CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. prilis 18.   cstrtk   Andrea, Ilma, Apoll, Uzor, Verner   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



ronee naplja

  2006. november 23., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Nehéz a dolga a Mikulásnak, nehéz a dolga....
Avagy maradjunk a realitás talaján: egy kis matematika és fizika dec 6 közeledtével...


1. Egyetlen ismert rénszarvas fajta sem tud repülni, de több mint 300000 olyan élõ organizmus létezik, amely még besorolásra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, nem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás mégis repülõ rénszarvason közlekedik.

2. A földön 2 milliárd (2 000 000 000) 18 éven aluli gyerek van. De minthogy a Mikulás nem törõdik a hindu, zsidó, buddhista vagy mohamedán gyerekekkel, így a munka a 15%-ára csökken (378millió). Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent. Fel kell tételeznünk, hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.

3. A Mikulásnak, - hála a különbözõ idõzónáknak és a föld forgásának - (24 helyett) 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha feltételezzük hogy keletrõl nyugatra halad, ami logikusnak tûnik). Ebbõl az következik hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden egyes háznál, hogy lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi ajándékot szétszórja a fa alatt, visszamásszon a kéményen keresztül és felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük hogy szóban forgó 98,1 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem így van), akkor két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út pedig 117 millió (117 000 000) km, nem számolva azokat a kitérõket, amiket még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.

4. Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s (1000 kilométer per másodperc) sebességgel halad, a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban. (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg egy óra alatt, ha nagyon siet.)

5. A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden gyerek egy kb. 1 kilogrammos ajándékot kap (ami röhejesen kevés), akkor a Télapó szánja mintegy 321 300 kg-ot nyom. Nem számítva a Télapót.(aki ha tényleg minden otthonban eszik egy kis édességet, mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot hízik, de ettõl az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos rénszarvas max. 150 kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha feltételezzük, hogy a repülõ rénszarvas (lásd: elsõ pont) tízszer ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 200 kell ahhoz, hogy az egész szánt (Télapó nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításképp jegyzem meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó.

6. Ha ez a 353 430 tonna súlyú szán 1000 km/s-os sebességgel közeledik, akkor nagy légellenállásba ütközik. A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 000 000 000 000 (143 trillió Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idõ alatt égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejû robbanás hallatszik) kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A télapót, akire eközben 297 500 N centrifugális erõ hat, 120 kg-os Télapó esetén (ami nagyon kevés) 8 207 123 kg-os erõ préseli a szán háttámlájához.
  ronee, 21:26 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pörgök, mint a hétszákramentom. Tudod: a siker motiváltá tesz Még ma megírom a másik beadandót is, amíg van iklet, addig köll dógozni
Aztán holnap megyek fodrászhoz, meg égfaxa, itthon se nem leszek. Szombat-vasárnap tanfolyás, szombaton még lagzi is lesz, szóval jó lesz a hétvége, már érzem. Szerencse, hogy jövõ héten nem megyek egyetemre, mert akkor tuti lelövettem volna már magam. Elég volt ebbõl a programból egyszer ilyen sûrûn... Azóta se aludtam ki magam
  ronee, 19:50 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Tessedik már készen van, ki kellene nyomtatni, le kellene fûzni, aszt bevele a docentúrára
  ronee, 19:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Wáháháháháhá! Megírtam a kommunikáció beadandómat 20 perc alatt. Ez az Béééébbbiiiii, király vaaaaaagy
  ronee, 19:03 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Csipcsip: ma télleg valami izé szállt meg, vagy a bioritmusom tré, vagy nem tudom, de ilyen vagyok vagy 2 napja... Na jó, kb sejtem, mi lehet az oka, de majd elrendezem magamban és jobban leszek
  ronee, 18:20 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mondom én, hogy felszögezem a gépemet a falra csákánnyal. Mindent feltörnek már. Az a szerencsétlen állat, aki kitalálta, hogy feltörték az msn-jét, mit hisz??? Mit tudhatott meg belõle az, aki ÁLLÍTÓLAG feltörte??? Semmit. Mert ha mentve is vannak a beszélgetések, azok a TE gépeden vannak mentve Szörnyella! Ha valaki belép a TE nevedben, akkor annyit tud, hogy beszélget másokkal aszt passz. Amúgy meg itten dolgozó emberek vannak, nem érnek rá a TE marhaságaidra.
Meg úgy mellesleg... Ki kíváncsi a TE msn-edre? Meg úgy egészében véve RÁD?? Próbálj már egyszer nem magadból kiindulni.

