CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



katyi naplja

  2007. augusztus 9., cstrtk Nekem tetszik!
0  
És akkor végül,
hogy egésszen tökéletes legyen ez a nap,- mindannyiotoknak jó éjszakát kívánok, (magamnak is egy jobbat az elõzõnél) aludjatok jól Csiguszok!
  katyi, 22:16 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ha ez a nap, már ilyen nagy rendességgel kezdõdött, akkor leveszem a függönyöket, és kizsákmányolom a Marit (Õ a mosógépem).
  katyi, 12:32 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
na, szóval visszabújtam, és nagyon fincsit alukáltam.
Utána meg tudjátok, mit csináltam? - adtam egy pofont a nyomornak! Bezony!! Másfél órai munkával ledaráltam kb. 200,-Ft értékû prézlit!!! Ha most nem leszek milliomos, akkor soha!!! Ez az a figura, amikor nem a kútba... csak a kávájára, aztán belökjük:::DDD A konyha takarítása még hátravan, de azért úúúúúgye megérte? Nagyon ügyes bírok ám lenni, ha így összeszedem magam.Egyébként is rendes vagyok, nagyon szolidáris... - a gyerekek nyaralnak a Balcsin és én hámlok! Ezt csinálja valaki utánam!!!! Igaz, hogy napoztam, de fõleg elölrõl, nem is égtem le, semmit, és hol hámlok? - naná, hogy a hátam!!!! Ki tudja utánam csinálni ezt?
  katyi, 12:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Sziasztok Csiguszok! hu, de rövid volt ez az éjszaka, én kérem egy fejlõdõ szervezet vagyok ( kérdés, merre fejlõdök: elõre v. hátra), nekem ennél sokkal több alvásra van szükségem!!
Igen,- egy kis halvány kávészagot azt érzek, és az jó is, köszi érte,
de, mi az, hogy hideg szóda? -hová, a nyakamba? lelketlenség!!!
hol a takaróm, már bújok is vissza,
Pasit,- hát azt valahogy így éhgyomorra nem kérek,- legalábbis nem olyant amit úgy küldenek, maradok az én régi, jó öreg beváltamnál, küldeni nem kell, majd ha le akarom a régit cserélni, még tudok fogní magamnak egyedül másikat, de ennek, már megszoktam az összes bogarát, nem hiszem, hogy le akarnám cserélni.

  katyi, 8:40 Itt megrhatod a vlemnyed katyi

NEM TUDOK ALUDNI !!!

már hajnali 1/4 lsz mindjárt és nem alszom, viet iszom, cigizek,és bármit is csinálok nem jön az álommanó!!! bárányt már megszámoltam, és mégsem jön:((((
Tõlem ne várjatok reggel sem kávét, sem semmit, nagyon bele fogok aludni a napba, nektek kell majd feléleszteni valamivel:

tippek az ébresztésemhez:

- tejszinhabos kakaó elhúzása az orrom elõtt
- vödör kávéval ugyanez megismételenõ
- ha még mindíg nem sikerül akkor mindenkinek a fantáziájára bízom


  katyi, 3:31 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 8., szerda Nekem tetszik!
0  
Szép álmokat
és bajszos angyalokat
kívánok mindannyiunknak :-) :D


  katyi, 23:33 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Fura egy nap volt a mai.Elég dühösen kezdtem, aztán egyre vidámabb lettem!

Képzeljétek el, üldögélek az erkélyen, és a fejem felett berepült egy kis cinke. Nagyon aranyos kismadár, bár nem tudom melyikünk ilyedt meg jobban,- még kicsi is lehetett, ott poroszkált a szõnyegen, és elég sok virágom van felszállt az egyikre, aztán kirepült...télen szoktam etetni õket, de ilyenkor nem. A házunk elõtt a fán, meg láttam egy, (nem az igazi!), Gombóc Artúrt. Nem tudom milyen madár, de irtó kövér, dagi egy jószág, már tavasszal is néztem egyszer a szinházi látcsõvel, és nem tudtam eldönteni, hogy ki is az a kis dagi, olyan gyöngytyúk fazonja van, csak egyszínû szürke... azóta nekem Õ az én saját különbejáratú Gombóc Artúrom.

