CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



puszi naplója

  2011. november 26., szombat Nekem tetszik!
1  


  puszi, 20:30 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. november 24., csütörtök Nekem tetszik!
0  
ja a ciszta nem volt jĂł diagnĂłzis
nyah akkor pár mondatka. elszakadt hátul az inszalagom. jó már elöl is elszakadt tiz éve. de doki szerint most hátul is, részlegesen. jó h négy hónap után kiderül...adott kencét, meg gyulladásra és fájdalomra kataflamot. jövõ héten vissza hozzá és lehet kórház lesz a vége két hétre, de legalább haladunk. ha igy megy lehet jövõre dolgozok...
hurrá
  puszi, 8:23 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. november 9., szerda Nekem tetszik!
0  
nyah, hogy megint írjak valami horrorost az egészségügyrõl... szóval mostmár cicám megtalálta a neten, h mi a bajom.
baker ciszta
dokihoz elmentem, és most kivételesen, bár nem mondtam neki semmit, h mi a bajom, szerinte is az, de ezt meg kell nézni ultrahanggal. be is utalt ugye a négy kerületi sztk-ba. felhívtam õket, de nincs olyan dokijuk aki értene a térd ultrahangjához, kérdeztem, h ok, de akkor most én mit csináljak? válasz: hát menjek vissza házidokihoz és kérdezzem meg h ilyenkor mi a teendõ. mint jókislány felhívtam házidokimat, mondom neki, h mi a szitu.
házidoki: akkor menjek el saját pénzbõl ultrahangra...
ennyiben maradtunk, bár nem fogok saját pénzbõl, hanem felhívtuk a hat kerületet ahol fogadni is fognak, de csak nov. 29-én, csak persze kell egy olyan beutaló ami odaszól. na még ez egy nagy meccs lesz körzetimmel, mert ahogy ismerem, azt fogja mondani, h oda nem adhat beutalót...
  puszi, 8:23 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. november 1., kedd Nekem tetszik!
0  
írok gyorsan megint:) szóval egy kicsit jobb a lábam, bár ez nem dokinak köszönhetõ, hanem macimnak. ugyanis kifejezetten javul mióta masszírozza. ja és az ügyeletes dokinak örök hála.egyébként a négy függõ napomra végül szabit kellett kivennem.
nagyjából jobban érzem magam, bár nem akarom elkiabálni
  puszi, 12:05 Itt megírhatod a véleményed puszi
anyumnak

"Az elmúlás

Nekem felfoghatatlan,
hogy egyik nap még itt van,
még beszél, jár, simogat,
másnap pedig az ûr csak, ami marad.

Nekem felfoghatatlan,
hogy született, itt volt, s távozott,
csak az emléke él,
mit maga után hagyott.

De emléke él és élni fog,
míg az én szívem e földön még dobog.
Õrzöm a képét, a mosolyát,
a hangját, s minden gesztusát.

Õrzöm a mozdulatait,
mely bennem Ă©l mind a mai napig,
õrzöm a felém közvetített gondolatait,
a nekem elsuttogott szavait.

Mert nem halt meg õ, még mindig él -nekem-
csak messze távozott, hol meg nem érinthetem."

