CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2006. október 3., kedd Nekem tetszik!
0  
Asszongya: nagyhatalmĂș ĂșrnĂ”!!!
Nem baj, legalĂĄbb mi ketten olvassuk egymĂĄs naplĂłjĂĄt nyeehhhheeee. És igen! Folytatni kell. AkĂĄr antiszoc vagy, akĂĄr nem. Én maradok tĂŒndĂ©rarcĂș vagy mi

Ma edzettem, leizzadtam, elfĂĄradtam, szĂ©tvĂĄkumoztattam magam, mĂ©lymelegben voltam Ă©s mĂ©g a hajamat is beszĂĄrĂ­tottĂĄk, viva Ronee Ezen kĂ­vĂŒl mĂ©g most is szenvedek Tessedikkel, de nem variĂĄlok tovĂĄbb, mert a vĂ©gĂ©re nem marad senki a listĂĄban, egy halom ĂŒres papĂ­rt beadni meg asszem nem tĂșl bĂ­ztatĂł a jövĂ”mre nĂ©zve diplomailag...

És persze fĂĄj a fejem is valami miatt, front lesz/van asszem. Iszom egy kĂĄvĂ©t. HĂĄtha.

  ronee, 15:46 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 2., hétfő Nekem tetszik!
0  
Olyan reakcióidÔm van, mint a hajdermennykÔ MS-kém, ha olvasod, tudod, mirÔl beszélek Na de ez is csak azt mutatja, hogy nem vagyok leskelÔdÔs na...

A Te Margarétåd.


Viszont tényleg megyek, mert landim van Freinettel és mår morog a könyvbÔl

[...]

Våhååhåhåhåååååååååååååååååååååååååååååååååå, ezt figyeljétek:
"A dolgozat elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek cĂ©lja, hogy a jelölt az ĂĄltala vĂĄlasztott nevelĂ©störtĂ©neti tĂ©mĂĄn keresztĂŒl bizonyĂ­tsa, hogy a megfelelĂ” jĂĄrtassĂĄggal rendelkezik a nevelĂ©störtĂ©neti tĂ©ma feldolgozĂĄsĂĄban."

Könyörgöm tisztelettel... MitÔl lennék jårtas benne?

[...]

Dobtam Celestint. Most Tessedikkel szemezek... Csak kitalålom, mibÔl/kibÔl akarok írni... Mår most unom... Nincs elég anyag. Sajåt szavakkal meg nem tudom leírni, mert egyelÔre fogalmam sincs, hogy kellene megfogalmazni.
HĂĄzidogĂĄban jĂĄrtas emberek HELP!!!
  ronee, 16:28 Itt megírhatod a véleményed ronee
VĂĄrtam volna a kazĂĄnszerelĂ” jĂłembert, mert az egyik csĂ” aszonta, hogy: na Ă©n most megyek, Ă©s nem viccelt...
Úgyhogy jelenleg akadozva mĂ»ködik a vĂ­zellĂĄtĂĄsunk, remĂ©lem holnap tiszteletĂ©t teszi a srĂĄc, mert amĂ­g megfĂŒrdĂŒnk, ĂĄzik a fal
Az egĂ©sz Ă©pĂ­tkezĂ©s egy merĂ” vicc. Innen ĂŒzenem minden bajtĂĄrsamnak, hogy kitartĂĄs, lesz ez mĂ©g Ă­gy se, aki meg el akarnĂĄ kezdeni generĂĄlos nĂ©lkĂŒl, az nagyon vĂ©sse az eszĂ©be: Ă©n szĂłltam...

Marha sok melĂł van mĂ©g a hĂĄzon/ban, na de azĂ©rt ennek is megvan a szĂ©psĂ©ge. Na nem az, amikor az embernek mĂ©g konyhĂĄja sincs, ahol tudna fĂ”zni a vendĂ©geinek... Hanem az, hogy mindig tud örĂŒlni valaminek. FĂŒggönyöknek, lĂĄmpĂĄknak, ha elkĂ©szĂŒl a terasz, ha vannak bĂștorok, az egyre szaporodĂł zöldnövĂ©nyzetnek...

Na majd még regélek errÔl, mert lettek åm storyk a két év alatt... De most megyek és elkezdem a håzidogåmhoz összeszedni az anyagot
  ronee, 15:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. október 1., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Na måra elegem volt a keresésbÔl, bedÔlök a pihepuhåmba...
  ronee, 21:49 Itt megírhatod a véleményed ronee
Komolyan mondom, felfordul a gyomrom. Szeretek vidåm témåkról írni, na de most elolvastam egyik kedvenc naplósom legfrissebb kommentjét...
Nem Ă©rtem. MĂ©g mindig nem Ă©rtem, nevezzetek nyugodtan Ă©rtetlennek emiatt.

Adott egy mentĂĄlisan, testileg Ă©s mindenhogyan nagyon erĂ”sen megborult rĂ©msĂ©g. Ez a rĂ©msĂ©g nem fĂ©r a bĂ”rĂ©be. Mindent remekĂŒl, sĂ”t szuperĂŒl csinĂĄl sajĂĄt szerĂ©ny vĂ©lemĂ©nye szerint. BĂĄr kĂ©tlem, hogy erre vonatkozĂłan nagyon sok visszajelzĂ©st kapna. Olyan szintĂ» ĂĄskĂĄlĂłdĂĄst vĂ©gez, amitĂ”l minden jĂł Ă©rzĂ©sĂ» embernek okĂĄdhatnĂ©kja tĂĄmad (mondom JĂ“Ă©rzĂ©sĂ»). Ezzel szemben egy gyĂĄva fĂ©reg. ÍgĂ©rget, hogy Ă” majd hĂș de mennyire megjelenik szemĂ©lyesen. AztĂĄn mikor lehetĂ”sĂ©ge lenne a sajĂĄt valĂłjĂĄban kifejteni a problĂ©mĂĄit, kitalĂĄl mindent (erre szoktam mondani, hogy itt a neten sok a bĂĄtor ember, csak elfelejtik, hogy a szemĂ©tkedĂ©snek meglehet a böjtje IRL*...)

