CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2006. október 18., szerda Nekem tetszik!
0  
Ha az ideg gyorsan tudna ölni, mår nem élnék.

Kezdem azzal, hogy reggel elmentem a Coråba, mondom veszek akksit. ElÔtte lemértem centire, mekkora fér bele, mert ezeknél a franc se tudja.
Na. Akksi nem volt. AzonkĂ­vĂŒl ott derĂŒlt ki, hogy nem mindegy, hogy egyik-mĂĄsik pĂłlus melyik oldalon van...
Kérem tisztelettel ez olyan, mint a könyvelés. Egy egyszerû, åm józan paraszti ésszel megåldott ember nem tud rajta elmenni, csak ha leteszi a földre és åtgyalogol rajta. Szakember kell ehhez is. Meg akksihoz is, råjöttem.
Na de nem vagyok az a feladós fajta, vettem magamnak egy pulcsit, zoknikat, fehérnemût (ja, ha mår ott vagyok)
Hazamentem a zsĂĄkmĂĄnnyal, lemĂ©rtem Ășjra az akksit, sĂ”t, azt is megtudtam, hogy a vastagabb a pozitĂ­v, a vĂ©konyabb meg a negatĂ­v (termĂ©szetesen ez sem volt feltĂŒntetve rajta).
Vissza Pest, Tesco. Bementem, talåltam. Mikor leemeltem, mår tudtam, hogy le fogok izzadni erÔsen. Mer ugye ezt beszerezni igazån nÔi munka.
Elcipeltem a kasszåig, de vettem magamnak 2 óccó felsÔt is, ha mår ott vagyok jeligével
Az is egy dolog, hogy 18K egy ilyen dög, de mire kiértem a kocsihoz, leszakadt az összes belsÔ szervem, az tuti...

Hazaértem, ettem valami borzalmat a Food ExpresstÔl és éppen lenyugodnék, amikor csörög a telefon...

Az Ă©desapĂĄm hĂ­vott, mĂ©gpedig azzal, hogy fĂ©nyes nappal a hĂĄzunk elĂ”tt feltörtĂ©k a kisteherautĂłnkat És mĂ©g benne ĂŒltek, mikor Ă©szrevettĂ©k a konyhĂĄbĂłl, hogy mi törtĂ©nik.
A csalĂĄdom 2 kocsival vette Ă”ket ĂŒldözĂ”be Ă©s ĂłriĂĄsi szerencsĂ©jĂŒk, hogy a rendĂ”rsĂ©g kapta el Ă”ket elĂ”bb Ă©s nem a fĂ©rfiak.
Nem fogom kiírni, hogy nem magyarok voltak, mert akkor jönnek a kommentek, hogy rasszista vagyok. Nem vagyok. Ugyanígy fehérek is feltörhették volna. De nem így történt.
És eszembe jut az a 2 gyermek, akiknek a szeme lĂĄttĂĄra vertĂ©k agyon az apjukat, Ă©s a rendĂ”rsĂ©g kit vĂ©d? Igen. Õket. HajrĂĄ EU.
  ronee, 14:01 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 16., hétfő Nekem tetszik!
0  
És tesĂłmnak kivettĂ©k a szemĂ©bĂ”l azt az izĂ©t szerencsĂ©re Megnyugodtam
  ronee, 16:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
Igen Csippenet, Tessedik egy marha måzlista embör, mit tagadjam Biztos csuklik, mint a hétszåkramentom, amennyit leírom, meg kiejtem a nevit...
JĂłl haladok vele, de most jön a lĂ©nyegi rĂ©sze a dolognak, mert a kor bemutatĂĄsa, meg az Ă©letrajzi adatok mĂĄr megvoltak. Kell olyan 6-7 oldal, ami erĂ”s boncolgatĂĄsa a szakoktatĂĄsĂĄnak. Anyag van dögivel, csak össze kĂ” gyĂșrni belĂ”le valami fĂĄjintosat.

Közben meg a hĂĄz ura salĂĄtĂĄt Ăłhajt, Ășgyhogy annak is neki kell ĂĄllnom hamarosan.
  ronee, 16:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nem tudtam kommentezni, mert tĂ©nyleg nem lĂĄttam ki szombat este a fejembĂ”l... Ilyen fĂĄradt is rĂ©gen voltam. Egyik kedvenc barĂĄtnĂ”mmel lementĂŒnk a csalĂĄdomhoz vidĂ©kre, mert mĂĄr nagyon sms-eztek a bĂĄtyĂĄmmal, gondoltam akkor ismerjĂ©k meg egymĂĄst szemĂ©lyesen is. EgyelĂ”re egyik sem nyilatkozott, hogy akkor most mi van... De nem vagyok kerĂ­tĂ”, Ășgyis egyedĂŒl mentem volna, Era meg Ășgyis rĂĄĂ©rt, akkor mondok nem megyek magamban.

