CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



krinya naplója

  2014. január 23., csütörtök Nekem tetszik!
0  
tele van a tököm..
  krinya, 15:03 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 22., szerda Nekem tetszik!
0  
péntek-hétfõ-kedd doki..új gyógyszer,új kezelés,igaz csak félig,mert a többi el felejtõdött.még ó hogy mondta a fõorvosasszonyka hogy nem fogja elfelejteni..
sebaj..majd megyek Ăşjra ha ez elfogyott..szeretek ott lenni.tegnap is csak 2,5
órát vártam.mert ugye ha bemászik,akkor még elmegy pisikélni,ahol segit neki az aszisztens,utánna bedobnak egy kávékát a földszinti büfébe.mire onnan felmászik,hímtagot növesztek...ajj de cépen mondtam..ezek után bárhogy próbált rábeszélni a másik illetékes a kezelés elkezdésére,nem voltam hajlandó.majd inkább oda is vissza megyek.
  krinya, 13:51 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 21., kedd Nekem tetszik!
0  
cicus köszi a bókod,kedves tõled :)
  krinya, 11:54 Itt megírhatod a véleményed krinya
ha már leselkedtek valamit büfögjetek is...
  krinya, 8:42 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 20., hétfő Nekem tetszik!
1  
kukucskálóktól kommentet kérek az alábbi képhez.KINEK MELYIK TIPUS JÖN BE?!


amúgy jól indult a napom az sztkban..ott voltam már 6,45re,biztos ami biztos alapon.de legalább elsõ voltam a rendelésnél,ami 8 kor indult.elvileg..még jó hogy korán mentem,mert annyian lettek mint az oroszok.
szét untam magam,újságos sehol,pedig tábla hirdette,nyitás 7kor.
megkérdeztem egy férfit,nem e látta hogy kinyitott az újságos,de nem szolgált jó hírrel,viszont kezembe nyomta az õ újságját,hogy azt szivesen odaadja olvasni.kicsit kellemetlen volt a szitu,de azért ugy gondoltam ha már odaadja,akkor olvassam is el ami érdekel. :D
amit sose szoktam,most elolvastam.-horoszkĂłp.
azt üzenték a csillagok,hogy a kiszemelt kedvesem nem gondol velem semmi komolyat,nem tervez semmit,így szakítsam meg a kapcsolatot,ne vesztegessem az idõmet.hm..továbbá nem kapok fizuemelést,és kicsattanó formában vagyok.
Az egészségemre azért vigyázzak..nahát nahát
tényleg így lenne? :D
A Röntgenem nem tudom milyen lesz,mert pont nem azt röntgenezté le ami fáj,és gyulladt..így pont jó nem?.. -.-
a szombati vizsgám a következõ képpen alakult..péntek este megkaptam az anyagot,a 25ból 13 tételig jutottam.éjjel 1 kor azért lefeküdtem pihenni,mert megérdemlem.5kor keltem,elkészültem,indultam.a héven olvasgattam a jegyzeteimet,a villamoson is,a suliban is,egészen a vizsga elõttig,kb 10 perccel.bementem,mondom a tanárnõnek jónapot.erre azt mondja :-szia,tegezõdtünk már a múltkor.:D jaj mondom bocsánat de olyan ideges vagyok azt se tudom mi a nevem.no leültem vele szembe,mert a vizsga ugy zajlott hogy húzol tételt,és mondod is...volt egy papírcsík,ami elkülönült a többitõl picit.na mondom magamban ezaaaaaazzzz.persze miért ne azt húzzam,amitõl tartottam....:D velem mindig ez van..:D
kémiai fertõtlenítés,célja,fajtái,mikre hat,szóval minden amit tud róla az ember,ill tudna.továbbá használt eszközök fertõtlenítése,és higénés kézfertõtlenítés...na mondom a tanárnõnek,hát ezt nem tudom.mondta olvassam át a kérdést.átolvastam,mondom akkor se tudom..mondta olvassam át nyugodtan,ne kapkodjak..elolvastam..hát mondom nem jut eszembe,nem tudom.mondta nyugodjak meg,olvassam el a kérdést,ha kell jó lassan.elolvastam,semmi siker...másról kezdtem el beszélni,mondta az nem az..na ekkor már tiszta ideg lettem.mondta fújjak egy nagyot,nyugodjak le..megtettem.elmondott két mondatot,mire eszembe jutott az egész.felsoroltam neki mindent,elmondtam amit tudtam,egyszer -kétszer beleszólt,kérdezgetett,annál jobban eszembe jutott ami lemaradt,..bemutattam neki a higénés fertõtlenítést,és azt mondta :-ötös. azt hittem rosszul hallok,meg is kérdeztem hogy hányas? mondta ötös.gondolkodott rajta hogy megadja e,mert az elejét nem jol kezdtem,de azt mondta megdolgoztam érte..hát gyerekek én olyan boldog voltam,fõleg azért,mert elõttem több szakmabeli is vizsgázott,és azok kegyelem kettest,meg hármast kaptak,úgy hogy húzhattak másik tételt,hogy ne bukjanak meg.én meg reméltem hogy nem buktat meg,de reménykedtem egy hármasban.és erre ötös.
na olyan boldog voltam,hogy majdnem ugrálva mentem ki,a jegyzeteimet is ott felejtettem,persze hazafelé vettem észre hogy nincs meg.írtam is smst egy csajnak hogy tegye már el.ez volt 4kor.7kor szólt hogy õ most végzett,de megnézi,miért nem írtam elõbb...(minél elõbb??? ez hülye..)
persze hogy nem volt meg...aha...sebaj,váljék egészségére,vagy inkább mégse a kidolgozott anyagom,majd csinálok másikat.elégtételt úgyis kaptam,mert elmesélte hogy õ milyen nehezet húzott,és nem kapott csak kegyelem hármast,mert megmondt neki a tanárnõ hogy látszik hogy nem készült.megkérdeztem mit húzott,majd elárultam hogy én is azt húztam.legnagyobb örömére megkérdezte hányast kaptam,de nem tetszett neki a válaszom.nekem annál inkább.............hurááááááááááááááááááááááááá :D
szóval most rohangálok még orvosokhoz kicsit,aztán remélem max szerdán már elkezdhetem az anatómia felkészülést.gyorsba kiszámoltam hogy ha naponta kidolgozok 5 tételt,( 1 tétel 4 spirál oldal sûrítve ) és nem alszom csak pár órát,akkor,akkor a kidolgozás után két napom van megtanulni az összeset...
jó nem? ...de majd csak lesz valahogy. bátraké a szerencse. remélem.
na nem untatlak titeket mára ennyi elég...puuuussziiiiiiii :D
  krinya, 9:21 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 19., vasárnap Nekem tetszik!
0  
Nektek melyik tipus tetszik ??