Én mindig megtartottam vele szemben a 3 lĂ©pĂ©s tĂĄvolsĂĄgot. MiĂ©rt? Ösztönösen. Mert valahol tudtam, Ă©reztem, hogy ettĂ”l a nĂ”szerĂ» kĂ©pzĂ”dmĂ©nytĂ”l Ăłvakodni KELL.
És bejött a megĂ©rzĂ©sem. Mert beteg.
De azt lĂĄtom, hogy a sajĂĄt dugĂĄjĂĄba dĂ”l, mert lassan-lassan mindenki Ă©szreveszi, hogy milyen. Egy szerencsĂ©je azĂ©rt van: velem nem kezd ki (illetve prĂłbĂĄlkozik, de nem veszem a lapot, mert oda lesĂŒllyedni... az mĂĄr a Föld mĂĄsik fele lenne rĂ©szemrĂ”l).
AmĂșgy nem tudja, kivel ĂĄll szemben. És ez nagyon bölcs lĂ©pĂ©s, mert Ă©n kiszĂĄllok a cyber vilĂĄgbĂłl Ă©s megkeresem egy elbeszĂ©lgetĂ©sre: ) SzĂ­vesen csevegek olyanokkal, akiknek halvĂĄny lila gĂ”zĂŒk sincs (meg okuk sincs), hogy miĂ©rt is haragszanak (haragudjanak) rĂĄm. Nem szoktam ĂĄm ilyen lenni. Csak legyintek a hĂŒlyĂ©kre, de Ă” tĂșlment mĂĄr minden hatĂĄron, ahogy a barĂĄtaimmal viselkedik. Pedig sok vesztenivalĂłja van, mert egy semmitmondĂł pici pont a gĂ©pezetben, ahogy Ă©n. A kĂŒlönbsĂ©g az, hogy Ă©n tisztĂĄban vagyok ezzel. Õ meg nem.

Vannak közös ismerĂ”seink, de Ă©rdekes mĂłdon egyik sem fordult el tĂ”lem miatta. Ez is nagyon elgondolkoztatĂł. KörvonalazĂłdik az emberekben, hogy mi is folyik itt. Nem vĂĄrom, hogy elforduljanak tĂ”le, dehogy vĂĄrom. Mert az idĂ” fog igazolni mindent Ă©s az emberek lelkiismerete. AmĂșgy az ilyen lĂ©nyek, ha nincs Ă©pp belekötniĂŒk senkibe (mert mĂĄr senki nem foglalkozik velĂŒk), akkor kĂ©pesek a sajĂĄt Ășgymond barĂĄtaiknak nekitĂĄmadni. Mert ez a lĂ©telemĂŒk (ezt is az idĂ” fogja igazolni nekem).

AmĂșgy ez sem Ă©rdekel. Ha arra vĂĄr, hogy belekössek, tĂ©vedett. Ez a blog pedig teljesen a magĂĄnĂŒgyem, mit Ă­rok bele. Nincsenek nevek, helyek, idĂ”pontok; egyszerĂ»en csak gondolatok.
Gondolatok arrĂłl, hogy ha mĂĄr Ă©n is meg vagyok figyelve, kapjon az agyĂĄhoz. BĂĄr nem fog, tudom. De akkor tegye meg azt a szĂ­vessĂ©get, hogy felmĂ©ri, kibe/kikbe köt bele Ă©s tegye meg azt a szĂ­vessĂ©get is, hogy nem nĂ©z hĂŒlyĂ©nek mĂĄsokat.
Ha mĂĄr ellensĂ©geket szerez magĂĄnak (ez az Ășj trend, a bĂ©lyeggyĂ»jtĂ©s mĂĄr elavult), akkor legalĂĄbb ne becsĂŒlje le Ă”ket, mert az taktikailag hatalmas blama. Jelenleg pont emiatt csĂŒcsĂŒl a xarban.
FĂ©lelmetes, hogy vannak olyanok, akiknek derogĂĄl a dolgok normĂĄlis megoldĂĄsa. Nekiesni bĂĄrkinek, aki csak Ă©l Ă©s mozog, ha Ă©pp olyan kedve van, ez a menĂ”.

