CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



kekua naplja

  2009. augusztus 13., cstrtk Nekem tetszik!
0  
12ö agyhalál....
  kekua, 3:36 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 12., szerda Nekem tetszik!
0  

  kekua, 6:21 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 10., htf Nekem tetszik!
0  
Az élet nem a biztonságról szól: kockázat nélkül nem lehet játszmát nyerni.
  kekua, 17:25 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Befizettem a teló számlámat ,....fájt..:D
Bótben is vótam az kevésbé bár hisztikézhetnékem támadt hogy a kedvenc parfümöm készlethiány......majd csak túl lépek ezen is....:D
  kekua, 9:11 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 9., vasrnap Nekem tetszik!
0  
nos lagziba vótunk:B
Hát elég szotyadt egy társaság volt de kibituk:DD jájj szal ezt elmesélni nem lehet majd ha lesz róla képem mápedig tuti lesz felrakom:DDD
  kekua, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 6., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Személyre szabott horoszkóp

femina.hu

*
Aszcendens
Hogyan hat rád az aszcendensed?
Az aszcendenst teljesen felesleges titokzatoskodás övezi, pedig mindössze horoszkópod egy pontjáról van szó: a kezdetrõl. Az aszcendens annak a pillanatnak a szimbóluma, amikor világra jöttél. A sikeres élettervezéshez aszcendensed alapos ismerete elengedhetetlen, mivel döntéseid meghozatalában igen fontos szerepet játszik. Annak ellenére, hogy az aszcendens nem bolygó, nagyon személyes hatást fejt ki életedre. Aszcendensed segítségével viheted sikerre életstratégiádat, nagy hatást gyakorol megjelenésedre, viselkedésedre. Aszcendensed határozza meg cselekedeteid alapjait, azt, hogy milyennek mutatod magad, miképp öntöd formába személyiségedet, illetve hogyan fejezed ki magad a külvilág számára.

