CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



puszi naplja

  2013. szeptember 15., vasrnap Nekem tetszik!
0  
az én drága cicámnak, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
és mivel szerintem ez egy genyó dolog, h egy napra kívánok neki nagyon-nagyon boldogot, ezért nagyon boldog évet cica, szóval ne aprózzuk... :)
  puszi, 8:30 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2013. szeptember 8., vasrnap Nekem tetszik!
0  
tegnap nagy puffanás az erkélyen, mondom macimnak, nézd már meg, h mi volt az. hátha egy denevér.
macim: dehogy megyek még belekapaszkodik a hajamba (majdnem teljesen kopi:)), de ha mégse, akkor is ki az hülye aki kikezd batmannal :D

na ez az én lüke macim
  puszi, 9:07 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2013. jlius 17., szerda Nekem tetszik!
0  
nya, énis szabin meg macim is, dehát nem voltunk sehol. ma macim ablakot pucevált meg függönyt mosott, ez azért nem túl jó szabis progi, de ezt is meg kell csinálni. elvileg péntekre tervbe van a velencei-tó, de az még sok mindentõl függ. aztán hétfõn már meló.
  puszi, 18:02 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2013. jlius 15., htf Nekem tetszik!
0  
enimnek :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZXSSBu9uKrM#at=180
  puszi, 7:14 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2013. februr 16., szombat Nekem tetszik!
0  
ezt meg cicámnak




  puszi, 6:36 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
elment a fõnököm nyugdíjba :(
hiányozni fog. tegnap elbúcsúztunk tõle egy trófeás nagy zabáláson, utána csak szuszogni tudtam.
mindig megfogadom, hogy nem fogom teleenni magam, aztán mégis... ja és érdekes, nem is a fõtt kajáktól voltam odáig, hanem a hidegtálaktól + a rántott husi, máj, gomba kombó volt a bejövõs. rájöttem h imádom a franciasalátát, a krumplisalátát a majonézos sonkatekercsrõl már ne is beszéljünk. ja és furi, a csomó édességbõl nem kívántam semmit. azért még mielõtt azt hinnéd h megbolondultam és olyan sovi vagyok h még, hát nem, az édességnemkívánás nem okoz nálam súlyvesztést.
mivel pedig marha rég írtam, (tudom-tudom, nem hiányzott:P)- pár szavacska magamról:
lábam ugyanaz, bár legalább rájöttem, h a visszerektõl fáj, szóval mûteni kell és gyûjteni rá, merth nem olcsó mulatság, fõleg mivel lézerrel szeretném. mondjuk más lehetõség nincs is, és igazából azt se tudom, h ott vállalják-e, szóval még ennek is utána kell járnom.
ma megyünk barinõm pindurjaira vigyázni, úgyh ma se fogunk unatkozni.
persze jégakkukkal felszerelkezve megyek, mivel lassan szériatartozék lesz nálam. lehet jubilálni fogok júniusban, ugyanis akkor lesz két éve, h olyan szinten fáj a lábam, h mire hazajövök melóból csak arra tudok gondolni, h ágy és a jégakkuk, lehet ez már szerelem? :P
na ennyi panaszkodás elég is belõlem pár hónapig megint nem naplózok :)
  puszi, 6:04 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2013. februr 8., pntek Nekem tetszik!
0  
loptam monától :)

Horoszkópok megint kicsit másképp:))))
/ne engem szidjatok/ :)))))
Kos: Hát te egy igazi pszichopata vagy! Téged bazdmeg kényszerzubbonyban kéne fogva tartani a Gyorskocsiban! Állandóan üvöltesz, ha meg éppen nem pipacsvörös a hülye fejed, akkor lekarmol belül az idegbaj. Képtelenség veled bármit is
közösen csinálni, mert irritálnak az emberek, de még az állatok és a növények is! Viszont, mivel ilyen antiszociális õstulok vagy, mindig van jó sok pénzed, amit természetesen magadra költesz. Nem veted meg a piát de marha igénytelen a ruhatárad és senki sem akar veled szexelni, mert csak a saját örömöd a fontos. Általában fáj a fejed, ami nem csoda, hiszen azzal mész a falnak permanensen.

Bika: 3 dolog a fontos neked az életben: Kaja, lóvé, szex. Ennyi vagy, se több, se kevesebb. Ha ez a 3 megvan, akkor neked már dolcsevíta minden. Dolgozol, mint a barom és nem szeretsz pontatlan lenni. Mivel óriási színész vagy ezért sokan szeretnek, mert azt adod elõ, hogy te ilyen kis cukker vagy, de csak a közvetlen környezeted tudja, mekkora egy érzéketlen mocsadék vagy legbelül. A saját karriered mindennél és mindenkinél fontosabb, felszínes vagy, nem mélyülsz el tudományokban, darálod a hétköznapokat és egész nap a zabálásra meg a kefélésre gondolsz, miközben baromságokat vásárolsz.