Most izgulok, mert kiderĂŒlt, hogy a bĂĄtyĂĄmnak vasforgĂĄcs kerĂŒlt a szemĂ©be, rĂĄadĂĄsul elkerĂŒltĂ©k tegnap a szemĂ©sz orvost, de ma mennek Egerbe, remĂ©lem kiveszik neki. Merthogy a ST-ban nem tudtĂĄk kivenni...
ElĂ©g Ă©rzĂ©kenyen Ă©rint a szem tĂ©ma, 11 Ă©vesen majdnem megvakultam, mert miutĂĄn belecsapott egy faĂĄg a szemembe Ă©s benne maradt egy darab, a hozzĂĄĂ©rtĂ” orvos kötĂ”hĂĄrtya-gyulladĂĄst diagnosztizĂĄlt. Úgyhogy nem vicc.

Tegnap meg vĂĄsĂĄrolni voltunk, mert semmi se nem volt itthon. Ezen kĂ­vĂŒl a verdĂĄm is megadta magĂĄt akkumulĂĄtorilag, ehh... Venni kell bele egyet, csak ami benne van, egy kumma szĂĄm nincs rajta, hogy mekkora. KifeszĂŒlök. Ha valaki tudja, milyen kell egy Mazda 323F 1.6-osba, Ă­rjon mĂĄr nekem. Köcc.

Most pedig eloldalazok Tessedikhez. Igen. Megen oda.
  ronee, 9:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Nem låtok ki a fejembÔl kettÔig se. Csalådlåtogattam egyik kedvenc baråtnÔmmel, jó nap volt
  ronee, 20:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 13., péntek Nekem tetszik!
0  
Jesszusmådre, nem köll megijedni na! Jól vagyok. Vagy jobban, vagy mi. Beszéltem ma egy csomó emberrel (közben megírtam 3 oldalt a håzidogåmból), így estére kicsit lenyugodtam.
Csak muszĂĄj fĂ©lretennem Tessediket egy peppet, mielĂ”tt mĂ©g vĂ©gleg megĂștĂĄlom szegĂ©nyt
Na de hĂĄt mindenki jĂł valamire. Ha mĂĄsra nem, hĂĄt elrettentĂ” pĂ©ldĂĄnak AmĂșgy meg semmi bajom vele, becsszĂł, csak mikor megĂĄll az ihlet, nem szeretem Ă”t...

Jelenleg csak nézni tudok ki a fejembÔl. De azt koncentråltan
  ronee, 18:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
Pippencsnek köszi, megprĂłbĂĄlok nem szomorĂș lenni De egyelĂ”re nem vagyok jĂłl... Azt hiszem komoly döntĂ©s elĂ”tt ĂĄllok. És mĂ©g nem publikus.
  ronee, 9:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 12., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Nincs jó kedvem. Nem, nekem sincs jó kedvem. Megållt az ihlet, asszem a bioritmusomban mind a hårom görbe nem hogy a nullånål, de mínuszban van...
Nem is Ă­rok ide se. Jobb az mindenkinek.
  ronee, 20:22 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Szeretem a mĂłkusokat (is).

  ronee, 9:37 Itt megírhatod a véleményed ronee
A mai reggel a szĂ­nek reggele, ahogy lĂĄtom...
Szépségeset, mosolygósat Mindenkinek


AmĂșgy meg lett volna egy talĂĄlkĂĄm 9kor, de mivel a csalĂĄdom elkĂ©rte a verdĂĄt tegnap Ă©s csak a kulcsot adtĂĄk vissza, a forgalmit nem, Ă­gy az ugrik.
És mĂ©g a srĂĄc szĂĄmĂĄt is nyomoznom kell, hogy fel tudjam hĂ­vni. AtyaĂ©g Ă©s mĂĄr 8 is elmĂșlt... HĂĄt akkor vĂĄrunk....
  ronee, 8:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 9., hétfő Nekem tetszik!
0  
Na. KiszĂŒreteltem magam mĂĄra, legalĂĄbb Ă©n jĂłt röhögtem magamon Ă©s a kedvem is jobb lett, mert haladtam SĂĄmuellel...
Asszem elvonulok a valahova
  ronee, 20:27 Itt megírhatod a véleményed ronee
9./SzĂŒreti összeszĂłlalkozĂĄsoknĂĄl bicskĂĄt, hordĂłdongĂĄt nem illik hasznĂĄlni, kĂ­nĂĄljuk meg Ăłborral az ellenfelet, az majd leterĂ­ti.

Itt meg azt vegyĂŒk figyelembe, hogy a szĂŒretnek nĂ©pies a mivolta. DisznĂłvĂĄgĂĄskor is csak egy halott van szerencsĂ©s esetben. RendezzĂŒnk szĂ”lĂ”taposĂłversenyt, ott majd eldĂ”l, ki a legĂ©ny a gĂĄton. Vagy igyuk egymĂĄst a tĂ”ke alĂĄ Ă©s Ă©nekeljĂŒnk bĂ©kessĂ©gben Mert ott mĂĄr eldĂ”lt akkora minden(ki).


10./Ha beszĂ©dĂŒnkben mĂĄr tĂșlsĂĄgosan sok a mĂĄssalhangzĂł, taglejtĂ©sekkel is kifejezhetjĂŒk magunkat. EnnĂ©l kifejezĂ”bb, ha csak ott ĂŒlĂŒnk a sarokba tĂĄmasztva.