Mérleg aszcendens
Gyakran neveznek a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének, de ez nem feltétlenül mindig igaz. Habozó személyiséged az egyik szélsõségbõl a másikba esik, vagy csak lógatod a lábad. Rendkívül elbûvölõ, társasági lényeddel embertársaid kedvére teszel. Jobban szereted a harmóniát, mint az igazságot, így a hazugságot és a manipulációt sem veted meg, ha az életet a saját akaratod szerint szeretnéd élni. Képes vagy alkalmazkodni, mindent elsimítani és kompromisszumokat kötni, hogy mindenkit boldoggá tegyél, de a felszín alatt kemény maradsz.
Számodra életbevágóan fontosak a kapcsolatok, egyedül tökéletlennek érzed magad. Mindent megteszel azért, hogy magadhoz vonzzad a partnered.
*
Nap
Hogyan hat rád a Nap?
A Nap mutat rá arra a képre, ahogy a világ elõtt megjelensz, valamint jelzi a cselekedeteidet irányító pszichológiai hajlamokat. A Napot olvasva megtudod, milyennek látszol, illetve azt is, hogy miért olyannak. A Nap több szempontból is uralkodó szerepet játszik vitaszférádban és életedben. Más hatások, különösen a Holdé, módosíthatják a Nap hatását, ám az alapvetõ szoláris mintától egyik sem téríthet el túlságosan messzire. Ez az oka, hogy a Nap-jegy asztrológiának nemcsak saját irodalma van, de egy egész üzletág is kialakult köré. Ennek köszönhetõen pedig sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, a horoszkóp annyit tesz, hogy az ember ismeri, "melyik jegyben született", illetve mit jelent ez a Nap-jegy. Ez durva tévedés - megértheted miért, ha elolvasod a többi égitest hatását is. Miközben a többi bolygóhatásról olvasol, ne feledkezz el arról, hogy az alapvetõ hatást mégiscsak a Nap gyakorolja rád, a többi bolygót pedig ennek tükrében kell értelmezned - különösen, amennyiben más bolygó is látható szerepet játszik életedben. Elgondolhatsz, megálmodhatsz, remélhetsz ezernyi dolgot a Hold vagy más bolygók hatására: mégis a Nap jelöli meg, mi vagy, és energiáid is akkor követik a csillagok rezgése által maximálisan támogatott ösvényt, ha sikerül a Nap által meghatározott legjobb személyiségedet érvényre juttatni.
Nap a Bikában
Céljaid egyszerûsége, lojalitása, szívós kitartása egyetlen forrásból fakad: biztonságra van szükséged. Az önfenntartás ösztöne bizonyos mértékben mindannyiunk természetében szerepet játszik, ám a te életed teljes egészében e körül forog. Összeroskadsz és belepusztulsz abba, ha a biztonságot - akár anyagi, akár érzelmi értelemben - megtagadják tõled. Nagy valószínûséggel nem leszel mohó, és biztosan te testesíted meg a szerelem idealista felfogását. Lehetséges, hogy nem vagy tisztában saját belsõ motivációiddal, ezért számodra különösen fontos az önismeret és az önelemzés. Ösztöneid erõteljesek és általában helyesek - mindig jogosak -, amennyiben saját motivációidat szolgálják. A szó hétköznapi és anyagi értelmében is önzetlen vagy. Gondoskodsz arról, hogy semmi se keresztezhesse önkiteljesítésed megvalósulását. Senki elé nem gördítesz akadályokat, feltéve, ha az illetõ sem akadályoz alapvetõ vágyaidban; azonban sarokba szorított vadállatként harcolsz, ha a számodra létfontosságú dolgokat érzed veszélyben.
A világ legkönnyebb dolga veled együtt élni, amennyiben veled és nem ellened akarnak élni. Társadnak meg kell értenie: az együttmûködés nem azt jelenti, hogy mindent együtt kell csinálnotok, hanem azt, hogy mindent nyugodt, barátságos légkörben végeztek el, még akkor is, ha mindezt egymástól függetlenül és külön teszitek. Ez a fajta együttmûködés addig fogja bosszantani a kevésbé önálló embereket, amíg meg nem tanulják, hogy lelked csak akkor nyugszik meg, ha semmire sem kényszerítenek. Bármilyen korlátot érzel magad körül, azt át fogod törni, még akkor is, ha ezeket a korlátokat maga a szerelem állította fel.
Olyannyira biztos vagy saját biztonságigényedben, hogy zokon veszel minden olyan feltételezést, mely szerint vissza kéne fognod magad. Ösztöneid mindig igényeidhez, illetve vágyaidhoz kötnek és nincs a világon olyan erõ, mely eltántoríthatna ettõl. Másrészt, ha a helyzet kiélezõdik, foggal-körömmel kapaszkodsz életfontosságú ösztöneidbe, hiába mondják mások, hogy ez felesleges, haszontalan vagy rossz. Ha viszont legmélyebb igényeid egyszer kielégültek és megkaptad azt, amire vágytál - legyen szó otthonról, társról, becsvágyról, szerelemrõl, pénzrõl, bármirõl -, azt örökre megtartod. Ha tudatalattid egyszer eldönti, hogy hol találod meg az érzelmi vagy az anyagi biztonságot, akkor odaküzdöd magad és örökre ott is maradsz.
*
Hold
Hogyan hat rád a Hold?
A Napod zodiákusban elfoglalt helye meghatározza, hogy melyek életed puszta szemmel is látható hajtóerõi és ösztöntörekvései. A Hold jegyállása azonban a szív vágyairól mesél, melyek nem biztos, hogy kifejezésre jutnak vagy megvalósulnak. Amikor tudod, hogy mit akarsz mondani, csak nem tudod kifejezni magad, akkor a Holdad az, amely tudja, és a Napod az, amely nem tudja szavakba önteni az érzést. Ha nem értenek meg, akkor Hold-természeted nyilvánult meg, melyet a Nap-jegy tökéletlenül tud csak kifejezni, és ezért azt érzed, elárultak. Amikor érzed, mit kéne tenned, csak nem tudod, hogyan, akkor Holdad tudja az utat, ám Napod nem hajlandó harmonikusan együttmûködni vele. A szavak nélküli ismeretek, intuíciók, elõérzetek, ösztönös megérzések a Hold gyermekei. Azok a kifejezési formák, melyeket legbensõbb, igazi énednek érzel, a Holdhoz tartoznak. Ilyen a mûvészet, a levélírás, bármilyen kreatív munka, néha a szerelem vagy az üzlet is. Bármit is érzel legmélyebb énednek, ezt a Hold hozta létre, illetve az a jegy melyben születésedkor állt a Hold.
