CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



katyi naplja

  2008. december 29., htf Nekem tetszik!
0  
Ezt Itt Berninél olvastam, és tetszik :)

Ha kedves vagy azzal, aki kedvesen hív,
ha észreveszed a hóban kinyílt virágot,
ha az úton elsõbbséget adsz,
ha panaszodnál több a mosolyod,
ha néha jól kisírod magad,
ha még észreveszed a jól mászható fákat,
ha tudsz testvériesen osztozni,
ha visszadobod a kis halat,
ha néha fáj a szíved egy másikért,
ha elõfordul, hogy elégedetten alszol el....
"akkor jól éled az életed!"

Ismeretlen Szerzõ

  katyi, 19:23 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ez egy nagyon hülye nap nekem....
most volt itt a mosógépszerelõ, merta drága Marim maga alá eresztet mindíg egy nagy tócsát :(((( nnna! könnyebb lettem 17.000,-Ft-al! de azt mondta. eszembe ne jusson új mosógépet venni, mert ezek a régiek sokkal jobbak! háááát nem tudom, eszembe éppen eszembe jutott, csak keretem? az már nincs rá! igaz, hogy ez sem volt betervezve, de hát mégsem vicc az, ha egy mosógép vízben áll..... még agyoncsap :((((
azért most már iagazán jöhetne valami jó is :))))) ami nem viszi a pénzt :))))
  katyi, 18:24 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Hurrrrá!
Megcsinálták!!!!!!
De psssszt, nem akarom elkiabálni, még meghallja.... nagy büdös lelke ven ám a gépemnek.....
Nem vették le a vistát, mert hogy az nagyon jó... pláne egy ilyen kocának, mint én....de csináltak nekem sok tûzfalat, meg vírusirtót, meg nem tudom miket. most tudok itt írni is, nem elõzöm meg állandóan a kurzort.....
csak maradjon is ilyen! bár azt mondják, csak akkor tudom elrontani, ha leöntöm egy bögre kakaóval..... de háááát én csodákra is képes vagyok!!!!!
ja, az a Bagíra, az most is ott van, sõt egy másik egy bizonyos Tomi is, azt mondta a rendszergazdi, hogy ilyen van, bár nekem azt nem lenne szabad látnom, de mégis elõfordul ilyen, mert hogy azok is felhasználók..... sosem fogom megérteni, de mindegy, a fõ, hogy hagyjon engem békén., és ne ijesztgessen!
  katyi, 14:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na! megfogtam a tettest!!!!
Mert, hogy naná, hogy nem tudtam nyugodni, és szinte egész éjszaka itt vacakoltam a gép elõtt, semmi nem jött be, és akkor a hálózaton egyszerre csak megjelent, hogy felhasználónévváltás, és bejött valami BAGIRA! szépen felírtam ami oda volt írva, és akkor ma takarítás után elmegyek és bejelentem.... szóval megfogtam a kalózfelhasználót!!!! Felhívtam a májkel Softot, de azt mondták, hogy csak reggel 8-tól vannak este 20 óráig.... na akkor most reszkessetek egerek! azt is megkérdeztem, hogy le lehet-e vetetni ezt a Vistát, és maradjon a síma Windows... a válasz igen volt.... még nem tudom, hogy mit akarok csinálni, de azt tudom, hogy kalótfelhasználó, az nem kell....nézzenek mást hülyének, ez az az egy dolog, amire háklis vagyok!
Tanácsot kérek Tõletek, hogy mit csináljak? vetessem le?
Hilfeeee!!!!
  katyi, 7:00 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 28., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Vúúúúú:((((((
nagyon szép egy délután volt...nem mondom....
egész idõ alatt hasaltam itt a gépnél és nagyítóval néztem azokat a tetves kis számokat és diktáltam be telefonon az atyaúristennek, na jóóó, csak a szolgáltatónak..... hááááát, most beeresztett épp, de amúgy azt szokta a dögje kiírni, hogy ez a példány nem eredeti!
Jájjjjj!!!!! Szóval piszokul sajnálom magam,nem Téged Magam, hanem magam, sajátmagam :DDDD ÚÚúúúúútálom ezt a Vistát, a síma Windows is elég nehezen ment, de ez???? annnyit kinlódok vele, legszívesebben levetetném! De hát kivel???? Kellett nekem rongybicigli!!!! igen kellett:DDDD de még hogy!, mint egy falat kenyér....:) nagyon nem akartalak ám elveszíteni Titeket :)

Hétfõn lesz most a nemszeretemnap, aztán, ha tudok úgyis jövök: hanyat-homlok rohanok!! :DDDD igyekszem azért majd észnél lenni, és vigyázni arra a nyamvadt kulcsra, mert ha megint csinálok valamit, hátén....hátén....megkarmolom magam....csudára harcias egy kedvemben vagyok!!!