Én komolyan mondom, néha rosszul vagyok. Persze, ma ballábbal keltem ki az ágyból, meg kicsit intoleráns is vagyok, de megint az emberi butaság és gonoszság üt szembe... És olyankor szakad a cérna.

Ha valaki megállítaná a világot, én kiszállnék, az tuti.
  ronee, 13:54 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Muszáj kiírnom magamból, MS Te tudni fogod mirõl/kirõl beszélek, és remélem el is nézed nekem, de tényleg MUSZÁJ.

Alapvetõen szeretem az embereket, de ahogy mindenkinek, nekem is vannak olyan személyek, akiket valamilyen oknál fogva nem kedvelek. Egyszerûen nem bírok velük egy helyen lenni, mert hányhatnékom van tõlük. 3 ilyen embert tudok összeszámolni a 25 évem alatt, azt hiszem ez még elnézhetõ.
Az, aki miatt most úgy érzem, nincs igazság a Földön egy ismersöm felesége. Úgy néz ki, elsõ lombikkal ikreket vár. Aki tudja, mi az a lombik és hogy minden 3. személynek sikerül, az tudja azt is, hogy milyen piszok mázlista ez a nõ. De most jön az, amiért idegesít.

4 éve próbálkoznak, de eddig nem sikerült. Õ elkezdett fórumozni és a saját nevén kitálalta az egész szexuális életüket, a férje sperma-számától kezdve, addig, hogy õ nem veszi a szájába és fuj, milyen ragadós... És természetesen nem magunktól jöttünk rá (mi egy nagy társaság vagyunk), hogy hol olvashatjuk ezeket a dolgokat, ezt õ közölte velünk.
A férje is olvasta egyszer és mondta is neki, hogy fejezze be, mit képzel magáról, hogy a hálószoba-titkokat kiteregeti, de õt nem nagyon hatotta meg. Ugyanúgy írta a marhaságait, de a végére odabiggyesztette, hogy: jaj, csak a párom el ne olvassa... Innen is látszik, hogy debil. Valamint önzõ dög.

Aztán olvashattunk tõle még érdekes dolgokat, pl, hogy mi "álbarátok" vagyunk, aztán amikor az egyik csaj a társaságból közölte a férjével, hogy tegye rendbe az asszonyt, a férje erre beígérte, hogy nyakon vágja, még õ volt felháborodva, hogy nyomozunk(!) utána és szakadjunk meg, mert összebalhézott a férjével miattunk. Én széttettem a kezeimet, és közöltem, hogy ha valaki annyira balfék, hogy publikusan leír ilyeneket, akkor ne álljon panaszra a szája, ha az illetékes elolvassa.

A másik nagyon érdekes momentum, ennek a nõnek a gyerekekhez való viszonya. Leírta azt is, hogy õ igazából nem szereti a gyerekeket, nem is akar anya lenni, mert nem tud mit kezdeni velük. Kérdem én. Akkor mi a reteknek ment 7x inszeminációra, meg lombikra?!

