CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 28.   cstrtk   Gedeon, Johanna, Gida, Ixion, Janina, Kapisztrn, Katapn, Szixtusz   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



katyi naplja

  2007. jlius 22., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Ma vasárnap van, mindenki elment itthonról, igaz, én sem maradok sokáig.
Jó volt a tegnapi nap, a szokásos bevásárlás... fözés... takarítás, teszem ide, rakom oda, után ki-be lépdestünk a NET-bõl, mármint felváltva a gyerekemmel.
Hát, mit mondjak, volt nagy röhögés... meg néha egy kis felháborodás is. Érdekes, hogy fõleg Õ háborodik fel némely táviraton, én könnyebben veszem és dobom a lapot. Ha valaki szemtelen (késõ este sok olyan IS van), én könnyebben vágok vissza, csípõböl dobom a lapot, ha kell az illetõ stílusában (nem most jöttem a 6.20-assal a falvédõrõl), bár a kétértelmû (sokszor teljesen egyértelmû) dolgokat nem szeretem. Azt írta valaki, mennyi kiéhezettt p..... van itt. Szerintem azt lát,amit akar, és olyan választ kap, amilyent érdemel.
Szerintem ez nem az "átváltoztatjuk" klubb, ez "csak Csiga", én meg nem vagyok Terézanyu.
Ha meg valakinek a csiga nem elég magasröptû, olvasson lexikont...
Nem? :)))) ::::DDDDD
Na, ezek után sziasztok Csiguszok,::::)))) DDDDDD
Legyetek jók, vigyázzatok Magatokra és érezzétek jól magatokat ezen a forró vasárnapon :)))))))))))))))
  katyi, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 20., pntek Nekem tetszik!
0  
Na, mától új életet kezdek!!!
Nincs több nyafogás, hogy itt fáj, meg ott fáj, meg,hogy milyen melegem van (pedig pacallá izzadtam mgam..) Ez egy NAPLÓ, nem idõjárásjelentés. Majd csak észreveszi az idõ, hogy nem veszem észre, és akkor talán abbahagyja. Különben is, télen azért fogunk majd sírni, hogy jaj de fázunk, meg gázszámla meg ilyenek.
Most megyek, megveszem a heti egy kis lottómat, hagyok egy kis lyukat a szerencsének, ahol megtalálhat (akkor elmegyek szibériába).

más: én sajnos soha nem tudok rendesen elköszönni Tõletek Csiguszok úgy, hogy "csillagporos szép álmokat, jó éjszakát, bajszos angyalokat", mert ha hazajön az ifjuság, akkor én husss, itt sem voltam a gépnél, azt sem tudom, mi fán terem:-)
Majd, ha elmennek nyaralni, akkor bezzeg, majd még rám is untok :) :D
Addíg most mondom mindenkinek, hogy minden jót és szépet, kedveset kívánok
:-) :-D


  katyi, 6:51 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 19., cstrtk Nekem tetszik!
0  


BEDUGULTAM !!!!ÖSSZEOLVADTAK AZ AGYTEKERVÉNYEIM!


De ahogy olvasom a naplóitokat Csiguszok, Ti sem nagyon tudtok másra gondolni, mint, hogy:

JAJJJJ DE NAGYON MELEG VAN !!!!!


Na!!! Ti híres banyaklub tagok, most mutassátok meg mit tudtok???
Tessék szíves lenni egy kis esõt, (lehet nem annyira kicsi is, de jeget azt nem kérek) adni nekem, mert össze fog olvadni a szürkeállomámyom!