Hold a Bakban
Gyakorlatias, józan embernek tartod magad, aki - a saját feltételeid szerint - sikeresen állsz helyt a világban, és ez mély megelégedésedre szolgál. Inkább a játék izgat, nem a tét; valószínûleg nem fogod a pénzt hajkurászni, de a hatalom azonnal magához vonz. Lelked a tekintély vonzásában talál biztonságot. Ennek következtében nagyon jó esélyed van a sikerre, hiszen nem kell színészkedned érte. Lelked éltetõ eleme a verseny. A világ legnagyobb vezetõi közül sokak horoszkópjában ott találjuk a Holdat a Bakban, õk sikerüket annak a sikerképnek köszönhetik, amely mindig is szerepet játszott az életükben. Szomorú eset, ha egy Bakban álló Hold fordított képet õriz magában: az ilyen emberben sem kisebb a siker utáni belsõ vágy, viszont frusztráltnak érzi magát, úgy gondolja, képtelen rá, hogy valaha is elérje azt, és a bukás következtében megkeseredik és megkeményíti a szívét. Ha szabad utat engedsz megérzéseidnek - és nem ragaszkodsz hozzájuk makacsul -, akkor ezek célba juttathatnak. Ösztöneid talán nem a kedvesség, a jótékonyság, a bajtársiasság vagy a szeretet felé visznek, mindez azonban ott lesz a mélyben akkor is, ha éppen tekintélyt és tiszteletet vívsz ki magadnak. Merj önmagad lenni, keresd meg, amire szükséged van, használd fel azokat az eszközöket, melyek ehhez szükségesek.
*
Merkúr
Hogyan hat rád a Merkúr?
A Merkúr vitaszféránk érzéki benyomásokat fogó antennája. Pozíciója jelzi, miképp reagálsz a különféle látványokra, hangokra, szagokra, ízekre és érintésekre, segít megérteni, milyen attitûddel viszonyulsz a téged körelvevõ fizikai világhoz. A Merkúr az üzenetvivõ tested és agyad – vagyis a Nap -, illetve belsõ természeted – vagyis a Hold – között, állandóan kapcsolatban áll a külvilággal.
Merkúr a Bikában
Vizuális alkat vagy. A világgal inkább a látás, mint a hallás révén tudsz maximális kapcsolatba kerülni. Többet tanulsz meg egy könyvet elolvasva, mint ha elõadást hallgatnál. A régi némafilmeket majdnem ugyanúgy szereted, mint a hangosfilmet. Mivel számodra a látvány a fontos, mindig arra törekszel, hogy környezeted a lehetõ legvonzóbbá tegyed. Ezért megeshet, hogy lakásod, irodád esetleg túldíszítetté válik a felhalmozott szépségektõl. Érintésed jól fejlett, az ujjaid segítségével képet tudsz alkotni a sötétben kitapintott tárgyról, érintés alapján meg tudod határozni a tárgy textúráját, illetve fordítva is: a látvány alapján képes vagy elképzelni, az adott anyag milyen tapintású lehet. Ízlelõ- és szaglóérzéked is feltûnõen jó. Ki tudod zárni életedbõl a hangzavart, nyugodtan élsz egy csapat süvöltõ gyerek között is, akik bárki mást az õrületbe kergetnének. Nem hallod pontosan a saját hangod, ezért néha úgy tûnhet, hogy nem beszélsz elég érzéssel. Fejleszd beszédtechnikádat!
*
Vénusz
Hogyan hat rád a Vénusz?
A Vénusz vitaszféránk érzelmi antennája. A Vénuszon keresztül azok a benyomások érkeznek hozzád a külvilágból, melyekre érzelmi választ adsz. A Vénusz születésedkor a zodiákusban elfoglalt pozíciója határozza meg döntõen, milyen attitûddel fogadod az érzelmi benyomásokat. Ahogy a Merkúr az érzéki élményeket - például látványt, hangot - továbbítja a Nap és a Hold által meghatározott alaptermészetedhez, úgy tesz a Vénusz is az érzelmi élményekkel. Ha a Vénusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap, akkor az érzelmek igen nagy jelentõségre tesznek szert az életedben, közvetlen hatással vannak cselekedeteidre, illetve arra ösztönöznek, hogy a lehetõ legjobb oldaladat mutasd. Ha a Vénusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Hold, akkor az érzelmek szintén fontos szerephez jutnak, illetve közvetlen hatást gyakorolnak belsõ természetedre, növelik magabiztosságodat, fogékonyabbá tesznek az érzelmi hatásokra. Ez a Vénusz-állás gyakran azt jelzi, hogy szívedben több szeretet van, mint amennyit ki tudsz fejezni. Ha a Vénusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr, akkor az érzelmi és az érzéki benyomások együtt dolgoznak, és ez hajlamossá tesz arra, hogy az érzékek világát idealizáld, valamint arra, hogy az érzelmek világát érzékivé tedd. Bármit látsz, hallasz, azt érzelmi úton interpretálod, és ezáltal talán egyik-másik mûvészeti ágban szert teszel némi jártasságra.
Vénusz a Bikában