  puszi, 9:20 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. október 24., hétfő Nekem tetszik!
0  
na most még irkálok pár sort egészségügyrõl.szóval nem vett fel reumás doki hétfõtõl, ugyh lóg most négy napom. péntektõl felvett megint a körzeti, de csak azért, mert kihívtuk ügyeletet, aki azt mondta, (ez már nem is tudom, h hanyadik diagnózis) hogy orbáncom van. csütörtökön voltam ugyan a reumás dokinál, de mivel rossz volt a számítógép azt mondta pénteken felvesz, menjek vissza akkor. de mondjuk pénteken már annyira fájt a lábam, h ugye jött ügyelet...szóval amikor felhívtam reumást, h nem tudok bemenni, de vegyen fel táppénzre, kerek perec azt mondta, h nem, viszont körzetim se akar felvenni arra a négy napra.
szĂłval elegem van...
  puszi, 17:48 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. október 20., csütörtök Nekem tetszik!
0  
hát ezt érdemes megint leírni, csak h mindenki lássa, h mi van egészségügybe. szóval úgy kezdõdött, h körzetim (mármint az új, a régi is tartott két hónapig)egy hónapja tart betegbe, szóval úgy gondolta, mielõtt jönne a felülvizsgálat, gyorsan kiír, így kaptam egy olyan táppénzes papírt, ahol õ lezárt magyarán kiírt hétfõtõl, viszont írt egy beutalót a reumára, h vegyenek fel táppénzbe (bár ezt se értettem, h miért pont oda, mivel voltam ott már egy orosz pasinál, aki szerint semmi reumatikus jellegû nincs velem, de ugye dokival ne vitatkozzunk.)szóval mint rendes beteg ugye hétfõn megjelentem reumán egy doktornõnél.miután megvizsgált megkérdezte, h voltam-e már valakinél itt a reumán én mint becsületes emberke ugye megmondtam, h egy orosz pasinál már voltam. erre doktornõ: akkor ahhoz kell visszajönnie, majd õ felveszi betegállományba. hozzáteszem a pasi egy héten egyszer rendel csütörtökön.mindenesetre megvizsgált, a legújabb az, h isiászom van, de most ezt hagyjuk, amúgy se az a fõ bajom, még mindig dagad a vádlim, az isiász szerintem kibírható lenne...
namost ha valaki nem tudná visszamenõleg ugye három napra vehet fel a doki táppénzre, magyarul, ha ma elmegyek a ruszki pasihoz, max keddtõl vehet fel.
visszamentem ugye körzetihez, h mi van és vegyen akkor vissza táppénzre, erre õ: már lezárt, a reumás dokinak fel kellett volna vennie...
szóval jelenleg fogalmam sincs mi lesz a hétfõmmel, mert ugye dolgozni még mindig nem tudok.
marha jó, h labdázgatnak az emberekkel és õk meg röhögnek a markukba, bár azt azért hozzáteszem, h ha nem vesz fel hétfõtõl (intézze el valahogy nem érdekel) akkor lehet én röhögök utoljára, megnéztem tegnap a betegjogi képviselõ számát, elegem van de nagyon.
  puszi, 6:21 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. október 10., hétfő Nekem tetszik!
0  
már nem is írom, h mi volt a dokinál. csak simán el vagyok keseredve. és mivel káromkodni nem akarok, h hova menjen a dokim és mikor, ezért ezt le se írom. megint dokit fogok váltani és dolgozok keddtõl.megvárom míg összeesek valahol, aztán bevisz a mentõ és talán akkor kivizsgálnak...ha meg már nem lesz mit vizsgálni, hát ez van. viszont akkor arra kérném a jóistent, h a dokimnak ugyanennyi fájdalmat okozzon három hónapon át, bocs lassan négy, aztán simán nyiffantsa ki, na jó ne, szenvedjen....jó sokáig és valaki mondja neki azt aki dokinak nevezi magát, h csak beképzeli a fájdalmat...
  puszi, 20:02 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. október 1., szombat Nekem tetszik!
0  



loptam brigitõl, de tetszik:)
  puszi, 19:31 Itt megírhatod a véleményed puszi
azt hiszem nem vagyok normális, mondjuk ezt eddig is tudtam, csak hát kell a megerõsítés:)
ahogy pindurit jobban érzem magam, rögtön a konyhába pattanok, és fõzõcskézek. ezzel nem is lenne baj, ha tudnám a mértéket, de nem.
szóval fõztem ma is háromfélét, rakott zöldbab (mert ugye jön nagyfiam, és a kedvence, persze eddig nem jöttek:)) aztán krumplipüré fasírttal, mert azt meg pindurfiam szereti, és mivel brigi is jön neki meg kentucky csirkeszárny rizsával, mert azt meg õ. azé, a hûtõbe is volt még bableves, meg csirkepaprikás tésztával.
még jó, h macim mindent szeret, neki majdnem mindegy, h mit fõzök.
legalább pár napig nem kell fõznöm, csak azt kell kitalálnom, h a hûtõbe ugye hova rakjam a sok kaját.
  puszi, 18:25 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 30., péntek Nekem tetszik!
0  
még mindig itthon vagyok. hétfõn megint elküldött ortopédiára, mert csak õk adhatnak beutalót MRI-re. ha nem ad, akkor saját pénzen megcsináltatom. na jó nem vagyok ám ilyen gazdag, de exem (bár nem gondoltam volna)segít. 35 ezerbe fáj majd, ha nem sikerül ortopédussal elintézni.de elvileg csütörtökön már akkor tudni fogom, h mégis mi a frász bajom van. valahogy olyan íze van az egésznek, mintha találgatnának, hogy hopp lehet ez, hopp lehet az.
bevallom bár nincs tököm, de nagyon tele van(már bocs). el is vagyok keseredve, mert nem kellemes három hónapig feküdni, jegelni a lábam, mig más strandra járt. sose gondoltam például, hogy hiányzik a munka, de hiányzik. meg a normális élet is, hogy elmehessek sétálni pld, vagy egy fagyit megenni.szóval tessék szurkolni, de mostmár rendesen, h rendbe jöjjek végre:)
  puszi, 18:02 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 22., csütörtök Nekem tetszik!
1  
egy kis bünti, és tessék végighallgatni:P:)) aki végighallgatja külön ajándékot kap:D


