CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 29.   péntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Dioméd, Gerle   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



katyi naplója

  2009. augusztus 11., kedd Nekem tetszik!
0  
Az elĂ”bb felbotorkĂĄltam az iwiw-re.... hĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄt ott azĂ©rt nem mozgok olyan otthonosan, mint itt....de megtalĂĄlt egy rĂ©gi osztĂĄlytĂĄrsam, mĂ©g ĂĄltalĂĄnosbĂłl....nagyon megörĂŒltem Neki! :-)

....... Ă©n viszont megtalĂĄltam ZsĂłfcit az ĂŒzenĂ”falon, hogy van 5 pici degunk...Ă©s gazdit keresĂŒnk nekik..... ehhez szabad annyit ĂșĂșĂșĂșgye hozzĂĄfĂ»znöm, hogy olyan gazdit, aki nagyon fogja öket szeretni :-)))))

És teljesen igazad van...ide Ă­rhatom a nevedet? Nevetek :-) a csendnek is van ĂĄm hangja..... van nagyon jĂł csend! olyan kis megnyugtatĂł, meghitt..... Ă©s van sĂŒket hĂŒlye csend is, ami elkeserĂ­tĂ” Ă©s olyan ĂŒres, meg hideg.....ebben hĂĄla az Ă©gnek ritkĂĄn van rĂ©szem.....

KatkĂĄm, Te meg azt Ă­rod, hogy vigyĂĄzzak ne ĂĄzzak meg, mert megfĂĄzom.....Ă©n? ĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄ, nem, dehogy! DDDDD engem majd Ășgy kell agyoncsapni, vagy hĂ­vni a vadĂĄszt, hogy lĂ”jjön le :-DDDDD
KĂŒlönben is... ezt az esĂ”t nekem direkt kĂŒldtĂ©k....., hogy ne olvadjak mĂĄr el :-D
  katyi, 16:05 Itt megírhatod a véleményed katyi
ja....édes gyerekem... írjål a fórumba, a Hibåk a csigånba!!! segítségért..... talån kapsz, vagy harapd meg a DIGI-t :-DDD

Ă©s huhĂșĂșĂșĂșĂș, mĂĄt tudom mi a kĂŒlönbsĂ©g a szĂ©na meg a szalma közöttt!
mĂĄr nem halok meg hĂŒlyĂ©n! :-D Ășgy ragad rĂĄm a mĂ»veltsĂ©g, mint mĂĄsra a kosz!
  katyi, 8:59 Itt megírhatod a véleményed katyi
Sziasztok!
tegnap egĂ©sz nap takarĂ­tottam, de valahogy nem haladok..... csuklom :-DDDDDD emleget a GĂŒzĂŒ, meg a Gyöngyharmatok,,,Tarhonya.... Ă©s DugĂł DanibĂłl is lassan mĂĄr DĂĄniel lesz :-DDDDD
olyan fura, hogy sehol egy szĂ©naszĂĄl a kispĂĄrnĂĄmon, sosem fogom megĂ©rteni mi a kĂŒlönbsĂ©g a szĂ©na meg a szalma között:-DDD
és éjjel többször is felébredtem, hogy jajjjj mi a baj? mi ez a nagy csönd? de aztån aludtam tovåbb, sÔÔÔÔt este is elég korån mentem aludni....behozom a restanciåmat!

Most esik az esĂ”... egĂ©sz Ă©jjel esett...Ă©n pucolnĂ©k kĂ©rem ablakot...de hĂĄt esĂ”ben ĂșĂșĂșĂșgye nem lehet..... hihihiiii :-DDD alibim lett! :-D
  katyi, 7:06 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 10., hétfő Nekem tetszik!
0  



csak megtalĂĄltam!
  katyi, 9:18 Itt megírhatod a véleményed katyi
VikidĂĄl Gyula Ă©nekli

Az élet szép az élet minden,
Ha rangod pénzed, semmid nincsen,
A legnagyobb kincs mégis csak tiéd,
Ösztön vĂĄgy Ă©s kĂ©pzelet,
KĂŒld, hogy lĂĄsd, hogy megismerd,
Azt mi értelemmel tölti meg a létezést,
A föld csak néked Ôrzi titkåt,
S ez végtelen nagy gazdagsåg,
Csak tudd és akard låtni bûvét, varåzsåt,
VĂĄr a messzi ismeretlen,
A tudås az, mi fölemel,
VĂĄrnak rĂĄd Ășj Ă©s Ășj csodĂĄk,

Az élet szép, az élet minden,
S míg létezhet a földön ember,
A lånc, mi egybeköt, nem hullhat szét,
Lesz Ășt, lĂ©lektĂ”l lĂ©lekig,
Lesz kinek megtanĂ­tsd vilĂĄgod titkait,
Az élet szép az élet minden,
MondhatjĂĄk, hogy semmid nincsen,
A legnagyobb kincs örökké tiéd,