Az érzelmi ingerekre erõteljes, testi, érzéki válaszokat adsz. Nyíltszívû vagy, gyengéd és szenvedélyes. Imádod az érintést, akár te érinted meg a szeretett embert, akár õ érint meg téged. Egyszerre vagy érzéki és szenvedélyes. Akkor válhatsz önmagad és mások urává, ha képes leszel érzékelni a különbségeket, ha hagyod, hogy igazi ösztöneid lépjenek a hamisak helyébe. Ez a bolygóállás bõvelkedik a szerelmi függõségben szenvedõkben, akiknek a szerelem csupán a testi örömet jelenti. Ha a legjobb formádat éred el, a Vénusz lehetõvé teszi, hogy elemelkedj a testi-földi szerelemtõl és spirituális fennsíkokra érj, megértsd az igazi egyesülés szépségét, mely az igazi szépség egységébõl születik. Mélyen megérted a szerelmet; egész létezéseddel elfogadod, megelégszel azzal, hogy szavak nélkül fejezd ki magad, a szerelmes hallgatást többre értékeled a beszédnél. Ismered a szerelmi eksztázist és a kétségbeesést is; ha szerelmed viszonzásra talált, hihetetlen szívóssággal ragaszkodsz hozzá, még akkor is, ha komoly akadályok állnak az utadba. Hiszel a szerelemben, mind a földi, mind a szellemi formájában, és nem nyugszol addig, míg meg nem találod mind a kettõt - ugyanannál az embernél. Érzelmi válaszaid egész életed színesebbé teszik; ez az állás összes érzéki benyomásod felerõsíti. Vonzódásod mindenfajta mûvészethez, színhez, zenéhez és szépséghez szorosan összefügg azzal a késztetéseddel, hogy a világ által kínált összes élményt kreatívan értelmezd és dolgozd fel.
*
Mars
Hogyan hat rád a Mars?
A Mars vitaszféránk energiaprincípiuma. A jegyekben elfoglalt helyzete jelzi, melyik az a csatorna, melyen keresztül az energiák természetes úton áramolnak, illetve melyik az a módszer, amellyel az energiák a legegyszerûbben irányíthatók. Ez az a bolygó, melyen keresztül a Nap cselekedetei és a Hold vágyai kifejezésre juthatnak, illetve ezen keresztül reagál tested és lelked a Merkúr érzéki, illetve a Vénusz érzelmi hatásaira. Ha a Mars ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap, a Mars rengeteg energiát ad, és ez néha rossz irányba fordul, heves vérmérséklet és veszekedés formájában nyilvánul meg. Ha a Mars ugyanabban a jegyben áll, mint a Hold, akkor nagyon hatékonyan tudod felhasználni legbelsõbb céljaidat. Ez a bolygóállás körvonalazottá és gyakorlatiassá teszi vágyaidat. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Vénusz, akkor felgyorsítja érzelmi reakcióidat, és ezek hatására cselekszel. A szerelmi életedet szenvedélyessé és lángolóvá teszi, az érzelmi realitások területén pedig egyfajta általános e világi tudatosságra teszel szert.
Mars a Kosban
Általában bõséges energiáidat elsõsorban az ego érvényesítése érdekében használod fel. Akkor érzed magad a legjobban, akkor cselekszel a legjobban, ha nem korlátoznak vagy akadályoznak idõsebbek, felettesek vagy bármiféle tekintélyek. Gyorsan haragra lobbansz, ha bárki korlátozza személyes jogaidat, amúgy is vérmes természeted még inkább felszínre kerül. Villámgyorsan döntesz, és általában az agresszivitás mellett. Félelmetes ellenfél vagy, mivel minden életerõdet azonnal nekiszegezed bárkinek, aki szembeszegül veled. Ha vitaszférád egyébként félénk embert eredményezne, ez a pozíció akkor is ad némi érdességet a személyiségednek. Ha életcélod nagyobb tárgyilagosságot igényelne, ha becsvágyad világi siker, népszerûség vagy bármilyen olyan pálya iránt vonz, amely önkontrollt igényel, akkor Mars-bolygód idõrõl idõre elgáncsol azzal, hogy energiáidat az önérvényesítés felé tereld akkor is, amikor valami egészen másra kellene gondolnod. Kapkodó beszédmódod, az éles visszavágások, melyekkel a függetlenségedet ért támadásokra - vagy vélt támadásokra - reagálsz, könnyen saját magad és az önkontroll jutalma közé állhatnak. Az élet mélyebb céljainak szolgálata gyakran azt kívánja, hogy feledkezz el az Énrõl, ezért folyamatosan õrködnöd kell afelett, hogy energiáid ne az ego malmára hajtsák a vizet, mert ezzel viszályt és diszharmóniát szítanak.
*
Jupiter
Hogyan hat rád a Jupiter?
A Jupiter az a csáp, amelyet lehetõségeid után kutatva engedsz ki a világba. Életed során - Nap- és Hold-alaptermészetednek megfelelõen - ezen vonal mentén érnek el hozzád a lehetõségek. A Jupiter jegyállása jelzi azokat a helyeket, ahol lehetõségeket találsz, a módszereket, melyekkel kihasználhatod a kínálkozó alkalmakat, illetve arra is rámutat, miképp kell reagálnod úgy, hogy nyerj is az ügyön. A Jupitert hétköznapi - és téves - szóhasználattal „Szerencsebolygónak" is nevezik. A szerencse azonban nem annyira azon áll, mi jut el hozzád – Jupiter -, hanem sokkal inkább azon, hogy mit kezdesz vele, vagyis a teljes személyiségeden. A lehetõségek azonban a Jupiter által kijelölt vonalon érkeznek el hozzád, és figyelmesen el kell olvasnod a rád vonatkozó bekezdéseket. Ha a Jupiter ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap vagy a Hold, akkor közvetlen és általában hatékony választ ad a felkínálkozó lehetõségekre, és nagy valószínûséggel „legszerencsésebb" arcát mutatja. Ha a Jupiter ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr, akkor az érzéki benyomások opportunista értelmezést kapnak - bármit hallasz és látsz, az hasznot hoz a konyhádra, ugyanakkor figyelemre méltó makacsságot és keményfejûséget eredményez. Ha a Jupiter ugyanabban a jegyben áll, mint a Vénusz, akkor érzelmeidet úgy értelmezed, hogy azok a hasznodra váljanak. Érzelmeid harmonikusan együttmûködnek azokkal a lehetõségekkel, melyeket a világ a fejlõdéséhez felkínál, karriered és a szerelmi életed ritkán zavarják egymást. Ha a Jupiter ugyanabban a jegyben áll, mint a Mars, akkor lehetõségeidet energikusan, lendületesen, lelkesen és bátran ragadod meg, nagy léptekkel haladsz elõre és nyílt lapokkal játszol.