  puszi, 11:18 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 20., kedd Nekem tetszik!
0  
na az h én miket tervezek, egy dolog, dokim szerint esélytelen h menjek még melózni, jövõ héten menjek vissza neurológiára és kérjek szakvéleményt, h mikor javasolják egyáltalán h dolgozzak. szóval jövõ hét még tuti itthon. sõt nagyon rendes volt a dokim, mondta h kérjek rögtön mri-re is beutalót, (táppénz alatt nem három hónap a várakozási idõ) és legalább kiderül, h van-e másvalami is ott a térdem körül.
ui: nyert fõnököm egy pár hetet, ezt még tuti, meg a jövõ hetet... aztán meglátjuk.
  puszi, 18:15 Itt megírhatod a véleményed puszi
ma délután doki és úgy néz ki, h holnap megyek melózni. na nem mintha tök jó lenne a lábam, de sokat javult azért.
szerintem holnap százezer lesz a vérnyomim, ugyanis kedvenc fõnökömmel össze fogunk ugrani.én kis hülye ugyanis alapból bejelentkezõsre hagytam a melóhelyi emailomat. még akkor se gondoltam semmire, amikor felvett helyettem négy órába valakit. gondoltam, mivel belsõ emailok is oda mennek, tudjon a csaj dolgozni, úgyh úgy hagytam. nem kellett volna...
drága fõnököm kitöröltette az összes emailomat, maradt a több százból 29, na azt ne kérdezd, hogy hogyan döntötte el, h melyik fontos levelezés, ugyanis fingja sincs a munkámról.
szóval holnap megkérdezem tõle, h mi lenne ha énis belemennék az õ melóhelyi emailjaiba és törölgetnék ecc-pecc alapon, ami nekem szimpi.
és mivel ismerem a fõnököm, h vissza fog szólni, (amit nem kellene, ha van egy csöpp esze, de ugyebár a fentiekbõl kiderült, h nincs) szóval sztem nagy balhénak nézünk elébe, túl sokat tudok róla...
  puszi, 6:16 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 13., kedd Nekem tetszik!
1  
egyetemista akarok lenni, ugyanis pici fiamnak tök jó dolga van. hétfõn megy, kedden szerdán egyenlõre még nincsenek órái, úgyh nem megy. majd csütörtökön megint megy, pénteken meg könnyített órák, vagyis itthon van kettõre. ja és szegény egyetemista nehogy korán keljen egy órája se kezdõdik elõbb, mint tíz óra. mondjuk azért tegnap már majdnem megsajnáltam, amikor mondta, hogy a matektanár két és fél órát egybe ledarált egy szünet nélkül és írt vagy tíz oldalt, ráadásul még meg is találta õt, kérdezett tõle valamit, és mivel tudta a választ, hát utána mindig megtalálta, ha valamilyen kérdeznimuszájos dolog jött.
szóljatok rám, h a következõ életembe egyetemista legyek légyszíves:))) és lehetõleg olyan aki élete végig szerzi a diplomákat:D
ui: azt is mondjátok légyszíves, h szerezzek mindehhez olyant aki eltart:)
  puszi, 9:09 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 12., hétfő Nekem tetszik!
0  


