CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. március 28.   csütörtök   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrán, Katapán, Szixtusz   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



katyi naplója

  2009. június 27., szombat Nekem tetszik!
0  
Megvagyok!
készvagyok....de totál! :-DDDDD
kipucoltam egy pár szõnyeget is... szépen kitettem õket az erkélyre szikkadni, erre mi történik? jön az ügyeletes felhõszakadás... azt sem tudtam melyikkel fussak elõbb be
:-DDDDD
itt bent meg valahogy nem az igazi a szikkadásuk....olyan büdik... na jóóó, nem büdik, hanem Vanish szaguk van :-(((((
jól elfáradtam! mindjárt letörik a derekam ettõl a sok négykézlábizástól....de!!!!
de tiszták!!!! Újat akartam venni, igen.... nem mindegyik helyett, de a kis szobába igen...de még semmi nem lett belõle...... rájöttem, hogy egyedül ..... nem tudok! határozatlan vagyok! És amelyik igazán tetszik? azt nem vehetem meg, mert a harisnyákhoz az kényes, olyant meg nem veszek ami csak szõnyeg...mert olyanom van!
  katyi, 17:49 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 26., péntek Nekem tetszik!
0  
Bummmmm.... ezt elkiabáltam, mert csöngettek!
- ki az?
- a Mikulás!
hááát majdnem! csak ennek három zsákja volt..... a változatosság kedvéért, meg, hogy ne unatkozzam hétvégére egy kis játék...... játék strmfli.... 1.000 db!!!!!!
Ja, aki nem tudja mi az a strimfli, beírhatom a szó-kincs-vadászatba
:-((((((
no akkor pá-pá Csiga :-((((( jön a málenkij robot újra:-((((

  katyi, 14:58 Itt megírhatod a véleményed katyi
Idõ millimolyos lettem!
Most ezt a kupacot leviszik a fiúk és enyém a világ!!!!!
báááár tegnap azt mondta a barátom, hogy kapok egy chippet a fülembe, mert engem nem tud követni, hogy merre kószálok :-) chippel sem fog tudni!!!!....és nem is kószálok, az nem kószálás, ha elmegyek a gyerekemmel túrkálni! egy nagyon jópofa szoknyát találtam magamnak, olyan vékony röpülõset, és hosszút... nagyon fontos ám az nekem, úúúgyis állandóan halásznadrágban szaladgálok mindenhová... de hát mindennek azért én sem tudok ellenállni, nem fakír vagyok ...... nõbõl vagyok ám én is!
:-)

más: most ebben a nagy idõ millimolyosságban meg kéne már igazán csinálnom a virágokat, az erkélyt szerintem már nem is rakom tisztába...megint jönnek a fekete felhõk :-( idáig aszály volt, nem is kicsi, most meg árvíz... valami oka kell, hogy legyen, hogy jó drága lehessen minden!

megint más:

hát...annnyira jót nevettem! Nem is tudtam, hogy nekünk ilyen jó dolgunk van! Az van a híradóban, hogy jajj, meg jujjj, az Obama agyoncsapott egy legyet! komolyan... egy legyet! és felháborodtak a zöldek, hogy jajjj ez állatkínzás! azért jó, hogy nálunk ez olyan irtó fontos hírnek számít, hogy benne van a híradóban :-DDDDD született egy tapír...meg a légy.... nagyon rendben van különben minden... hurrrrá... ez igen!
Ez már itt a kánaán!
  katyi, 10:45 Itt megírhatod a véleményed katyi
Valami van ezzel a NET-el!!!! amióta írtam ide korán reggel, azóta egyfolytában csak vacakolok, követem az utasításait, mert állandóan kidob, meg nincs összeköttetés, meg zárol :-((((
aszongya: " húzza ki a kábelt, várjon és próbálja újra"!
hiába huzigáltam... nem hatott......
lementem a fiúkhoz és mire visszajöttem lõõõõõn is! :-D
ennek csak az kell, hogy ne legyek itt? :-DDDDDD
különben egy röhely, de tegnap nekem volt egyedül a házban TV-m, mert mindenkinek anternája van...csak nekem van egyedül olyan kis ócska szobai.... amit nem tudott a vihar tönkretenni!
  katyi, 9:44 Itt megírhatod a véleményed katyi
Most jó álmos vagyok.... éjjel egyig dolgoztam, nem, nem egész nap, csak este kezdtem el....! de kész vagyok!
A változatosság kedvéért úgy, de úúúúgy elvert engem tegnap a jég, hogy csak nosza! csak úgy kopogott a fejemen... na jó...nem voltak teniszlabda nagyságúak, csak olyan borsónyi, de rendesen eláztam..... ernyõ? az volt nálam, de minek nyissam ki, akkora szél volt, nem sárkányrepülõ vagyok én :-DDDDD
megyek...csinálok még egy védõitalt!
mégegy kávét! :-) ki kér?
  katyi, 7:45 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 25., csütörtök Nekem tetszik!
0  
Igen!!!!! :-) igazad van! ......
a Csigát Tõled kaptam!... Te regiztél be engem...én csak elkezdtem irogatni..... még mondtad is, hogy úgy írj, hogy ezt mindenki látja... ez nem egy saját füzet.... és akkor kicsit bemutatkoztam, és pár perc múlva már jött is az elsõ bejegyzés! Igen, Moncsicsi Tóled .... és emlékszem névszerint az elsõ kapott távcsimra, nem írom ide a nevet, de egy pasi megkérdezte, hogy mondd macika te tulajdonképpen hány éves vagy? ....az elsõ pontokra, mennyire örültem neki...... most is nagyon örülök, bááár a pontok már nem olyan fontosak, de a távcsiknak, meg a bejegyzéseknek nagyon tudok örülni! :-) aztán Te :-) megtanítottál, hogyan írhatok én is bejegyzést, azóta aztán firkálok mindenhová, senki sincs biztonságban tõlem, :-) lehet, hoy már régen megbántad, hogy megtanítottál rá :-)
.......és hívtatok a Banyába :-))))) ahol azóta is garázdálkodom :-DDDDD

más:

tegnap... a nemszeretem után Krisztinél voltam...hallotuk, hogy meszirõl dörög, és este amikor hazavittek? mert haza is lettem ám víve :-DDDD olyan csatatér volt itthon, nagyon nagy vihar lehetett.... összeér a víz a két járda között, tengelyig járnak az autók a vízben, mintha hajók lennének, és olyan az erkély, mint tájkép csata után! a virágaim jól elverte az esõ...... állítólag még TV sem volt! és most reggel nagyon nehezen tudtam ide belépni! :-(((( és egész éjjel szirénáztak a tûzoltók is :-(((((

JĂł volt Veled / Veletek lenni.... kicsit pletyusoztunk, jĂłkat ettĂĽnk :-)
ja? és lesz nekem 2 degum!!!! elvállaltam õket amíg nyaralni mentek majd! kicsit ugyan tartok tõlük, de hát csak egy hétrõl van szó... az nem a világ :-) jönnek, kajástól, forgácsostul, amibe tisztába kell majd tennem õket...és lehetõleg úgy bánni velük, hogy el tudjak a létszámmal számolni, ne döglesszem meg egyiket sem, és nagyon jó lenne, ha nem nálam jönnének meg a kicsik sem...mert ezek egyebet sem csinálnak, mint szaporodnak...... jajjj, tegnap annyira aranyos volt a kukorica csuhéval, viite, mint egy sátrat, el is felezték, és olyan hangos vircsaftot csináltak vele, eszegették, csuda helyesek voltak.....
Ezt nem azért írom ám, hogy nekem is kell!!!!!!! Mert nem kell!
Nekem állat ide többet nem teszi be a lábát.... én nem csinálok magamnak egy sírnivalót soha többet!!!!! Elég volt nekem a tengerimalac...... megsirattam szegényt nagyon, kicsit bele is betegedtem... azóta képtelen vagyok kisállatosnál nézegetni õket.... szóval ez csak kisegítõ kvártély, míg a gyerekek nyaralnak majd!
  katyi, 7:04 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 22., hétfő Nekem tetszik!
0  
Az az egy viszont biztos, hogy Ă©letemben ennyit nem dolgoztam, mint most!
Istenkém....mikor nekem fix munkaidõm volt, és eljött a három óra, és placccs...kiesett a toll a kezembõl......
most? ebben a fene nagy kötetlenségben, akár reggeltõl bele is mehetek az éjszakába.... mégis azt mondja mindenhol mindenki, jó gúnyosan, hogy a nyugdíjasok mindíg rohannak, soha nem érnek rá...... hát én nem is!!! az egyszer biztos!
Ez a Csiga, meg különben sem hagy túl sok idõt az unatkozásra.... eleinte csak néztem, ahogy Zsófci gépezik, aztán addíg sündörögtem körülötte, míg....míg....míg : itt vagyok! Sõõõt, nem is akárhogyan vagyok itt, mert nagyon jól érzem itt magam!
:-D