Aztán az én sérelmem többek között az, ahogy a párommal viselkedett. Tudom, hogy a párom milyen, nem kell bemutatni. De velük csak jót tett. Nem beszélve arról a pár millióról, amit kölcsönbe kaptak az építkezésükhöz, és nem beszélve arról, hogy mind a ketten ott voltunk gödröt ásni, segíteni, és még egy köszönömöt sem kaptunk.
Nem. Azt kellett visszahallanom nem is egyszer, hogy a párom egy bunkó paraszt. Ez volt a köszönet.
Valamint az, és errõl én nem tájékoztattam az õ férjét, hogy mosolyogva a szemembe mondta, hogy mi ingyenélõk vagyunk, mert mindenkihez megyünk, de hozzánk soha nem hívtunk meg senkit (akkor egy 40nm-es lakásban laktunk és csak annyi helyünk volt, hogy mi ketten elférjünk). Ellenben soha, senkihez sem mentünk üres kézzel, és azt is elfelejtette, hogy a szülinapomon az egyik étteremben a párom állta a számlát 14 fõre... De ez nem lényeg, egészségére mindenkinek.

A legnagyobb fájdalma azonban az volt, amikor az egyik barátnõmet meglátta 8 hónapos terhesen. Náluk volt egy kis összejövetel és kb 10 percig bírta a látványt. Aztán hisztériás rohamot kapott és ajtókat bevágva elment bõgni. Õ azt mondta, azért bõgött, mert azt hitte, barátnõk a lánnyal, és elvárta volna, hogy bejelentse, hogy állapotos.
Persze ez marhaság. Irigy volt és majd megõrült, hogy valaki beelõzte. Õ azt hitte, egyem meg azt a naiv szívét, hogy ha bejelenti a "baba-projectet", máris terhes lesz. Nem így történt. És azóta született még jópár gyönyörû kissrác és kislány, gondolom ezek mind tõrdöfések voltak neki.
Ezután a balhéja után másnap felhívta a lányt, bocsánatot kért, aztán 5 perc múlva olvashattuk a fórumban, hogy: "Tartsa meg a kölykét magának", szóval ennyit az õ õszinteségérõl. És nem átallotta felhívni az akkor még barátnõjének számító másik társaságbeli csajt, hogy ne beszéljen ezzel a 8 hónapos terhes nõvel, mert mennyire sértõ volt a viselkedése.
Errõl sem tud a kedves férje...

Sikerült neki a férje minden barátját elmarni, már senki sem nyitja rájuk az ajtót. Nem tudom a srácnak mikor jön meg az esze, feltehetõleg sosem. Már kétszer mondta a szemembe a pasi, hogy én útálom a feleségét. Ellenben sosem tett fel egy nagyon fontos kérdést nekem. Mégpedig azt, hogy miért?
Õ nagyon ügyesen mártírt csinált magából és nagyon jól megoldotta, hogy rajta kívül mindenki hibás legyen. Ehhez van érzéke. De attól még egy szar ember. 20 km-re született az én szülõvárosomtól egy kis faluban, most meg õ a nagyasszony. Van, aki elfelejti, honnan jött.

És ez a nõ gyereket vár. Ennek a nõnek ad az Isten. Nem tudom megérteni, de csak remélni tudom, hogy jól meggondolta.
Ha az örökbefogadásnál 3 évbe telik míg alkalmasnak találnak egy csomó procedúra alapján, valaki azt is eldöntheté, ki az, akinek joga van szülni... Tudom, kemény szavak, de úgy érzem a szép nagy ház és a tömött bankszámla nem elég egy vagy több gyerek felnevelésére. És uram bocsá`, ne a terhességtõl várja már, hogy megjönnek az anyai ösztönei. Mert az vagy van, vagy nincs.