E öröö bĂłdottĂĄĂĄĂĄ. Na. Amikor erre a szintre Ă©rĂŒnk, alkalmazzuk inkĂĄbb a kommunikĂĄciĂł azon formĂĄjĂĄt, ahol a mimikĂĄnk Ă©s a negatĂ­v testbeszĂ©dĂŒnk mond el mindent helyettĂŒnk:


11./A pincelĂ©pcsĂ”re ne fekĂŒdjĂŒnk le aludni, mert ĂĄtesnek rajtunk poharastĂłl, lopĂłstĂłl.

És akkor megint csak a kĂĄr van belĂ”lĂŒnk, mert se medve, se menĂĄzsi


12./Reggelre kelve ne ijedjĂŒnk meg a tĂĄskĂĄs szemĂ», piros orrĂș embertĂ”l a tĂŒkörben. Megvan szegĂ©nynek a maga baja...

A megfelelÔ konzekvenciåk levonåsa utån nem årt az önkritika.
  ronee, 13:27 Itt megírhatod a véleményed ronee
6./ÓrĂĄnkĂ©nt, kĂ©tĂłrĂĄnkĂ©nt jöjjĂŒnk fel a pincĂ©bĂ”l, Ă©s nĂ©zzĂŒk meg, hol tart a szĂŒret, mire jutottak az asszonyok Ă©s a gyerekek. Ha a tĂ”kĂ©k között szemlĂ©lĂ”dĂŒnk, kapaszkodjunk erĂ”sen a karĂłkba, lĂĄbunkat prĂłbĂĄljuk meg ciklikusan egymĂĄs elĂ© rakni.

Az az Ă©rzĂ©sem, hogy ez a legszebb jĂłtanĂĄcs. A karĂłkba meg az a jĂł, hogy a szomszĂ©d kölkĂ©t is el lehet vele hessegetni, ha rĂĄcuppanna vĂ©letlen a drĂĄga szĂ”lĂ”re. Plusz artikulĂĄlatlanabbul tudunk ĂŒvölteni, ha van kapaszkodĂł
Hihetetlen, milyen praktikĂĄk vannak...


7./Az Ă©neklĂ©s (RĂ©szeg vagyok rĂłzsĂĄm...), szavalĂĄs (Ej, döntsd a tĂ”kĂ©t), jĂłtĂ©konyan hat tĂŒdĂ”re, szĂ­vre, növeli az egyĂŒvĂ© tartozĂĄs Ă©rzĂ©sĂ©t, meg a seregĂ©lyek is elmennek tĂ”le a környĂ©krĂ”l.

A gyakorlottak kedvence a: Lemegyek a lemegyek a pince fenekĂ©Ă©Ă©Ă©Ă©Ă©Ă©re. És ott is maradnak.
Na ezt hĂ­jjĂĄk rutinnak


8./A håzassågi ígéretekkel csínjån kell bånni, ez måsnap rossz közérzetet okozhat.

Ha szerencsĂ©je van a jĂĄtĂ©kosnak, akkor a szĂ”lĂ”tĂ”kĂ©nek vall szerelmet, Ă©s nyugodtan nĂ©zzĂŒnk rĂĄ megengedĂ”en: Na de vegyĂŒk figyelembe mĂ©g ittas ĂĄllapotban is: ha a szerelem tĂĄrgya nem vĂĄlaszol, az mĂ©g jelenthet jĂłt!
  ronee, 13:08 Itt megírhatod a véleményed ronee
3./ErnyĂ”t, botot sose vigyĂŒnk magunkkal a pincĂ©be, ez tudniillik a lĂ©pcsĂ”n valĂł lezuhanĂĄsunkban akadĂĄlyozhatja a biztos talajfogĂĄst, plusz a poharakat is leverhetjĂŒk vele, ami Ășjabb bajforrĂĄs lehet (vĂĄgĂĄsos sĂ©rĂŒlĂ©sek).

A bajt meg csak tetĂ©zhetjĂŒk, hogy ugye: mibĂ”l fogunk inni? Mert a jĂłlnevelt alkoholista pohĂĄrbĂłl isz. A botot a pince hĂ»vösĂ©ben kell tartani, ha mĂĄr fĂ©lig/egĂ©szen bekĂĄvĂ©zott ĂĄllapottyĂĄban megkĂ­vĂĄnnĂĄnk a botos tĂĄncot...


4./A lopĂłt mindig kĂ©zzel fogjuk, Ă­gy szabad kezĂŒnkkel megtĂĄmaszthatjuk szĂŒretelĂ” tĂĄrsunkat.

Na mĂ©g ez is. Egy dörzsölt szĂŒretelĂ”nek oktĂłberre ki szokott nĂ”ni mĂ©g plusz kĂ©t keze, csak amiatt, hogy szolidaritĂĄsba essen a kollegĂĄval, akivel egy olyan nyelvet beszĂ©lnek, amit csak Ă”k ketten Ă©rtenek meg Ă©s senki mĂĄs se


5./Sose vedeljĂŒk a bort, csak hörpöljĂŒk, kortyolgassuk. A vedelĂ” borivĂł unesztĂ©tikus, beĂĄrnyĂ©kolja az egĂ©sz szĂŒretet, valamint a sajĂĄt kezĂ©re is rĂĄ szokott lĂ©pni.