  katyi, 19:38 Itt megírhatod a véleményed katyi
Írjak még?
érdemes errõl beszélni egyáltalán? hiszen nem változott semmi! nyugdíjba menés elõtt is egy kiló síma kenyérre és egy lityi tejre futotta az órabér.... na neeeeem szezámmagos csodára, neeeem, arra már nem.... de hát most már mindegy...... ha újrakezdhetném az életemet, azt hiszem nagyjából mindent ugyanígy csinálnék, csak jobban tanulnék! és más szakmát választanék! Most fogtechnikusnak mennék!
nem is tudom hogyan lettem én retusõr..... illetve tudom, az úúúúgy volt, hogy valami kézzel csinálható dolgot szerettem volna tanulni, ahol nincs matek. fel is vettek engem a Képzõmûvészeti Gimibe, csak egy év halasztással.... az meg nem igazán volt jó, mert idõs Szüleim voltak, így lettem az Athenaeum Nyomdában retusõr tanuló. Aztán az Egyetemi jött, végül egy Középiskola a Váci úton..... már itthon vagyok ám jó pár éve..... ez az alibim a begyepesedésre!!!!! mert be lehet ám!!!! de mennyire! :-))))
  katyi, 18:04 Itt megírhatod a véleményed katyi
Huhhh de belejöttem az írásba....
mozi....igen... azok a régi szép idõk.....
a sarki kis bolhásban 2 Ft volt egy jegy!!!
Igen! jól olvasod, két forint! ma már kétforintos sincs!

Egy igazi elõkelõ moziban meg jajj de boldogok voltunk, ha meg tudtuk fizetni a húsz forintos jegy árat, ha még perecet is vettünk? az már maga a kánaán volt!
Tulajdonképpen a kezdõ órabéremból egy kiló kenyérre és egy lityi tejre futotta.....
aztán ez így is maradt!!!!!!Csak a számok változtak!!!!
  katyi, 17:47 Itt megírhatod a véleményed katyi
Igen!!! :-DDDDDDD
igaz a beírás :-DDDD
hogy ilyen randa idõben mit jó csak csinálni :-DDDDDD
.....báááár én még moziba is szertek ilyenkor menni!
:-DDDDDD
apropó mozi.... errõl persze rögtön valami ropogtatni való jut az eszembe....hozok is valamit!
Kérsz Te is? Kérjéééél.... nõljön a te feneked is! :-D mert én mostanában úgy elkezdtem kigömbölyödni, mint egy jóllakott napközis :-DDDDD pedig le kéne ám állni ezzel a sok nasival, mert ami most rámjön kiló, azt aztán a büdös életben nem fogom vissza fogyni!
  katyi, 17:29 Itt megírhatod a véleményed katyi
A mai napom úgy indult, hogy húúú de sok munkám lesz....
de ez olyan mostanában, hogy vagy van harisnya és nincs csomagolóanyag, vagy fordítva... nehezen jön össze :-(( amennyi volt, azt megcsináltam, meg mostam is, kimostam a függönyt is, bár ablakot azt nem pucoltam.... esõben? éppen lehetett volna, mert ez olyan csendesen de reménytelenül esik, de semmi kedvem nem volt hozzá, kutyultam ebédet, szépen be is papiztam, meg játszottam is...itt a Honfoglalón, de ma nem ment :-(( csak halálfejeket szereztem.... aztán puzzlet rakosgattam, azt is itt találtam valahol..... varrnom kéne egy kis ezt meg azt, de ma ahoz sincs kedvem, kedv nélkül meg úgysem ér semmit amit csinálok.
Szõnyeget kéne tisztítanom, de esõben azt úúúgye nem lehet, bármilyen marha nagy kedvem is lenne hozzá :-DDDD

Be, be kukucskálok ide néha..... még a betüjátékot is elrontottam, aztán észrevettem, javítottam, de ami nem megy? azt nem kell erõltetni...már megmondták az okosok is, még a javításom is rossz volt!!!!!

