CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2006. november 10., péntek Nekem tetszik!
0  
Élek még Csak most leginkább vegetálok és majdnem vegetáriálok, mert húst elég néha láttam az utóbbi 4 napban... Így lesz az ember lyánya szjép vékonka Még jó, hogy eszem ágában se nincs fogyni. Na mindegy. Eccercsak írok majd ide is.
  ronee, 8:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 8., szerda Nekem tetszik!
0  


A tegnapi napot nem kívánom senkinek sem. Azt hiszem gyökeres változtatások lesznek étkezési szokásilag. Nagyon nem mindegy, mit, mikor. A mennyiséggel eddig sem volt baj. Asszem keresek egy dietetikust.
  ronee, 7:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 6., hétfő Nekem tetszik!
0  
Mai okosság:

A patkányok hosszabb ideig bírják víz nélkül, mint a tevék.

De kevesebb a pĂşpjuk
  ronee, 20:43 Itt megírhatod a véleményed ronee
Tüskés kollegina: arra ne vegyen mérget, hogy itt nincs akkora gané az udvaron
Mellesleg a mostani szomszédok hagyján. Mikor otthon laktam, az volt csak a vidéki folklór

Bocs, de az utolsó kommentet elképzeltem. Tudom, akkor röhögjek, ha Kedvesék ohhajtanak majd átslattyogni nagy erõkkel, a sok pénzt belefeccölt anyagcserezavaros kutyával. Na akkor robbanok
  ronee, 18:48 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nah. Kávé nem volt még, de megkérdeztem, elindul-e a tanfolyam, avagy nem, mert akkor úgy kell szervezkednem a héten. Ugyanis jövõ héten oskolában leszek, szal nem kell ijedezni, meg ilyesmi.
Rossz pénz esete leszek a Tóth Marival. Vagy hasonló

Van még mondanivalóm, csak most nekilátok a jegyzetek összeszedésének és isten a zatyám, veszek egy íróasztalt


Ma van a szaxofon és a kosárlabda napja.
Ez megint egy remek informácijó, mer se ez, se az nem vagyon De gondoltam megemlítem, mert hátha fontos lesz valakinek.
  ronee, 10:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 5., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Apim!

Mondok én Neked valamit. Vannak, akik ismernek, vannak, akik nem. Vannak akik szeretnek, vannak, akik gyûlölnek. Akik ismernek és szeretnek, azoknak már bizonyítottál. Akik még nem ismernek, de mert idiótaságokat terjesztenek Rólad és elítélnek, azokért nem kár.
Azok, akiknek rossz híredet keltik de kíváncsiak, vajon tényleg ilyen vagy-e, azoknak be tudod bizonyítani, hogy nincs valós alapja a pletykáknak.

Én azt vallom, hogy a buta emberek ellen nincs mit tenni. Ha valaki olyan gonosz, beteg, szerencsétlen barom, hogy azért haragudjon rám, mert Téged gyûlöl... Nos. Ezeket is csak sajnálni tudom.
Engem akkor gyûlöljön valaki, ha ocsmány dolgo(ka)t teszek ellene/vele. Ha nem csak vélt, hanem valós problémája is van, akkor jöjjön panaszra.
Nem fogok megsértõdni, mert törölt a barátai közül. Ez semmi, de csak azt bizonyítja, amit fent leírtam. Beteg. És valóban gonosz.
Mondjuk nem tudom, hogy jön ahhoz, hogy pálcát törjön a fejem felett. Viszont ilyen "barátokra" nekem sincs szükségem.
És szánom, mert a boldogság fogalma (ahogy eddig is) ismeretlen fog maradni számára.
  ronee, 20:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kiteszem a lábam egy napra és a fonal HUSS. Fogalmam sincs mi történt
  ronee, 18:51 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 3., péntek Nekem tetszik!
0  
Én megpróbáltam. De komolyan. Nem tehetek róla, hogy amikor még nem muszáj, akkor nem gyön az ihlet. Ellenben a két keresztgyereknek megvettem a szokásos állatos naptárat. Eszméletlen mennyiségû játék került be az üzletekbe, de már 10 és 12 évesek, nem vehetünk nekik lego-t
Úgyhogy a többi ajándok várat még magára. Szerintem mindenki ruhát, meg könyvet kap aszt jóccakát. Vagy még amúgy is van egy utunk a Kikába lámpicsek ügyileg, hátha találunk valami normális dolgot ott is.