  krinya, 16:58 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 17., péntek Nekem tetszik!
0  
na drágáim..a mai vérvétel egy élmény volt...
tapasztalt,(?) idõsebb hölgy sehogysem találta a vénámat,hogy vegyen vért.
pedig ott volt :D na mindegy.a másik persze azonnal megtalálta,le is csapolt rendesen,elõadta a szokásos monoton szöveget,
"-kééz ökölbee haaajt,5 percig szoríícsa "
na mondom magamba nekem annyi idõm nincs,futok tovább a dolgomra.
kimentem,elkezdtem volna öltözni,de gyönyörû színû értékes vérecském
elkezdett spriccelni,így még is vártam kicsit.na jó nem 5 percet,csak kettõt max.persze magamban gyúnos megjegyzéseket tettem a steril vatták tartására,a használt injekciós cucimuci kidobására,mint veszélyes hulladék...haha...na igen.más a belénk gyepált elmélet,és más a valóság..A kapuban megölelgettük egymást kedvenc volt kollégámmal,jót cseverésztünk,aztán ott se.
tegnap megkaptam a tételeimet.25 tételbõl az 1-2-3-23-24-25-öt.de ki ette meg a többit?? na nem baj..így szép az élet nem? sállálá.
lányok a tegnapi zumba ..............hmmm........isteni volt.
Cseh Szakál Tibi tartotta.... :P....
egy órán át kellett nézni a csípõjét,és a mozdulatait hogy követni tudjuk.(egy órán át bámulni egy izmos testet)..... :D ........
halkan megjegyzem,ez idõ alatt 5ször dicsért meg,így úgy amúgy...:D :D ááááááááá :D :D.................... :D :D
(még odajön táncolni....:D)
Nem mellesleg bomba hangulatot csinált,világi pali,nagy bohóc..imádnivaló :)
  krinya, 8:31 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 16., csütörtök Nekem tetszik!
0  


  krinya, 14:52 Itt megírhatod a véleményed krinya
druszám izgulok bizony. :D mégis csak egy "versenytáncoshoz" megyek.
max megmutatom amit Ă©n tudok :D tudod olyan gagyimamisan..
  krinya, 13:52 Itt megírhatod a véleményed krinya
ma este tánc.... kicsit izgulok.. :D

  krinya, 9:14 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 15., szerda Nekem tetszik!
1  