Délután olyan jókat távcsiztunk, én legalábbis nagyon élveztem, és jól érzem magam Veletek. Veled.
Furcsa lesz,- ha hazajönnek a gyerekek, akkor majd megint sokkal kevesebb idõt fogok itt tölteni, meg jön a szeptember is nemsokára, kezdõdik az iskola, -és szeptemberben, vagy októberben én is elutazom egy hétre. Sopronba fogunk menni. Már többször nyaraltam ott, akkor is jó volt. Nagyon helyes, hangulatos város, sokat sétáltunk akkor is, én be-benéztem még a kapukon is.
  katyi, 21:27 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Édes Istenkém, mikor hagyjátok már abba, hogy hány éves vagyok? Miért olyan életbevágóan fontos dolog az? Ha valaki tényleg belegondol, ha igazán 106 lennék, minden TV engem mutogatna!!!! Nem vagyok annyi, aki csak egy kicsit is figyel engem, vagy olvasgat, az tudhatja, egy teljesen átlagos, normális NAGYMAMA vagyok, - hogy fiatalabbnak tûnök?- hát lehet! Talán attól van, hogy szeretem a fiatalokat (nem kell félreérteni!), egész életemben, már a munkám miatt is köztük voltam, de különben is, hova van az írva, hogy valakinek muszály begyepesednie, ha elér egy bizonyos kort. Mindenki másként öregszik, van akinek a lába fáj, van akinek a lelke.... -az enyém,(mármint a lelkem) most rendben van! Nincs befestve a hajam, vannak ráncaim, (de azokért az ember felelõs), attól nem lennék fiatalabb, ha mindenféle plasztikai mûtéten esnék át, nem is akarok. Jó nekem így ahogy vagyok!
  katyi, 8:36 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na! ezzel a mai komolykodás lezárva, mielõtt nagyon belemerülnék a távcsizásba (itt étlen-szomjan, hálóingben), egy kis idõre elköszönök, megyek az erkélyre, ma ott fogok strandolni!!!! Tegnap úgysem jött senki utánam a strandra.....
  katyi, 8:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Megint itt egy új nap!
Legyen csak még szép idõ, nyaralnak a gyerekek, egész évben erre a hétre spóroltak, hát akkor most legalább érezzék nagyon jól magukat.

Aki, még nem tudná rólam most megtudhatja,- én egy ostoba, rosszindulatú liba vagyok, legalábbis ezt kaptam tegnap, ja, meg irigy is. Megadtam a kedves hozzámszólónak, amit kért, vagy inkább követelt, legyen vele nagyon boldog.... nem elfelejtettem a hibámat korrigálni, csak nem szeretem a követelõzést. De ha valakinek ez annyira fontos, hát akkor tessék ott van, tûzze a kalapjára......
Ettõl én még maradok az aki vagyok/voltam nem leszek se jobb, se rosszabb,csak ez így nem igazán tetszik nekem. azt hiszem több szót nem is érdemel a dolog, fátylat rá, a dolog ezzel túltárgyalva részemrõl.

  katyi, 7:30 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 7., kedd Nekem tetszik!
0  

Szép álmokat, friss, jókedvû ébredést kívánok az összes kedves Csigatársamnak!



  katyi, 22:38 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na megjöttem! Éhes vagyok, álmos vagyok, izzadt vagyok, és dörög az ég!!!
És SENKI NEM KERESETT MEG, tehát szomorú is vagyok, de leginkább éhes!!!!!
  katyi, 15:24 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Sziasztok Csiguszok!!
Megint itt egy új nap, kávé, reggeli, megnézem ki írt nekem akármit, akárhová,- hát nem túl sok, bírom követni :(
Jó lenne ma elmenni egy uszodába, lehet, hogy megyek is, ez az erkély figura egy kicsit unalmas, bár megvan a maga elõnye: olcsó, tömeg az nincs, nem kell cipelni mindenféle hóbelevancot, de úszni, -hát azt nem lehet! Pedig szeretek.
Szedem is a vackaimat és elmegyek.
Találjon meg valamelyikõtök, - ha tud, és ha akar:-)
  katyi, 8:35 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 6., htf Nekem tetszik!
0  

És akkor, most az jön, ami még soha nem volt:

Most én is el tudok köszönni Tõletek,
Mindannyiunknak jóéjszakát kívánok.
  katyi, 22:17 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Itt is vagyok!!!
Semmi odakozmálás, olyan vagyok mint egy rinocérosz, semmi nem árt meg nekem:) vittem még magammal egy nagy tál jól behûtött õszibarackot, nem sokat cicóztam vele (még megmelegszik), és nagyon jól elvoltam. Most meg ide-ide szaladgálok, csinálnom is kéne valamit, de tulajdonképpen minden megvár!!!! Ezt a hetet én is kihasználom, pihenek, alszom, éjszakázom... minden ami belefér...hiszen én most itthon nyaralok, és semmi sem számít, most nagyon összekeverem a napjaim, semmi rendszer nincs, csak csinálom, ami jól esik.... nehéz lesz aztán visszaállni a normális kerékvágásba.
  katyi, 16:00 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na! Itt a hétfõ már! :)
Igen, tudom, kávé cukorral, habbal, erõssen, meg legfeljebb késõbb is iszunk még ::::)))))
Képzeljétek el, a barátnõmék nyaralójába éjjel betörtek!!! Oda, ahova kártyázni szoktam menni. Hát az biztos, hogy a frász jönne rám, bár lehet, hogy a betörõre is!!!! Horkolok, néha beszélek (még álmomban is), és néha vicsorítom a fogam!!! Másról nem tudok, de ezekre van, hogy felébredek. Nagy élmény, és pihentetõ az alvás ám mellettem.
Már megint a visszarérõ álmom volt: nyaraltam a tengerparton, mindenki fürdött, napozott, de ahová én mentem, onnan elment a nap, és nagyon irigyeltem a többieket.... Biztosan jelent valamit, ha mást nem, hát azt, hogy elég régen voltam már úgy igazán két hetet nyaralni valahol, tengernél még sajnos nem, hacsak Velence nem számít annak (nekem nem, mert nekem a tenger olyan szépen kifutó hullámokat jelent, az meg csak egy öböl), pedig addig nem halok meg, míg nem leszek olyan helyen :))) lehetnek tarajos hullámok is, az mindegy, a baj csak az, hogy félek a tengeri herkentyûktõl. Elég jól úszom, de ha egy polip szembe jönne, netán rám is akaszkodna, lehet, hogy szörnyenhalnék. LEHET :-( majd azért még kipróbálom :-DDD
Addígis most kiteszem magam az erkélyre, egy nyugágyba, egy dézsa víz társaságában, kipróbálom le lehet-e ott is kozmálni? Kettõig odasüt a nap, majd beszámolok az égési sebekrõl...
  katyi, 9:35 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 5., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Mi van ma csiguszok?

MINDENKI MA SZÜLETETT ???
Olyan sok a szülinapos!!!!
Nem bíííííííírok mindenkinek külön gratulálni, így tehát egy füst alatt,

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, VIDÁM, SZERENCSÉS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

:-) :-) :-) :-D :-D :-D osszátok el, de mindenkinek jusson ám!!!!!!










  katyi, 12:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Még tegnap, kaptam egy búcsú Kindertojást, ma hajnalban,amikor elmentek, kicsit szipogva kinyitottam, és mi volt benne? na mi? - egy kövér Lecsó, ahogy egy nagy darab sajtot fog :-) Biztosan azt hiszik, éhen fogok halni egyedül. Hát, ha így folytatom, akkor lehet, mert már mindjárt 10 óra, én meg még sehol sem vagyok...így nem lesz belõlem soha hintáslegény :)
  katyi, 9:50 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ma vasárnap van.
Elmentek a gyerekek, egyedül maradtam :-( :-(
Olyan nagy csend lett, amilyen már 2 hónapja nem volt. nem is igazán tudok mit kezdeni magammal, itt szambázok egy vödör kávéval, van aki kér belõle? Nem túl erõs, legfeljebb iszunk mégegyet :-)), cukor nincs benne, de én így szeretem.
Korán mentek el a vonathoz, azóta itt üldögélek, és várom, hogy felébredjetek.
Majd még biztosan írok, ahogy magam ismerem, mindíg utólag jut eszembe (mimbe?) minden fontos, világmegváltó gondolat.