De akkor elĂĄrulom, hogy szĂĄmomra mitĂ”l vĂĄlt visszataszĂ­tĂłvĂĄ (mert eddig közömbösen vettem tudomĂĄsul a lĂ©tĂ©t). Ha Ă©n gyĂ»lölök egy embert, az "rendben van". De hogy annak a csalĂĄdtagjait szidjam Ă©s nyilvĂĄnosan leĂ­rjam, hogy mit gondolok rĂłluk, ez aljas, mocskos, szemĂ©t, gerinctelen Ă©s minden hatĂĄron tĂșlmenĂ” dolog. MegdöbbentĂ”. FĂ”leg, ha az a csalĂĄdtag egy kisfiĂș. SzĂĄmomra a gyerek szent Ă©s sĂ©rthetetlen, pedig Ă©n nem is vagyok pedagĂłgus. És azt hiszem nem is kell pedagĂłgusnak lennem ahhoz, hogy tudjam: a gyerek(ek)nek semmi köze sem lehet egy ilyen ocsmĂĄny vitĂĄhoz. Olyan szinten sem, hogy emlegetik Ă”(ke)t Ă©s olyan szinten sem, hogy belekeverik Ă”(ke)t.
Vannak olyanok, akik kĂ©pesek gyĂ»lölni, Ă©n nem. VĂ©lemĂ©nyem szerint a gyĂ»lölet egyrĂ©szt engem is minĂ”sĂ­tene, mĂĄsrĂ©szt olyan negatĂ­v Ă©rzĂ©s, ami engem is rombolna Ă©s engem is negatĂ­vvĂĄ tenne. Épp ezĂ©rt nem gyĂ»lölöm Ă”t. MĂ©g most sem. Csak szĂĄnom.
Így is sok baja van Ă©s mĂ©g csak tetĂ©zi ezzel. HĂĄt... sok szerencsĂ©t hozzĂĄ. Én addig tanulok, dolgozom, nevetek, egyĂŒtt vagyok a barĂĄtaimmal, Ă©lek, szeretek Ă©s leĂ­rom a gondolataimat ide.

*IRL-In real life: A valĂł Ă©letben
  ronee, 9:34 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 29., péntek Nekem tetszik!
0  
JĂłvanna... Megint Ă©n vagyok. ÍrhatnĂ©kom van, most micsinyĂĄjjak? KiszĂ­vja belĂ”lem az erĂ”t ez a nevelĂ©störtĂ©net
FÔleg hogy 122 oldallal tudtam csak megrövidíteni, de így is 398 oldal maradt Wordben


Még mindig a reggeli kåvémmal bíbelÔdöm, mår olyan hideg, hogy mikor beleittam, a végtelen hómezÔk jutottak eszembe Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg, azt meg kell hagyni. Nagyon megfontolom pl azt is, hogy el kellene mosogatnom...

Most fogja olvasni valaki elÔször a blogomat, akit nagyon imådok... Zsoltim:
  ronee, 16:33 Itt megírhatod a véleményed ronee

  ronee, 16:21 Itt megírhatod a véleményed ronee
A neveléstörténet óra elmarad. Szerintem mindenki olvasson utåna Tessediknek, Brunszvik Teréznek, Freinetnek, mår ha érdekelÔdik a téma irånt, hogy kik voltak és mit tettek (mit nem...) Mert nekem nagyon sok vålasztåsom nincs
Úgyhogy most ellĂ©pek zuhanyozni (le vannak fagyva a lĂĄbaim) Ă©s utĂĄna nekitĂĄpĂĄszkodom ennek a szĂ©p tantĂĄrgynak.

Zisten mögåggyon Mindenkit

[...]

Aki feladta a kötelezĂ” Ă©s (erĂ”sen) ajĂĄnlott irodalmat, azt azĂ©rt leĂŒltetnĂ©m a gĂ©p elĂ© szĂ­vem szerint... Nem vagyok az a tĂ­pus, aki kuncsorog ĂĄllandĂłan, hogy "Neked megvan mĂĄr ez a cikk meg ez a könyv... lĂ©cilĂ©ci ideadod?..." Úgyhogy a nyakamba veszem a netet meg a könyvtĂĄrat Ă©s ĂĄtmegyek ÁsĂłka ĂŒzemmĂłdba (remĂ©lhetĂ”leg nem leszek körömgomba)
SzĂłval nem egyszerĂ» rĂĄbukkanni ezekre, amiket lehet, megrendelek, na de egy tantĂĄrgy egy lexikona 8000.- pĂ©nz, hĂĄĂĄt... Erre szoktam mondani, hogy kenjĂ©k a fĂŒlĂŒk mögĂ©.
A gĂĄz ebben az, hogy a fĂ”tantĂĄrgyhoz kapcsolĂłdik, szĂłval szĂŒksĂ©g is lesz rĂĄ 3 Ă©ven keresztĂŒl.

Egy kicsivel több segítség jól esett volna a tanerÔ részérÔl, mår csak azért is, mert mi gólyåk egyelÔre csak pislogunk, mint pók a lucernåsban, hogy akkor most hol kell és mit?
AzonkĂ­vĂŒl innen ĂŒzenem annak az ĂŒgyeskezĂ» csoporttĂĄrsnak, aki lemĂĄsolta az OktatĂĄsi SegĂ©danyagot, hogy csak plusz munkĂĄt csinĂĄlt nekĂŒnk, mert van olyan lap, ahonnan lemaradtak betĂ»k... Mellesleg meg köszönet neki a fĂĄradozĂĄsĂ©rt, Ă©n is hĂŒlye voltam, hogy nem nĂ©ztem ĂĄt.