  katyi, 15:43 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ma reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, várt rám pár távirat, nagyon jól esett :-) :-) :-D :-D
Nem egy bunkó vagyok, amiért nem köszönök el általában, hanem, mint már mondtam ....a gép,nem az enyém,... ha hazajön az ifjuság akkor nekem hussss!
Azt hiszem, ma csak nyafogni fokok, már napok(hetek) óta fáj a gyomrom:((
mert mindenféléket összeeszem, kész konyhamalac vagyok. Most csinálok egy vödör kamillateát (pfujjjjj, még a szagát is úúúútálom) és azt fogom egész nap iszogatni :(((
Ha nem válaszolok, nem jelentkezem, akkor éhenhaltam és feldobtam a talpam !!!!!!
  katyi, 9:54 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 18., szerda Nekem tetszik!
0  
JAJJJJ! De melegem MELEGEM van!!!!!
MIlyen jó lenne ebbõl egy kicsit eltenni télire, mint a lekvárt!!!
Ezt miéret nem találta ki valaki?
Minden rendes ember ilyenkor strandra, usziba megy, én meg ma d.e. megint dolgoztam. Pfujjj!
Ilyenkor nem szeretek, ha már nincs strand, akkor most legalább beteszem magam a kádba és ott fogok dagonyázni. Viszek magammal egy kis dinnyét is, jól lehûtve, így már majd csak kibírom valahogy :) :) :)
Aztán az lesz a vége, mint a múltkor, hogy hirtelen jön egy lehülés, és akkor meg az lesz a bajom, hogy szétesik a fejem, lötyög az agyam, és befagy a fenekem. Na, de ne panaszkodj mindíg katyi,mert más sem fázik! Sziasztok mára Csiguszok, nemsokára jön a váltás, én megyek!
Meg különben is hííí a kötelesség!!!
  katyi, 14:55 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
HÁT!!! (igy nem való mondatot kezdeni!)
TEGNAP VELEM EGY KIS CSODA TÖRTÉNT!!!
Eléggé lennt voltam.... a béka feneke magaslati levegõ volt hozzám képest, és akkor jött néhányatoktól távirat..... mag naplóbejegyzések....meg pontok...(olyanoktól is, akikrõl azt sem tudtam, hogy a világon vannak).... és minden megváltozott!!! Ennyit tud tenni egy gesztus, egy kedves hozzámszólás, együttérzés? Köszönöm Neked, meg Neked és Neked is. Nagyon jól esett a vígasztalás, felvidítás! Olyan, mintha nem lennék egyedül. Tulajdonképpen nem is vagyok, van nekem családom, gyerekem, barátom, unokám is, akikben sok örömöm van!!! De attól még néha el-elkap a magány, senki nem tud úgy sajnálni engem, mint én saját magamat. Igazából nem is szeretem, ha sajnálnak, csak nagyon bele tudom magam lovalni abba, hogy "jaj, de egy szerencsétlen, lüke alak is vagyok én" Pedig nem vagyok az! Vagy nem mindíg érzem, alapjában egy elég vidám, optimista valaki vagyok, aki már sokszor kimászott sokféle gödörbõl. Azt szoktam mondani, nekem,MÉG MINDÍG van egy fél pohár vizem! a pesszimista embernek meg MÁR CSAK egy fél pohár vize van. Mecsoda különbség? És akkor jöttetek Ti! Nagyon jól esett, köszönöm!!
  katyi, 6:42 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 17., kedd Nekem tetszik!
0  
Itt vagyok megint, pedig a tegnapi nap után azt hittem, nekem annyi.!!!!
Az ilyent, mint én hívják AGYILAG ZOKNI-nak :((((((((
Az úgy történt, hogy mindent elrontottam itt a gépen, még a fejléc is, csigástól, meg minden cakk-pakk eltünt, akkor nekiláttam elõkotorni, de ezzel csak tetéztem a bajt! (ha már ilyen lökött egy tyúk vagyok, legalább félhetnék a géptõl:!!!!) szóval a szomszéd srác halászott ki sok nindent a lomtárból, meg a lányom mikor hazajött, (töredelmes bevallásom után) igyekezett rendet tenni:
A végén még Õ vígasztalt, hogy ha nem öntöttem le ,vagy nam csaptam agyon kalapáccsal a gépet, akkor minden visszacsinálható,... én mégis úgy, de úúúúgy leizzadtam, folyt a tenyeremrõl a víz, gondoltam hurrá, még az egeret is hazavágom, meg bõgtem is, mint egy zálogostehén.....
Biztosan abba kéne ezt az egész NET-et hagynom, pár embernek hiányoznék csak, és nem csinálnám a felhajtást (amit nemtudásomnak köszönhetek:(((((((
De azért TI, egy páran nagyon hiányoznátok, úgyhogy sokkal óvatosabban, de azt hiszem még nem tiltom ki magam... (én lököttagyúhülyetyúk mindjárt sírni fogok). Sziasztok Kedvencek!!!
  katyi, 6:31 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 16., htf Nekem tetszik!
0  
Jaj, de nem jó ma semmi!!!!:(((((( Melegem van és elegem is.... annyi mindent kéne csinálnom, de kinek van kedve így?!! Legjobb lenne, vagy egy usziban, vagy valami magas hegyen lenni, de egyik sem kivitelezhetõ sajna :((((( Így marad a kiviszem-beviszem, ideteszem-odarakom, kimosom-lemosom-felmosom ....bûûûûûû :(((( /nagyon bírom ilyenkor sajnálni magam/ :((((
Ez nem is az igazi katyi, mert az egy tulképp vidám jószág, nem egy ennyit nyafogó.
Na, akkor most nagy levegõ, és nekiugrok, resszkess piszok, jön a hypó!!!