És egy így is van! .-)))))
én mår csak tudom, hiszen olyan baromi bölcs vagyok,
:-DDDDDDDD

  katyi, 8:40 Itt megírhatod a véleményed katyi
na itt van.... szalma lettem.....elmentek!
A gyerekek nagyon jól érezték magukat.... és tulajdonképpen az ållatkåk is....most nagyon fura, hogy csend van, senki nem sipol, nimcs uuuuu..... elmentek a gyöngyharmatok :-)
Fura, de elĂ”sször csak maflĂĄn nĂ©ztĂ©k a gazdijukat, az igazi gazdijukat, amikor Kriszti bedugta a kezĂ©t, mĂ©g meg is ijedtek...kicsit..pont Ășgy amikor ide kerĂŒltek, de aztĂĄn ? aztĂĄn mindenki a földön ĂŒlt, Ă©s GĂŒzĂŒ vĂ©gre szaladgĂĄlhatott, lĂĄtszott rajta, hogy örĂŒl....a megszokott hangoknak, a megszokott szagnak, meg Ășgy ĂĄltalĂĄban mindennek :-)
Tarhonya Ă©s DugĂł Dani is, meg persze a hĂĄrom mĂĄsik picike is, akiknek nem adtam nevet... az volt a DugĂł Dani, amelyik mĂĄr felbotorkĂĄlt a lĂ©pcsĂ”n, mĂĄra mĂĄr ez egĂ©sz lĂ©pcsĂ”n... oda kellett egy kartont tenni, hogy nehogy kipottyanjon nekem a rĂĄcson.... Ă­gy is volt, hogy egĂ©sz Ă©jjel ott ĂŒldögĂ©ltem sĂĄmlin elĂ”ttĂŒk, Ă©s izgultam, mikor melyik fog kiesni..:-)
Majd megyek a hĂ©ten...Kriszti mĂ©g szabain van Ă©s ZsĂłfci is otthon van...most Õ van Gyes-en:-DDDDD de megyek, persze, hogy megyek, megnĂ©zem a gyöngyharmatokat, Ă©s viszem a sĂĄrgarĂ©pĂĄt, amire Ă©n szoktattam rĂĄ Ă”ket!
Amikor elmentek...nagyon csendes Ă©s nagyon ĂŒres lett a lakĂĄs...... lekĂ­sĂ©rtem Ă”ket a kocsihoz...Ă©s hĂĄt milyen vagyok Ă©n? na milyen? kicsit megsirattam Ă”ket:-)

DE SEMMMILYEN ÁLLLAT NEM KELL NEKEM!!!!!

Sziasztok:-) mert håt a CSIGA? az azért mégiscsak mås:-D
Mindannyiotoknak puszi... és köszi a bíztató, segítÔ szavakat :-)
  katyi, 0:20 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 7., péntek Nekem tetszik!
0  
LĂ©tszĂĄm : teljes!
ItatĂĄs, etetĂ©s nagyjĂĄbĂłl megvolt...csak ezzel a tisztĂĄbatevĂ©ssel van gondom, meg szegĂ©ny GĂŒzĂŒ...mĂĄr nagyon feladta, hogy szaladgĂĄlhasson! de kitartĂĄs srĂĄc!!!!! NemsokĂĄra mentek haza, Ă©s ott lesz az ĂŒgyes kis igazi gazdid aki kivesz, futhatsz kedvedre... addĂ­g? addig ne haragudj rĂĄm :-DDDDD Ă©n nem attĂłl fĂ©lek, hogy megharapsz...hiszen olyan kicsi fogaid vannak, hanem, hogy nem tudom az ajtĂłt olyan hamar becsukni...Ă©s akkor soha a bĂŒdös Ă©letben nem foglak meg, nem talĂĄllak meg olyan gyors vagy, Ă©s ha megrĂĄgod a villanyzsinĂłrt? akkor bizony nagy baj lenne! most mĂĄr kibĂ­rod igazĂĄn a gazdid megjövetelĂ©t!!!! ĂșĂșĂșĂșĂșgye GĂŒzĂŒ????
:-DDDD
Ă©s majd egysezer elmegyek meglĂĄtogatni Titeket!