VĂ©gĂŒlis elĂ©g meggyĂ”zĂ” Ă©rvek, kivĂĄltkĂ©pp az utolsĂł... Azt meg nem kell bemutatni, milyen ha valaki a sajĂĄt kezit tapodja a szĂ”lĂ” helyett. Döbbenet
  ronee, 12:54 Itt megírhatod a véleményed ronee
Mivel ritka xar kedvem van, ezért szeretnék inkåbb jótanåcsokat adni; avagy következzenek a
SzĂŒreti szabĂĄlyok:

1./ Sose kezdjĂŒk borivĂĄssal a napot, a reggeli bor megfekszi a gyomrot, rĂĄtelepszik a mozgĂĄsközpontunkra, Ă©s kettĂ”slĂĄtĂĄs is kialakulhat. Tapasztalt szĂŒretelĂ” törkölypĂĄlinkĂĄval indĂ­tja a reggelt fĂ©ldecis kiszerelĂ©sben, ennek kivĂĄlĂł az Ă©rtĂĄgĂ­tĂł hatĂĄsa, meg a muslincĂĄk sem jönnek rĂĄnk annyira, mint bor esetĂ©ben.

Håt igen. A konty alatt az konty alatt. Milyen jó is, amikor végigégeti az ember belét a fínom pålesz mår reggel 5 óra felé értågítåsilag ugye


2./LehetĂ”sĂ©g szerint keveset tartĂłzkodjunk napon, a szeptemberi-oktĂłberi napsĂŒtĂ©snek mĂ©g ereje van, könnyen okozhat szĂ©dĂŒlĂ©st, kĂłvĂĄlygĂĄst, egyensĂșlyi zavarokat. Ha tehetjĂŒk, vonuljunk a pince hĂ»vösĂ©be, a megfĂĄradt, kitikkadt szervezet itt tud igazĂĄn akkumulĂĄlĂłdni.

Ha szĂŒrtelĂŒnk is, akkor prĂłbĂĄljunk a szĂ”lĂ”tĂ”ke ĂĄrnyĂ©kĂĄban mozogni, biztos, ami tuti. FĂ”leg, ha a hĂĄtyiban nem szĂ”lĂ”t tartunk, hanem egy 5 literes kannĂĄt intravĂ©nĂĄsan bekötve. Mert a napnak mĂ©g van ereje A pincĂ©be vonulĂĄs a kanna kiĂŒrĂŒltĂ©vel mĂĄr magĂĄtĂłl fog menni. Így esett.
  ronee, 12:35 Itt megírhatod a véleményed ronee


GĂșĂșĂșten morgen a NaplĂłolvasĂłknak!

Ma itthon leszek és tanulni fogok. De azért szerettem volna elkezdeni a mai kommentet.
Szépséges, mosolygós napot kívånok Mindenkinek

  ronee, 9:40 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 8., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ezt szeretem. Kiteszem a lĂĄbam vidĂ©kre Ă©s mikor visszajövök, a fonal mĂĄr hetedhĂ©t hatĂĄron tĂșl. Ó boldog tudatlansĂĄg (boldatlansĂĄg). Megint le vagyok maradva, de nem frusztrĂĄl, mert Ășgy pörögnek az esemĂ©nyek, hogy csak na. Émmeg szĂ©dĂŒlök.
Úgyhogy megyek, kiteregetek.

[...]

Nem. Még nem jårt le a mosógép
  ronee, 19:10 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 6., péntek Nekem tetszik!
0  
Éppen felmostam, Ă­gy most nem tudok Tessedik elĂ”tt ĂŒlni sajna. Na de sikerĂŒlt elkezdenem vĂ©Ă©Ă©Ă©gre a dogĂĄt
Jahogy miĂ©rt nem ĂŒlök elĂ”tte? Mert ha felmosok, tulajdonkĂ©pp vĂ©dtelennĂ© vĂĄlok, mint a megerĂ”szakolt takarĂ­tĂłnĂ”. Mögöttem a fĂ©rfi, jobbrĂłl fal, balrĂłl fal, elĂ”l meg fel van mosva...
Én kĂ©rek elnĂ©zĂ©st.