Jupiter a Mérlegben
A kíváncsiság bolygóállása. Mivel ebben az állásban születettél, szinte mindenben lehetõséget látsz. Van benned valami enyhe perverzió, mivel szemmel láthatólag hajlandó vagy bármire, azt az egy dolgot kivéve, amely a legjobban megfelelne természetednek. Számodra az a legvonzóbb lehetõség, melyet nyilvánvalóan a világon a legkevésbé neked találtak ki. Erõs a hajlamod, hogy vakon kövesd azt, amit mások tanácsolnak neked, illetve, hogy azonnal megragadd az elsõ lehetõséget, melybe véletlenül belebotlasz. Meg kell szilárdítanod céljaidat, és meg kell tanulnod, hogy egyszerre csak egyetlen célra összpontosíts. Igényed, hogy inkább mások, mint a saját szemedben tûnj sikeresnek, hajlamossá tesz, hogy mindent mások szemével nézz, és így hiányozhat belõled az a hajtóerõ, amely az önmagukból merítõket, építkezõket jellemzi. Túlságosan is hajlasz rá, hogy egódat mások elvárásaihoz próbáld igazítani, és ezért könnyen feladod céljaidat, hiszen az irányt nem saját szíved szabta meg.
*
Szaturnusz
Hogyan hat rád a Szaturnusz?
A Szaturnusz jelzi, milyen irányt vesz életedben az önfenntartás ösztöne, mely - legmagasabb szintû manifesztációjában - nem engedi, hogy kizárólag a védekezés uralkodjon el rajtad, hanem ambíciót és aspirációt is ad. A Szaturnusz vitaszférádban elfoglalt helyzete mutatja, miképp védekezel a világgal szemben, vagy miképp rontasz neki. Ha a Szaturnusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Holdad, akkor a védekezés lesz domináns, és fennáll a befelé fordulás veszélye is. Minél messzebb áll a Szaturnusz a Naptól, a Holdtól és az aszcendenstõl, annál nagyobb az esély, hogy személyiséged tárgyilagos, extrovertált lesz. Ha a Szaturnusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr, akkor komoly és mély válaszokat adsz az érzéki ingerekre, és ehhez az álláshoz gyakran társul elmélyült és gyakorlatias elme. Ha a Szaturnusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Vénusz, akkor az érzelmi tapasztalatokkal szemben fennálló védekezõ attitûd a szerelmi életben hidegséget, az érzelmekben és emberi kapcsolatokban pedig nehézségeket eredményez. Ez a pozíció az üzleti életben általában konzervatív szemléletet, a magánéletben pedig „a kártyában szerencsés, a szerelemben szerencsétlen” személyiséget eredményez. Ha a Szaturnusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Mars, akkor a defenzív, illetve az agresszív késztetések összezavarodása bizonytalan személyiséget eredményezhet, vagy esetleg - amennyiben a Nap és a Hold erõs, a teljes személyiség kiforrott - kiegyensúlyozott, nyugodt, békés, józan ítélõképességû és megfontoltan cselekvõ embert eredményez. Ha a Szaturnusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Jupiter, akkor megfontoltan és kiegyensúlyozottan reagálsz a lehetõségekre.
Szaturnusz a Mérlegben
Úgy tûnik, nincs igazán nagy igényed rá, hogy megvédd magad, hiszen az igazolást közvetlenül másoktól kapod. Képes vagy rá, hogy a világ legalkalmazkodóbb embere legyél, munkatársaiddal könnyen kijössz, illetve nagyon jól megférsz azokkal, akikre legmélyebb éned igényt tart. Ez a Szaturnusz-pozíció a benne születettek figyelmét eltereli önmagukról, és a külvilág, illetve a benne élõ emberek felé irányítja. Ha energikus és kifelé forduló személyiség vagy, akkor nagyon vonzó, az emberekkel bánni tudó ember leszel, akinek nagyon keveset kell küzdenie azért, hogy megkapja, amit akar. Céljaidért nem kell másokkal megharcolnod, mivel legmélyebb megérzéseid megsúgják, miképp szerezz barátokat, illetve miképp hass az emberekre könnyedén. Ha természeted inkább passzív, esetleg hajlamos vagy a befelé fordulásra, életedet szívvel-lélekkel mások szolgálatának szenteled, és belsõ lelki életedre irányuló vágyad az önfeláldozáson keresztül elégíted ki. Mindenesetre, bármilyen irányba is mutat a teljes személyiséged, ez a Szaturnusz-pozíció a hasznos élet egyik legjobb biztosítéka, amely egy egyébként jelentéktelen horoszkópot is hajlamos megerõsíteni és jelentõséggel felruházni.
*
Uránusz
Hogyan hat rád az Uránusz?
Az Uránusz általában véve az idegrendszerhez, a személyiség kreativitásához kapcsolódik, a vitaszférában elfoglalt helye pedig arról árulkodik, milyen kreatív utakat keres legjellegzetesebb éned kifejezésére. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr vagy a Hold, az éber tudatosságot, az érzéki benyomásokra adott gyors reakciókat mutat, ezért, ha ebben az állásban születettél, vág az eszed, mint a borotva. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap, akkor nagy idegrendszeri aktivitással, vibrálóan érzékeny személyiséggel rendelkezel, és eredeti, kreatív vagy különc természeted van. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Mars, akkor igen aktív életet élõ személyiséggel rendelkezel, szereted a nagy sebességet, talán a veszélyt is. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Vénusz, akkor az érzelmi ingerekre adott reakcióid szokatlanok, kiemelkedõen idealista, mégis érzéki személyiség jellemez, és igen eredeti elképzeléseid vannak a szerelemrõl és az emberi kapcsolatokról. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Szaturnusz, akkor jó érzékkel valósítod meg eredeti ötleteidet, így ez a jegy egyszerre lehet kreatív és gyakorlatias, de jóval gyakoribb az az eset, amikor a gyakorlatiasság és az eredetiség között feloldhatatlan konfliktus feszül, és ez patthelyzetet eredményez. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Jupiter, akkor kedvezõ lehetõségek sora köszönthet életedbe, nemcsak jólétet, de a jólét megszerzéséhez szükséges eszközöket is biztosítja ez a bolygóállás, és invenciózus, merész, vezetõ szellemû személyiséget ad.