Tudtam én, hogy csak elkezdeni nehéz /de azt nagyon!/ utána már megváltom a világot :) mindent megcsináltam, de tényleg! Csak az ablakpucolás maradt hátra, de arra alibim van: IDE SÜT A NAP! azt úgy meg úgye úgy nem is lehetne megcsinálni, bármennyire is szeretném.

Jó lett volna kiülni az erkélyre, mondjuk egy dézsa hideg vízzel, és abba beledughattam volna a lábam, de lehet, hogy még úgy is szénné égtem volna?! (kész nemzeti gyász), és akkor lehetett volna belõlem Törppörkölt:::)))) Igy maradok szégyenszemre túrórudi. Na, de majd... ha nem lesz 40 fok, majd akkor leszek szép barna..../hiszen, ha csak ezen múlna az üdvösségem.../

  katyi, 9:07 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 15., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Sziasztok Csiguszok! Borzalom mi történt!!!!!! Tegnap szépen elkezdtem a napot, úgy ahogy illik, aztán a fiatalság betette ide a lábát (méghacsak a lábát tette volna:( de ideült :::::(((((( és itt ült egész éjjel!!!! az igaz, hogy majd megszakadtunk a röhögéstõl,- de hát nem jutottam billentyûközelbe, csak hallottam, hogy mit mûvelt!!!!!!!:::::((((( nahát, !? De irtó jókat vihogtunk, mert nézni azért nézhettem , néha súgtam is!!! Na, de végül így is nagyon jó volt,ugyan nem az én tempómban, de volt CHAT! Volt,ám de milyen??? Naná, hogy most meg mindenki alszik persze. Ja , aki éjjel 2-ig cseveg, meg röhögcsél, az most tentizik. Jé! felébredt! és itt a fájdalomdíjam is, egy vödör kávé, nem a klaviatúrába önteni- mondja, (de az tele van hajszálakkal) tegnap belealudt. Nem baj, akkor is nekem van a világon a legaranyosabb gyerekem !!!!!
  katyi, 7:57 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 14., szombat Nekem tetszik!
0  
Sziasztok! Tegnap valahogy elkacsáztam a Fórumba. Nem tudom, hogy a gumiszobában, vagy a banyaklubban, de azt a kérdést tette fel valaki, hogy minek kell a naplóírás? Szerintem nem "kell", -az egy alkalom arra, hogy a REG lap után, valakit jobban megismerhessünk,- és ha tetszik, mehetnek a táviratok méterszám....különben szerintem ez a csiga egyáltalán nem az a hely, ahol bármit is "kell" csinálni :) csak csináljuk, mert jól esik, ilyen egyszerû az egész :::)))) Úúúúúgye?
  katyi, 12:40 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 13., pntek Nekem tetszik!
0  
Más: képzeljétek mi történt? Na mi? ELFOGYTAK a pontjaim!!! ::::((((((
Elosztogattam, most meg nem tudok adni senkinek, pedig olyan szívesen adnék Neked is, meg Neked is, persze Te is kapnál, na és Rólad sem felejtkeznék meg ! Most gondolom, várni kell egy kicsit és ha majd újra lesz akkor kaptok ::::))))))) Addíg ideteszem ezeket :::::)))))))DDDDDDDD lehet rajta osztozkodni ::::::::))))))))DDDDDDDDDD
  katyi, 14:06 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ma van PÉNTEK 13!!!!
Hát, nem mondom, hogy nagyon bánkódnék, ha belém csapna az a pár millcsi!! Azt mondják: -minden embernek egyszer lehet marha nagy szerencséje az életben!- Az enyém még hátravan!!!, de állok elébe... nem mondom, hogy eltapsolnám, mert lenne nagyon sok komoly helye. :)de azért addig is vígan éneklem -hogyha nékem sok pénzem lesz, felülök egy repülõre ....,
  katyi, 11:24 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Na ,,,Itt vagyok :) - megvolt a nagy kártyacsata, nem nyertem el senki ingét-gatyáját, de nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk... (ha létezhet kan-buli, hát mi meg csináltunk egy csajos napot)! Hazafelé majdnem megfagytam, most megyek a finom melegvízbe, mert vaccc-vacccc sziasztok Csiguszok :)))
  katyi, 20:47 Itt megrhatod a vlemnyed katyi