Egyszer....hĂĄt persze, hogy nem egyszer :-) tĂșĂșĂșl sokat igyekszem nem ott lenni, meg messze is van..... mĂĄsfĂ©l Ăłra az Ășt kb. Ă©s Ășgy szeretek menni amikor hĂ­vtok, de megyeeeeeek:-DDD Ă©s viszek sok kedvenc magot, na nem a gyerekeknek, Ă”k csokit szoktak kapni, mert hĂĄt rossz csoki nincs, csak kevĂ©s :-)))) a magot ezek a gyöngyharmatok fogjĂĄk kapni :-))))
  katyi, 9:20 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 6., csütörtök Nekem tetszik!
0  
KIcsit kishitĂ» vagyok ...Ă­rod :-) hĂĄĂĄĂĄĂĄt... Kriszti azt mondta mire Ășgy fognak mozogni a kicsik, mĂĄr nem fĂ©rnek ki a rĂĄcson... nem tudom... ezek vagy tĂșl picinek szĂŒlettek, vagy mit tudom Ă©n, de az a picike felbotorkĂĄl a lĂ©pcsĂ”n na nem egĂ©sz fel, de 2 fokot.....Ă©s majdnem kiesett a rĂĄcs között!
Átmentem aludni a måsik szobåba, hogy mår egyszer végre kialudjam magam....tegnap 8-kor mår aludtam is..... reggel óvatosan szåmoltam Ôket: létszåm stimmel,de valahogy nem nÔnek rendesen! a Googleban is azt írjåk, szinte szemlåtomåst fejlÔdnek.... åthívtam a szomszédasszonyt, néze meg Ôket, Ô nem låtta két nap óta.... håååt a mozgåsuk az sokkal jobb, de nem sokkal nagyobbak :-(((
pedig etetek-itatok becsĂŒlettel :-)))
  katyi, 7:47 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 5., szerda Nekem tetszik!
0  
Nagyon jĂłl estek a beĂ­rĂĄsaitok :-)
senki nem hĂŒlyĂ©zett le, megĂ©rtettetek...:-)))
Köszönöm Nektek! :-)
  katyi, 15:02 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 4., kedd Nekem tetszik!
0  
Na Gyerekek itt vagyok!
Megszaporodtunk, bejött amitÔl olyan nagyon féltem!!!
VasĂĄrnap este nagy hajcihĂ” volt az ĂĄllatkĂĄknĂĄl, nem tudtam elkĂ©pzelni mi lehet az az eszeveszett ricsaj, de mĂĄr kĂ©sĂ” volt,Ă©s lefekĂŒdtem... a ricsaj csak nem szĂŒnt meg...sĂ”t fokozĂłdott! Villanyt gyĂșjtottam Ă©s lĂĄttam, hogy a Dagi bukfencezik...Ă©s hihĂșz magĂĄbĂłl valamit..... atyavilĂĄg....szĂŒlĂŒnk!!!!!! telefon a gyerekeknek, jaj, mit kell most csinĂĄlnom, oltsd el a villanyt, menj ki, segĂ­teni Ășgysem tudsz, hagyd Ă”ket legalĂĄbb bĂ©kĂ©n , volt a vĂĄlasz.... ja Ă©s hogy adjak papĂ­rzsepiket... adtam, kimentem...de valami azĂ©rt visszahĂșzottt, Ă©s kukucskĂĄltam.....de a gyomrom Ășgy remegett... Ă©s szörnyen kĂ©tsĂ©gbe voltam ĂĄm esve. ha hiszitek ha nem , a fiĂș szinte kirĂĄntotta a kezembĂ”l a zsepit Ă©s azt a kĂ©trĂ©tegĂ»t szĂ©tszedte Ă©s szinte megĂĄgyazott.... Ă©s ott ĂĄlllt ..Ă©s szinte kĂ©rt mĂ©geggyet...ott ĂŒltem a sötĂ©tben, Ă©s folytak a könnyeim..... nem tudom ti lĂĄttatok mĂĄr valamit is szĂŒletni, Ă©n Ă©lĂ”ben nem...persze a TV-ben lovat, tehenet,sĂ”t embert is, de az egĂ©sz mĂĄs!!!!! Ez nem egy nagy Ă©szkombĂĄny ĂĄllatka, Ă©s az a fiĂș annyit de annyit segĂ­tett...nagyon meghatĂł volt.....biztosan egy önzĂ” dög vagyok, de nekem pasi az Ă©letben mĂ©g nem segĂ­tett annyit, mint az a kicsi ĂĄllat a tĂĄrsĂĄnak.....hajnal felĂ© nagyon fĂ©lve felemeltem a zsepi csĂŒcskĂ©t...Ă©s 5 aranyos kicsi szĂ”rĂ”s, nyitottszemĂ» de nagyon tĂ©tova kis jĂłszĂĄgot lĂĄttam.....a mama szoptat... a fiĂș meg hordja neki a kajĂĄt...nem tudtam mĂĄst mint sĂ­rni... illetve nem is sĂ­rtam csak ĂșĂșĂșgy folytak a könnyeim...... vĂ©rt azt nem is lĂĄttam...mindent eltakarĂ­tottak.... reggel tiszta forgĂĄcs....etetĂ©s..... Ă©s most öt kis Tarhonya van! ez a picik neve:-) nem tudom, lehet, hogy idĂĄig azt hittĂ©tek rĂłlam, hogy egy jĂłpofa, belevalĂł csaj vagyok Ășgy arĂĄnylag.... hĂĄt nem! kukucskĂĄlom Ă”ket egĂ©sz nap...Ă©s nagyon meghatĂł a gondoskodĂĄsuk.... Ă©s azt hiszem az ĂĄllatok nevĂ©ben kikĂ©rem az összehasonlĂ­tĂĄst, amikor egy rossz anyĂĄra azt mondjĂĄk, olyan a gyerekĂ©hez, mint egy ĂĄllat!!!!! mert a ĂĄllat igenis rendes...Ă©s okos is... buta ĂĄllat nincs...mert az kipusztul, Ă©henhal...
azĂ©rt nagyon nem bĂĄnnĂĄm ha letelne a nyaralĂĄs a gyerekeknek, mert most nagyon nem engedik rendesen tisztĂĄba tenni a ketrecet...kiszedem csak Ășgy kĂ©zzel a piszkos forgĂĄcsot... Ă©s beadom a tisztĂĄt... de ez Ă­gy nem az igazi.....de az a piszok GĂŒzĂŒ... azĂ©rt mĂĄr most izĂ©lgeti a Dagit...de hĂĄt ĂĄllandĂłan nem ĂĄllhatok ott.... mi vagyok Ă©n? erĂ©nycsĂ”sz?
Abban viszont biztos vagyok, hogy soha többet nem vållalok el semmit, még a viråg locsolåst sem!
Engem nagyon megviselt ez az egĂ©sz..... tegnap jĂłl remegett a gyomrom, meg mindenem..... szĂ©dĂŒltem is....de a "csalĂĄd"? az jĂłl van! lehet, hogy Nektek Ă­gy olvasva nevetsĂ©ges ez az egĂ©sz...hogy miĂ©rt sĂ­rtam...talĂĄn az is Ă©rthetetlen, de higgyĂ©tek el, hogy a termĂ©szetnĂ©l nincs csodĂĄlatosabbb dolog...Ă©s igenis nagyon meghatĂł egy Ășj kis Ă©let szĂŒletĂ©se!
most még mind a négy låbåval mås felé akar menni..... elesik de felkel, olyan csipogó hangot adnak, mint valami gumiållat.......és amíg a mama måszkål az apa fekszik oda melegíteni Ôket.....
Ne haragudjatok, ha gusztustalannak talĂĄljĂĄtok amit Ă­rtam, de hĂĄĂĄĂĄt ez is Ă©n vagyok! nemcsak a mĂłkĂĄzĂłs, jĂłpofa kati....mĂ©g akkor is, ha most többen talĂĄn Ășgy gondoljĂĄtok hogy egy hisztis, megjĂĄtszĂłs liba.....mert van akinek mĂĄr termĂ©szetes dolog a szĂŒletĂ©s...Ă©s amitĂ”l nagyon fĂ©ltem a termĂ©szetes kivĂĄlasztĂłdĂĄs...vagyis a nem Ă©letkĂ©pest a szĂŒlĂ”k elintĂ©zik....nnna ettĂ”l nagyon fĂ©ltem! most? most nagyon vĂĄrom haza a gyerekeket, Ă©s szĂ©gyen-gyalĂĄzat de azt is, hogy vigyĂ©k haza ezeket.... nagyon nehezen szedem össze magam,,, eszem...persze, hogy eszem, de Ă©hes az nem vagyok, csak eszem, mert hogy dĂ©lben enni illik, de mĂ©g mindĂ­g remeg a gyomrom...... de a deguk? egy szĂĄl kamillavirĂĄgot fog a kĂ©t kezĂ©ben Ă©s uuuuuu-zik neki, ez az öröm jele..... :-) Ă©s nagyon aranyosak, de nemhiĂĄba mondom Ă©n, hogy nekem semmilyen ĂĄlllat nem kell! nem nekem valĂł... tĂșĂșĂșĂșl aggĂłdĂłs, tĂșĂșĂșl faxnizĂłs vagyok Ă©n ahhoz.
  katyi, 10:56 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. augusztus 1., szombat Nekem tetszik!
0  
Most megint sårgåval illik írnom, hogy a napocskåt idézze fel ......
Nyaralnak a gyerekek..... ezt vĂĄrjĂĄk egĂ©sz Ă©vben, muszĂĄly, hogy szĂ©p idejĂŒk legyen, jóóó nem fontos 40 fok, de a napocska az sĂŒssön!!!!!! Ez rendelĂ©s!!!!!!

