CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 16.   kedd   Csongor, Bánk, Bende, Cecilián, Lambert, Lamberta   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



moncsa98 naplója

  2013. július 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
Kedves múlt! Köszönöm a leckéket, amiket kaptam tõled. Köszönöm, hogy ezek által felnõhettem, megtanulhattam,megtapasztalhattam mindent, ami jobbá tett. Köszönöm mindazt a szenvedést,amit kiszabtál nekem, és nem engedted hogy elsodródjak. Köszönöm, hogy erõt adtál folytatni, és meglátni mindazt, ami fontos Nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattál, a szomorú, keserû embereket, az aljas világot, és nem hagytad, hogy én is részévé váljak.Köszönöm, hogy most esélyt adsz továbblépni! Kedves jövõ.. készen állok !
  moncsa98, 20:03 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Egy nap,ha úgy döntesz feladod, gondolkozz el
azon eddig miért tartottál ki....
  moncsa98, 19:55 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre, ha én nem szeretek, vagy ha engem nem szeretnek! Megtanított arra is, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, hogy döntsek jól! Azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek, és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erõsnek kell lennem, és arra kell gondolnom, hogy mások számítanak rám! Idõvel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem jön vissza. Persze ebbõl természetesen sok minden nem igaz. Az élet csak remélni tanított meg. Remélni azt, hogy tudjam, mikor kell harcolni, s félreállni. Remélni, hogy jó döntést hozok, mikor döntést kell hoznom. Remélni, hogy akit elvesztek, annak jobb lesz, és én majd erõs tudok maradni, hogy továbblépjek, és csak a jó emlékeket õrizzem meg. Remélni, hogy begyógyulnak a sebek, a legmélyebbek is, begyógyuljanak, de ne tûnjenek el. Minden egyes sebet szeretek a szívemen, minden én vagyok, és a múltam, ott kell lenniük! Gyönyörû hegek... Nélkülük üres lennék. Tehát csak remélhetem, hogy így fogok élni. De nekem ez a pár remény pont elég. Így akarok élni.
  moncsa98, 18:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
El tudnál egy dolgot magyarázni? Hogy csináltad? Hogy tudtál tovább lépni? Hogy tudtál mindent elfelejteni, ami a miénk volt? Hogy törölted ki ezt az összes emléket a fejedbõl? Hogy tudtad elengedni a szerelmünket? De a legfontosabb, hogy akarhattad? Kérlek magyarázd el, mert nekem nem megy...
  moncsa98, 18:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Amikor tíz okot keresek arra, hogy miért nem kéne szeresselek, akkor találok is annyit. De amellett mindig ott lesz legalább egy ok, amiért nem bírlak elveszíteni. Tudod, ez a legnehezebb. Hogy egyetlen nyavalyás ok mennyire felbolygat mindent.
  moncsa98, 18:51 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Létezésed Már Hidegen Hagy, Mert Nálam Már Csak Egy Idegen Vagy.

