CsodaCsiga Flap
Naplk 2024. mrcius 29.   pntek   Auguszta, Baracs, Bercel, Bertold, Bertolda, Diomd, Gerle   
Flap ·  · Chat · Tvirat · Trskeres · Kpeslap · Frum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplk · BANK
Regisztrci · Kapcsolataim · Trsaim ·  · Bulikpek · MMS ·  · Jtk · Horoszkp · Linkek · Hirdets · Radi



katyi naplja

  2007. jlius 13., pntek Nekem tetszik!
0  
Más: képzeljétek mi történt? Na mi? ELFOGYTAK a pontjaim!!! ::::((((((
Elosztogattam, most meg nem tudok adni senkinek, pedig olyan szívesen adnék Neked is, meg Neked is, persze Te is kapnál, na és Rólad sem felejtkeznék meg ! Most gondolom, várni kell egy kicsit és ha majd újra lesz akkor kaptok ::::))))))) Addíg ideteszem ezeket :::::)))))))DDDDDDDD lehet rajta osztozkodni ::::::::))))))))DDDDDDDDDD
  katyi, 14:06 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Ma van PÉNTEK 13!!!!
Hát, nem mondom, hogy nagyon bánkódnék, ha belém csapna az a pár millcsi!! Azt mondják: -minden embernek egyszer lehet marha nagy szerencséje az életben!- Az enyém még hátravan!!!, de állok elébe... nem mondom, hogy eltapsolnám, mert lenne nagyon sok komoly helye. :)de azért addig is vígan éneklem -hogyha nékem sok pénzem lesz, felülök egy repülõre ....,
  katyi, 11:24 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 12., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Na ,,,Itt vagyok :) - megvolt a nagy kártyacsata, nem nyertem el senki ingét-gatyáját, de nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk... (ha létezhet kan-buli, hát mi meg csináltunk egy csajos napot)! Hazafelé majdnem megfagytam, most megyek a finom melegvízbe, mert vaccc-vacccc sziasztok Csiguszok :)))
  katyi, 20:47 Itt megrhatod a vlemnyed katyi

  katyi, 20:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 11., szerda Nekem tetszik!
0  
És akkor itt ez most a D I C S E K V É S H E L Y E:

hazajöttem, és várt egy egész csomó (de legalább 5 távirat). Igen, kezdek büszke lenni magamra ::::)))) Most jön az, hogy beszaladok,írok, kiszaladok-bekapcsolom a mosógépet, beszaladok-írok, kiszaladok-teregetek stb...-stb.
ez tényleg dicsekvés kb 1 hónap után. Köszi Nektek Csiguszok :)
  katyi, 14:41 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Szia kicsi naplóm :))) Csak nemrég jöttem haza egy kis málenkíj robotban voltam, ezt is muszály, valahogy felénk egyre kevesebb sültgalamb szálldos :((( A holnapi napom meg igazán csuda jó lesz, megyek kártyázni.. és eszünk majd jó büdös foghagymás-tejfeles lángosokat. Az mindenképpen kap úgye aki nyer, aki veszít, hát annak meg kell a fájdalomdíj. :))) hogy utána is mosolyogni fogok-e, azt nem tudom.... de hogy jó lesz, az biztos.
  katyi, 13:57 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 10., kedd Nekem tetszik!
0  
Valami nagyon nincs jól !!!!!
Igazi táviratváltásban nem nagyon tudok lenni Veletek Csiguszok!!!!!! Pedig kíváncsi vagyok- mi van Veled, meg Veled és, hogy Veled mi van?- elképzelni sem tudom !?!?! Te, meg Te , és Te is, Te meg fõleg, és Te se haragudj,- nem akartalak a végére hagyni :-:- nagyon hiányoztok !!!! :-)
De, hát ez a fránya gépidõ (mármint, hogy a du. nem az enyém), megnehezíti a dolgot. Tegnap este is csak annyit tudtam mondani, hogy megyek tentikézni. Ennyit és kész-passz! Persze nekem sem esne valami túúúúl jól ! Így MINDENKI még azt is el fogja felejteni, hogy volt egyszer egy katyi, aki egyszer :-( máskor :-), :-D Pedig nem szeretném, nagyon nem!!! HILFEeeee! Valami olyant kellene kitalálni, hogy írjatok,-nekem (ha még egyáltalán akartok..., de azt is, ha már nem :-( -és másnap reggel válaszolok. Így jó lesz???? Más nem jut hirtelen az eszembe. :) :) :)
De ötleteket elfogadok!!!
  katyi, 10:00 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 9., htf Nekem tetszik!
0  

Jézusom!!!! Öszinteségi rohamot kaptam!!!