Mi is szeretnénk babát. 3 éve. Soha, sehol, senki nem olvashatta, hogy én már szülészorvost keresek, de gyerek még a kanyarban sincs (igen, ez is õ volt). Az én kálváriámat nagyon kevés emberrel osztottam meg, mert magánügy.
Mondani lehetne erre, hogy ki ilyen, ki olyan. Igaz. De a viselkedésére már nincs mentség. És nem irigy vagyok, félre ne értse senki. Egyszerûen sajnálom azt a kis lényt, akinek õ lesz az anyja. Mert a világra hozni egy életet csodálatos dolog. De nem azért kell szülni, mert ez trendi, vagy mert majd így biztos nem hagy el a párom, hanem azért, mert anya akarok lenni annak minden szépségével és nehézségével együtt.
Õ nem tudja, milyen lemondásokkal jár. És innen üzenem neki, hogy ha már a 4. hónapban szeretné, ha megszületnének, mert nem bírja elviselni a terhesség kellemetlenségeit, gondoljon arra, hogy a szüléssel sem fog megoldódni semmi. Sõt. Onnantól kezdve anya lesz a nap 24 órájában, mert SOHA nem jár le a "munkaidõ" és ha baj van, nem lehet visszavinni õket az üzletbe megjavítani vagy kicserélni.

És tudom, hogy ha 6os ikreket várna sem lenne több öröme bennük, mint nekünk majd a saját gyerekeinkkel. De gratulálok neki, beelõzött engem. Mert azt elfelejtettem említeni, hogy õk mindenkivel versengenek. Már kérdezgette, hogy mi akarunk-e gyereket a párommal, gondolom az lett volna a legnagyobb fájdalma, ha én is elõbb szülök, mint õ.
De legyen boldog felõlem, bár úgysem lesz. Nem alkalmas rá.
  ronee, 9:58 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 22., szerda Nekem tetszik!
0  
Ma kaptam:

A nagyon intelligens férfiak soha nem lesznek jó férjek, mert egyszerûen nem nõsülnek meg.

Ugyanez igaz a nagyon intelligens nõkre is. Sose mennek férjhez Szóval 1:1.

Na de ez itt a 100. hozzászólásom a világ dolgaihoz. Szóval ÉJJELÉJJENÉJJEN és köszönöm szépen mindenkinek, aki beleolvasott vagy olvasni szokta és azoknak is, akik megkommenteztek. És mivel csak csajok voltak, fogadjátok soxeretettel:



Szeretem ezeket a csilli-villi habos-babos cuki virágokat na
  ronee, 21:40 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Csipogósom: annyira nem lényeg, mert mind a két regemre írt, ráadásul ugyanazt, és mindkettõn kérte hogy küldjek már képet, holott a másikkal már küldtem... Szóval asszem minden csajnak ezt a sablondumát nyomta, de akkoris a magaménak érzem Meg hát annyit gépelt, gondoltam megemlékezem róla

Vagy dementorokra vadászol? Elképzeltem E-nét vadászrepcsis sapkában (tudod bõr, szemüveg rész feltolva a hámlokra, alul megkötõs), arcán vicsor, keze a LÕJJ gombon, ahogy elrepül a házad felett Te meg szövöd a hálókat
  ronee, 8:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Édes kis Nyuszipamacs lettem Érdemes volt felkelnem máá

Mesteraccony: mondtam... bele kell löknyi a gödörbe aszt jóccakát... Beöltözöl militaryba, kisettenkecc és hajrá
  ronee, 7:52 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 21., kedd Nekem tetszik!
0  
Titkos...: )
  ronee, 21:38 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Mai napi okosság:

"A pókháló egy hihetetlenül erõs anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erõsebb, mint az acél. Szakértõk szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben."

Na tessék. Csipogósom... Gyanús vagy Te ezekkel a pókoskodásokkal. Bõingre vadászol?
  ronee, 21:31 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Hõs voltam és bementem az egyetemre. Át az egész kócerájon és fel a harmadikra. Tüdõ egy szál se maradt
Na de megvan az OS, ki tudtam egészíteni, ami lemaradt a fénymásolatról (kész röhej így odaadni másoknak egy anyagot). Jól van, nem nyígok, csak az érdektelen emberek idegesítenek. Vajon a munkájukat is így végzik?
Aztán hazafelé beugrottam kajáért (megint nem adták meg a parkolóban az elsõbbséget), meg a postára és a pékségbe.