  katyi, 17:21 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 20., szombat Nekem tetszik!
0  


  katyi, 17:53 Itt megírhatod a véleményed katyi
Nahát!!!!
Igazán köszi a sok gratulát Nektek! :-)
át fogom adni a csajszinak :-)
mindet!!!!! :-)
  katyi, 9:27 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 19., péntek Nekem tetszik!
0  
Most egy kicsit dicsekszem!!!!!
megvan az érettségink! nem, hát persze, hogy nem az enyém, hanem Zsófcié: :-)

matek: közepes
magyar: jeles
töri: jó
német: jó
szakmai: jĂł

különben nem értem, miért van százalék is adva mellé, ami szerint csak egy hajszál a három jó a jeleshez! de hát mindegy, így is nagyon örülök ennek, nem is tudom mi lett volna, ha esetleg még tanult is volna Õkelme! :-DDDD
Nnna, de Ă­gy is gratula!!!!!


  katyi, 19:20 Itt megírhatod a véleményed katyi
bleeeeeee:((((
  katyi, 12:32 Itt megírhatod a véleményed katyi

  katyi, 12:30 Itt megírhatod a véleményed katyi
Itt vagyok! :-)
Jelentem meg nyertem a kártyacsatát! lehet, hogy tényleg az énekléssemmel....volt ám ott minden a Bunkócskától kezdve a Fülöp király áriájáig: maaajd alszom én, ha véget ér e kíííín...... ez volt az elterelõ hadmûvelet, mert teljesem tudományos alapokon játszanak ám velem! matamatikusok! õk tudják mi van az én kezemben, én nem mindíg...én csak játszom, énekelgetek, és nyerek!!!! :-) na jó....bevallom megint a nyerõ bugyimat vettem fel... nanáááá:-) majd hagyom pacallá verni magam:-DDD
amúúúgy: napra kifeküdni végre, azt? : nem engedtek!!!!! :-((((( mert, hogy minek nekem melanóma... hát, mondjuk az nem is hiányzik, de nem ilyen nyamvadt fehér szoktam lenni.... de be lettem parancsolva a napról, csak cigizni mehettem ki 3-ig a kertbe, utána is árnyéba húztuk az asztalt :-(
és finom hideg megy leves volt, jó büdi fokhagymás sajtos-tejfölös lángossal, amúgy büfögésig!!!!! Este késõn értem haza, és képzeljétek el ...:-(((( a buszon egy pasi átadta az ülõhelyét :-(((( annyira meglepõdtem, hogy csak maflán néztem kõrbe...és aztán motyogtam valami köszönöm félét, és leültem :-((((
azért ez már borzasztó! :-(((((
neeeeem akaroooom!!!! :-(((((
Amúgy:-) vadászhoz nem leszek ám még víve! :-DDDD
mivelhogy megmaradok! még a kullancs sem tud eltenni láb alól :-DDDDDDD

más:

közben itthon CSODA történt! beeezonyám:-) azóta is jönnek az ereszt kicserélõ emberek... sõõõt az elõbb is csöngettek, hogy :itt vagyunk, tessék beengedni.... hááát ez valami fantasztikus -DDDDD nem lesz Niagarám! megcsinálják !!!!! nem akarok hinni a szememnek, hogy ezt elértem! ezek szerint biztos nagyon csúnyán modhattam azon a közgyûlésen amit mondtam, de célt ért!!!!!!

megint más:
ezt meg most reggel, Ă©hgyomorra kaptam




köszönöm!


és akkor megint más:

ereszre visszatérve:
azért nem egésszen cseréltem le a vízesésre nézõ lakásom:-DDDD
a hátsó ablaknál nem csinátak semmit...és tudod mit mondtak?.... a pofám leszakad!
azt, hogy holnap úúúúgyis esni fog az esõ, akkor jelöljem meg, hogy hol folyik, meg különben is az õ munkájuk vagy rossz! vagy nem jó!!!!!
nnnna, erre én mit mondjak,? hogy nem vagyok kutya, nem jelölgetek...és rossz munkának híg az alja? vagy mit????
fizetni? azt persze fizethetĂĽnk!
hjjjjakérem, megint bejön a mondás: kiskutya ugatása nem hallatszik na nem az égig, de még a közös képviselõig sem!
  katyi, 6:55 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 17., szerda Nekem tetszik!
0  
Nahááát!!!!:-D
ez már mindennek a teteje :-DDDDD
ideír a gyerekem egy "hmmmmm" bejegyzést! :-DDDDDD
Ăşgy Ă©rtem... ahogy akarom:-DDDDD
Ă©s Ăşgy akarom Ă©rteni, hogy hmmmm de fincsi volt!
:-DDDDD