Ez után a nagy komolyság után, mindannyiotoknak (VÉDÕÉTELT):adok 1 kocka csokit :), mindeninek, ami a kedvence, de kéretik nem túlságosan válogatni, mert .... csak. Semmi cicó, eszi, nem eszi, nem kap mást :) :) :D :D

  katyi, 7:29 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Sziasztok Csiguszok! (Valamit elrontottam, lejjebb)Na megint elteltegy hét. Szokásos takarítás... vásárlás...a fõzés, (bár az nem az én reszortom, nem vagyok egy konyhatündér, azt a gyerekem csinálaja). Én már csak megeszem a készet :D Nagyon jó dolgom van ám!!! csak az a bibi, hogy kezd konyhamalacnak használni .... De különben fel nem foghatom, hogy miért muszály vasárnap húslevesnek lenni az asztalon, mikor ahhoz sok idõ kell, miért nem lehet inkább a jó idõt másra kihasználni. Én inkább ennék papírból töpörtyût, és pá-pá mosogatás, meg kipucolom, meghámozom, felteszem, megkavarom. De hát így nem szabad egy rendes nõnek gondolkodnia. (nem vagyok rendes :(((( ) Én inkább a takarítást csinálom, azt még szeretem is (hát azért ez így egy kicsit túlzás!!!!), az a baj a házimunkában, hogy soha nincs kész!! Csak abbahagyni lehet :( Szomorú :(

  katyi, 6:40 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na sziasztok Csigatársak! Eltelt megint egy
  katyi, 6:31 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 7., szombat Nekem tetszik!
0  
Különben mindenki az igazi koromat kérdezi!!!!
Miért olyan fontos az?
A belsõ katyi mindíg egyidõs marad. :D :D :D
Különben is, ma már mindent megold az orvostudomány, csak pénz kérdése a dolog.
- 30 fölött "az emeber felelõs a ráncaiért"- mondta valaki nagyokos.
Hááát, nekem vannak ráncaim, ún. nevetõráncok a szemem körül :D :D :D :D :D :D
Van akinek teljesen szép, síma az arca, csak a lelkén vannak ráncok.

  katyi, 17:49 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Nahát! Most vettem észre csak, hogy bejegyzések is tudnak lenni a naplómba!! Jobb késõn, mint soha!!!(sok ész, hová mész?)
UTÓLAG IS KÖSZÖNÖM NEKTEK CSIGUSZTÁRSAK!!!! :) :)
Soha nem hittem volna, hogy más érdekesnek találhatja az én napi kis vackaimat. De ha igen,- annak csak örülök,- akár így utólag is. :) :)
Szeretek itt lenni Köztetek, már elõre sajnálom magam, amikor majd nem lesz net-em.Így addig is kihasználok minden kicsi idõt, fut-rohan az egész háztartás, én meg itt pötyögök.De hát ez az amire vágytam, csak úgy beszélgetni,-semmi komoly világmegváltás, (a langyosvizet már feltalálták elõttem!) azt kapom Tõletek, aminek örülök, igen nagyon.Remélem én is azt adom Nektek! Különben nem pasit akartam itt fogni a csigán hanem "csak" haverokat. Pasi lehet akármennyi, jön-megy elmúlik, a haver az marad :) Szóval az a "csak" nem is olyan kevés!
Ja! Különben ma meg is köszöntem (pontokkal) midannyiotoknak a kedves naplóbejegyzéseket! :)
Nem Rád írtam, hogy letólt valaki, hanem arra, aki pontcserére szólított fel, mire én azt kérdeztem mire fel?, válasza: "ha nem, hát nem öreganyám"
  katyi, 14:46 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 5., cstrtk Nekem tetszik!
0  
A mai nap CINCOGNAK AZ EGEREK-et játszom!!!!

Nincs itthon a Gazda,- kiszaladok-beszaladok, válaszolok,- magkavarom, táviratok jönnek - mennek, - felteszem fõni, - kérdezz-feleleket játszom.
Jól letólt Valaki.
Más: Olyan furák ezek a táviratok: "Pontcsere!" - Hát nem is tudom. Nagyon szoktam örülni, ha pontot kapok, vissza is táviratozom általában - hogy köszi,-miért kaptam? De az ilyen felszólításokat valahogy nem szeretem. Mi lenne, ha még függne is tõle valami. Ez nem harc!? Vagy igen? Nekem nem tetszik!

