CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2007. mrcius 18., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Nem kötelezõ végigolvasni. Ilyen vagyok amúgy, akit érdekel Amúgy a sok negatívumom mellett van még egy csomó rossz tulajdonságom is
  ronee, 20:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
RÁK nõ - Romantikus és formálható

Egész lénye vonzó, bájos és nagyon nõies. Kellemes külsejû, harmonikus felépítésû, arányos, mozdulatai kecsesek. Mondhatni, klasszikus szempontból az egész állatövben õ a legnõiesebb. Gyöngéd, hûséges, néha szeszélyes, érzékeny. Ízlésesen öltözködik (bár nem mindig a legutolsó divat szerint), estélyiben ugyanolyan jól mutat, mint - mondjuk - sportos öltözékben. Ha van típus, amelyik számára a legfontosabb a feleség, az anya szerep, nos az minden bizonnyal a Rák-nõ. Csodálatos tehetsége van a betegápolásra, és nem kizárt, hogy a gyógyulás legalább ötven százalékban az õ érdeme. Ezt a tulajdonságát különösen gyermeke, és közvetlen családja élvezi leginkább.
Szelíd, megértõ, kissé szomorkás, anyai ösztöne igen fejlett, gyermekei mindenkor nosztalgiával emlékeznek majd a szülõi házra, az elbûvölõ édesanyára, aki olykor talán kissé túlságosan is elkényeztette õket. Sokáig gyermek marad. Fontos számára a család, amely mintaként szolgál késõbbi életében. Amikor eladó lánnyá serdül, szinte öntudatlanul az új otthon megteremtésén kezd munkálkodni. Fészekrakó típus, szeretõ férj, gyermek nélkül tartalmatlannak, üresnek érzi az életét.
Nehéz kiismerni az elsõ találkozás alkalmával, és idõt vesz igénybe, míg teljes bizalom ébred benne mások iránt. Akiknek viszont sikerül leküzdenie az akadályokat a szívéhez vezetõ úton, nagy lelki melegségre, olyan nõre talál benne, aki valamennyi jó tulajdonságával elhalmozza a szeretett lényt.
Az udvarlás módja meghatározó a Rák nõ számára. Aki az õ szívét kívánja megnyerni, legyen nagyon figyelmes és ezer apró jellel, ajándékkal vegye körül. Nem vágyik drága, értékes dolgokra, örülni tud egy kis kavicsnak, egy kicsiny tárgynak, amely együttlétük boldog perceire emlékezteti. Nagyon romantikus. Lelke mélyén azt óhajtja, hogy a másik hódítsa meg, udvarolja körül, s tegye ezt szép szavakkal, minél hangulatosabb körülmények között.
Kíváncsi és jó irányítható szexuális partner, de a kezdeményezést ne tõle várjuk. Ha erõs és férfias a társa, kedvére formálhatja asszonyát, aki gondolkodás nélkül mindent megtesz érte.
Bár a Rák nõ is imádja a flörtöket, módjával teszi, vagy ábrándjaiban éli ki. Nagyon romantikus, s ennek kellékei számára elengedhetetlenek érzelmi kapcsolatai során. Ha otthonában rendben van minden, nem szívesen áldozná fel egy újonnan jött szerelem oltárán. Számára ugyanis a nyugalom, a biztonság rendkívül fontos. Inkább éli le életét a megszokott díszletek között, ami neki biztonságot ad, semmint egy bizonytalannak ígérkezõ kalanddal megzavarja. A Rák nõ akkor a legboldogabb, ha a világon nem történik semmi körülötte. Ha mégis, megriad és depresszióba esik. De mert igazi nõ, mindig megtalálja azt a nõies kis trükköt, amivel életét, családi boldogságát egyenesbe hozhatja. Lényébõl fakadóan rendkívül kellemessé és harmonikussá képes tenni a párkapcsolatot annak számára, aki kedveli a klasszikus házastársi viszonyt. Mindig távoltatja magát a pletykától, bár született mesélõ, aki lebilincseli hallgatóságát.
Jó feleség, remek anya, aki családjáért minden áldozatra képes és ezt cseppet sem érzi terhesnek. A Rák nõnek kiváló a humorérzéke, ez a válságos idõpontokban sokat segít. Szórakoztató, vidám partner, s bár olykor kissé bõbeszédû, mellette soha nem unalmas, egyhangú az élet. Képes rá, hogy alkalmazkodjon környezetéhez és felvidítsa.