Fura ám, hogy így beszélgetünk, de jóóó :-)

Ja! holnap nem leszek ám!!! ÖTYÉ-re megyek! Igen, kártyázni! :-D
meg lángost enni :-DDDDDD
Szegééény Budaörs, csak úgy zengeni fog tõlem, mert hát kártyázás közben énekelni szoktunk! én legalábbis nagyon! .-DDDDD
Részvétem az arra lakóknak! :-DDDD

más:

különben annyira, de annyira hatékony vagyok, hogy az valami fantasztikus!!!!!!!
Kb. 18 éve zengedezem a közgyûlésen, hogy ömlik az eresz.... ömlik, ömlik, mint a Niagara.......
és lássatok csodát, ma reggel hét órakor csöngetnek nálam...... már nagyon únom ám, hogy állandóan kiugrasztanak a kádból és ki jött? na ki? két muki, hogy hol találnak egy konektort..... methogy õk jöttek ereszt javítani! mit tudom én, mi vagyok én? ezermester? örülök, hogy a saját konektoromat megtalálom reggel 7-kor, nemhogy a házéééét, azt sem tudtam, hogy olyan van! de megtaláltuk....van...és még mindíg dolgoznak fent a tetõn.... na neeeem, nem cserélik ki az egész ereszt, de úgylátszik megúnták az ugatásom ...és kicserélnek itt fölöttem 20 métert! már csak a másik szoba fölött jön a Niagara... bár azt mondta a közösképviselõ, hogy elég nagy a szárazság! hááát az tény, hogy csak esõ alatt, meg után ömlik, mégis jobb lett volna, ha nemcsak megint gányolnak, hanem rendesen megcsinálják az egésszet, de most : ugattam eleget ...ugasson most más is!

Ă©n Ă©nekelni megyek!
:-DDDDDDD


  katyi, 14:28 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 16., kedd Nekem tetszik!
0  
Ma házitündér vagyok! beeezonyám! Én!!!!! :-)
Mert ha nagyon muszály, azért az is tudok ám lenni!!!!!
és ma muszály! Jönnek a gyerekek, illik valami rendeset adni szegényeknek, ha már munkából meg a szóbelirõl egyenest hozzám jönnek! Kapnak fííííínom ebédet, hiába hiszi azt Kriszti, hogy én csak kutyulni tudok....mert igenis tudok én finomat is csinálni, csak nem igazán szeretem a konyhát, meg semmit ami összefügg vele. De ma? ma meg fogják nyalni az összes ujjukat!!!!
  katyi, 11:19 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 15., hétfő Nekem tetszik!
0  
Háhááá:-DDD
túúúúdom már miért szedtem én össze azt a kis szarházit! :-D
elolvastam mit írnak róla, és többek közt azt, hogy a 20-50 évesig korosztály a legveszélyeztetebb! :-D
Erre beszereztem egyet!
:-DDDDD
  katyi, 19:40 Itt megírhatod a véleményed katyi



jĂł bizony! :-)
tényleg!:-)
olyan kis fülbemászó.....csõrében szalmaszál......
jaj nekem mindenrõl már bogarak jutnak az eszembe.......
:-((((
  katyi, 12:12 Itt megírhatod a véleményed katyi
Nnnna! jó kis hétvégém volt....
megint voltam a Ligetben. vadászbemutató volt, kutyákkal, meg sólyom is volt, és a Stóhl András utánozta a barcogó szarvasokat .....
és én összeszedtem egy kullancsot!
este vettem észre a fürdésnél, hogy jaj, itt vacakolok a szivaccsal, akkor fáj...a nyakamon, elég hátul, csak tükörben láttam, el kezdtem kuruzsolni, krémet rá, meg letixóztam úgy aludtam.... reggel mégjobban fájt, elmentem a dokihoz, gondoltam inkább nevessen ki, de nem akarok olyan agyhártya gyulladást egy ilyen kis szaros vacaktól....
hááát.... egyáltalában nem nevetett, kérdezte, hogy hánytam-e. éééén? azt soha! felírt oltást, mondtam, hogy holnap jön a nyugdíjam, majd akkor kiváltom... azt válaszolta, hogy én tudom...... na, akkor elmentema patikába, seggire vertem egy csomó pénznek, csak a beadása egy ezres volt... a hûtõben kell tartani a második oltás részt.... és fél év múlva adják majd be! Különben a krémezéssel, meg a tixóval csak rosszat csináltam, mert még jobban belémbújt az a kis dög. darabokban szedte ki a doki egy tûvel, meg csipesszel, el akart elõsször küldeni a sebészetre, de mondtam, hogy nem hisztizek, csak vegye ki, mert engem ez e tudat is nagyon zavar, hogy egy bogár van bennem......
De akkor azért most már megmaradok!!!!!!
csak olyan nagyon sajnálom magam, és irtózom attõl, hogy egy állat volt bennem.....