  katyi, 20:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 11., szerda Nekem tetszik!
0  
És akkor itt ez most a D I C S E K V É S H E L Y E:

hazajöttem, és várt egy egész csomó (de legalább 5 távirat). Igen, kezdek büszke lenni magamra ::::)))) Most jön az, hogy beszaladok,írok, kiszaladok-bekapcsolom a mosógépet, beszaladok-írok, kiszaladok-teregetek stb...-stb.
ez tényleg dicsekvés kb 1 hónap után. Köszi Nektek Csiguszok :)
  katyi, 14:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Szia kicsi naplóm :))) Csak nemrég jöttem haza egy kis málenkíj robotban voltam, ezt is muszály, valahogy felénk egyre kevesebb sültgalamb szálldos :((( A holnapi napom meg igazán csuda jó lesz, megyek kártyázni.. és eszünk majd jó büdös foghagymás-tejfeles lángosokat. Az mindenképpen kap úgye aki nyer, aki veszít, hát annak meg kell a fájdalomdíj. :))) hogy utána is mosolyogni fogok-e, azt nem tudom.... de hogy jó lesz, az biztos.
  katyi, 13:57 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Valami nagyon nincs jól !!!!!
Igazi táviratváltásban nem nagyon tudok lenni Veletek Csiguszok!!!!!! Pedig kíváncsi vagyok- mi van Veled, meg Veled és, hogy Veled mi van?- elképzelni sem tudom !?!?! Te, meg Te , és Te is, Te meg fõleg, és Te se haragudj,- nem akartalak a végére hagyni :-:- nagyon hiányoztok !!!! :-)
De, hát ez a fránya gépidõ (mármint, hogy a du. nem az enyém), megnehezíti a dolgot. Tegnap este is csak annyit tudtam mondani, hogy megyek tentikézni. Ennyit és kész-passz! Persze nekem sem esne valami túúúúl jól ! Így MINDENKI még azt is el fogja felejteni, hogy volt egyszer egy katyi, aki egyszer :-( máskor :-), :-D Pedig nem szeretném, nagyon nem!!! HILFEeeee! Valami olyant kellene kitalálni, hogy írjatok,-nekem (ha még egyáltalán akartok..., de azt is, ha már nem :-( -és másnap reggel válaszolok. Így jó lesz???? Más nem jut hirtelen az eszembe. :) :) :)
De ötleteket elfogadok!!!
  katyi, 10:00 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 9., htf Nekem tetszik!
0  

Jézusom!!!! Öszinteségi rohamot kaptam!!!

Ez után a nagy komolyság után, mindannyiotoknak (VÉDÕÉTELT):adok 1 kocka csokit :), mindeninek, ami a kedvence, de kéretik nem túlságosan válogatni, mert .... csak. Semmi cicó, eszi, nem eszi, nem kap mást :) :) :D :D

  katyi, 7:29 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Sziasztok Csiguszok! (Valamit elrontottam, lejjebb)Na megint elteltegy hét. Szokásos takarítás... vásárlás...a fõzés, (bár az nem az én reszortom, nem vagyok egy konyhatündér, azt a gyerekem csinálaja). Én már csak megeszem a készet :D Nagyon jó dolgom van ám!!! csak az a bibi, hogy kezd konyhamalacnak használni .... De különben fel nem foghatom, hogy miért muszály vasárnap húslevesnek lenni az asztalon, mikor ahhoz sok idõ kell, miért nem lehet inkább a jó idõt másra kihasználni. Én inkább ennék papírból töpörtyût, és pá-pá mosogatás, meg kipucolom, meghámozom, felteszem, megkavarom. De hát így nem szabad egy rendes nõnek gondolkodnia. (nem vagyok rendes :(((( ) Én inkább a takarítást csinálom, azt még szeretem is (hát azért ez így egy kicsit túlzás!!!!), az a baj a házimunkában, hogy soha nincs kész!! Csak abbahagyni lehet :( Szomorú :(

