CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 18.   csütörtök   Andrea, Ilma, Apolló, Uzor, Verner   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



ronee naplója

  2006. szeptember 14., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Na majd eccer teszek ki képet is: )))
  ronee, 14:15 Itt megírhatod a véleményed ronee
Nem értem az embereket. Ha nekem nem tetszik valaki, még véletlenül sem fogok írni neki. Mert minek ugye... Kiveszett ebbõl a világból a tolerancia, nincs az, hogy ha nem szimpatikus az illetõ, akkor kikerülöm. Nem. Rúgok még bele kettõt, mert éppen ilyen kedvemben vagyok. Megsértem, mert nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök... Ellenben ha velem teszik meg, hát mártíromságomban telekiabálom a megyét... Istenem. Adj türelmet: )))
  ronee, 14:14 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kedves netes Apám, ha olvasol...: ))) (Már elõre röhögök). Nem fogsz hallani sztárpletykákat és a lepel se hullik le itt senkirõl, nem vagyok én bulvárblogos(TM): ))) (Bulvárblogos kifejezés jogos tulajdonosa: Ronee)
Alapvetõen mindenkinek egyéni szociális problémája, ha paranoiás, addig, amíg nem zaklat személy szerint engem vele. A kényszerzubbony-töltelékek(TM) önerõbõl avagy nekifutásból generálta rémképei nem az én agyszüleményeim, tehát oldják meg maguknak.
  ronee, 9:03 Itt megírhatod a véleményed ronee
Szépséges reggelt Mindenkinek: ) Eggen, most vágott szemközt Csipogósom kommentje (mind a kettõ is: ))), akkor vááálaszlok, egyben meg is tudakolom, szmájlikat hogy kell kipakolni ide?!: ))
Na igen. Gyomorfekély nem lesz, az már biztos. Inkább begyulladnak az ujjaim, de juszt se hagyom a kényes gyomromat: ))) Meg hát nem bántó szándékkal jött ez a blog létre, én csak élek a csiga adta lehetõségekkel: )
Az életbiztosítás meg nagyon szép dolog, és már tudom, hova kell mennem kötögetni. Meg úgyis jön a tél, hátha egy pulcsi is megkötögetõdik: )))
Nah. Megkavarok egy cappucino-t, mert ezt a nagy feszültséget már elég nehezen viselem, de ma még fogok írni, érzem....: )))
  ronee, 9:00 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 13., szerda Nekem tetszik!
0  
Az, hogy reggel hideg van, délben szinte hõség, már megszokom lassan. De ezt a sok idióta, elmeháborodott lényt, akik képesek volán mögé ülni... Mondjuk fogalmam se nincs, min csodálkozom. Emberek! Jelentkezzem már nálam az, aki azt hiszi azbesztbõl van vagy esetleg a tudomására jutott, hogy halhatatlan, jó? Mert elkérném a receptet.
  ronee, 20:12 Itt megírhatod a véleményed ronee
  2006. szeptember 12., kedd Nekem tetszik!
0  
Tüskéshátú barátosném legrafománozott... Én nem értem miért...: )))))
  ronee, 14:55 Itt megírhatod a véleményed ronee
Biztosan én vagyok nagyon kezdõ... De miért nem tudja az egyetem konkrétan leírni, hogy nem kell külön beiratkozni, hanem majd az elsõ elõadásokkal, ínhüvelygyulladással és megpróbáltatásokkal teli napon lesz minden egyszerre?
Valamit kezdeni kell az oktatási rendszerrel, mert ha az elején ez van, mi lesz késõbb?: )))
  ronee, 14:26 Itt megírhatod a véleményed ronee
Igen... Még van valami, ami határozottan kikívánkozik belõlem itt az elején... Ez a napló tulajdonképpen azért jött létre, mert én úgy akartam. Tehát fakultatív az olvasása is (meg az írása is: ))). Arra gondoltam, biztos léteznek olyanok, akiket esetleg érdekel, milyen ember is vagyok... Bírom a kritikát, ha van alapja és ha értelmes, emberi módon van megfogalmazva. Bár alapvetõen én csak annak mondom el a véleményemet, akit szeretek és tisztelek.
Ha ezzel egyetértesz, akkor itt a helyed, remélem tudok kellemes perceket szerezni majd: )
  ronee, 14:06 Itt megírhatod a véleményed ronee
Egyszer mindent el kell kezdeni, még ha oly nehéz is. Rámjött az írhatnék, mert kedves csipogós ismerõsöm megfertõzött: ))) Olyan nagyhatalmas, világ- és net megrengetõ okosságokat senki se várjon tõlem. Egyelõre: )) Azt írom majd le, ami nyomja a bögyömet...: )
  ronee, 13:57 Itt megírhatod a véleményed ronee
Kedves naplĂłm... bla bla bla...
  ronee, 13:54 Itt megírhatod a véleményed ronee



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.