Uránusz a Skorpióban
Ha a Szaturnuszod is a Skorpióban áll, akkor különösen figyelmesen olvasd el ezt az elemzést, majd a kettõt kapcsold össze. A Skorpióban álló Uránusz arra készteti géniuszodat, hogy a tudattalan mély forrásaival dolgozz együtt, és ez hatalmas erõt ad, melyet jóra, rosszra egyaránt használhatsz. Lehetsz ördög vagy angyal, esetleg - ha nem is egy idõben - mindkettõ. Személyes vonzerõd igen erõs, eredetiségedet a világ vagy egyes egyének felett aratott személyes diadalodban keresed. Megelégedhetsz egy kisebb csoport imádatával - vagy rettegésével -, és emiatt képes vagy korlátozni hatalmas erõdet. A szerelem és a szexualitás egyaránt fontos a számodra, ha ura vagy önmagadnak, akkor másokat is uralsz, ha nem, akkor te leszel mások - vagy épp saját ösztöneidnek - szolgája. Képes vagy rá, hogy az erõ iránti vágyadat valamilyen gépezettel azonosulva elégítsd ki, gyakran érsz el sikereket gépészi vagy mérnöki munkákban, ahol az általad irányított vagy tervezett gép erejében saját erõdet érzed meg. Imádod a sebességet, a száguldásban otthon érzed magad. Ha jó önkontrollal rendelkezel, erõs kezû csúcsvezetõ lehetsz, aki tökéletes katonai engedelmességet követel alárendeltjeitõl. Az önkontroll iránti mélységes vágyad a módszer, a rendszer, a hatékonyság és az engedelmesség imádatában nyilvánul meg. Meg kell tanulnod az engedelmesség törvényét absztraktabb módon kezelni, így hatalmas vonzerõd szabadon megnyilvánulhat, nem telepszik rá személyiségedre. Ha ez sikerül, a világ a lábaid elõtt hever.
*
Neptunusz
Hogyan hat rád a Neptunusz?
A Neptunusz a tudattalan, mentális és spirituális örökséged legmélyebb forrásaival áll kapcsolatban, és azt jelzi, mi az, amit a magad számára biztosítottnak érzel az életedben. Ha a Neptunusz ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap vagy a Hold, ez azt jelzi, hogy életedben a megérzések, a sejtések - vagy az illúziók – dominálnak, illetve azt a szükséget, hogy mereven ragaszkodj a realitásokhoz. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr, az éles érzékszerveket, érzékeny, esetleg kreatív szellemet eredményez, és az érzéki tapasztalatokra igen erõsen reagálsz. Ha ugyanabban a jegyben van, mint a Vénusz, ezzel az állással az érzelmi benyomások idealista vagy romantikus - esetleg szentimentális - reakciót váltanak ki, fennáll a túlzott érzékiség vagy a különös örömforrások szeretetének veszélye. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Mars, az energiák összedolgoznak a megérzésekkel, és uralkodni fogsz a sorsodon. Ez az egyik olyan jelzés, amely az oldaladra állítja az angyalokat. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Jupiter, megérzéseidre hallgatva döntesz a lehetõségeid felõl, általában a gyakorlatias és haszonelvû megoldások mentén. Ha jólétet nem is, de anyagi biztonságot igényelsz. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Szaturnusz, a megérzéseidre hallgatva védekezel, vagy nekitámadsz a világnak, általában sikeresen, negatív megnyilvánulásodban viszont megnõ a tévképzetek és a boldogtalanság veszélye.
Neptunusz a Nyilasban
A Nyilas szimbóluma a kentaur, a mitológia félig ló, félig embertestû lénye. Ezt a Neptunusz-pozíciót is az Alacsonyabb és Magasabb Én küzdelme jellemzi. Igencsak érdekel a vallás és a mitológia. Él benned a vágy a felfedezés, az utazás, az új eszmék kipróbálása iránt. Szívesen kísérletezel azzal, hogy új utakat találj a dolgok megtapasztalásában. Nagy hangsúlyt kapnak életedben a „spirituális” dolgok, de legalább ekkora szerepet játszik az érzékiség is. Figyelemre méltó látnoki képességeid lehetnek, igen színes álmok és elõérzetek jellemeznek. Megérzéseid komoly mértékben fejleszthetõk, és igen megbízhatóak, fõleg ha tanári vagy újságírói pályán dolgozol. Lelkes, túláradó, akár féktelen is lehetsz. A kalandvágy szelleme vezérel, minden új terület érdekel, legyen az parapszichológia, ezoterikus gyógyító eljárások, vagy rosszabb esetben a tudatmódosító szerek.
*
Plútó
Hogyan hat rád a Plútó?
