CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 25.   csütörtök   Márk, Ajnácska, Izmael   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



moncsa98 naplója

  2013. július 17., szerda Nekem tetszik!
0  
Légy elég erÔs, és mondd el neki hogy szereted, vagy pedig légy elég erÔs ahhoz, ahogy végig nézed, hogy mås szereti Ôt!
  moncsa98, 20:17 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
SzĂĄmĂ­tott eddig a percig, hogy mit gondolnak rĂłlam
Mert az egész életemet måsok elé toltam
Tele vagyok mĂĄr indulattal feszĂŒltsĂ©ggel
Azt akarom, hogy a kibaszott énem felejtsék el...
  moncsa98, 19:28 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Álmok nĂ©lkĂŒl nincs holnap
Az nem igaz, hogy a szerelemnek sok-sok idĂ” utĂĄn el kell mĂșlnia. Hogy nem maradhat ugyanolyan gyöngĂ©d, mint rĂ©gen volt. Hogy nem ölelhetjĂŒk egymĂĄst ugyanĂșgy, oly összetartozĂłan, mint az elsĂ” talĂĄlkozĂĄsok idejĂ©n. A szerelem igenis Ă©lhet sok-sok Ă©v utĂĄn is, csak ahhoz Ă©ltetnĂŒnk kell! Ez nem mĂĄson mĂșlik, csak kĂ©t emberen. Éltesd te is:)
  moncsa98, 19:22 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Egy nap a diåk megkérdezte a tanårtól, hogy mi is az a szerelem,
Ahhoz, hogy meg tudjam vĂĄlaszolni a kĂ©rdĂ©sed, menj ki a mezĂ”re Ă©s vĂĄlaszd ki a legnagyobb bĂșzĂĄt, amit csak talĂĄlsz, Ă©s hozd el nekem. -vĂĄlaszolta a tanĂĄr.A szabĂĄly az, hogy a mezĂ”n csak egyszer mehetsz keresztĂŒl, Ă©s nem fordulhatsz vissza egy olyan bĂșzĂĄĂ©rt, amit mĂĄr elhagytĂĄl. -tette hozzĂĄ.
A diĂĄk felöltözött Ă©s kiment a mezĂ”re. Az elsĂ” soron haladva, talĂĄlt egy nagy növĂ©nyt, de Ășgy gondolta, hĂĄtha lesz mĂ©g ettĂ”l is nagyobb a többi sorban, ami csak rĂĄ vĂĄr. AztĂĄn meglĂĄtott egy mĂĄsik pĂ©ldĂĄnyt, ez mĂ©g nagyobb volt. Viszont mĂ©g mindig Ășgy gondolta, hogy talĂĄn beljebb a sorok között lesz egy hatalmas, ezĂ©rt ezt sem szakĂ­totta le.
Telt az idĂ” Ă©s mĂĄr lassan tĂșl volt a bĂșzatĂĄbla felĂ©n, amikor azt vette Ă©szre, hogy az itt talĂĄlhatĂł növĂ©nyek meg se közelĂ­tik mĂ©retben azokat, amiket eddig lĂĄtott. Elgondolkodott Ă©s mĂĄr bĂĄnta, hogy nem szakĂ­tott le egyet közĂŒlĂŒk.
Amikor a vĂ©gĂ©re Ă©rt, visszaindult az iskolĂĄba a tanĂĄrhoz ĂŒres kĂ©zzel.
Ez a szerelem. mondta rögvest a tanårnÔ.
MINDIG KUTATSZ EGY JOBB UTÁN, ÉS CSAK KÉSÕBB JÖSSZ RÁ, HOGY AZ IGAZIT MÁR ELMULASZTOTTAD".
  moncsa98, 19:06 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Ami volt , elmĂșlt . És csak nĂ©zĂŒnk vissza, könnyes szemmel , ElmĂșlt a
szenvedély , és most meg ,szint tiszta igazsåg . Hazugsågok porba hulltak, és
a hiĂĄny kezdetĂ©t vette ebbe a korszakba .. KeresĂŒnk , de nem talĂĄlunk. A
RemĂ©ny elvesz.( Egyszer az Ă©letbe rĂĄjövĂŒnk hogy aki a legfontosabb volt
elveszĂ­tettĂŒk ... A magĂĄny vesz körĂŒl...:(
  moncsa98, 13:31 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