bûûûûûû:-(((((
  katyi, 11:03 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 12., péntek Nekem tetszik!
0  
Ezt a Banyába írtam.... de Te nem szoktad azt olvasni, így idemásolom:-)
igen:-) direkt neked..... emlékszel is rá, gondolom!

Nagyon jó kis lovaglás volt az! Még Hévízen nyaraltunk egyszer, és átmentünk Zalakarosra....Kriszti lovagolt sokat, és a lovászfiú megkérdezte, hogy én??? én nem megyek? olyan sovány srác volt, sajnáltam volna, ha engem fel kell tennie valahogy a lóra, de azt mondta, hogy õ csak összekulcsolja a kezét, bakot tart ...én abba beleteszem a lábam...és már fent is vagyok! fent is voltam, de csak egy pillanatig, mert a másik oldalon már placcccs... landoltam is!!!! aztán addíg udvaroltam a pacinak, akinek Linda volt a neve, míg láss csodát.... leült! és én csak szépen odaültem a takaróra a hátán... azért volt takaró és nem nyereg, hogy ne fájjon neki, ha nem egy ritmusban zötyögünk. A lábam? az nem ért a kengyelbe, pláne mezítláb voltam, mert hát magas sarkú papucsban mégsem lehet lovaglni..... és mentünk... egy erdõs helyen voltunk egyszer csak egy ág volt a nyakamnál.....jajjj Linda, hol a rükverc rajtad? és akkor a ló hátranézett, kicsit lenézõ tekintettel, ....és kikerülte az ágat!!!!!! A lejövetel a lóról? az már egész egyszerû volt, belekapszkodtam a nyakába...és szépen lecsúsztam :-) hihii:-) és fénykép is van róla! olyan peckesen ülök a Lindán, minha csak oda termettem volna! na jó...nem annyira, de a német felékszerezett nagyságáknál mindenesetre sokkal ügyesebben!
Hiába... a lovak nagyon okos állatok! és rendesek! és szépek is!


  katyi, 9:42 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 11., csütörtök Nekem tetszik!
0  
De fura ez az egész miskulancia!
Itthon vagyok... egyedül ....és beszélgetek a gyerekemmel!
Ne röhögj!...nem magamban beszélek, hanem itt! itt a csigán! és közben szinte, hallom a hangját és látom a szemét, ahogy nevet..... nem is színte, hanem tényleg!
na jóóó, Õ a gyerekem, Vele természetes!
De veletek is hasonlóan vagyok, legalábbis akivel sokat beszélgetek. Érdekes...még sosem úgy gondoltam, hogy levelezek, hanem beszélgetek!
  katyi, 19:31 Itt megírhatod a véleményed katyi
hogy ilyenkor mi a teendõ?
vagy lemegyek és felsöpröm,
vagy lemegyek és felsöpröm,
vagy lemegyek és felsöpröm,
vagy úgy marad és nem tudom .... elenyészik....
  katyi, 12:11 Itt megírhatod a véleményed katyi
... elvitték az autókat...de az üvegszilánkok?
nem is annyira szilánkok, mint inkább szép nagy darabok, azok maradtak!
azokon, majd durrdefektet kapnak a többek?
  katyi, 12:00 Itt megírhatod a véleményed katyi
Rohadt egy sarok ez itt elõttem...mindíg is az volt!
Pedig egy ovi is van a másik oldalon, igaz, hogy a kertnek abba a felébe már nem is engedik ki a gyerekeket... szerencsére!
Hiába vágtak ki pár fát, meg tettek még táblákat, állandóan balesetek vannak. Lementem a fiúkhoz, és azalatt két autó úgy összement, hogy az egyik, egy BMV felrepült a járdára.... a másik Merci volt,senkinek nem lett nagyobb baja, de elcsattant pár pofon.....és hát az autók elég ramatyok lettek......most várják a rendõröket....
ezek a kis utcák, nem igazán bírják ezt a nagy forgalmat, mert itt rohannak az autók Újpalota felé, és nem értek hozzá, jogsim sincs, de némelyik úgy megy, mint az állat. Gondolom, ha nem Merci, hanem valami gyengébb márka, akkor sokkal nagyobb a baj..... mondjuk a járdán sem igazán szerettem volna ott lenni, megyek, mendegélek és repül egy BMV...... alacsonyan szállnak a BMV-ék....esõ lesz?
  katyi, 10:37 Itt megírhatod a véleményed katyi
Tegnap este sokáig dolgoztam...... jött közben egy vihar, nem is egy, mert elment aztán visszajött...dörgött az ég, esett is, és olyan finom szag volt :-) hársfák vannak itt végig, csak pont elõttem van az a nyamvadt vatta-fa az a nyír v. nyár, a szösz tudja micsoda... de szösz? az már nincs, elmúlt! maradtak a hársok... szép szagú hársok:-)
  katyi, 6:21 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 10., szerda Nekem tetszik!
0  
Ma reggel mentem nemszereteni... nyitom az elõszoba ajtót és.... egy nagy zacskó cseri lóg a kilincsen!!!!
látom a szomszédén is.....ki csinálta, a nyuszi volt itt? vagy a Mikulás? kinek kell megköszönni? mehetek kinyomozni... :-DDDD fííínomak ám!!!!
Mindíg megfogadom, hogy mielõtt elmegyek, csinálok ebédet magamnak, és sose csinálok! Nem rég jöttem haza, marha meleg van!!!! és szomjas vagyok, meg éhes, és fáradt, és itt is fáj egy kicsit, ott meg sajog, aúúúúúú, meg... meg.... meg más bajom nincs :-DDDD