Ikrek: Folyton hazudsz és hûtlen vagy. Van családod de megvannak a magad kis kerülõ utai. Nagy az egód, állandóan kompenzálsz. Azt akarod elhitetni mindenkivel, hogy okos és tájékozott vagy, de általában a harmadik mondatod után kibukik, hogy seggarc vagy. Hülyére dolgozod magad, ha már mehetnél haza, akkor is bent baszod a rezet az irodában. Lapátolod haza a pénzt, hogy be legyen fogva a család pofája, te meg elvagy magadban. Ha nem ez a típus vagy, akkor gondoskodó és nagyon kedves, szeszélyes hangulatokkal és humorral. Irtó nehéz elviselni téged, azért ezt szögezzük le. Nyomoronc vagy az ágyban, de imádod a szexet, bár senki sem szereti veled istenigazából.

Rák: Finom kis lelked van, simán elbõgöd magad egy rágó reklámon. Szereted az embereket és ultraszociális vagy, igazi közösségi arc. Téged is szeretnek, de azért jó veled óvatosnak lenni. Tudsz ám sumákolni, kicsúszol az emberek kezei közül, mint a Halak. Van humorod, szeretsz bulizni, inni, pörögni, élni, zabálni. Nem vagy egy agysebész, de nem is ez a célod. Kergeted a pénzt, de általában le vagy égve és másoktól kunyerálsz. Mindenki ad neked, mert marha édes pofa vagy, de van, amikor lelépsz és eltûnsz az emberek életébõl. Szeretsz fõzni és jó is vagy a gasztronómiában¬. Szeretnél családot, de általában ez nem jön össze, ha meg igen, akkor boldog vagy és boldogan sírdogálsz a rágó reklámokon.

Oroszlán: Mikor az egó testet ölt. Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a séródat basztatod, tollászkodsz a tükör elõtt. Szép akarsz lenni, de általában egyáltalán nem vagy az, maximum feltûnõ. Van eszed és használod is, eltaposol mindenkit, csak hogy feljebb juthass. Rengeteg barátod, haverod van, imádsz elmászkálni, táncolni, sörözni. Extrém vagy az ágyban, már mindent pózt kipróbáltál, habzsolod a kapcsolatokat, vagy egy konkrét társad van, de azt kifacsarod, mint a citromot. Közöd nincs a fõzéshez, inkább étterembe mész, addig is megcsodálhat a személyzet.

Szûz: Rólad szól a mondás, miszerint a f*szt is csipke kesztyûben fogod meg. Sõt, elõször lefertõtleníted! Rendmániás vagy, fontos a tisztaság, meg hogy napi 5-6 órát pakolásszál, szervezkedjél. Ha találsz egy ráncot a szoknyádon, azonnal letéped magadról és kivasalod.
Nehéz természeted van, olyan vagy mint aki karót nyelt. A lazaságról már olvastál valahol, de annyi közöd van hozzá, mint a humorhoz. Citromba harapott, aszott vénasszony vagy, aki próbál trendi lenni, de belül csak egy ótvar múmia.
Imádnád a szexet, ha nem lennél folyton azzal elfoglalva, hogy rajta van-e még a másikon a koton.
Hülyén csinálod az életedet, mindig mindent elbaltázol, de remek ideológiákat gyártasz és elhiteted magaddal, hogy állati boldog vagy.

M é r l e g: Egy angyal vagy és mindenki szeret. Meg is értem, mert rengeteg benned a szeretet. Olyan magas érzelmi intelligenciád van, hogy ihajj. Jó a humorod, nagy a szíved, mindig mindenkinek segítesz, bírod a terhelést. Önfeláldozó vagy és sugárzik belõled valami földön túli csoda. Megmondod a frankót, akkor is, ha a másiknak az nem tetszik. Szerencsére borzalmas színész vagy, tehát nyers és õszinte, amit nem sok jegy mondhat el magáról. Pénzed mindig van, de ha kell, odaadod másoknak a havi fizetésedet. Húzod az igát és nem szoktál panaszkodni. Nagyon mélyen éled meg a dolgokat, felszínességnek¬ egyáltalán nincs helye az életedben. A családod a legfontosabb, nem csak szavakban hanem tettekben is. Egy fõnyeremény vagy.

