CsodaCsiga Fõlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Fõlap ·  · Chat · Távirat · Társkeresõ · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



moncsa98 naplója

  2012. november 14., szerda Nekem tetszik!
0  
Annyira vágytunk felnõttnek lenni, de sokszor felcsendül a régi nóta... szép gyermekkor, jöjj vissza egy szóra...
  moncsa98, 14:38 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Tudom, hogy lehetne jobb is. Lehetnék például boldogabb, hogyha megtanulnám, hogy lehetnél kevésbé fontosabb !

Mondd, mért nézem még mindig az adatlapod ha tudom,hogy hiába várok már? Mondd mit tegyek,hogy túl lépjek rajtad?Hisz neked már ment akkor talán tanácsot is tudsz adni. Ne mond, hogy szarjalak le, mert tudod ,hogy úgy sem fog menni . És közben mutatom a boldog lányt, ki néha mosolyog de az a mosoly nem olyan, mint ami régebben volt. Azóta valami megváltozott. Talán csak én . Talán az aranyos kis kislányból egy felnõtt nõ lett. Kinek a szíve még mindig nincs rendben. Mondd ,hogyan gyógyíthatom meg?Kérlek segíts nekem ,mert ezt így folytatni nem merem.
  moncsa98, 12:21 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Történnek dolgok az ember életében, melyekre jobb volna nem emlékezni. Jobb volna, de emlékezni kell. emlékezni azért, hogy soha ne történhessen még egyszer, és emlékezni, hogy megtörténhetett... ! :/ ♥
  moncsa98, 12:18 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Röhögj a világ közepébe, legyél magabiztos, és ne számítson más véleménye ! légy önmagad, ha nem tetszik valakinek, azt meg.. szard le.!
  moncsa98, 12:15 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Ha bánat ér, legyél olyan, mint a kismadár.. Mely ha kivágják alóla a fát, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll ! ♥
  moncsa98, 12:14 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Fura hogy az emberek dobálóznak azzal hogy szeretlek, és van aki ki se meri mondani mert olyan súlyos jelentése van ... !
  moncsa98, 12:10 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Legjobban szerettem.
Olyan õszinte voltam vele, mint eddig senki mással.
Vele mindig órákat beszéltem.
El kellett engednem, mert neki nem én voltam az igazi ♥
  moncsa98, 12:07 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Egyet kérek. Hadd lássalak még egyszer. Csak hadd lássam, hogy nevetsz, csak hadd lássam hogy boldog vagy.. Nélkülem.. :(
  moncsa98, 12:06 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
El akarlak hagyni, de a szívem azt mondja
Nem tudok elmenni. :/
  moncsa98, 12:06 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Soha ne gyere, ha most nem jössz.soha ne szeress, ha most nem vagy itt. :(♥
  moncsa98, 12:05 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Életünkben vannak olyan foltok,
melyet az õszinte bánat könnyei sem mosnak le.../: </3
  moncsa98, 12:05 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Rá fogsz jönni... egy éjszakán te fogsz majd sírni, mert rájössz, hogy késõ, mert hiányzom, és mert én voltam az egyetlen, ki boldoggá tudott volna tenni!
  moncsa98, 12:03 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Barátok hát persze..Miattam lehetünk azok,csak nekem az fájni fog,de persze lehetünk,mért is ne :)Maj idõvel jobb lesz ne félts engem .Nem fáj,hogy ilyen könnyen elfelejtettél.Most már az fáj ,hogy én jobban szerettelek mint te valaha is szerettél.Túlélem,jól leszek ,csak idõ kell míg túllépek .:)
  moncsa98, 12:02 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Szívem titkát írom,
E kis versbe neked,
Rád gondolok,
Ezt sose feledd,
S, hogy szívem mit kíván,
Soraim betûiben keresd!
  moncsa98, 12:02 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
~Nem csak neked fájhat ám..Igen neked is fáj most..De nem az miatt ami történt hanem egy másik lány miatt..à mindegy felesleges lenne neked irnom..Tudom,hogy már nem lehetsz az enyém de még így is minden nap padlóra küldesz csak egy kiírásoddal vagy akármivel...Nem fog fájni ígérem..Csak elötte megtanulok felejteni:)
  moncsa98, 12:01 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
- Most utálsz?
- Az utálat érzelem. És én nem tartalak annyira se, hogy akármit érezzek irántad. Szóval nem, nem utállak. Csupán semmibe veszlek..
  moncsa98, 12:00 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Remélem, egy nap majd visszanézel, és eszedbe jut minden, amink volt.. és megbánsz majd minden egyes percet, amikor megbántottál!
  moncsa98, 11:59 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
reménykedtem benned. hogy te más vagy. de tudod mit?! te még rosszabb vagy, mint az összes többi. te talán nem játszadozni akartál velem, talán nem akartál bántani, de mégis te bántottál a legjobban! és csak azért, mert bizonytalan vagy, s nem tudsz dönteni... köszönöm! köszönöm hogy adtál egy leckét, és most kérlek hagyj el örökre, hogy ne reménykedhessek tovább!