  krinya, 12:51 Itt megírhatod a véleményed krinya
drága SZTK...köszi hogy kaptam idõpontot ,és hogy csak két hónapot kellett várni hogy fogadjanak.idõpont lévén,a mai napon csak 2,5 órát vártam,amibe röpke csúszás,és kedves beteg hála sütije révén 30 perces kajaszünet tartozott.Köszi azt is,hogy a rendelõben 3 szor mondtam el hogy hány éves vagyok,hogy hol fáj,mik a panaszaim,és hol nem dolgozom( és tényleg ).Fantasztikus érzés,hogy olyan lelkes az orvos,hogy 2 perces tornáztatásnak is alávetett,hátha mégis más a problémám,és hogy olyan nagytudású,hogy ránézéssel diagnosztizálta a problémámat,mert ahova mutattam,azt nem érintette meg,pedig se koszos,se büdös nem voltam.Nagyon tetszett,hogy végig kérdezte nem e vagyok rákos,nem volt e infarktusom,nem e iszok,stb stb (nem írom le mind a 12õt) ,és hogy megérdeklõdte,hogy 2003ban miért kaptam ilyen és olyan kezelést.Egyenesen csodáltam érte,hogy közölte,nekem biztos nincs ér szûkületem .Kedves felszólitására,miután ismét 3 szor mondtam el hogy a kissebbik gyermekem 2 éves,megmutattam a fotóját,mert viccesen megjegyezte hogy arra kiváncsi,nem a papírjaimra..Majd miután reméltem hogy felír valami használható gyógyszert,(bár mindezek fényében tartottam is tõle ),hála istennek közölte hogy menjek el laborba,röntgenre,és ha már nagyon unatkozom,jövöhéten ismét vár szeretettel..
Köszönöm azt a hatalmas élményt is,hogy ott tartózkodásom alatt végig láthattam a jobb orrlyukába kenõdött krémest,és hozzá kevéske tejszínhabot is,ami felragadt az orr szõrére..És minden elismerésem magamnak,hogy nem röhögtem végig az egész mûsort.
SZTK Ă©n Ă­gy szeretlek../KABBE
  krinya, 9:08 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 14., kedd Nekem tetszik!
0  
"jĂł reggelt anyuci" az egyik legszebb dolog ezt hallani <3 <3 <3
  krinya, 12:13 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 13., hétfő Nekem tetszik!
0  
olyan jót álmodtam,hogy ihaj-csuhaj :D sálálá

ui:CSING-CSING...Hmm... imádom ezt a hangot... :) :)
valaki törölje le a vigyort a fejemrõl :D


  krinya, 8:54 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 12., vasárnap Nekem tetszik!
0  
mától új véleményem van a tanáromról,aki az ofõm is,na meg a suliról is.
1 hét múlva komoly vizsgám lesz,rá két hétre egy másik komoly vizsgám,arra egy hétre pedig egy másik vizsgám.ezzel nem is tudok mit kezdeni,ami dühít az annyi,hogy a másik csoportnak 1 hét múlva egy könnyû vizsgája lesz,és arra 4 hétre lesz csak a következõ vizsgájuk..na sokan panaszkodtunk is az ofõnek,és beszéltünk is többször vele,mire a következõket mondta dióhéjban."nem kell annyit rinyálni,az élet nem fer,ez van,óráról órára kell készülni, stb "
hát meg az anyád hogy van ?!.................
ki az az irodista balfasz aki a hasára ütve osztja be a vizsgákat,leszarva mindent.?...és óráról órára kell készülni..persze így van ez az általánosban,meg a középben,de ahol már munka,gyerek,család,és egyebek vannak,ott már nehezebb,pláne hogy az anyag nincs is leadva..
szóval úgy döntöttem hogy menjenek az anyjukba...nyugodtan.. :)

  krinya, 22:09 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 10., péntek Nekem tetszik!
0  
.......... :D


  krinya, 13:50 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 9., csütörtök Nekem tetszik!
0  
<3


  krinya, 12:55 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 8., szerda Nekem tetszik!
0  
rájöttem hogy mégsem elég ha eleget alszom..lementem a boltba,bevásároltam,majd szóltam a pénztárosnak hogy inkább hazamegyek a pénztárcámért,mert ugye ingyen nem adták oda a cuccot,õ meg nagy kacarászás közepette örült a fejének.sebaj,a reggeli bemelegítés megvolt..mégis álmos vagyok.komolyan jobban érzem magam,ha 3kor fekszem,és 6-7 kor kelek.vagy mégsem? a fene se tudja,ebben a fos idõben gondolkodni sem tudok.
ma kezdõdik a maratoni tanulás..valahogy nem vártam..
tûkön ülve várlak pöttöm. :)
  krinya, 11:11 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 6., hétfő Nekem tetszik!
1  
egész jó idõ van ma...nem? :)