  puszi, 21:13 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 11., vasárnap Nekem tetszik!
0  
na nem akarom elkiabálni, de ég és föld, mondjuk még az egy héttel ezelõtti állapothoz képest is a lábam. sokkal jobb:) végre úgy néz ki tényleg megvan h mi a baj és javul is.
még jövõ héten és azután itthon vagyok, utána dolgozni akarok már. na nem akarok, ez hülye szó erre, de legalább kicsit többet keresni, mint itthon fekve, jegelve. szóval irány lesz a meló.
puszka
  puszi, 17:12 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. szeptember 2., péntek Nekem tetszik!
1  
már megint elkiabáltam a dolgokat, mégse kedves aranyos ez a körzeti doki se. ma elmentem hozzá, ugyebár voltam sebészeten, voltam érsebészeten, ultrahangon, röntgenen, ortopédián reumán és mindenhonnan negativ leletet kaptam. erre ma kedvenc új házidokimnak mondom, h valahova küldjön még el, vagy fektessen be kórházba kivizsgálásra, mert annyira fáj. mikor azt mondja h nem látja indokoltnak a végén már elsírtam magam. mondtam neki h két hónapja fekszek jegelem, a fél fizumat arra költöm, h elvigyen valaki kocsival a rendelésekre, mert ugye nem tudnék BKV-zni. ezután közölte,hogy pszichésen vagyok beteg, csak beképzelem a fájdalmat magamnak.miután külön kértem elküldött idegsebészetre, de beleírta beutalóba, hogy nehezen tûröm a fájdalmat.(gondoltam szépeket miután elolvastam, pld, hogy kurvára cserélnék vele egy napra és megnézzük õ hogy viseli ezt a fájdalmat, ami ugye nincs is).
lényeg a lényegbe, hogy végre megtalálta a neurológus a bajom, ideggyulladás van a lábamba, amire rögtön kaptam is gyógyszert és még meg is vigasztalt a neurológus doki, h kb. 3 hét és érezhetõen jobb lesz.
szóval kemény harcok árán végre (nem akarom elkiabálni) de látni az alagút végét, végre talán meggyógyulok.

ja macim mai poénja az egész kálváriával kapcsolatban: még jó h bezárták a sárgaházat még a végén ott kötnél ki,ja és azóta én vagyok a pszichomókus.

  puszi, 22:33 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 30., kedd Nekem tetszik!
0  
nem hiszem el, csak a macim lehet olyan hüle, h melóhelyen otthagyja telóit ,persze mindkettõt megfújták
  puszi, 17:20 Itt megírhatod a véleményed puszi
kedvenc fõnököm felhivott tegnap,h mikor akarok jönni, talán számlázni kellene, mondtam neki, h ok majd hétfõn, mivel holnap ortopédia, pénteken meg házidoki. aztán visszahivott két perc múlva, mivel telóba mondtam neki, ha valamit talál ortopédus, lehet kórház lesz belõle, h menjek akkor szerdán szlázni. kicsit kiakadtam, mert ugye azért megyek most ortopédiára, mert úgy be volt dagadva a térdem a múltkori szlázás után, h nem tudta akkor megröntgenezni. szóval nagy bunkó fõnököm miatt, nem fog megint bedagadni csütörtökre (még most se ment le teljesen)szóval lényeg a lényegbe, kb. huszan tanultuk meg a számlázást a vállalatnál. keressen valakit aki megcsinálja. ja és csak mellesleg jegyzem meg, h ahogy te se kaptál egy vasat se, azért mert itthon megcsináltad a melót,meg hogy bementél szlázni ugye betegácsi alatt, hát én se. még csak egy köszit se...
szóval ott fulladjon meg a rohadt dög.
egyébként csak pici megjegyzés még, h úgy beszélt velem, mintha a se..ébõl rántott volna elõ, azt hiszi, h csak szimulálok.
  puszi, 7:54 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 28., vasárnap Nekem tetszik!
2  
macim mai beszólása:
én:miért raktad a plüssnyulat lábbal az ég felé a polcra?
macim:-megvonja a vállát - jógázik:)
másik: farmozunk és mondom neki h mi a rákot csináljak 3 szivárványfával?
erre õ: hát rendezz melegpartyt:))
lĂĽke na
  puszi, 12:20 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 22., hétfő Nekem tetszik!
0  
váltottam körzetit, úgyh közelebb is lesz, meg egy tündér csajszit fogtam ki:) ja mától megint betegállományba vonulok, ugyanis megszakítottam, szabival. szóval nem úgy mintha még tudnék dolgozni, (mert nem) de muszáj volt, h valami fizetésfélét is kapjak, meg mellesleg kedvenc fõnököm kínlódjon csak az új csaj betanításával (nem azért, de annyira hülye hozzá, h úgyis meg fog várni a dolog). macim meg szabit vett ki, úgyh már ezért se volt kedvem dolgozni menni.
ma elvileg és gyakorlatilag is az ortopéd dokihoz készülünk.
néha igazán elkeseredek, mert ugye két hónapja lassan h itthon vagyok, de a lábam ugyanolyan, ugyanott fáj a vádlim, semmit se javul, pedig eskü h csak néha ténykedek a konyhába, takarítgatok meg ilyesmi. majd minden napom arról szól, h jegelem a lábam és fekszek, tvzek és uncsizok, ráadásul annyira elzsibbadok a fekvéstõl h azt se tudom melyik oldalra feküdjek.
legalább oda jutnánk el, h végre tudnám, h mi a baja a lábamnak. enim szerint még egy neurológust is meg kéne látogatnom, hátha ideget nyom vmi a lábamba.
az a baj, ha ma se lesz semmi és a neurológust is kipipáljuk, akkor fogalmam sincs milyen doki jöhetne még, hisz mindegyiket végigjártuk:(
hĂĽlye panaszkodĂłs naplĂł lett ez:((
  puszi, 7:10 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 18., csütörtök Nekem tetszik!
0  
elviekben jövõ hét kedden dolgozok, azért csak elviekben, mert addig még egy körzeti van meg ugye hétfõn az ortopédia. ha enimnek igaza van lehet isiászom van, akkor azt hiszem még egy idegdoki is befigyel.
mondjuk kezdem unni h jóformán errõl szól a naplóm:(
ja és kedvenc fõnököm vett fel valakit a helyemre, h öröm és boldogság legyen
  puszi, 18:53 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 14., vasárnap Nekem tetszik!
0  
nézem a kommenteket, ritám maratoni futásra jelentkezne velem:)
elképzeltem, még jó lábbal is kb,szörnyû ötlet. én aki még a busz után se futok sose, mert jön másik úgyis, akkor meg minek?
na jó a ducisághoz is köze van, meg ahhoz is, hogy szörnyûséges kondiba vagyok.
azt mondanám mindenhez pénz kellene, de annyiszor hoztuk már ezt fel cicámmal mentségül, hogy elcsépeltnek hangzik, pedig van igazságtartalma.
nincsenek nagy kívánságaim (már ha egyszer járóképes lesz a lábam) pld elmennék naponta úszni,vagy 1 szobabicikli.
viszont futni sose szerettem, még lánykoromba se, szóval ritám hajrá a maraton, bár egyedül:))
  puszi, 19:42 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 12., péntek Nekem tetszik!
1  


