒlemen is cellux van, meg ilyenek... UtĂłbbit elĂ”ször foggal szakĂ­tottam el, aminek az lett az eredmĂ©nye, hogy rĂĄragadt a szĂĄmra Ă©s lekapta a politĂșrt az alsĂł pittyemrĂ”l....

Na de. A könnyen csomagolható ajåndokok megvannak. De hogy a ruhåkat hogy fogom... Merthogy nem akartam belesummantani zacsikba Ôket, gondoltam szépen papírba... Aztån lehet ez két emberes meló lesz majd
A kabĂĄtnĂĄl fogom feladni az elveimet Ă©s teszek rĂĄ egy jĂł nagy MASNIT. Érzem.

KĂŒlönben is megjĂĄrtam a C&A-ban ezzel a kabĂĄttal, mert nem talĂĄltĂĄk benne a csipogĂłt, Ă©s bizony veszettĂŒl csipogott! Nem a kabĂĄt. KifelĂ©menet a kapu.
Feltartottam a sort 10 percre a kasszånål, a szÔke kislåny hajånak színe egész jól harmonizålt a vörös fejével
UtĂĄna a biztonsĂĄgis bĂĄcsi is beszĂĄllt a mĂłkĂĄba, neki is akadt kifele a mĂ©rĂ”, Ășgyhogy kihĂ­vtĂĄk azt a kolleginĂĄt, aki beletette. A zseb melletti zsebben volt ez a kis papĂ­rocska. Így könnyĂ», mondtĂĄk neki, te tetted bele
Aztån kifelé menet gondoltam nekiszaladok és åthagyítom a zacskót a kapuk felett, mert ha még egyszer vissza kell mennem....

Na menek, mert az utolsĂł ivartalanĂ­tott tĂŒndĂ©rmacska ĂșjbĂłl fel lett vĂĄgva Ă©s esikborul. CsinĂĄlt magĂĄnak egy sĂ©rvet, Ășgyhogy ma megint meg lett mĂ»tve. Pedig tegnap varratszedĂ©sre vittem mĂĄr. A bolondja
  ronee, 13:37 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.