Olvasom itt a Fórumban, hogyan spóroljunk......? azt is írjátok le, hogy mibõl? mibul spóroljunk már még többet??? kell még egyet húzni a nadrágszíjon... de már nincs több.... sõõõõt lassan nadrág sem lesz! egy nehéz év jön!- mondják az okosok..! Nekik!!! és nekem? nekem jövõre kötelezõ lesz átmenni a piros lámpánál?

  katyi, 20:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Oké! Nem veszhetek el.....
- és ezt a gép is tudja???
mert nem úgy viselkedik.... kellett nekem ez a nagyon okos.... na most itt van... nem én dolgozom vele, hanem Õfensége velem, márha úgy szottyan kedve.... :((((
Most elmegyek, itthagyom..... hátha megijed:))))
majd jövök!!! feltéve ha tudok!
:)
  katyi, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 27., szombat Nekem tetszik!
0  
egyre csak kéreget ez a gép.... a fene egye meg ....
ha nem leszek.....nem elvesztem ám, hanem nem ereszt ez a nagyonokosnagyonügyes ide:(((((
  katyi, 19:26 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Vúúúúúú :((( márpedig ez a gép aktíválást akar.... hiába írom be a papírokon levõ bármelyik számot, még itt is hasaltam az elõbb egy nagyítóval a kezemben, hogy a kódszámot talán.... talán elfogadja? de neeeem:((((
Fffff! ki fog dobni, mielõtt a fiúk hazaérnének, illetve nyitnának, és még akkor is égni fog a bõr a képemrõl, hogy egy ilyen fene egyszerû valamit sem tudok megcsinálni....
  katyi, 16:23 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 26., pntek Nekem tetszik!
0  
És ma még csak folytattam a jóságot!
Elmentem a Temetõbe :((

Holnap? holnap meg már vége... vége ennek a Karácsonynak is, mehet újra a szekér, indul a szokásos taposómalom, és kívételesen nem szerdán lesz most a nemszeretemnap, hanem hétfõn. A Szilveszter? azt még nem tudom, de az nem is ilyan fontos, TV, éjfélkor meg nézem a petárdákat majd az ablakból és...és természetesen egy kicsit sírok, hogy jaj, meg juj...megint elment egy év! Mert így nézve szaladnak az évek... egy-egy óra? olyan lassan tud vánszorogni, hogy csuda, de visszanézve? most volt Szilveszter, és már megint itt van!

Te jóságos ég!!! Miket ír ki nekem ez a nagyon okos, nagyon gyönyörûûûûû gép? Vadászkutya legyek, ha megértem.... aszongya, hogy :
- aktiválni kell!!!! Mit? miért? csak most kaptam! inkább lehetne írni rajta rendesen, de neeeem azt nem lehet, legalábbis ide a naplómba nem enged... nem vagyok egy túúúl gyors, sõõt mondhatni lassú vagyok, és mégis megelõzöm a kurzort..... Fffff!
- most meg valami softver kalózokkal fenyeget.... brrrr.... de félek tõle... mikor fogom én ezt megtanulni? ezt a Vistát? Szerintem : soha!!!!
Jájjjj hilfeeeee!
  katyi, 15:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 25., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Távolság már nincsnen,új idõl járnak,
Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek,sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok Neked!

