CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



puszi naplja

  2008. mrcius 2., vasrnap Nekem tetszik!
0  
tegnap melóztunk macimmal, és mikor kell hazajönni? a legnagyobb viharba..
ha csak husz perccel elõbb indulunk akkor megússzuk.
a szerencse még mindig nem a mi pártunkon áll, vagy ki tudja?
lehet azt kéne szerencsének venni, h egyikünkre se dõlt, fa, kémény, tûzfal stb.
szóval ez már megint nézõpont kérdése.

és végül még a közérdekû telefonszámok, amik baj esetén hívhatóak:))))

  puszi, 6:47 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 29., pntek Nekem tetszik!
0  
tegnap macim levelet kapott a fogyi team-tól:))
adnak neki dvd-n fogyikazettát:D
és hogy miért rötyögök, mert macim ugyan hízott vagy 15 kg-t amióta velem van, és van már babahájacskája ( húzom is vele rendesen :)), de rosszindulattal sem lehetne kövérnek nevezni.
bár most, h írom ezeket a sorokat, azon gondizok épp, h ha elkezd fogyózni, akkor egy csomó pénzt megtakarítunk, lehet rádumálom, h kövér:DDD
  puszi, 4:16 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  
rájöttem, h enibaba hiányom van. úgyhogy holnap teszek ellene:)
tegnap apumnál voltam, és mesélt:)
ott voltak nagyfiam meg a barátnõje a hétvégén nála.
elfogyott a cigijük, és leküldte brigit, h vegyen, igen ám de a kis lökött nem vitte a személyit.
csak kis mértékben vigyorogtam, amikor mesélte, h cigi nélkül jött vissza, ugyanis nem nézték
18-nak,pedig tényleg elmúlt 18:))
errõl eszembe jutott boldogult lánykorom, amikor a piszok jegyszedõ nem akart beengedni a moziba, mert még nem voltam 18, hogy hogy bosszantott akkor engem ez:)
szóval nosztalgiáztam is kicsit...
  puszi, 7:01 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 27., szerda Nekem tetszik!
0  

rosszul van fényképezve, szerintem a másik oldalról kéne:)))
  puszi, 13:02 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
az alvási szokások a családomban enyhén szólva is túlzásnak mondhatók.
hol macim húzkodja, lopkodja a takarómat, hol a fiam beszél álmában,(én "csak" horkolok, bár azt a pasik is szoktak, de mindkettõ tagadja).
és hogy miért írom mindezt? mert a mai reggel túltett mindenen. egyszercsak érzem, h pici fiam ütögeti a lábam. na mondom mi a rák, marhára nem akarok még felkelni úgyhogy úgy teszek, mint aki alszik:)
de csak paskolja a lábam és egyszercsak megszólal:
-Csak így tovább!
ezt elmondta kétszer majd visszahanyatlott és aludt tovább.
illetve tutkó hogy aludt közbe is, de mindegy:))
valami igazán aranyosat kell bevezetnem, hogy mostmár ne lógjak ki a sorból, mondjuk elkezdhetnék alvajárni, szerintem élveznék:P:)


  puszi, 6:51 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 26., kedd Nekem tetszik!
0  
kapott brigi kis kutyust, ha végre le tudom kicsinyíteni a képet akkor felrakom, márcsak azért is mert kedvenc macim akar egy kutyust, bár még nem mentem bele, sztem nem túl jó ötlet...
  puszi, 5:05 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 25., htf Nekem tetszik!
0  

Sírni volna kedvem

Sírni volna kedvem!
Sírni és zokogni,
a bánatot kitombolni,
törni, zúzni az emléket,
a szívembõl kiirtani.

Sírni volna kedvem!
Sírni s ordítani,
fájdalmam elzavarni,
kikergetni a világból,
s örökre elfeledni.

Sírni volna kedvem!
Sírni, de nevetve,
sikoltva s észt veszve,
kiröhögni a bánatot
mely lelkemet elvette.