  ronee, 20:17 Itt megrhatod a vlemnyed ronee

  ronee, 18:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
mesztic Kösziiiiii Jó persze, végülis most már bevallhatom. Világ életemben oda akartam kerülni (muszáj hazudnom, mert kicsontoztok)

Alapvetõen nem tartom fent, valaki vagy olvas, vagy nem Ha nem tetszik neki, ne olvasson, ha meg tetszik, gyöjjék máskor is meg sokszor
  ronee, 17:01 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Sünike: na kösz. Nem akarok kiválasztott lenni. Beválasztott se nem. Szétválasztott meg plánehogy!
Aszittem ez úgy mûködik, hogy valaki ki akar oda kerülni. A végén azt hiszik mutogatni akarom itt magam
  ronee, 16:56 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pipi. Azt látom én is. DE MÉÉÉ?????

Véletlenszerû? Ahhan. Akkó jó helyen vagyok akkó
  ronee, 16:40 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jézus! Mit keresek én a fõoldalon?!
  ronee, 16:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Jóllakott makka effektus Roneenál

Errõl jut eszembe, hogy míg pancsoltam, Ember odaosont az alvó Mokkához és kiszedte belõle a kullancsot. Na. Azóta se sem ébredt fel Így kell ezt. Reggel próbálta volna megfogni, de köntösben volt és megkarmolta a csunyáját neki a megvadult háziállat, hát uram bocsá`, de kiröhögtem
Mé nem lehet felõtöcködni, mint minden rendes ember?
  ronee, 14:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kidolgoztam magam. Persze még nincs kész, de egyrészt most épp fáj a derekam, másrészt pedig megint feltámadt a szél. Alig bírtam kipucoválni a verdát, folyton rámcsapta az ajtókat
Azon kívül nincs kedvem ahhoz, hogy megint megfájduljon a fejem. Plusz ugye szanaszerteszéjjel hordja, amit összehúztam.

Mokkát szegényt megkínoztuk, kullancs volt a füle tövénél. Próbáltam kiszedni csipesszel, de a harmadikra sem sikeredett, akkor ember nem bírta tovább nézni, kivette
Annyira sajnáltam, de úgy tûnik, kijött a mocsok. Megnéztem a másik fülét, hát nem abban is benne van egy?! Azt viszont nem hagyta már, úgyhogy kapott enni, most alszik, de ahogy felkel, kiszedem belõle.
A másik makit sikerült elkapnom gereblyézés közben, de a fülénél nem láttam dögöt, sûrûbb a szõre. Át kell nézni õket.

Most pedig megyek és keresek valami táplálékot, mert kettéáll a fülem az éhségtõl.
  ronee, 12:48 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 17., szombat Nekem tetszik!
0  
csylu, pipi köszi, aranyosak vagytok

Remélem holnap azért még olyan idõ lesz, hogy ki tudok menni a kertbe, szeretném rendbetenni. Most mondhatnám, hogy a hó elõtt De nem mondom. Nem kell ide most már hó, ha eddig nem esett. De hogy a télikabátot elõ kell vennem az tuti.

Kicsit jobban vagyok, úgyhogy menek tanulni, mert nem haladok úgy, ahogy kõne.
  ronee, 21:25 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pippencsem: vigyázok én! Én vigyázok ám igazán! De ez teljesen nem rajtam múlik Asszem hat a gyauccer. Kicsit eltávozom vízszintbe, majd még jövök, látok, visszamegyek.
  ronee, 18:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Süni: nem írom le, mert még kapok a nagy állatbarátoktól De megérintettem, az ziher, remélem elszokik innen

Nem tudtam kertet mûvelni, mert 11-kor már be kellett jönnöm, feltámadt a szél. Azóta sem csendesült le, de a migrénem sem, úgyhogy fetrengek. Most bevettem egy Algopirinytet, elvagyok Ember meg lázas, úgyhogy elkripliskedjük itt a zünnepeket rendesen.