Most viszont megyek és rendbe teszem a dvd-inket, mert ott is káosz van.
  ronee, 12:32 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 2., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Ma van a férfiak szakácskodásának a napja. Ez remek hír így konyha hiányában egy fõzni nem tudó pasas mellett élõ nõnek
Egy szĂłval ezt is bebuktam. Pedig mekkora ĂĽnnep.

Ma még Pestre is kell mennem, de nincs a verdán téligumi, mert nem kapok rá, ez lett a döntés. Ha összeszalad a Kedves Olvasó szemöldöke (adott esetben mind a kettõ), akkor a balesetek elkerülése végett mondom, hogy a Seattal kell majd járnom, mert azon mától lesz. De nem értem, mi a frásznak van két kocsi, ez majd tavaszig itt áll az udvarban, hogy legyen benne valami?
Költõi kérdés volt, ne is figyeljetek rám...
Remélem a Nagy Melléfogást orvosolni fogjuk minél hamarabb és pápát intek a Mazdának végre. Aztán lesz valami normális, biztonságos autóm.

Így november másodika táján már belemászik az agyamba a "Karácsony" szó. Mindig megfogadom, hogy elkezdek agyalni az ajándékokon, de általában december 15-ig megy az agyalás és 2 nap alatt a vásárlás
Ez azért is van, mert elég nehéz vásárolni menni a ház urával, tekitve, hogy pasi. Úgyhogy az én családomnak még csakcsak megveszem, de az Õ retyerutyájához már õ is kellene. Bár lehet az idén azt mondja, vegyek, amit akarok. Akkor gyorsabban végeznénk.
Durva, hogy errõl szól a Karácsony amúgy. Nyûg, mert elvárják az ajándékot, mert meg kell venni, mert kibontja, mond egy hurrát és arrébb teszi.
De ilyenkor azért már csendesedik a lelkem, és ha valamit, akkor a nyugalmat szeretem az ünnepben. Talán kevesebb a marakodás is, elnézõbbek az emberek, megvan még a meghittsége. Ha pedig a hó is hullik, akkor tökéletes.

Emlékszem egy Karácsonyra, még otthon laktam és egyedül voltam fent a szobámban. Kinyitottam az ablakot és kikönyököltem. Mindent hó fedett, füst-illat volt a levegõben és olyan csönd, hogy soha ilyet nem hallottam. Akkor azt gondoltam, most biztos minden angyal a Földön jár éppen: )
Na ennyit a notórius szentimentalizmusomból mára: )))
  ronee, 9:13 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. november 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Nah, megvolt a temetõlátogatás is, de a hideg miatt gyorsra vettük a figurát és azokkal, akik nagyon beszélgethetnékek voltak, gyorsan letudtuk a "Hogy vagytok?" témát... Beszélgessünk nyáron vagy bent a melegben. Leginkább.

Hazaértünk, a ház ura leszedte a makkát a padlásról, mert igenigen nyávogott, hogy nem tud lejönni (persze felfele könnyebb).

Most meg lámpa-project vette kezdetét nálunk hála a magasságos megváltónak. Elmentünk a Bricoba növényt venni, mert nincs elég még ugye és mondok ha már itt vagyunk, nézzünk szét.
Sikerült is megvenni 2 lámpicseket és most azt fúrták fel a fiúk. Hajrá. Van még... ööö... emberi számítás szerint is 20-22 hely, ahova meg kell venni, na de ne legyünk telhetetlenek. Így is 2,5 órája zajolnak és porolnak

De befogom a pici számat, mert ez is haladás azok után, amit itt lesiránkoztam, hogy mennyire nem haladunk. A végén még függönyök is lesznek
Ja és a fürdõbe is felfúrtak egy kampót, arra lesz felakasztva a páfrány. Most pedig megyek és mosogatok
  ronee, 19:57 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 31., kedd Nekem tetszik!
0  
Leo Buscagliát a híres írót egyszer felkérték, hogy legyen zsûrije egy olyan versenynek, amely a leggondoskodóbb gyermeki díj várományosát kereste. A gyõztes egy négy éves kisfiú volt, akinek a szomszédjában élt egy nemrégiben megözvegyült idõs férfi. Egyszer, amint a kisfiú meglátta a síró öregembert, besétált a kertbe, odabújt az idõs ember ölébe és csak ücsörgött szótlanul. Késõbb, amikor az anyja megkérdezte a fiút, hogy mit is csinált ott valójában, a gyermek ezt felelte:

"Semmit, csak segĂ­tettem neki sĂ­rni."

