CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



katyi naplja

  2009. februr 23., htf Nekem tetszik!
0  


  katyi, 15:28 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 22., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Hihiiii :-D átmentem Tiestóba :-DDDDD
(úúúgye milyen "mûvelt" vagyok?????)

Ma nagyon úrinõ voltam ám!
10-ig alukáltam, felébredtem 6-kor, aztán visszabújtam...csak elõbb halk zenét csináltam és nagyon fincsit szundiztam, sütött rám a nap és úgy aludtam, hogy közben tudtam, hogy én most alszom
:-DDDDDD

Hja kérem, élni tudni kell!!!!
  katyi, 19:38 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://video.xfree.hu/?n=vvargamarcsi|132bcce97144c2dc088f132bc28cb939
  katyi, 19:35 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://video.xfree.hu/?n=cipello|55f75ffb3fb517b7e11ea7ea14b5d0c8
  katyi, 19:25 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://video.xfree.hu/?n=velika|9f059021f47d35f558bca64266ab00b9
  katyi, 19:22 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://video.xfree.hu/?n=dawbird2|796f499e0a17b6777e1f637373c29b9a
  katyi, 19:17 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 19., cstrtk Nekem tetszik!
0  

  katyi, 10:57 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Különben nem mindíg voltam ám én egy ilyen nagyszájú, mindenbe belepofázós fajta! De nem ám! sõõõt! mafla voltam! de nagyon! most is sokszor az vagyok, de kislánynak, hát akkor nagyon!
Az Anyukám a Corvinban dolgozott... este ért haza jó fáradtan, kimerülten a "kedves vevõktõl"..... mi Apuval meg vártuk...még egy teát sem tudtunk csinálni nélküle, csak vártuk, hogy hazaérjen, vacsorát adjon, beszélgessünk... Egyszer jó idegesen, fáradtan ért szegény haza, nem voltam én rossz... csak talán Õ volt idegesebb a szokásosnál... és .. az lett a vége, hogy azt mondta:
- kérem a prakkert, jól kifenekellek!
és én? odavittem!
persze, hogy jól el lettem verve, aki ilyen hülye, hogy nem hogy elbújik, hanem még oda is viszi a prakkert???
hát az nem érdemel mást!!!!

Azóta sok pofont kaptam az élettõl, persze csak úgy jelképessen, mert igazán pofonvágni soha nem lehetett....azért az a gyerekkor nagyon jó volt, és hosszú! nagyon sokáig "kislány" voltam... már a barátnõim mind fiúztak én meg rajzoltam, olvastam, és nagyon sokáig babáztam.
Sokat voltam ugyan egyedül, de soha nem unatkoztam.
Igaz, unatkozni most sem szoktam, állandóan csinálok valamit,ha mást nem mostanában Csigázom, az olvasás az valahogy mostanában nem igen megy, nem tudok jó könyveket, vagy nem köt le rendesen, nem érzem azt, hogy újra fel kell vennem és tovább olvasnom, de szeretek kötni is, meg sétálni, ha van idõm.
Csak konyhatündér? az nem leszek soha sajnos!
  katyi, 9:52 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Meséljek! mondod:-)
könnyû azt mondani, de nem tudok kinyögni három szót több ember elõtt!

na jó:-) egyszer volt hol nem volt, még a suliban dolgoztam, és a leendõ elsõsök szüleinek lett tartva egy olyan év eleji eligazító értekezlet féle... de? de aki tartotta volna, az a tanár nem ért oda idõben,,, és háát azt mondta a diri, nem számít, majd te elmondod! mármint én! Atyavilág!!! a tornateremben, annyi szülõ elõtt? én? és mikrofonba? csak be akartam mutatkozni, de nem voltam szinkronban valahogy a mikrofonnal... hallottam a saját hangom egy picit késõbb... hihi terceltem magamnak! na neeeee, én ezt nem tudom! mikrofon félre, van nekem elég hangom.... köszönök, bemutatkozom, közben mondogatom magamnak nyugi, ezek csak káposztafejek... káposztafejek.. káposztafejek, de hiszen én nem tudok káposztákhoz beszélni! Kiszúrtam egy anyukát magamnak és rá nézve, szinte mintha csak neki mondanám , mondtam, momdtam és mondtam a magamét.....néha megkérdeztem, hogy érthetõ vagyok-e?
Aztán persze megjött a tanár, folytatta amit elkezdtem, és húúú? annak nagyon örültem amikor a szülõk azt mondták, hogy ezeket már mind hallották!!!!
Most azt mondod, hogy beképzelt vagyok?!!!
Neeeem! nem hiszem! Csak a jól végzett munka öröme volt!!!!
  katyi, 9:13 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Garai Gábor: Jókedvet adj
ennyi kell, semmi más


Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkózom magam.
Akkor a többi nem is érdekel,
szerencse, balsors, kudarc vagy siker.
Hadd mosolyogjak gondon és bajon,
nem kell más, csak ez az egy oltalom,
még magányom kiváltsága se kell,
sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,
ha jókedvembõl, önként tehetem;
s fölszabadít újra a fegyelem,
ha értelmét tudom és vállalom,
s nem páncélzat, de szárny a vállamon.
S hogy a holnap se legyen csupa gond,
de kezdõdõ és folytatódó bolond
kaland, mi egyszer véget ér ugyan -
ahhoz is csak jókedvet adj , Uram.
  katyi, 8:09 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 17., kedd Nekem tetszik!
0  
Emlékszem, mikor kislány voltam jött a Keresztmamám, és mindíg hozott nekem valamilyen cukrot, amit én szépen illedelmesen megköszöntem és letettem.
Faggatta Anyukámat, hogy
- mit hozzak ennek a gyereknek, aminek úgy örül, hogy elvonul vele, és addíg elõ sem kerül, amíg van belõle?
- kóbikát!!!- mondtam én ami kolbász jelentett katyiul....
- és bibapöpöpût! vagyis libatöpörtyût, most nem ér ám kiröhögni, de a mai napig sem szeretem a cukrot... jó, a csokit azt igen, de azért a kolbász maradt az igazi!
Szoktam mondani: rossz kolbász nincsen, csak rövid!
Persze ez nem igaz, mert van nem annyira jó is!
Az viszont tény, hogy nekem még sohasem volt gyomorrontásom, pedig ettem már úgy kolbászt, na jó, az régen volt, hogy egyik kezemben kolbász, másikban meg zserbó szelet!
Nálunk nem volt az divatban, hogy nem lehet a tányéron semmit otthagyni, lehetett, ha már nem esett jól..... de a kolbász?
És most írt Silence a fórumba, az igazi csabai kolbász készítésérõl..... Nem ér a nevem!!!! Ma pont fõzõcskéztem egy hangyányit, na nem olyan nagyon igazit, de mákos tésztát, jó sok mákkal, tettem rá mazsolát is, meg mézet is.....és erre ott a csabai :-(((((
  katyi, 13:17 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Szerintem az idõ eltévesztette!
Nem is a Nyuszi fog jönni, hanem a Jézi!!!!
Tiszta hó minden, egész éjjel esett, nem mondom, szép...szép... de, tavaszt akarok!!!!!! Persze jó lenne hóembert csinálni, vagy sétálni egy nagyot a hóesésben.....majd sétálok holnap.... sétálok nemszeretni!

A virág? amit megdöglesztettem, - kivettem a földjébõl és egész ronda hólyagok voltak a gyökerén, ilyent még sohasem láttam, elõsször azt hittem, hogy holmi meztelen csiga, olyan fujj volt, aztán jól lemostam a gyökerét, most csak úgy fekszik, pihen aztán majd elültetem újra. Kevés lett volna ehhez a hajszárító, de eszembe jutott, hogy van nekem egy virágkönyvem!!! Ez a fajta naná, hogy nem volt benne, de tanácsok azért voltak.... háááát: vesztenivalója szegénynek nem sok van, csak az a bibi, hogy ez nem is az enyém! Zsófcié, és majd ha jó idõ lesz, akkor akarja hazavinni. Az egyáltalában nem biztos, hogy itt egyszer még lesz jó idõ, sõõõt az sem, hogy ha lesz is? ez a szerencsétlen azt megéli:( mindenesetre a mûtét sikerült... a beteg megmarad-e? hááát az még kétséges!!!!
Azért nagyon remélem agyoncsapva nem leszek!
  katyi, 8:12 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 16., htf Nekem tetszik!
0  
Hurrá! megvan a kislámpám!!!!itt áll a számítógépasztalon, csuda elegántos... fekete a gép is, fekete a lámpa is!