  krinya, 14:41 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2014. január 5., vasárnap Nekem tetszik!
0  
gondoltam benézek kicsit,ha már aludni nem tudok..hozzá szoktam az elmúlt pár nap alatt..kincsem most lett jobban,ami azt jelenti hogy végre nem hányja el magát se éjszaka,se nappal.ennek mondjuk írtóra örülök,bár textilpelus kupacokkal indítottam az alvásokat,hogy ha kincsem boázik,elé rakjam gyorsan..na mindegy is,jobban van és ez a lényeg,mert elõzõ bejegyzésem óta volt visszaesés is..a szilveszter gyorsan eltelt,sajnos a téli szünet is..január közepén vizsga....pff...bele se akarok gondolni..
azt nem is írtam,hogy kis -vejemtõl- olyan ajándékot kaptam amit olaszból hozott nekem :)igaz év végén kaptam meg,mert elutazóban volt. örültem neki.édes pofa.kedvel,szereti a fõztöm,imádja a gyönyörûimet..kell ennél több? szerintem nem :)na pusza mert lusta vagyok írni.
  krinya, 0:21 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 31., kedd Nekem tetszik!
2  
itt az év utolsó napja.az ember ilyenkor sokszor átértékeli az elmúlt hónapokat,fogadkozik,hogy majd következõ évben így és úgy lesz,de aztán 10-8 nem tartja be..akkor meg minek? én nem fogadkozom,értelme nem sok,mindenki ugy alakítja az életét,ahogy akarja,vagy ahogy tudja.nem?
kincsem 1 fokkal jobban van,legalábbis éjjel csak egyszer sírt.haladás..
remélem nem lesz visszaesés,mert 1 nappal ezelõtt bizony 19 percenként keltem fel hozzá.nekem is kapar a torkom,fogyasztom a zsepiket,de ezt is túlélem :)
BUÉK drágáim,hiszen végülis csak ezért akartam ma naplózni.
Bulizzatok,érezzétek jól magatokat :) puszi
  krinya, 9:59 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 28., szombat Nekem tetszik!
0  
na karácsonykor gártiszba kapott kis szerelmem influenzát a keresztapjától...
marhára örülök neki,15-19 percenként keltem fel éjszaka.ami nem is lenne gond,csak fáj ahogy szenved a kincsem...miért nem lehet felnõtt?..embernek gondolkodni,hogy ha beteg akkor nem megy oda ahol kisgyerek van:-....
na mindegy most már,remélem holnap jobban lesz,mert két napja nyûglõdik életem kicsi kincse.imádom benne,hogy még a leg elgyötörtebb pillanataiban is megsimogatja az arcom,vagy azt mondja hogy szeretlek..vagy ahogy hányás közben próbálom vigasztalni hogy sammi baj kicsim,és õ is mondja izzadtan,vörös arcocskával hogy semmi baj..inkább én kínlódjak,ne õ. :(
az már tuti hogy az elõírtnál többet nem akarok majd gyerek osztályon dolgozni,mert akkor sírok velük,vagy dédelgetem õket minden nap... :(
  krinya, 19:39 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 25., szerda Nekem tetszik!
0  
druszám neked is boldog szép karácsonyt :) puszillak drága

a tegnapi eszeveszett rohanós sütõs fõzõs nap gyorsan eltelt,ezért ma hajnalban feküdtem le alukálni..tisztára olyan volt,mintha bulis idõszak lett volna.csak épp buli nem volt,se füst szag a hajamban,no és nem kortyoltam semmit.no sebaj,a mai nap szupi volt,jöttek mentek a rokonyok,az ajándék hegyek után jót nevettem a várva várt filmen :D begyûjtöttem ma sok puszit is,egyedül pöttöm hiányzott a fa alól.szóval adtunk-kaptunk-vigadtunk,maradt az enyhe gyomorfájásos utóérzéses szuperültelevagyokos feeling :D
(kivételesen csak 1 barom próbálta lehuzni a napom,de nem sikerült neki sem :D)
jó kis nap volt... :) örülök...:) remélem a kövi még jobb lesz,mert ugye az ember telhetetlen.... :) mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok ezúton is :)
puszim osszátok szét.
ui: ha valakinek nem írok vissza smst,akkor az nem azért van mert bunkó vagyok éppen,csak most nem tudok írni :)
  krinya, 21:25 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 23., hétfő Nekem tetszik!
2  
a kívánság az kívánság........ :) akkor nekem is :)

