CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



lara naplója

  2015. szeptember 25., péntek Nekem tetszik!
0  
Vajon Ă” mit Ă©rez irĂĄntam?
  lara, 23:19 Itt megírhatod a véleményed lara
Évekkel ezelĂ”tt egyik fĂ©rfi munkatĂĄrsammal a pĂĄrkapcsolatokrĂłl beszĂ©lgettĂŒnk. Ma mĂĄr neki adok igazat. Azt hangsĂșlyozta, hogy mennyire fontos a fĂ©rfi Ă©s a nĂ” közötti hasonlĂłsĂĄg, mert Ă­gy több a közös pont.Ha tĂșl nagy a kĂŒlönbsĂ©g kĂ©t ember között, lehetnek ĂĄthidalhatatlan problĂ©mĂĄk. Ma mĂĄr sajnos Ă©rzem ennek a sĂșlyĂĄt. Könnyebb lett volna, ha több mindenben hasonlĂ­tunk, mert Ă­gy rengeteget szenvedek mellette. Valamikor nem gondoltam volna ezt. Ma mĂĄr azt is Ă©rtem ,hogy miĂ©rt nem egy olyan fĂ©rfit vĂĄlasztottam, aki sokban hasonlĂ­t hozzĂĄm, mintha tĂŒkörbe nĂ©znĂ©k. Most mĂĄr inkĂĄbb döntenĂ©k egy olyan fĂ©rfi mellett, aki jobban hasonlĂ­t rĂĄm fĂ”leg termĂ©szetĂ©ben, lelkiekben. És a hasonlĂł gondolkodĂĄs is fontos, az , amikor Ășgy Ă©rzed, hogy egyformĂĄn jĂĄr az agyunk.
  lara, 23:18 Itt megírhatod a véleményed lara
Az elefĂĄntok tudnak valamit. Úgy Ă©lnek, hogy az agresszĂ­v hĂ­meket kivetik a csoportbĂłl, hagy hadakozzanak egymĂĄssal. A többiek egy mĂĄtriĂĄrka , nĂ”stĂ©ny vezetĂ©sĂ©vel pedig csordĂĄban Ă©lnek. Idilli ĂĄllapot Ă©s követendĂ” pĂ©lda. NĂ©melyik agresszĂ­v nĂĄrcisztikus vadbarmot ki kellene lĂ”ni a Marsra. Elegem van. Az nvb-t megtanĂ­thatnĂĄ valaki, hogy nĂ”nek nem mondanak olyat, hogy baszd meg. BĂŒdös bunkĂł paraszt.
  lara, 22:56 Itt megírhatod a véleményed lara
A mai nap nagyon pĂ©ntek volt. A szemem sarkĂĄbĂłl lĂĄttam az ĂĄllomĂĄson egy csĂłkolĂłzĂł pĂĄrt, Ă©s belesuttogtam a levegĂ”be, hogy Ă©n mindjĂĄrt rosszul vagyok. Lelkileg. MostansĂĄg nem akarok ilyeneket lĂĄtni, mert minden rĂĄ emlĂ©keztet. El is kaptam a pillantĂĄsomat. Valahol mĂ©g irigykedtem is rĂĄjuk, de ha belegondolok, lehet, hogy csak Ă”k is a vonatra vĂĄrtak, ami Ă©ppen elszakĂ­tani kĂ©szĂŒlt Ă”ket a puszta megĂ©rkezĂ©sĂ©vel. Így mĂĄr nem is irigykedem, mert ha szeretik egymĂĄst, akkor ezek a legfĂĄjdalmasabb pillanatok.
Mindenhol kutyĂĄkat lĂĄtok, majdnem el is ĂŒtöttem egyet kocsival, ott szĂ©delgett az utca közepĂ©n. AztĂĄn mĂ©g egy Ă©s az ĂĄllomĂĄson megint egy. Üzen az univerzum. TalĂĄn a hĂ»sĂ©grĂ”l beszĂ©l.