Ez a szeretet. Csendben van, nem hallod, nem látod, nem tudod megfogni. De érezheted, ha akarod. Ne told el magadtól azt, aki egy parányi jót is tud vagy képes Neked adni, akinek van egy jó szava Hozzád. Manapság ez nagy erény.
  ronee, 9:37 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem nyúltunk hozzá az udvarhoz. Rémes. Nagyon kezdem unni, így is elég nehezen viseltem el a sok sittet meg gazt, de úgy vagyok vele, hogy van nekem a házban éppen elég meló, azért minden ugyan ne szakadjon már rám.
Most, hogy az idei év a haladás szempontjából nem úgy jött ki, ahogy kellett volna, nehezen, de beletörõdöm. Ellenben a jövõ év nem lesz ilyen. Befejezzük a házat, ha törik, ha szakad (ahogy látom Mokkát a cserepek körül sündörögni, inkább törik...)
Persze nehéz lesz újra ideengednem a szakikat, mert elég ideget, koszt és takarítanivalót hagytak maguk után eddigis... Ez az átka, ha nem egyben csinálják meg a különbözõ fázisokat.

De már ez sem érdekel, még 2 hét és megyek egyetemre, lehúzok egy hetet megest. Teszteket ígértek, meg mittudomén még miket. Olyan, de olyan kíváncsi vagyok az elsõ vizsgaidõszakra, szerintem csúszunk mint a szákramentom... Egyelõre röhögök, majd jövök sírni is
  ronee, 9:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 30., hétfő Nekem tetszik!
0  
Valaki rugdosson máá el a könyvtárbaaaa. Megõrülök. Sose fogok eljutni oda. Nem tudom mivel megmagyarázni és ez a legszörnyûbb
  ronee, 8:54 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 29., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Jön a bátyám és a barátnõm hozzánk Egész jól elvannak, sms-eznek, telefonon beszélgetnek. De mind a kettõ Ikrek, na hogy ebbõl mi lesz majd...
Tegnap nem tudtunk babalátogatóba menni, mert fejfájással ébredtem és klasszul produkáltam a migrén minden tünetét...

Mokka jól van, köszöni. Éppen a legidiótább helyen alszik, amit csak el lehet képzelni. A hûtõ melletti "Még nincs helye" feliratú dobozokon, bent a sarokban. Na de most megyek és összeszedem Õkegyelmét, mert épp lerombolt valamit, ahogy hallom. Lassan biztosítást kell kötni macska ellen. A kalapácsot már el is zártam, mert ha a keze (lába) ügyébe kerül, képes és lebontja a házat!
  ronee, 10:41 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 23., hétfő Nekem tetszik!
0  
Miért kell neki pont egy darazsat hajkurászni??? És miért pont ott akarja elkapni, ahova max bevetõdni tudok mielõtt leszerelné a fullánkost???
A szobanövényeknek ha lábuk nõne, már hetedhét határon túl lennének. Reggel láttam pl könnyezni a Monszterát... egész megsajnáltam.
Tessedik is teli torokból röhög rajtam, mert két mondatot se tudok leírni, már startolok, hogy miért van csendben.

Na kész. Ülök, gépelek és befeküdt az ölembe. Tessék. Haragudjak rá. Itt fog aludni, már csukódik a szeme. De legalább tudom hol van és mit csinál.

Ablakopucoválás lefújva. Olyan szél van, hogy egy kiló homokot fújkálna darabonként az ablakokra. Bár talán még akkor is tisztábbak lennének, mint most...