Van családom, baráti köröm is, de azért jólesik egy-egy könnyû tere-fere Veletek Csiguszok :)
Különben minden OKÉ, szerintem az érzõdik, hogy jól érzem magam Köztetek :::))))
  katyi, 14:45 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 4., szerda Nekem tetszik!
0  
Szia, szia Mindenkinek! :) :)
Olyan jó volt fecsegni Veletek :) :)
Kár, hogy nekem nics nemhogy saját NET-em, de még saját számítógépem sem!
Én csak idõnként ide vagyok ehhez engedve, pedig nagyon jól tud esni egy kis tere-fere Veletek :) :)
Nem mondom, hozzá tudnék szokni a jóhoz,- egyenlõre beleestem, mint mackó a mézescsuporba. ::))
Sziasztok, mondanám, hogy legyetek jók, de hát olyan unalmas mindíg jónak lenni, így inkább azt mondom érezzétek továbbra is jól magatokat, ez íígy jó, Úúúúgye??
Azért még egy jó ideig vagyok!!! Kéretik nem megfeledkezni rólam.
  katyi, 13:49 Itt megrhatod a vlemnyed katyi


Én enem születtem varázslónak
csodát tenni nem tudok
és azt hiszem már észrevetted,
a jó tündér sem én vagyok,
de ha eltünne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még csodák.

Mit tehetnék érteg, hogy
elûzzem a bánatod
hogy lelked mélyém megtörjem
a gonosz varázslatot.
Mit tehetnék érted,
hogy a szívedbe öröm legyen?
Mit tehetnék áruld el nekem.

Nincsen varázspálcám
mellyel bármit eltüntethetek
és annyi minden van jelen
mit megszüntetni nem lehet
De ha eltünne az arcodról
ez a sötét szomorúság
úgy érezném vannak még cssodák



  katyi, 10:19 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jlius 2., htf Nekem tetszik!
0  
Pfüüühh! De meleg van! Nagyon szeretem a nyarat, de ez így most egy kicsit túúúl meleg. Így aztán csak itt üldögélek a szobában, lehúzott redõnyökkel és olvasgatok. Hogy mit? Na mit? A saját lüke naplómat. Igen, azt! Hogy én mennyi sületlenséget össze tudok írni ilyen rövid idõ alatt???!!!
Más rendes ember ilyenkor strandra jár, úszkál a finom hûvõs vízben, napozik sütteti a hasát (én meg olyan vagyok, mint egy túrórudi). Na, de majd megyek ám én is, csak az már a vénasszonyok nyara lesz, de azért remélem, hogy vidáman fog eltelni.:) Rajtam nem fog múlni az egyszer biztos!:) Majd kártyázunk jó nagyokat, úgy rendesen bele az éjszakába, és jól elverem az "értelmiségit" (matematikus). Õ, tudja, hogy milyen lapok vannak az én kezemben, (én sokszor nem), csak röhögök, és be nem áll a szám szokás szerint- és a végén mégis majdnem mindíg nyerek. És ez így is van rendjén! :)
Aztán szeretek jó nagyokat sétálni, nézegetni, lehet, hogy még Bécsbe is átmegyünk. Nem vásárolunk semmit, csak a sok séta után beülünk egy cuki teraszára, fagyizunk, és nézegetjük az embereket.... szóval jól fogjuk érezni magunkat.
  katyi, 16:16 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 29., pntek Nekem tetszik!
0  
Ma nagy levelezgetésben voltam! Tetszik, jó volt.:))
Köszi NEKTEK :))
Sokan azt kéritek, mutatkozzam be JOBBAN.
Hát én azzal kezdtem!!!!
Amúgy, meg egy kis "bosziság" mindíg kell!
Tudom,-azelõtt az ilyeneket megégették,- de hát nemhiába áldom én Könyves Kálmánt, (õ tiltotta be!).


  katyi, 17:06 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Azt hiszem leírok ide egy verset.Nem vidám, de nekem tetszik.

Ez elsõ versem, mit Hozzád irok,
ki pályatársa lettél zord utamnak,ki megfogod kezem,míg búg a gép,
s az állomások mind mögém rohannak.
Harminc kis állomást elhagytam immár,
és közeledik már a többi, jaj:
minden nap új mérföldkõ, új barázda,
minden nap elhull egy-két szürke haj.

