CsodaCsiga Főlap
Naplók 2024. április 19.   péntek   Emma, Gerold, Kocsárd, Kunó, Malvin, Timon   
Főlap ·  · Chat · Távirat · Társkereső · Képeslap · Fórum · Weblapok ·  · Levelem · Webem · Naplók · BANK
Regisztráció · Kapcsolataim · Társaim ·  · Buliképek · MMS ·  · Játék · Horoszkóp · Linkek · Hirdetés · Radió



katyi naplója

  2007. június 26., kedd Nekem tetszik!
0  
Hilfeeeee! Elvesztettem amit Ă­rtam!!!::::((((( Pedig milyen M A G V A S EGY ESZMEFUTTATÁS VOLT .:((( De csak volt. most meg mĂĄr megismĂ©telhetetlen. Valami olyat Ă­rtam benne, hogy olyan fĂ©lve nĂ©ztem elĂ”sször mĂĄs naplĂłjĂĄba, mintha az igazi könyv lenne. AztĂĄn rĂĄjöttem, hogy ez nem is olyan. Vannak akik mĂ©g finom sĂŒtiket is tesznek bele:) (kĂ©sz Ă©hhalĂĄl) vannak, akik szĂ©p kĂ©peket, verseket. Én nem tudok ilyet :(( Csak fĂŒstölgök itt magamban, Ă­rom ami az eszembe jut, közben sĂ»rĂŒn eskĂŒdözöm, hogy az elĂ”bb, mĂ©g megvolt a hosszĂș Ă” betĂŒ. Most nehogy megint elveszĂ­tsem, bezĂĄrom, mert jött (igen! NEKEM jött egy tĂĄvirat) MegnĂ©zem Ă©s ha udom, utĂĄna mĂ©g folytatom.
Tudnåm, de ållandó lelkiismeret furdalåsom van, amiért minden måst elhanyagolok.
Folyt.köv.
KĂŒlönben ez nĂĄlam mĂ©g nem Ășgy mĂ»ködik, mint mĂĄs normĂĄlis embernĂ©l, nĂĄlam: mĂ©g a GÉP dolgozik velem, nem Ă©n vele. Stimmmt? Ugyanis csak pĂĄr napja lettem szĂĄmĂ­tĂłgĂ©p közelben, de hĂĄt megfertĂ”zött, de alaposan. SzĂłval beleestem, mint vak lĂł a gödörbe, aztĂĄn ha majd ki kell mĂĄsznom akkor majd sĂ­rhatok!! :(
KĂŒlönben is, nemsokĂĄra hazajön az elsĂ” nyaralĂĄsĂĄbĂłl a csalĂĄd feje, akkor nekem annyi! MĂ©g csak nem is köszönhetek majd a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pnek, nemhogy mellĂ© Ă»ljek. Na! De addĂ­g azĂ©rt kihasznĂĄlom. Meg sajnos TITEKET is, gyĂ”zhetitek olvasni ami csak Ășgy bugyog belĂ”lem.
  katyi, 10:37 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2007. június 25., hétfő Nekem tetszik!
0  
Ja! azt ismeritek, hogy:"ha nekem egyszer munkakedvem tĂĄmad, leĂŒlök egy csendes sarokba Ă©s addĂ­g vĂĄrok, amĂ­g elmĂșlik!" (na ezt jĂĄtszom most Ă©n:) csak itt ĂŒldögĂ©lek, mĂĄr megittam az összes kĂĄvĂ©t egyedĂŒl, Ă©s kotorĂĄszok a gĂ©pen (remĂ©lem visszatalĂĄlok)ha nem, akkor biztosan nem kĂĄr Ă©rtem!Vagy mĂ©gis? Tudok ĂĄm piszokul hiĂĄnyozni!!!
  katyi, 11:16 Itt megírhatod a véleményed katyi