De annyira feldobott a reggel, sose rosszabbat. Azon kĂ­vĂŒl mentem ma edzeni, a HungĂĄriĂĄn közlekedtem Ă©s mögöttem egy 20 Ă©ves Ford szemĂ©lyautĂł Ă©pp Alonsot jĂĄtszott. MelegĂ­tette a gumikat... Annyira röhögtem, mĂ©g jĂł, hogy pirosat kaptam a ThökölynĂ©l Ă©s rendbe tudtam szedni az ĂĄbrĂĄzatomat... Ilyen csĂșfsĂĄg is csak velem eshetik meg, hogy a kormĂĄnyra dĂ”lve vinnyogok...
AmĂșgy meg sĂ»rĂ»n nĂ©ztem a visszapillantĂłba, mert mĂĄr csak az hiĂĄnyzott volna, hogy a nagy melegĂ­tĂ©sben rĂĄpörögjön a villamos sĂ­nekre
Ma is Ă©rdemes volt autĂłba ĂŒlnöm...
  ronee, 18:23 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szanaszerteszéjjel röhögtem magam Håt ekkora kommentet mår rég olvastam. Jhaaaajjjj.
Fel-fel visĂ­tok itt a gĂ©p elĂ”tt, amivel azt Ă©rem el, hogy elĂ”jön a hĂĄz ura Ă©s valamit a fejembe hĂșz egy hatos erĂ”ssĂ©ggel
Kiållni nem merek az udvarra, mert csak felzavarom a végtelen puszta népét magammal. Inkåbb odébb megyek egy kicsit, majd jövök.

Ms Mesteracconynak meg ĂŒzenem, hogy pĂ©ntek van Ă©s bĂĄr nem is akarja tudni, egyszer megtudja Ă©s majd foghatja a fejit
  ronee, 7:41 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 5., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Hogy mit vĂ©tett a monitorom? Semmit. CsupĂĄncsak lassan be se merem kapcsolni a gĂ©pet, mert itten feltörnek mindent ĂĄm VeszĂ©lyes vilĂĄgban Ă©lĂŒnk.
  ronee, 16:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 4., szerda Nekem tetszik!
0  
"Most az lesz, hogy az egĂ©sz szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pet felszögezem a falra csĂĄkĂĄnnyal. MonitorostĂșl."

-Ronee-

€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€-€

Egy privi a szomorĂș jelenbĂ”l...

Ronee: Megy az emil, msn, sms, telefon...
Ixixix: Ha nem volna e-mail, a Magyar Posta dĂșsgazdag lenne
Ronee: A postagalambok meg vĂĄnyadtak Ă©s a legtöbb mĂĄr nyugĂĄllomĂĄnyba vonult volna a vĂ©gkimerĂŒlĂ©stĂ”l
  ronee, 17:10 Itt megírhatod a véleményed ronee
MegnĂ©znĂ©m a nevelĂ©störtĂ©net tanĂĄr fejĂ©t, mikor odanyĂșjtom neki MS Mesterasszony naplĂłjĂĄt...
AmĂșgy meg asszem inkĂĄbb rajzolok neki, ide azt a zsĂ­rkrĂ©tĂĄt!


MĂ©g mindig fĂĄj a fejem, xar ĂŒgy tudom. IdeĂ©rhetne mĂĄr az a front, mert ilyenkor ennem sem szabad. Valahogy ezekben az idĂ”kben van a legnagyobb baj a gyomrommal, ki Ă©rti ezt?


Most elhĂșzom az ĂĄbrĂĄzatomat a csalĂĄdomhoz, majd valamikor leszek. BĂĄr lehet, otthonrĂłl mĂ©g fogok kommentezni. AttĂłl fĂŒgg, mire megyek haza


12:56
A dementorokat nem lehet bezĂĄrni?

14:43
TĂ©nyleg igaz: ha a hĂŒlyesĂ©g akarattal pĂĄrosul, az veszĂ©lyes

Na jó. Front van. Elég erÔs, ahogy låttam
  ronee, 8:36 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 3., kedd Nekem tetszik!
0  
Asszongya: nagyhatalmĂș ĂșrnĂ”!!!
Nem baj, legalĂĄbb mi ketten olvassuk egymĂĄs naplĂłjĂĄt nyeehhhheeee. És igen! Folytatni kell. AkĂĄr antiszoc vagy, akĂĄr nem. Én maradok tĂŒndĂ©rarcĂș vagy mi

Ma edzettem, leizzadtam, elfĂĄradtam, szĂ©tvĂĄkumoztattam magam, mĂ©lymelegben voltam Ă©s mĂ©g a hajamat is beszĂĄrĂ­tottĂĄk, viva Ronee Ezen kĂ­vĂŒl mĂ©g most is szenvedek Tessedikkel, de nem variĂĄlok tovĂĄbb, mert a vĂ©gĂ©re nem marad senki a listĂĄban, egy halom ĂŒres papĂ­rt beadni meg asszem nem tĂșl bĂ­ztatĂł a jövĂ”mre nĂ©zve diplomailag...

És persze fĂĄj a fejem is valami miatt, front lesz/van asszem. Iszom egy kĂĄvĂ©t. HĂĄtha.

  ronee, 15:46 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 2., hétfő Nekem tetszik!
0  
Olyan reakcióidÔm van, mint a hajdermennykÔ MS-kém, ha olvasod, tudod, mirÔl beszélek Na de ez is csak azt mutatja, hogy nem vagyok leskelÔdÔs na...

A Te Margarétåd.


Viszont tényleg megyek, mert landim van Freinettel és mår morog a könyvbÔl

[...]