Ezt itt én kaptam, olyan aranyos, hogy köszönöm szépen :))))
beteszem ide is magamnak :))))

Meg kaptam sok mást is!!! jó voltam!!!! :DDD
Kaptam egy papucsot, meg egy törölközõt, telis-tele mackókkal, meg egy meleg szõrös jackit, hogy ne lopkodjam az övéket, pedig még azt is megigértem, sõõõõt, be is tartottam, hogyha felveszem, nem gyújtok rá, ne legyen cigiszaga....meg egy szép nadrágot, olyan piros plüsst... otthonra, cserébe a régi agyonnyúzottat ki kellett dobnom :DDDD meg fényképet a Szalagavatóról, (és fogok még sokat kapni..)lemezen, és akkor ha tudom... itt is nézegethetem õket :))))
Mondom, hogy jó voltam! :)))

  katyi, 13:24 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 23., kedd Nekem tetszik!
0  
Háháááá :D rájöttem mi hiányzik nekem?
Már két napja nem másztam a létrára!!!
megyek is....leveszem a díszeket a galériáról.....
van egy picike fám! olyan kicsi, hogy ha még kisebb lenne, már nem is lenne, de most ez van, ezt kell szeretni:))))
kicsit csóri ez az idei Jézi... illetve nem is csóri, csak elõre dolgozott :DDDDD
azért egy nagyon picike meglepi? az van!!!!

:) MINDENKINEK, AKINEK MÉG EDDÍG NEM KÍVÁNTAM VOLNA, MOST KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÖRÖMTELI KARÁCSONYT! :))

és olyan aranyos, kedves szeretnivaló Csigatársakat, mint amilyenek nekem vannak :)))

:) OOoo
  katyi, 14:31 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 22., htf Nekem tetszik!
0  
Azért én egész jól kirúgtam a hámból, ami a saját magamnak szóló meglepiket illeti:))))

Elõsször is úúúgye elfogadtam Krisztitõl a szobabicajt, nekem is volt ugyan, de amikor ideköltöztek akkor elajándékoztam! Nekik is volt, és az most nem igazán jól fér el az új lakásban... én meg nagyon nagy örömmel befogadtam!!!! Adoptáltam a bringát:DDD és most aztán újra tekerhetek, mint az õrült, ki letépte láncát..... ja? hogy az a Tisza? nem számít, minden este tekerek fél órát, egész messze eljutok :DDDD
már gondolkoztam rajta, hogy mi lenne, ha egy igazi bringám is lenne? nem kéne bérletet venni, egy egész vagyont megspórolhatnék, de nem igazán látok az utcán magamhoz hasonló boszikat .... legfeljebb seprü lenne nekem való DDD
meg nem is tudom a KRESZ-t, meg ahová én megyek? hááát az bizony elég messze van....
tehát: hurrrrrrá szobabicaj!:DDDDD

Aztán vettem még magamnak egy tükröt is! életemben nem volt tükröm, most vettem, egy olyan kétoldalasat, aminek az egyik oldala nagyít..... háááát, mit mondjak? elég szörnyû belenézni :DDDDDD Ráadásul megint elrepült egy év.... még az ex vejem egyszer megigérte, hogy ha ronda öreg hülye leszek, majd agyoncsap!
na, de hol van már a tavalyelõtti hó???? már nincs aki agyoncsapna, úgyhogy maradok ilyen :)
Dudorászom a Blonditõl kapott videót :DDDD igazán nagyon kedves, köszönöm :))))
  katyi, 11:39 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 21., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Hát boldog karácsonyt kívánok neked,
És mindenki másnak szép ünnepeket.

Egy év megint elmúlt, s már itt van egy új,
De gondolj a földre, hol háború dúlt.

És szóljon egy ének az ünnepekért,
És szóljon egy ének a gyermekekért.

Hát boldog karácsonyt most mindenkinek,
Ki távol van tõled, s ki itt él veled.

Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt.
Maradj még, ne menj el, ne vidd el a fényt.

És szóljon egy ének az ünnepekért,
És szóljon egy ének a gyermekekért.

Hála ének zengjen néked.
Kérve kérünk, hallgassd szívünk…

Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt.
Maradj itt, ne menj el, ne vidd el a fényt.

És szóljon egy ének az ünnepekért,
És szóljon egy ének a gyermekekért.

Hát boldog karácsonyt kívánok neked,
És mindenki másnak szép ünnepeket.

Hát szervusz karácsony, békét hozz, reményt.
Maradj még, ne menj el, ne vidd el a fényt.



  katyi, 18:02 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na na na na na na na na na...