Egyszóval most jövök rå, hogy nem könnyû az egyetemista élete, nekem pl a kåvéautomatåval is mindig bajom van. Vagy nincs apróm, vagy a forrócsoki helyett csak forró VIZET kapok, szóval legközelebb viszek teafiltert, ugyan ne menjen mår kårba az a jó meleg H2O...
És ha egyszer kifogyott a forrĂłcsoki por, tuti, hogy a cappuccino-hoz mĂĄr nem lesz cukor, Ă­gy azt is vinnem kell (jĂłl belegondolva akĂĄr sĂĄtrazhatnĂ©k is a parkban, lenne szabadtĂ©ri sĂŒtögetĂ©s meg ilyesmi).
AmĂșgy teljesen jĂł, hogy a III. emeleten van a terem Ă©s majdnem a földszinti fĂ”bejĂĄratig kell menni egy kĂĄvĂ©Ă©rt. EgyrĂ©szt mozgunk egy kicsit, mĂĄsrĂ©szt szvsz jobban megbecsĂŒli az ember azt, amiĂ©rt többet kell mennie...
  ronee, 8:31 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 26., kedd Nekem tetszik!
0  
Most éppen nagyon röhögök, de ez így marad. Ez a nap ilyen lesz
Pl amikor az embert felhívja egy ismerÔse, beszélnek, beszélnek és hirtelen a pasi beleszól a nÔ mondatåba, hogy felållt neki a hangjåtól... Håååt... Ez még csak egy volt, de azért tetszett, mert valljuk be, a bók az bók
SzĂłval ma olyan Ă©pĂ­tĂ” ez a kommentem, hogy csuda
Na de nem lehet mindig tartalmas, mĂ©lyen szĂĄntĂł, kultĂșrĂĄlis dolgokat Ă­rni.
Holnap megyek edzeni, Ășgyhogy a letespedt agysejtek Ășjfent megindulnak okosodni, majd regĂ©lek egy kicsit nevelĂ©störtĂ©netbĂ”l
  ronee, 15:28 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 24., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Ha agyalni kell azon, hogy az ember mit Ă­rjon a naplĂłjĂĄba, akkor mĂĄr gĂĄz van: )) De valahogy mĂ©gis elkezdtem gondolkodni rajta. MostanĂĄban filozĂłfikus hangulatban vagyok, ahelyett, hogy mennĂ©k TĂŒskĂ©ssel SzĂŒreti bĂĄlba Ott csak taposni kellene hatezerrel

Ahhoz, hogy valami vidĂĄmsĂĄg jöjjön ki az ujjaimbĂłl, nem ĂĄrtana mĂĄr valami vidĂĄmat lĂĄtnom, hallanom, olvasnom. Gondolom senkinek nem kell ecsetelnem az elmĂșlt hĂ©t törtĂ©nĂ©seit. BĂĄr nem Ășgy csapĂłdott le nekem, mint mĂĄsnak, mert reggeltĂ”l estig az oskolapadban csĂŒcsĂŒltem, Ă©s mire hazaĂ©rtem, mĂĄr csak bedĂ”lni volt erĂ”m az ĂĄgyamba... TalĂĄn nem is baj.
De nem akarok errĂ”l Ă­rni. Mindenki meg tudja fogalmazni magĂĄban, hogy mit Ă©rez, mit gondol. Én egyelĂ”re megtartom magamnak.

"Néhåny szikla nem ållítja meg a folyót. Az emberi ellenållåsok közt az események tovåbb folynak, és nem fordulnak vissza."
/Victor Hugo/

Próbålok építÔbb lenni legközelebb: )
  ronee, 22:12 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 22., péntek Nekem tetszik!
0  
Kemény hét volt. De csak gazdagabb lettem és pont ezért nem is panaszkodom. Igaz, hogy kutyasok tanulnivaló van, na de nem måsért tanulok (jujj de sokat hallott közhely ez a fijatalabb koromból: )), csakis magamért
Sok kutatĂłmunka Ă©s tanulĂĄs eredmĂ©nye lesz, hogy fel tudok kĂ©szĂŒlni a vizsgĂĄkra Ă©s egyszer majd diploma kerĂŒl a kezembe. RemĂ©lem akkor mĂ©g meglesz ez a blog Ă©s vissza tudom olvasni ezeket a sorokat

Eszembe jutott egy igen fontos dolog, ami nem nagyon jellemzi manapsåg az embereket. Sem a fiatalokat, sem az idÔsebbeket. Persze tisztelet a kivételnek (mint mindig).
MĂ©ghozzĂĄ az a szomorĂș tĂ©ny, hogy nem tudunk keresni. Gondolok itt arra, hogy adĂłdik egy feladat, amit meg kell oldani, vagy adatokat kell keresni, vagy egyszerĂ»en csak Ă©rdeklĂ”dĂŒnk valami irĂĄnt; ugye ezek nap mint nap elĂ”fordul(hat)nak. Azt lĂĄtom, hogy egyĂĄltalĂĄn nem evidens, hogy tudjuk, hol keressĂŒk meg a vĂĄlaszokat, mihez is nyĂșljunk, hol prĂłbĂĄlkozzunk. Döbbenetes ez a XXI. szĂĄzadban azĂ©rt
Példa: az egyik chaten låttam a minap egy olyan fiatalt, aki egy Dunånyi vizet elsírva könyörgött egy kötelezÔ olvasmåny elemzéséért.
SzĂ©ttettem a kezemet ĂŒltömben Ă©s nem Ă©rtettem, hol a problĂ©ma. Könyvesbolt, elmegy, megvesz. Vagy. Google, cĂ­m beĂ­r, keresĂ©s. (Írok egy extrĂ©met is: könyvtĂĄr, elmegy, kikölcsönöz: )))
(Igen åm, de ez az én agyam. Akkor jöttem rå, hogy ez biza nem ilyen egyszerû måsoknål)