/Vasas Mihály/


  puszi, 19:00 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
nyahh nagyjából körvonalazódok, na nem én mert én teljes valómban körvonalazva vagyok (egyesek bánatára nem krétával:P:)), hanem a melóban.
aztán mi van még? kedvenc nagyfiam megint felhúzott a hétvégén.még mindig büdike neki a meló. illetve mikor megkérdeztem, h ugyan mikor akar dolgozni, akkor azt mondta: holnap.
csak ott sántikál kicsit a dolog, h keresni meg nem keres, úgyh anyucijának kéne keresni melót pici tündérbogyoró fiacskájának (legalábbis az õ elképzelései szerint), bár ez szöges ellentétben áll azzal amit én gondolok:)
illetve sok mindent gondolok, de leginkább a kapja be mindenki a megfelelõ gondolat ezidõtájt.
persze kivételek azért vannak.....igaz nem sokan.:P:)
  puszi, 11:12 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 24., vasrnap Nekem tetszik!
0  
vettem egy üveg sangriát és épp oldom a feszültséget, vagy tudja a rák, h mit, a lényeg, h fogyóban van:)


  puszi, 15:01 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
megyek hazaaaaaaaaaa:)
na ez is megvolt, bár még mindig nem vagyok kész.
kezdem nagyon-nagyon unni.


  puszi, 10:35 Itt megrhatod a vlemnyed puszi


Lovaglóiskola

Szóval maguk azok?! És mind lovagolni szeretne? No, majd teszünk róla. Maguk egy óráért 120 Ft-ot fizetnek. A ló ingyen csinálja (max. szórakozásból), de ahogy magukat elnézem, rosszabbul jár.
Lovat láttak már? Olyat még nem ettek? Nem baj... Mutatok én egyet. Az ott, amelyik alul van...helyesbítek, felül... Tehát a ló. Mint látják két vége van, amit egy kis zenei hallással könnyû megkülönböztetni egymástól. Ugyanis elöl böfög, hátul pedig..., ...hátul pedig a farka van. De ezt lovaglás közben nem láthatják. Ha mégis, akkor maguknak már régen rossz. Gondolom, a fejét minden biológiai elõképzettség nélkül is felismerik. Ott elöl, a száján bemegy a lóhere,... nem, nem homoszexuális...a másik végén pedig kijön a ... még jó, hogy nem narancs. A szeme a fej elülsõ részén található, ezért elõre jobban lát. Amelyik minden irányban egyformán lát, az a vak ló. Az a két hegyes a tetején nem irányjelzõ, hanem a fülei. Ez egyrészt arra való, hogy hallja amit mondok neki, másrészt maguknak van mibe kapaszkodni veszély esetén. Egyébként ez egy farmotoros állat. Hátul van két lába, ezekkel fut, elöl is van kettõ, ezekkel fékez. Mind a négy láb patában végzõdik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. Mint látják mindegyik patájára patkót szereltünk. Ez azért fontos, hogy ha valakit megrúgna, az ne tudjon reklamálni. Látják rajta a nyerget? Õseink alatta puhították a húst. Mi fölötte szoktuk, mint azt a hátsó felükön tapasztalni fogják.No most, ha maguk láttak olyan nyerget, ami alól csak a fej meg a lábak látszottak ki, akkor az nem ló, hanem teknõsbéka volt. Bírtak követni? Jó. Akkor kérem az elsõt...Már ne haragudjon, hogy megkérdezem, de magának tényleg így áll a lába? Hogy a kedves nagymamájától örökölte? Lehetetlen! Már rég kihalt volna a családjuk, ha neki is ilyen közel álltak volna egymáshoz a térdei...
Gondolja, hogy közé fér majd a ló?! Talán akkor üljön fel! Nem, ne elölrõl, mert ott harap. Ugye mondtam... Ne hátulról mert ott meg rúg. Jobbra a kis épületben van az orvos, oda vigyék! Köszönöm. Kár érte, ilyen fiatalon, nõsülés elott...Ki a következõ? Ha adhatok egy tanácsot, oldalról próbálkozzon. Na még egyszer !!... Most egy kicsit pihenjen amíg én kiröhögöm magam. Segítsen neki! Emelje a lábát! Nem a magáét ! Nem a lóét !!!! A társáét !!..!!! Úgy! Most lendítse föl! Talán ennyire nem kellett volna.Mi az, maga baloldali? Na végre... Hé, ha maga rugdossa ki a társa fogait, akkor az állatokat miért tartjuk? Most dugja bele a lábát a kengyelbe, ne olyan mélyen, mert feltöri a térdét. Látja azt a szíjat? Az a fék, de itt kantárnak hívják. Ha meghúzza a ló lassít, ha megrántja, a ló megáll. Ha nagyon erõsen megrántja, a ló hanyat fog esni, és magának lapjával nagymértékben megnõ a légellenállása.
Így nem lesz jó. Egyikük száljon le. Vagy maga vagy a majré. Igaza van. A csúcson kell abbahagyni.Mi az? Maga már fel is ült? Mit lát? A ló farát? Talán tolatni akar? Forduljon meg! Na végre! Figyeljen! Ha azt mondom: ügetés, a ló ügetni fog. Maga csak kapaszkodjon! Ha azt mondom: vágta, hunyja be a szemét, majd ha a ló visszafelé jön, megint felülhet, ha lesz kedve hozzá.Nem tudna kicsit lazábban ülni? Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. Aztán még egy-két ilyet pattan a nyeregben, és azt, hogy maga férfi, két t-vel fogják írni. Igen, az a múlt idõ jele...
Csukja be a száját! Megállunk. Most kiköpheti, amit a nyelvébol leharapott. Tisztelem a tudományos érdeklõdését, de tudtommal a talajmintát nem harapással szokták venni. Hé, hova megy? Különben ahogy látom, maga most egy hétig nem nagyon akar ülõsztrájkot kezdeni...
Ön következik, hölgyem. Ne remegjen annyira mert agyrázkódást kap a ló. Üljön nyugodtan! Magának úgy sincs veszetnivalója... Elindulunk... Tisztában vagyok vele, hogy kinõtte már pubertáskori zavarait, de a térdével még most az egyszer szorítson erõsen! Mint kislánykorában... Nem megy? Csak nem a szolgáltatóiparban dolgozik?
Látja azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek. Szórakozni...
Hát akkor ügessünk! Aha....ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos altalajlazítást végzett. Csak nem a strucc a kedvenc madara? Hogy dobál a ló?! Majd máskor gyorsabban kimászik a vége alól. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyümölcsözõ lesz a kapcsolatunk...
Van még valaki? Mi...? Maga meggondolta magát? Rendben, de a tandíjat nem adjuk vissza! Úgy nézem mára megvolnánk. Aztán, ha kedvük szottyan egy jót lovagolni, csak jöjjenek bátran. Szeretettel várjuk magukat, én is, meg ez a kedves ló is!!