  moncsa98, 18:47 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mindig jusson idõ...Nevetni, mert ez a lélek legszebb zenéje; Olvasni, mert ez a bölcsesség alapkövetelménye; Dolgozni, mert ez a siker ára; Játszani, mert ez az örök ifjúság titka; Szeretetet adni, mert gyógyítja az embert, azt is aki adja, és azt is aki kapja; Egy pillanatnyi mosolyra, mert ez az arc legszebb ékszere; Néhány kedves szóra, mert ezzel egymás számára könnyebbé tehetjük az életet.
  moncsa98, 16:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Vannak dolgok amik elmúlnak,de a helyük megmarad.Ahogy vannak olyan barátságok,melyek elszakadnak az idõk során és keletkeznek helyettük sokkal erõsebbek. S bár sosem felejtjük õket,örökké a szívünkben maradnak,csak már távolabbról figyeljük õket.
  moncsa98, 16:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Félek,hogy egyszer megváltozol. Mert az azt jelentené, hogy az ember,akit én annyira szerettem,megszûnt létezni,és csak egy olcsó másolat maradt belõle.
  moncsa98, 15:33 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mindig kísérteni fog a tudat,hogy valaha voltam valaki az életedben.Hiába fogok túl lépni rajtad,hiába felejtem el a hangodat,az arcodat. Sosem foglak igazán elengedni. Mindig bennem lesz az érzés,hogy valakit egyszer,régen jobban szerettem mint bármi mást. Emlékezni fogok arra,amikor egymás szemébe néztünk,és megfogtuk egymás kezét,jelezve,hogy sosem hagyjuk egymást cserben.Mindig eszembe fog jutni az az ember,aki megtanított szeretni. Aki megmutatta,mit keresnek annyian a világban.. És aki megtanított arra is,hogyan kell elengedni valakit,akit muszáj..
  moncsa98, 15:31 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Mégiscsak az a legszebb dolog, ha egy régi barát újra visszatér és kezet ad, mint valamikor régen. Ez megvigasztalja a megszomorodott szívet, úgy érezzük, hogy mindent újra viszontláthatunk, amit valaha szerettünk.
  moncsa98, 20:14 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Annyi mindent szeretnék neked mondani, de nem is tudom, hol kezdjem. Talán azzal, hogy szeretlek? Vagy hogy a veled töltött napok voltak a legboldogabbak életemben? Vagy, hogy az alatt a rövid idõ alatt, amióta megismertelek, arra jutottam, hogy nekünk együtt kell maradnunk?Tudom, hogy mostantól ezerszer újra át fogom élni az együtt töltött napokat. Hallani fogom a nevetésedet, látni fogom az arcodat, és érezni fogom, ahogy megölelsz. Mindez hiányozni fog, jobban, mind képzelnéd.
  moncsa98, 20:10 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Néha olyan felnõtt vagyok,
De máskor sírok mint a nagyok
NĂ©ha olyan komoly vagyok
Máskor csak rohanok, mint a picik.
KĂ©rlek Ă©rtsd meg, nem tudok mit tenni
Újra gyermek szeretnék lenni.
Gyermek kinek legfõbb gondja
Merre lehet a játéka.
De az a baj, felnõtt lettem
Bár én azt nem kerestem
Felnõtt lettem, s szomorú
Hisz a világon sok a ború.
Versbe szedem bánatom
S gondom a fejemben kavarog
Ebbe megõrülök, s fáj nekem
Az, hogy sajnos felnõtt lettem.
  moncsa98, 19:59 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
~Szeretem a karjában finoman megfeszülõ izmokat, amikor átölel.:`))

  moncsa98, 18:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
mindenkiben van valami jĂł , van akiben az , ha elfelejted ..