Våhååhåhåhåååååååååååååååååååååååååååååååååå, ezt figyeljétek:
"A dolgozat elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek cĂ©lja, hogy a jelölt az ĂĄltala vĂĄlasztott nevelĂ©störtĂ©neti tĂ©mĂĄn keresztĂŒl bizonyĂ­tsa, hogy a megfelelĂ” jĂĄrtassĂĄggal rendelkezik a nevelĂ©störtĂ©neti tĂ©ma feldolgozĂĄsĂĄban."

Könyörgöm tisztelettel... MitÔl lennék jårtas benne?

[...]

Dobtam Celestint. Most Tessedikkel szemezek... Csak kitalålom, mibÔl/kibÔl akarok írni... Mår most unom... Nincs elég anyag. Sajåt szavakkal meg nem tudom leírni, mert egyelÔre fogalmam sincs, hogy kellene megfogalmazni.
HĂĄzidogĂĄban jĂĄrtas emberek HELP!!!
  ronee, 16:28 Itt megírhatod a véleményed ronee
VĂĄrtam volna a kazĂĄnszerelĂ” jĂłembert, mert az egyik csĂ” aszonta, hogy: na Ă©n most megyek, Ă©s nem viccelt...
Úgyhogy jelenleg akadozva mĂ»ködik a vĂ­zellĂĄtĂĄsunk, remĂ©lem holnap tiszteletĂ©t teszi a srĂĄc, mert amĂ­g megfĂŒrdĂŒnk, ĂĄzik a fal
Az egĂ©sz Ă©pĂ­tkezĂ©s egy merĂ” vicc. Innen ĂŒzenem minden bajtĂĄrsamnak, hogy kitartĂĄs, lesz ez mĂ©g Ă­gy se, aki meg el akarnĂĄ kezdeni generĂĄlos nĂ©lkĂŒl, az nagyon vĂ©sse az eszĂ©be: Ă©n szĂłltam...

Marha sok melĂł van mĂ©g a hĂĄzon/ban, na de azĂ©rt ennek is megvan a szĂ©psĂ©ge. Na nem az, amikor az embernek mĂ©g konyhĂĄja sincs, ahol tudna fĂ”zni a vendĂ©geinek... Hanem az, hogy mindig tud örĂŒlni valaminek. FĂŒggönyöknek, lĂĄmpĂĄknak, ha elkĂ©szĂŒl a terasz, ha vannak bĂștorok, az egyre szaporodĂł zöldnövĂ©nyzetnek...

Na majd még regélek errÔl, mert lettek åm storyk a két év alatt... De most megyek és elkezdem a håzidogåmhoz összeszedni az anyagot
  ronee, 15:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 1., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Na måra elegem volt a keresésbÔl, bedÔlök a pihepuhåmba...
  ronee, 21:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
Komolyan mondom, felfordul a gyomrom. Szeretek vidåm témåkról írni, na de most elolvastam egyik kedvenc naplósom legfrissebb kommentjét...
Nem Ă©rtem. MĂ©g mindig nem Ă©rtem, nevezzetek nyugodtan Ă©rtetlennek emiatt.

Adott egy mentĂĄlisan, testileg Ă©s mindenhogyan nagyon erĂ”sen megborult rĂ©msĂ©g. Ez a rĂ©msĂ©g nem fĂ©r a bĂ”rĂ©be. Mindent remekĂŒl, sĂ”t szuperĂŒl csinĂĄl sajĂĄt szerĂ©ny vĂ©lemĂ©nye szerint. BĂĄr kĂ©tlem, hogy erre vonatkozĂłan nagyon sok visszajelzĂ©st kapna. Olyan szintĂ» ĂĄskĂĄlĂłdĂĄst vĂ©gez, amitĂ”l minden jĂł Ă©rzĂ©sĂ» embernek okĂĄdhatnĂ©kja tĂĄmad (mondom JĂ“Ă©rzĂ©sĂ»). Ezzel szemben egy gyĂĄva fĂ©reg. ÍgĂ©rget, hogy Ă” majd hĂș de mennyire megjelenik szemĂ©lyesen. AztĂĄn mikor lehetĂ”sĂ©ge lenne a sajĂĄt valĂłjĂĄban kifejteni a problĂ©mĂĄit, kitalĂĄl mindent (erre szoktam mondani, hogy itt a neten sok a bĂĄtor ember, csak elfelejtik, hogy a szemĂ©tkedĂ©snek meglehet a böjtje IRL*...)