Nnnna:-) helyrepofozĂłdtam valahogy :-)
cserit megköszöntem... oda tixóztam az ajtóra egy levélkét!
ebéd? nem fõztem, mert nem volt türelmem hozzá, de tudtam én, hogy van nekem egy csomó virslim..... meg is találtam, olyan keményre voltak fagyva a mélyhûtõben, hogy agyon is lehetett volna velük csapni valakit, de megsütöttem mikróban, ettem hozzá jó sok lila hagymát, meg friss kenyeret...ja? azért is most kellett levánszorogni
:-(
de most már megmaradok! azt hiszem legalábbis :-)
most iszom még egy kávét...., gyere, adok Neked is :-))))
és a változatosság kedvéért ma már jönnek a fiúk :-((((
hááát unatkozni? azt nem szoktam!

  katyi, 13:52 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2009. június 9., kedd Nekem tetszik!
0  
Akinek nyáron dolgozni akaró gyereke van, az olvassa el!!!!!

Annyira, de annyira hatékony voltam ma, hogy az csuda!!!!

elintéztem a DIGI-t is, meg elmentem a tüdõszûrésre, amit tegnap elfelejtettem... jó sokan voltak, rengeteg gyerekek, akik nyári munkát akarnak vállalni, és szegények mind pengették le a 840,-Ft-okat, mert a doki ráírta nekik a beutalóra, hogy nyári munka vállaláshoz kell a tüdõszûrés. Választhattak, vagy visszamennek a dokihoz egy új beutálóért, vagy fizetnek.... a legtöbb fizetett, amitõl olyan, de olyan lassan ment a sor, már azt hittem fucccs a kis nyugdíjas éveimnek, rögtön innen leszek eltemetve. Nem tudom, hogy miért kell mindent ennyire lélektelenül csinálni.... az a doki miért nem tudja a szabályokat, hiszen így neki is sokkal több esetleg a munkája.
Csak azt szeretném tudni, mit mondjon a tanuló, ha a doki megkérdezi, hogy mihez kell a beutáló... ez rejtély számomra....
Na jó :-) nem morgok tovább ....
jó messze van különben ez ahová mennem kellett és gyalog mentem, meg gyalog jöttem is haza.... hááát én nem is tudtam, hogy ilyen meleg van!! a lakás még nincs annyira átmelegedve...most lóg a nyelvem, meg iszom a sok vizet :-DDDDDD

Búúúúú:-( holnap nemszeretem nap lesz .-(((((
addíg hívom így, míg tényleg nem szeretem, sõõõt egyre jobban úúútálom!
  katyi, 17:03 Itt megírhatod a véleményed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.