Dél, este, reggel sûrûn váltakoznak,
a föld marad, az ég nekünk mozog.
Társam lettél,-ha éhes vagy etetlek,
ha megszomjaztál, hát innod hozok.
Ketten vitatjuk meg az útitervet,
titkos halkan, hogy ne hallja más,
suttogva kérdjük s úgy is válaszoljuk:
most hol vagyunk, ez milyen állomás?
Ó, szép ez így. Nyugodt, nemes, örök,
kacaj, sírás-árny, fény-élet,halál,
örök társak, együtt két jelenség.-

Hát, ettõl nem dobódtam fel :( sõt, majd talán a délután meghozza a jókedvet :::((( )



  katyi, 13:04 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na újra itt vagyok kicsi naplóm!
Ma ez idáig nem nagyon történt semmi különös, csupa "nemszeretem" dolgot csináltam, de hát áldozatok nélkül nincs ráfizetés :-(

  katyi, 12:32 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 28., cstrtk Nekem tetszik!
0  
Igen! Beleolvasgatok más naplójába,- persze,- de hát ez nem olyan, mint, ha az igaziba olvasnék bele, mert hát úgye azt nem való. Kritizálok is magamban, hát persze, merthogy én nem tudok olyan szép képeket csinálni, sokszor már az is tiszta öröm, ha megtalálok egy betût. az elõbb is meg mertem volna esküdni, hogy itt volt valahol a kettõspont, de csak volt!!! H I L F EEEEE!
Gyõzelem!!! megvan!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
  katyi, 16:52 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
K Ö Z H Í R R É T É T E T I K !!!!!

NET FÜGGÕ LETTEM ! :))))? :::(((
(Mindíg mindenhol, mindenbe belepofázom!)

Ilyen van???
Pedig nincs is saját NET-em, én ide csak úgy beültem, vacakolok, aztán nem találok vissza .


  katyi, 16:38 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Elfelejtettem leírni, hogy mit is szeretek még:
Szeretem a telet, mert hózik.
a nyarat, mert süt a nap.
az õszt, mert esõben is jó sétálni.
a tavaszt, mert nyílnak a virágok.
A réteket, a kerteket, a kertben a gyümölcsöket, a fûvet, a fûben a vakondot,(és ha irtják:NEKI drukkolok!)Szeretem az embereket, fõleg a gyerekeket, mert belõlük még minden lehet!Szeretek beszélgetni, és szeretem az olyan "jó" csöndeket, a másikhoz odabújni (már ameddig lehet)és a vitát,-egy jó vitából még tanulni is lehet. Szeretek aludni, és ha lehet sokat nevetni.


  katyi, 10:28 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Na, a tegnapi nap elég fura volt! Sok marháskodó táviratom jött, persze válaszoltam is,-de hát mi abban a baj? Muszály mindíg mindent véresen komolyan venni? Különben is "humorban nem ismerek tréfát"-ezt valaki okos mondta.Nem volt bennük semmi bántó, sértõ dolog (senkitõl nem vettem el vele semmit). Erre jön egy másik:"azért neked mindened megvan úgye?"- kérdezi XY. Meg! Én a fejemen nem csak a hajamat fésülgetem, használni szoktam azt is, ami benne van! Lehet, hogy néha úgy néz ki másnak, hogy nincs ki mind a 4 kerekem, de ki van! nem véresen komoly dolog ez a csodacsiga, én úgy veszem, hogy alkalom a kikapcsolódásra,beszélgetésre. Hogy aztán ezt ki és hogy csinálja az legyen szíve joga. Különben sok mindent szoktam csinálni, elég sokat olvasok, szeretem a verseket is.(Tóth Árpád, Szabó Lõrinc, Ady, József A. Dsida Jenõ, Kodolányi....) Még a meséket is szeretem,-mást ért meg belölük egy gyerek, és mást egy felnõtt.(némelyiket gyerek meg sem érti, csak ha elmagyarázzák neki)na de mindegy, arra jó volt az egész, hogy nevetve aludjak el:::))))
  katyi, 9:39 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 27., szerda Nekem tetszik!
0  
Jaj nekem! Most dolgozni kell mennem. Tulajdonképpen szeretek dolgozni, de ez a nap valahogy olyan rosszul indul.Hajnal felé majdnem megdölöttem epegörcsben! Úúúútálom!!!! Nagyon bírom ilyenkor sajnálni magam,de hát minek ettem össze-vissza mindenféle finomat! De hát rossz csoki nincsen, csak kevés.
Úgy fogok járni, mint a Mici mackó, beszorulok, és majd teregetnek a lábamra, míg le nem fogyok.