Rendszereztem a tételeket, felírogattam, miket kell még elõkotornom a könyvtárból meg innen-onnan. És persze megint én írtam a tanárnõnek emilt, hogy ha már az elsõ 5 tételnél lediktálta, miket kell a lexikonból tudni az adott témához, tegye már meg a maradék 8-nál is. Ezt is említettem a csoporttársaknak, de csak a vállukat húzogatták...
Igen basszus, idegesít. Nem vagyok eminens, meg nem is leszek. De mivel sosem tanultam andragógiát, szeretnék róla minél többet tudni, fõleg, hogy ez a FÕ TANTÁRGY. Asszem sokaknak csak a diploma kell és görbüljön a vizsgán. Hogy ragad-e rájuk valami, az már mindegy.
És az is egy dolog, hogy szeretnék többet tudni róla, a fontosabb, hogy vizsga lesz belõle mégpedig szóban. Ah... mindegy


  ronee, 21:19 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 20., htf Nekem tetszik!
0  
Na. Csak kiderült, hogy nem a könyvtárból tudom kikölcsönözni az Oktatási Segédanyagot... Szokjam már meg, hogy a tanárok azért (is) vannak ott, hogy segítsenek nekünk. Írtam tegnap egy emilt az andragógia tanárnõnek és ma reggel már itt volt a válasz.
Asszem nem kell ecsetelnem, mennyire örülök neki. Szidom az eddigi iskoláimat, hogy ott vagy meg se mertük kérdezni vagy soha nem ért rá a tanár. Nem is létezett az, hogy órán nem értünk valamit...

Ellenben össze kellene kapnom magamat meg a zsebkendõimet és beviharzani a docentúrára, mert a nappalisok is ebbõl vizsgáznak majd.

  ronee, 9:30 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 19., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Csipogósom: szerintem Te is szeretnél mindig hazaérni ha útra kelsz, szóval úgy képzelem, normálisan közlekedsz
  ronee, 18:08 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na és még valami, mert ma felhúzott egy:


Kedves Idióta Suzukis!

Mégis mi a jó francot képzelsz, mibe tetted bele a hátsódat?! Közlöm, hogy a xar Stiftednek olyan a töréstesztje, hogy ha karambolozol vele, ráhajtogatódik arra a ványadt, elmebeteg agyadra. Ami nem baj, mert a kutya sem fog sajnálni, ha összetöröd magad. Kell neked záróvonalon elõzni szabálytalanul 90 helyett 130al. De te, kedves idióta Suzukis az ÉN életemet NE MERD veszélyeztetni. Felõlem a pusztában 220al is száguldozhatsz, fejre is állhatsz. De a közúton tedd meg azt a szívességet, hogy normálisan közlekedsz. Én is haza szeretnék érni. Meg még sokan mások is.
Ha már a Trabantból kiszálltál, vedd észre, hogy nem limuzinba toltad át a nyamvadt testedet. És te sem vagy azbesztbõl. Meg félisten se vagy.
Na de mindegy. Úgyis el tudsz számolni azzal, ha miattad meghal egy ember, egy gyerek, egy család. Mert te tökéletes vagy. Akárcsak a Suzukid.


  ronee, 14:46 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Sünikém köszike Igyexem meggyógyulni.