  katyi, 6:40 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na sziasztok Csigatársak! Eltelt megint egy
  katyi, 6:31 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 7., szombat Nekem tetszik!
0  
Különben mindenki az igazi koromat kérdezi!!!!
Miért olyan fontos az?
A belsõ katyi mindíg egyidõs marad. :D :D :D
Különben is, ma már mindent megold az orvostudomány, csak pénz kérdése a dolog.
- 30 fölött "az emeber felelõs a ráncaiért"- mondta valaki nagyokos.
Hááát, nekem vannak ráncaim, ún. nevetõráncok a szemem körül :D :D :D :D :D :D
Van akinek teljesen szép, síma az arca, csak a lelkén vannak ráncok.

  katyi, 17:49 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Nahát! Most vettem észre csak, hogy bejegyzések is tudnak lenni a naplómba!! Jobb késõn, mint soha!!!(sok ész, hová mész?)
UTÓLAG IS KÖSZÖNÖM NEKTEK CSIGUSZTÁRSAK!!!! :) :)
Soha nem hittem volna, hogy más érdekesnek találhatja az én napi kis vackaimat. De ha igen,- annak csak örülök,- akár így utólag is. :) :)
Szeretek itt lenni Köztetek, már elõre sajnálom magam, amikor majd nem lesz net-em.Így addig is kihasználok minden kicsi idõt, fut-rohan az egész háztartás, én meg itt pötyögök.De hát ez az amire vágytam, csak úgy beszélgetni,-semmi komoly világmegváltás, (a langyosvizet már feltalálták elõttem!) azt kapom Tõletek, aminek örülök, igen nagyon.Remélem én is azt adom Nektek! Különben nem pasit akartam itt fogni a csigán hanem "csak" haverokat. Pasi lehet akármennyi, jön-megy elmúlik, a haver az marad :) Szóval az a "csak" nem is olyan kevés!
Ja! Különben ma meg is köszöntem (pontokkal) midannyiotoknak a kedves naplóbejegyzéseket! :)
Nem Rád írtam, hogy letólt valaki, hanem arra, aki pontcserére szólított fel, mire én azt kérdeztem mire fel?, válasza: "ha nem, hát nem öreganyám"
  katyi, 14:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A mai nap CINCOGNAK AZ EGEREK-et játszom!!!!

Nincs itthon a Gazda,- kiszaladok-beszaladok, válaszolok,- magkavarom, táviratok jönnek - mennek, - felteszem fõni, - kérdezz-feleleket játszom.
Jól letólt Valaki.
Más: Olyan furák ezek a táviratok: "Pontcsere!" - Hát nem is tudom. Nagyon szoktam örülni, ha pontot kapok, vissza is táviratozom általában - hogy köszi,-miért kaptam? De az ilyen felszólításokat valahogy nem szeretem. Mi lenne, ha még függne is tõle valami. Ez nem harc!? Vagy igen? Nekem nem tetszik!

Van családom, baráti köröm is, de azért jólesik egy-egy könnyû tere-fere Veletek Csiguszok :)
Különben minden OKÉ, szerintem az érzõdik, hogy jól érzem magam Köztetek :::))))
  katyi, 14:45 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Szia, szia Mindenkinek! :) :)
Olyan jó volt fecsegni Veletek :) :)
Kár, hogy nekem nics nemhogy saját NET-em, de még saját számítógépem sem!
Én csak idõnként ide vagyok ehhez engedve, pedig nagyon jól tud esni egy kis tere-fere Veletek :) :)
Nem mondom, hozzá tudnék szokni a jóhoz,- egyenlõre beleestem, mint mackó a mézescsuporba. ::))
Sziasztok, mondanám, hogy legyetek jók, de hát olyan unalmas mindíg jónak lenni, így inkább azt mondom érezzétek továbbra is jól magatokat, ez íígy jó, Úúúúgye??
Azért még egy jó ideig vagyok!!! Kéretik nem megfeledkezni rólam.
  katyi, 13:49 Itt megrhatod a vlemnyed katyi


Én enem születtem varázslónak
csodát tenni nem tudok
és azt hiszem már észrevetted,
a jó tündér sem én vagyok,
de ha eltünne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még csodák.