Én mindig megtartottam vele szemben a 3 lĂ©pĂ©s tĂĄvolsĂĄgot. MiĂ©rt? Ösztönösen. Mert valahol tudtam, Ă©reztem, hogy ettĂ”l a nĂ”szerĂ» kĂ©pzĂ”dmĂ©nytĂ”l Ăłvakodni KELL.
És bejött a megĂ©rzĂ©sem. Mert beteg.
De azt lĂĄtom, hogy a sajĂĄt dugĂĄjĂĄba dĂ”l, mert lassan-lassan mindenki Ă©szreveszi, hogy milyen. Egy szerencsĂ©je azĂ©rt van: velem nem kezd ki (illetve prĂłbĂĄlkozik, de nem veszem a lapot, mert oda lesĂŒllyedni... az mĂĄr a Föld mĂĄsik fele lenne rĂ©szemrĂ”l).
AmĂșgy nem tudja, kivel ĂĄll szemben. És ez nagyon bölcs lĂ©pĂ©s, mert Ă©n kiszĂĄllok a cyber vilĂĄgbĂłl Ă©s megkeresem egy elbeszĂ©lgetĂ©sre: ) SzĂ­vesen csevegek olyanokkal, akiknek halvĂĄny lila gĂ”zĂŒk sincs (meg okuk sincs), hogy miĂ©rt is haragszanak (haragudjanak) rĂĄm. Nem szoktam ĂĄm ilyen lenni. Csak legyintek a hĂŒlyĂ©kre, de Ă” tĂșlment mĂĄr minden hatĂĄron, ahogy a barĂĄtaimmal viselkedik. Pedig sok vesztenivalĂłja van, mert egy semmitmondĂł pici pont a gĂ©pezetben, ahogy Ă©n. A kĂŒlönbsĂ©g az, hogy Ă©n tisztĂĄban vagyok ezzel. Õ meg nem.

Vannak közös ismerĂ”seink, de Ă©rdekes mĂłdon egyik sem fordult el tĂ”lem miatta. Ez is nagyon elgondolkoztatĂł. KörvonalazĂłdik az emberekben, hogy mi is folyik itt. Nem vĂĄrom, hogy elforduljanak tĂ”le, dehogy vĂĄrom. Mert az idĂ” fog igazolni mindent Ă©s az emberek lelkiismerete. AmĂșgy az ilyen lĂ©nyek, ha nincs Ă©pp belekötniĂŒk senkibe (mert mĂĄr senki nem foglalkozik velĂŒk), akkor kĂ©pesek a sajĂĄt Ășgymond barĂĄtaiknak nekitĂĄmadni. Mert ez a lĂ©telemĂŒk (ezt is az idĂ” fogja igazolni nekem).

AmĂșgy ez sem Ă©rdekel. Ha arra vĂĄr, hogy belekössek, tĂ©vedett. Ez a blog pedig teljesen a magĂĄnĂŒgyem, mit Ă­rok bele. Nincsenek nevek, helyek, idĂ”pontok; egyszerĂ»en csak gondolatok.
Gondolatok arrĂłl, hogy ha mĂĄr Ă©n is meg vagyok figyelve, kapjon az agyĂĄhoz. BĂĄr nem fog, tudom. De akkor tegye meg azt a szĂ­vessĂ©get, hogy felmĂ©ri, kibe/kikbe köt bele Ă©s tegye meg azt a szĂ­vessĂ©get is, hogy nem nĂ©z hĂŒlyĂ©nek mĂĄsokat.
Ha mĂĄr ellensĂ©geket szerez magĂĄnak (ez az Ășj trend, a bĂ©lyeggyĂ»jtĂ©s mĂĄr elavult), akkor legalĂĄbb ne becsĂŒlje le Ă”ket, mert az taktikailag hatalmas blama. Jelenleg pont emiatt csĂŒcsĂŒl a xarban.
FĂ©lelmetes, hogy vannak olyanok, akiknek derogĂĄl a dolgok normĂĄlis megoldĂĄsa. Nekiesni bĂĄrkinek, aki csak Ă©l Ă©s mozog, ha Ă©pp olyan kedve van, ez a menĂ”.

De akkor elĂĄrulom, hogy szĂĄmomra mitĂ”l vĂĄlt visszataszĂ­tĂłvĂĄ (mert eddig közömbösen vettem tudomĂĄsul a lĂ©tĂ©t). Ha Ă©n gyĂ»lölök egy embert, az "rendben van". De hogy annak a csalĂĄdtagjait szidjam Ă©s nyilvĂĄnosan leĂ­rjam, hogy mit gondolok rĂłluk, ez aljas, mocskos, szemĂ©t, gerinctelen Ă©s minden hatĂĄron tĂșlmenĂ” dolog. MegdöbbentĂ”. FĂ”leg, ha az a csalĂĄdtag egy kisfiĂș. SzĂĄmomra a gyerek szent Ă©s sĂ©rthetetlen, pedig Ă©n nem is vagyok pedagĂłgus. És azt hiszem nem is kell pedagĂłgusnak lennem ahhoz, hogy tudjam: a gyerek(ek)nek semmi köze sem lehet egy ilyen ocsmĂĄny vitĂĄhoz. Olyan szinten sem, hogy emlegetik Ă”(ke)t Ă©s olyan szinten sem, hogy belekeverik Ă”(ke)t.
Vannak olyanok, akik kĂ©pesek gyĂ»lölni, Ă©n nem. VĂ©lemĂ©nyem szerint a gyĂ»lölet egyrĂ©szt engem is minĂ”sĂ­tene, mĂĄsrĂ©szt olyan negatĂ­v Ă©rzĂ©s, ami engem is rombolna Ă©s engem is negatĂ­vvĂĄ tenne. Épp ezĂ©rt nem gyĂ»lölöm Ă”t. MĂ©g most sem. Csak szĂĄnom.
Így is sok baja van Ă©s mĂ©g csak tetĂ©zi ezzel. HĂĄt... sok szerencsĂ©t hozzĂĄ. Én addig tanulok, dolgozom, nevetek, egyĂŒtt vagyok a barĂĄtaimmal, Ă©lek, szeretek Ă©s leĂ­rom a gondolataimat ide.