Csipogósom: perszehogy vannak, mindenkinek vannak ilyen dolgai. De amikor magad vagy és hagyod, hogy jöjjenek az emlékek, akkor általában kellemesek jönnek. Persze néha beugrik egy-egy rossz, azokat el kell hessegetni

Hazaértünk, íróasztal nincs Azt hiszem csináltatunk egyet, aztán a nagy okosak (párom meg a kollegája) majd összeszerelik a jövõ héten valamikor.
És mivel most nem megyek a buliba, egyedül leszek, össze tudom szedni az anyagokat, meg a gondolataimat, hogy is tervezzem meg, mit kell tanulnom, kidolgoznom.
Már ha a makkák így maradnak:



Egyelõre még nem kiskifli-nagykifliznek, de legalább nem díbolják egymást úton-útonfélen, szal a haladás és a békés együttélés jelei bimbódzanak kifele
  ronee, 14:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Pipi: köszönöm szépen, Isten tartsa meg a jó szokásodat

És szépséges reggelt Mindenkinek. Megcsináltam a reggelit, elõtte persze kikentem a makkák gyomrát parízellel (igen, nálunk ilyeneket esznek), sõt pénteken bevásároltam rendesen Tesco gazdaságos makkaeledellel nekik, úgyhogy most rombolnak a jóllakás nagy-nagy örömére...

Jelentem én megfáztam De hát nem is csoda, majdnem minden csoporttársam taknyos volt és krahogott, naná, hogy elkaptam. Úgyhogy a mai meghívás a barátokhoz max a ház urának áll, mert lesz ott 4 gyerek/baba is, nem akarok fertõzõleg hatni rájuk... De nem baj, majd elõveszem a tanulnivalót legalább.

Na megyek és bepuszilom a virslimet
  ronee, 9:32 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 18., szombat Nekem tetszik!
0  
Ma az emlékezés napja van... Ellenben egy Ráknak minden nap az emlékezés napja. Nagyon fontosak a megélt élmények, tapasztalatok, öröm, fájdalom, siker, kudarc...

Hát emlékezzünk.

Csipogósom: azokra a dolgokra, amikre csak akarsz. Ez elég tág, de mindenkinek más jut eszébe, ha azt a szót hallja: emlékezz: )
  ronee, 21:57 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 17., pntek Nekem tetszik!
0  
Konkrétan nem is táskák, hanem bõröndök vannak a szemem alatt Nem, nem utazom sehova sem, csak és kizárólag az ágyamig. Jó éjt!
  ronee, 21:41 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Ma kiránduló nap van, ezen kívül a béke napja
A kiránduláshoz ma elég jó idõ volt, de azért így november dereka táján ez nem jellemzõ... A béke napja. Valaki kikiálthatná a hülyék napját is, hogy azon a napon kiélhessék magukat a balfékek és utána 364 napig kuss lenne
  ronee, 19:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Asszem rájöttem. Ha valaki kétszer kommentezik meg egy hsz-t, akkor nem tudom megnézni többet...

Megvétózták a zötletemet, pedig mi munka vót benne Akkó nem azé van akkó.
  ronee, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Dehogy ne csak errõl a debilrõl értekezzek, -mert a végén még kifut az internet összes téntája, annyit lehetne értekezni róla... mondjuk értekezzen a franc, van elég ember, akinek hülyékkel kell foglalkoznia, meg róluk írnia- azt próbálom összeszedni, milyen volt ez az elmúlt 7 napom...

Szombat-vasárnap ugye tanfolyáson voltam, és mivel szeretem a biológiát, nem okozott nehézséget figyelni arra a sok okosságra amit a kiválasztó- illetve az emésztõrendszer mûködésével kapcsolatban beszélt Tóni bá.
Természetesen volt gyakorlat is, egymás lábát kell ilyenkor masszírozni és klasszul lehet érezni a zónákat, nem is hittem volna
A körmöktõl meg kell szabadulni teljesen, mert baromi kellemetlen tud lenni, ha a vese-zónáját masszírojják az ember lyányának - körömmel Na de valamit valamiért, meg egy mindenkiért, mindenki értem... Vagy valahogy így.
Ugye szombaton buli is volt, méghozzá földrajzilag Vácott, aholis egy ovis jótékonysági bálon vettünk részt (tisztára, mintha lagziban lettem volna, csak épp nem volt menyasszony) és össze is jött cca 400e forint a gyerekek javára, abból tudnak nekik ágyat venni
A vasárnapi tanfolyáson majdnem elaludtam ezáltal, és nem azért mert nem érdekelt, hanem mert rém fáradt voltam, 1 után aludtam el aznap.