  moncsa98, 18:56 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Itt az idõ, búcsúzom tõled,
búcsúzom, akár õsztõl a nyár.
Minek a könny, ne sírva búcsúzz tõlem,
az életedben még sok színes csoda vár.
Ne sírj, mindenkinek nehéz az élet,
van, kinek bánatból több jut.
Ha fáj, csak tûrd, ne kérdezz,
az életben hosszú még az út.
Itt az idõ, búcsúzom tõled,
sorsomban véget ér a szenvedés.
Vitorlámat langyos szelek fújják,
de lelkem hozzád visszatér.
  moncsa98, 18:56 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Velem szakíthatsz ~ eljátszhatod, hogy nem is ismerjük egymást, de a múltadat sosem tudod eltörölni!
  moncsa98, 18:29 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
- KĂ©rlek maradj velem!
- Maradjak veled? Minek? Nézd meg, máris veszekszünk!
- Mindig ezt csináltuk! Veszekszünk! Te néha arrogáns gazembernek nevezel, én meg téged néha hisztis csajnak. Mert az vagy. Az idõ legnagyobb részében. Én nem félek attól, hogy megsértelek. Mert két másodperc alatt túlteszed magad rajta, és ismét hisztizel.
- Hát akkor?
- Nem lesz könnyû! Iszonyú nehéz lesz! Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged! Mindenestül, örökre, együtt minden nap
  moncsa98, 18:14 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Néha csak azért bocsátasz meg valakinek, mert nem akarod elveszíteni az életedbõl..
  moncsa98, 18:02 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 8., hétfő Nekem tetszik!
0  
Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
  moncsa98, 20:53 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
az élet tele van veszéllyel :/ minden dologban benne van az a kockázat hogy fájdalmat okoz...:/ hisz nézzük csak meg. az öröm is veszélyes hisz egyszer vége szakad és az emlékei fájnak hisz csak vágyódást hagynak bennünk. a szeretet fáj hisz egyszer mindig elkell vesztenünk azt akit szeretünk. és a szerelem is fáj....hisz darabokra törhetik a szívünk. :/
  moncsa98, 20:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
egy nagyon nagy marha egyszer azt mondta ha igazán szeretsz valakit akkor engedd el. és a többi idióta meg itt idézgeti, ez egy nagy hülyeség. ha igazán szeretsz valakit küzdj érte a végsõkig!
  moncsa98, 20:52 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
~ Soha ne mondd, hogy ég veled, mert ez azt jelenti, hogy elmész, többé nem találkozunk, és elfelejtesz.. mondd inkább hogy majd látjuk egymást


  moncsa98, 20:51 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Azt hittem ismerlek. Azt hittem különleges vagy. Azt hittem más leszel. Azt hittem örök, ami köztünk van. Azt hittem szeretsz. Azt hittem szerettelek. Nem! Tudom, hogy szerettelek és tudom, hogy te is szerettél. De mindez megváltozott. Különlegesek voltunk együtt, egy darabig. Egyszer csak valami megváltozott. Te voltál a fiú, akire esküdtem volna, hogy különleges. De rájöttem ugyanolyan vagy, mint a többi.
  moncsa98, 20:50 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Rád gondolok…mindig minden helyzetben, rád gondolok. Ahogy látom, hogy egy barátom boldog, Ăşjra rád gondolok. Szerettelek egyszer…nagyon szerettelek. Egy baj van csak ezzel, hogy bárki bármit mond nekem, mĂ©g mindig szeretlek. Nem Ă©rdekel, hogy megbántottál, hogy csalĂłdást okoztál, Ă©s ezeken nem egyszer. Hidd el nekem elfelejtenĂ©m, mert szeretlek. Ez az egyetlen egy bajon, hogy nem tudlak elfelejteni. PrĂłbálkozom, prĂłbálkozom. De egy hely mindig ott lesz a szĂ­vembe, fent tartva Neked.
  moncsa98, 20:49 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
"Akit nem kapunk meg,azt örökké szeretjük

  moncsa98, 20:47 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
ne várj arra, hogy az álmaid maguktól megvalósuljanak..menj, élj és tegyél róla, hogy valóra váljanak!


  moncsa98, 20:47 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
"Elegem van a világból, a holnapból, a mából,
elegem van az emberekbõl, magamból és másból,
Elég volt a sok rosszból, a fájó érzésekbõl,
elegem a megválaszolatlan kérdésekbõl.
Utálom a magam körül lévõ sok gyûlölködõ arcot,
Elegem van mostmár feladom a harcot.
Mert gyõzött a bánat és ledõltek a falak,
Én, pedig csak némán állok az akasztófa alatt!"
  moncsa98, 20:45 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
"When I cry, I cry for you
When I die, I die for you
My life is nothing without you
I love you."
  moncsa98, 20:45 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
  2013. július 6., szombat Nekem tetszik!
0  
Életemben a legjobb
tanácsot apám adta. Azt
mondta: "Csinálhatsz
bármit, csak 65 évesen
ne Ăşgy Ă©bredj fel, hogy
azon gondolkodsz, mit
kellett volna kezdened
az Ă©leteddel".
  moncsa98, 8:43 Itt megírhatod a véleményed moncsa98



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.