valami ålomkórféle van itt nålam...... cece legyek :-DDDDDD
mindannyian elaludtunk ebéd utån...még ez a két gyöngyharmat is :-DDDDD

ma ki lett Ășgy mosva az egĂ©sz kĂ©glijĂŒk, hogy csuda! na jóóó, nem egyedĂŒl csinĂĄltam...Ă©n csak elkaptam Ă”kelmĂ©ket Ă©s huttty bele a szennyestartĂłba, persze ĂŒresen, addĂ­g a szomszĂ©dasszony fogta, Ă©s tĂ©nyleg kiugrottak volna...... nem igaz, hogy a csudĂĄba tud nekiszaladĂĄs nĂ©lkĂŒl sajĂĄt magĂĄnĂĄl tĂ­zszer magasabbra ugrani?????? Ă©n meg elcsiszatoltam mindent... szĂ©p tiszta ... semmi bĂŒdi nincs.... aztĂĄn egyenkĂ©nt vissza... Ă©s amikor kĂ©sz voltam, akkor lĂĄttam, hogy a kĂłkuszdiĂł meg kimaradt:-((((((( na majd legközelebb mĂ©g ĂŒgyesebb leszek :-DDDDDD utĂĄna Ă©n is a kĂĄdba.... megizzasztottak ezek a prĂŒcskök :-DDDDDD

  katyi, 16:59 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 31., péntek Nekem tetszik!
0  
Én? ma nagyon fĂŒrge lettem ..... pedig kĂ©sĂ” estig dolgoztam Ă©s lĂĄĂĄĂĄĂĄm, mĂĄr fent is vagyok, sÔÔÔt mĂĄr tisztĂĄn ĂŒdĂ©n (azĂ©rt mert majd bekapom a gĂ©pet Ășgy ĂĄsĂ­tozom... azĂ©rt mĂ©g ĂŒde vagyok, Ă©n Ă­gy vagyok mostanĂĄban ĂŒde :)DD
Az a tegnapi kezdĂ”sebessĂ©g megadĂĄs ĂșgylĂĄtszik nagyon hatĂĄsos volt nekem!
:-DDDDDD
KĂŒlönben mĂĄr nem is hallom az Ă©jszakai vircsaftot....vagy nincs, vagy nem is tudom...megszoktam.... de az is lehet, hogy lehorkolom Ă”ket :-DDDDD
kibotorkålok még egy kåvéért :-(((((
jóóóó...tudom, Neked is hozok :-)
nyugiii, kapsz fííínom teveszart is mellé....én vagyok a våmosok réme! :-DDDDDD csempész teveszar! :-DDDDDD