Már jutott is!!! :
- senki ne kérjen tõlem most egy ideig mindenféle NET kunsztot, mert a végén oda fogok kilukadni, ahová a múltkor, csak most nem jön haza a segítség, és akkor szégyen-gyalázat, mehetek szomszédolni, hogy ki tud kivakarni a kakiból. (nagy választék a szomszédokban sincs :( )
- szóval, csak szépen, kíméletesen kéretik velem bánni (ahogy megérdemlem) természetesen a kímélet alatt, nem az elhanyagolást értem. Törõdésre nagyon nagy szükségem van:::::)))))))
Különben délután elmegyek... de este hazajövök, és .... virágokat kérem a másik szobában lerakni :::DDDDD
  katyi, 8:55 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 3., pntek Nekem tetszik!
0  
Sziasztok Csiguszok!!!!
Itt vagyok, nem veszetem ám el...))))
Igen, már 2 hónapja itt vagyok, lehet, hogy valakiknek talán feltünt, hogy most két napig nem voltam, lehet, hogy volt aki talán örült is neki, mindegy, most itt vagyok, és vasárnaptól többet is leszek, mint idáig (nemcsak délelõtt), aki ennek örül, az majd megtalál, vagy megtalálom én.
A barátnõmnél voltam különben, akinél kártyázni szoktunk, de ezt már meséltem.... szóval... megint felvettem a "nyerõbugyimat" és megvertem az "értelmiséget" :::))) különben nagyon régi a barátságunk, még óvodába együtt jártunk:::)))) amúgy olyan, mintha a testvérem lenne.
Ott nála beszéltem a csigáról, (az õ fia rendszergazdi valahol), de senki nem hallott errõl,-erre én, úgye a "nagy tudós" azzal a rengeteg eszemmel,megmutattam, ezzel persze pár percre beléptem, láttam, hogy mennyi távirat vár, de nem nyitottam ki õket, majd azt hiszem vasárnap, mert akkor rendesen lesz idõm.
Addig is mindannyiotoknak :-) :-D osszátok el!!! (ja! és volt egy undok távcsim is, azt megtartom magamnak)

KRISZTÍNA nap alkalmából, az összes Krisztínát, Krisztit puszilom, és nagyon boldog, vidám névnapot kívánok nektek.

DE: színtén nagyon vidám hétvégét kívánok MINDANNYIUNKNAK! :-) :-D
MEGÉRDEMELJÜK! :-) :-DDDDD

  katyi, 16:12 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. augusztus 1., szerda Nekem tetszik!
0  
Azt hiszem nem tesznek jót az ilyen világmegváltó gondolatok nekem,- különben is, már feltalálták elõttem a langyosvizet, de néha ilyenek is kijönnek belõlem... ja kérem...a nõi lélek rejtelmei,- hát azok kifürkészhetetlenek- (még kimondani sem tudom, nemhogy leírni)
  katyi, 14:59 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ma rámtört a filozófálás!!!

Azon kezdem el morfondírozni, hogy mitõl lesz valaki magányos, vagy mitõl érzi magát annak?

Lehet valaki egyedül, társ nélkül, -ami nem feltétlenül a magányt jelenti, vannak barátnõk, szomszédok, na és persze itt vagytok TI Csiguszok!
Lehet valaki nehezen barátkozó tipus, de ha rámosolyog az ember a világra, az visszamosolyog rá. Lehet, hogy az elsõ mosolyt nehéz megtenni, talán nem is jön könnyen, de sültgalambra várni?-hát azt hiszem az felesleges.
Senki nem fog bekopogni, hogy tessék, itt vagyok, lehet velem beszélgetni, szertni, és én is szeretni fogom...

Sokszor mutatnak a TV-ben öregeket, akiket bedugtak valami helyre, és szegényeket SOHA, SENKI nem látogatja. Hát én lehet, hogy egy ronda, szívtelen dög vagyok, de az is lehet, hogy az a szegény öreg, amikor még fiatalabb volt, és tehette volna, nem törõdött senkivel, semmivel, csak élte a saját kis önzõ életét, és csak most érzi borzasztónak ami VELE történt, és hibáztat MINDENKIT, MINDENÉRT.