Na haladok tovább a dolgommal, mert így nem lesz házidoga meg miegymás.
  ronee, 12:46 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 22., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Családlátogatok a mai nap, de megyek haza lassan, mert tegnap sem voltam otthon egy jó 5-6 órát, és még ma is egyedül hagytam a páromat a ciccel... Na de õ akart háziállatot, én ellettem volna a pintyekkel is

Holnap viszont a nagy ünnepre való tekintettel ablakot fogok mosni, már ha az idõ engedi. Nem várok vele tovább. Ellenben elõre nem érzem már a derekamat. Kellett nekem ennyi ablak... meg még tolóajtó is, pffff...
  ronee, 14:42 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 21., szombat Nekem tetszik!
0  
Na most éppen nem tudom hol a makka, mert a ház urára ráparancsoltam kb ilyen fejjel:, hogy vigye a szemem elõl, mert kidobom.
Lehúzgálta a teregetett ruhákat és teszi tönkre a szobanövényeket nagy erõkkel. Mégse volt jó ötlet ez a Mokka...
Én meg már reggel fejfájással ébredtem, és még mindig fájik azóta is. Szóval asszem érzékenyebb vagyok ezekre a destruktív megmoccanásokra


  ronee, 20:13 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 20., péntek Nekem tetszik!
0  
MS Mesteraccony: Én is örülök neki. A képen éppen a padlófûtött konyhakövön húzza a lóbõrt egy olyan nyolcas erõsséggel
  ronee, 21:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
Hazatért. Egész nap szomszédolt. Kinéztem a konyhaablakon és láttam, hogy a szomszéd ács egy gyanúsan ismerõs valamit pakol arrébb maga mellõl. Kiszaladtam, hogy: "Ugye jól láttam, hogy egy macska volt a kezedben?!" És át is adta a kerítésen

Pippencs: ugye? Most olyan pózban alszik, hogy erõsen koncentrálnom kell, hogy ne röhögjek
Szisz: igen, tegnap beállítottak barátnõmék vele. Mivel jön a második baba, nem tarthatják meg, így nálunk kötött ki


  ronee, 16:47 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nekiálltam takarítani, mert Tigrisbigris meglépett reggel... Nem tudom visszajön-e. Jó volna, mert vettem egy alomtálcát miatta...
  ronee, 13:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 19., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Szisz: húzós, az nem kifejezés. És van egy meglepi is, minnyá fotózom...

Ráfeküdt a táskámra, mert a közelünkben akart lenni, de már betettem az "ágyába", mert majdnem lehencsergett a székrõl a nagy bóbiskolásban. Most alszik...

  ronee, 19:31 Itt megírhatod a véleményed ronee
Ma elintéztem a tanfolyami befizetésemet, úgyhogy hajrá hajrá, elõre a talpmasszõrségbe
Kifejezetten húzós egy november lesz az idei, ammán bittos. 5 nap egyetem, 2 hétvége tanfolyam (P-Sz-V), valamint egy esküvõ és egy ovis bál. Nem tudom mit fognak még kitalálni a valakik, de részemrõl ELÉG is ennyi erre a hónapra...
Jaaaa. És lesz még 5 szülinap és 5 névnap is, ezt el is felejtettem.




  ronee, 17:45 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 18., szerda Nekem tetszik!
0  
Ha az ideg gyorsan tudna ölni, már nem élnék.

Kezdem azzal, hogy reggel elmentem a Corába, mondom veszek akksit. Elõtte lemértem centire, mekkora fér bele, mert ezeknél a franc se tudja.
Na. Akksi nem volt. Azonkívül ott derült ki, hogy nem mindegy, hogy egyik-másik pólus melyik oldalon van...
Kérem tisztelettel ez olyan, mint a könyvelés. Egy egyszerû, ám józan paraszti ésszel megáldott ember nem tud rajta elmenni, csak ha leteszi a földre és átgyalogol rajta. Szakember kell ehhez is. Meg akksihoz is, rájöttem.
Na de nem vagyok az a feladós fajta, vettem magamnak egy pulcsit, zoknikat, fehérnemût (ja, ha már ott vagyok)
Hazamentem a zsákmánnyal, lemértem újra az akksit, sõt, azt is megtudtam, hogy a vastagabb a pozitív, a vékonyabb meg a negatív (természetesen ez sem volt feltüntetve rajta).
Vissza Pest, Tesco. Bementem, találtam. Mikor leemeltem, már tudtam, hogy le fogok izzadni erõsen. Mer ugye ezt beszerezni igazán nõi munka.
Elcipeltem a kasszáig, de vettem magamnak 2 óccó felsõt is, ha már ott vagyok jeligével
Az is egy dolog, hogy 18K egy ilyen dög, de mire kiértem a kocsihoz, leszakadt az összes belsõ szervem, az tuti...

Hazaértem, ettem valami borzalmat a Food Expresstõl és éppen lenyugodnék, amikor csörög a telefon...