  lara, 19:08 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 24., csütörtök Nekem tetszik!
1  
Tegnap mĂĄr megint megmondtĂĄk nekem a tutit. Nincs a helyemben az illetĂ”, ne akarja az Ă©szt osztani. Nem az Ă©n Ă©letemet Ă©li. EgyĂĄltalĂĄn hogyan magyarĂĄzzak el egy ilyen embernek bĂĄrmit is. Ilyenkor azt szoktam az elsĂ” elkĂ©pedĂ©s utĂĄn csinĂĄlni, hogy rĂĄhagyom. Mondja. Hamar rĂĄĂ©bredek, hogy itt Ă©n aztĂĄn mondhatok bĂĄrmit is. ilyenkor a hamarabb szabadulĂĄs Ă©rdekĂ©ben mĂ©g lehet, hogy egyet is Ă©rtek az illetĂ”vel. Vannak, akik nem tartjĂĄk tiszteletben mĂĄsok vĂ©lemĂ©nyĂ©t Ă©s Ă©letĂ©t. VĂ©gĂŒl is, ha jobban belegondolok, mĂĄr egy öt perc utĂĄn sem szĂĄmĂ­t az, hogy mit mondott. MiĂ©rt is szĂĄmĂ­tana? VĂĄltoztat az Ă©n helyzetemen az Ă” szava bĂĄrmit is? Nem. Az Ă©n Ă©letem tovĂĄbbra is olyan szar, mint addig.
  lara, 19:41 Itt megírhatod a véleményed lara
Volt egy kegyetlen mĂ©lypont, amikor mindennĂ©l jobban a legmĂ©lyebben voltam. Ültem Ă©s csak magam elĂ© bĂĄmultam. Mintha a felem hiĂĄnyozna. Azt mondtam magamban, hogy ketten egyĂŒtt olyan erĂ”sek lennĂ©nk, de Ă­gy egyedĂŒl nĂ©lkĂŒle Ă©rtelmĂ©t veszti minden. Mintha ketten alkotnĂĄnk egy egĂ©szet. A lelkemet a fĂĄjdalom jĂĄrta ĂĄt Ă©s a teljes kĂ©tsĂ©gbeesĂ©s. Nagyon hiĂĄnyzik mĂ©g most is.
  lara, 19:30 Itt megírhatod a véleményed lara
Carrie Bradshaw tudja mi a jĂł szex. HĂĄt mĂĄs is. Szerettem volna kikötözni, de csak az egyik kezĂ©t, aztĂĄn a szemĂ©t is bekötözni Ă©s persze Ă” meztelen lenne. Csak Ășgy light-osan. TĂ©gy velem, amit akarsz cĂ­mmel, ki akartam engesztelni. Na ebbĂ”l se lesz semmi. KĂ©t selyem kendĂ”t is beszereztem ehez. AztĂĄn a tejszĂ­nhabot is rĂĄfĂșjkĂĄltam volna. Na ebbĂ”l azt sem bĂĄntam volna, ha rĂĄm is jut.
  lara, 17:56 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 22., kedd Nekem tetszik!
0  
Neki is lehet rossz napja. Õ is hibĂĄzhat. Lehet, hogy csak mĂĄr ĂĄlmos volt Ă©s mĂĄr mĂĄsnap meg is bĂĄnta az egĂ©szet. BĂĄrcsak Ă­gy lenne. De ezt mĂĄr soha nem tudom meg.
Tudom, hogy anyĂĄmnak is szimpatikus lenne a pasi. Valahogy sejtem.De ez mĂĄr nem tĂ©ma. De Ă©n mĂ©g mindig ilyeneken agyalok. HĂĄt hĂŒlye vagyok Ă©n?
  lara, 23:04 Itt megírhatod a véleményed lara
Ha a pasi nem a nÔvel vållal lojalitåst, akkor megette az egészet a fene.