Voltam már sokszor én is a béka feneke alatt, de elõbb-utóbb kimásztam... (legalább is idáig), mondogattam magamnak, hogy te hülye, mit akarsz? van gyereked, nem is akármilyen meg unokád, õ is aranyos, barátnõd,-vele még oviba együtt jártunk, olyan, mintha testvérek lennénk, van barátom is, aki bár sajnos elég beteges egy nagyon jó ember....
És süt a nap, és aranyosak a cinkék, és van sok jó könyv,és vannak szép emlékek....
Ezekért mindíg érdemes élni, kell egy nagy adag optimizmus az élethez, és akkor úgy érzem, hogy igenis én is fontos vagyok pár embernek, és nekem is fontosak õk. Nem biztos, hogy sok emberre van szükség, úgy nem tudok, és nem is akarok ugrálni, hogy mindíg, mindenkinek tetszen, nekem az a legfontosabb, hogy a tükörbenézve ne azt érezzem, hogy le kéne köpni magam.
Lehet, hogy ez egy nagyon önzõ filozófia?
Nem hiszem, nem tudom, -de nálam bevált.Idáig.


  katyi, 10:20 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 31., kedd Nekem tetszik!
0  
Szia, szia Mindenkinek!

Hát, elmúlt a tegnapi nap is, jó vacak volt az idõ, de legalább kicsit kihûlt a lakás (nekem ilyen modern a légkondim), és megérzem a hideg és a meleg frontokat is :::((((, na nem nagyon,az Aigner Szilárd elbújhatna, csak úgy érzem, mintha lötyögne az agyam(ez a jelzése, hogy még van valamennyi::::((((( !!!!

Mára nem tervezek semmi különöset, majd kialakul valami :::::))))))
Köszi a táviratokat, meg a hozzászólásaitokat :-))))) Nagyon jól tudnak ám esni :-)

Olvasom a naplókat, valaki azt írja, hogy úgy az érettségi után, mennyi kívánnivalót hagy hátra a mûveltsége az embereknek. Hát igen, de a mûveltség nem mindíg egyenlõ az elvégzett iskolák számával, van valami hozott inteligencia is, a család szerepe ebben is, mint minden másban döntõ lehet.



  katyi, 7:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 30., htf Nekem tetszik!
0  
Sziasztok Csiguszok!
Nem mondhatnám, hogy nagyon fel lennék dobva, de hát ez van :( :D
Sohase legyen rosszabb.... és akkor már jó is :))
Azért van még valaki aki szóba áll velem?


  katyi, 13:48 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 29., vasrnap Nekem tetszik!
0  

Sziasztok!!!
Hát igen, gondoltam, hogy majdnem mindenki el fog felejteni, de nem tehetek róla, nem azért nem írtam, nem válaszoltam, mert nem érdekeltek, hanem azért, mert nem volt gép... tudjátok.... ::::(((((

Tegnap strandon voltunk, nagyon jó volt, és érdekes, úgy néztem kõrbe , hogy biztos voltam benne, hogy valaki ismerõst közületek meg fogok látni :::::)))), de nem, volt 1000 ember, de egyik sem TI voltatok:::::((((

más: nem tudom, hol tegyem közzé, hogy úgy látszik HÜLYE VAGYOK :::(((, nem tudom, mentség-e az, hogy csak 2 hónapja vagyok számítógépközelben, de akaratlanul is nagyon sokatokat megbántottam! Elfogytak a pontjaim, és a válszadásnál nem vettem észre, hogy 0-át adok, azt hittem, hogy csak megköszönöm.... most már tudom, hogy táviratot kellett volna küldenem, de most már esõ után köpönyeg.
A megtörténteket már nem tudom visszacsinálni, elnézést tudok csak kérni ::::))))

Különben valamit nem értek Csiguszok!!!!
Ez a csiga, egy aranyos, vidám kikapcsolódást jelent/jelenthetne a mindennapi taposómalomban.... erre, (igen, tudom, hülye vagyok...) úgy csinálunk, mintha életre-halálra menne a dolog, nem is pontokról lenne szó, hanem minimum EURÓ lenne a tét.... lehet, hogy akkor meg is öltük volna egymást ????
Tudom, hogy ezzel a beírással nem leszek túl népszerû, de ez a véleményem.
Ez a csiga olyan, amilyenné, MI TAGUNK csináljuk:- vagyis lehet egy felüdítõ, könnyed beszélgetés, barátkozás, és lehet egy harc, vagy legalábbis egy harcra menõ valami:::(((
DE MI DÖNTJÜK EL, HOGY MILYEN LEGYEN!!!!!!