  puszi, 17:27 Itt megírhatod a véleményed puszi


  puszi, 17:14 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
ma újra röntgen, majd sebész doki, aki kifejtette, h ugyanmár mit akarok három hét után? szaladni?:) szóval örülhetek ha két hónap múlva helyre jön a bokám, viszont szépen javul. ortopédiára küldött a többi bajommal. egész bennfentes leszek már a dokiknál, csak azt nem tudom, h ez jó-e avagy rossz?:)
más:
szeptemberben jön haza hugim lánya, örülök neki:)
  puszi, 18:20 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 6., szombat Nekem tetszik!
0  
szóval hétfõtõl szabi, nem is gondoltam, h egy rándulás és egy zúzódás négy hét minimum, ugyanis épp a harmadik héten vagyok túl, de még mindig nem jó.
aztán mi van még? harcolok pindurfiammal épp, mert én rohadtul szeretném, ha menne gólyatáborba, de õ meg rohadtul nem:)
hát kiváncsi vagyok melyikünk gyõz, valahogy nem tudom meggyõzni, h ez egy életreszóló élmény lenne...
ma sült sertéscomb lesz és jönnek trabanték(egyébként mercédesz, csak macim ledegradálta:)), macim unokahuga, meg a pasija, szóval egy jó nap:)
ui: macimat befûzöm, h lottózzon, ugyanis a coca-cola játékon már nyert egy strandszéket, meg egy strandlabdát:)
  puszi, 8:20 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. augusztus 2., kedd Nekem tetszik!
0  
kiirattam magam. hétfõn vagy dolgozok, vagy szabin leszek, függõen a lábam állapotától. nem kapok jóformán semmi pénzt, úgyh muszáj volt. ja és átiratkozok másik körzetihez...
  puszi, 6:16 Itt megírhatod a véleményed puszi
  2011. július 28., csütörtök Nekem tetszik!
0  
na doki tévedett, tegnap lejárt a tíz nap, de rohadtul nem nyilvánítanám a bokámat gyógyultnak. jójó, persze hogy javult, de azért fáj is még, lila is még stb. vissza kéne mennem körzetihez is, de amíg nem bírok rendesen járni a lakásba, nem kockáztatom meg az indulást, legfeljebb morci lesz, ugyanis már két hete nem voltam nála. na nem mintha ennyire utálnám a dokit, (pedig de), de nem igazán vagyok még járóképes. nem futkározni akarok, nem kell félreérteni, de fájás nélkül elmenni mondjuk 200 métert a buszmegállóig...
  puszi, 7:03 Itt megírhatod a véleményed puszi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.