Kedves mĂșlt! Köszönöm a leckĂ©ket, amiket kaptam tĂ”led. Köszönöm, hogy ezek ĂĄltal felnĂ”hettem, megtanulhattam,megtapasztalhattam mindent, ami jobbĂĄ tett. Köszönöm mindazt a szenvedĂ©st,amit kiszabtĂĄl nekem, Ă©s nem engedted hogy elsodrĂłdjak. Köszönöm, hogy erĂ”t adtĂĄl folytatni, Ă©s meglĂĄtni mindazt, ami fontos Nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattĂĄl, a szomorĂș, keserĂ» embereket, az aljas vilĂĄgot, Ă©s nem hagytad, hogy Ă©n is rĂ©szĂ©vĂ© vĂĄljak.Köszönöm, hogy most esĂ©lyt adsz tovĂĄbblĂ©pni! Kedves jövĂ”.. kĂ©szen ĂĄllok !
  moncsa98, 20:03 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Egy nap,ha Ășgy döntesz feladod, gondolkozz el
azon eddig miért tartottål ki....
  moncsa98, 19:55 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Az Ă©let megtanĂ­tott arra, hogy mikor harcoljak valakiĂ©rt, Ă©s mikor ĂĄlljak fĂ©lre, ha Ă©n nem szeretek, vagy ha engem nem szeretnek! MegtanĂ­tott arra is, hogy mikor a legfontosabb döntĂ©seket hozom, hogy döntsek jĂłl! Azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek, Ă©s sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erĂ”snek kell lennem, Ă©s arra kell gondolnom, hogy mĂĄsok szĂĄmĂ­tanak rĂĄm! IdĂ”vel begyĂłgyulnak a sebek, mert aki elment, az nem jön vissza. Persze ebbĂ”l termĂ©szetesen sok minden nem igaz. Az Ă©let csak remĂ©lni tanĂ­tott meg. RemĂ©lni azt, hogy tudjam, mikor kell harcolni, s fĂ©lreĂĄllni. RemĂ©lni, hogy jĂł döntĂ©st hozok, mikor döntĂ©st kell hoznom. RemĂ©lni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, Ă©s Ă©n majd erĂ”s tudok maradni, hogy tovĂĄbblĂ©pjek, Ă©s csak a jĂł emlĂ©keket Ă”rizzem meg. RemĂ©lni, hogy begyĂłgyulnak a sebek, a legmĂ©lyebbek is, begyĂłgyuljanak, de ne tĂ»njenek el. Minden egyes sebet szeretek a szĂ­vemen, minden Ă©n vagyok, Ă©s a mĂșltam, ott kell lenniĂŒk! GyönyörĂ» hegek... NĂ©lkĂŒlĂŒk ĂŒres lennĂ©k. TehĂĄt csak remĂ©lhetem, hogy Ă­gy fogok Ă©lni. De nekem ez a pĂĄr remĂ©ny pont elĂ©g. Így akarok Ă©lni.
  moncsa98, 18:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
El tudnĂĄl egy dolgot magyarĂĄzni? Hogy csinĂĄltad? Hogy tudtĂĄl tovĂĄbb lĂ©pni? Hogy tudtĂĄl mindent elfelejteni, ami a miĂ©nk volt? Hogy törölted ki ezt az összes emlĂ©ket a fejedbĂ”l? Hogy tudtad elengedni a szerelmĂŒnket? De a legfontosabb, hogy akarhattad? KĂ©rlek magyarĂĄzd el, mert nekem nem megy...
  moncsa98, 18:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Amikor tíz okot keresek arra, hogy miért nem kéne szeresselek, akkor talålok is annyit. De amellett mindig ott lesz legalåbb egy ok, amiért nem bírlak elveszíteni. Tudod, ez a legnehezebb. Hogy egyetlen nyavalyås ok mennyire felbolygat mindent.
  moncsa98, 18:51 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Létezésed Mår Hidegen Hagy, Mert Nålam Mår Csak Egy Idegen Vagy.