Ja és amit összehortam füvet, szétfújta a szél! Hát ezé dógozok?!
  ronee, 18:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Ronee, a mai (2007-03-17) horoszkópod :

Ne legyél agresszív az emberekkel való érítkezésben! Legyél tapintatos és diplomatikus! Vásárlásnál ügyelj a minõségre!

Mi az az érítkezés? Érintkezés? Na én ma nem érintkezek max a gereblyével Megint egy jó nagy területet megcsináltam, de olyan hideg szél fúj, be kellett jönnöm egy meleg teára
És sajnos a fejem is fáj, szóval tényleg jön a hideg
  ronee, 11:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 16., pntek Nekem tetszik!
0  
Igen Pipi, ragad. A szemem. Lefele

Elmegyek csucsulni

Nyugodalmas jóccakát Mindenkinek
  ronee, 20:01 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Huhh azannya. Kigereblyéztem magam. Kellemesen el is fáradtam, holnap folytatom Mokka folyamatosan ott ugrált körülöttem, féltem, hogy nyakonhúzom véletlen
Na megyek tanulni kicsit, hátha ragad rám valami.
  ronee, 18:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Megkonszignáltam a névjegykártyámat. Nem, nem tartott ennyi ideig, volt közben ebéd, kutyafültõ vakargatás, kertészkedés és a kocsi lemosásának ötlettye Aztán meg is álltam ötlet-szinten, mert elég a sajátomat pucoválni, a Seatot mossa csak a gaz-dája
Aztán annyira jó volt anyával a kertben ténykedni, hogy neki is állok otthon rendbetenni a sajátot, mert elég jó az idõ most már hozzá, plusz ahogy látom, nem csinálja meg senki, magától meg nem akar csak a gyom nõni benne
Eddig úgy voltam vele, hogy azért 1300 nm-t egyedül... Na majd ha a visongóból hoznak ki sárga cédulával a hámlokomon, akkor!
De a szégyen gyõzött. Építési terület ide, építési terület oda, a kert az kert, a rend meg a lelke mindennek.
Elõ is kapom egyik legkedvesebb leendõ kollegámat, aki hobbikertész is egyben és aki megígérte, hogy elõáll egy kert-terv javaslattal. Kíváncsi vagyok, mit hova álmodott

De most pakolok, mert megyünk hazaaaaaa.
  ronee, 13:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Ronee, a mai (2007-03-16) horoszkópod :
A legtöbb jel ma kedvezõ, de a vártnál nagyobb kiadásokra számíthatsz! Döntéseiddel mély benyomást keltesz másokban.

Szeretem a mééély benyomásokat
Na látom ám az arcokat magam elõtt, szóval itt mindenki ilyen kis malackodó? Nem, egyáltalán nem arra gondoltam Na ja. Csak ezt most már ki hiszi el nekem?
MELLesleg nem tehetek róla, hogy ilyeneket ÁLLít ma a poroskópom, nem én írtam

Kiadás az lesz, mert annyi nyomtatnivalóm van, hogy patront kell vennem, meg szerintem papírt is
Mindezek mellé névjegykártyát is köll csináltatnom, szét is nézek, mi hol mennyi.
Addig mindenki viselkedjen rendesen. Még láttok.


  ronee, 9:50 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 14., szerda Nekem tetszik!
0  
Apám azt mondta, Sünikénél elférnek majd a makkákok
Na Sünike, hogy is van azzal a ráadással???

Komolyan tartok tõle, mi lesz itt. Makkafarm. Ember meg meg akar tartani egyet. Aha. És mégis hogy fog majd választani, amikor nagy szemekkel néznek majd rá?!
  ronee, 16:18 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Kinézek az ablakon és látom ezt a nagy busafejû macskát. A hideg kiráz, hogy a macskáim körül köröz. De hát mondom mindegy, nagy kárt nem tehet bennük.
Erre tegnap mondta a szomszéd, hogy nem az õ macskája.
Na mondom akkor ennek nem volt nyisznyisz

Úgyhogy megy a lamúr itt rendesen Nagymama leszek

Már most felkérném a Kedves Olvasóságot, hogy akinek annyira elmennek otthonról, hogy macskát ohhajt, akkor szóljon, szerintem lesz egy kocsideréknyi csimota hamarosan.