Skorpió: Na, a másik õs ganyé az Oroszlán után! Benned az az átverés, hogy van szíved és mégis halálra szurkálsz mindenkit! Haragtartó vagy ami undorító egy tulajdonság! Imádod a szexet és gyakorlatilag ez a legfontosabb az életedben, na meg a pia meg a lumpolás. Ha pasi vagy, akkor sármos, ha nõ, akkor kegyetlen, hideg szépség. Alapvetõen szeretnek az emberek, mert szórakoztató is tudsz lenni, de nem árt veled vigyázni, mert ha kell, 40 év múlva is megtorlod azokat a sérelmeket, amiket kaptál.

N y i l a s: Megállás nélkül lököd a faszságot, olyan vagy, mint a Vízöntõ, csak nem annyira melankolikus. Tele vagy élettel és tûzzel, van eszed is, nem is kevés, de lételemed a baromkodás. A magánéleted az valami nagyon elkúrt "c" vágány, rendre elköveted ugyanazokat a hülyeségeket és az istennek sem tanulsz a saját hibáidból. Szerethetõ arc vagy, a társaság középpontja, de anyagilag nem vagy nagyon eleresztve, viszont nem is teszel ellene, várod a sült galambot és nem érted, miért nem tartasz sehol. Kevés barátod van, de azok értékállóak és tolerálják, hogy nem vagy normális. Szeretnél családot, de nem jön össze, ha meg igen, akkor a sarokban szorongsz és onnan mesélsz vicceket. Nem vagy egy egyszerû történet."

Bak: Egy igazi lúzer vagy, öcsém. Egy vadbarom. Osztod az észt, miközben neked is alig van. Magányos farkasnak születtél, legalább is ezt próbálod vetíteni kifelé, közben a fél karodat adnád egy jó dugásért. Állandóan szélmalom harcot vívsz, olyan dolgokat akarsz, amiknek kúrvára semmi reális esélyük nincs, hogy valaha is elérheted ebben a mocskos, tetves életb en. Lennének barátaid, ha nem lennél olyan merev, mint egy 200 éves bükkfa, de téged csak az élet tud megfaragni. Sosincs pénzed, folyton rinyálsz, amikor meg végre puncihoz jutsz, elõjönnek a szeparációs szorongásaid és ott zokogsz a csaj ölében. Az egészséged is csapnivaló, cigizel, piálsz, nem sportolsz, csak sajnálatot akarsz kicsikarni a környezetedbõl.¬ Még menni sem tudsz rendesen, mindig mindenben megbotlasz és pofára esel. Te vagy a 12 jegy közül a legszerencsétlenebb.

Vízöntõ: Na te aztán, nagy rejtély vagy. Ülsz egész nap az ablaknál és nézed a felhõket, közben meg az élet értelmén elmélkedsz és csodálkozol, hogy romokban hever a sajátod. Tervezgeted, mekkora ász leszel a szakmádban, de zárt ajtókat döngetsz, a kutya sem foglalkozik veled, mert látszik rajtad hogy veréb vagy! A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert egyáltalán nincs önértékelésed. Párkapcsolataid valahol egy Pest környéki szeméttelepen vannak eltemetve, senki sem akar járni veled, mert dilisnek néznek. Folyton üveges a tekinteted és bambulsz a semmibe, semmi gyakorlatiasság, tettre készség nincs benned. Hülye könyveket olvasol, hülyeségeken kattogsz, alapvetõen egy igencsak elbaszott bohóc vagy, aki a saját sebeit nyalogatja.