  moncsa98, 18:47 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mindig jusson idĂ”...Nevetni, mert ez a lĂ©lek legszebb zenĂ©je; Olvasni, mert ez a bölcsessĂ©g alapkövetelmĂ©nye; Dolgozni, mert ez a siker ĂĄra; JĂĄtszani, mert ez az örök ifjĂșsĂĄg titka; Szeretetet adni, mert gyĂłgyĂ­tja az embert, azt is aki adja, Ă©s azt is aki kapja; Egy pillanatnyi mosolyra, mert ez az arc legszebb Ă©kszere; NĂ©hĂĄny kedves szĂłra, mert ezzel egymĂĄs szĂĄmĂĄra könnyebbĂ© tehetjĂŒk az Ă©letet.
  moncsa98, 16:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Vannak dolgok amik elmĂșlnak,de a helyĂŒk megmarad.Ahogy vannak olyan barĂĄtsĂĄgok,melyek elszakadnak az idĂ”k sorĂĄn Ă©s keletkeznek helyettĂŒk sokkal erĂ”sebbek. S bĂĄr sosem felejtjĂŒk Ă”ket,örökkĂ© a szĂ­vĂŒnkben maradnak,csak mĂĄr tĂĄvolabbrĂłl figyeljĂŒk Ă”ket.
  moncsa98, 16:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Félek,hogy egyszer megvåltozol. Mert az azt jelentené, hogy az ember,akit én annyira szerettem,megszûnt létezni,és csak egy olcsó måsolat maradt belÔle.
  moncsa98, 15:33 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mindig kĂ­sĂ©rteni fog a tudat,hogy valaha voltam valaki az Ă©letedben.HiĂĄba fogok tĂșl lĂ©pni rajtad,hiĂĄba felejtem el a hangodat,az arcodat. Sosem foglak igazĂĄn elengedni. Mindig bennem lesz az Ă©rzĂ©s,hogy valakit egyszer,rĂ©gen jobban szerettem mint bĂĄrmi mĂĄst. EmlĂ©kezni fogok arra,amikor egymĂĄs szemĂ©be nĂ©ztĂŒnk,Ă©s megfogtuk egymĂĄs kezĂ©t,jelezve,hogy sosem hagyjuk egymĂĄst cserben.Mindig eszembe fog jutni az az ember,aki megtanĂ­tott szeretni. Aki megmutatta,mit keresnek annyian a vilĂĄgban.. És aki megtanĂ­tott arra is,hogyan kell elengedni valakit,akit muszĂĄj..
  moncsa98, 15:31 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
MĂ©giscsak az a legszebb dolog, ha egy rĂ©gi barĂĄt Ășjra visszatĂ©r Ă©s kezet ad, mint valamikor rĂ©gen. Ez megvigasztalja a megszomorodott szĂ­vet, Ășgy Ă©rezzĂŒk, hogy mindent Ășjra viszontlĂĄthatunk, amit valaha szerettĂŒnk.
  moncsa98, 20:14 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Annyi mindent szeretnĂ©k neked mondani, de nem is tudom, hol kezdjem. TalĂĄn azzal, hogy szeretlek? Vagy hogy a veled töltött napok voltak a legboldogabbak Ă©letemben? Vagy, hogy az alatt a rövid idĂ” alatt, amiĂłta megismertelek, arra jutottam, hogy nekĂŒnk egyĂŒtt kell maradnunk?Tudom, hogy mostantĂłl ezerszer Ășjra ĂĄt fogom Ă©lni az egyĂŒtt töltött napokat. Hallani fogom a nevetĂ©sedet, lĂĄtni fogom az arcodat, Ă©s Ă©rezni fogom, ahogy megölelsz. Mindez hiĂĄnyozni fog, jobban, mind kĂ©pzelnĂ©d.
  moncsa98, 20:10 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Néha olyan felnÔtt vagyok,
De mĂĄskor sĂ­rok mint a nagyok
NĂ©ha olyan komoly vagyok
MĂĄskor csak rohanok, mint a picik.
KĂ©rlek Ă©rtsd meg, nem tudok mit tenni
Újra gyermek szeretnĂ©k lenni.
Gyermek kinek legfÔbb gondja
Merre lehet a jåtéka.
De az a baj, felnÔtt lettem
BĂĄr Ă©n azt nem kerestem
FelnĂ”tt lettem, s szomorĂș
Hisz a vilĂĄgon sok a borĂș.
Versbe szedem bĂĄnatom
S gondom a fejemben kavarog
Ebbe megĂ”rĂŒlök, s fĂĄj nekem
Az, hogy sajnos felnÔtt lettem.
  moncsa98, 19:59 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
~Szeretem a karjĂĄban finoman megfeszĂŒlĂ” izmokat, amikor ĂĄtölel.:`))