Hússzal ezelõtt érkeztem,
és azt mondták, hogy ez az a hely,
ahol mindent sikerült megnéznem,
köszi, de sajnos nem mehetek,
mert a fõnököm az az isten,
kinek szárnya van, de ereje nincsen,
hogy egy kicsikét legalább megverne,
vagy lassan utánad engedne,
mert hirtelen kinyílt a föld alattam,
te eltûntél, én meg itt maradtam,
hát evezz a part felé még párat,
ha a világ fordít neked hátat.
És ha utad egyszer a végéhez ér,
ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.

Na na na na na na...

Egy föld alatti mozgalomból,
hol nem jutott ki nekem a jóból,
kellett, hogy már elinduljak,
az úthengerek itt gurulnak,
én meg harapok egyet a lángosba,
a szekérháton a városba`,
de láttatok-e már oly gyönyörû bájt,
mit nem okozhat öt gigabájt,
neked öt gigabájt, nekem öt libamáj,
jaj a szívem úgy nagyon fáj,
de én sem próbálhattam kétszer,
te megteheted, ha visszanézel.
És ha utad egyszer a végéhez ér,
ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.

Na na na na na na...

Igen, lefelejtettem, hogy:

Magna cum Laude
  katyi, 17:19 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 20., szombat Nekem tetszik!
0  
Hurrrrá!Jaj de jó nekem!!!!! :))))
megvan a karácsonyi meglepim :)))) Nem az ajándékokra gondolok most, hanem arra, amivel saját magamat szoktam meglepni :DDD , mert szoktam!!!!
Újra lett szobabicajom!!!!! és voltam az Aranykapunál is, a Vörösmarty téren, ittam forraltbort, meg jól eláztam... neeeem! nem a bortól hanem mert elkezdett zuhogni az esõ :(((( és ami akis pavilonokra kifeszített ponyváról jött a nyakamba....úgyhogy amikor kizártam magam, akkor nem lettem náthás, most bezzeg, kész takonypóc lettem!!! de nem számít,mert ha nem mentem volna el, biztosan elmegy a Péterkém :DDDD
Különben sok jópofa dolgot árulnak ám ott, persz sok giccs is van, meg sok kedves, ötletes árú is... kukoricscsuhéból kis jászol, Betlehem, meg nagyon aranyos bögrék kannák, kosarak..../már megint a bögremániám/ :DDDD
csak egyáltalán nem az átlagember erszényéhez van méretezve!
Persze nagyon szép a kivilágítás, a karácsonyi dekoráció is.... nem kell ám már Bécsbe menni...Budapest nagyon szép!, csak talán nem figyeljük meg annyira, mint egy külföldi várost, pedig megérdemelné.... rengeteg ember volt, jó zene szólt, egyszóval nagyon jól éreztem magam!

majd jövök!!!!
:)
  katyi, 22:47 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 19., pntek Nekem tetszik!
0  
Jaj de gyors vagyok ma! Mint a gömbvillám!!!!! ide csapok, oda csapok, mostam is, meg mégegy program is megy, ide futok, oda futok, el voltam a közértben, meg vettem még egy kis ezt meg azt, csak sajna magamnak még nem vettem semmit, pedig meg szoktam ám lepni magamat is valamivel! Úgy látszik az idei meglepetésem az lesz, hogy nem lesz meglepim :(((( De valahogy nagyon legatyásodtam már :)))) pedig azárt valami picike akármi azért kéne, had örüljön a kicsi szívem :)))))

