CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 19.   péntek   Emma, Gerold, Kocsárd, Kunó, Malvin, Timon   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2006. szeptember 18., hétfő Nekem tetszik!
0  
Ma meghallgattam 5 óra Andragógiát és 5 óra Neveléstörténetet. Kivagyok, mint a pocok Úgyhogy a héten ne várjatok sokat tõlem. Menek jegyzetkeresésbe. Lö pá és gudnájt
  ronee, 19:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 17., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Végülis vannak dolgok, amik velem meg se történtek... Például nem vót parkolóm a ház elõtt!!!!!
  ronee, 18:35 Itt megírhatod a véleményed ronee
A kisasszony állt a parton
búbánattal tele,
szívét a rózsa alkony
látványa nyûgözte le.

Kisasszony, ez Ăłcska viccre
kár igazán a könny:
lemegy a nap emitt, de
ott hátul visszajön.

/Heine/
  ronee, 18:17 Itt megírhatod a véleményed ronee
Apámat lézernézem most már NE rakd a számba a szavakat Igenis valami rágcsálóféle volt és ha volt esze, megmerevedett az úton, mint a kobra Mert akkor sanszos, hogy még lélegzik és hazatalált...: )))
Amúgy meg szépen kezdj el sütni tanulni, mert a reszelõs pogácsa nem egyszerû sütemény: ))) És nagy szükség lesz rá, ha majd behûvösödik Ezekkel a szép, a jövõre nézve teljesen pozitív gondolatokkal zárom a kommentemet: )))

***Buli kiegészítés***

A második adag tésztát Csipogósom fõzte egészen teljesen egyedül. Tapsoljuk meg Õt

***Buli kiegészítés vége***
  ronee, 16:56 Itt megírhatod a véleményed ronee
Azért rendes gyerek vagyok én, meghallgatom atyám szent szavait... De amikor azt mondja: röhögve ne ülj kocsiba...: ))) Õszintén. Hát akartam? Nem. De így jött ki. Mellesleg 5 percig ültem és hahotáztam. Aztán elindultam és még a villogó sárgáknál is pirosat kaptam, bár azon már meg se lepõdtem: ))) Az esõ baromira nem hiányzott, de legalább lemosta a verdát
Ellenben mehettem annyival, amennyivel jól esett, mert közel és távol egy lélek, de annyi se jött. Viszont asszem elütöttem egy patkányszerû képzõdményt, már nem tudtam ráfékezni, próbáltam megközölni... Innen kérek elnézést a családjától
This is the end of Ronee`s adventures
  ronee, 16:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
Fenomenális összejövetel volt. Annyit röhögtem, hogy effektíve így vezettem haza hajnal 3kor, szakadó esõben. Bele-belenyerítettem Budapest és az M3-as autópálya sötétségébe...: )))
Kezdetben odatalálni sem volt egyszerû, de hát csak elõvettem a nõi logikát (igen, azt: ) és rájöttem, hogy a 14 kevesebb, mint a 22... Na de az ígéretekkel ellentétben nem volt foglalva számomra hely, pedig nagyon kerestem egy nagy bajszos embert, kezében "Isten hozott Ronee" felirattal, aki épp egy nekem szánt parkolót foglal buzgón... Semmi ilyet nem láttam, és ez elsõre igönigön el is kámpicsorított... Szóval igyekeztem 7re odaérni, mondok csak nem leszek már utolsó... Hát nem lettem: ))) A kaja már erõsen fõtt és a tésztát kezdetben még rámtestálta a fõszakács, de aztán megfelelõ rutinnal és mozdulattal mégiscsak õ tette bele a fazokba (az érdemi munkát nem a másodkukta végzi na ) Szépen lassan gyövögettek a vendégek, ettünk, röhögtünk, ittunk, röhögtünk, cigiztünk (pfuj), röhögtünk és még röhögtünk is A naaagy pillanatban elõkerült egy sárgának induló véletlenzöld torta (meccsoda színek vannak) rajta üddögélõ csecses-faros lyánykákkal, egy csuda volt, nekem tetszett Fel lett köszöntve a házigazda (én addig, amíg nagy örvendésben volt, lebontottam a fél hûtõjét, de legalább Csipogósom segített, már amennyire a röhögése engedte: ))). Végül megoldottuk. Sose többet nem kérek tejet, ez jött ki... Ja és az, hogy annak a hûtõnek a közelébe sem megyek, istenúccse: )))
Tüskéshátúm most sem lett milliomos a toalettért kötelezõen fizetendõ 50esekbõl, pedig én megmondtam, addig senki nem megy haza, míg az a 3 decis Pepsi-s pohár meg nem telik. Mármint pénzzel: ))) Szóval csak azt kellett volna (fejlett üzleti érzékem súgogatta oda), hogy a kádért is el kellett volna kérni egy ilyen tetemesebb összeget per kopf. Úgyse tudja senki bizonyítani, hogy nem használta: )))
Egyelõre nem tudom folytatni az írást, mert épp éhgyomorra vagyok és már rángatóznak az arcizmaim egy-egy felbukkanó szótól az agyamban (Irónia, Tinódi, tej, csukjuk be...: ))) úgyhogy elmenek reggelizni: ))) De azért elõtte még itt is megköszönöm a vendéglátást és a remek estét Mindenkinek
  ronee, 9:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 15., péntek Nekem tetszik!
0  
Tele vagyunk molylepkével... Na de ezt csak azért írtam le, mert ki akartam próbálni, mûködnek-e a szmájlik. Péntek este van, ennyit már igazán megérdemlek
  ronee, 21:29 Itt megírhatod a véleményed ronee
Apum... folytatom: ) Majd egyszer. Az a komment akkor jött létre, amikor nem értettem meg egy amúgy emberszerû képzõdmény viselkedését. Mert hát velem is elõfordul, hogy nem értek mindent. Hiába. Olyan vagyok, mint Bendegúz a Bakterház népével. Leginkább mosolyogva nézem a logikátlan, minden hülyeséget ûberelõ, gonoszsággal fûszerezett tetteket. Persze amikor a saját marhasága önnön maga ellen fordul, azért bevallom nõiesen, magam elé kuncogok: )))