A hét megintcsak jó volt, oldottabb volt a hangulat is, hiszen ismerõs arcokat láttunk
De most meghalok éhen, úgyhogy menek.
  ronee, 17:04 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Csipogósom: nem. Nem a Duna aljáról netezek

Természetesen hozzá köll tenni azt is, hogy egy bizonyos szinten elfogadok én bárkit. Asszem már korábban leírtam, hogy pl ha valaki butácska, helytelenül ír, hangosan beszél, dadog, vagy netán hadonászik beszéd közben, ezek tolerálható dolgok. Ettõl még lehet valaki nyuszifül
De a gonoszság... Azt már nem lehet tolerálni. Mert az tudatos. És aki tudatosan átgázol bárkin, aki csípi a szemét, az gané. Elnézést a szóért, de megegyezhetünk abban, hogy senki sem szereti, ha gonoszak/gonoszkodnak vele.

A viselkedésére meg már nincsenek szavak. És azt hiszem, hogy diplomát, fõleg egy TANÍTÓ JELLEGÛ diplomát ilyen embernek nemhogy a kezibe nem adnék, de búra alatt se nézhetné meg még 10 kilométerrõl sem. Tudom, mert andragógus leszek, vagyis a felnõttoktatásban fogok dolgozni. Emberekkel foglalkozni és SEGÍTENI nekik a legjobb tudásunk szerint nagyon szép szakma. Baromi nehéz, de szép és nemes dolog. Ahogy tõle kijönnek a gyerekek, esetleg úgy kerülnek majd hozzám.
Szép jövõkép...
  ronee, 16:00 Itt megrhatod a vlemnyed ronee

  ronee, 14:33 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Csipogósom: engedd meg, hogy itt kommentáljam kommentedet, mivelhogy én is "áldozata lettem" apám hírnevének...
Aki hülye, az is marad, ez már nem változik. És magasról lexarom, hogy törölt-e onnan, nekem õ sosem volt a barátom, meg én se neki. Mert nekem ilyen barát sose köll, õ meg azt se tudja, mi fán terem a barátság. Jópofizni tud, nyalni másoknak, de egy õszinte megmozdulását nem láttam még, meg más se asszem. Elmeroggyant, szerencsétlen senki. Nem fejlõdött ki az agya. Idióta. Minden alkalommal kiállítja a szegénységi bizonyítványt magáról. Én elfogadtam ilyennek.

Esmeg köszönöm a figyelmet
  ronee, 14:21 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Komolyan mondom ez az egész macska egy nagy gyomor. Többet eszik, mint Mokka és most, hogy teljesen kikente a belét kajával, tök elégedetten sétálgat... Ilyen szinten mondjuk tipikus pasi is Én kérek elnézést.


Na szóval ma van a vizsgák elõtti uccsó konzultációs napom az egyetemen, minden vizsga és beadandó idõpontja megvan, úgyhogy innentõl kezdve már majdnem minden rajtam múlik.

[...]

Na most erdésznénit fogok játszani és kihagyigálok mindenkit a nappaliból, mert törnek-zúznak
  ronee, 7:19 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
  2006. november 16., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Tj: Egyszer valaki a pénzes postással is ideállíthatna
  ronee, 21:29 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Az andragógusnak is van értelme
  ronee, 21:14 Itt megrhatod a vlemnyed ronee
Na jól van... Bemutatom: Õ itt Manó:



Okos, szép és kicsi. És már a második cicc, merthogy a szomszéd azt hitte, a miénk és hazahozta az erdõbõl. Na így lett õ. Nem túlságosan örül neki Mokka, rém féltékeny és ahol tudja, odacsap neki... Elvégre ez itt az õ háza. Volt
  ronee, 21:07 Itt megrhatod a vlemnyed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.