Az édesapám hívott, mégpedig azzal, hogy fényes nappal a házunk elõtt feltörték a kisteherautónkat És még benne ültek, mikor észrevették a konyhából, hogy mi történik.
A családom 2 kocsival vette õket üldözõbe és óriási szerencséjük, hogy a rendõrség kapta el õket elõbb és nem a férfiak.
Nem fogom kiírni, hogy nem magyarok voltak, mert akkor jönnek a kommentek, hogy rasszista vagyok. Nem vagyok. Ugyanígy fehérek is feltörhették volna. De nem így történt.
És eszembe jut az a 2 gyermek, akiknek a szeme láttára verték agyon az apjukat, és a rendõrség kit véd? Igen. Õket. Hajrá EU.
  ronee, 14:01 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 16., hétfő Nekem tetszik!
0  
És tesómnak kivették a szemébõl azt az izét szerencsére Megnyugodtam
  ronee, 16:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
Igen Csippenet, Tessedik egy marha mázlista embör, mit tagadjam Biztos csuklik, mint a hétszákramentom, amennyit leírom, meg kiejtem a nevit...
Jól haladok vele, de most jön a lényegi része a dolognak, mert a kor bemutatása, meg az életrajzi adatok már megvoltak. Kell olyan 6-7 oldal, ami erõs boncolgatása a szakoktatásának. Anyag van dögivel, csak össze kõ gyúrni belõle valami fájintosat.

Közben meg a ház ura salátát óhajt, úgyhogy annak is neki kell állnom hamarosan.
  ronee, 16:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nem tudtam kommentezni, mert tényleg nem láttam ki szombat este a fejembõl... Ilyen fáradt is régen voltam. Egyik kedvenc barátnõmmel lementünk a családomhoz vidékre, mert már nagyon sms-eztek a bátyámmal, gondoltam akkor ismerjék meg egymást személyesen is. Egyelõre egyik sem nyilatkozott, hogy akkor most mi van... De nem vagyok kerítõ, úgyis egyedül mentem volna, Era meg úgyis ráért, akkor mondok nem megyek magamban.

Most izgulok, mert kiderült, hogy a bátyámnak vasforgács került a szemébe, ráadásul elkerülték tegnap a szemész orvost, de ma mennek Egerbe, remélem kiveszik neki. Merthogy a ST-ban nem tudták kivenni...
Elég érzékenyen érint a szem téma, 11 évesen majdnem megvakultam, mert miután belecsapott egy faág a szemembe és benne maradt egy darab, a hozzáértõ orvos kötõhártya-gyulladást diagnosztizált. Úgyhogy nem vicc.

Tegnap meg vásárolni voltunk, mert semmi se nem volt itthon. Ezen kívül a verdám is megadta magát akkumulátorilag, ehh... Venni kell bele egyet, csak ami benne van, egy kumma szám nincs rajta, hogy mekkora. Kifeszülök. Ha valaki tudja, milyen kell egy Mazda 323F 1.6-osba, írjon már nekem. Köcc.

Most pedig eloldalazok Tessedikhez. Igen. Megen oda.
  ronee, 9:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Nem látok ki a fejembõl kettõig se. Családlátogattam egyik kedvenc barátnõmmel, jó nap volt
  ronee, 20:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 13., péntek Nekem tetszik!
0  
Jesszusmádre, nem köll megijedni na! Jól vagyok. Vagy jobban, vagy mi. Beszéltem ma egy csomó emberrel (közben megírtam 3 oldalt a házidogámból), így estére kicsit lenyugodtam.
Csak muszáj félretennem Tessediket egy peppet, mielõtt még végleg megútálom szegényt
Na de hát mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának Amúgy meg semmi bajom vele, becsszó, csak mikor megáll az ihlet, nem szeretem õt...

Jelenleg csak nézni tudok ki a fejembõl. De azt koncentráltan
  ronee, 18:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
Pippencsnek köszi, megpróbálok nem szomorú lenni De egyelõre nem vagyok jól... Azt hiszem komoly döntés elõtt állok. És még nem publikus.
  ronee, 9:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 12., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Nincs jó kedvem. Nem, nekem sincs jó kedvem. Megállt az ihlet, asszem a bioritmusomban mind a három görbe nem hogy a nullánál, de mínuszban van...
Nem is Ă­rok ide se. Jobb az mindenkinek.
  ronee, 20:22 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.