Alapvetõen nem értem az embereket. Nem tudom miért nem. De igaza van Tüskéshátúnak: már azon csodálkozom, ha csodálkozom valamin.

Azon is agyalok néha, mitõl bátorodnak meg amúgy mentálisan erõsen sérült emberek, ha net elé kerülnek... Mi ad nekik olyan nagy arcot, hogy azt hiszik, vagdalkozhatnak, szidhatnak, zaklathatnak embereket. Azt hiszem a vélt anonimitás. Mivel a való életben feltehetõleg egy rakat szerencsétlenségek és talán egy csekket sem képesek feldobni a postán, itt élik ki beteges hajlamaikat. Minden elismerésem nekik, biztos jól alszanak ettõl a hatalmas teljesítménytõl.
Félreértés ne essék, nem arról írok éppen, hogy engem bánt valaki. Nem. Hanem ezt látom a környezetemben és õszintén szólva rosszul esik. De aki egyszer kivetkõzött önmagából, az már nehezen állítja vissza az imidzsét (hogy egy ilyen csodaszép szó jött a számra...: )))
Ma megint vitriolos hangulatban vagyok, de hát ez is kijött belõlem: )))

Nem. Én sem vagyok tökéletes. De ki az? Ellenben én nem bántok senkit sem, egész egyszerûen nem szükségletem a más torkának való akár napi többszöri nekiugrás. Ha békén hagynak, békén hagyok, ennyi. Képes vagyok megférni mások mellett és még nem is fáj a dolog: ))) Sõt. Nem kavarok a háttérben és nem uszítok egymás ellen embereket. Aki nem hiszi el, feltehetõleg magából indul ki, de ezzel sincs baj. Írj blogot. Írd ki magadból, ami feszít. Én ma már jobban alszom: )