A Plútó a Skorpió uralkodó bolygója. A Plútó azzal a képességeddel van kapcsolatban, hogy hagyod a dolgokat a maguk menetében haladni, hogy megszabadulj az irreleváns elõítéletektõl és az idejétmúlt viselkedési mintáktól. Kapcsolatban áll a tudattalan érzésekkel, a belsõ motivációkkal és az elnyomott érzelmekkel. Egy erõs Plútó képessé tesz arra, hogy megpillantsad az élet rejtett oldalait, és ezzel hatalmat adjon a kezedbe - hatalmat, melyet jóra és rosszra egyaránt fel lehet használni. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Nap, ez a hatalom szeretetével és becsvágyó természettel jár. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Hold, ehhez mély pszichológiai tudatosság társul, illetve az a képesség, amellyel megérezheted mások rejtett szándékait. Emellett búskomorságot és érzékeny természetet is mutat. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Merkúr, ez kutató, mindenen áthatoló szellemre utal, könnyen meggyõzöl másokat. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Vénusz, a Plútó ez esetben erõs szerelmi természetet ad, mely hajlamos tesz a birtoklásvágyra és az önkényeztetésre. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Mars, ez megnöveli a függetlenségedet és az ego erejét, hatalmat ad mások felett. Bátorság és kegyetlenség egyaránt járhat vele. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Jupiter, az tolakodóan kíváncsi személyiséget eredményez, aki az élet rejtett oldalait is meg akarja ismerni. Ha ugyanabban a jegyben áll, mint a Szaturnusz, az komoly természetet jelez, aki hajlamos az önmegtagadásra és az önfegyelemre.
Plútó a Mérlegben
A végsõ értelem keresése nálad a civilizált társadalom egyik legnemesebb vívmányával - az igazságérzettel - kapcsolódik össze. Elméd finoman ráhangolódik a többi emberre, illetve azok igényeire. Ráébredsz, hogy az egyetlen út, melyen az egyéniséged teljesen szabaddá válhat, ha a lehetõ legmagasabb szinten alkalmazod a törvényeket. A jogi ügyek ellentmondásait, melyek látszólag részleges szabadságot adnak - de valójában korlátoznak -, azonnal észreveszed. Empátiád áthatja emberi interakcióidat, és nem lehetsz teljesen elégedett mindaddig, amíg a környezetedben élõket bármiféle korlátozások sújtják. A törvényekkel való visszaélések hatalmas dühöt váltanak ki belõled, életenergiáidat pedig nagy valószínûséggel az emberi jogokért vívott küzdelemre összpontosítod.
  kekua, 7:20 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 5., szerda Nekem tetszik!
0  
Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esõben.
  kekua, 4:48 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 3., htf Nekem tetszik!
0  
Túléltem ..kicsit nyögve nyelõsen...
  kekua, 22:17 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 2., vasrnap Nekem tetszik!
0  
No hol is kezdjem...Talán ott hogy ,délután megfájdult a fejem..vettem be gyógyibogyót de nem sok hatása volt ennek tükrében kelletlenül készülõdtem a lánybúcsúra ,de hát ha menni kell menni kell. Átmentem Erika barátnõmhöz ott jó sokat dumáltunk .Mikor végre nagy nehezen elértünk a buli helyszínéig körbeölelgettünk a menyasszonyt meg persze a nõvérét az én drága jó fõnöktársamat Marcsit és mehet a buli alapon szórakoztunk eközben a menyasszonynak Marcsim egy csomó poénosabbnál poénosabb feladatot adott (alsógatya címke gyûjtés,rúzsos szájas puszi szerzése pasiktól kivétel az arca,halkan megjegyzem hogy még a feneke is tele volt :D ,Vacak Tescós tampon eladása egy jelképes összegért 100 ft-ért a jelen levõ pasiknak itt is halkan megjegyzem 6800 ft-ot keresett ezzel a mutatvánnyal:D, Cotton vásárlása a fiúktól 100ft-ért szóval a fiúk zöme lebukott hogy nem tart ilyet magánál 4 db-ot sikerült megvennie:D és végül a terem 5 általa leghelyesebbnek ítélt pasival kellet rúdon táncolnia :D ) Mondanom sem kell sokat nevettünk még többet táncoltunk bár a fejfájásom nem javult sõt hajnali 3 kor feladtam és jöttünk haza ami nem volt nagy baj mert a menyasszony már 2 kor ko volt és a võlegény inkább hazavitte mert a lábán alig állt :D Ágicám a büdös életbe nem felejti a lány búcsúját ha másért nem hát a másnapossága miatt :DDDD
  kekua, 8:25 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. augusztus 1., szombat Nekem tetszik!
0  
Tesco ájájupijupiájájupijupijé:DDD
Dunaharaszti :DNövérem vásárolt én meg lödörögtem vele mint gólyafing a levegöben:DDDD
Elvoltunk :)) Szupi hogy ilyen jóban vagyunk:)))
Este lánybúcsúba kell mennem vidámság és seggrázás lesz hajnalig:DDDDD
  kekua, 13:45 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 31., pntek Nekem tetszik!
0  
Csajszim az nem lényeg hogy ök mit akarnak az viszont igen hogy én mit akarok töllük:B
Babám dettósi:))
  kekua, 15:14 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Új emailezö partnerem lett.Gyámhívatal:B tök jó fej voltam nem úgy keztem az emailom hogy a tetvesjóbüdöscsámpáslábújókurvaanyátokat:D
  kekua, 11:53 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Új színû fej Aranyfényû méz dicsak:DDDD
  kekua, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
ájájupijupijé ájjjáááájuupiiijuppijéééééé
Arra ébredtem hogy anyukám fözött nekem kvt:) Tökjófej pedig ilyeneket nagyon ritkán csinál:DDDD
  kekua, 8:26 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 27., htf Nekem tetszik!
0  
El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar.
  kekua, 15:36 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 25., szombat Nekem tetszik!
0  