LegszĂ­vesebben persze azt mondanĂĄ neki az ember, hogy: olvasd el. Ellenben ha nem tudja rĂĄvenni magĂĄt, de van benne annyi, hogy a rövidĂ­tett verziĂłt elolvassa, hĂĄĂĄĂĄĂĄt.... ez is több, mint a semmi, Ă©s hĂĄtha felkelti az Ă©rdeklĂ”dĂ©sĂ©t, ha majd tudja mĂĄr a tartalmĂĄt... De hogy egy felnĂ”tt embernĂ©l miĂ©rt nem kisujjbĂłl jön, hogy na akkor veszem a fĂĄradtsĂĄgot Ă©s nekiĂŒlök keresni, ezt nem tudom. Sokszor csak a könyvespolcig kellene elmenni, de az meg fĂĄrasztĂł.
LĂĄtom ezt olyanoknĂĄl, akik kĂ©pesek egy fĂ©l napot a gĂ©p elĂ”tt tölteni ĂŒres fecsegĂ©sekre. Ezzel nincs bajom, neki biztos Ă©rtĂ©kesek ezek a pĂĄrbeszĂ©dek.
Akkor kapok idegzsĂĄbĂĄt, amikor ez az ember dĂŒhösen vagy kĂ©tsĂ©gbeesetten sĂ­r, hogy most akkor mi lesz, mert nem talĂĄlom?!

ÉBRESZTÕ! Az agy, mint szerv lĂ©tezik! És szereti, ha hasznĂĄlva van!


PrĂłbĂĄlok mindenkit terelgetni afelĂ©, hogy ha kĂ©rdĂ©se van vagy Ă©rdekli valami Ă©s amĂșgy is ĂłrĂĄkat chatel, de könyvet mĂĄr nem vesz a kezĂ©be, akkor legalĂĄbb nyomja le azokat a nyomorult billentyĂ»ket Ă©s olvasson utĂĄna. ÓriĂĄsi ismeretanyag van a hĂĄlĂłn, csak keresgĂ©lni kell. Nem csak izgĂ”-mozgĂł virĂĄgos cicĂĄs egeres gif-eket lehet talĂĄlni.
Ott vannak a versek, elemzĂ©sek, a munkĂĄnkhoz kapcsolĂłdĂł cikkek, a tanulĂĄsunkhoz forrĂĄsok, a hobbinkhoz, Ă©rdeklĂ”dĂ©sĂŒnkhöz Ă­rĂĄsok Ă©s sok olyan info, amiktĂ”l csak többek lehetĂŒnk.

Azt hiszem ezek miatt a gondolatok miatt vagyok hĂĄlĂĄs pl. a tanĂĄraimnak. Igenis legyen bennĂŒnk Ă©rdeklĂ”dĂ©s a vilĂĄg felĂ©. BĂĄrmilyen tĂ©mĂĄban, csak LEGYEN
  ronee, 17:27 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 20., szerda Nekem tetszik!
0  
Felvettem a tantĂĄrgyaimat, mert kĂŒlönben nem mehetek vizsgĂĄzni. A hĂ©tvĂ©gĂ©m azzal fog elmĂșlni, hogy hatezerrel keresem a jegyzeteket, könyveket, cikkeket. JövĂ” hĂ©ten pedig rĂĄszĂĄnok egy napot a könyvtĂĄrra Mostanra jöttem bele, mĂĄr kĂ­vĂĄnok este 7kor bedĂ”lni az ĂĄgyba BĂĄr azĂ©rt vĂĄrom mĂĄr, hogy vĂ©gre pĂ©ntek legyen.

Nahh, måra ennyi vagyok, még dolgom van. Lö på és szépséges nomeg tartalmas jó éjt mindenkibe

Ui: szeretnĂ©m megjegyezni Ă©s a szĂ­ves figyelmĂ©be ajĂĄnlani az illetĂ©kes(ek)nek azt a regvĂĄltozĂĄst, ami ApĂĄmnĂĄl törtĂ©nt meg a mai nap. És szeretnĂ©m, hogy akinek inge, az erĂ”sen vegye magĂĄra most mĂĄr. Köszönöm a figyelmet.
  ronee, 19:51 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 19., kedd Nekem tetszik!
0  
BeszĂ©lgessĂŒnk... Ășgyis arra vĂĄr, nemde?

Na jól van, nem izgat. Lejåratta magåt véglegesen, csak a szåja volt, kész. Ennyit errÔl. Råm is igaz, hogy fakultatív a hely, ha nem tetszik nem megyek. Csak ma valahogy megest vitriolos kedvemben vagyok Téntåt sem érdemelnek a jellemtelenek. Lezårtam a témåt.
  ronee, 19:59 Itt megírhatod a véleményed ronee
Elment a mai nap is, nem lettĂŒnk kĂ­mĂ©lve... Nekem fontos ez a suli, fontos a tanulĂĄs, Ă©s bĂĄr marha fĂĄradt vagyok mĂĄr most, örĂŒlök is, mert Ășj dolgokkal talĂĄlkozom. Éppen a hĂĄzidoga tĂ©mĂĄkat nĂ©zem Ă©s elĂ©g nehezen tudok vĂĄlasztani, kĂ©rdĂ©s, mibĂ”l talĂĄlok elĂ©g anyagot egy 10 oldalas dogĂĄhoz
MĂĄs. Megint megy a nyĂĄladzĂĄs, nem tudom, meddig rĂĄgjĂĄk mĂ©g ezt a kĂĄ csontot, mennyi van mĂ©g rajta?! Úgy irigylem, hogy hazaĂ©r, felmegy a Falra Ă©s fröcsög. Egyebet nem tud, csak fröcsög Ă©s eszĂ©be nem jut, hogy többek közt MIATTA is tiltottak embereket. Nem. SajnĂĄlkozik Ă©s prĂłbĂĄlja elhitetni, hogy Ă” egy ANGYAL SzĂĄnalom.hu töltelĂ©kek, Istenem...
  ronee, 19:53 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 18., hétfő Nekem tetszik!
0  
Ma meghallgattam 5 Ăłra AndragĂłgiĂĄt Ă©s 5 Ăłra NevelĂ©störtĂ©netet. Kivagyok, mint a pocok Úgyhogy a hĂ©ten ne vĂĄrjatok sokat tĂ”lem. Menek jegyzetkeresĂ©sbe. Lö pĂĄ Ă©s gudnĂĄjt
  ronee, 19:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 17., vasárnap Nekem tetszik!
0  
VĂ©gĂŒlis vannak dolgok, amik velem meg se törtĂ©ntek... PĂ©ldĂĄul nem vĂłt parkolĂłm a hĂĄz elĂ”tt!!!!!
  ronee, 18:35 Itt megírhatod a véleményed ronee
A kisasszony ĂĄllt a parton
bĂșbĂĄnattal tele,
szívét a rózsa alkony
låtvånya nyûgözte le.