Voltam tegnap a gyerekeknél... lett két degujuk!!! :DDDD jópofa kis szõrmókok, nagyon spórolós egy állatka:DDD egy szem kukoricát fog a kezében és eszegeti, csak úgy ropog a foga alatt, és kész a vacsora!! (hogy nekem miért nem elég ennyi????)Különben olyan tûhegyes foguk van és harapni akarták az ujjamat.... kivenni a ketrecükbõl azt nem mertem õket, de a kezem bedugtam és simogatni azt mertem... tisztára HÕS vagyok...neeem?

Kaptam egy hûtõmágnes katicabogarat, aminek nagyon örültem, csak sajnos nem találom :(((((( szerintem valahol ott kuksol az autóban, mert haza lettem ám víve..... nuku kóborlás a nagy magyar éjszakában :DDDD hajnalban lementem zseblámpával jól körülnézni, hátha megtalálom azt a kis bogarat.... de :(((( nem :(((((
Szóval:
közhírré tétetik, és kidoboltatik: elveszett a katicabogaram.... a becsületes megtaláló hatalmas jutalomban részesül!!!!! :DDDDDD
Aki hallja adja át!!!!!!! :DDDD
  katyi, 7:13 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 13., pntek Nekem tetszik!
0  
Köszi a válaszaitokat / bejegyzéseiteket!
Érdekesek!!!
  katyi, 21:38 Itt megrhatod a vlemnyed katyi


  katyi, 14:02 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Különben arra lennék kíváncsi, hogy ki, hogyan került ide a Csigára?
Mert engem a Zsófcim regizett ide, Õ nem volt itt, de azt mondta jópofa egy hely.....neked való!
Nem túl nagy a baráti köröm, de senki nem ismeri a Csigát, és nevetnek rajtam, hogy én itt vagyok, miért nem egy "komoly" oldalon..... de nekem jó itt! én szeretek itt lenni, igaz, hogy máshol nem is voltam, régebben azért, hogy ne piszkáljam el az Õ helyeit, csak ez volt nekem engedélyezve... ha már a googléba benéztem rámszóltak, hogy ne kószáljak, mert elkutyulok mindent..... hááát szót is fogadtam, pedig az egy könnyebb program volt azt hiszem, ez a Vista nehéz nekem, nehezen ismerem ki magam....

  katyi, 10:36 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Sziasztok:) most mesélek egy kicsit jó?
Elmesélem milyen az? amikor én iszom!
Vihogok, mókázom, és bármennyire hihetetlennek tûnik is, de rengeteget beszélek :DDDDDDDDDD aztán ha még iszom? akkor álomba sírom magam.
Munkahelyen történt, ahol hááát minden alkalmat megragadtak az iszogatásra. Nem nagy kunszt, névnap, szülinap, valakit nagy öröm ért, vagy csak úúúgy! Ittunk, és én észrevettem, hogy engem hitelesíteni akarnak, (új voltam a brancsban). Karácsony elõtt volt egyszer, ledolgoztuk a két ünnep közti idõt és ez olyan bennti Karácsony volt....töltöttek, egy kortyot ittam, a többit megkapta a mellettem álló fikusz...és ez így ment egész éjfélig... hááát, amikor újévkor bementünk a fikusz egy hangyányit megdöglött, de rám mondták : húúú, mennyit meg bír ez a nõ inni:DDDDDD bevesszük a brancsba!
Volt olyan eset is, hogy vállalati buli..jutalomosztás.... tánc...ivászat. Na a fõnököm, hozott egy üveg vodkát, külön nekem egy olyan aránylag kicsi üveggel, azzal adta oda, hogy ne keverjem...most igyak egy sört a virslihez, de utána már csak a vodkát! hááát, pici csalódás volt, de VÍZ volt benne:DDDD senki nem tudta, Õ töltött mindíg, és tánc után csak lerogytam és ittam.... és újra tánc, és újra ittam ... már a többiek kezdtek üldögélni, de hát én úgye a víztõl már csak nem rúgtam be, ment is a tánc hajnalig.
Vagyis kár belém a pia!!!!!
  katyi, 10:02 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Volt egyszer egy vadnyugat....
hatszor láttam... elvittük a moziba a régi kis vacak magnónkat, nem sikerült persze rendesen felvenni... pedig szerintem ez szép!
  katyi, 8:00 Itt megrhatod a vlemnyed katyi


  katyi, 7:23 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 11., szerda Nekem tetszik!
0  
http://www.google.com/s2/sharing/widget