  katyi, 7:06 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 30., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Naaaa....
tĂșlvagyunk az elsĂ” tisztĂĄbatevĂ©sen.... hĂĄĂĄĂĄt,,,,röviden nehĂ©z egy szĂŒlĂ©s volt, bĂ”vebben meg nem is jĂłl csinĂĄltam!
Hogy testi fogyatékos vagyok amiért csak két kezem van, azt idåig is tudtam, de most mår kristålytisztån tudatosult is bennem!!!!
Mert egy kĂ©z kell, amivel kiveszem az egyiket... azalatt a mĂĄsik elbĂșjik, de az az egy, meg nem akar az istennek sem ottmaradni a labdĂĄban viszont a mĂĄsik kivĂĄncsi lett..jött volna utĂĄna, de sajna... mondtam Ă©n mindent, hogy hess...meg hussss. meg sipirc innen.....de a vĂ©gĂ©re mĂ©giscsak az orrĂĄra csaptam a kisajtĂłt! ĂłvintĂ©zkedĂ©skĂ©nt az erkĂ©lyajtĂłt viszont becsuktam: DDDDD biztos ami biztos! nnna Ă­gy a fĂŒrgĂ©bbik a kivĂĄncsibb a fiĂș, pontosabban a GĂŒzĂŒ, bennt volt a labdĂĄban futott is jĂł pĂĄr kĂ”rt a szobĂĄban. Ă©s akkor szĂ©gyen-gyalĂĄzat de a gyĂĄvĂĄbb mellett csak bedugtam a kezem, Ă©s kiszedtem a hĂĄĂĄĂĄĂĄt elĂ©g kakis forgĂĄcsot.... Ă©n tudom, hogy nem Ă­gy kellett volna, hanem a tiszta ĂŒres ketrecet mĂ©g ki is illettt volna mosni...... de az elmaradt! csak szĂłrtam tiszta forgĂĄcsot hĂĄrom marĂ©kkal, Ă©s zsupsz.... GĂŒzĂŒ vissza!!!!!akkor lĂĄttam csak, hogy te magassĂĄgos szent szilvamag nem is volt rendesen becsukva a labda, csak leragasztottam, Ă©s csak azĂ©rt nem jött ki közben, mert nem akart:-)))))) na mindegy, ezen tĂșĂșĂșĂșl vagyok, vagyunk....
a kilincsen talåltam egy zacskót :-DDD kukorica csuhé van benne-) na sråcok.... kegyelem kukoricån vagyunk... a szomszédasszony tehette oda!
HĂșĂșĂșĂșde melegem lett! meg elegem is!!!!!
dolgozni? azt ma mĂ©g nem dolgoztam, kĂ©rdeztĂ©k is, hogy ezentĂșl ez lesz az iramom????? Nem...dehogyis! mĂ©g lassabb leszek :-DDDDD....
még pår tisztåbatevés, és engem is lehet:-DDDDDD
Mi lesz ha ezt Ă­gy megtudjĂĄk a gyerekek?
és ha én ezt a klubban egyszer elmesélem!!!!!!
  katyi, 15:38 Itt megírhatod a véleményed katyi
Mår eszegetnek!!! gyÔÔÔÔztem!!!
tudtam Ă©n, hogy nem fognak kajĂĄs tĂĄl mellett Ă©henhalni! És egymĂĄs közt kurrognak is, meg Ășgy csinĂĄlnak, hogy uuuuuuuuu ez a tetszĂ©s jele! JĂłl kipletykĂĄlnak engem biztos! mondjĂĄk egymĂĄsnak: te ez nem is olyan rossz hely, mint gondoltuk! És Ă©jszaka nem volt akkora tesz-vesz klubb, vagy csak Ă©n voltam nagyon ĂĄlmos? mondjuk... el is aludtam szĂ©pen.... mĂĄr elĂ©g rĂ©gen nem aludtam 8 ĂłrĂĄig.... Ă©s milyen jĂł, hogy nincs kamerĂĄm! akkor most lĂĄtnĂĄtok, hogy mĂ©g mindĂ­g hĂĄlĂłingben ĂŒldögĂ©lek itt.......Ă©s egyĂĄltalĂĄban semmi kedvem beugrani a kĂĄdba :-DDDDD pedig elĂ”bb-utĂłbb muszĂĄly lesz! az meg, mint tudjuk nagyon nagy Úr! a fiĂșk is fognak jönni, be kĂ©ne ĂĄgyazni.... meg ÕfensĂ©gĂ©ket tiszta forgĂĄcsba tenni, mert hĂĄt aki eszik az kakil is......
Valaki adja meg nekem a kezdÔ sebességet! :-DDDDDD
  katyi, 10:16 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 29., szerda Nekem tetszik!
0  
Megvagyok!!! Itt vagyok!!!!!
Megszaporodtunk! :-DDDDD
Míg a gyerekek nyaralni mennek elhoztåk nekem a két kis degut!!!!
mĂĄr a kocsiban be voltak tojva...mire ideĂ©rtek velĂŒk, mĂĄr mindkettĂ” egy frĂĄszban volt.... olyan ijedt szemeket meresztettek rĂĄm, hogy csak nnnna! hoztĂĄk a cugehĂ”rt... a forgĂĄcsot, a szĂ©nĂĄt, a magokat, csak almĂĄt kell vennem, Ă©s megleptem Ă”ket sĂĄrgarĂ©pĂĄval.... de nem nagyon esznek :-((( egĂ©sz este lĂĄtszott rajtuk, hogy irtĂłra fĂ©lnek...hiĂĄba beszĂ©ltem meg bedugtam a kezem.... szaglĂĄsztak, meg figyeltek is, hiszen mĂĄr ezek ismernek engem...mĂ©gis csak ĂŒltek egymĂĄs mellett Ă©s borzasztĂł ijedten nĂ©ztek rĂĄm :-((( szegĂ©nykĂ©k....
aztĂĄn aludni mentĂŒnk...Ă©s ezzel megkezdĂ”dött az Ă©jszakai vircsaft....rĂĄgjĂĄk a ketrecet, pakolĂĄsznak, meg mit tudom Ă©n mivel zörögnek de valami csuda mĂłd! Felgyujtottam a villanyt, abban a percben haptĂĄkba vĂĄgtĂĄk magukat Ă©s folytatĂłdott a szemezĂ©s :-)
Ma dolgozni voltam, rohanok haza, tiszta vizet adni...bĂĄr egyĂĄltaĂĄn nem lĂĄtszott a cumijukbĂłl, hogy ittak volna..... mi ez, teljes Ă©hsĂ©gsztrĂĄjk? SzĂłval most GYES-en vagyok :-DDDD Ă©s szelidĂ­tjĂŒk egymĂĄst.-) barĂĄtkozunk :-)nem jĂł ez, hogy ennyire fĂ©lnek....sajnĂĄlom Ă”ket, de nem tudok mit csinĂĄlni! KĂ©t hĂ©tig lesznek itt....szerintem addĂ­g vĂ­gan megszoknak.... remĂ©lem csak most van bennĂŒk ez a nagy fĂ©lelem.....mert hĂĄt soha senki nem szokott fĂ©lni tĂ”lem.. elĂ©g mĂ©ly hangom van, a kisgyerekek Ă©s a kutyĂĄk is szereteik...ĂĄltalĂĄban megnyugszanak tĂ”lem, csak nem ez a kĂ©t kis dĂ­szpinty fog majd ki velem!
Ez törtĂ©nt velem! KĂŒlönben teljesen kĂ©pzett vagyok degubĂłl :-DDDD beĂ­rtam a googlebe...Ă©s elolvastam mindent rĂłluk, tudom, hogy mit szeretnek, mit tilos adni nekik... de fĂ©lelemre ott sincs orvossĂĄg .-(((( majd lyukat beszĂ©lek a hasukba.... elvĂ©gre tĂĄrsas lĂ©nyek!!!!!!
  katyi, 15:03 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 28., kedd Nekem tetszik!
0  
Egész åldott nap, olyan ålmos voltam, hogy majdnem ålmon haltam! miért, ha lehet étlen, meg szomjan håt én akkor ålmon is tudok halni....
most meg nem megy az elalvĂĄs...mĂĄr megszĂĄmoltam egy csorda bĂĄrĂĄnyt, de csak Ă©hes lettem..... aztĂĄn szomjas, aztĂĄn melegem lett, aztĂĄn fĂĄztam, tisztĂĄra mint a gyerekek.... holnap vajon mit fogok csinĂĄlni, ha most itt eszmefuttatok?????