Kisasszony, ez Ăłcska viccre
kår igazån a könny:
lemegy a nap emitt, de
ott håtul visszajön.

/Heine/
  ronee, 18:17 Itt megírhatod a véleményed ronee
ApĂĄmat lĂ©zernĂ©zem most mĂĄr NE rakd a szĂĄmba a szavakat Igenis valami rĂĄgcsĂĄlĂłfĂ©le volt Ă©s ha volt esze, megmerevedett az Ășton, mint a kobra Mert akkor sanszos, hogy mĂ©g lĂ©legzik Ă©s hazatalĂĄlt...: )))
AmĂșgy meg szĂ©pen kezdj el sĂŒtni tanulni, mert a reszelĂ”s pogĂĄcsa nem egyszerĂ» sĂŒtemĂ©ny: ))) És nagy szĂŒksĂ©g lesz rĂĄ, ha majd behĂ»vösödik Ezekkel a szĂ©p, a jövĂ”re nĂ©zve teljesen pozitĂ­v gondolatokkal zĂĄrom a kommentemet: )))

***Buli kiegészítés***

A mĂĄsodik adag tĂ©sztĂĄt CsipogĂłsom fĂ”zte egĂ©szen teljesen egyedĂŒl. Tapsoljuk meg Õt

***Buli kiegészítés vége***
  ronee, 16:56 Itt megírhatod a véleményed ronee
AzĂ©rt rendes gyerek vagyok Ă©n, meghallgatom atyĂĄm szent szavait... De amikor azt mondja: röhögve ne ĂŒlj kocsiba...: ))) ÕszintĂ©n. HĂĄt akartam? Nem. De Ă­gy jött ki. Mellesleg 5 percig ĂŒltem Ă©s hahotĂĄztam. AztĂĄn elindultam Ă©s mĂ©g a villogĂł sĂĄrgĂĄknĂĄl is pirosat kaptam, bĂĄr azon mĂĄr meg se lepĂ”dtem: ))) Az esĂ” baromira nem hiĂĄnyzott, de legalĂĄbb lemosta a verdĂĄt
Ellenben mehettem annyival, amennyivel jĂłl esett, mert közel Ă©s tĂĄvol egy lĂ©lek, de annyi se jött. Viszont asszem elĂŒtöttem egy patkĂĄnyszerĂ» kĂ©pzĂ”dmĂ©nyt, mĂĄr nem tudtam rĂĄfĂ©kezni, prĂłbĂĄltam megközölni... Innen kĂ©rek elnĂ©zĂ©st a csalĂĄdjĂĄtĂłl
This is the end of Ronee`s adventures
  ronee, 16:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
Fenomenålis összejövetel volt. Annyit röhögtem, hogy effektíve így vezettem haza hajnal 3kor, szakadó esÔben. Bele-belenyerítettem Budapest és az M3-as autópålya sötétségébe...: )))
Kezdetben odatalĂĄlni sem volt egyszerĂ», de hĂĄt csak elĂ”vettem a nĂ”i logikĂĄt (igen, azt: ) Ă©s rĂĄjöttem, hogy a 14 kevesebb, mint a 22... Na de az Ă­gĂ©retekkel ellentĂ©tben nem volt foglalva szĂĄmomra hely, pedig nagyon kerestem egy nagy bajszos embert, kezĂ©ben "Isten hozott Ronee" felirattal, aki Ă©pp egy nekem szĂĄnt parkolĂłt foglal buzgĂłn... Semmi ilyet nem lĂĄttam, Ă©s ez elsĂ”re igönigön el is kĂĄmpicsorĂ­tott... SzĂłval igyekeztem 7re odaĂ©rni, mondok csak nem leszek mĂĄr utolsĂł... HĂĄt nem lettem: ))) A kaja mĂĄr erĂ”sen fĂ”tt Ă©s a tĂ©sztĂĄt kezdetben mĂ©g rĂĄmtestĂĄlta a fĂ”szakĂĄcs, de aztĂĄn megfelelĂ” rutinnal Ă©s mozdulattal mĂ©giscsak Ă” tette bele a fazokba (az Ă©rdemi munkĂĄt nem a mĂĄsodkukta vĂ©gzi na ) SzĂ©pen lassan gyövögettek a vendĂ©gek, ettĂŒnk, röhögtĂŒnk, ittunk, röhögtĂŒnk, cigiztĂŒnk (pfuj), röhögtĂŒnk Ă©s mĂ©g röhögtĂŒnk is A naaagy pillanatban elĂ”kerĂŒlt egy sĂĄrgĂĄnak indulĂł vĂ©letlenzöld torta (meccsoda szĂ­nek vannak) rajta ĂŒddögĂ©lĂ” csecses-faros lyĂĄnykĂĄkkal, egy csuda volt, nekem tetszett Fel lett köszöntve a hĂĄzigazda (Ă©n addig, amĂ­g nagy örvendĂ©sben volt, lebontottam a fĂ©l hĂ»tĂ”jĂ©t, de legalĂĄbb CsipogĂłsom segĂ­tett, mĂĄr amennyire a röhögĂ©se engedte: ))). VĂ©gĂŒl megoldottuk. Sose többet nem kĂ©rek tejet, ez jött ki... Ja Ă©s az, hogy annak a hĂ»tĂ”nek a közelĂ©be sem megyek, istenĂșccse: )))
TĂŒskĂ©shĂĄtĂșm most sem lett milliomos a toalettĂ©rt kötelezĂ”en fizetendĂ” 50esekbĂ”l, pedig Ă©n megmondtam, addig senki nem megy haza, mĂ­g az a 3 decis Pepsi-s pohĂĄr meg nem telik. MĂĄrmint pĂ©nzzel: ))) SzĂłval csak azt kellett volna (fejlett ĂŒzleti Ă©rzĂ©kem sĂșgogatta oda), hogy a kĂĄdĂ©rt is el kellett volna kĂ©rni egy ilyen tetemesebb összeget per kopf. Úgyse tudja senki bizonyĂ­tani, hogy nem hasznĂĄlta: )))
EgyelĂ”re nem tudom folytatni az Ă­rĂĄst, mert Ă©pp Ă©hgyomorra vagyok Ă©s mĂĄr rĂĄngatĂłznak az arcizmaim egy-egy felbukkanĂł szĂłtĂłl az agyamban (IrĂłnia, TinĂłdi, tej, csukjuk be...: ))) Ășgyhogy elmenek reggelizni: ))) De azĂ©rt elĂ”tte mĂ©g itt is megköszönöm a vendĂ©glĂĄtĂĄst Ă©s a remek estĂ©t Mindenkinek
  ronee, 9:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 15., péntek Nekem tetszik!
0  
Tele vagyunk molylepkével... Na de ezt csak azért írtam le, mert ki akartam próbålni, mûködnek-e a szmåjlik. Péntek este van, ennyit mår igazån megérdemlek
  ronee, 21:29 Itt megírhatod a véleményed ronee
Apum... folytatom: ) Majd egyszer. Az a komment akkor jött lĂ©tre, amikor nem Ă©rtettem meg egy amĂșgy emberszerĂ» kĂ©pzĂ”dmĂ©ny viselkedĂ©sĂ©t. Mert hĂĄt velem is elĂ”fordul, hogy nem Ă©rtek mindent. HiĂĄba. Olyan vagyok, mint BendegĂșz a BakterhĂĄz nĂ©pĂ©vel. LeginkĂĄbb mosolyogva nĂ©zem a logikĂĄtlan, minden hĂŒlyesĂ©get Ă»berelĂ”, gonoszsĂĄggal fĂ»szerezett tetteket. Persze amikor a sajĂĄt marhasĂĄga önnön maga ellen fordul, azĂ©rt bevallom nĂ”iesen, magam elĂ© kuncogok: )))