Na mentem agyat tágítani.
  ronee, 8:23 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Nem. Nem tudom mi a frászt kukorékolok itten ilyenkor.
Ahelyett, hogy aludnék.
De nem tudok.
Van egy kóbor kandúr lovag és M-dúrban nyomja itten hajnal 4 óta
Még jó, hogy 2 lyány van a háznál.
Amit hozzávághatnék, meg egy se.
Igazságtalan az élet.

Lesz is makkaáldás hamarosan.

Utána meg nyisz-nyisz.
Na leparkolok a kádban.
Mert a lábam is fázik.
Bizony.
Jóvanna. Most nem kell ezért siettetni.
Végülis még egészen bírom hideg lábakkal.

[...]

Eddig bírtam.
Csobb.
  ronee, 6:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 13., kedd Nekem tetszik!
0  
Bius: na ez jó volt

Apim: mi az a zsebpénz?

Sejtettem. Mekkora egy smucig apám van.... Na hát nem véletlen, hogy nem nyitotta meg ezt a kommentet..... Méghogy jelen Szeretem... hát tudok jobbat?



  ronee, 20:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pipi: nem bírom már, hogy vicsorogva az egyik jobbra, a másik meg balra húz, és elvárják, hogy álljak ide vagy oda. Hát nem fogok. Aki azért haragszik rám, mert jóban vagyok valakivel, akit õ gyûlöl, az tehet egy szívességet. Igen. Nyalja ki. Tele van a bugyim a veszekedésekkel, a marakodással, menekülnek az emberek az Axtorról, halott az egész, és még a romokon is csak a vita megy.
Hát lehet tapsolni. Én befejeztem.
  ronee, 19:34 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 12., htf Nekem tetszik!
0  
HAGYJATOK KI A MARAKODÁSOTOKBÓL! ELEGEM VAN MINDENKIBÕL!
  ronee, 22:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 11., vasrnap Nekem tetszik!
0  
A pontozással kapcsolatban:

1. Amikor én adok, akkor nem azért adok, mert visszavárom. Tudom meglepõ lehet ez, de olyan kis semmi dolognak tartom, hogy adok. Adok, mert van egy rakat bigám vagy mijazisten, szórom szét frutti helyett, micsinájjak velük?!
Ha kapok, az viszont nagyon nagy dolog, mert jó, hogy más is képes adni.

2. Ha egy pasinak adok (bevallom ez gyakori), akkor nem azért, mert akarok is tõle valamit. Egyszerûen szimpatikus a társkeresõje vagy a fotója. Ebbõl azért messzemenõ következtetéseket kár lenne levonni.

3. És épp ezért a féltékenységi jelenetektõl is szeretném megkímélni magam, mert soha nem írok olyat, ami okot adhatna erre.

4. Megyek ebédelni

  ronee, 11:45 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Ronee, a mai (2007-03-11) horoszkópod :

Ma nem érsz el sokat, de ez nem ok az aggodalomra.

Na hát akkor köszönjük szépen, ezt is tudjuk Meg sem lep, na de a franc se akar vasárnap bármit is elérni a távkapcsolón kívül. Amúgy is leültem a gép elé, még nem piperéztem meg magam, mert beadandó- és blogírás kényszerem támadt. Arra meg mán rájöttem, hogy ezeket akkor kell csinálni, amikor gyön az ihlet.

Mokka is ki van tekeredve a fotelban, nem tudom mi a jóistent csinált ez egész éccaka Lehet megérezte, hogy róla írok, mert akkora szemekkel pislog rám...

Na megyek a dógomra. Ma még babalátogatóba is megyünk.
  ronee, 10:09 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pippencs: ha hiszed, ha nem, ugyanezt mondtam Neki, hogy igen, de... Ellenben a temperamentum az temperamentum. Neki fát lehetne vágni a hátán egyemmeg, nekem meg nem sokáig. Egyszer robbanok, de akkor nagyon
Hát van, amit anyumtól örököltem...
  ronee, 9:59 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Süni: elég feltûnõek... Nincs ezekre eliminácijó??