Nexe neked nyuszi csobban:DDDDDDD
  kekua, 10:17 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Azzal, hogy egyik helyrõl a másikra szaladsz, még nem szabadulsz meg önmagadtól.
  kekua, 9:53 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 24., pntek Nekem tetszik!
0  
Annyira de annyira jóóóóóóóóóóóó........................................
  kekua, 15:17 Itt megrhatod a vlemnyed kekua

  kekua, 3:43 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 23., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  kekua, 4:37 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 22., szerda Nekem tetszik!
0  
Roppant meleg volt melóban jól áll nekem a tüzö napon 4 kamiont leszedni sztem még az agyam helye is felforrt:D Kicsit sem vagyok feszült:Z:Dés kicsit vagyok csak szétszórt :D annyira csak hogy az uccso kamionra a blombát elfelejtettem feltenni:B ezért a helyszínen fejbelövés járna:D de gyorsba telefoncsi a gyáli diszpécsernek hogy te küld má vissza az emberem mert kicsit lemaradt a kamionról valami:D
Még rohadt tetves 2 nap és 7 napig a bolt tájára sem megyek még ha fizetnek érte sem:B

  kekua, 14:07 Itt megrhatod a vlemnyed kekua

3 nap......
  kekua, 4:41 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Furcsa, hogy az élet egyszerre lehet alávaló és csodás.
  kekua, 4:39 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 21., kedd Nekem tetszik!
0  
Ha mindegy, hogy ki vagyok... akkor akár maradhatok én is, hátha az Én a legjobb az összes választható maszkok közül.
  kekua, 9:49 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 20., htf Nekem tetszik!
0  
5-4 nap...
  kekua, 7:54 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 18., szombat Nekem tetszik!
0  









  kekua, 10:13 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Csak egy démon csalhatja elõ az igazi angyalt.........
  kekua, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 16., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Mörfikém tövénye annyira bejön nekem mostanában...ami elromolhat el is romlik adj uram isten de rögtön:B:D fax kivan -23 ezer és még örülhetek hogy ennyivel megúsztam:DDDDD öröm az ürömben hogy lett egy csecsebigyó szép új monitorom is:DDDD
  kekua, 18:42 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
  2009. jlius 14., kedd Nekem tetszik!
0  


Hát na ja



Mindenki úgy élvez ahogy tud:D:D



Itt is tudnék lipityókázni:DDD felhhhh lehhhhh :D:D



Ezt csak és kizárólag friss jogsisoknak a többieknek már rég be van jelölve:D:D
  kekua, 17:14 Itt megrhatod a vlemnyed kekua
Kövesd,újítsd meg,bízz benne,ne add ki túl könnyen de add bele mindenbe,öntsd ki valakinek,tartsd közel szeretteidhez és bárki is próbálta összetörni,sose félj kitárni,akár hideg akár meleg s még ha kõböl is van,vigyázz rá nagyon...õ a központja mindannak ami vagy...
  kekua, 16:58 Itt megrhatod a vlemnyed kekua



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.