Ez az igazi! ezt kerestem!:)
és a csuda vigye el, nem szól, pedig ez ugyanaz, mint az elõzõ... csak ég és föld mert ezt Synatra énekli....
kár, de nem jött ide:)
  katyi, 18:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
hm:))) kár, hogy olyan giccses ennek a videónak a képe, pedig a zene? az nagyon szép :))
  katyi, 17:54 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://www.videoplayer.hu/videos/play/313887
  katyi, 17:48 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
http://video.xfree.hu/?n=manuta|ae611c984cff5c47a9b8d3d27a44b661
  katyi, 17:34 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Ma nem kaptam másik melót, gondoltam egy nagyot: elõcsalogatom a napocskát!
Úgy terveztem, hogy majd elindulok sétálni és a napocska meglát, és elcsodálkozik, ki az a marha aki ilyen vacak idõben sétál, és addíg csodálkozk, amíg ott marad nekem :) de neeeem, nem sütött rendesen, aztán meg sehogysem, viszont láttam HÓVIRÁGOT!! :) csak úgy a kertekben nõ és csuda aranyos:)
Hogy mi a kedvenc virágom? hááát, a hóvirág, azt nagyon szeretem, mert Õ az elsõ, és mert olyan kis kedves szerényke.... meg az orgonát is, de azt egy kazallal, nem üzletbõl, hanem lopva... a sötét lilát triplán, lehet benne egy szál fehér! meg a margarétát is.... meg természetesen a rózsát, a sárgát meg a vöröset :)
Szóval kérem a virágokat a szalonba lerakni, szaladok vázáért :)

Ja! és séta közben persze jól megéheztem, vettem egy zacsi mirelitt lecsót, kolbász van otthon.. gondoltam megl ehet majd enni...amiben kolbász van, az olyan nagyon rossz nem lehet....
Hát felülmúltam önmagamat! Már sok rosszat ettem, illetve fõztem, de ennyire rossz? még egyik sem volt:DDD keserû lett, csak nem tudom mitõl?:) még a kolbász is szétment :((((((
Életemben volt pasi aki szeretett....meg olyan is aki nagyon szeretett, de, hogy soha senki nem a fõztömért? az egyszer biztos!!!!!!

Most meg zuhog a hóóóó ! vvvvvvv
  katyi, 14:35 Itt megrhatod a vlemnyed katyi


  katyi, 7:43 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 9., htf Nekem tetszik!
0  
Már megint hóóózik :((((((
Nem akarom!!! már elég volt!!! Napocskát akarok, meg madárfüttyöt, meg szép zöld füvet és bele virágokat,
de az idei elmarad? :(((((
  katyi, 9:02 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 7., szombat Nekem tetszik!
0  


  katyi, 16:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 6., pntek Nekem tetszik!
0  
http://video.xfree.hu/?n=imi001117|7f12a6730365140b94f190d8425020cc
  katyi, 7:48 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Kapott ám a bacilus ma a pofájára, de nagyot!
lementem a patikába, és vettem olyan misz-masz port, teának, meg köhögésre valót, és ettem jó fokhagymás spenótot is! Csuda egy guszta jószág leszek/vagyok: büdös a fokhagymától és köpködni is fogok a köptetõtõl... hááát.. voltam már sokkal nõiesebb is :)))
  katyi, 14:43 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2009. februr 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Tudtam én... tudtam én, hogy csalánba nem üt a menykõ:)
a csoki az csodákat tud mûvelni, legalábbis velem:)
de kövirózsát? azt hogy lehet ilyenkor használni, van,,,van, csak kinnt van az erkélyen, csupa víz, meg hideg meg különben is, ha magamról van szó? rogtön lelustulok...és nem csinálok semmit... kicsit még panaszkodom, sajnáltatom magam...csak úgy a rend kedvéért, és nem megyek ma sehová, ki sem dugom az orrom! már nem is emlékszem milyen az amikor nem esik az esõ.... a fene a dolgát..vúúúúde úúútálom!
  katyi, 7:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.