És a végére Kiplingtõl idéznék:
"A szavak a legerõsebb kábítószerek, melyeket az emberiség eddig feltalált."
  ronee, 20:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 14., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Na majd eccer teszek ki képet is: )))
  ronee, 14:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem értem az embereket. Ha nekem nem tetszik valaki, még véletlenül sem fogok írni neki. Mert minek ugye... Kiveszett ebbõl a világból a tolerancia, nincs az, hogy ha nem szimpatikus az illetõ, akkor kikerülöm. Nem. Rúgok még bele kettõt, mert éppen ilyen kedvemben vagyok. Megsértem, mert nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök... Ellenben ha velem teszik meg, hát mártíromságomban telekiabálom a megyét... Istenem. Adj türelmet: )))
  ronee, 14:14 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kedves netes Apám, ha olvasol...: ))) (Már elõre röhögök). Nem fogsz hallani sztárpletykákat és a lepel se hullik le itt senkirõl, nem vagyok én bulvárblogos(TM): ))) (Bulvárblogos kifejezés jogos tulajdonosa: Ronee)
Alapvetõen mindenkinek egyéni szociális problémája, ha paranoiás, addig, amíg nem zaklat személy szerint engem vele. A kényszerzubbony-töltelékek(TM) önerõbõl avagy nekifutásból generálta rémképei nem az én agyszüleményeim, tehát oldják meg maguknak.
  ronee, 9:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szépséges reggelt Mindenkinek: ) Eggen, most vágott szemközt Csipogósom kommentje (mind a kettõ is: ))), akkor vááálaszlok, egyben meg is tudakolom, szmájlikat hogy kell kipakolni ide?!: ))
Na igen. Gyomorfekély nem lesz, az már biztos. Inkább begyulladnak az ujjaim, de juszt se hagyom a kényes gyomromat: ))) Meg hát nem bántó szándékkal jött ez a blog létre, én csak élek a csiga adta lehetõségekkel: )
Az életbiztosítás meg nagyon szép dolog, és már tudom, hova kell mennem kötögetni. Meg úgyis jön a tél, hátha egy pulcsi is megkötögetõdik: )))
Nah. Megkavarok egy cappucino-t, mert ezt a nagy feszültséget már elég nehezen viselem, de ma még fogok írni, érzem....: )))
  ronee, 9:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 13., szerda Nekem tetszik!
0  
Az, hogy reggel hideg van, délben szinte hõség, már megszokom lassan. De ezt a sok idióta, elmeháborodott lényt, akik képesek volán mögé ülni... Mondjuk fogalmam se nincs, min csodálkozom. Emberek! Jelentkezzem már nálam az, aki azt hiszi azbesztbõl van vagy esetleg a tudomására jutott, hogy halhatatlan, jó? Mert elkérném a receptet.
  ronee, 20:12 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 12., kedd Nekem tetszik!
0  
Tüskéshátú barátosném legrafománozott... Én nem értem miért...: )))))
  ronee, 14:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
Biztosan én vagyok nagyon kezdõ... De miért nem tudja az egyetem konkrétan leírni, hogy nem kell külön beiratkozni, hanem majd az elsõ elõadásokkal, ínhüvelygyulladással és megpróbáltatásokkal teli napon lesz minden egyszerre?
Valamit kezdeni kell az oktatási rendszerrel, mert ha az elején ez van, mi lesz késõbb?: )))
  ronee, 14:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Igen... Még van valami, ami határozottan kikívánkozik belõlem itt az elején... Ez a napló tulajdonképpen azért jött létre, mert én úgy akartam. Tehát fakultatív az olvasása is (meg az írása is: ))). Arra gondoltam, biztos léteznek olyanok, akiket esetleg érdekel, milyen ember is vagyok... Bírom a kritikát, ha van alapja és ha értelmes, emberi módon van megfogalmazva. Bár alapvetõen én csak annak mondom el a véleményemet, akit szeretek és tisztelek.
Ha ezzel egyetértesz, akkor itt a helyed, remélem tudok kellemes perceket szerezni majd: )
  ronee, 14:06 Itt megírhatod a véleményed ronee
Egyszer mindent el kell kezdeni, még ha oly nehéz is. Rámjött az írhatnék, mert kedves csipogós ismerõsöm megfertõzött: ))) Olyan nagyhatalmas, világ- és net megrengetõ okosságokat senki se várjon tõlem. Egyelõre: )) Azt írom majd le, ami nyomja a bögyömet...: )
  ronee, 13:57 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kedves naplĂłm... bla bla bla...
  ronee, 13:54 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.