CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 20.   szombat   Tivadar, Aladin, Dejte, Odett   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



lara naplója

  2015. szeptember 20., vasárnap Nekem tetszik!
1  
A férfiszépségrÔl.

Úgy gondolom, hogy a mindenfĂ©le kapcsolatokban elĂ©g, ha a szĂ©psĂ©get a nĂ” birtokolja. Nem egy Brad Pitt a pasi, de Ă©rtse mĂĄr meg, hogy majd Ă©n leszek a szĂ©p. Nem sĂ©rtĂ©snek szĂĄnom, de elĂ©gedjen meg azzal, hogy jĂłkĂ©pĂ».
  lara, 19:21 Itt megírhatod a véleményed lara
HalĂĄlos szerelem.
Ezen a nyåron egy polgårmester infarktust kapott. Az egyik baråtnÔm råm írt, hogy meg akar halni. Még jó, hogy szólt, mert lebeszéltem róla. azóta megint szegénykém majd belehal, de a jövÔhéten talålkozni fogunk és megpróbålok neki segíteni.
NemrĂ©g mĂ©g Ă©n is voltam azon a ponton, hogy kĂ©sz, vĂ©ge a vilĂĄgnak, Ă©n ebbe belepusztulok. MĂĄr nem szĂĄmĂ­t semmi Ă©s senki. De sikerĂŒlt lebeszĂ©lnem magamat rĂłla. SzerencsĂ©re. HĂŒlye azĂ©rt ne legyek mĂĄr, mert senki nem Ă©r annyit. Csak azt tudnĂĄm, hogy miĂ©rt akar ilyenkor majd belehalni az ember, pedig lehetne boldog. Azt lĂĄtom, hogy ezzel nem csak Ă©n vagyok Ă­gy, hanem sokan. Majd belepusztulunk az Ă©rzĂ©sbe. Vajon Õ mit Ă©rezhetett?
  lara, 19:16 Itt megírhatod a véleményed lara
Ha mår a daloknål tartok, akkor sokkal jobban tetszenek a Kasza Tibi szåmai." Te vagy a legszebb ajåndék". "Ebben az életben semmi sem véletlen."
Sajnos az Ă©vek sorĂĄn odĂĄig jutottam, hogy elkezdtem kĂ©telkedni a pasik Ă©rzelmi kĂ©pessĂ©geiben. A nĂ”k Ă©reznek, a pasik pedig hĂĄt Ă©n nem tudom. Vannak a fĂ©rfiaknak Ă©rzĂ©seik? Amikor Ă©rzelmekrĂ”l beszĂ©lnek, akkor biztos, hogy ugyanarra gondolunk? KĂ©telkedem. Vagy a pasik között is vannak többfĂ©lĂ©k? Van, aki sekĂ©lyes Ă©s van aki mĂ©ly Ă©rzĂ©sĂ»? Milyen egy felszĂ­nes pasi? ValĂłszĂ­nĂ»leg egy nĂĄrcisztĂ­kus vadbarom. ErrĂ”l egyetlen ember tehet, aki miatt ezeket az informĂĄciĂłkat sikerĂŒlt beszereznem a pasikrĂłl a hosszĂș Ă©vek sorĂĄn.
  lara, 19:06 Itt megírhatod a véleményed lara
  2015. szeptember 19., szombat Nekem tetszik!
2  
GyĂ»lölöm Ruzsa Magdi Április cĂ­mĂ» szĂĄmĂĄt. " 20 Ă©v mĂșlva lehet, hogy Ășjra lĂĄtlak, Ășjra megkĂ­vĂĄnlak, mint ĂĄprilis elejĂ©n" Úgy hĂŒlyesĂ©g, ahogy van!!! 20 Ă©v mĂșlva lehet, hogy a föld alatt vagyok Ă©s hozhatod a virĂĄgot nekem, de mĂĄr csak a sĂ­romra. És hol leszel te? Nem lehet a lehetsĂ©ges jövĂ”ben Ă©lni, ha egyszer most SZAR!!! Azt Hiszem rendesen kiakadtam.
  lara, 22:48 Itt megírhatod a véleményed lara
Nagyon Ășgy fest, hogy ugyanazt a helyzetet Ă©n tĂșlbecsĂŒltem, Ă” pedig alĂĄbecsĂŒlte. Nem ugyanazt jelentette neki, mint nekem. Azt Ă­rta, hogy Ă©n Ășgy csinĂĄlok, mintha mi rĂ©gi nagy szerelmesek lennĂ©nk. Nem Ă©rzek ilyet, mert nekem ez Ășj. Viszont, ha Ă” Ă­gy Ă©rzi, akkor ezen el kellett volna gondolkodnia. Vajon miĂ©rt? RĂ©gi nagy szerelem? MĂ©gis most mĂĄr olyan remĂ©nytelennek tĂ»nik az egĂ©sz. Csak azzal vigasztalom magam, hogy az emlĂ©kĂ©t mĂĄr senki nem veheti el tĂ”lem. De ez elĂ©g egy egĂ©szsĂ©ges felnĂ”tt nĂ”nek? Nem igazĂĄn.
Nem Ă©rtem Ă”t. TĂ©ved. Én pontosan annak megfelelĂ”en viselkedek, amit Ă©rzek.
Miért mutatnék måst, mint ami bennem van. Egyszerûen ez jön belÔlem.
  lara, 21:29 Itt megírhatod a véleményed lara
Sziasztok!
Életem egyik legnehezebb idĂ”szakĂĄt Ă©lem. EzĂ©rt is ragadtam billentyĂ»zetet. Olyan sok okos közhely kering a fejemben, mint hogy nem vagyok tehetetlen, csak ki vagyok szolgĂĄltatva a körĂŒlöttem Ă©lĂ” emberek döntĂ©seinek. Ha Ă©n a kezemet nyĂșjtom, de az nem kell, a mĂĄsik ember nem akarja megfogni a felĂ© kinyĂșjtott kezet, akkor Ă©n nem tehetek mĂĄst, csak azt, hogy elfogadom a döntĂ©sĂ©t.
Legkedvesebb baråtnÔm azt javasolta, hogy kutya harapåst szÔrével kell gyógyítani. Kicsit kinevettem. Nem. Még csak az kéne. Nem fåj még így is eléggé az, ami van, jobban mondva az, ami nincs? Aki nincs.
MĂ©g mindig tĂșl sokat gondolok rĂĄ, nem tudom kiverni a fejembĂ”l.
Rosszabb vagyok, mint egy avatĂĄr.
A döntĂ©semmel boldogtalansĂĄgra Ă­tĂ©ltem magamat, persze ezt akkor mĂ©g Ă©n nem tudhattam. Sajnos nem Ă©rtjĂŒk egymĂĄst. Õ engem nem Ă©rt,Ă©n pedig Ă”t nem Ă©rtem. Nem ugyanazt akarjuk.
Valahogy az az érzésem, hogy engem is és mindenkit åtvert. KésÔn mondta meg az igazat. Ez nagyon nem volt fair.
Arra nem gondolt, hogy tragédia is történhetett volna?
ValĂłszĂ­nĂ»leg nem. Az emberek nagyon felelĂ”tlenĂŒl tudnak viselkedni.

  lara, 20:33 Itt megírhatod a véleményed lara



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.