Lefogytam, lement rĂłlam pĂĄr kilĂł. Nem tudtam aludni, valamikor enni. EgyszĂłval megviselt ez az egĂ©sz. Az egyik nadrĂĄgom lötyög rajtam. Most, bĂĄrmilyen hihetetlen, hĂ­zĂłkĂșrĂĄzom. AmĂșgy sem vagyok az a nagyon vastag, de nem szeretek tĂșl vĂ©kony lenni.

Az a baj a vilåggal és az emberekkel, hogy mindig meg akarjåk mondani a måsiknak a tutit. Elfelejtkeznek arról, hogy többféle tuti tipp létezik.
NagyikĂĄm mondta mindig, ha nem tud adni kalĂĄcsot, ne osztogasson tanĂĄcsot.
  lara, 22:57 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 21., hétfő Nekem tetszik!
1  
Egyszer azt írta, hogy szereti az esÔt. Vajon hogy gondolta? Bårmikor szívesen leöntöm egy vödör vízzel. FÔleg ezek utån. :)
  lara, 17:58 Itt megírhatod a véleményed lara
HalĂĄlos szerelem 2.
A mĂșlt hĂ©ten az egyik reggel annyira magam alatt voltam miatta, hogy munkĂĄba menet majdnem kiegyenesĂ­tettem egy kanyart. UtĂĄna ordĂ­toztam sajĂĄt magammal egy sort, hogy tĂ©rjek Ă©szhez, mert ezt Ă­gy nem lehet tovĂĄbb csinĂĄlni. Lassabban Ă©s megfontoltabban mentem tovĂĄbb.
Ma a hĂ­dnĂĄl törtĂ©nt egy baleset. A kollĂ©ganĂ”m miatt kĂ©sĂ”bb indultunk Ă©s nem arra ment a busz hazafelĂ©, amerre szokott. SorompĂłt is kaptunk. ElsĂ”re Ășgy tĂ»nt, hogy ma minden összeeskĂŒdött ellenĂŒnk. Pedig lehet, hogy Ă©rtĂŒnk törtĂ©nt. Lehet, hogy ez volt a szerencsĂ©nk. Lehet, hogy Ă­gy kerĂŒltĂŒk el azt, hogy mi pont ott legyĂŒnk. KĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy mi lett a vĂ©ge. RendĂ”rautĂłk Ă©s mentĂ” ĂĄllt ott. Na ezĂ©rt nem szeretem a Ruzsa Magdi dalĂĄt. ilyenkor pofĂĄn vĂĄgja az embert a tudat, hogy milyen vĂ©ges az Ă©let.

  lara, 17:54 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 20., vasárnap Nekem tetszik!
1  
A férfiszépségrÔl.