  katyi, 0:14 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 25., szombat Nekem tetszik!
0  
igen nnnna, ha mĂĄr mindenki kiizdulta magĂĄt, hogy kinek is drukkoljon, a sĂĄskĂĄnak, vagy nekem, jelentem: megdöglesztettĂŒk a kĂ©t hÔÔÔÔs :-DDDDD
  katyi, 14:26 Itt megírhatod a véleményed katyi
SegííííítsÉÉÉÉÉÉÉg!
Ma nem lesz ĂĄm ebĂ©d...egy sĂĄ....sĂĄ....SÁSKAAAAA van a konyhĂĄban!!!!!! egĂ©sz kis combos egy jĂłszĂĄg.Ă©n addĂ­g be nem megyek oda, mĂ­g az ott van.....vĂșĂșĂșĂș:-( ebĂ©d nem lesz...sÔÔÔt, lehet, hogy holnap sem, hacsak nincs itthon a mĂĄsik nagy hÔÔÔÔs szomszĂ©dasszonyom, aki esetleg agyonĂŒti nekem, mert agyon kell ĂŒtni!!!!! Ă©s döglöttem akarom lĂĄtni....kĂŒlönben Ă©hen fogok halni!!!!!!
  katyi, 13:16 Itt megírhatod a véleményed katyi
Na vééégre.....ma kicsit emberibb az idÔ!!! éjjel ållítólag marha nagy vihar volt, de én édesdeden åtaludtam az egésszet, csak reggel låttam a nagy tócsåkat meg a sok letört faågat!
aztån elmentem a piacra is végre...vettem teveszart.... meg loptam magamnak måsik kecskerågót, mert az enyém nem maradt meg :-(((( na mek-mek...most aztån tessék szépen megmaradni és nÔni nålam is!
dolgom? az éppen lenne... sok is!!!! csak kedvem nem nagyon van hozzå.......pedig kéne valami ebédfélét is kutyulni és sétålni is el kéne menni....egész héten jóformån ki sem dugtam az orrom.
  katyi, 11:53 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 24., péntek Nekem tetszik!
0  
Ma nagyon undok vagyok.......
elegem van mĂĄr ebbĂ”l az olvadozĂĄsbĂłl... elegem van, melegem van, Ășnom is, meg ĂșĂșĂșĂștĂĄlom is!!! Az undok kismalac? az egy kedves valaki ma hozzĂĄm kĂ©pest! ma sĂŒndisznĂłt reggeliztem bolondgomba körettel!!!!!Ă©n tudom, hogy mĂĄsnak is melege van, meg mĂĄs mĂ©g dolgozni is kĂ©nytelen jĂĄrni, de..... akkor is!!! az engem abszolĂșt nem vĂ­gasztal, ha a szomszĂ©d tehene is megdöglik......Ă©s...kĂŒlönben is.....kĂ©retik engem legyezgetni, locsolgatni, fĂ­Ă­Ă­Ă­Ă­Ă­noman bĂĄnni velem, a barna sört? azt nagyon szeretem, meg a mustot is!!!! ide kĂ©rem letenni az ĂŒvegeket...ide mellĂ©m! mert messzire mĂĄr ki sem nyĂșjtom a praclim..... Ă©n kĂ©rem vĂ©dett korban vagyok :-DDDD
  katyi, 9:02 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 23., csütörtök Nekem tetszik!
0  
...ég a nap melegtÔl a kopår szik sarja, .....
és én vagyok a tikkadt szöcskenyåj egyszemélyben!!!
csak nincs erÔm legelészni rajta!!!!!
  katyi, 9:14 Itt megírhatod a véleményed katyi