  moncsa98, 11:58 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Tudod... Elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha visszamehetnék a múltba, mi lenne, ha nem adnám meg a számom neked, mi lenne ha nem válaszoltam volna az sms-edre. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem ismernélek. Nem tudnám, milyen az, ha megölelsz, milyen érzés, ha puszit nyomsz az arcomra... Még azt sem tudnám, milyen gyönyörû vagy, ha mosolyogsz. Ãgy hát tudod mit, örülök, hogy megismertelek, örülök, hogy fájdalmat okozol nekem, mert legalább tudom, hogy létezel, legalább tudom, hogy vagy, vagyis voltál nekem!
  moncsa98, 11:57 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Azt mondod "csak egy zene"?
Ez nem "csak egy zene", amit hallgatok, hanem érzés, emlék, gondolat. Minden ami én vagyok, amire gondolok, amit el akarok felejteni, amilyenné válni szeretnék. Sok-sok ritmus, dallam, szókapcsolat ami belém bújik. Nyomot hagy és nem felejtem addig amíg fontos. Mélyíti a sebeket vagy éppen eltörli minden gondomat, jó kedvet és harmóniát önt belém. Csak néhány perc, másodperc és máris jobbá válik miden.
  moncsa98, 11:56 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mindig mondogattam, hogy én bizony nem fogom senkinek sem odaadni a szívem. De ha gondolod, Te tehetsz egy próbát arra, hogy ellopd!♥
  moncsa98, 11:54 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
milyen csodálatos dolog az arcmimika.. néhány izom elég ahhoz, hogy átverd a világot..
  moncsa98, 11:53 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Mintha még mindig itt lennél,mintha még mindig látnálak, néha úgy érzem hogy ami kettõnk között történt, az tényleg igazi volt, de aztán rádöbbenek hogy már nem vagy itt és már nem is látlak, és egyszer csak eltûnsz, mintha nem is léteztél volna!
  moncsa98, 11:47 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Egy álom mely mosolyogni tanított cselesen,és nem akarom felfogni,hogy nem igaz a fele sem..
  moncsa98, 11:36 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
A búcsú nem mindig könnyû,hát így fejezem ki neked,most haragszol talán,de megérted szabadnak kell lennem...
  moncsa98, 11:35 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Az erõmbõl csak annyira tellett, hogy kicsit csendesítsem a zokogásomat ~ de csak visszatartani bírtam, abbahagyni nem.../:
  moncsa98, 11:34 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Attól még, hogy nagy a pofám, és néha bunkó vagyok .. én is kibaszottul érzõlény vagyok !
  moncsa98, 11:32 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Gondoltál már arra, hogy ha te nem lennél, mennyivel unalmasabb lenne a világ Például a barátaid számára. Mennyi át nem élt közös emlék,mennyi ismételhetetlen pillanat maradt volna ki. Hány pillantás, amit csak neked szántak,egy mosoly,amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy szívbõl jövõ kacagás, ami bearanyozta az egész napodat. Az elsõ érintés, amit tõle kaptál,az elsõ csók, elsõ szál rózsa, közös délután, mikor a szikrázó napsütésbõl egyszerre csak nyári zivatar lett,és hazaszaladtatok a pulcsija alatt. De ha nem élnél, nem gondolkodtál volna ezen se. Akkor semmi nem lenne. Ez számunkra elképzelhetetlen. S mikor úgy érzed, reménytelen a helyzet,ha senki nem szeret,ha legszívesebben elsüllyednél, mintha nem is lettél volna,esetleg elmenekülnél a világ másik végébe,állj meg egy kicsit. Gondolj magadra. Aztán a családodra. Rá. Majd a barátaidra. A világra .Egy évre. Egy hónapra. Egy napra. Egy órára. Egy Percre. Egy másodpercre .Majd nyisd ki a szemed. Látod? Felébredtél. Ez a való világ. Innen nincs kiút. Itt már nem lehet felébredni. Nyitott szemmel kell járni, éjjel, nappal. Senkiben nem szabad megbízni. Még abban sem, aki azt mondja,hogy a legjobb barátod. nem tudhatod, hogy mikor támad hátulról. Aki azt mondja, hogy szeret,talán igaz lehet .De akinél a szem beszél, az igazán érted él!
  moncsa98, 11:31 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
- Honnan tudod, hogy valaki szomorú, miközben mindig mosolyog?
- Csak egyszer nézz rá akkor, mikor nem beszél senkivel, egyedül ücsörög egy padon, rengeteg emberrel körülvéve.
Ha mosolyog, akkor valóban boldog, de ha csak szomorúan bámul maga elé, tudni fogod a szemébe nézve, hogy milyen magányos is valójában.
  moncsa98, 11:28 Itt megírhatod a véleményed moncsa98
Amikor azt hallod, "erre nincs idõm", mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy idõt szánjon neki... Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire idõt szakít magának, és mindenki csak arra szakít idõt, amit fontosnak tart!
  moncsa98, 11:27 Itt megírhatod a véleményed moncsa98



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.