De reagálva a naplódra: lassan az lesz, hogy csak annyi lesz a napi komment:

"Ma ismét meghúztam magam egy sötét sarokban, jól viselkedtem, nem röhögtem, szabványosan cselekedtem, istenúccse." És onnan már csak egy ugrás a delírium

Pippencs: látod, nem beszélek a habokra! Van egy drága ismerõsöm, aki nem gyõzi mondogatni nekem, hogy: Drága! Mások hülyesége miatt fölösleges idegeskedned!
És ezzel mindig megnyugtat
  ronee, 9:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 10., szombat Nekem tetszik!
0  
csylu: Köszönöm, kedves vagy Nincs rossz kedvem, sõt jól vagyok, csak nem tudok nem szétnézni magam körül. És ilyenkor azért lefelé görbül a szám. De igyekszem legalább a környezetemben vidámítani az emberkéket
  ronee, 21:56 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Régen alig vártam, hogy hazaérjek suliból. Bedobtam a cuccomat a szobámba, ettem, néztem a tv-t, megcsináltam a házimat és vártam a 6 órát. Mert hattól olcsóbb volt a net és akkor tudtam CSETELNI menni.
Óriási dolog volt ez az életemben, rettentõ sok embert ismertem meg. Öröm volt arra gondolni, hogy milyen jó estém lesz, mennyit fogunk nevetni, hülyéskedni, és tudtam, hogy lesz csetbuli, ahol végre látom azokat, akikkel estérõl-estére õrült nagyokat poénkodunk.
Emellett megvolt a "normál" életem, megvoltak a barátaim, jártam discoba, házibulikba... De ez más volt. Egy külön világ. Egy varázslatos világ.

Ugyanezért mentem az Axra. És nem bántam meg, mert sok embert ismertem meg ott is, nagyon sok szép falas estém volt, amikor szórtuk a marhaságainkat, vihogtunk ezerrel és lazultunk. Kedveltük egymást.
Nem kellett attól félni, hogy valaki vérszemet kap és mocskolni kezd.

Én nem tudom, mi folyik ebben a világban, de minden területen ezt látom. Ez megy a neten, ez megy a villamoson, az utakon, mindenfelé ideges, agresszív emberek... Döbbenet. És sajnos nem hiszek abban, hogy erre létezik megoldás.

De ami a legjobban megrémít, az az, hogy ezek az emberek ÉLVEZIK, amit csinálnak. Röhögnek. Remélhetõleg több öröm nem is lesz az életükben.
  ronee, 20:47 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2007. mrcius 9., pntek Nekem tetszik!
0  
El vagyok gémberedve... Csak azért nem szeretek tanulni, mert ülve kell Belefogtam már a beadandókba is, csak haladjak és ne útáljam meg szerencsétlen közgázt (már ha ennél jobban még lehet szájat húzogatni bármitõl is).

És csak az egyik makka van itthon, a másik ki tudja merre csámborog az esõben. Feltehetõleg totál szutykosan jön majd haza, én meg azt hiszem kiállok elibe és utat mutatok
Nem, nem vagyok szívtelen. Csak aki koszos és nem tudja a jó meleg nappali ûberkényelmes foteljében húzni a lóbõrt egész nap -ha már itthon esz a penész engem-, akkor az ne nézzem rám úgy, mint a Csizmáskandúr a Shrekbõl. Mer nem hat meg.
Én se nézek nagy, csillogó smaragdzöld szemekkel a felmosóra, hogy takarítson má kihelyettem és nem dorombolok a mosógépnek se, hogy mosson ki

Engedtessék meg, hogy elfáradjak és a mamuszom is csurig legyen a takarítással. Minnyá leülök és nézek. De azt legalább koncentráltan tudom csinálni

Írt az egyik csop. társam is, hogy össze kéne ülni... Hát igen. Én leültem számolgatni és hogy úgy mondjam majdnem kisimult a szinusz-ritmusom, amikor kiderült számomra, hogy -a pénz mellett- az idõ a legkevesebb
Továbbá nem értem, hogy azért, mert átépítik az egyik szárnyat idén, nekünk miért kell egy hónappal korábban vizsgázni?
Olyan szinten alánkvágtak, hogy ha perverz lennék, még talán élvezném is, de így csak nyígok

Inkább fõzök egy kávét, dobok bele 2 tejszínt 2 cukorral, felöntöm 2 deci meleg tejjel és átszellemült ábrázattal elfogyasztom. Ez lesz.

  ronee, 16:12 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.