  puszi, 9:05 Itt megrhatod a vlemnyed puszi

Dsida Jenõ: Tavalyi szerelem

Emléke visszacsillog
s olykor arcomra tûz,
arcomra, mely fakó
s elmúlt évekbe néz.
Fényes volt, mint a csillag,
forró volt, mint a tûz,
s édes volt, mint a méz.
Még néha visszacsillog,
de már nem bánt, nem ûz,
enyhén simogató,
mint hûs, testvéri kéz:
Lehullott, mint a csillag,
elhamvadt, mint a tûz,
elolvadt, mint a hó,
s megromlott, mint a méz.

  puszi, 7:43 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 23., szombat Nekem tetszik!
0  
reggeli párbeszéd macimmal melóba jövet:
én: úgy megvernélek!
macim: -nagy szemekkel néz-de miért?
én: kell indok? csak úgy és legalább levezetném a feszültségemet:))
macim: villanykörtét fogj meg, vagy kússz fel a troli tetejére fogd meg az áramszedõket úgy legalább hasznát is vesszük a feszültségednek!
az az igazság, hogy ezután a beszólása után lett volna pár ötletem, h macimba hova vezetnék áramot ha lehetne és megúszhatnám:DDD


  puszi, 7:22 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 22., pntek Nekem tetszik!
0  
az alábbi beírásra háromféle bejegyzés érkezett, miszerint:
1. terhes vagyok
2. miket ehetnék még: raffaello, ferrero roche, stb.
3. mit eszik épp a delikvens, amibõl én nem kapok:)

nos nem tudom melyik bejegyzés a leggonoszabb, de azért vegyétek tudomásul, hogy beeeeeee:P:)) illetve úgyis írhatnám, h kapjátok be wazzeee:)
  puszi, 14:25 Itt megrhatod a vlemnyed puszi