  katyi, 7:29 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 26., kedd Nekem tetszik!
0  
Hilfeeeee! Elvesztettem amit írtam!!!::::((((( Pedig milyen M A G V A S EGY ESZMEFUTTATÁS VOLT .:((( De csak volt. most meg már megismételhetetlen. Valami olyat írtam benne, hogy olyan félve néztem elõsször más naplójába, mintha az igazi könyv lenne. Aztán rájöttem, hogy ez nem is olyan. Vannak akik még finom sütiket is tesznek bele:) (kész éhhalál) vannak, akik szép képeket, verseket. Én nem tudok ilyet :(( Csak füstölgök itt magamban, írom ami az eszembe jut, közben sûrün esküdözöm, hogy az elõbb, még megvolt a hosszú õ betü. Most nehogy megint elveszítsem, bezárom, mert jött (igen! NEKEM jött egy távirat) Megnézem és ha udom, utána még folytatom.
Tudnám, de állandó lelkiismeret furdalásom van, amiért minden mást elhanyagolok.
Folyt.köv.
Különben ez nálam még nem úgy mûködik, mint más normális embernél, nálam: még a GÉP dolgozik velem, nem én vele. Stimmmt? Ugyanis csak pár napja lettem számítógép közelben, de hát megfertõzött, de alaposan. Szóval beleestem, mint vak ló a gödörbe, aztán ha majd ki kell másznom akkor majd sírhatok!! :(
Különben is, nemsokára hazajön az elsõ nyaralásából a család feje, akkor nekem annyi! Még csak nem is köszönhetek majd a számítógépnek, nemhogy mellé ûljek. Na! De addíg azért kihasználom. Meg sajnos TITEKET is, gyõzhetitek olvasni ami csak úgy bugyog belõlem.
  katyi, 10:37 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 25., htf Nekem tetszik!
0  
Ja! azt ismeritek, hogy:"ha nekem egyszer munkakedvem támad, leülök egy csendes sarokba és addíg várok, amíg elmúlik!" (na ezt játszom most én:) csak itt üldögélek, már megittam az összes kávét egyedül, és kotorászok a gépen (remélem visszatalálok)ha nem, akkor biztosan nem kár értem!Vagy mégis? Tudok ám piszokul hiányozni!!!
  katyi, 11:16 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Különben, nagyon tetszik ez az egész,(csak nagyon lassan megy az írás)jó érzés, hogy mások esetleg olvassák a gondolataimat. Sokszor így könnyebb õszintének lenni, mint szemtõl-szembe.Érdekes!
  katyi, 7:19 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Jóreggelt Mindenkinek! Na, ma teljesen egyedül léptem be ide, ami tõlem elég nagy szó.Gondoltam, ha nem sikerül, akkor még vissza-alszom, így meg most csinálok egy kávét (ki kér?? vagy csak nemes egyszerûséggel löttyintsem ide a billentyüzetre?) Kezdõdhet is a nap.Most egyedül vagyok, mindenki dolgozni ment, én meg itthon vagyok egyedül.Nem csinálok semmit, kivéve amit "te úgyis itthon vagy, létszi....... És én olyan boldogan csinálom!! Tudtam, hogy nekem van a világon a legararnyosabb gyerekem,aztán nem volt olyan aranyos,vagy csak én nem éreztem.Most újra van::)), sõt kettõ is!!Minden embert köteleznék arra, hogy olvassa el a KISHERCEG c. könyvet. Lehet belõle sokat tanulni,megtudni, hogy mi is az igazán fontos az életben.És hát az is igaz,hogy jól, csak a szívével lát az ember.Bár én nem vagyok egy "észlény" ill. az eszem tudja mit kell csinálni, de mindíg a szivemre hallgatok.Volt már,hogy nagyon ráfáztam,de hát az is benne van a pakliban.
  katyi, 6:08 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
  2007. jnius 24., vasrnap Nekem tetszik!
0  
Már egy napja vagyok internet közelben és még csak két embertõl kaptam pontot. Hmm! Hát biztos nem tûnök túlságosan érdekesnek!!!! Pedig túl unalmasnak nem vagyok mondható. Van aki szeret, van aki útál. Közönbös nem szoktam lenni senkinek. Nekem is van akivel érzem, hogy hamar megtalálnám a közös hangot. Van saját véleményem mindenrõl, de azt nem erõszakolom mindig a másikra. Elég alkalmazkodó vagyok, de másoktól nem szoktak rámragadni sem a túl jó, sem a túl rossz dolgok. Mostanában vidámabb, kiegyensúlyozottabb az életem, sokkal jobb a kedvem, mint az utolsó években. Talán azért, mert újra van értelme az életemnek, érzem, hogy fontos vagyok,- várok valakit, és engem is várnak. Mindig optimista voltam, és különben is a dolgok valahol mindig kiegyenlítõdnek.
  katyi, 20:35 Itt megrhatod a vlemnyed katyi
Kedves naplóm...
  katyi, 20:16 Itt megrhatod a vlemnyed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.