Mit tehetnék érteg, hogy
elûzzem a bánatod
hogy lelked mélyém megtörjem
a gonosz varázslatot.
Mit tehetnék érted,
hogy a szívedbe öröm legyen?
Mit tehetnék áruld el nekem.

Nincsen varázspálcám
mellyel bármit eltüntethetek
és annyi minden van jelen
mit megszüntetni nem lehet
De ha eltünne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még cssodák



  katyi, 10:19 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 2., htf Nekem tetszik!
0  
Pfüüühh! De meleg van! Nagyon szeretem a nyarat, de ez így most egy kicsit túúúl meleg. Így aztán csak itt üldögélek a szobában, lehúzott redõnyökkel és olvasgatok. Hogy mit? Na mit? A saját lüke naplómat. Igen, azt! Hogy én mennyi sületlenséget össze tudok írni ilyen rövid idõ alatt???!!!
Más rendes ember ilyenkor strandra jár, úszkál a finom hûvõs vízben, napozik sütteti a hasát (én meg olyan vagyok, mint egy túrórudi). Na, de majd megyek ám én is, csak az már a vénasszonyok nyara lesz, de azért remélem, hogy vidáman fog eltelni.:) Rajtam nem fog múlni az egyszer biztos!:) Majd kártyázunk jó nagyokat, úgy rendesen bele az éjszakába, és jól elverem az "értelmiségit" (matematikus). Õ, tudja, hogy milyen lapok vannak az én kezemben, (én sokszor nem), csak röhögök, és be nem áll a szám szokás szerint- és a végén mégis majdnem mindíg nyerek. És ez így is van rendjén! :)
Aztán szeretek jó nagyokat sétálni, nézegetni, lehet, hogy még Bécsbe is átmegyünk. Nem vásárolunk semmit, csak a sok séta után beülünk egy cuki teraszára, fagyizunk, és nézegetjük az embereket.... szóval jól fogjuk érezni magunkat.
  katyi, 16:16 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 29., pntek Nekem tetszik!
0  
Ma nagy levelezgetésben voltam! Tetszik, jó volt.:))
Köszi NEKTEK :))
Sokan azt kéritek, mutatkozzam be JOBBAN.
Hát én azzal kezdtem!!!!
Amúgy, meg egy kis "bosziság" mindíg kell!
Tudom,-azelõtt az ilyeneket megégették,- de hát nemhiába áldom én Könyves Kálmánt, (õ tiltotta be!).


  katyi, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Azt hiszem leírok ide egy verset.Nem vidám, de nekem tetszik.

Ez elsõ versem, mit Hozzád irok,
ki pályatársa lettél zord utamnak,ki megfogod kezem,míg búg a gép,
s az állomások mind mögém rohannak.
Harminc kis állomást elhagytam immár,
és közeledik már a többi, jaj:
minden nap új mérföldkõ, új barázda,
minden nap elhull egy-két szürke haj.

Dél, este, reggel sûrûn váltakoznak,
a föld marad, az ég nekünk mozog.
Társam lettél,-ha éhes vagy etetlek,
ha megszomjaztál, hát innod hozok.
Ketten vitatjuk meg az útitervet,
titkos halkan, hogy ne hallja más,
suttogva kérdjük s úgy is válaszoljuk:
most hol vagyunk, ez milyen állomás?
Ó, szép ez így. Nyugodt, nemes, örök,
kacaj, sírás-árny, fény-élet,halál,
örök társak, együtt két jelenség.-

Hát, ettõl nem dobódtam fel :( sõt, majd talán a délután meghozza a jókedvet :::((( )



  katyi, 13:04 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na újra itt vagyok kicsi naplóm!
Ma ez idáig nem nagyon történt semmi különös, csupa "nemszeretem" dolgot csináltam, de hát áldozatok nélkül nincs ráfizetés :-(

  katyi, 12:32 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Igen! Beleolvasgatok más naplójába,- persze,- de hát ez nem olyan, mint, ha az igaziba olvasnék bele, mert hát úgye azt nem való. Kritizálok is magamban, hát persze, merthogy én nem tudok olyan szép képeket csinálni, sokszor már az is tiszta öröm, ha megtalálok egy betût. az elõbb is meg mertem volna esküdni, hogy itt volt valahol a kettõspont, de csak volt!!! H I L F EEEEE!
Gyõzelem!!! megvan!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
  katyi, 16:52 Itt megrhatod a vlemnyed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.