  katyi, 9:58 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 27., pntek Nekem tetszik!
0  
Tegnap nem is írtam ide. Igen, mert délelõtt elvoltam segíteni a barátnõmnek, szegénynek fáj a lába, pedig már protézis is van a térdében. Aztán, amikor hazajöttem, egy kicsit félhulla voltam, de folytattam itthon.Hááááát, már ráférne a lakásra egy rendes takarítás, ablakpucolás, mielõtt még spakni kell, de most valahogy nem igazán fûlik hozzá a fogam. Ejh ráérünk arra még!!! Én vagyok a Pató Pálné :-(
Dehát, mit csináljak, ha egyszer olyan jó csigázni, és olyan jól érzem magam KÖZTETEK CSIGUSZOK :-) :-DDD
Nem én tehetek róla, de nagyon jó :-))))
ki kéne találni azt, hogy hogyan lehet aludni és csigázni egyszerre ::::DDDD Nem tehetek róla, én nem tudok pár perceket akudni,- én csak behunyom a szemem..... aztán kinyitom 3 óra múlva :D

Megint elvoltam "megalapozni a jövõmet" szóval lottózni. Én mindíg olyan kis hülye bizakodó vagyok, nem ütne meg a guta, nem esnék le a székrõl, csak annyit mondanék,:-úúúúgye én megmondtam!!! Eddig sajnos nem tudták eltalálni a számaimat, de hát egyszer csak sikerül?!

  katyi, 7:26 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 25., szerda Nekem tetszik!
0  
Szentszilvamag!!!! Hogy én milyen álmos vagyok..... ha lehet éhen, meg szomjan halni miért ne lehetne álmonhalni is:::))))DDDDD Én leszek az elsõ. Tegnap éjjel kb. 2-kor feküdtem le, (ez így nem igaz, nem lefeküdtem, hanem beestem az ágyikómba), olyan sokáig dolgozgattam :::)))) tisztára, mint egy kis hangya.
Apropó, hangya- az most nincs!!!! Lehet, hogy csak alszanak ök is.
Aztán várt egy csomó távirat,- amiknek persze mindíg nagyon örülök...)))
Most is kéne dolgozgatnom, hát mit mondjak,- mióta csigázom, a háztartás hagy némi-nemû hiányosságot, kívánnivalót maga után :D :D Tulajdonképpen nem baj, senki nem fogja megcsinálmi, minden szépen megvár (amit ma megtehetsz, holnap is megteheted...)Este, meg éjjel a lányom gépelt, hazahoztt munkát, én dolgozgattam, néha ettünk egy kis védõételt (csokit, csokival) és egész jól elvoltunk. Meg egyébbként is nagyon jól megvagyunk egymással. Szoktam mondani: Õ, Õk a legjobb dolog az életemben. És ez így igaz :-) :-)


  katyi, 13:10 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 24., kedd Nekem tetszik!
0  

Az összes segítõkész Csigatársnak jelentem:
csatát nyertem, háborút még nem! Most már sokkal kevesebb van, olyan kis szédelgõk, azokra meg lesbõl lecsapok. (nem valami fair dolog.:( ), de itt mi lakunk és nem õk!!!
Majd megtanulják a disznófülüek, (szerintem nincs is fülük, mert ha lenne, meghallották volna a kiabálásomat, különben is elõsször távozásra szólítottam fel õket.D)),hogy nem jó velem kikezdeni, de akkor már késõ lesz, és kampec....


  katyi, 8:49 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 23., htf Nekem tetszik!
0  
Sajnos, de én ma sem tudok Tõletek rendesen elköszönni, (jön a váltás), így most mondom, hogy köszi mindent, aranyosak vagytok, még vidám estét és szunyogmentes jóéjszakát kívánok Nektek ::::)))))) :::::DDDDD
  katyi, 19:14 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Köszi Csiguszok a hangyairtó tanácsokat, egyenlõre magam próbálom megoldani különbözõ módszerekkel, és ha nem sikerül akkor jöhetnek az irtók!
Jelenlegi állás döntetlen, talán kicsit az én javamra de még hátra az éjszaka :-),
holnapig sziasztok, köszi a tanácsokat, elköszönni rendesen persze ma sem fogok ....... :-) :-D

Jaj! a legfontosabbat elfelejtettem!
Képzeljétek el, jött ma pár távirat, hogy jó a naplóm... tényleg? honnan tudjátok? biztos az enyémrõl van szó?, hiszen ahogy látom, alig olvassátok? Vagy mégis? :-))) :-DDD MMindenesetre köszi szépen Csiguszok!
  katyi, 17:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.