  katyi, 8:23 Itt megírhatod a véleményed katyi


  katyi, 8:18 Itt megírhatod a véleményed katyi
http://www.indavideo.hu/video/Kern_Andras-Lovolde_ter
  katyi, 7:45 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 22., szerda Nekem tetszik!
0  


  katyi, 17:55 Itt megírhatod a véleményed katyi
Jajjjjj, hĂĄt ma majdnem elolvadtam......ebben a nemszeretemben :(
Ă©s mĂ©g melegebbet igĂ©rnek..... amĂșĂșĂșgy vagyogatok, .... mĂ­g egyszercsak egy nagyon helyes kis tĂłcsa nem lesz belĂ”lem....
lehet keresni majda tĂ©rkĂ©pen! katyitĂłcsa...Ă©s a Popokata mellett fogok elterĂŒlni :-DD
de sem halakat, sem békåt nem szeretnék! és persze szunyogot és egyéb ragadózó fenavadakat sem!!!!


  katyi, 16:07 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 21., kedd Nekem tetszik!
0  
Hellóbelló szép jóreggelt!
KĂ©pzeljĂ©tek el, mĂ­g a gyerekek nyaralni mennek, addĂ­g a kĂ©t degujuk hozzĂĄm jön! Õk nĂĄlam fognak nyaralni! nna kĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy leszĂŒnk el.....jĂłpofa ĂĄllatkĂĄk, ĂĄllandĂłan pakolĂĄsznak, meg tesznek-vesznek...Ă©s persze rengeteget kakilnak! forgĂĄcs van a kalitkĂĄjukban, aminek a rĂĄcsĂĄn a fiĂș ĂĄllandĂłan kipisil.... a fene a kukacĂĄt! szereztem egy nagy nylont, ne a szĂ”nyegre menjen, de az is lehet, hogy felcsavarom....nem a degut, hanem a szĂ”nyeget! Dagi Ă©s GĂŒzĂŒ a nevĂŒk... nem tĂșlsĂĄgosan hallgatnak ugyan rĂĄ, de majd idomĂ­tom Ă”ket! Egy hĂ©tig lesznek nĂĄlam......majd csak tĂșlĂ©ljĂŒk mindhĂĄrman :-DDDD mert leltĂĄr szerint kell visszaadnom Ă”ket, jĂł lenne, ha nem itt lennĂ©nek sokkal többen...mert hĂĄt... szĂłval: elĂ©g szaporĂĄk! szĂŒlĂ©s levezetĂ©sĂ©t meg nem vĂĄllalom!!!! MĂ©g nem tudom, hogy melyik szobĂĄban lenne jobb helyĂŒk... de majd a gyerekekkel elintĂ©zzĂŒk! Az egy hĂ©t utĂĄn, meg irĂĄny szigorĂșan haza! nem akarok semmilyen ĂĄllatot magamnak, bĂĄrmilyen aranyos is..... ezek kĂŒlönben nagyon megjĂĄtszĂĄk magukat: bojt van a farkincĂĄjuk vĂ©gĂ©n, mint egy oroszlĂĄnnak!!!! ez stĂĄtusz szimbĂłlum nĂĄluk...ha veszekszenek, leharapjĂĄk a mĂĄsik bojtjĂĄt! Nekem is kell egy bojt, mert a falkavezĂ©r? az Ă©n leszek!!!! :-DDDD
KĂŒlönben ezektĂ”l nem fĂ©lek, mert nem repĂŒlnek!! Illetve elĂ©g jĂłban vagyunk, .....
jĂł...nekem nem fog a nyakamban sĂ©tĂĄlni, mint Krisztinek, de tisztĂĄn lesznek tartva, Ă©s nĂ©ha kicsit jĂĄtszani is kell velĂŒk....merthogy "tĂĄrsas lĂ©nyek"! Hogy oda ne rohanjak.... Õk tĂĄrsas lĂ©nyek........Ă©s hozzĂĄk magukkal a forgĂĄcsukat meg a tĂĄpjukat is...csak friss almĂĄt meg zöldsĂ©geket kell adnom majd nekik, meg nagyon szeretik a kukorica csuhĂ©t is! olyan jĂłpofĂĄn balanszĂ­roz azzal a nagy csuhĂ©val, belefekszik Ă©s eszi körben......Ă©s kĂłkuszdiĂł hĂ©lyban alszanak!