úgy ennék valami édességet, tisztára úgy remegek érte, mint ez az izéke:)
lehet az a bûnös, h hugim kora hajnalban elkérte a túrógombóc receptjét.
most meg itt vagyok melóba és egyfolytában az édességeken jár az agyam, mint gombóc artúrnak.
már sorra vettem a palacsintát, a sütikék különbözõ fajtáit, a csokikákat, a töltött,a tej stb fajtáit.
most tartok a kókuszreszelékes rúdformájú izénél, és ráadásul épp most villant be a diánás cukor képe...
  puszi, 6:37 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 21., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Csak így ne hívjatok!
Nyomo Réka
Para Zita
Patta Nóra
Pár Zoltán
Pop Simon
Remek Elek
Beviz Elek
Szalmon Ella
Techno Kolos
Trab Antal
Ultra Viola
Am Erika
Bac Ilus
Citad Ella
Dil Emma
Eszte Lenke
Feles Elek
Füty Imre
Git Áron
Har Mónika
Heu Réka
Hü Jenõ
Kukor Ica
Kala Pál
Zsíros B. Ödön
Külö Nóra
Körm Ödön
Kér Ede
Major Anna
Meg Gyõzõ
Vak Cina
Veg Eta
Virra Dóra
Vég Béla
Vincs Eszter
Kasza Blanka
Kandisz Nóra
Kispál Inka
Pofá Zoltán
Budipa Piroska
Tank Aranka
Bekre Pál
Cicz Imre
Mortad Ella
Trap Pista
Fejet Lenke
Csecs Emõke
Fá Zoltán




  puszi, 7:08 Itt megrhatod a vlemnyed puszi


fogyózni kéne....
aztán gondolkodtam, fogyózzon a rák, veszek öt számmal nagyobb nadrágot, és már el is értem a célt:))majdnem pont úgy fogok kinézni, mint a képen a csajszi, vagy a pasi:D(ugyanis bizonytalan vagyok, h csaj, vagy pasi van a képen)
és nem utolsósorban lesz helyem még (ha esetleg a fogyókúrám túl jól sikerülne), hogy hízhassak.

  puszi, 6:42 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 20., szerda Nekem tetszik!
0  
még másfél óra és start hazafele:))
már csak kibírom valahogy, ez a mai nap nagyon lassan vánszorog.
tegnap néztem a híradóba, h nem engedték be a Tescó-ba a vakvezetõ kutyát.
persze elnézést kértek és mostmár kiírták körlevélbe, hogy márpedig bemehet.
ma olvastam ezzel kapcsolatban egy hozzászólást egy másik oldalon.
valaki azt írta, h volt egy olyan társasház ahol leszerelték a vakokat segítõ hangjelzést, mert zavarta szegény társasházban élõk nyugalmát....
lehet bennem van a hiba, de nem akarom elhinni, h ez tényleg megtörtént, megtörténhetett...
  puszi, 12:24 Itt megrhatod a vlemnyed puszi

Tamkó Sirató Károly:
Bíztató
Ne ess kétségbe, érjen bármi!
Csak egy a törvény: várni. Várni!

Ha reszket alattad a föld:
Csak önmagadat meg ne öld!

Ha egyetlen vagy, mint a szálfa.
Felvirrad még magányod álma.

Minden beérik, révbe fut:
És gyõzött az, ki várni tud.

  puszi, 8:03 Itt megrhatod a vlemnyed puszi

várok....
  puszi, 6:40 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 19., kedd Nekem tetszik!
0  

  puszi, 11:37 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
pamparampapammm:)
kerestem már pár hónapja egy számot, de elõadót nem tudtam és dúdolás után se értette macim, h mi a rákot akarhatok.
pedig én olyan szépen dúúúúdoltam:D
aztán tegnap meghallottam a juventusban és addig bacogattam a macimat, míg felhívta õket, h melyik volt az a szám amelyik az elõbb ment?:D

aztán:

mire jó a csodacsiga?:)
megtaláltam a csigán valamelyik nap, pár olyan számot, amiket szeressek, de szintén cím gondban voltam velük:)
mindig irigyeltem azokat akik meg tudják mondani kapásból, h melyik számot hallgatják.
nekem soknak még az elõadója se jut eszembe, csak egész egyszerûen tudom, h tetszik, vagy azt h nem:P:)
jó persze a nagy kedvencek kivételek...azokat általában tudom:)