  moncsa98, 18:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
mindenkiben van valami jĂł , van akiben az , ha elfelejted ..

  moncsa98, 18:56 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Itt az idĂ”, bĂșcsĂșzom tĂ”led,
bĂșcsĂșzom, akĂĄr Ă”sztĂ”l a nyĂĄr.
Minek a könny, ne sĂ­rva bĂșcsĂșzz tĂ”lem,
az életedben még sok színes csoda vår.
Ne sírj, mindenkinek nehéz az élet,
van, kinek bånatból több jut.
Ha fåj, csak tûrd, ne kérdezz,
az Ă©letben hosszĂș mĂ©g az Ășt.
Itt az idĂ”, bĂșcsĂșzom tĂ”led,
sorsomban véget ér a szenvedés.
VitorlĂĄmat langyos szelek fĂșjjĂĄk,
de lelkem hozzåd visszatér.
  moncsa98, 18:56 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Velem szakĂ­thatsz ~ eljĂĄtszhatod, hogy nem is ismerjĂŒk egymĂĄst, de a mĂșltadat sosem tudod eltörölni!
  moncsa98, 18:29 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
- KĂ©rlek maradj velem!
- Maradjak veled? Minek? NĂ©zd meg, mĂĄris veszekszĂŒnk!
- Mindig ezt csinĂĄltuk! VeszekszĂŒnk! Te nĂ©ha arrogĂĄns gazembernek nevezel, Ă©n meg tĂ©ged nĂ©ha hisztis csajnak. Mert az vagy. Az idĂ” legnagyobb rĂ©szĂ©ben. Én nem fĂ©lek attĂłl, hogy megsĂ©rtelek. Mert kĂ©t mĂĄsodperc alatt tĂșlteszed magad rajta, Ă©s ismĂ©t hisztizel.
- HĂĄt akkor?
- Nem lesz könnyĂ»! IszonyĂș nehĂ©z lesz! Minden nap meg kell kĂŒzdenĂŒnk, de Ă©n erre vĂĄgyom, mert akarlak tĂ©ged! MindenestĂŒl, örökre, egyĂŒtt minden nap
  moncsa98, 18:14 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Néha csak azért bocsåtasz meg valakinek, mert nem akarod elveszíteni az életedbÔl..
  moncsa98, 18:02 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epedve vårom azt a pillanatot, amikor elém ållsz, åtölelsz, megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
  moncsa98, 20:53 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
az Ă©let tele van veszĂ©llyel :/ minden dologban benne van az a kockĂĄzat hogy fĂĄjdalmat okoz...:/ hisz nĂ©zzĂŒk csak meg. az öröm is veszĂ©lyes hisz egyszer vĂ©ge szakad Ă©s az emlĂ©kei fĂĄjnak hisz csak vĂĄgyĂłdĂĄst hagynak bennĂŒnk. a szeretet fĂĄj hisz egyszer mindig elkell vesztenĂŒnk azt akit szeretĂŒnk. Ă©s a szerelem is fĂĄj....hisz darabokra törhetik a szĂ­vĂŒnk. :/
  moncsa98, 20:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
egy nagyon nagy marha egyszer azt mondta ha igazĂĄn szeretsz valakit akkor engedd el. Ă©s a többi idiĂłta meg itt idĂ©zgeti, ez egy nagy hĂŒlyesĂ©g. ha igazĂĄn szeretsz valakit kĂŒzdj Ă©rte a vĂ©gsĂ”kig!
  moncsa98, 20:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
~ Soha ne mondd, hogy ég veled, mert ez azt jelenti, hogy elmész, többé nem talålkozunk, és elfelejtesz.. mondd inkåbb hogy majd låtjuk egymåst


  moncsa98, 20:51 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Azt hittem ismerlek. Azt hittem kĂŒlönleges vagy. Azt hittem mĂĄs leszel. Azt hittem örök, ami köztĂŒnk van. Azt hittem szeretsz. Azt hittem szerettelek. Nem! Tudom, hogy szerettelek Ă©s tudom, hogy te is szerettĂ©l. De mindez megvĂĄltozott. KĂŒlönlegesek voltunk egyĂŒtt, egy darabig. Egyszer csak valami megvĂĄltozott. Te voltĂĄl a fiĂș, akire eskĂŒdtem volna, hogy kĂŒlönleges. De rĂĄjöttem ugyanolyan vagy, mint a többi.
  moncsa98, 20:50 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
RĂĄd gondolok…mindig minden helyzetben, rĂĄd gondolok. Ahogy lĂĄtom, hogy egy barĂĄtom boldog, Ășjra rĂĄd gondolok. Szerettelek egyszer…nagyon szerettelek. Egy baj van csak ezzel, hogy bĂĄrki bĂĄrmit mond nekem, mĂ©g mindig szeretlek. Nem Ă©rdekel, hogy megbĂĄntottĂĄl, hogy csalĂłdĂĄst okoztĂĄl, Ă©s ezeken nem egyszer. Hidd el nekem elfelejtenĂ©m, mert szeretlek. Ez az egyetlen egy bajon, hogy nem tudlak elfelejteni. PrĂłbĂĄlkozom, prĂłbĂĄlkozom. De egy hely mindig ott lesz a szĂ­vembe, fent tartva Neked.
  moncsa98, 20:49 Itt megírhatod a véleményed moncsa98



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.