Úgy gondolom, hogy a mindenfĂ©le kapcsolatokban elĂ©g, ha a szĂ©psĂ©get a nĂ” birtokolja. Nem egy Brad Pitt a pasi, de Ă©rtse mĂĄr meg, hogy majd Ă©n leszek a szĂ©p. Nem sĂ©rtĂ©snek szĂĄnom, de elĂ©gedjen meg azzal, hogy jĂłkĂ©pĂ».
  lara, 19:21 Itt megírhatod a véleményed lara
HalĂĄlos szerelem.
Ezen a nyåron egy polgårmester infarktust kapott. Az egyik baråtnÔm råm írt, hogy meg akar halni. Még jó, hogy szólt, mert lebeszéltem róla. azóta megint szegénykém majd belehal, de a jövÔhéten talålkozni fogunk és megpróbålok neki segíteni.
NemrĂ©g mĂ©g Ă©n is voltam azon a ponton, hogy kĂ©sz, vĂ©ge a vilĂĄgnak, Ă©n ebbe belepusztulok. MĂĄr nem szĂĄmĂ­t semmi Ă©s senki. De sikerĂŒlt lebeszĂ©lnem magamat rĂłla. SzerencsĂ©re. HĂŒlye azĂ©rt ne legyek mĂĄr, mert senki nem Ă©r annyit. Csak azt tudnĂĄm, hogy miĂ©rt akar ilyenkor majd belehalni az ember, pedig lehetne boldog. Azt lĂĄtom, hogy ezzel nem csak Ă©n vagyok Ă­gy, hanem sokan. Majd belepusztulunk az Ă©rzĂ©sbe. Vajon Õ mit Ă©rezhetett?
  lara, 19:16 Itt megírhatod a véleményed lara
Ha mår a daloknål tartok, akkor sokkal jobban tetszenek a Kasza Tibi szåmai." Te vagy a legszebb ajåndék". "Ebben az életben semmi sem véletlen."
Sajnos az Ă©vek sorĂĄn odĂĄig jutottam, hogy elkezdtem kĂ©telkedni a pasik Ă©rzelmi kĂ©pessĂ©geiben. A nĂ”k Ă©reznek, a pasik pedig hĂĄt Ă©n nem tudom. Vannak a fĂ©rfiaknak Ă©rzĂ©seik? Amikor Ă©rzelmekrĂ”l beszĂ©lnek, akkor biztos, hogy ugyanarra gondolunk? KĂ©telkedem. Vagy a pasik között is vannak többfĂ©lĂ©k? Van, aki sekĂ©lyes Ă©s van aki mĂ©ly Ă©rzĂ©sĂ»? Milyen egy felszĂ­nes pasi? ValĂłszĂ­nĂ»leg egy nĂĄrcisztĂ­kus vadbarom. ErrĂ”l egyetlen ember tehet, aki miatt ezeket az informĂĄciĂłkat sikerĂŒlt beszereznem a pasikrĂłl a hosszĂș Ă©vek sorĂĄn.
  lara, 19:06 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 19., szombat Nekem tetszik!
2  
GyĂ»lölöm Ruzsa Magdi Április cĂ­mĂ» szĂĄmĂĄt. " 20 Ă©v mĂșlva lehet, hogy Ășjra lĂĄtlak, Ășjra megkĂ­vĂĄnlak, mint ĂĄprilis elejĂ©n" Úgy hĂŒlyesĂ©g, ahogy van!!! 20 Ă©v mĂșlva lehet, hogy a föld alatt vagyok Ă©s hozhatod a virĂĄgot nekem, de mĂĄr csak a sĂ­romra. És hol leszel te? Nem lehet a lehetsĂ©ges jövĂ”ben Ă©lni, ha egyszer most SZAR!!! Azt Hiszem rendesen kiakadtam.
  lara, 22:48 Itt megírhatod a véleményed lara
Nagyon Ășgy fest, hogy ugyanazt a helyzetet Ă©n tĂșlbecsĂŒltem, Ă” pedig alĂĄbecsĂŒlte. Nem ugyanazt jelentette neki, mint nekem. Azt Ă­rta, hogy Ă©n Ășgy csinĂĄlok, mintha mi rĂ©gi nagy szerelmesek lennĂ©nk. Nem Ă©rzek ilyet, mert nekem ez Ășj. Viszont, ha Ă” Ă­gy Ă©rzi, akkor ezen el kellett volna gondolkodnia. Vajon miĂ©rt? RĂ©gi nagy szerelem? MĂ©gis most mĂĄr olyan remĂ©nytelennek tĂ»nik az egĂ©sz. Csak azzal vigasztalom magam, hogy az emlĂ©kĂ©t mĂĄr senki nem veheti el tĂ”lem. De ez elĂ©g egy egĂ©szsĂ©ges felnĂ”tt nĂ”nek? Nem igazĂĄn.
Nem Ă©rtem Ă”t. TĂ©ved. Én pontosan annak megfelelĂ”en viselkedek, amit Ă©rzek.
Miért mutatnék måst, mint ami bennem van. Egyszerûen ez jön belÔlem.
  lara, 21:29 Itt megírhatod a véleményed lara
Sziasztok!
Életem egyik legnehezebb idĂ”szakĂĄt Ă©lem. EzĂ©rt is ragadtam billentyĂ»zetet. Olyan sok okos közhely kering a fejemben, mint hogy nem vagyok tehetetlen, csak ki vagyok szolgĂĄltatva a körĂŒlöttem Ă©lĂ” emberek döntĂ©seinek. Ha Ă©n a kezemet nyĂșjtom, de az nem kell, a mĂĄsik ember nem akarja megfogni a felĂ© kinyĂșjtott kezet, akkor Ă©n nem tehetek mĂĄst, csak azt, hogy elfogadom a döntĂ©sĂ©t.
Legkedvesebb baråtnÔm azt javasolta, hogy kutya harapåst szÔrével kell gyógyítani. Kicsit kinevettem. Nem. Még csak az kéne. Nem fåj még így is eléggé az, ami van, jobban mondva az, ami nincs? Aki nincs.
MĂ©g mindig tĂșl sokat gondolok rĂĄ, nem tudom kiverni a fejembĂ”l.
Rosszabb vagyok, mint egy avatĂĄr.
A döntĂ©semmel boldogtalansĂĄgra Ă­tĂ©ltem magamat, persze ezt akkor mĂ©g Ă©n nem tudhattam. Sajnos nem Ă©rtjĂŒk egymĂĄst. Õ engem nem Ă©rt,Ă©n pedig Ă”t nem Ă©rtem. Nem ugyanazt akarjuk.
Valahogy az az érzésem, hogy engem is és mindenkit åtvert. KésÔn mondta meg az igazat. Ez nagyon nem volt fair.
Arra nem gondolt, hogy tragédia is történhetett volna?
ValĂłszĂ­nĂ»leg nem. Az emberek nagyon felelĂ”tlenĂŒl tudnak viselkedni.

  lara, 20:33 Itt megírhatod a véleményed lara



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.