  krinya, 16:53 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 22., vasárnap Nekem tetszik!
1  
kis karácsony,nagy karácsony,tele a tököm a készülõdéssel...vagy ez nem rímel?..............
  krinya, 13:59 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 20., péntek Nekem tetszik!
1  
pöttöm téged kérlek karácsonyra,szóval masnit a fejedre és uccu neki
  krinya, 10:41 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 19., csütörtök Nekem tetszik!
1  
pörögnek a napok,rohanás-kapkodás ezerrel,és közben arra gondolok,
mekkora fa alá férne be egy pöttöm....:D kár hogy nem tudok írni
a jézuskának.. :) ...
  krinya, 18:30 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 16., hétfő Nekem tetszik!
1  
gyorsan lepörgött ez a pár nap.
Megírtam a modulzáró dogát elsõsegélybõl..Ötös lett :)
1óránk volt rá.Négy kérdést kellett kidolgozni,kidolgoztam mind a tízet,
(kb15 perc alatt)és 1 hibám volt csak :)
Még aszepszis-antiszepszisbõl is felelgettünk,igaz abból nem volt jegy,mert csak vizsgafelékszítõ volt.De a tanár megdicsért,és ez a lényeg :D
jókat nevettünk egész nap.... :)Most elvileg pihi van januárig..
de ugye tudjuk hogy egy anya,és háziasszony nonstop üzemmódban él..
pár nap lustizást ki bulizok magamnak,mármint "tanulááááásmentességet".
sajnos január közepén aszepszisbõl vizsgám lesz,és mivel van belõle 2 könyvem ,újévtõl hajthatok megint mint egy güzü.(mi az a güzü? ) :D :D
innom kell egy tejeskávét,mert fáraszt a saját hülyeségem korán reggel :D
pöttöm hiányzós vagy !
tesóm múltkor kerestelek,de nem vetted fel :) remélem minden ok veled.puszi
Druszám hogy ityeg a fityeg ? :D
  krinya, 7:17 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 12., csütörtök Nekem tetszik!
0  
ma reggel ismét arra ébredtem?-inkább ijedtem fel,hogy a kedves idióta nekem jogom van hozzá,és azt csinálok amit akarok a lakásomban szomszéd,reggel 6 kor üvölteti a rádióját,és kalapál..valahogy most már rohadtul elegem van belõle,szóval meglátogattattam a szolgálunk és védünk bácsikkal..nagy örömömre velük is bunkó volt,be se engedte õket,bár így is látták nála a 2 éve tartó harci állapotot :D :D elmondták neki a 10 parancsolatot,és felvilágosították,hogy ha neki van,másoknak is vannak jogai,legfõképp az alváshoz,pihenéshez.a többi dolgáról nem is beszélve...fenyeget mindenkit,vagy a plafont veri direkt,vagy a padlót,ugrálva megy le a lépcsõn,kiáll az ajtóba egy nagy bottal,stb..mondtam a bácsiknak vagyok olyan félõs,hogy ha nekem áll ki bottal,ijedtemben bele is mászok a szép pofijába.miután jókat nevetgéltünk a bácsikkal,elköszöntünk,persze a másik panaszos lakóval -elfelejtettek- beszélni.sebaj.ahogy ismerjük neki mindent lehet urat,hamarosan újra találkozunk. :) még a reggeli örömködés hatása alatt a buszon elképedve láttam ahogy egy anyuka szállt le 2 bölcsis korú gyermekével,de a sofõr rájuk vágta az ajtót ,és miután az anyuka ordítozott,a sofõr nyugodtan indult tovább a dolgára..nem tetszett a hozzá állás,de az anyuka helyébe is rámenõsebb lettem volna.mindenesetre felírtam a busz számát.lehet hogy ma harcias vagyok pöppet?.....pedig meg se jön :D
  krinya, 10:56 Itt megírhatod a véleményed krinya
  2013. december 11., szerda Nekem tetszik!
1  
fáradt vagyok...
szombaton modulzáró doga elsõsegélybõl.
szeretem,tetszik,de akkor is sok a tanulnivalĂł...
unom ezt a rohadt betegséget is..
pár napja valahogy semmi nem jó,nyûgös vagyok,mégis ma 1-1 sms +1 jó hír elõhozta a napot is ebbõl a fránya idõbõl.de csak nekem...mert nekem külön bejáratú napocskám van :)
  krinya, 10:03 Itt megírhatod a véleményed krinya



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.