AlapvetĂ”en nem Ă©rtem az embereket. Nem tudom miĂ©rt nem. De igaza van TĂŒskĂ©shĂĄtĂșnak: mĂĄr azon csodĂĄlkozom, ha csodĂĄlkozom valamin.

Azon is agyalok nĂ©ha, mitĂ”l bĂĄtorodnak meg amĂșgy mentĂĄlisan erĂ”sen sĂ©rĂŒlt emberek, ha net elĂ© kerĂŒlnek... Mi ad nekik olyan nagy arcot, hogy azt hiszik, vagdalkozhatnak, szidhatnak, zaklathatnak embereket. Azt hiszem a vĂ©lt anonimitĂĄs. Mivel a valĂł Ă©letben feltehetĂ”leg egy rakat szerencsĂ©tlensĂ©gek Ă©s talĂĄn egy csekket sem kĂ©pesek feldobni a postĂĄn, itt Ă©lik ki beteges hajlamaikat. Minden elismerĂ©sem nekik, biztos jĂłl alszanak ettĂ”l a hatalmas teljesĂ­tmĂ©nytĂ”l.
Félreértés ne essék, nem arról írok éppen, hogy engem bånt valaki. Nem. Hanem ezt låtom a környezetemben és Ôszintén szólva rosszul esik. De aki egyszer kivetkÔzött önmagåból, az mår nehezen ållítja vissza az imidzsét (hogy egy ilyen csodaszép szó jött a szåmra...: )))
Ma megint vitriolos hangulatban vagyok, de håt ez is kijött belÔlem: )))

Nem. Én sem vagyok tökĂ©letes. De ki az? Ellenben Ă©n nem bĂĄntok senkit sem, egĂ©sz egyszerĂ»en nem szĂŒksĂ©gletem a mĂĄs torkĂĄnak valĂł akĂĄr napi többszöri nekiugrĂĄs. Ha bĂ©kĂ©n hagynak, bĂ©kĂ©n hagyok, ennyi. KĂ©pes vagyok megfĂ©rni mĂĄsok mellett Ă©s mĂ©g nem is fĂĄj a dolog: ))) SĂ”t. Nem kavarok a hĂĄttĂ©rben Ă©s nem uszĂ­tok egymĂĄs ellen embereket. Aki nem hiszi el, feltehetĂ”leg magĂĄbĂłl indul ki, de ezzel sincs baj. Írj blogot. Írd ki magadbĂłl, ami feszĂ­t. Én ma mĂĄr jobban alszom: )