Az is jó lenne, ha már nem esne ez a ramaty esõ, vúúú de úúútálom, esik is, meg sötét is van.... nem szeressem az ilyent! Inkább lenne hidegebb, de süssön a napocska. Jó, tudom ez nem kívánságmûsor, de mégis! Most minden bosziságom be kell vetnem, ha azt szereteném, hogy fehér Karácsony legyen :))))
  katyi, 11:09 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 18., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Háháháááá:)
Kitóltam a világgal, vagyis feltaláltam a langyosvizet :))))
a nyakamba akasztottam azt a nyüves kulcsot:DDDD szóval most már csak a testemen keresztül lehet ki-be mászkálni :DDDDD
És képzeljétek el, még náthás sem lettem! Még az is lehet, hogy úgy kell majd engem egyszer erõvel agyoncsapni, vagy erõszakkal beterelni valami egérfogóba :DDDDD
na szegény gyerekem, õt sem irigylem:DDDD az egy dolog, hogy nagyon keveset fog örökölni utánam, és azt csak mikoooor? és még plusz, neki kell majd agyon is csapnia!!!! :DDD
  katyi, 15:53 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 17., szerda Nekem tetszik!
0  
Na! ma olyant csináltam amit még soha az életemben!!!!!
ma volt úgye a nemszeretem nap.... el is mentem szépen reggel...aztán elmosogattam a halom szennyes edényt, mentem le az agsorba, ahol a mosógép áll.... leszedtem a fregoliról a száraz ruhát, kiteregettem a többit, és amikor kijöttem, egy zokni leesett... és becsapódott mögöttem az ajtó... kulcs persze a zárban!!!! Még jó, hogy a telefonom a zsebemben volt, hívtam õket, hogy jaj, kizártam magam, álltam utána több, mint két órát a lépcsõházban, vékony takarítósruhában, papucsban, majd megfagytam és baromira sajnáltam magam... és a végén már sírtam is :(((( aztán jöttek, még jó, hogy ki lehetett lökni a kulcsot abból a csodazárból..... és most hazahoztak, iszom egy jó meleg teát, mert szó mi szó: baromira átfagytam... és hát persze holnap mehetek újra!

Lehet, hogy abba kéne hagyni?
Minnél jobban meg akarok felelni itt is, ott is amott is, annál inkább nem megy :(((((
most iszom egy forró teát, és bõgök :(((((
hüpppp, hüpppp......
  katyi, 13:23 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 16., kedd Nekem tetszik!
0  
Azt soha nem fogom megérteni, hogy miért csinálunk úgy, mintha csak Karácsonyra kéne takarítani, meg csak akkor ennénk, de jelentem, túl vagyok a nagyon nemszeretem munkámon...megfogadtam a tanácsot, kesztyûs kézzel bántam a kis retkessel:DDDD
Mire itt a Jézi, már csak holtfáradtan be kell esni a fa alá :DDDDD De azt hiszem most már nagyjából készen vagyok, még díszítgetni kell, meg csomagolgatni, meg talán még venni egy kis ezt meg azt....:D
  katyi, 15:20 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 15., htf Nekem tetszik!
0  
Különben tényleg elég háklis egy nõszemély vagyok!
vannak "jó" háklijaim, pl. a szekrényben élére kell elvágólag állni a hóbelevancnak,
meg fura háklijaim is:
pl. az ágynemûnél a gombolás nem lehet csak a lábamnál :DDDD ne kérdezzétek, hogy miért, mert csak! úgy nem tudok elaludni :DDDD
meg a fregolin a száradó zokniknak egymás mellett kell lenniük párosával, ez is csak! meg csak hidegben tudok aludni, de a legnagyobb melegben nyáron is be kell, hogy legyek takarva.....
a husiról lepiszkálom az utolsó szál bõrt is, hacsak nem ropogós.... a halat? azt például meg sem kóstolom, leszögezem, hogy én azt nem szeretem......
na, azt hiszem más háklim így hirtelen nem jut az eszembe, pedig biztosan van :D

Itt voltak a fiúk, hívtam õket, hogy talán tudják, miért lett ilyen nehéz a naplómba írni, de nem jöttek rá :((((

  katyi, 8:25 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 14., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Komolyan mondom én már sohasem leszek kész :DDDD
Ez nem igaz!!! egyik nap felteszem a függönyt, másik nap meg leszedem, mert rájövök, hogy a másik szebb.... lehet, hogy túúúl sok az idõm? vagy egy háklis liba vagyok? nem tom! Bezzeg a nemszeretem munkához még hozzá sem nyúltam... és vajon azt mikor fogom megcsinálni? Megint azt a nyavajás hideg zsíroldót kéne használnom, de annyira úúúútálom, hogy az nem kifejezés, pedig úúúúgysem fogom megúszni, sajnos!