H a l a k: Te egy ilyen skizofrén talány vagy, alapvetõen halál érzékeny, de tudsz talaj paraszt is lenni. A környezeted már rég beszedte az összes tolerancia tablettáját, de te még mindig csinálod a feszkót. Nyughatatlan vagy, izgága, zsarnokoskodó, kibeszélsz mindenkit a háta mögött mert egy ganyé vagy, szerencsére jól fõzöl és jó vagy az ágyban, ezért vannak még körülötted emberek. Mindig van valamennyi pénzed de baszott nagy szarrágó vagy. Úgy öltözködsz, mint egy NDK turista, piros zoknihoz simán felveszed a lila, mûanyag fröccsöntött, ruppótlan szandált. Szereted a hosszú kapcsolatokat, mert utálsz mindig újat kezdeni, ráadásul téged elég nehéz elviselni, te sem szereted produkálni magad mindig az elejérõl, inkább hazavágod a családodat.
  puszi, 8:22 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 21., vasrnap Nekem tetszik!
0  
jó sok pihenés,lábam változatlan, bár erõltetem. nemsokára jönnek nagyfiamék, csináltam neki egy tepsi rakott zöldbabot.
mi van még?
szerdán egyik kollegámnak szívinfarktusa lett. elvileg már magánál van, de ha nem mondják, h mit csinálnak vele el se hinném. szóval mentõ be a honvédba, mert az volt az ügyeletes, közben kétszer ujraélesztés. pénteken kitalálták, h átviszik ceglédre, huszonhatodikán majd vissza, h megmûtsék. nem értem a logikát ugyan, h miért kell öt napra átvinni ceglédre, de biztos a beteg gyógyulása az elsõ...
komolyan a hótopánom kivan az összes dokival, tisztelet ugye a kivételnek..
  puszi, 17:55 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 19., pntek Nekem tetszik!
0  
macim mai beszólása: apád tv-mûsor lett.
nézek furán, erre folytatja: házon kívül...
még mindig meg tud nevettetni:D

  puszi, 12:02 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 12., pntek Nekem tetszik!
0  
nem értem a nyamvadék lábam, tegnap megint rossz volt:) pedig már azt hittem a javulás útjára lépett, de nem.
ráadásul marha jó lenne ha végre rájönnék, h mitõl függ, h rosszabb, vagy jobb.
azon gondolkodtam, h nem-e tényleg a csípõm miatt fáj az egész lábam.
akkor viszont igazából szopacs van, mert marhára nem fognak berakni még csípõprotézist.
remek kilátások...
  puszi, 8:16 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 11., cstrtk Nekem tetszik!
0  
macim tegnapi beszólása:
beszélgetünk, mondom tibi mikor született meg kellett indítani a szülést.
macim: hát inkább a world of warcraft-ot kellett volna odarakni:)
azé hozzáteszem tibi védelmében, h már nem is játszik vele elég rég...
  puszi, 6:24 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 10., szerda Nekem tetszik!
0  
ritámnak üzi: bármikor:) puszillak

ma megint voltam gépen, és tökre jót tesz a lábamnak, bár a derekam nem az igazi, csak nem tudom, h ettõl-e, vagy mert amúgy is trutyi lenne.
macim épp haldoklik, olyan férfimódra. (pici megfázás, hõemelkedés) de azé ne tudd meg, h mennyi nyávogást hallok:D

  puszi, 20:17 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 9., kedd Nekem tetszik!
0  
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j5dFe-WKuPs#!
  puszi, 13:45 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
a körzetim tegnap tiszta bûbáj volt,fogalmam sincs mi ütött bele. ki akartam iratni magam mára erre: õ úgy látja még maradhatnék. mondom magamban: mi van? csütörtökön elzavart, h nem értem oda hatra, mostmeg maradjak? na mindegy száz szónak is egy a vége, csak hétfõn kezdek, hagytam magam rábeszélni...
egyébként elköszöntem az asszisztensnõtõl, szóval szabad orvosválasztás van. marhára elegem van így is a doktornõbõl...
ja és kipróbáltam tegnap a flabelos gépet, azt hiszem menni fogok többször egy héten, még a hátamon is rezgett a háj:D
legközelebb szerdán.
  puszi, 6:14 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 8., htf Nekem tetszik!
0  
nem is mondtam kaptunk egy szobabinyót, úgyhogy most énis meg pindurom is hajtjuk. tegnap már tíz percet tekertem. ahhoz képest h kb két hete menni se tudtam... egész jó. ja és pindurom picit megszivatott ma reggel, mert ugye én a legkönnyebben megyek, õ meg ötösön. reggel elfelejtettem megnézni hányason van, miután már majdnem kiköpködtem a tüdõmet, (azon gondolkodtam közbe, h mi a ráktól nem bírom, mikor tegnap tökre ment)rájöttem h mi a baj:)
  puszi, 5:36 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. oktber 7., vasrnap Nekem tetszik!
0  
macim megint a ringen van, teljesen belebolondult a forma-1-be és a wtcc-be, mostmár a ladies cup-ba is. szóval szalmácska vagyok. tegnap voltunk barinõm szülinapján. ja és elkezdtem a sokadik és egyben legutolsó fogyómat. mondjuk nem most, de alakulgatok. legalábbis érzem már a pocimon és rám jött a szoknyám.
lábam is úgy érzem javul kicsit, szóval kezdek kimászni a gödörbõl. talán még a naplót is újrakezdem írni.
megint itthon voltam egy hónapot betegbem elvileg kedden melózok.
egyébként a körzetim meg tudnám fojtani egy kanálnyi vízbe, illetve szerintem még víz se kéne.
nem tudom hallottatok-e olyanról, h nem vesz fel betegbe csak ha a rendelés elsõ két órájába érsz oda...odaértem egyébként, de mivel semmi dátum, idõbélyegzõ nincs, h mikor voltál ott, ezért mikor benyögte h nem voltam ott hatra, ugyebár nem tudtam bizonyítani, h de bizony...szóval mehetek vissza hétfõn, pedig csak ki akartam iratni magam.
szóval most kiír, aztán váltok egy körzetit, mielõtt tényleg megfojtom.