KĂŒlönben, nagyon tetszik ez az egĂ©sz,(csak nagyon lassan megy az Ă­rĂĄs)jĂł Ă©rzĂ©s, hogy mĂĄsok esetleg olvassĂĄk a gondolataimat. Sokszor Ă­gy könnyebb Ă”szintĂ©nek lenni, mint szemtĂ”l-szembe.Érdekes!
  katyi, 7:19 Itt megírhatod a véleményed katyi
JĂłreggelt Mindenkinek! Na, ma teljesen egyedĂŒl lĂ©ptem be ide, ami tĂ”lem elĂ©g nagy szĂł.Gondoltam, ha nem sikerĂŒl, akkor mĂ©g vissza-alszom, Ă­gy meg most csinĂĄlok egy kĂĄvĂ©t (ki kĂ©r?? vagy csak nemes egyszerĂ»sĂ©ggel löttyintsem ide a billentyĂŒzetre?) KezdĂ”dhet is a nap.Most egyedĂŒl vagyok, mindenki dolgozni ment, Ă©n meg itthon vagyok egyedĂŒl.Nem csinĂĄlok semmit, kivĂ©ve amit "te Ășgyis itthon vagy, lĂ©tszi....... És Ă©n olyan boldogan csinĂĄlom!! Tudtam, hogy nekem van a vilĂĄgon a legararnyosabb gyerekem,aztĂĄn nem volt olyan aranyos,vagy csak Ă©n nem Ă©reztem.Most Ășjra van::)), sĂ”t kettĂ” is!!Minden embert köteleznĂ©k arra, hogy olvassa el a KISHERCEG c. könyvet. Lehet belĂ”le sokat tanulni,megtudni, hogy mi is az igazĂĄn fontos az Ă©letben.És hĂĄt az is igaz,hogy jĂłl, csak a szĂ­vĂ©vel lĂĄt az ember.BĂĄr Ă©n nem vagyok egy "Ă©szlĂ©ny" ill. az eszem tudja mit kell csinĂĄlni, de mindĂ­g a szivemre hallgatok.Volt mĂĄr,hogy nagyon rĂĄfĂĄztam,de hĂĄt az is benne van a pakliban.
  katyi, 6:08 Itt megírhatod a véleményed katyi
  2007. június 24., vasárnap Nekem tetszik!
0  
MĂĄr egy napja vagyok internet közelben Ă©s mĂ©g csak kĂ©t embertĂ”l kaptam pontot. Hmm! HĂĄt biztos nem tĂ»nök tĂșlsĂĄgosan Ă©rdekesnek!!!! Pedig tĂșl unalmasnak nem vagyok mondhatĂł. Van aki szeret, van aki ĂștĂĄl. Közönbös nem szoktam lenni senkinek. Nekem is van akivel Ă©rzem, hogy hamar megtalĂĄlnĂĄm a közös hangot. Van sajĂĄt vĂ©lemĂ©nyem mindenrĂ”l, de azt nem erĂ”szakolom mindig a mĂĄsikra. ElĂ©g alkalmazkodĂł vagyok, de mĂĄsoktĂłl nem szoktak rĂĄmragadni sem a tĂșl jĂł, sem a tĂșl rossz dolgok. MostanĂĄban vidĂĄmabb, kiegyensĂșlyozottabb az Ă©letem, sokkal jobb a kedvem, mint az utolsĂł Ă©vekben. TalĂĄn azĂ©rt, mert Ășjra van Ă©rtelme az Ă©letemnek, Ă©rzem, hogy fontos vagyok,- vĂĄrok valakit, Ă©s engem is vĂĄrnak. Mindig optimista voltam, Ă©s kĂŒlönben is a dolgok valahol mindig kiegyenlĂ­tĂ”dnek.
  katyi, 20:35 Itt megírhatod a véleményed katyi
Kedves naplĂłm...
  katyi, 20:16 Itt megírhatod a véleményed katyi



Copyright © 2001 CsodaCsiga. Minden jog fenntartva.