*IRL-In real life: A valĂł Ă©letben
  ronee, 9:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 29., péntek Nekem tetszik!
0  
JĂłvanna... Megint Ă©n vagyok. ÍrhatnĂ©kom van, most micsinyĂĄjjak? KiszĂ­vja belĂ”lem az erĂ”t ez a nevelĂ©störtĂ©net
FÔleg hogy 122 oldallal tudtam csak megrövidíteni, de így is 398 oldal maradt Wordben


Még mindig a reggeli kåvémmal bíbelÔdöm, mår olyan hideg, hogy mikor beleittam, a végtelen hómezÔk jutottak eszembe Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg, azt meg kell hagyni. Nagyon megfontolom pl azt is, hogy el kellene mosogatnom...

Most fogja olvasni valaki elÔször a blogomat, akit nagyon imådok... Zsoltim:
  ronee, 16:33 Itt megírhatod a véleményed ronee

  ronee, 16:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
A neveléstörténet óra elmarad. Szerintem mindenki olvasson utåna Tessediknek, Brunszvik Teréznek, Freinetnek, mår ha érdekelÔdik a téma irånt, hogy kik voltak és mit tettek (mit nem...) Mert nekem nagyon sok vålasztåsom nincs
Úgyhogy most ellĂ©pek zuhanyozni (le vannak fagyva a lĂĄbaim) Ă©s utĂĄna nekitĂĄpĂĄszkodom ennek a szĂ©p tantĂĄrgynak.

Zisten mögåggyon Mindenkit

[...]

Aki feladta a kötelezĂ” Ă©s (erĂ”sen) ajĂĄnlott irodalmat, azt azĂ©rt leĂŒltetnĂ©m a gĂ©p elĂ© szĂ­vem szerint... Nem vagyok az a tĂ­pus, aki kuncsorog ĂĄllandĂłan, hogy "Neked megvan mĂĄr ez a cikk meg ez a könyv... lĂ©cilĂ©ci ideadod?..." Úgyhogy a nyakamba veszem a netet meg a könyvtĂĄrat Ă©s ĂĄtmegyek ÁsĂłka ĂŒzemmĂłdba (remĂ©lhetĂ”leg nem leszek körömgomba)
SzĂłval nem egyszerĂ» rĂĄbukkanni ezekre, amiket lehet, megrendelek, na de egy tantĂĄrgy egy lexikona 8000.- pĂ©nz, hĂĄĂĄt... Erre szoktam mondani, hogy kenjĂ©k a fĂŒlĂŒk mögĂ©.
A gĂĄz ebben az, hogy a fĂ”tantĂĄrgyhoz kapcsolĂłdik, szĂłval szĂŒksĂ©g is lesz rĂĄ 3 Ă©ven keresztĂŒl.

Egy kicsivel több segítség jól esett volna a tanerÔ részérÔl, mår csak azért is, mert mi gólyåk egyelÔre csak pislogunk, mint pók a lucernåsban, hogy akkor most hol kell és mit?
AzonkĂ­vĂŒl innen ĂŒzenem annak az ĂŒgyeskezĂ» csoporttĂĄrsnak, aki lemĂĄsolta az OktatĂĄsi SegĂ©danyagot, hogy csak plusz munkĂĄt csinĂĄlt nekĂŒnk, mert van olyan lap, ahonnan lemaradtak betĂ»k... Mellesleg meg köszönet neki a fĂĄradozĂĄsĂ©rt, Ă©n is hĂŒlye voltam, hogy nem nĂ©ztem ĂĄt.

Egyszóval most jövök rå, hogy nem könnyû az egyetemista élete, nekem pl a kåvéautomatåval is mindig bajom van. Vagy nincs apróm, vagy a forrócsoki helyett csak forró VIZET kapok, szóval legközelebb viszek teafiltert, ugyan ne menjen mår kårba az a jó meleg H2O...
És ha egyszer kifogyott a forrĂłcsoki por, tuti, hogy a cappuccino-hoz mĂĄr nem lesz cukor, Ă­gy azt is vinnem kell (jĂłl belegondolva akĂĄr sĂĄtrazhatnĂ©k is a parkban, lenne szabadtĂ©ri sĂŒtögetĂ©s meg ilyesmi).
AmĂșgy teljesen jĂł, hogy a III. emeleten van a terem Ă©s majdnem a földszinti fĂ”bejĂĄratig kell menni egy kĂĄvĂ©Ă©rt. EgyrĂ©szt mozgunk egy kicsit, mĂĄsrĂ©szt szvsz jobban megbecsĂŒli az ember azt, amiĂ©rt többet kell mennie...
  ronee, 8:31 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.