mĂĄs:

hĂșĂșĂșĂș, de jĂł lesz ma nekem!
talĂĄlkozunk!!!!!! Ă©s nem ĂĄm fogdokihoz megyĂŒnk....neeeem.... csak Ășgy fitymĂĄlni kicsit...Ă©s turizni!
  katyi, 7:32 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 20., hétfő Nekem tetszik!
0  
Olyan jĂł kis gyĂłgymĂłdot talĂĄltam magamnak:-D
jĂłl beszalonnĂĄztam, Ă©s ettem lila hagymĂĄt is hozzĂĄ:-DDDD
ma nem fåj, lehet az is, hogy tegnap nagy volt a szél amikor måszkåltam, meg talån a huzat a buszon.....

Nagyon sok munkĂĄt hoztak ma :-))) azĂłta csak most hagytam abba, nagyon sokat dolgoztam, de valahogy nem Ășgy haladok ahogy szoktam, igaz, mĂĄr rĂ©gen nem volt jĂłformĂĄn semennyi, most meg huttty...itt van hĂĄrom zsĂĄk!!!
  katyi, 17:57 Itt megírhatod a véleményed katyi
Annyira, de annyira aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem, és zavarsz vissza a dokihoz,...két nap alatt mår el is kellett volna felejteni az egésszet!.....
de mår volt nekem ilyen...csak akkor kaptam egy szép kis szåjzårat, és passz....most nem kaptam, csak fåj az egész oldal, nem pont az a foghely, hanem az egész miskulancia...vagyis az egész kati:-)
nagyon, de nagyon nem szeretnék visszamenni...kegyelem...legalåbb egy picikét!

Nahåt? Ne féljek...legyek férfi! :-DDD
ilyent mĂ©g soha nem mondtak nekem:-DDDD azt mĂĄr igen, hogy lehetnĂ©k valamivel nĂ”isebb...olyan cicĂĄsabb, de, hogy fĂ©rfi? azt mĂ©g nem! .....tĂșĂșĂșĂșĂșdom, hogy ez csak ĂĄtvitt Ă©rtelem, de hĂĄt a fĂ©rfiak is fĂ©lhetnek, lehetnek gyĂĄva kukacok, Ă©s az sem egĂ©sszen igaz, hogy nem sĂ­rhatnak....mert miĂ©rt is ne sĂ­rhatnĂĄnak, ha sĂ­rhatnĂ©kuk van....nĂ©ha...nagyon ritkĂĄn.....de most nem fĂĄjok!
  katyi, 8:16 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. július 18., szombat Nekem tetszik!
0  
:-DDDDD
HĂĄt Ă©n tegnap reggel elköszöntem itt..... azzal, hogy jönnek a fiĂșk... aztĂĄn valahogy ĂĄlmos voltam Ă©s vissszabĂșjtam az ĂĄgyba, csak egy kicsit behĂșnytam a szemem, Ă©s....... most nyitottam ki:-DDDDD
majdnem elolvadtam... odatettem egy törĂŒlközĂ”t a kispĂĄrnĂĄmra, de az Ă©g vilĂĄgon mindent összemaszatoltam csak a törĂŒlközĂ”t nem!
nnna ...ez vagyok Ă©n :-(((((
amĂșĂșĂșĂșgy? amĂșgy meg olvadok, mint a teavaj......
és, hogy megmaradok-e? azt még nem tudom:-((
de elképzelhetÔ:-))
egy inci-finci kicsi darab még kijött ma reggel....hajnali 11-kor:-)
jééééé? ott egy felhÔÔÔÔÔÔ, mit hoz ez? jégesÔt, mint mostanåban szokott vagy esetleg egy kis normålisabb idÔt? semmmit....mire lepötyögtem...mår elment :-(((((
  katyi, 10:58 Itt megírhatod a véleményed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.