Vúúúú! olyan furán tudok ide írni a naplómba.... nem vagyok egy gyors, azt senki nem mondhatja, de állandóan megelõzöm a kurzort :DDDDD nem jó ííííígy írni ám....:(((
pedig tudtommal semmi olyanba nem piszkáltam bele, ami ezt okozhatná.... és távcsin nincs is ilyen, csak kizárólag itt a naplómban.... a fene sem érti :((((
  katyi, 17:40 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 13., szombat Nekem tetszik!
0  
Úúúú, de fura volt ma!!
Találkoztunk Krisztivel a Tescónál, vettünk ezt-azt, aztán együtt jöttünk haza.... és most elment :((((
Furcsa volt ennyi idõ után lekisérnem a buszhoz és integetni neki.....
Kicsit ideûlt a géphez, mert nekik még nincs sajnos NET-jük... de lesz, persze, hogy lesz :)
elvégre én tõlük kaptam a NET fertõzést :DDDDD
  katyi, 19:26 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 11., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Halihóóóó! megjöttem! :)))))

jó volt ám nagyon :)))) !!!!
Lehet ugyan, hogy ez a Szálloda jövõre már nem is lesz.... mert, hogy én teljesen kizabáltam..... még libamájat is ettem, meg mindenfélét , és rengeteget fürödtem :DDDD lehet, hogy uszonyom is fog nõni :DDDD meg voltam sokat szaunázni, meg volt vizibalett is......az nem az ám, aminek az ember gondolná! neeem, súlyzókkal kellett tornászni meg ugrálni a vízben, dirigálásra, meg zenére! meg lettem ám dicsérve :DDD naná.... persze, hiszen, ha semmit sem csinálok, akkor is fentmaradok a vízen.... nem tudom ez mitõl van, :DDDDD pedig nem vagyok ám egy könnyû nõ :DDDDD meg híztam is :DDDD
Esténként én elmentem sétálni egy kicsit, nem mindíg, de kétszer igen.... a sétálóutcát néztem meg, hátha ragad rám valami karácsonyi hangulat,,,,, de nem ragadt :((((( na majd itthon! :))))
Ittam megint forralt bort, csak most nem loptam el a bögrét :DDDD, mint a múlt évben Burgerlandban, pssszt.... ez csorba volt :DDDD
Hazafelé megnéztük a keszthelyi Festetics -kastélyt... már sokadszor látom, de mégis legjobban a könyvtárszobája tetszik... disznóság de állandóan összekeverem, hogy melyik Biblia van is ott...??? a Károly, vagy a Vizsolyi ????? meg egy nagyon szép régi földgömb is van ott, meg háááát nagyon szép a parkja!
Ja, meg voltam dögönyözésen is... hááát, nem mondom :) elõtte jó fáradt voltam, még az itthoni munkámtól úúgye, de a dögönyözés után????? nnnna, akkor úgy éreztem magam, mint akit átnyomtak egy szûk lyukú krumplinyomón :DDDD minden csontom fájt és másnap alig tudtam a fejem forgatni :DDDDD most itthon már megfürrödtem, meg hajat mostam, meg holnap minden hacukát ki kell mosnom, mert olyan, de olyan büdi, hogy csak nnna :D :D neeeem, nem tõlem, hanem olyan tó-szaga van :DDDDD

más:

ja, és rájöttem, hogy ez a lakás egy jégverem..... a szállodában bezzeg egyforma finom meleg volt mindenhol.. kivéve a teraszt, ahol cigiztem.....egy rövid újjú pólófélében sem fáztam, az igaz, hogy aludni meg itthon a jobb!
most itt ülök, és várom, hogy felébredjetek !
:)))) :D

meg várom a svédasztalt :DDDDD !!!!!!! de nem akar valahogyan jönni...., azt hiszem beírok a panaszkönyvbe :DDDD
ja igen és elõétel meg nem is volt!!!!
és azért azt is nagyon furcsállom, hogy hiába teszem egymás mellé az evõeszközt, a kutya sem jön leszedni az asztalt, vagy hozni a következõ fogást...sõõõõt el sem mosogat senki :(((((