  puszi, 7:53 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. szeptember 17., htf Nekem tetszik!
0  

#!
  puszi, 15:14 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. szeptember 14., pntek Nekem tetszik!
1  


  puszi, 21:42 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. jnius 16., szombat Nekem tetszik!
0  
nagyfiamnak:

"E napon minden érted van!
A nap csiklandozó sugara
a lágy szellõ
s a madarak csodás dala.

Ma neked nõ a virág,
mely ontja csodás illatát
s neked érik a gyümölcs,
ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jõ az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak
és az égre azt írják
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!"

szeretlek: anya

  puszi, 16:56 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. mjus 26., szombat Nekem tetszik!
0  

Macim és Michelisz Nóóórbi
  puszi, 19:24 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. mjus 21., htf Nekem tetszik!
0  







  puszi, 22:12 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. mjus 18., pntek Nekem tetszik!
0  
enimnek:) csak mert...szeretlek cic



  puszi, 16:36 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2012. prilis 11., szerda Nekem tetszik!
0  


  puszi, 23:29 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
valahogy elmaradt mostanság a naplóírás, talán azért, mert nyávogni mindig nem akarok, h mennyire rossz még a lábam és igazából majdnem a lábam körül forog minden egész nap. még mindig jegelem délután és este, h másnap egyáltalán dolgozni tudjak. sok reményt már nem fûzök hozzá, h jobb lesz.

kis vidám téma:
barinõmnek megszületett a negyedik pindurja:) bátrak...mindenesetre gyönyörû és egészséges baba és jól vannak mindketten.

  puszi, 23:14 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. december 18., vasrnap Nekem tetszik!
0  
mit is irjak? megkértek, h irjak..., tényleg jó rég nem tettem. na szóval lábam kicsit javulgat, sportkórházban levitték róla a daganatot, már emberi formája van, nem elefántláb. még mindig nem az igazi azért.kedden kapok izületbe injekciót.
januárba viszont mennem kell mindenképp dolgozni, nem mondta ki a fõnököm, de szerintem ha akkor se megyek lapátra kerülök. jött egyébként egy fiatal csajszi a helyemre, aranyoska, csakhát nem volt aki betanítsa, úgyh igencsak el leszünk maradva. egyébként ennek is sztorija van, hogy a helyemre...a lényege a dolognak, h nem is a helyemre vették fel, hanem másik üzembe, de mint kiderült közben, oda nem kell, szóval maradni fog úgy néz ki, sõt kedvenc fõnököm mondta neki, h majd én megyek át másik üzembe:)) hát nagyon megijesztett...mehetnékem van ugyis.
más
abszolút nincs karácsonyi feelingem, még vásárolni se vásároltam semmit elárulom lehet nem is fogok, nem vagyunk ugyanis marhára eleresztve. havonta simán verem a husz-harmincezret a gyógyszerköltségben.
vmi apróság azért lesz szerintem.
megint más:
pinduromnak nehezen megy az egyetem, azt mondja car hogy õ az elsõ ilyen osztály, elõtte még nem volt és sokan sincsenek.
ráadásul a tanárok nagy része nem is tud angolul...hát nocomment, fõleg úgy h angolnyelvûre jár ugyebár. most épp azon filózik, h jövõre ujrakezdené magyar nyelven, mivel még ezen a szakon könyvei sincsenek.
hát meglátjuk...
röviden tömören ennyi
  puszi, 6:21 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. december 11., vasrnap Nekem tetszik!
0  
nekem õ a gyõztes
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q610ZGkBjaA#!
  puszi, 13:06 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. december 10., szombat Nekem tetszik!
1  


  puszi, 19:56 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. december 5., htf Nekem tetszik!
0  

.be
  puszi, 8:09 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. november 28., htf Nekem tetszik!
0  


  puszi, 11:25 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2011. november 26., szombat Nekem tetszik!
1  


  puszi, 20:30 Itt megrhatod a vlemnyed puszi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.