És a vĂ©gĂ©re KiplingtĂ”l idĂ©znĂ©k:
"A szavak a legerÔsebb kåbítószerek, melyeket az emberiség eddig feltalålt."
  ronee, 20:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 14., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Na majd eccer teszek ki képet is: )))
  ronee, 14:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem Ă©rtem az embereket. Ha nekem nem tetszik valaki, mĂ©g vĂ©letlenĂŒl sem fogok Ă­rni neki. Mert minek ugye... Kiveszett ebbĂ”l a vilĂĄgbĂłl a tolerancia, nincs az, hogy ha nem szimpatikus az illetĂ”, akkor kikerĂŒlöm. Nem. RĂșgok mĂ©g bele kettĂ”t, mert Ă©ppen ilyen kedvemben vagyok. MegsĂ©rtem, mert nem Ășgy ugrĂĄl, ahogy Ă©n fĂŒtyĂŒlök... Ellenben ha velem teszik meg, hĂĄt mĂĄrtĂ­romsĂĄgomban telekiabĂĄlom a megyĂ©t... Istenem. Adj tĂŒrelmet: )))
  ronee, 14:14 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kedves netes Apåm, ha olvasol...: ))) (Mår elÔre röhögök). Nem fogsz hallani sztårpletykåkat és a lepel se hullik le itt senkirÔl, nem vagyok én bulvårblogos(TM): ))) (Bulvårblogos kifejezés jogos tulajdonosa: Ronee)
AlapvetĂ”en mindenkinek egyĂ©ni szociĂĄlis problĂ©mĂĄja, ha paranoiĂĄs, addig, amĂ­g nem zaklat szemĂ©ly szerint engem vele. A kĂ©nyszerzubbony-töltelĂ©kek(TM) önerĂ”bĂ”l avagy nekifutĂĄsbĂłl generĂĄlta rĂ©mkĂ©pei nem az Ă©n agyszĂŒlemĂ©nyeim, tehĂĄt oldjĂĄk meg maguknak.
  ronee, 9:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szépséges reggelt Mindenkinek: ) Eggen, most vågott szemközt Csipogósom kommentje (mind a kettÔ is: ))), akkor vååålaszlok, egyben meg is tudakolom, szmåjlikat hogy kell kipakolni ide?!: ))
Na igen. Gyomorfekély nem lesz, az mår biztos. Inkåbb begyulladnak az ujjaim, de juszt se hagyom a kényes gyomromat: ))) Meg håt nem båntó szåndékkal jött ez a blog létre, én csak élek a csiga adta lehetÔségekkel: )
Az Ă©letbiztosĂ­tĂĄs meg nagyon szĂ©p dolog, Ă©s mĂĄr tudom, hova kell mennem kötögetni. Meg Ășgyis jön a tĂ©l, hĂĄtha egy pulcsi is megkötögetĂ”dik: )))
Nah. Megkavarok egy cappucino-t, mert ezt a nagy feszĂŒltsĂ©get mĂĄr elĂ©g nehezen viselem, de ma mĂ©g fogok Ă­rni, Ă©rzem....: )))
  ronee, 9:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 13., szerda Nekem tetszik!
0  
Az, hogy reggel hideg van, dĂ©lben szinte hĂ”sĂ©g, mĂĄr megszokom lassan. De ezt a sok idiĂłta, elmehĂĄborodott lĂ©nyt, akik kĂ©pesek volĂĄn mögĂ© ĂŒlni... Mondjuk fogalmam se nincs, min csodĂĄlkozom. Emberek! Jelentkezzem mĂĄr nĂĄlam az, aki azt hiszi azbesztbĂ”l van vagy esetleg a tudomĂĄsĂĄra jutott, hogy halhatatlan, jĂł? Mert elkĂ©rnĂ©m a receptet.
  ronee, 20:12 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 12., kedd Nekem tetszik!
0  
TĂŒskĂ©shĂĄtĂș barĂĄtosnĂ©m legrafomĂĄnozott... Én nem Ă©rtem miĂ©rt...: )))))
  ronee, 14:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
Biztosan Ă©n vagyok nagyon kezdĂ”... De miĂ©rt nem tudja az egyetem konkrĂ©tan leĂ­rni, hogy nem kell kĂŒlön beiratkozni, hanem majd az elsĂ” elĂ”adĂĄsokkal, Ă­nhĂŒvelygyulladĂĄssal Ă©s megprĂłbĂĄltatĂĄsokkal teli napon lesz minden egyszerre?
Valamit kezdeni kell az oktatåsi rendszerrel, mert ha az elején ez van, mi lesz késÔbb?: )))
  ronee, 14:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Igen... MĂ©g van valami, ami hatĂĄrozottan kikĂ­vĂĄnkozik belĂ”lem itt az elejĂ©n... Ez a naplĂł tulajdonkĂ©ppen azĂ©rt jött lĂ©tre, mert Ă©n Ășgy akartam. TehĂĄt fakultatĂ­v az olvasĂĄsa is (meg az Ă­rĂĄsa is: ))). Arra gondoltam, biztos lĂ©teznek olyanok, akiket esetleg Ă©rdekel, milyen ember is vagyok... BĂ­rom a kritikĂĄt, ha van alapja Ă©s ha Ă©rtelmes, emberi mĂłdon van megfogalmazva. BĂĄr alapvetĂ”en Ă©n csak annak mondom el a vĂ©lemĂ©nyemet, akit szeretek Ă©s tisztelek.
Ha ezzel egyetértesz, akkor itt a helyed, remélem tudok kellemes perceket szerezni majd: )
  ronee, 14:06 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.