  puszi, 11:34 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
ez az elmenetel még átgondolás tárgyát képezi, tegnap ugyanis este fél 11-ig próbáltam összehozni a nyomorult bevallást és feladtam...
ahhoz képest, h a fõnököm szerint ezt egy nap alatt meg lehet csinálni(bár azt nem mondta, h ezt ki tudná megtenni)ez a hetem tuti rámegy.
  puszi, 6:37 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 18., htf Nekem tetszik!
0  
holnap lesz biztos, de úgy néz ki, h kimászott a kövecske:) szóval van kis öröm is.
rossz hír, h a hétvégén a nyolc excell táblámat amit megkínlódtam, nem is kellett volna, mert bent a melóba egy másik srác is megcsinálta. így a három napi munkámat, egyre redukálhattam volna.
még mindig a rossz hírek közé tartozik, hogy egyes üzemeknél a tavalyi zárókészlet nem azonos az idei nyitókészletükkel, ami igencsak bosszantó.
ma rá is kérdeztem a kedvenc fõnökömtõl, h ugyan mi lenne, ha kilépnék a mai nappal? szegénykém rohadtul nem találta humorosnak:)) bár rögtön meg is jegyezte, h le kéne dolgoznom a felmondási idõmet, mire én kapásból mondtam, h aham, csak már elõre nagyon érzem, h beteg leszek abban az idõpontban.
jó ez csak elmélet, mert néha tele van a hócipõm, egyenlõre nem szándékozok elmenni.
  puszi, 13:39 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 17., vasrnap Nekem tetszik!
0  
tegnap eniztem.
kiugrottam meló után.
szegénykém fiának veseköve van.
úgyhogy itatja rendületlenül és figyeli, hogy nehogy felmenjen a láza.
tökre megvigasztalta az ügyelet, azt mondták neki ha belázasodik, akkor azonnal mentõ, mert leállhat a vese.
nem sokat alszik, mert egyszerûen nem mer elaludni fél, hogy pont akkor jön egy vesegörcs....
már mindenfélét próbáltak, de nem akar kijönni a fránya kõ.
hétfõn újra doki és ultrahang.
remélem addig kijön.
  puszi, 7:47 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 16., szombat Nekem tetszik!
0  



  puszi, 7:42 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
nyahh mostmár elõbb-utóbb hozzászokok: ha szombat-vasárnap következik, akkor nekem meló. Azt akartam írni, h nekem annyi, de ez nem csak szombat vasárnapra vonatkozna.
apu picit jobban van. én meg lábalok ki a náthából, szerencsésen tovább-
adtam, persze macim haldoklik a nátha miatt...:)hiába pasiból van.
tegnap már egész listát nyújtott be, h hogyan tudnám kényeztetni abból az alkalomból, h õ most beteg.
ötleteim persze nekem is lennének, csak nem tudom mennyire örülne egyik-másiknak.
majd ma meginterjúvolom ez ügyben, pld a lázmérés pici gyerekeknél alkalmazott egyik formáját istenien be tudnám vezetni otthon is:)
pápá most el mert meló van...

  puszi, 7:39 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 15., pntek Nekem tetszik!
0  
ui az elõzõ bejegyzéshez, nem lennék hû magamhoz, ha nem fûzném hozzá, h most elõször volt, h gyûjtögetett a pénzébõl még veszekedett is velem amikor el akartam kunyerbálni, szóval aranyos volt tõle és örültem neki nagyon:)
szal macim nem megsértõdni:P
  puszi, 9:06 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
kaptam virágot tegnap, kettõt:)
ahogy macim mondja a vörös rózsát azért, mert a szerelem színe, a fehéret azért, mert neki nagyon tetszik és különben is olyan szééééééééép:)))
ha degeczi akarnék lenni (persze nem akarok:P:) párba óccsóóóóóóbbbééééé megvolt:)))))

  puszi, 8:51 Itt megrhatod a vlemnyed puszi
  2008. februr 14., cstrtk Nekem tetszik!
0  

macimnak:)



  puszi, 6:29 Itt megrhatod a vlemnyed puszi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.