furcsa:D
felettébb furcsa :DDDD






  katyi, 22:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 5., pntek Nekem tetszik!
0  
Megvolt a Szalagavató is!
Ami azt illeti, ennél messzebb, már nem is találhattak volna helyet: Pestszentimrei Sportkastély! olyan messze volt, hogy már azt hittük útlevelet is fognak kérni...
A gyerekek nagyon szépek, és aranyosak voltak :)))
volt úgye az igazgatói búcsúztatás, meg a harmadik évfolyamosok egy mûsorral készültek, az is tetszett,a szalagtûzés után minden osztály mást táncolt, és a végén közösen volt az angol keringõ! naná, hogy az én unokám volt a legszebb :))))
Azt sem tudtam melyiket nézzem: az unokámat, aki nagyon szép és kecses, meg kedves mosolygós volt, vagy a lányomat, aki csuda büszkén feszített....
kapkodtam a fejem egyikrõl a másikra... és....meghatódtam ám nagyon :)

más:

Nem akarok ám elköszönni, csak pár napig nem leszek!
Hogy hová megyek? elmegyek Hévízre, szóval egy rövid idõre átmegyek Úrinõbe !
:)))
  katyi, 23:17 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 4., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Hát azt hittem, már nagylány vagyok, és tudok magamra vigyázni :DDDD
Úgy látszik mégsem.... de nagyon jól esik ám a gondoskodás, meg a törõdés!
köszi :)))
  katyi, 12:06 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Köszönöm a jótanácsookat :) hatott!!!!!!
mentem tentizni, és most ébredtem fel :DDDDD
Viszont most sokkal szebbnek látom a világot :)
  katyi, 6:15 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 3., szerda Nekem tetszik!
0  
Olyan aranyosakat írtatok :))))
meg is fogadom! megyek tentizni!
:)
  katyi, 14:43 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Hihihi, még csokit úgysem reggeliztem soha :))))
Kész Gombóc Artúrnak érzem magam :)))
Mentem takarítani, elvégre ez a nemszeretem nap,és csak most értem haza :((((
de ma legalább már ebédeltem, rendes fõtt ételt :)) már egész fura :))) és igen, vettem kenyeret is :DDD
Most már látom, hogy kicsit túlbecsültem az erõmet, azt hittem hamarabb leszek kész... de nem! pedig nagyon nem akarok Hévíz után is itthon dolgozni... de hát mit csináljak, ha annyi, de annyi macska van mindenhol, meg olyan koszt szedtem le a csempérõl, mintha soha elõtte nem csináltam volna semmit! Ez a házimunka borzasztó egy dolog, soha nem lehet vele készen lenni, legfeljebb abbahagyni!
Olyan fáradt vagyok már, hogy a lajhár? az egy idegbeteg kapkodó hozzám képest :DDDD
  katyi, 14:29 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na! tegnap azért nagyon jól haladtam, csak már nem akarok létrát látmi, mert elkap a sikítófrász :DDDDD
A nagy haladásban, meg elfelejtettem kenyeret venni :(((( akkor még mielõtt elmegyek, usgyiiii le a boltba, mert egy árva szál serclim van csak, az meg azért kevés.....

  katyi, 6:57 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2008. december 2., kedd Nekem tetszik!
0  
Ez borzasztó! Nagyon elkanászodott a manóm!!!
Hogy milyen manó? Nekem nem álommanóm van, hanem egy segítõ manóm....
volt.... de cserbenhagyott a kis disznófülü :((( pedig rácsuktam a konyhaajtót, elõtte jól a szájába rágtam, hogy mit csináljon, mossa le a szekrényt kívül belül, a hûtõt meg a csempét, szóval rendese ganajozzon ki :))) és ha kész? akkor szóljon, mehet a fürdõszobába.....
Én szépen itt ültem a gépnél, még aránylag csendben is voltam, kivéve amikor hangosan nevettem, meg örültem, hogy jéééé? megtaláltam valamit a gépen.... és amikor ellenõrizni mentem a manómat, hát kiderült, hogy nem csinált meg semmit!!!!!
:((( Micsoda egy vircsaft ez?
Ma jön a barátnõm, megbeszéljük az utazást, holnap meg a változatosság kedvéért "nemszeretem nap" lesz..... pénteken meg Zsófci Szalagavatójára megyek :) ha addíg nem javul meg az a kis tetves manó, én felmondok neki!:))))
Azt mégsem lehet, hogy hazajövök Hévízrõl és egy ugyanilyen kupi fogad!
  katyi, 7:02 Itt megrhatod a vlemnyed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.